אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האמת שאני לא בטוח אם זה בכלל הכרטיס מסך אבל סביר להניח שזה שכן בשום משחק אחר זה לא קורה לי . שם המחשק C&C3 - גרפיקה על המקסימום ... ( אני משחק עם ה SHADER לבינוני לפי התמיכה של EA בשביל שלא יקרוס לי המשחק .. ) אחרי רבע שעה של משחק ( לפעמים הרבה פחות ) מופיע מסך כחול ( לא של הווינדוס ) ריק - ללא תוכן , ואני שומע את המחשב עושה רעש כאילו עשו לו ריסט . ( מעין רעש של הדלקה כזה ... ) ספק - 400W - ישן מאוד יחסית ! אני כמובן חושש שזה הספק אבל אולי זוהי בעיה אחרת , אז לפני שאני מתחיל אני מעדיף לשאול ולעלות ספקולציות ... הנה המערכת : AMD Athlon 64 venice core 3000+ (OC 267BUS X9 ==2400MHZ ATI X800 AGP XL WITH NO OC ! LG DVDRW 2x512 Geil 400DDR SATA 250 WD 16MB Ca…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הדבר הכי מיקצועי שיש להסרה של גריז טרמי. ולגבי המשחה שאני רוצה להשים Arctic Silver 5 הבנתי שצריך להשים רק נקודה ממש קטנה במרכז וזהו? נכון או שזה משתנה ממעבד למעבד.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש לי לוח שתומך בdual ddr זה אומר ddr2 עכשיו יש לי שתי סטיקים של 256 אבל מחברות שונות לגמרי עם צ'יפים אחרים לגמרי וגם תיזמונים אחרים לגמרי הכל שונה חוץ מזה ששתיהם 256MB השאלה שלי האם הם עובדים ביחד כאילו הם עכשיו נקראים ddr2 ???
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את הextreme spirit של TT.מי שמכיר אותו יודע שזה מפוח,קטן אומנם,אבל הרעש שלו על הכי גבוהה פשוט בילתי נסבל!.(בגלל ששגעון הOC שלי עבר,אני עכשיו שם לב לזה שמחשב שלי נשמע כמו בולדוזר).אני צריך קירור לצ'יפסט שקט,טוב,ושלא יעבור הכי הכי הרבה את ה100 ש''ח. הצ'יפסט הוא 478 לוח BIOSTAR(לוח נחות). תודה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי קרור(478) COOLERMASTER DIA-8JD3B-99 עכשיו איך אני מיציא אותו? יש שתי ידיות ברזלך אז נראה לי שאני צריך למשוך אותם למעלה אבל ניסיתי חזק אבל זה לא מצליח מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כדאי לעשות oc למחש זה ולאיזה חלק מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זכרון 1 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך 7300gs למחשב יש מאוורר קדמי גדול אחורי ומקורי על המעבד טמפרטורת המעבד במנוחה 40 כרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי OC לכרטיס מסך שלי דרך הGAMER HUD של GIGABYE והוא עובד מצויין והכל, הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש ת'מחשב אני צריך להפעיל את התוכנה ורק אז ההגדרות OC חוזרות. כלומר התדרים החדשים לא עולים אוטומטית עם הווינדוס. למה זה? ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שווה לקנות ספק כח של ספייר 500W ב300 ש"ח? או שיש לכם המלצה טובה אחרת באותו טווח מחירים?
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני הולך להזמין מערכת לקירור מים. מה שאני צריך זה הברגה של 4\1 ובקצה השני 8\3. האם המחברים הבאים זה מה שאני צריך או להיפך ?? http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=977&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=978&prevaction=category&previd=2&prevstart=0
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
טוב חברה אני צריך קרור נחמד במחיר סביר שיהיה שקט ומקרר סומך עליכם זה המארז שלי http://www.nzxt.com/products/apollo/ וזאת החנות שאני קונה ממנה http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=150&ParentID=19 אני לא יודע איפה להשים אותו מאחורה או בצד הייתי מעוניין להשים בצד שהקרור גם יבוא על כרטיס מסך(4850) כי בצד סתם מאוור של המארז (אם אפשר שיהיה מדליק כזה עם אורות ) אני לא יודע איזה מידה המאוור אם אתם יכולים להגיד לי אני ישמח רשום באתר אבל אני לא ממש מבין כרגע החום עומד על 30 מעלות בגלל e8400+accooler
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי זכרונות kingstone ddr2 800MHZ CL 6-6-6-18 זכרונות פשוטים. הצלחתי להביא אותם ל- 858MHZ [עם FSB 429, מכפלה X7 שהיא המקס' אצלי] והמערכת יציבה! גם אחרי בדיקה ממושכת ב-OCCT. מתח 2.04 אבל האם זה בסדר או שאני צריך לרדת? כי זאת נראת לי חריגה קצת גדולה בשביל זכרונות פשוטים כאלה.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת קירור ושקט? האם יש במחיר דומה משהו יותר טוב? מארזים - AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU Model AeroEngine II Key features Plastic door (Available in black and silver) Jet Engine styled design for smooth and quiet air inlet to keep case cool Fitted with quad blue LED 14cm fan at front of case to withdraw cool air with a strong air pressure and one 12cm transparent fan at rear of case Meshed 5.25'' bay covers Pulling handles installed at the side panel for easy pulling Clear acrylic side window supports upto 2x12cm and 2x8cm fan installation. 2plastic front door מחיר בתשלומים ללא ריבית 280 ¤ 10 X…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מאוורר חדש של המעבד כולל היטסינק ואני רוצה להוריד את הקירור סטוק של הפנטיום 4 מיהשו יכול להסביר בפירוט איך אני עושה את זה בלי לפגוע בלוח אם או במעבד???
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולפם ביצעתי אובר קלוק לערכת ורציתי ליבדוק אותו ביצעתי בדיקה ראשונה בתוכנה ORTHOS והבדיקה ניפסקה אחרי כמה שניות אז בדקתי בתוכהי אחרת S&M והיא הראתה שהכל בסדר למי אני צריך להאמין יש לי עוד שאלה לפי איזה חום או מדד של המעבד אני צריך להסתמך המעבד מראה לי חום של 50 מעלות במאמץ לעומת זאת הCPU 1 UCPU 2 מראים לי במאמץ מקסימלי 65 מעלות האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם קיים קירור פסיבי ל- X850XT? עדיפות להתקנה קלה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם SUNBEAM TUNIQ TOWER יתאים לASUS P5N32-E SLI
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח P5Q של ASUS ואני מעוניין לעשות OC קטן, היה ברשותי לוח ASUS P5W DH DELUX ששם היה ניתן לעשות OC לפי אחוזים וזה היה פשוט קל ונוח כי המערכת הייתה עושה הכל לבד. השאלה שלי היא האם יש אפשרות כזאת גם ב P5Q ? מצאתי רק הגדרות ידניות שאני מעדיף לא להסתבך איתן. האם ישנה אפשרות אוטומטית פשוטה בכל זאת ? אשמח קצת להרחבה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן עד שהמסך קפא.. האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? חיפשתי בכל הפורומים שיש בחול ולא מצאתי תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה A64, מהו הקירור הכי מומלץ בשביל המעבד ? חשוב לציין שיש אפשרות של קניה מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
מדובר בכרטיס Dleadtek Winfast px8800 GTS 320 bit עד היום לא היו לי תקלות מיוחדות עם הכרטיס עד שהתקנתי את המחשק Crysis יש לי מעבד שנחשב טוב עד טוב מאד... Intel core 2 cpu 6700 2.66gz אני שומר על תקינות מערכת ההפעלה (XP) במקרה הזה בידי הכלים הטובים ביותר וגם אומר שאני מריץ משחקים כמו Call of duty 4 או asian dynesites ללא שום בעייה על הפרטים הגרפיים הגבוהים ביותר אך ללא anti-aliansing, והם זזים אחלה... עכשיו השאלה שלי היא כזו הוספתי וונטת קירור חזקה מאד (בערך בגודל הוונטה של המעבד), וקיבעתי אותה כמה סנטימטרים מעל למעלי כרטיס המסך, ובנוסף לכך הוספתי מאוור ביתי מצד המחשב כך שיקרר גם את כרטיס המסך ובכלל את כל אזור פנים המארז (לוח אם, מעבד וכו'), יש לומר שהוא עושה עבודה טובה. מ…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מה כל דבר אומר בתמונה: http://planet.nana.co.il/supersus/diyon.JPG תודה. ועוד משהו! המעבד שלי זה 3200+ מה מסמן הפלוס ? למה הכוונה?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש מוכן לעשות OC אבל לפני הכל אני רוצה לדעת עם נעלתי את ה AGP\PCI ועשיתי יחס טוב בין הזיכרון למעבד. הנה תמונה: איך ככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם, מה הפוטנציאל OC עם החלקים האלה: מעבד:INTEL D 805 לוח אם: GIGABYTE GA-8N-SLI קירור: ARTIC COOLING Freezer 7 Pro מארז: Sunbeam Transformer עד כמה אני יכול להגיע? תודה רבה, עדן
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מאיפה משיגים(רצוי חנות באזור פ"ת) ואיך שמים?? והאם זה עוזר במשהו(רצוי שמישהו יגיד את זה מניסיון)
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-