אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כי המאורר שעל המעבד מוציא אוויר וזה שמכניס ממש מולו ,נראה לי מקרין עליו את האויר החם שמאורר המעבד מנסה להוציא...או שלא מה אתם חושבים? המצב אצלי זה ככה: מאורר מתחת לספק שמוציא אויר ,מאורר על המעבד,מאורר בצד השמאלי של המארז מול המעבד שמכניס אויר עוד מאורר על הציפסט ועוד אחד על הכרטיס מסך האם זה טוב?? אם אני מוסיף עוד אחד איפה כדי להרכיב אותו ואיך?(מוציא\מכניס) תנו לי כמה אפשרויות לקירור יעיל יותר כי המצב הוא שבדקתי בספיד פאן והטמפרטורה היא על ממוצע 53 בזמן שאני גולש באינטרנט +מוריד מאימיול+שומע בWINAMP וזהו לא משחק באיזה משחק כבד ולכן זה נראה לי חם אש המעבד שלי זה 530 intel pentium4 3.00mhz lga755 איזה חום!!!!!!!!!!!!! (ואני לא כל כך רוצה להוסיף מאורר כי המחשב ש…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד עד 250 שח מה אתם אומרים על זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3225
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום החלטתי להוריד כמה תוכנות לבדוק מה קורה עם הטמפרטורות במחשב שלי אחרי בעיה שהייתה לי שיתכן שמקורה בחימום יתר. אז הנה התוצאות משתי התוכנות שהתקנתי speedfan easy tune כמו שאתם רואים התוצאות שונות לגמרי =\ מה אני אמור לעשות בדיוק? נכון להיום יש לי שני מאווררים למארז, אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך זה אמור להספיק לא ככה? הערה אני משתמש בלוח אם של gigabyte
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום.. אני יכול לעשות O.C למעבד 4800+ (2.4GHz) להגיע ל2800.. מבלי להחליף לו קירור או משהו?? AMD Athlon 64 X2 יש לי את הזלמן 9500... אם כן, איך אני עושה את זה??
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אז ככה - המעבד שלי כזה: Intel Pentium-4 2.6GHz Hyper-Threading - Northwood והחלטתי לעשות OC קטן... בביוס החלוקה כזאת - 13x200 מה שיוצר 2600MHz. העליתי ל-210, עבד בתדר של 2730MHz והיה יציב מאד. עכשיו ניסיתי (אני יודע שכאלו קפיצות לא עושים אבל בכל זאת...) העליתי ל-231, עלה ל-3003MHz - בעצם 3GHz... אחרי זה, התחילו לי בעיות עם ה-ICQ, הוא התחיל לצאת עם הודעת שגיאה + המחשב עשה RESET, המערכת איבדה יציבות (הטמפ' היו בגדר הנורמה, לא מעל 45 מעלות) - האם זה קשור למתחים? אם כן, כמה עלי להעלות? אשמח מאד אם תפרטו לי על כך, תודה רבה! נ.ב. - אני לא מנסה להיות אוברקלוקר תותח, אם הייתי מנסה, הייתי משקיע בקירור יותר חזק, הכל אצלי גנרי + מאוור 40 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר + בצד המ…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה PowerColor X800 XT PE. מהירויות הסטוק שלו הם 520 לליבה ו-560 לזכרון. שמעתי על אנשים שהגיעו ל800 לליבה ולזכרון (זה שקבע את השיא ל 3Dmark05 לפני ה-SLI), אני כמובן לא מצפה להגיע לכאלה תוצאות, אבל לפחות לעבור ת'600 לליבה, מכיוון שהמקסימום שאני מגיע לליבה בלי שאני אצטרך לעשות ריסט כי הכל נתקע זה 551. רק 30 מה"צ?! משהו נשמע לי פה די מסריח. ושאני שם על 545 זה עושה לי כבר ארטיפקטים בחלק מהבנצ'ים. למה אני לא יכול לעשות OC גבוה יותר? הכרטיס ממה שאני ראיתי לא עובר ת'60 מעלות (יש לי 6 מאווררים במארז). תודה על העזרה, ד"א, צירפתי תוצאה של הבנצ'.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
Amd Athlon 3500 Venice Core לוח אם שאני לא זוכר =\ (המחשב עוד לא אצלי) 1 giga ram 7600GT אני רוצה לקנות קירור כלשהו למעבד ולכרטיס מסך על מנת להגיע לאוברקלוק הכי גבוה שאני יכול להגיע עם שניהם... התקציב - בסביבות ה800 - 1000 שקל... (אם חובה, אפשר לחרוג ופשוט אחכה יותר להרוויח ת'כסף). מה הקירור הכי טוב שאני יכול להשיג להם?
-
- 7 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בתמונה...איפה שרשום בכחול 80MM זה אומר שיש שם מאוורר ג'נרי..יש לי שם מקום לעוד אחד..(מתחת לHD) איפה שיש איקס אדום..בפילטר..אין לי מאוורר שיוציא אוויר חם.. ואיפה שרשום 80MM באדום זה אומר מאוורר של הספק.. תכלס יש לי עכשיו במארז מאוורר ג'נרי 80MM שמכניס אוויר מלמטה.. זה כל הסרקולציה :s05: הזמנתי 2 מאווררים 80MM של COOLMASTER.. בכללי יש לי מקום להוסיף אחד מאחורי הפילטר(אני חושב שיתאים להוציא אוויר חם).. ועוד מאוורר מתחת לHD.. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IP35-E ומעבד E4500 עכשיו אני הכי הרבה שהצלחתי להגיע+ווינדוס מצליח לעלות זה 2750 במקורי זה 2200 יענו העלתי את המכפלה שלו מ200 ל250 ומעל זה אי אפשר והעלתי את המתחים ולא עוזר מישו אמר שצריך להעלות מתחים לFSB אבל אין אפשרות כזאת בביוס מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני חושש שלא מיקמתי טוב את ה-HEATSINK (דגם ALPINE 11 PRO) על ה-E5300, למרות שהטמפ' אולי(?) סבירות: ~34 צלזיוס במנוחה ~51 צלזיוס ב-PRIME95 חיפשתי במקומות כמו: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-221745_11_0.html אבל לא מצאתי מידע...יכול להיות שאם ה-HEATSINK לא היה יושב טוב הייתי מגיע לטמפ' כזו, או שאין מצב ואני יכול להיות רגוע? לא מתחשק לי לבזבז זמן וכסף על גריז בבדיקה פיזית, מה גם שלא נוח למקם את ה-HEATSINK הענק הזה (קניתי כהשקעה לעתיד) על ה-G41 של גיגהבייט. ועוד שאלה לגבי הלוח הנ"ל - הוא דורש 1.8V לזכרונות, וקניתי PATRIOT SIGNATURE שזה המתח שלהם, ואולם, ב-BIOS, הערך של DDR18V בקריאות של המתחים עולה על 1.9V !!! למה?!? זה נורמלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש אפשרות להשתמש בקירור אוויר בנוסף לקירור מים? (ששניהם יפעלו על אותו מחשב)
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המדדים הגבוהים ביותר שאפשר להגיע עם קירור סטוק? אני כרגע ב: core: 624 shader: 1445 memory: 936 הטמפרטורה לא זזה ממש (עדיין 72-75 מעלות במאמץ) ועליתי בסביבות ה1000 נק' ב3DMARK אפשר לקחת את זה עוד למעלה בלי שינוי מתחים ובלי שינוי גוף קירור ושישאר יציב?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי רק מ 1.8 עד 2.1, יש דרך - אפילו לעשות ללוח מוד להעלות את זה קצת........? נראה לי שזה מה שעוצר אותי בOC....
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברשותי מעבד E6600 שביצעתי אוברקלוק ללא העלאת מתחים ל3GHZ. באס 9X333. הרצתי PRIME95 במשך כמה לילותף עבר הכל. S&M עבר הכל. כשהרצתי את OCCT, אחרי פאקינג 2:42 דקות הוא נתן לי ERROR כשהמעבדים על 42 מעלות!!! WTF! ? זכרונות: Twinmos Twister 800Mhz. הזכרונות שיניתי את המכפלה ל2, ובפועל הם פועלים על 667 - כדי שהמחשב ירוץ לי על יחס של 1:1. את התזמונים לא שיניתי. הגבלתי את הPCIE ל 99. חשוב לציין שלא העלתי מתחים! בשום דבר. יכול להיות שמפה נובעת הבעיה בשגיאות שהOCCT נותן לי?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שההיט סינק מאוד קרוב לראם בערך 1 ס"מ ממנו. עכשיו ההיט סינק מאוד חם ואני מפחד שהוא משפיע לרעה על הזיכרון ובכך גורם לכל הבעיות שיש לי במחשב..... :-\ אתם יודעים מה עושים במצב כזה? איך בודקים את הטמפ' של הזיכרון?(אין לי שם חיישן...)
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://www.spire.nl/asp/acc.asp?ProdID=32 זה עולה 40 שקל והמשלוח עוד 40 אז זה בכלל לא שווה מאיפה אפשר להשיג אזור ת"א
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
תראו חברים אני מתלבט באיזה מצב לשים את המחשב שלי...אוליי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה הוא המצב הכי טוב מבין השניים האלו : 1. 205X11.5 |11-3-3-2.5 2. 220X10.5 | 11.3.3.3 מה ייתן את הביצועים הטובים יותר? מה עדיף? באס גבוהה או תזמונים גבוהים? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי AXP1600+ ואני מריץ אותו ב- 1870 MHZ יציב בלי בעיות. כל MHZ נוסף במוקדם או במאוחר מפיל את המערכת - למה? אני רוצה לפתוח את המכפלה של המעבד, וה- FSB מוגדר אצלי על 178MHZ. במידה ואני פותח את המכפלה צריכה להיות בעיה למעבד לרוץ ב- 12.5X178 שזה אומר המון מגה הרצים == AXP2800+ ==2225? השורה התחתונה היא איך אני מצליח להביא את המערכת לקצה גבול יכולת (ביציבות!!!) ללא נזק לטווח הקרוב. אם איני טועה, העלאת מתח מזיקה לרכיבים ואף מקצרת משמעותית את חייהם - בבקשה להמנע מפתרונות שקשורים בנושא. ההמהרה אמורה להיות קבועה ללא שינויים (לא בשביל לראות לאן הגעתי ואז להוריד אותה חזרה) ולטווח הארוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
חיברתי אותו במקום המאוורר המאוד מאוד מרעיש שהיה בלוח Dfi Lanparty מדובר על זלמן 47 עם משחה MX-1, שקצת נסחפתי איתה? תגידו לי אתם, עכשיו המחשב פתוח, אלו הטמפ' Temperatures Motherboard 49 °C (120 °F) CPU 32 °C (90 °F) North Bridge 59 °C (138 °F) GPU 56 °C (133 °F) Maxtor 6Y120P0 39 °C (102 °F) WDC WD2500JB-00GVC0 32 °C (90 °F) אם זה לא קריטי, כי אני לא עושה איזה OC, אז מעדיף שישאר ככה, למה לקח לי שעתיים להרכיב אותו (טיפה יותר אפילו)
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני כרגע מרכיב לעצמי מפרט לקירור מים. עכשיו ראיתי שיש ל-SWIFTECH שתי משאבות : MCP355 MCP655 כאשר ה- 655 בעלת LPH הרבה יותר גבוה (1200 לעומת 450). שתיהן עולות פלוס מינוס אותו הדבר. השאלה שלי היא כזאת למה מישהו יבחר את ה355 לעומת ה655? האם אני מפספס משהו בעקרונות של קירור מים(זרם חלש יותר טוב מזרם חזק)?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להגדיר את ההגדרות של המעבד בביוס? (הגדרות כמו ה-FSB והמכפלה) יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz, לוח אם Asus P5S800-VM וביוס של AMI.
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש יל מחשב בן שנתיים שמשתמש בו לרנדורים ו3D. השאלה שלי אם אפשר לעשות לו OC. המפרט שלו: P4 2.8HT לוח: Gigabite 875P Titan GA-81875 AGP Pro 8X Dual Channel DDR זיכרונות 2GB - קינגסטון DDR400 CL3 כרטיס מסך: ASUS GEFORCE2 MX-400 AGPX4 256MB כוננים SATA2
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מדובר על מעבד p4 2.66g ולוח p4x400 כראה של dfi הורדדתי את הגוף קירור מהמעבד ואחרי שהחזרתי אותו חזרה בדקתי את הטמפ ע"י cpucool והא מראה לי 70 c יכןל להיות שהתוכנה לא מתאימה ללוח הזה או שזה נוצר כי הגוף קירור לא מודבק למעבד אלא רק מוצמד עלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני צריך לקרר את כול זה מה אתם מצעים לי במחקים של עד 500 שקל אני הבנתי שיש לAMD קירור פסיבי בלי שום מאורר וככה הוא שקט חשוב לציין שזאת מערכת HTPC אז ככה שהדבר הכי חשוב פה זה השקט אני לא הולך לעשות אם המחשב שום דבר שיגרום לו להתחמם יותר מדי תודה.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אוקיי, לחבר שלי יש Radeon9600SE והוא מאוכזב לגמרי, ולפני שהוא מחליף כרטיס מסך הוא רוצה לעשות אוברקלוקינג כדי לראות לאן הוא יכול להגיע, לא הבנו בדיוק את הקטע עם ה-Artifacts ואיך יודעים מה המקסימליות שאפשר להגיע עם ה-Overclock. תודה.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-