אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום המעבד שלי [מצויין בחתימה] ממש חם 53-54-55 מעלות במנוחה ולפעמים במאמץ הוא קורס לא עשיתי אוברקלוק ואני בודק לעיתים קרובות את הטמ'פ חשבתי לקנות קירור שיתאים ואני אשמח לקבל לינקים לקירור מתאים שיעשה עבודה יותר טובה מהקירור הנוכחי [סטוק] בבקשה רק מפנדס ולא יותר מ 160 שח תודה .
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב למעבד ויקרר אותו יותר טוב ויוריד יותר את המעלות? Thermalright XP-90C for P4&K8 או Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי מ2.4 לפחות עד 2.6 , עכשיו הייתה את התוכנה CLOCKGEN ושאני צריך לבחור את הלוח אם שלי ולהוריד אותה מישהו יכול להביא לי את הקישור להורדה של CLOCKGEN את הדף הזה שבוחרים מה הלוח אם ומורידים ? ועוד הסבר קטן על איך לעשות את האוברקלוק אם אתם צריכים תמונה מה CPU-Z תגידו לי,אני לא רוצה להרוס או משהו. אה כן טמפ' - 31 - 35 במנוחה , מקסימום 50 במאמץ. אם יש תוכנות שאני צריך להריץ אחרי האוברקלוק תגידו לי. תודה מראש. אגב אני רוצה את קלוקגן מכיוון שיש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לעשות אוברקלוק וגם המעבד שלי לא משהו באוברקלוק.. אגב זה מעבד Northwood.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ליבה 580 זיכרונות 702 טמפ' במנוחה 41-44 מאמץ 58-60 ניסתי להגיע ל-600 בליבה אבל המסך נכבה. זה הגבול של הליבה\זיכרונות? אפשר לעלות מתחים ? כי הטמפ' בסדר לא ? ואיפה מגדירים שה-OC ישמר ולא יתאפס כל ריסט ?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום רב קניתי את המערכת הבאה לסבא שלי לא מזמן הוא עורך וידאו מקצועי: מעבד: E6420 לוח: 965P-DS3 כ.מ: 8800 GTS 320 ספק: ENERMAX 500 זכרונות: TWINMOS 1GBX2 דיסק קשיח: 2X250 WD שאלתי היא האים אוכל לעשות לו אברקלוק (בכללי אם בכלל) אם הקרור סטוק ככה כמו שהוא בא?
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאורירים למארז במספר גדלים: 120mm וגם 80mm הייתי רוצה שהם יבצעו את העבודה, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שקט!!! אני ממש רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט, שקט ממש. לכן הייתי רוצה בבקשה המלצות לגבי מאורירים, אני אשמח גם לינקים לחברות שמוכרות!!! תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כרטיס חדש, 8800gts 640mb התקשרתי לנע מחשבים, אמרתי להם את הכרטיס ושיש לי 60 מעלות, והם אמרו שזה קר (אפילו יותר מדי - שהם אומרים שזה טוב) לא יודע, אני מעדיף שתגידו לי מה לעשות.. לאחר ששחקתי אובליביון 4 על מקסימום גרפיקה ויום שלם של משחקים, ראיתי שמ55 מעלות הוא עלה ל 60, אבל זה בטח תוך כמה דקות של מנוחה יחזור ל55, זה בסדר לכרטיס הזה כמו שנע מחשבים אמרו לי? (המאוורר עובד)
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז ככה (מפרט בחתימה) איך אני קובע את היחס מעבד זכרון ? :s05: כי אני רוצה לשים את המעבד ב 11X275 ואת הזכרון ביחס של CPU/14 אבל כל פעם היחס זכרון מעבד משתנה לי (לפעמים נמוך מידי ולפעמים גבוה מידי) מה שאני רואה בלוח אם בקשר לזכרון זה רק איזה מהירות לכוון אותו (266,333,400,433... וכו.) אבל זה לא ממש עוזר לי (היחסים משתנים לי כל שאני בוחר משהו אחד) אני גם לא ממש מבין במה בא לידי ביטוי המכפלה של ה HT וה HT בכלל אני יודע שזה מסורבל אבל ועד שאני יקנה זכרון מהיר יותר אני חייב לעשות את כל הבלאגן הזה. נ.ב כמה זמן אמור לקחת לפרויקת להגיע ל OC DATABASE? כי שלחתי אחד ביום שבת (רק 18 אחוז אבל אני עובד על זה)
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה כזאת שמעלה מתחים לליבה בווינדוס בלי צריבת ביוס חדש,מה שמה?
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הגיע לי משלוח מגאב טק. אם המזל שלי כמובן הקטודה נשברה אבל זה לא לנושא. התקנתי סיילנסר והמחשב עולה ומעלה את WINDOWS. אבל המחשב מגיע למצב של כיבוי (המסך נכבה אבל יש עדיין כוח והמאווררים עובדים) ואני ממש ממש לא יודע מה לעשות (ההודעה הזאת נכתבת מהמחשב של אחותי. אז אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש ממש יודה לו. אז בבקשה אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי אז בבקשה תגידו. תודה מראש אור הסיילנסר הוא REV.2 והכרטיס הוא 9600XT. אני יודע שהREV.3 הוא זה שאמור לעבוד אם ה9600 אבל הסיילנסר מתחבר מושלם ומחובר חזק. אז מה שאני חושב שהבעיה זאת בעית מתח אבל ניסיתי את זה בלי החיבור חשמל וזה עדיין לא עבד אז אני ממש לא יודע מה לעשות. אז PLZ מי שיכול עזור שיעזור כי לי ניגמרו הרעיונות
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר 120 של שרתים כדי לשים בקומפיוקייס אבל החיבור שלו לא סטנדרטי במיוחד זה דומה לחיבור החום הקטן של המאוורר של המעבד אבל במקום 3 פינים יש לו רק 2 אז הוא לא מתחבר ללוח אם. ועכשיו לשאלה: יש לו שני "סנפירים" כמו בחיבור הרגיל של ה3 רק בגלל שזה 2 זה יותר צר ובגלל זה זה לא מתחבר אז אם אני ישטח אותם אני יוכל לחבר אותו ללוח פשוט בלי הפין השלישי, נכון? אם כך אני גם צריך לעד לאיזה זוג פינים לחבר אותו, השמאלי או הימיני כשהחיבור במצב כזה __ . . . אני מקווה שיצאתי מובן :-X
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד E7200 ובדקתי לו טמפרטורות עם תוכנת CORE TEMP והיא מראה לי שיש הבדל של 5 מעלות בין הליבות גם במאמץ וגם במנוחה האם זה תקין? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש מצב לקבל מדריך שיסביר מה זה אובר קלוקינג ועל מערכות קירור ועד כמה ההתקנה שלהם מסובכת ועל הסוגים שלהם ומה ההבדלים והכל..משו מסודר ויפה כזה..? תודה מראש AcidBurns
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
נשאר לי עוד משחה רמית מאז שקניתי תקירור של הזלמן ואני חושב לשים קירור קטן על הSOUTHBRIDGE האם המשחה תדביק אותו גם כן?(אם צריך אני ישכיב את המחשב כמה ימים בשביל שישאר חזק)מבחינת משקל לא כבד אני מניח שזה לא יעבור את ה50 גרם
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הוא מגיע לטמפרטורה של 57 מעלות ללא כל פעילות מצדי...ז"א:הפעלת משחק כבד וכ'ו... המעבד נע בסביבות 28-34 הארד דיסק:44 מעלות הוא של wd sata הכרטיס מסך הוא :gigabyte 6600 gt 128 mb של nvidia
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אני נכנסתי הרבה פעמים לBIOS אבל אמרתי לצאת בלי שינויים ופתאום אני רואה במקום 2700+ עם 2100 MHZ אני רואה 1700MHZ עם 2100+ מה לעשות אני השתגע עכשיו!?!!
-
- 9 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מה צריכה להיות בערך הטמפ' של מעבד אינטל 2.4?? כי חבר שלי עכשיו קנה מחשב והמעבד שלו בטמפ' של מעל 70 מעלות בדר"כ וזה נשמע לי ממש ממש גבוה... זה הגיוני שזאת תהיה הטמפ'?
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קניתי T20 של COOLERMASTER האמת ? עובד מצויין טמפרטורה מעולה אבל שהסרתי את הגוף קירור כמו תמיד כדי לנקות ראיתי שיש שבר בגוף קירור זה לא שבר ששבור לגמרי פשוט נפתח באמצע איפה שלוחצים את הגוף קירור ורואים כמו דבק באמצע משהו הזוי כאילו זה הודבק לפני במפעל , נכנסתי לגוגל וכתבתי את הבעיה וראיתי מלא שמתלוננים על התושבות של קולר מאסטר T20 הפלסטיקים האלה של התושבות נשברים ממש איכות ירודה , מעניין אם אפשר לממש את האחריות על זה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הוא : amd 64 3200 socket 939 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb השאלה שלי היא איזה זיכרון עדיף בתקציב של אלף שח 2 זיכרונות 512 3200 , זיכרון אחד 512 4000 , זיכרון אחד 512 3200 אבל איכותי של ocz לדוגמא שעולה 800 שח או 2 זיכרונות 256 4000 הלוח אם תומך בדואל . קיצר איזה זיכרון (גודל , חברה ומהירות ) יתן לי תביצועים הכי טובים אם אני מתכנן אוברקלוקינג קטן ואם אני לא מתכנן אוברקלוקינג.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
ברושתי הכרטיס הנ"ל ועשיתי לו אוברקלוק ממש קטן 381@344 381- Core 344- Memory השאלה אם אוברקלוק כזה שהוא ממש קטן מצריך החלפת מאורר? או שהמאורר שמגיע עם הכרטיס מספיק? דבר שאני איך אני בודק את הטמפרטורה שעל הכרטיס? היא לא מופיעה בדריברים של אומגה
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני צריך MBM5 ו-SISOFTWARESADRA מאיפה אני יכול להוריד אותם? דבר שני אני רוצה לשאול איך עושים OC דרך הג'אמפרים? מה זה משהוא שאפשר להזיז אותו או מה??
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות קירור אוויר למעבד שלי .. נמאס לי מהקירור סטוק המעפאן הזה .. התקציב הוא עד 400 ש"ח עם מאוורר. ד"א זה נכון שה XP-120 לא תומך ב AMD 3000+? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני חודשיים ורציתי לדעת עם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 8800gts 320mb היא תקינה במאמץ 72-73 במנוחה - 62-65
-
- 9 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי יש לי את המפרט בצד E6300 +945P-S3) . אני רוצה לעשות OC למעבד אך אני לא יודע איך להגדיר את הביוס בצורה הכי טובה. יש איזה מדריך/מאמר/כתבה שמפרטת על כך? אם כן אני אשמח אם תשאירו לינק :) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני יודע של6300 יש 2 מגה קאש פחות, אבל אני מעוניין להביא אותו למהירות של 6600 ואולי מעבר. ברשותי לוח אם P965 S3 של ג'יגהבייט, 2 ג'יגה זכרון במהירות 667 מגההרץ של קינגסטון וכאמור 6300 עם קירור סטוק. למיטב הבנתי זה אמור להיות אפשרי (תקנו אותי אם אני טועה), אך אני נוב מוחלט באוברקלוק ואין לי מושג איך לבצע את זה. אעריך את עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-