אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, זה התחיל כך: " מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) " והסתיים כך: (בעזרתכם האדיבה... ) אני שמח לבשר כי העסקה יצאה אל הפועל (לאחר כמה מהמורות) - התחדשתי ב- AXP1700 DUT3C JIUHB המיוחל !!! [צונזר-אין לפרסם חנויות באתר!] המהמורות: לאחר שהגעתי לחנות ונתתי לו צילום של המעבד המבוקש (זה שקיבלתי מכם), הוא אמר שיזמין לי מהיבואן - לאחר שבוע הוא אמר שהגיע, אך כשהגעתי לחנות - חשכו עיני ! - Palimino 1700 מסריח…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר השקט ביותר , ללא מגבלת תקציב ולא פסיבי שקיים עבור 775 ( לא יבוצע OC ) .
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי prescott חמוד שאוהב שאהב להיות על 58 מעלות תחת לחץ. הוספתי מאוורר, התעסקי בחוטים(בקרוב אחליף הארדיסק IDE ל SATA בשביל העניין הזה) ורצה אל הקירור וההסקה בבניין לא עובדת, בשילוב עם החורף ומיקום חדש למחשב(ליד החלון שגם ליד ההסקה ) והמעבד רץ תחת לחץ על 52 מעלות. חשבתי על העניין וזכרוני העיר לי כי קראתי על אנשים שהריצו את המעבדים שלהם מתחת למתח הנדרש. כעת, מכיוון שבדיקת דבר כזה תיקח הרבה זמן(מעט זמן לגלות טמפ' מינימליות והרבה זמן לגלות אופטימלית) דבר שיגזול יכולות לימודים באמצעות המחשב(דבר שיכול להיות טוב דווקא... ) אני רוצה לדעת, מה דעתכם? אפשרי? באמת ישפיע על המעלות? חשבתי גם עם הזמן להתחיל להוריד את המתח לזיכרון, אבל לא יודע אם באמת כדאי...(במילא הוא…
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך גוף קירור שיתן את המענה הטוב ביותר עבור הכסף, הגוף קירור אמור להיות ל-E6600. ואני ישמח גם להמלצה של מישחה טרמית טובה. ד"א, עם יש גוף קירור למעבד בתוספת כסף למשל של 100 ש"ח והגוף קירור שווה את התוספת הזו אני מוכן לירכוש אותו. בתודה... המפציץ
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
תהיתי אם המים שמוכרים לקירורים (קירור מים),הם אותו סוג המים שנמצאים בתוך צינורות החימום של הקירור (קירור אוויר), מה אתם אומרים? - אלה אותם המים? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי קרור(478) COOLERMASTER DIA-8JD3B-99 עכשיו איך אני מיציא אותו? יש שתי ידיות ברזלך אז נראה לי שאני צריך למשוך אותם למעלה אבל ניסיתי חזק אבל זה לא מצליח מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2400 והוא על 60 מעלות עכשיו. זה הרבה 60 מעלות? אני צריך לדאוג לקירור יותר טוב? אתם יכולים להמליץ על על מאורר או משהו. אם זה קשור ואם רציתם לדעת אז לא עשיתי אוברקלוק (זה לא קשור אבל שיהייה) תקציב זה בערך 150 שקל להשתדל לא יותר. תודה ד"א אם זה יותר קשרו לפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות אז להעביר אני פשוט חדש פה ואל ידעתי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? לאחרונה כשבדקתי, אף תוכנה לא עברה את הDRIVER SIGNING של מיקרוסופט... יש חדש תחת האופק ? תודה רבה. עריכה: לא משנה כבר ,צרבתי BIOS לאחר שערכתי את מהירויות השעון והמאוורר בRABIT
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כי המאורר שעל המעבד מוציא אוויר וזה שמכניס ממש מולו ,נראה לי מקרין עליו את האויר החם שמאורר המעבד מנסה להוציא...או שלא מה אתם חושבים? המצב אצלי זה ככה: מאורר מתחת לספק שמוציא אויר ,מאורר על המעבד,מאורר בצד השמאלי של המארז מול המעבד שמכניס אויר עוד מאורר על הציפסט ועוד אחד על הכרטיס מסך האם זה טוב?? אם אני מוסיף עוד אחד איפה כדי להרכיב אותו ואיך?(מוציא\מכניס) תנו לי כמה אפשרויות לקירור יעיל יותר כי המצב הוא שבדקתי בספיד פאן והטמפרטורה היא על ממוצע 53 בזמן שאני גולש באינטרנט +מוריד מאימיול+שומע בWINAMP וזהו לא משחק באיזה משחק כבד ולכן זה נראה לי חם אש המעבד שלי זה 530 intel pentium4 3.00mhz lga755 איזה חום!!!!!!!!!!!!! (ואני לא כל כך רוצה להוסיף מאורר כי המחשב ש…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום התקנתי את החומרה ב CM 690 , רציתי לדעת אילו תוכנות טובות לניטור טמפ' יש כדי שאוכל לבדוק עד כמה טוב הוא מקרר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד עד 250 שח מה אתם אומרים על זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3225
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד p d 950 3.4 הוא מעולה אבל רציתי לדעת עם הטמפרטורה ללא מאמץ מתאימה למעבד הנה תמונה לא עשיתי oc והמאורר שלו של אינטל ועם לא מה אתם ממליצים לי לעשות
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום החלטתי להוריד כמה תוכנות לבדוק מה קורה עם הטמפרטורות במחשב שלי אחרי בעיה שהייתה לי שיתכן שמקורה בחימום יתר. אז הנה התוצאות משתי התוכנות שהתקנתי speedfan easy tune כמו שאתם רואים התוצאות שונות לגמרי =\ מה אני אמור לעשות בדיוק? נכון להיום יש לי שני מאווררים למארז, אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך זה אמור להספיק לא ככה? הערה אני משתמש בלוח אם של gigabyte
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום.. אני יכול לעשות O.C למעבד 4800+ (2.4GHz) להגיע ל2800.. מבלי להחליף לו קירור או משהו?? AMD Athlon 64 X2 יש לי את הזלמן 9500... אם כן, איך אני עושה את זה??
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אז ככה - המעבד שלי כזה: Intel Pentium-4 2.6GHz Hyper-Threading - Northwood והחלטתי לעשות OC קטן... בביוס החלוקה כזאת - 13x200 מה שיוצר 2600MHz. העליתי ל-210, עבד בתדר של 2730MHz והיה יציב מאד. עכשיו ניסיתי (אני יודע שכאלו קפיצות לא עושים אבל בכל זאת...) העליתי ל-231, עלה ל-3003MHz - בעצם 3GHz... אחרי זה, התחילו לי בעיות עם ה-ICQ, הוא התחיל לצאת עם הודעת שגיאה + המחשב עשה RESET, המערכת איבדה יציבות (הטמפ' היו בגדר הנורמה, לא מעל 45 מעלות) - האם זה קשור למתחים? אם כן, כמה עלי להעלות? אשמח מאד אם תפרטו לי על כך, תודה רבה! נ.ב. - אני לא מנסה להיות אוברקלוקר תותח, אם הייתי מנסה, הייתי משקיע בקירור יותר חזק, הכל אצלי גנרי + מאוור 40 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר + בצד המ…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה PowerColor X800 XT PE. מהירויות הסטוק שלו הם 520 לליבה ו-560 לזכרון. שמעתי על אנשים שהגיעו ל800 לליבה ולזכרון (זה שקבע את השיא ל 3Dmark05 לפני ה-SLI), אני כמובן לא מצפה להגיע לכאלה תוצאות, אבל לפחות לעבור ת'600 לליבה, מכיוון שהמקסימום שאני מגיע לליבה בלי שאני אצטרך לעשות ריסט כי הכל נתקע זה 551. רק 30 מה"צ?! משהו נשמע לי פה די מסריח. ושאני שם על 545 זה עושה לי כבר ארטיפקטים בחלק מהבנצ'ים. למה אני לא יכול לעשות OC גבוה יותר? הכרטיס ממה שאני ראיתי לא עובר ת'60 מעלות (יש לי 6 מאווררים במארז). תודה על העזרה, ד"א, צירפתי תוצאה של הבנצ'.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
Amd Athlon 3500 Venice Core לוח אם שאני לא זוכר =\ (המחשב עוד לא אצלי) 1 giga ram 7600GT אני רוצה לקנות קירור כלשהו למעבד ולכרטיס מסך על מנת להגיע לאוברקלוק הכי גבוה שאני יכול להגיע עם שניהם... התקציב - בסביבות ה800 - 1000 שקל... (אם חובה, אפשר לחרוג ופשוט אחכה יותר להרוויח ת'כסף). מה הקירור הכי טוב שאני יכול להשיג להם?
-
- 7 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בתמונה...איפה שרשום בכחול 80MM זה אומר שיש שם מאוורר ג'נרי..יש לי שם מקום לעוד אחד..(מתחת לHD) איפה שיש איקס אדום..בפילטר..אין לי מאוורר שיוציא אוויר חם.. ואיפה שרשום 80MM באדום זה אומר מאוורר של הספק.. תכלס יש לי עכשיו במארז מאוורר ג'נרי 80MM שמכניס אוויר מלמטה.. זה כל הסרקולציה :s05: הזמנתי 2 מאווררים 80MM של COOLMASTER.. בכללי יש לי מקום להוסיף אחד מאחורי הפילטר(אני חושב שיתאים להוציא אוויר חם).. ועוד מאוורר מתחת לHD.. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח P5B DLX ומעבד C2D E6600 רציתי לדעת מהם הטמפ' המקסימליות לעבודה לכל אחד מהם ? ולאיזה טמפ' כדאי לי לכוון את ההתראה שלהם על מנת לשמור עליהם תקינים לאורך זמן ? כרגע עם מס' תוכנות פתוחות ולא בפעולה , רק אינטרנט , אני מקבל 46 מע' MB ו 54 מע' CPU.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד E8400 ואני מעוניין במאורר טוב ושקט באיזור ה 150 ש"ח. כרגע המעבד שלי עובד באיזור ה 45 עד 47 (עם הזלמן 7500) מעלות שזה נראה לי די הרבה.. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IP35-E ומעבד E4500 עכשיו אני הכי הרבה שהצלחתי להגיע+ווינדוס מצליח לעלות זה 2750 במקורי זה 2200 יענו העלתי את המכפלה שלו מ200 ל250 ומעל זה אי אפשר והעלתי את המתחים ולא עוזר מישו אמר שצריך להעלות מתחים לFSB אבל אין אפשרות כזאת בביוס מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום החלפתי את ספק הגנרי שלי באחד נורמאלי ויש לי מאוורר גנרי מהספק הישן... אני רוצה לשים אותו במחשב אבל לא יודע איפה לתקוע... יש לי כרגע שתי מאווררים במחשב אחד גדול בגב המחשב שמוציא אוויר והשני בצד המחשב (בחלון) שמכניס אוויר... איפה כדאי לתקוע את המאוורר הנוסף? ואני מתכוון לעשות עוד במעט אובר קלוקינג לכרטיס מסך אז זה יעזור עם אני אמקם אותו עליו? ואם כן אז לשים אותו בצד עם המאוורר של הכרטיס מסך או בצד בלי המאוורר? ולשים אותו שיכניס או יוציא אויר? תודה:>
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז ככה, הלוח הוא של GIGBYTE כמו שרואים במפרט ויש לי אפשרויות שאני לא ממש מבין את התכלית שלהן והן : 1)ROBUST GRAPHICS BOOSTER - שזה אמור להיות איזה קטע ייחודי של GIGBYTE למשהו שקשור ב OC לכרטיס מסך - יש שם שלושה מצבים : NORMAL FAST ו TURBO.. מישהו ניסה לשחק עם זה פעם וראה שינוי כלשהו ?? או שיכול להגיד לי מה זה אמור בכלל לעשות ? 2)CHIPSET CORE PCIE VLOTAGE - על איזה מתח מדובר בדיוק ? לליבה של הכרטיס מסך ?? יש שם כמה מצבים NORMAL ואז שלושה בחירות בין +0.1V עד ל+0.3V .. 3) מה נותן , אם בכלל,שינוי תדר ב PCIE CLK ?? זה נמצא אצלי כרגע על 100MHZ ואני יכול להרים עד ל 150 בקפיצות של 1MHZ.. 4) - פחות קשור לOC אבל עדיין - מה לעזאזל ההבדל בין הלוחות GA-K8NF-9 יש שם REV 0.1 וגם REV 0.2…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-