עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Moooshe,

אחלה HSF, אני מאוד מרוצה ממנו... רק מה, לפעמים אני מוצא שאני רוצה להחליף מהירות (כשאני הולך לישון למשל), ואני לא אוהב לפתוח את המארז... איפה שמתם את המתג שלו כך שיהיה נגיש מבחוץ? המארז שלי הוא enermax fs-710b, ואין לי ממש כוח (וזמן!) לקידוחים והלחמות, אז חשבתי אולי לעשות חור מתאים בגודלו בפאנל השחור של הפלופי (זה שממילא סגור כי למי יש שני כונני פלופי היום?) השאלה היא אם לדעתכם הוא יחזיק מעמד בחיתוך, איך אפשר לחתוך אותו (פלסטיק!) ואיך להצמיד אליו את המתג?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by KA-52,

שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by yan_ymar,

שלום רב , לא מזמן קניתי את הקירור Big Typhoon. ל-BT יש כיוונון עצמי של כוח הסיביב שלו. אך בגלל שהייתי באוברקלוק שלא אני עשיתי (חבר) והוא סידר לי את ההגדרות בביוס, אז עכשיו ה-BT לא מגיע לי למקסימום סיבובים שלו כשאני מזיז את הכפתור שלו שיתן לי יותר סיבובים לדקה (RPM). איזו הגדרה בביוס לדעתכם היא זאת שמשחררת אותו לכיונן עצמי לגמרי? אם את שואלים למה זה קרה - אתמול קניתי זכרונות חדשים והייתי צריך בביוס לתת לו "OPTIMIZED DEFAULT" וזה איפס לי את ההגדרות וגם ככה את סיבוב המאורר. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. שלום לכם, מה הפוטנציאל OC עם החלקים האלה: מעבד:INTEL D 805 לוח אם: GIGABYTE GA-8N-SLI קירור: ARTIC COOLING Freezer 7 Pro מארז: Sunbeam Transformer עד כמה אני יכול להגיע? תודה רבה, עדן

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by cold fire,

המעבד אמור לעבוד בתדר של 1.66 והוא עובד ב1.0 ואני פשוט לא מבין מה הבעיה נכנסתי לביוס וממה שראיתי יש מכפלה מינימלית שהיא 6 ומכסימלית שהיא 10 הבאס הוא 166...? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  6. אז עשיתי OC ובסנדרה אני מוציא 6200 בערך לזיכרונות . האם ניתן לשפר ניסיתי המון כונפיגורציות אבל זה לא עוזר . ה CAS 2.5 זה הכי נמוך שאפשר. אודה על עיצות כדי לשפר , תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. יש לי pentuim 4 1600 mhz intel mother board : asus 256 ddr ___________ Can i overclock and how ? u can find me : mIRC Quake.net server #3dv channel icq : 175837059 or post here a answer send me private message here tnx

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. גוגל מניב תוצאות חרא .

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by asilic,

אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by liorgadidi,

קניתי מאורר של tt ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים עליו או מי שיש לי אותו יתן עליו דעה-הוא יגיע אלי מחר. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=91230025&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 ...

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by Ran B,

שלום לכולם =] נדהמתי לגלות בחיפוש שבצעתי שהיו מעט תוצאות על מילת המפתח "קירור ל6600GT". בכל מקרה, קראתי את הנושאים עליהם שאלו כבר בפורום על קירור. אך הנושא מבלבל. ברשותי 6600GT של XFX על אפיק AGP. לאחר שקראתי את הפוסטים, הבנתי שיש בעיה עם חלק מהתמיכה של גופי קירור אם מדובר באפיק PCI-E או באפיק AGP. הבנתי שהסיילנסר נחשב לממש טוב. השאלה אם הסיילנסר 6 שהוא מתאים ל6600GT, מתאים גם לאפיק AGP. ואין בעיה להרכיב אותו (על הכרטיס של XFX)? מה שעוד קראתי זה שיש צ'יפ שמעביר (כנראה הכוונה לממיר מסויים) את הנתונים לאפיק AGP. השאלה איזה גוף קירור לקחת שגם יקרר את הצ'יפ הזה. בנוסף, הבנתי שגם מומלץ ללכת על הזלמן VF-700 cu שהוא בא גם עם 8 היטסינקים קטנים לזכרונות. בקיצור, יצא לי די סלט שלם …

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  12. העברתי את המעבד שלי מלוח ישן ללוח חדש ותוך כדי התהליך ניקיתי את המעבד מכל זכר של משחה טרמית. האם אני יכול להתקין את ההיטסינק גם ככה בלי משחה טרמית וזה אמור לעבוד בצורה תקינה או שרק עם משחה הוא יכול לעבוד טוב? כי כרגע שמתי בלי משחה והטמפרטורות מטפסות לכיוון ה80 מעלות צלסיוס. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. יש לי פנטיום 4 1.6 mhz לוח של אינטל 512 זיכרון 2 כוננים קשיחים 2 כונני דיסקים 9800 ראדיון ועוד כמה כרטיסי PCI אני צריך המלצה לקירור של המעבד שיהיה שקט ויעיל + לכמה מאווררים

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by idan_soffer,

שלום חברה סחטיין על הפורום שמעו מי שיכול לעזור לי אני ישמח יש לי ספק כוח אחד במחשב בתוך המארז שעליו כל הכבלים תפוסים גם מפצלים שמתי שם עכשיו יש לי עוד ספר כוח ורציתי לדעת אם יש למישהוא מושג שכאשר אני מחבר אותו לחשמל איזה מהכבלים הוא הכלב שאני יוכל בעזרתו להפעיל את הספק כי אני רוצה לחבר כמה דברים אליו אני יכול לבנות מתג או משהוא אבל השאלה היא איזה כפתור הוא שמפעיל כי כאשר מחברים אותו ללוח אם אז הלוח מפעיל אותו בלחיצה אבל כאשר הוא בחשמל ולא מחובר לכלום אז אני לא יודע כיצד להפעיל אותו תודה חברים מקווה שתעזרו לי או שתענו פה מי שיודע או שיש לי איסי קיו 123800346 תודה רבההה

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by dmaster1984,

שלום אני מעוניין לקנות מאורירים למארז במספר גדלים: 120mm וגם 80mm הייתי רוצה שהם יבצעו את העבודה, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שקט!!! אני ממש רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט, שקט ממש. לכן הייתי רוצה בבקשה המלצות לגבי מאורירים, אני אשמח גם לינקים לחברות שמוכרות!!! תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by eranmor,

למה אני לא יכול להעלות יותר את הבאס? אם אני מנסה אז אני מקסימום יכול להגיע ל125 אבל לא תמיד וגם אם כן המחשב לא יציב תנו לי עצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. נגיד כתוב במפרט של איזה מאוורר למעבד "Life Time 40,000hr" אז מה יקרה אחרי 40 אלף שעות עבודה ? הוא הולך לעולמו או שצריך לשמן אותו או מה ? ועוד שאלה שקשורה לקירור, מה עדיף: Golden Orb II או Silent Heatpipe 775D ? - שניהם של Thermaltake ויש הפרש של 10 ש"ח ביניהם...

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. הגיע לי משלוח מגאב טק. אם המזל שלי כמובן הקטודה נשברה אבל זה לא לנושא. התקנתי סיילנסר והמחשב עולה ומעלה את WINDOWS. אבל המחשב מגיע למצב של כיבוי (המסך נכבה אבל יש עדיין כוח והמאווררים עובדים) ואני ממש ממש לא יודע מה לעשות (ההודעה הזאת נכתבת מהמחשב של אחותי. אז אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש ממש יודה לו. אז בבקשה אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי אז בבקשה תגידו. תודה מראש אור הסיילנסר הוא REV.2 והכרטיס הוא 9600XT. אני יודע שהREV.3 הוא זה שאמור לעבוד אם ה9600 אבל הסיילנסר מתחבר מושלם ומחובר חזק. אז מה שאני חושב שהבעיה זאת בעית מתח אבל ניסיתי את זה בלי החיבור חשמל וזה עדיין לא עבד אז אני ממש לא יודע מה לעשות. אז PLZ מי שיכול עזור שיעזור כי לי ניגמרו הרעיונות

19. שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריט הבא שאני רוצה להתמקד בו זה ספק הכח: מחפש את עזרתכם: 1. החלפת ספק הכח בספק שקט. האם יש ספק כח ללא חלקים מכאנים וללא מאווררים? 2. מאוורר 80 מ"מ שקט. יעצו לי בפורום אחר לגבי ספק SEASONIC SII 430W. האם גם אתם בעד? כמו כן המאוורר עדיין פתוח... תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. המאוורר האחורי שלי שבק חיים. אני צריך שהמאוורר יהיה אמין ויחזיק להרבה זמן ושיתחבר ללוח אם ולא לספק. ועדיף שיהיה מפנדה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by RoNiMaN,

או קיי אני חדש בנושא של OC ויש לי שאלה איך עושים OC ? כאילו זה במדריך ובשלבים או מה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם אני צריך תוכנת מאמץ יש למישו משו להציעה לי חוץ מ PRIME 95 תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  23. זה הנתונים שלו..: C7015B12M 4000 rpm 27.35CFM 70mm 32dba תודה..

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by hosham,

מפרט בצד סך הכל הטמפ' של המחשב שלי טובות: מעבד 39 כרטיס מסך 45 אבל הגוף קירור שעל הצ'יפסט חם מאוד,איפה אני יכול להשיג קירור טוב,אולי אפילו מאורר 40 מ"מ לחבר עליו. הכי חשוב שלא תהיה הרכבה מסובכת. תודה.

• 9 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by elad-r,

מה צריכה להיות בערך הטמפ' של מעבד אינטל 2.4?? כי חבר שלי עכשיו קנה מחשב והמעבד שלו בטמפ' של מעל 70 מעלות בדר"כ וזה נשמע לי ממש ממש גבוה... זה הגיוני שזאת תהיה הטמפ'?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים