אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני חדש בכל הנושא הזה של הOC התחלתי לפני כחודש אז תתאזרו בסבלנות איתי אני מקווה לא לעצבן אף אחד בשאלות מטומטמות. בכל מקרה אני חדש גם בפרום הזה שלפי מה שראיתי בריפרוף הוא מצויין אז אני רוצה להגיד תודה לכל האנשים שעוזרים פה בפורם אני ( ואני בטוח שעוד הרבה ) מעריכים את זה מאוד ! אני יתחיל : שמעתי בכל מני מקומות על שינוי התזמונים של הזיכרון ויש לי כמה שאלות בנושא : 1. מה כל פרמטר בתזמון עושה ואיך אני יודע להתאים אותם אחד לשני 2. למה תזמון גבוה לא עובד במהירות באס גבוה 3. האם שינוי התזמון גורם להתחממות 4.האם יש מדיך שיכול להסביר לי את כל זה ( זה דיי כולל את השאלות הקודמות) 5. עוד שאלה שלא ממש קשורה למה שיש שני סטיקים של זיכרון ה OC יהיה גרוע יותר תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנת מאמץ יש למישו משו להציעה לי חוץ מ PRIME 95 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קראתי את מדריכי האוברקלוק והבנתי את הרוב , כשנכנסתי למאגרי ההמהרה ראיתי שיש הרבה דברים שלא נזכרו במדריכים כמו למשל : למה לפעמים באוברקלוק מורידים מכפלות , ואיך לדוגמה יודעים שאחרי ביצוע הקלוק המחשב לא מגיב בגלל חוסר מתח , בזיכרונות או מעבד או לוח עצמו, והאם בביצוע הקלוק עדיף להשאיר את תיזמוני הזיכרון על AUTO או למשוך אותם ידנית, לכל זה אשמח אם תגיבו ותענו , תודה
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מפרט בצד סך הכל הטמפ' של המחשב שלי טובות: מעבד 39 כרטיס מסך 45 אבל הגוף קירור שעל הצ'יפסט חם מאוד,איפה אני יכול להשיג קירור טוב,אולי אפילו מאורר 40 מ"מ לחבר עליו. הכי חשוב שלא תהיה הרכבה מסובכת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה צריכה להיות בערך הטמפ' של מעבד אינטל 2.4?? כי חבר שלי עכשיו קנה מחשב והמעבד שלו בטמפ' של מעל 70 מעלות בדר"כ וזה נשמע לי ממש ממש גבוה... זה הגיוני שזאת תהיה הטמפ'?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שנה (יותר נכון 15 דקות) איפה אפשר לקנות מאוורר 100X 100 X 25
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון... היום התקנתי תוכנה מסויימת שבאה עם לוח האם והיא הודיעה לי שהמאוורר של ה-system לא עובד. פתחתי את המארז וגילתי שמאוורר ה-system לא עובד - כי אין מאוורר system (וזאת למרות שהדגשתי בחנות שאני רוצה מארז עם מספר מאווררים....). בכל אופן כמובן שאני רוצה לרכוש מאוורר (יש לי מאוורר על המעבד ומאוורר נוסף על כרטיס המסך והטמפרטורה של המחשב היא בסביבות 37 מעלות צלזיוס - כך שכרגע אני בסדר אבל אני לא רוצה למצוא את עצמי יום אחד עם מחשב מפוייח מבפנים....). טוב בקיצור לשאלה - איזה מאוורר אתם ממליצים לקנות? והאם לכל מאוורר שנועד למארז יימצא מקום פיסי להתקין אותו. אל תשאלו אותי איזה מארז יש לי כי אני לא יודעת - משהו פשוט (כך מתברר) - והוא כמובן מארז…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח סטרייקיר 790i extreme ומעבד Q9450 אני מעוניין להרכיב למערכת קירור מים. וזו תהייה ההתנשאות הראשונה שלי עם מערכות קירור מסוג כזה. ולכן המיגדע שלי על מערכות אלו מאוד מוגבל. רציתי לדעת כמה פרטים לגבי מערכת מסויימת שאני עומד לרכוש, לשמוע חוות דעת עליה ולקבל גם המלצות אחרות. המערכת היא Swiftech H2O 120 Premium Watercooling Kit וזהו הקישור אל אתר היצרן אם פרטים יותר מקצועיים על המערכת: http://www.swiftnets.com/products/h20-120-premium.asp תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לא תוכנה טובה שתמדוד את הטמפ' של המארז דיסק קשיח לוח אם ומעבד? ותוכנה קלה לשימוש לא תופסת המון ולא עושה בעיות מי שמהיא לי יברוך ותודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות קירור אוויר למעבד שלי .. נמאס לי מהקירור סטוק המעפאן הזה .. התקציב הוא עד 400 ש"ח עם מאוורר. ד"א זה נכון שה XP-120 לא תומך ב AMD 3000+? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום קניתי קירור חדש לכרטיס מסך nvidia asus fx5900 128mb קניתי לו את ה-arctic-cooling silencer 4 rev 2 ורציתי לדעת איך עושים אובר קלוק והאם מרגישים בהבדל ואם בכלל אני יכול לעשות אובר קלוק תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1800&products_id=11123 תודה ..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני לקראת רכישה של מחשב חדש ויצא לי לראות בפורום כאלו שמדברים על כך שיש חנויות שעושות OC למחשב חדש שנרכש מהן וכך בעצם אפשר לקבל מהחנות את המחשב עם OC. מכוון שאין לי ידע ב OC אשמח לתשובות שלא ברורות לי. 1. אני קונה מחשב ללא מערכת הפעלה, האם בכל זאת ניתן לבצע OC בחנות? אם כן האם ה OC ישאר גם לאחר שאתקין מערכת הפעלה בבית? 2. האם החנויות המדוברות מבצעים OC לכל רכיבי המחשב? (מעבד, כרטיס מסך, זכרונות ולוח אם..) 3. אילו חנויות מומלצות עושות OC? תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הדבר הכי מיקצועי שיש להסרה של גריז טרמי. ולגבי המשחה שאני רוצה להשים Arctic Silver 5 הבנתי שצריך להשים רק נקודה ממש קטנה במרכז וזהו? נכון או שזה משתנה ממעבד למעבד.
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
(סליחה אם זה לא המקום) בתוכנה speedfan ראיתי שהמאוורר שלי פועל על 3396 סיבובים לדקה,וזה מזהה רק מאוורר אחד כלומר,זה כותב 3396 rpm ב-fan 1 וב-fan 2 זה כותב פשוט 0, והטמפרטורה של המחשב היא 45. כמה שאלות: האם מספר הסיבובים של המאוורר לדקה נורמלי,למרות שלא ניקיתי אותו בערך שנה? האם אחרי נקיון הוא ירוץ מהר יותר? האם יכול להיות שיש לי רק מאוורר אחד? ואחרונה,האם הטמפרטורה נורמלית? תודה מראש וסליחה על כל השאלות,אבל אני פשוט חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני קונה תכ.מסך x800xtpe וקונה לו תקירור מקרר ארטיקים 4 . ואני קונה ארקטיק סילבר 5 .. איך אני מדביק? ואיך מוציא תקירור המקורי? ואני קונה מעבד 3000 939 .. + xp120 ומאורר enermax אז איך שמים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד עד 250 שח מה אתם אומרים על זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3225
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי מאוורר 120 מ"מ ומחובר אליו חוט עם סנסור, השאלה שלי זה איך אני יודע מהי הטמפרטורה שהוא מודד? כי ראיתי בספר של לוח האם שלי (NF7-S) שאחד משלושת הפינים של חיבור המאוורר למארז הוא של הסנסור.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כמו שראיתם יש לי בבית כבר משהו, זה לא שאני מתכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד. אז לבנתיים זה מספיק? ואיך זה יעמוד בOC עתידני? נ.ב לא ידעתי אם לשים את זה בפורום OC, אם צריך אז להעביר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בלוח asus p5q-e ומעד Q6600 (יד שניה) העברתי את הקירור מה AMD 3800 X2 למעבד הנוכחי, הקירור הוא scythe mugen . בלוח הקודם(תושבת AM2) הקירור ישב ממש חזק ובחיבור הנוכחי אני מקגיש שהוא קצת רופף, זאת אומרת הוא ניצב כרגיל ב 90 מעלות ללוח, אין נטייה כלפי מטה. אבל כשאני מפעיל קצת לחץ זה מרגיש כאילו הוא קצת משוחרר יותר ממה שהכרתי. בנוסף לזה התחלתי עם OC והגעתי ל3.4, במחבני מאמץ מהר מאוד המעבד התחמם ממש תוך כמה חצי דקה כבר הייתי על 60 מעלות, וגם בעבודה רגילה המעלות טיפסו נורא מהר. עכשיו החזרתי את הכל להגדרות יצרן, במצב הזה אני מקבל 24- 28 מעלות במנוחה, במבחן prime 95 ללא שום שינוי בהגדות אני מגיע ל 65 מעלות תוך 2 -3 דקות. הייה גם איזה קטע מוזר שבאחת הפעמים בקר הטמפרטור…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אם הכותרת לא עיניינית אני מצטער לא היה לי רעיו איך לנסח.... אז ככה... יש לי AMD 2500 והביוס היה על OPTIMAL (יש גם AGRESSIVE, TURBO, EXPERT).. כאילו המצב הרגיל.. והמכפלה הייתה על DEFAULT... שיניתי אותה ל11.5 והשתנה לי לATHLON XP 2600+.... לכמה להעלות אם אני על 59 מעלות בלי שזה יסכן את המחשב? ואיך לבדוק יציבות? תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לוח לוח אם של אסוס מדגם P5K-E, והגיע איתו תוכנה שמציגה טמפ' מעבד ולוח אם ב"זמן אמת" השאלה עד כמה בזמן אמת? האם הטמפ' מדוייקות? זה מציג טמפ' ממוצעת של 30 מעלות במנוחה ו-42 במאמץ ל-E8400 עם TR ultima90i, הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אז ככה - המעבד שלי כזה: Intel Pentium-4 2.6GHz Hyper-Threading - Northwood והחלטתי לעשות OC קטן... בביוס החלוקה כזאת - 13x200 מה שיוצר 2600MHz. העליתי ל-210, עבד בתדר של 2730MHz והיה יציב מאד. עכשיו ניסיתי (אני יודע שכאלו קפיצות לא עושים אבל בכל זאת...) העליתי ל-231, עלה ל-3003MHz - בעצם 3GHz... אחרי זה, התחילו לי בעיות עם ה-ICQ, הוא התחיל לצאת עם הודעת שגיאה + המחשב עשה RESET, המערכת איבדה יציבות (הטמפ' היו בגדר הנורמה, לא מעל 45 מעלות) - האם זה קשור למתחים? אם כן, כמה עלי להעלות? אשמח מאד אם תפרטו לי על כך, תודה רבה! נ.ב. - אני לא מנסה להיות אוברקלוקר תותח, אם הייתי מנסה, הייתי משקיע בקירור יותר חזק, הכל אצלי גנרי + מאוור 40 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר + בצד המ…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
לא קירור מים רק קירור אוויר ושיהיה מתאים ללוח של אביט ai7
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-