אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת ואני מתכוון אם יש לי מערכת דיי טובה וכרטיס מסך פשוט משהו כמו ה7300 שלא אכפת לי ממנו אני יוכל לעשות לו אוברקלוק ללא קשר ללוח אם / מעבד כדי לא להרוס או לשנות אותם?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון... היום התקנתי תוכנה מסויימת שבאה עם לוח האם והיא הודיעה לי שהמאוורר של ה-system לא עובד. פתחתי את המארז וגילתי שמאוורר ה-system לא עובד - כי אין מאוורר system (וזאת למרות שהדגשתי בחנות שאני רוצה מארז עם מספר מאווררים....). בכל אופן כמובן שאני רוצה לרכוש מאוורר (יש לי מאוורר על המעבד ומאוורר נוסף על כרטיס המסך והטמפרטורה של המחשב היא בסביבות 37 מעלות צלזיוס - כך שכרגע אני בסדר אבל אני לא רוצה למצוא את עצמי יום אחד עם מחשב מפוייח מבפנים....). טוב בקיצור לשאלה - איזה מאוורר אתם ממליצים לקנות? והאם לכל מאוורר שנועד למארז יימצא מקום פיסי להתקין אותו. אל תשאלו אותי איזה מארז יש לי כי אני לא יודעת - משהו פשוט (כך מתברר) - והוא כמובן מארז…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה קירור מתאים ל8800/gts640/gtx ואם בכלל יש כזה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לא תוכנה טובה שתמדוד את הטמפ' של המארז דיסק קשיח לוח אם ומעבד? ותוכנה קלה לשימוש לא תופסת המון ולא עושה בעיות מי שמהיא לי יברוך ותודה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל. יש אפשרות לעשות oc מ1ghz ל1.5 עם קירור סטוק? http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=23444
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי מה קורה היום קניתי את הביג טייפון וכולי מיתרגש חח טוב אז מה שקורה זה ככה היתקנתי עשיתי כול מה שצריך הדלקתי את המחשב עכשיו הטמפ ירדה מ 55 ל 40 42 המהירות שהוא מיסתובב זה רק 1339 זה נוראה חלש מה לעשות זה נורמלי?! בבשקה עזרה!!!!
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי! אני מחפש קירור טוב ל478 ,לא חייב להיות שקט מידי העיקר שיקרר טוב, יש לי בעיית התחממות באיזה מחשב כאן... אם אפשר לינקים לחנויות מהצפון זה יעזור לי... בדקתי אגב בסטיקי ולא מצאתי שם משהו שהרבה ממליצים עליו... תקציב 100-150 תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם אני חייב לעדכן או שאוכל להסתפק בביוס הנוכחי. אני מעדיף שלא לעדכן את הביוס כי לא מצאתי את הלוח אם שלי באתר הבית של pcchips
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה עם כל ה OC שנעשה על ה AMD A64 או שפשוט הבעלים הגאים לא משתפים ב OC שהם עושים ??
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קירור אויר הוא פחות מסוכן כי אין שום נוזל או שום דבר שיכול לפגוע במעבד, אבל מה לגבי שאר הקירורים? עד כמה בטוחים הם כיום?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
זאת ההודעה "Warning: your computer Chip Fan fail or speed too low" Press F1 to continue. עכשיו זה התחיל להופיע לי לפני חודשיים שלוש בערך ולא היה ליזמן להתעסק עם זה . והיום החלטתי לטפל בבעיה וחשבתי שזה אולי אבק שבתוך המחשב אז פתחתי אותו ובאמת היה שם טונה של אבק ניקיתי הכל וכהדלקתי תמחשב ההודעה עדיין הייתה... מישהו יודע מה זה יכול להיות ??? זה הלוח אם שלי: Asus A8N5X ונעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אז ככה msi neo p35 intel c2d e660 3x1gb ddr2 1066mhz 8800gts 320mb wd 320gb sata 16mb ide 160gb 8mb 500w אם המפרט הזה האם כדאי לעשות o.c או שלא?האם המפרט טוב לזה? או שכדאי להישאר ככה? אני אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קרייסיס שאני משחק מהירות הfps בממוצעת על 25-30 ואפילו מגיעה ל 40 במקומות מסויימים לאחר התקנת הפאצ' אשמח לקבל המלצות
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בעיקרון השאלות זה לידע ובנתיים לא כדי לעשות.. מה הגבול בOC זה רק לפי החום? מה המעבד הטוב ביותר לOC? ובדרך כלל בכמה אנשים מעלים את המהירות?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מאוררים למחשב שלי ואני לא יודע מה כדאי לי אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי עכשיו יש לי רק מאורר אחד על המעבד זה מאורר של אניטל אני לא יודע דגם אבל על הקופסה שלו כתוב ATTN STATIC SENSITIVE אני לא יודע אם זה הדגם אבל זה מה שכתוב אז אני רוצה להוסיף עוד 3 מאוררים למחשב ואחד לכרטיס מסך יש לי R9600XT אני לא יודע אם יש לי מאורר טוב על המעבד אם לא אז למה כדאי לי להחליף? אני מעדיף את המאוררים כמה שיותר שקטים כי המחשב בחדר שלי והוא דלוק בלילה אם אפשר שלפחות אחד מהמאוררים יהיה אם אורות
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי לויסטה 64 ביט לפני כשבוע ומאז בספידפן אני לא רואה את הטמפרטורה של של ההארדיסק, הדיסק שלי: AAKS250 של ווסטרן דיגיטל כמובן שהוא מזהה אותו במנהל ההתקנים והכל כמו שצריך. אך בספידפן הוא לא מזהה אותו גם בחלק של ההארדדיסק של הSMART. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי את המעבד לפני חודשיים בערך והבנתי שאי אפשר לשנות את המכפלה.. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לפתוח אותה ע"י מוד או עדכון הביוס, או כל דבר אחר. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חברה, ניסיתי לשנות מכפלה לXP 64 +2800 (לוח Abit KV8 Pro). גם ה CPU RightMark וגם ישירות בביוס אני לא יכול להציב מכפלה גדולה מ - 9 . לדעתכם המגבלה היא בביוס או במעבד?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תשמעוץ.. המליצו לי AMD Athlon XP 2600 Mobile עכשיו גם שמעתי שה 3000 עם 64 ביט יותר טוב למשחקים.. עם המעבד הראשון אני יכול להגיע בערך ל 3400 עם OC... אני יכול להגיע נגיד ל 4000 עם המעבד של ה64 ביט? אני רוצה מחשב טוב למשחקים אבל אני כל הזמן כל הזמן חושב על ה64 ביט.. אני מפחד שאני לא יהיה מרוצה מה 2600...
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר 120 עם בקר שליטה הכי שקט והכי איכותי שאפשר.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זאת הדלת שלי אני רוצה לקרר כמה שיותר עם כמה שיותר יופי...אני צריך טיפה עזרה במיקום מאוררים...
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זהו מפרט קרור למחשב שלי : Liberty 500W או SP-600W מספיק?? יותר מדי?? מארז - ?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או ?Thermaltake SViking VA4000BWS? קרור למעבד - CNPS9500 AT או ?Zalman 9500 Cu LED? (יש הבדל !!!!) XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom pci ex nvidia gforce6600 256 חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (אני עורך וידאו וסאונד) אנשים יקרים, האם המפרט טוב, יש המלצות - תקציב 1000-1300 כולל הרכבה וממי אפשר לקנות ולהרכיב את כל זה + סידור נאות של המארז בירושלים תודה
-
- 9 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Intel Core2Duo E4500 2.20 ghz רציתי לעשות לו אוברקלוק, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.. לכן יש לי כמה שאלות בנושא: 1.מה זה אוברקלוקינג? 2.כיצד זה משפיע על פעילות המעבד? 3.מהם הבדלי הטמפ' שניתן לצפות להם? 4.האם המצב הפיך? 5.האם המחשב שלי יעבוד מהר יותר? בכמה? תודה לכל מי שעונה, ואני יודע שאני טמבל בזה עריכה: לא משנה, מצאתי את הנושא שמסביר על זה http://hwzone.co.il/articles/oc_intro/ תודה בכל מקרה בכל מקרה, נשארה לי שאלה אחת, איך אני עושה את זה? תודה למי שעונה
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
או קי באתי לחבר שלי עשינו לו אובד קלוק לכ מסך והעלנו את התוצרה שלו בaqua mark3 מ 6711 ל8003 העלנו את הכור מ 250 ל288 והזכרונות מ280 ל 425 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-