עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה אתם אומרים?

2. Started by Vatos-Locos,

הורדתי מהלינק שאבנר כתב איפשהו את התוכנה הזאת והתפלאתי לראות כמה היא יודעת על המחשב שלי (אפילו יותר מאשר אני יודע עליו חח) בכל מקרה הינה תמונת מסך, בדיוק באותה שניה (גזרתי כי לא היה לי עצבים לשמור קובץ כל כך גדול..) ASUS PC PROB Vs. Aida אני בטוח ב90% שהתוכנה של אסוס צודקת..

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. ברשותי הכרטיס המצויין למעלה ואני רוצה לעשות לו אוברקלולק. 1)איזו תוכנה הכי טובה והכי פשוטה לOC לכרטיס מסך של Nvidia? 2)מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה (של חברת expert vision) הטמפ' שלו כרגע במנוחנ 45 מעלות. לא יודע כמה בעבודה. כמה אפשר לדחוף אותו עוד? 3) המהירות שלו כרגע היא 560 והזכרונות ב 700

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by Monstalicious,

אז ככה, קניתי 512 זכרון נוסף מחברה לא מוכרת, ג'נרי, מה שכן הוא נותן Cl 2.5 עכשיו, הבעייה היא שזכרון אחד עובד במהירות נמוכה יותר מ 200 הרץ , והמשחב נמצא באוברקלוק של 220 Fsb וזה מציג 189 Fsb למרות שכתוב ב Everest ששניהם pc3200. מה הבעייה ? איך אפשר לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  5. SCYTHE מצהירה תאימות של INFINITY ללוחות ASUS מסוימים אבל מצפיה בתמונות, לא נראה שיש מקום למאוורר אחד ועוד פחות מזה לשניים. רציתי לוודא שיש למישהו צירוף כזה על לוח ASUS ואם כן אשמח לדעת מהו המארז ועל קשיי התקנה מיוחדים. בעיקר אני מתענין בלוחות בהם ASUS מכניסה אמצעי קירור פסיביים כמו P5B DELUXE וקומנדו.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by dvs-ii,

לפני שאני מתחיל: אני לא מבין בזה כלום אז אל תשלחו אותי לאתרים שאני לא אבין בהם שום דבר, תביאו לי לינקים לתוכנות שעושות את זה ותסבירו לי שלב-שלב איך עושים את זה. אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס המסך, אם אפשר אז גם לזיכרון.חשוב לציין שאין לי קירור מיוחד(יש רק את הצלעות עם המאורר על המעבד ועל כרטיס המסך). נתחיל ממעבד, יש לי INTEL P4 2.4 553 ואני רוצה שיגיע ל2.6 או יותר עם אפשר(שלא ישרף!). כרטיס מסך-לפני הכל שאלה:אם אני עושה לו א.ק אז אני לא אאבד את האחריות?.יש לי כרטיס מסך: RADEON 9600 128BIT,256MB של CLUB-3D עם מהירות זיכרון 200MHZ ומהירות GPU 400MHZ ו400MHZ Ramdacאני רוצה שמהירות הזיכרון לגיע ל240-250 בערך ומהירות ליבה או Ramdac(או שזה אותו דבר)ל440-460 בערך(ושוב שלא יש…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by neil4,

אהלן לכולם יש לי ecs k75a עם מעבד של athlon xp 2000+ ומאוורר אחד על המעבד ואחד על ה case אבל כשאני משחק במשחקים כמו moto gp 2 כשהמארז פתוח הטמפרטורה עולה לי ל57 מעלות והמחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט יש לי xabre 400 מה הפתרון??

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי יש לי כרטיס מסך חדש (הוא עצמו ישן אבל חדש בשבילי) ויש לי צוואר בקבוק. בגלל זה אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, קיבלתי קצת אינפורמציה בנושא , אבל אני לא מוצא בכלל את המכפלה ! מישהו יכול לעזור לי ? המפרט בצד ימין, ללא מאמץ המעבד על 35 מעלות בערך, אני יודע שעד 65 זה בסדר בשביל פנטיום D תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

שלום בזמן האחרון חשבתי לנסות קירור מים לחויה,אז ככה יש לי גישה למכונות CNC ולנחושות רציתי לראות כמה בלוקי קירור גאוניים אתם יודעים ל"תפוס רעיונות,אשמח לקבל תמונות ולינקים תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. בהתאם למפרט, מה יתן לי יותר ביצועים במשחקים וישמוי ווינדוס ותוכנות המהרה שלה מעבד לכ2100+ מה"ץ או העלאת הבאס תוך כדי וויתור על מה"תים (מכפלה 8-9 )

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  11. הם המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1057&products_id=9203&PHPSESSID=334bed3707c9d6d9d406eb39b289df3f תתאים למערכת אקוואריס 2 של TT? תודה .

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  12. כותרת ? קיצור מה יותר טוב על תתיחסו למחיר פשוט מה יות רטוב מבין שני אלה : זה http://tms.co.il/product/3235 או זה http://tms.co.il/product/4368

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. בחתימהיש לי את המפרט.... במנוחה הכרטיס מסך על 47 ובמאמץ על 76 ! אפשרי או מסוכן לעשות לו OC בכאלו טמפ'??

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by f_b_i,

יש לי מעבד ATALON 2500 לוח ABIT NF7-S2 הטמפ' במנוחה היא SYS: 36 CPU:44 האם זה גבוהה או תקין? הBIOS נותן לי גם טמפ' של PWM מה זה? איזה קירור (אוויר)הכי מומלץ למעבד ולא אכפת לי מהרעש? ועכשיו לשאלה על אוברקלוק: הלוח נותן לי אפשרות להעלות את הבאס עד 300 בהתחשב בזה שהמכפלה של המעבד היא 11. האם אני יוכל להגיע ל3300Mhz אם אני מצליח להשאיר את טמפ' נמוכה? SORRY על כמות השאלות ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  15. אמממ יש לי את הכרטיס Matrox Millennium g200 ורציתי לשאול אם אפשר להעלות אותה לרמה של כרטיס Matrox Millennium g400? תודה רבה רבה!!! דרך אגב אני יודע שפשוט יותר לקנות חדש אבל אני מכה עוד כמה זמן אז מתנחן שתעזרו!!! האא ן ואם זה בלתי אפשרי יש אפשרות לעשות ל-g200 אוס? תודההההההההההההההההההה... ומתחנן לערה!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by Cranchh,

טוב, דוד שלי מקנדה רוצה להביא לי P4 2.8 זה עולה לו זול לא יודע איך אבל משהוא בסביבות ה300 $ עכשיו זה לא שווה לי שהוא יקנה אם: 1) אי אפשר לעשות אוברקלוקינג 2)זה לא מתאים לי ללוח אם יש לי עכשיו לוח של MSI כמו שכתוב במפרט MSI SIS 645DX עם תמיכה ב 533... זה יתאים לי?? תודה... סליחה על הטעות יש לי כבר 1.6 אז 1.8 לא שווה לי...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  17. הנתונים שכתבתי בכותרת + מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2. בעקרון המערכת עובדת 7\24. עם זכרונות 1GB, דיסק 200 IDE WD, כ.מסך 5200 AGP. קניתי מאוורר סיילנט וויל שמתאים ספציפית ל-ST, ובעוד כמספר ימים ארכיבו. חוץ מזה, אמרח משחה טרמית אחרי משהו כמו שנה וקצת ואנקה אבק. מה הלאה? תגובות, טיפים, הארות והערות. העניין הוא כמובן הטמפרטורה הגבוהה של המעבד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by what the fuck,

האם אני יכול להשים את ה SF2 על הגוף קירור הרגיל של אינטל ? זה יעזור ? אני יכול לעשות את זה מבלי להוריד את כל הגוף הקירור ? אם כן, איך ?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 לוח + EPOX 8KDA ומאורר Thermaltake POLO 735 המארז שלי הוא HEC 6A19 עם שני מאווררי 120 (אחד מקדימה ואחד מאחור) ואחד של 80 בצד שמכניס אוויר עכשיו הטמפ' כאשר אני ב3800RPM היא 44 וכאשר אני על 5600 היא רק 43 האם היא צריכה להיות ככה, או יותר נמוכה?

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  20. איזה כיףףףף, היום הרגשתי שקריר בחדר אז אמרתי יאללה נבדוק- פירקתי את המחשב, ניקיתי אותו מהאבק (אוי ווי...כמה שהיה שם... השתמשתי בפן -עם אוויר לא חם הפעלתי הכל חזרה , עם ההמהרות שמופיעות בפרטים- איזה פלא, המעבד בכלל על 30 מעלות, הכ.מסך על 55 (זה 9800XT!! עם קרור סטוק הוא לא יורד מ70, עם הקרור שלי הוא לא יורד מ65 בעומס -אחרי המהרה) פתאום אחרי שעה בHL2 אני רואה הוא בכלל על 57 מעלות, אמרתי חייבים לנצל את זה... הקיצר- הכ.מסך שלי (מופיע בפרטים) מעל ההמהרה הבסיסית והקבועה שלו (שוב, מה שמופיע בפרטים) מעל זה כבר מציג אטיפקטים... אבל היות והחורף הגיע לקחתי אותו לעבודה בתחום אחר (ואני אומר עבודה ולא שיאים, לדעתי אני יכול יותר בשביל להפציץ ב3DMARK אבל זה לא שווה- אני מחפש משהו שאוכל…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by assaf181,

שלום, אתמול המאוורר של ספק הכוח שלי שבק חיים. איך אני בודק מה הטמפרטורה של ספק הכוח? אם זה משנה, הספק ג'נרי עד כמה שאני יודע. תודה רבה. עריכה: עכשיו שמתי לב שיש פורום ספקים, אשמח אם תעבירו לשם.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by whome,

שלום לכולם, האם השילוב הנ"ל (ninja II ו-q9550) סביר תחת המגבלות? 1) שקט (חשוב ביותר!) 2) טמפ' עם OC בינוני (אני הולך לנסות OC בפעם הראשונה ואל רוצה למתוח את הגבול יותר מידי). 3) מחיר עבור הקירור בסביבות 150 ש"ח ובכל מקרה לא מעל 200. 4) מארז טרם נבחר סופית אבל כנראה SST-LC17 תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by SuB,

מה המתח המקסימלי המומלץ שמותר לתת כאשר עושים OC ב-P4B 2400. המכפלה כמובן תהיה 18 (נעולה), והבאס לא יעבור את 175. כמה אתה ממליצים לתת במקרה כזה? מעלות ללא OC- מנוחה: 36 מאמץ 38-39

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by le011,

שלום לכולם הרכבתי מעבד פרסקופ 3.2 על לוח ABIT IS7. משום מה אינני מצליח להפעיל את הPAT -י/ש לציין שבמעבד הקודם שלי 2.8 נורטווד זה עבד ללא בעיות הGAME ACLARATOR בביוס שזה בעצם PAT במצב AUTO ועדיין לא פועל מיותר לציין שהמיבד הזה חם כמו תנור במנוחה 50 מעלות-במאמץ מגיע ל70.האם זה תקין? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים