עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RawSteel,

כמו שראיתם יש לי בבית כבר משהו, זה לא שאני מתכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד. אז לבנתיים זה מספיק? ואיך זה יעמוד בOC עתידני? נ.ב לא ידעתי אם לשים את זה בפורום OC, אם צריך אז להעביר בבקשה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by liav12,

שלום, במן האחרון אני שומע רעש של מכונת כביסה מהמאוורר של הכרטיס מסך, וכשפתחתי את המחשב לראות את הכרטיס ראיתי שהמאוורר על דעת עצמו מפסיק כמעט לגמרי להסתובב..אולי כמה סיבובים שהוא עושה בשניה...ואז מממשיך להסתובב במהירות רגילה, ואז שוב פעם אותו הדבר. גם שמתי לב שהטמ"פ עולה ל 44 מעלות ואז שהוא חוזר להסתובב יורד חזרה ל 38.. מישהו מכיר דבר כזה בכרטיס? או שהוא הולך למות וכדאי שאני אממש אחריות?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  3. יש לוח לוח אם של אסוס מדגם P5K-E, והגיע איתו תוכנה שמציגה טמפ' מעבד ולוח אם ב"זמן אמת" השאלה עד כמה בזמן אמת? האם הטמפ' מדוייקות? זה מציג טמפ' ממוצעת של 30 מעלות במנוחה ו-42 במאמץ ל-E8400 עם TR ultima90i, הגיוני?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by lowlow1001,

זה המארז שקניתי http://www.thermaltake.com/product/chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp ואני מעוניין להוסיף לו מאוורר קדמי כי מקבלים רק מאורר אחורי וחוץ מזה עשיתי טעות וקניתי מעבד +לוח אם+זכרון מKSP (חסכתי 300 ש"ח ואני אסבול על זה עד המחשב הבא) ואני רוצה להחליף את הקרור STOCK שהביאו לי http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=268 אני מעוניין בקרור שיכנס במארז ללא חלון בתודה מראש נ.ב. בקשר לתקציב אני אשמח לחסוך אבל רוצה משהו טוב

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by shazil,

אהלן, קניתי לפני כשנה מאוורר של זלמן. למיטב זכרוני הזמנתי או את ה - cpns9700 או את ה - cpns9500. משום מה קיבלתי את המאוורר כ - OEM בלי שני רכיבים שציפיתי שיהיו שם ואלו הם ה - fan mate II וה קליפ לסוקט של AMD. בכל מקרה מרוב עצלות לחזור לחנות (זה מה שקורה כשקונים באינטרנט...לפעמים ) פשוט עזבתי את המאוורר לנפשו וחיכיתי ליום שאצטרך אותו. היום הגיע ואני צריך עזרה בזיהוי המאוורר. כל מה שיש על מנת לזהות אותו הוא הטבעה של cpns9000 על בסיס גוף הקירור. אני מעוניין להתקין את המאוורר על socket של AM3 ולפי מידע שקראתי רוב דגמי ה - cpns9xxx מתאימים, השאלה רק אם הדגם שלי מתאים? במידה וכן אצטרך לרכוש את הרכיבים החסרים אבל זה כבר בלינק אחר.... אשמח לכל עזרה שהיא, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by Danny_Malis,

היי !!! אני צריך המלצה למאוורר שקט (הכי שקט שאפשר) 90מ"מ ואם אפשר אז בתוספת לינק...

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  7. לפני חודשיים-שלושה כשקניתי את המחשב, הצלחתי להרים אותו עד כמעט 3.6 ג'יגה יציב בסטוק. כדי לשמור על מרווח בטוח החלטתי להוריד את הOC ל3.5 ג'יגה. המקסימום שהצלחתי להגיע עם המעבד הוא ל3.9 ג'יגה. לאחר מכן המחשב אינו מצליח לבצע בוט. היום אני מקבל את הפריזר 7, ובינתיים גם החורף הגיע. אני מניח של3.8 יציב לא תהיה בעיה להגיע, וזאת השאיפה המינימלית. מעבר לכך, אני אעשה מאמצים לשבור את גבול ה4 ג'יגה, אך לדעתי הטמפ' הגבוהה אינה מהווה את הבעייה, אלא לוח האם דווקא. נחזור עם תוצאות בהמשך!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. כי יש לי בעיה להגיע לקיסריה לפנדה, ורק שם ראיתי אותם ועוד במחיר זול. הבעיה שהמשלוח שלהם עולה כמו מאוורר אחד כזה אשמח אם מישהו מכיר חנות באיזור המרכז +- שיש לה את המאוורר הזה בצבעיו השונים, ובמחיר סביר. עכשיו שמתי לב שב-PCH יש אותו אבל הם נורא יקרים! (בין 70 ל-90 ש"ח תלוי בצבע! אני חושב שזאת הגזמה לעומת המחיר בפנדה..)

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. אילו חנויות שולחות לארץ במחירים הוגנים ומשלוח לא יקר מדי? אני מחפש ספציפית חנות שמוכרת מאווררי Panoflo, ואם הם מוכרים גם ערכות קירור דיסק קשיח של זלמן, ומקררי מעבד של זלמן, אז אפילו יותר טוב. ראיתי שהרבה הזמינו פה מג'ב-טק, אבל ביומיים האחרונים האתר שלהם די מת. מישהו מכיר עוד חנויות דומות?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by SomeoneUknow,

אתמול בערב התחלתי לעשות OC למעבד שלי והיום סיימתי . המעבד שלי הוא E6600 שעשיתי לו OC מ2.4 ל3.2GHZ עכשיו המתח הוא 1.37 הזכרונות 2.10 , והמעלות הם במנוחה 34 מעלות ובמאמץ מלא 52 . 1) האם המעלות טובות ? 2) האם המתחים טובים , א שזה יותר מידי ? 3) האם אפשר להמשיך את הOC ? 4) יש לי קירור של COOLERMASTER קירור מעפן , עדיף לקנות חדש ?

11. Started by Crembo,

יש לי קירור FC-ZV9 של Zalman לכרטיס מסך, אבל יש בעיה שאין אותו באתר של Zalman. אני רוצה להתקין אותו על ה9800GTX+, ואין לי מושג האם בכלל שווה לנסות? יש איזה אפשרות אחרת ידעת האם הקירור הישן הזה תומך ב9800GTX+?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  12. עקב פרוייקט חדש שיתחיל בקרוב, אני זקוק לחומרים וכמובן לרכיבים בין השאר, אני מחפש גם מאווררים, אני אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים במיוחד (אך עדיין אפקטיביים) 1. מאווררים "רגילים" שקטים 2. מאווררים "מעוצבים" (לדים, אלומיניום, ציפוי ניקל וכו') הסיבה היא, שעדיין לא החלטתי כיצד אני יאיר את המארז \ יצבע את המאווררים, וכו' שבוע טוב. ותודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. אני אתחיל בשאלה והסיפור יבוא לאחר מכן: האם ובמידע וכן כיצד, ניתן לחבר מאוורר בעל 3 פינים לחיבור מולקס ישירות מספק הכוח? אוקי אז קניתי שני מאווררים של 90ממ כל אחד ורציתי לחבר אותם בנוסף לשניים שכבר קיימים אצלי במחשב אולם נתקלתי בבעיה שהחיבורים של שני המאווררים (SilentCat by TT) באים עם חיבור בעל 3 פינים בצבעים צהוב, שחור ואדום. למיטב הבנתי ולאחר חיפוש קצרצר בגוגל: האדום מקבל מתח של 5V, השחור הוא אדמה והצהוב מקבל מתח של 12V (כמו בחיבור מולקס רגיל, בעצם) אולם כל נסיונות החיבור של המאווררים למולקס רגיל נחלו כישלון חרוץ! את אחד המאווררים חיברתי ישירות ללוח אם והוא מסתובב כמו שכתוב במהירות של 2556 סלד. השני חובר במספר קונפיגורציות שונות[1] לחיבור מולקס ומהירות הסיבוב שלו ה…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. אפשר בכמה מילים על איזה מעבדי אינטל ניתנים להמהרה איזה מהם פתוחי /סגורי מכפלה איזה מעבדים נחשבו/נחשבים לטובים ביותר ל-OC

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. יש לי 380 ש"ח ביד, ואני כבר שבועיים מתלבט מה לקנות בהם. בהתחלה רציתי לקנות וולקנו 12, אבל אז שיניתי את דעתי ורציתי לקנות שני מאווררי לדים וקטודה והיום שוב שיניתי את דעתי ואני הולך לקנות מארז COMUCASE 6A19. יש לי עכשיו שני מאווררים 120MM במארז הנוכחי שיש לי, והמארז החדש יבוא עם מאוורר 120MM. אז יהיו לי שלושה מאווררים 120MM: דלת-מכניס; מאחורה-מוציא; מקדימה-מכניס. עכשיו אין לי מספיק כסף לקנות עוד מאוורר 120MM שאני אמקם אותו על הגג. יש לי בבית 4 מאווררים 80MM, אבל כבר למדתי שמאווררים 80MM (לא כולם כמובן) די רועשים, אז אני לא מעוניין שיהיה שום מאוורר 80MM במארז החדש אז בעצם אני אתקע ואני לא אוכל למקם מאוורר על הגג (לפחות עד שאני אוכל לחסוך עוד כסף ולקנות עוד מאוורר 120MM). רצי…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  16. בעיקרון מבחינת האורל והרוחב הוא יכנס אבל מהחינת בגובה זה גבולי כי המאוורר שנמצא על הדלת משהו ניסה לדחוף למארז הזה קירור באורך של 15.5ס"מ ומה היו התוצאות? ואם משהו ניסה או הכניס לתוכו TUNIQ אני מאוד ישמח אפילו לראות תמונות! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  17. מהמעפנים האלה של אייבורי.... :'(?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. http://richfiles.solarbotics.net/Turbo.html נראה מעניין... להרבה סטודנטים יש את ה TI-89... אם אתה עושים OC, שימו פה תמונות

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by sroolik,

יש לי על הלוח אם ועל הכרטיס מסך היטסינקים וניסיתי להוציא אותם ולא הצלחתי מה תופס אותם כ"כ חזק? וכשאני רוצה למרוח משחה תרמית, איך אני אמור להוציא את הסינקים ? תודה ! ! !

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by adam levy,

נכון יש מי דבר כזה שמכסה מדבקה האם להוריד אותו ולהשאיר תמדבקה או להוריד גם את המדבקה איתו או לא להוריד ביכלל המוצר שאני מדבר אליו הוא http://modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=ddrc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=74 בקשה עיזרו לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  21. התקציב 200 שקל מפרט : AMD64 3000+ סוקט 939 לוח Abit av8 3rd eye חשבתי על הקירור Thermaltake Sonic Tower מה אתם חושבים עליו? הינה לינק אליו http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by TermiNal,

נגיד ואני עושה OC והטמפ' של הפלומינו שלי תיהיה 60 מעלות בערך,זה יהיה בסדר ? כי אמרו לי שפלומינו שורד גם בטמפ' גבוההות ? תודה.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  23. אהלן חברה, ברשותי מעבד E6600 שביצעתי אוברקלוק ללא העלאת מתחים ל3GHZ. באס 9X333. הרצתי PRIME95 במשך כמה לילותף עבר הכל. S&M עבר הכל. כשהרצתי את OCCT, אחרי פאקינג 2:42 דקות הוא נתן לי ERROR כשהמעבדים על 42 מעלות!!! WTF! ? זכרונות: Twinmos Twister 800Mhz. הזכרונות שיניתי את המכפלה ל2, ובפועל הם פועלים על 667 - כדי שהמחשב ירוץ לי על יחס של 1:1. את התזמונים לא שיניתי. הגבלתי את הPCIE ל 99. חשוב לציין שלא העלתי מתחים! בשום דבר. יכול להיות שמפה נובעת הבעיה בשגיאות שהOCCT נותן לי?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. מחר אני מקבל את המחשב שלי ויש לי מעבד: Intel Pentium 4 670 570j 3.8ghz socket LGA775 אני צריך להיום המלצה הכי טובה למאוורר עם גוף קירור למעבד שלי, שלא יהיה גדול ומרעיש, אבל מנגד עם הרבה זרימת אויר ושלא יחסום רכיבים על הלוח שהוא Asus P5WD2. חשבתי ללכת על ה Thermaltake SonicTower עם מאוורר 120mm שהוא הסמארטפאן, ו..זהו. מה דעתכם? אני רוצה בבקשה המלצות מניסיון אישי עם הסוקט הזה ולאו דווקא עם הלוח או המעבד, ואם אפשר גם בנצ'מארקים של מה שאתם מביאים. בקיצור זה חתיכת סיפור ואני צריך פה את עזרתכם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים