עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כותרת תודה . עריכה : מצאתי אתר מצוין להשוואת מעבדים לכל המעונין http://www.hwbot.org/initCreateUser.do

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. היי המליצו לי כאן בעבר על Noctua, אך מכיוון שלא ניתן (לא מצאתי בכל מקרה, ונעה מחשבים כבר לא מוכרת אותם) להשיג אותם בארץ אז המגבלה הזאת הוסרה, האם עדיין ה Noctua עדיפים ? אם לא שמתם לב אני מחפש מאוורר/ים לראדיאטור של הקירור מים. תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by ExploiT,

אוקי כולם עד לא ממזמן השתמשתי ב קסטר קינג 2 של ksp זבל של הזבלים מלך חיירה חשבתי על הביג טיפון וקניתי אותו אבל לצערי הוא לא נכנס במארז :\ מארז מיני מינו :\ קיצר אני צריך קרור ל סוקט 754 עד 200 שקל קטן וטוב האם קיימת כזותי חייה ? היה ממש טוב אם זה היה קרור שלא צריך לפרק תלוח כי לא מזמן עשיתי סידור חוטים רציני ואין לי כוח לפרק הכול :\

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by nanus,

שלום ברצוני לדעת אם כדי לקנות מתקן לקירור הHD כדוגמת Cooler Master - Cooldrive 6 המחשב שלי אמור לעבוד נונסטופ עכשיו האם יש באמת הדבל בביצועים ברגע שאני שם את ההתקן הזה? והאם הוא מתאים לSATA?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Wolfi,

לאחר ביצוע OC המעבד ממש מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות במאמץ, הגוף קירור שיש לי על המעבד הוא סתם ג'נריק כזהאני שמעתי שיש שני גופי קירור מתקדמים, TUNIQ TOWER 120MM Thermaltake BigTyphoon /VX 120MM צריך שיתאים למעבד AMD ATHLON 64 3500+ וללוח אם ASUS A8N-E nforce4 ראיתי את המכירות הבאות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15681&PHPSESSID=c5535510 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15375 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3070 על מה אתם ממליצים יותר ? אין לי בעיה של רעש, זה לא מפריע לי .. חשוב לי שיהיה גוף קירור עם ביצועים ממש טובים ושיתאים למעבד וללוח אם שלי. אם יש לכם המלצה לגוף קירור אחר למעבד שלי אז בבקש…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. Started by XMB,

היי , עשיתי OC , לא רציני בכלל 35% , עבר את כל הבדיקות עם כל התוכנות האחרות פיקס שום דבר לא קרה טמפרטורות סבבה לגמרי 55 מעלות בLOAD 100%. אך עם S&M המחשב נתקע כאשר הוא בטסט 4 בזיכרון. המחשב עובד ככה רגיל ואין שום דבר , אין תקיעות אין כלום , הטסט בוצע ב 100% LOAD , את כל ה3 טסטים עבר לפני זה בלי בעיה , יש לזה השפעה כולשהיא? הזיכרונות פועלים על 720MHZ (בפועל הם 667 אבל אין מה לעשות הם זזים עם היחס של המעבד , אם אני מוריד אותם הם יהיו 500). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. שלום לכולם לא יכולתי לסבול את העניין שבP5N-D שלי, ה9600GT הראשון ב39 מעלות במנוחה והשני ב49 מעלות במנוחה! הכרטיס הראשון דחף את האוויר החם לגבו של הכרטיס השני ובכך הוסיף לו 10 מעלות! היום החלטתי שזהו, לאחר קריסתו בCRYSIS שיניתי את מיקום המאוורר שהיה ממילא דחוס על הTUNIQ והיה רק ליופי. לאחר נסיונות וטעיות החלטתי שהכי טוב יהיה להשים אותו כך שהוא יכניס אוויר על כרטיסי המסך. כמובן שהיה לזה גם חסרונות, החלון הפוך כרגע אבל לא ניתן לראות זאת, אז זה לא מפריע לי. עכשיו הכרטיס הראשון במנוחה 39 מעלות כרגיל, שום דבר לא השתנה אך הכרטיס השני ירד ל42!!! 7 מעלות הפרש מה49 הקודמת, בהחלט מרשים וכל זה משינוי מיקום המאוור, עכשיו הוא גם יפה וגם מועיל לפני: אחרי: כנראה יש ש…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by djzander,

יש לי כרגע שתי מאווררים של 120 אחד קדימה מכניס ואחד אחור מוצאי .. קיצר נישאר לי עוד 2 מאווררים של 80 מהקייס הקודם מה לעשות איתם ?

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. אני מדבר על הבלוק של Innovatek, זה שמקרר עם מים גם את הזכרונות.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1122407886,45786, והאם הוא יהיה תואם ל 6600GT? מה זאת אומרת ליבה 40,45...?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by pumbatal,

שלום יש לי לוח אם neo2-p 865pe אבל כל המאווררים שלי (3) באים עם חיבור רגיל (כמו של דיסק קשיח/CD) של חשמל ולכן הם תמיד על פול ספייד (רעש איום) איזה מאווררים אני צריך לקנות (העיקר שלא יהיה רעש) או האם אפשר לעשות הסבה ? נ.ב SPARK7+ הוחלף ב SILENTTOWER עולם אחר (יותר קר, ללא רעש)

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by killer47,

איפה בביוס(בכללי,או איפה לכם)יש את האפששרות של שינוי המכפלה?! וגם מישהו יכול להסביר לי מה לעלות ומה להוריד?! תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  13. לאחר נסיונות להעלות את מהירות המעבד מעל 3.8 נחלתי כשלון וכנראה הזכרונות מגבילים אותי . מעוניין לקנות חדשים מחפש המלצה . האם אפשר להכניס זכרונות 800MH DDR2 שהלוח תומך ב667MH? תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by yakir8,

אך המאורר הזה מבחינת שקט והכנסת אוויר ZALMAN ZM-F1 80MM

15. Started by IME3,

אין לי בעיה לעשות אוברקלוק וכבר הגעתי לפתרונות מוצלחים בדרך בכלל אני אשתמש ב X.M.P וככה הזכרונות 1600 עובדים ומנוצלים כמו שצריך וה מעבד קופץ ל 2800 אבל אני גם אוהב לשים בביוס את הכל על AUTO ואז בוינדוס התוכנה של אסוס אפשר להשתמש בה והיא יודעת לעשות אוברקלוק דינמי ולהשתמש רק במכפלה של 12 עם מהירות בסביבות 1500 מגה הרץ ושפותחים איזה משחק זה לבד קופץ למכפלה 21 עם מהירות סביבות 2800 אבל מה גם אחרי הקפיצה ל 2800 הזכרונות נשארים לעמוד על 520 בזמן שהם צריכים לשבת על 800 יש איזה אופציה שהיא עדיין אשתמש במצב אוטומטי של אסוס אבל שהזכרונות ישבו כל הזמן על 800 במקום ה 500 הזה ? אפשר לראות בתמונות שגם בזמן מכפלה של 12 וגם של 21 הזכרונות נשארים ב 520 אם היה עומד על 800 היה אידיאל…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp המאוורר הזה מדבר על 78CFM מבחינת כמות האויר שזה נתון מרשים מאוד , משהוא מכיר את המאוורר הנ"ל? האם הוא עדיף על מאווררי ה 12CM של AC? אודה על תשובתכם

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  17. שלום, יש לי כמה שאלות קצרות לגבי הקירור tuniq tower : 1. האם הוא 100% מתאים לתושבת ה -AM2 ? 2. האם הוא באמת שווה ל amd x2 4200+ ? 3. האם המארז חייב לשכב לאחר ההתקנה? 4. האם אחריות הלוח אם פגה לאחר ההתקנה שלו? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by bad-sector,

למישהו יש את המעבד AXP2400+? אני רוצה לדעת מה הטמפרטורות שלו בימים אלו כדי לדעת איפה אני עומד מבחינת טפרטורות..

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. שלום לכולם, התסכלתי בתוכנה Everest וראיתי שה-CPU שלי הטמפרטורה שלו זה 36 ו-Motherboard זה 21 חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון... הנה התוצאה: שכחתי לצלם, ליד היד שלי (ליד העכבר) יש 4 כפתורים למאורר שעשיתי כל כפתור זה הרמה של המאוורר מ-1 עד 4 אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם יותר מידי 60+ מעלות יש לי AMD ATHLON 2500 ניסיתי לסדר את הכבלים ולנקות אבק ולא עזר התקנתי גם מאוור מספק ישן וגם זה לא עבד אני רוצה לקנות מאוור טוב אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה גודל אני צריך מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by דניאל מלנקי,

היי, אני צריך לדעת איזה הגדרות אני צריך לשנות בביוס בשביל אובקלוק מוצלח.........כי בינתיים כשאני מעלה את הבאס והמעבד מגיע ל3.2 המחשב פשוט לא עולה המפרט שלי: presscot 2.8ghz abit is7-e זכרון של nanya 512mb zalman 7700 alcu xfx6800nu אני ממש צריך עזרה, בקרוב הולכת להיות לי מערכת קירור מים (תוצרת בית) אז אני רוצה שהיא תהיה שמימושית כמה שיותר

22. Started by WaRez.,

שאלום אנשים. מה קורה?^^ אוקיי, אזככה. יש לי מארז ANTEC ובו 2 מאווררים. עכשיו יש לי עמדות לעוד כמה ואני רוצה לדעת באיה מאווררים 120 מ'מ להשקיע. [ לא יקרים, 50 שקל גג לאחד , ועם אפשר יותר זול ] עכשיו איך אני יודע איזה מאוורר הוא טוב ואיזה לא? מהירות? משו ? ( לא מבין בתחום הזה.. ) עכשיו רציתי לשאול עם זה לא משנה איזה מאוורר אני יקנה? כולם יתאימו למארז? של ZALMAN נגיד, זה לא משנה שהמארז של ANTEC נכון? עוד שאלה, יש לי מעבד 805 Dual Core של אינטל. יש לי קירור סטוק, שווה לי להכניס ביג טייפון לOC בגדול? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. קניתי את המפרט הבא ב- KSP: רציתי לדעת האם אני צריך מאווררים נוספים מלבד אילו הקיימים במארז? Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by kattash,

ADA3500DAA4BP LBBLE 0521DPMW סטפינג טוב ל OC או לא?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  25. אז ככה שאני מעלה את ה FSB ל170 המסך שלי פשוט לא נדלק והמחשב גם הוא פשוט לא עושה POST המפרט שלי הוא P4 2.4 @ 3.04 GIGABYTE 8SQ800 KINGSTON 400 MHZ @ 422 REDEAON 9500 PRO MAXTOR 8 MB עכשיו אני ביחס 1:1 למעבד אבל אפילו ששיניתי את הייחס לא עשה POST אני משתגע אני לא יודע מה תוקע אותי דרך אגב הסטיפינג של המעבד שלי הוא C1 הנה תמונה מ WCPUID הטמפרטורה שלי ב IDLE היא 42 ב FULL LOAD 49 אני עם הקירור המקורי

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים