עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Devil Servant,

שלום.. יש לי את הAbit Kv8 pro . החלטתי להשאיר את המארז פתוח ולשמן את המאווררים,ואח"כ גיליתי את תוכנה מיוחדת של ABIT,תוכנה ממש מגניבה שאפשר לשים את המחשב על כל מיני מצבים,כמו שקט טורבו ועוד,וגם לבדוק את המעלות.. אבל נראה לי המחשב שלי סובל מעודף חום.. 45 מעלות זה לא המון? תודה.

2. Started by tuka,

עשיתי OC ל3GHZ ב(333*9), 5 שעות small ffts ו10 שעות blend בפריים95 עברו בלי שום בעיה. בלי העלאת מתחים, טמפ במנוחה 38-40, ובמאמץ של פריים 56. שמתי בהתחלה את היחס על 1:1, מה שגרם לזכרונות שלי לעבוד ב667MHZ. אם אני רוצה שהם יעבדו על 800, ואני שם את הSYSTEM MEMORY MULTIPLAYER על 2.4, היחס יוצא 4:5. השאלה שלי היא האם עדיף להשאר על 1:1 כשהזכרונות עובדים ב667, או שאפשר להחזיר ל800 כשהיחס הוא 4:5? תודה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by INFERNO,

יש לי R9100 של ספייר עכשיו שאלה ראשונה .. איך מוציא את הסינק? הוא מודבק ! שאלה שניייה על איזה פיתרון קירור לכרטיס זה אתם ממליצים ? כיוון שלכרטיס אין חריצי הרחבה שאפשר להכניס עליו היטסינקים שונים וכד' (צריך דבק טרמי לא ? ) תודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by Esparco,

מה ההבדל בין האופציה DIODE לבין האופציה THERMISTOR בהגדרות חיישנים של ה SPEEDFAN הוספתי תמונה תיראו למה אני מתכוון שאני שם על DIODE בטמפ' מעבד הוא מראה לי 20 במנוחה שאני שם על THERMISTOR במעבד הוא מראה לי 74 במנוחה שאני שם על DIODE בטמפ' לוח אם הוא מראה לי 95 במנוחה שאני שם על THERMISTOR בלוח אם הוא מראה לי 35 במנוחה. למה להאמין!?!? ומזה הטמפ' המטורפות האלו זה הגיוני בכלל?!?! תיראו את המפרט שלי בצד בבקשהההההההה מישהו שיציל אותי לפני שנשרף לי פה כל המחשב פתחתי את המחשב וכשאני נוגע בהיטסינק של הצ'יפסט של NVIDIA הוא רותח ושורף לי את היד ורשום לי עכשיו שהוא על 116 מעלות!?!?! מה לעזאזאל עושים זה לא נורמלי!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by kobibo,

טוב כיום עם הכרטיס מומהר ל XTPE, הכרטיס במנוחה 36-37 במאמץ 49-50 . כמה הסיילנסר ישפר ? אודה גם לתשובות מכאלו בעלי שני הרכיבים האלו.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. קודם כל המפרט הינו: Pentium 4 530 GA-8I915o-DUO GA 6600GT משום מה, כשאני דרך הביוס מעלה מתחים למעבד מעל לדיפולט (1.3875) המתחים לא עולים בכלל! אבל אם אני מוריד מתחת לדיפולט הם כן יורדים (רואים את זה בתוכנות נילוות וגם בטמפ'). השאלה שלי היא - אולי יש איזשהו פיצ'ר בלוח הזה שחוסם אותי מלהעלות מתחים מעל לדיפולט שאני יכול להעיף? דרך-אגב, כשאני עושה OC בעזרת התוכנה EasyTune5 אני מסוגל להעלות מתחים בלי בעיה עד 1.6V, ככה שזו לא בעיה של ספק וכד'... תודה על העזרה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by dmaster1984,

שלום אני מעוניין לקנות מאורירים למארז במספר גדלים: 120mm וגם 80mm הייתי רוצה שהם יבצעו את העבודה, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שקט!!! אני ממש רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט, שקט ממש. לכן הייתי רוצה בבקשה המלצות לגבי מאורירים, אני אשמח גם לינקים לחברות שמוכרות!!! תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by T_A,

אז ככה (מפרט בחתימה) איך אני קובע את היחס מעבד זכרון ? :s05: כי אני רוצה לשים את המעבד ב 11X275 ואת הזכרון ביחס של CPU/14 אבל כל פעם היחס זכרון מעבד משתנה לי (לפעמים נמוך מידי ולפעמים גבוה מידי) מה שאני רואה בלוח אם בקשר לזכרון זה רק איזה מהירות לכוון אותו (266,333,400,433... וכו.) אבל זה לא ממש עוזר לי (היחסים משתנים לי כל שאני בוחר משהו אחד) אני גם לא ממש מבין במה בא לידי ביטוי המכפלה של ה HT וה HT בכלל אני יודע שזה מסורבל אבל ועד שאני יקנה זכרון מהיר יותר אני חייב לעשות את כל הבלאגן הזה. נ.ב כמה זמן אמור לקחת לפרויקת להגיע ל OC DATABASE? כי שלחתי אחד ביום שבת (רק 18 אחוז אבל אני עובד על זה)

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by tamiravigan,

האם לטומיק חייב לפרק את הלוח כדי לשים פלטה? איזה קירור שווה לו במחיר ובביצועים ולא צריך? עד 250שקלים לא עושה OC תודה על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. למי שלא יודע מה זה: http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=177

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

שלום שוב, איזה טווחי טמפרטורה->מהירות מאוורר כדאי לקבוע לRIVA TUNER עם המפרט שלי?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by bumpd,

יש לי venice 3000 והתחלתי לעשות oc למערכת,בכל מקרה העלתי תבאס ל-210 הורדתי את מכפלת ה-ht ל-4,את תדר ה-pci-e שמתי על מאה מאחר ואני חושב שזו הנעילה?תקנו אותי אם אני טועה בכל מקרה העלתי את המחשב ושמתי לב שהתדרים של הכרטיס מסך עלו?!!?wtf? הליבה עלתה ל-511 והזכרון ל-1022,בדקתי ב-clockgen והתדר של ה-pci-e עומד על 100 למה זה השתנה לעזעזל?????. לא משנה כמה אני מעלה את הבאס התדרים לכרטיס מסך נשארים אותו הדבר,ויורדים לסטוק רק כאשר אני מוריד הכל חזרה לסטוק. יש למישהו מושג מה הבעיה פה????אולי לא נעלתי טוב? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by Boomerang,

הי, יש לי X700Pro של gigabyte עם FV700AlCu של זלמן (הרכיבו לי אותו עוד בחנות) יש לי מארז Antec 3700BQE עם מאוורר אחד מאחור (פולט אויר) מעבד AMD64 3500 (winchester) עם קירור stock, וכולם רצים בלי OC, ובדקתי וראיתי שכל המאווררים פועלים. נראה לי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי, כי ב- Far Cry אחרי כמה זמן הוא פתאום מתחיל לגמגם בוידאו בצורה נוראית ומדי פעם המסך הופך לשחור. כשפתחתי את המארז - נראה לי שהצלחתי למנוע את התופעה. חלק מהבעיה הוא שאין לי מושג איך למדוד טמפרטורה (הכרטיס בא עם תוכנת V-Tuner אבל משום מה היא לא מראה טמפרטורה של כרטיס המסך) יש למישהו עצות בשבילי?

• 9 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by zaroor,

שלום יש לכם המלצה למאורר שקט ושאיכות קירור לא תיפגע מעבד 2.8 לוח ג'גה בייט 478

• 7 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by yakir8,

אך המאורר הזה מבחינת שקט והכנסת אוויר ZALMAN ZM-F1 80MM

16. Started by le011,

שלום לכולם הרכבתי מעבד פרסקופ 3.2 על לוח ABIT IS7. משום מה אינני מצליח להפעיל את הPAT -י/ש לציין שבמעבד הקודם שלי 2.8 נורטווד זה עבד ללא בעיות הGAME ACLARATOR בביוס שזה בעצם PAT במצב AUTO ועדיין לא פועל מיותר לציין שהמיבד הזה חם כמו תנור במנוחה 50 מעלות-במאמץ מגיע ל70.האם זה תקין? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by ThePinkPanther,

אני חושב על לקנות Geforce FX 5600 Ultra של Leadtek,אבל יש לי בעיה המאוורר מוציא 55 דציבלים,שזה קצת הרבה בשבילי,אז אני צריך קירור אחר. יש לי Zalman 80HP על הכרטיס הנוכחי,אבל לא נראה לי שהוא יעבוד טוב על הכרטיס הנ"ל כיוון שלפי מה שהבנתי הסינק הג'נרי של הכרטיס מכסה גם את הזכרונות,והZALMAN לא מכסה אותם אז מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by Hard-Drive,

היום בפעם הראשונה אני שומע על קירור דרך מים כאילו איך זה הולך חבר שלי אמר לי שדרך צינורות שעברות בכל המארז אבלן מה אם מתפוצץ צינור מה אז קורה אם מישהו יכול להסביר לי על זה אני מאוד אודה לו

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by rjjb7,

יש לי מאוורר מסוג COMAIR ROTRON הוא מסיבי ביותר יחסית למאווררים רגילים שישנם במחשב. (דגם: MUFFIN XL DC). עובד על 25A ו- 6W. הוא ללא שום כבל היוצא ממנו אך יש לו שני "ניבים" ממתכת עם חור המרכז שמן הסתם אליהם אמור להתחבר כבל/ים כלשהוא/הם. לדעתי הוא יוכל לעזור לי מאוד בקירור המחשב. מה עליי לעשות כדי להפעיל אותו (איזה כבל? לאן לחבר מבחינת הניבים? לאן לחבר מבחינת המחשב? כיצד להתקין?) גם הפניות למדריכים בנושא יתקבלו בברכה... בתודה מראש..רועי.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by hosham,

מפרט בצד סך הכל הטמפ' של המחשב שלי טובות: מעבד 39 כרטיס מסך 45 אבל הגוף קירור שעל הצ'יפסט חם מאוד,איפה אני יכול להשיג קירור טוב,אולי אפילו מאורר 40 מ"מ לחבר עליו. הכי חשוב שלא תהיה הרכבה מסובכת. תודה.

• 9 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by Glow,

שלום... אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך( ATI RADEON 9500 PRO) ובATI TOOL הוא אומר לי שאני צריך ביוס פרוץ... הורדתי את הביוס המתאים ואת הפלאש הזה אבל עכשיו שאין לי מושג מה לעשות...

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  22. יש לי P4S533VM... הבנתי שאם מוציאים את כל הג'מפרים מה FSJ אז הוא נהיה jumperfree אם unlock ואז ניתן לשנות ב bios את ההגדרות , אבל בפועל הם נשארו disabled... ומהירות המעבד ירדה ל 1327MHZ. האם אני צריך לעדכן BIOS או משהו ? לאיזה גירסה ומאיפה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by הדר,

שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון... היום התקנתי תוכנה מסויימת שבאה עם לוח האם והיא הודיעה לי שהמאוורר של ה-system לא עובד. פתחתי את המארז וגילתי שמאוורר ה-system לא עובד - כי אין מאוורר system (וזאת למרות שהדגשתי בחנות שאני רוצה מארז עם מספר מאווררים....). בכל אופן כמובן שאני רוצה לרכוש מאוורר (יש לי מאוורר על המעבד ומאוורר נוסף על כרטיס המסך והטמפרטורה של המחשב היא בסביבות 37 מעלות צלזיוס - כך שכרגע אני בסדר אבל אני לא רוצה למצוא את עצמי יום אחד עם מחשב מפוייח מבפנים....). טוב בקיצור לשאלה - איזה מאוורר אתם ממליצים לקנות? והאם לכל מאוורר שנועד למארז יימצא מקום פיסי להתקין אותו. אל תשאלו אותי איזה מארז יש לי כי אני לא יודעת - משהו פשוט (כך מתברר) - והוא כמובן מארז…

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by zniibidl,

במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by beni125,

יש לי שאלה איזה קירור מתאים ל8800/gts640/gtx ואם בכלל יש כזה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.