עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אם איזה תוכנה אפשר לעשות OC לכרטיס מסך בקלות ? יש לי Amd 64 3000 Gigabtye K8NF-9 Kingston 2x512 dual channel 200 SATA W.d וכרטיס מסך Asus 6600GT extreme 128 mb ספק 500W תודה לעוזרים אני מעוניין בOC רק לכרטיס מסך (בנתיים)

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by asilic,

אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. Started by Aviv C,

למה אני לא מצליח להגדיר את ההגדרות של המעבד בביוס? (הגדרות כמו ה-FSB והמכפלה) יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz, לוח אם Asus P5S800-VM וביוס של AMI.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by RoverBoy,

רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by TheShadow,

קודם כל מה זה אוברקלוקינג?(לפי מה שהבנתי זה לשפר את מהירות CPU או לשדרג או משו כזה..) ואיך אני עושה את זה? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 1…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. איזה עדיף ל9600XT זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Ran B,

שלום לכולם =] נדהמתי לגלות בחיפוש שבצעתי שהיו מעט תוצאות על מילת המפתח "קירור ל6600GT". בכל מקרה, קראתי את הנושאים עליהם שאלו כבר בפורום על קירור. אך הנושא מבלבל. ברשותי 6600GT של XFX על אפיק AGP. לאחר שקראתי את הפוסטים, הבנתי שיש בעיה עם חלק מהתמיכה של גופי קירור אם מדובר באפיק PCI-E או באפיק AGP. הבנתי שהסיילנסר נחשב לממש טוב. השאלה אם הסיילנסר 6 שהוא מתאים ל6600GT, מתאים גם לאפיק AGP. ואין בעיה להרכיב אותו (על הכרטיס של XFX)? מה שעוד קראתי זה שיש צ'יפ שמעביר (כנראה הכוונה לממיר מסויים) את הנתונים לאפיק AGP. השאלה איזה גוף קירור לקחת שגם יקרר את הצ'יפ הזה. בנוסף, הבנתי שגם מומלץ ללכת על הזלמן VF-700 cu שהוא בא גם עם 8 היטסינקים קטנים לזכרונות. בקיצור, יצא לי די סלט שלם …

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  8. העברתי את המעבד שלי מלוח ישן ללוח חדש ותוך כדי התהליך ניקיתי את המעבד מכל זכר של משחה טרמית. האם אני יכול להתקין את ההיטסינק גם ככה בלי משחה טרמית וזה אמור לעבוד בצורה תקינה או שרק עם משחה הוא יכול לעבוד טוב? כי כרגע שמתי בלי משחה והטמפרטורות מטפסות לכיוון ה80 מעלות צלסיוס. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. יש לי פנטיום 4 1.6 mhz לוח של אינטל 512 זיכרון 2 כוננים קשיחים 2 כונני דיסקים 9800 ראדיון ועוד כמה כרטיסי PCI אני צריך המלצה לקירור של המעבד שיהיה שקט ויעיל + לכמה מאווררים

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  10. שלום רב, הקיץ מתקרב ואיתו גם החום המעיק- לאחרונה רכשתי כ.מסך חדש, וחשבתי להערך לקיץ: אז ככה המפרט המלא שלי מופיע ב"מפרט" אבל נקצר לכם ונכתוב את מה שרלוונטי, אני מחפש קרור אוויר לכ.מסך+מעבד: כרגע: * מעבד amd 3000 newcastle מותקן עליו 948U+AC5+SF2 ... בזמן האחרון הוא מגיע לי לטמפ די גבוהות שאני לא מרוצה מהן, ניקיתי, החלפתי משחה טמרית, ואמנם היה שיפור אבל מהר מאוד המצב חוזר על עצמו,מה גם שהקרור ממש לא נוח לפרוק וצריך כל פעם לפרק את כל הלוח אם בשביל לפרק אותו כדי לנקות אותו... אז אשמח להצעה טובה יותר (ביצועים+רצוי הרכבה ופרוק פשוטים) * כ.מסך: Connect3d X850Pro 256MB+Vivo AgpX8 הוא עם קרור סטוק- גם לגביו מה אתם ממליצים לקרור אוויר טוב שיאפשר לי גם OC כשאצטרך…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. אני מתכוון לזה : http://www.frozencpu.com/products/2228/ex-res-82/Alphacool_Cape_Coolplex_25_External_Internal_Reservoir_15109.html?tl=g30c97s166

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

?? המעבד זה 2.666 של אינטל אם זה משנה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by kobibo,

טוב כיום עם הכרטיס מומהר ל XTPE, הכרטיס במנוחה 36-37 במאמץ 49-50 . כמה הסיילנסר ישפר ? אודה גם לתשובות מכאלו בעלי שני הרכיבים האלו.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by eranmor,

למה אני לא יכול להעלות יותר את הבאס? אם אני מנסה אז אני מקסימום יכול להגיע ל125 אבל לא תמיד וגם אם כן המחשב לא יציב תנו לי עצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by T_A,

אז ככה (מפרט בחתימה) איך אני קובע את היחס מעבד זכרון ? :s05: כי אני רוצה לשים את המעבד ב 11X275 ואת הזכרון ביחס של CPU/14 אבל כל פעם היחס זכרון מעבד משתנה לי (לפעמים נמוך מידי ולפעמים גבוה מידי) מה שאני רואה בלוח אם בקשר לזכרון זה רק איזה מהירות לכוון אותו (266,333,400,433... וכו.) אבל זה לא ממש עוזר לי (היחסים משתנים לי כל שאני בוחר משהו אחד) אני גם לא ממש מבין במה בא לידי ביטוי המכפלה של ה HT וה HT בכלל אני יודע שזה מסורבל אבל ועד שאני יקנה זכרון מהיר יותר אני חייב לעשות את כל הבלאגן הזה. נ.ב כמה זמן אמור לקחת לפרויקת להגיע ל OC DATABASE? כי שלחתי אחד ביום שבת (רק 18 אחוז אבל אני עובד על זה)

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. למי שלא יודע מה זה: http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=177

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 לוח + EPOX 8KDA ומאורר Thermaltake POLO 735 המארז שלי הוא HEC 6A19 עם שני מאווררי 120 (אחד מקדימה ואחד מאחור) ואחד של 80 בצד שמכניס אוויר עכשיו הטמפ' כאשר אני ב3800RPM היא 44 וכאשר אני על 5600 היא רק 43 האם היא צריכה להיות ככה, או יותר נמוכה?

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  18. שללום, כמו שארתי יש מתח לליבה יש קירור יש הכל אבל אחרי 600MHZ לליבה מתחילים הארטיפקטים אם אני על 1.9V או 1.6V... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  19. הזמנתי את ה TT V1 עם מארז ה EUREKA ויש לי מספר שאלות... 1 האם המאוורר של ה V1 יכול לפעול על המהירות המקסימלית תמידית, והאם זה יקצר את חייו? 2 האם אפשר לשנות את מהירות המאווררים של המארז? אם כן כיצד והאם הם יהרסו יותר מהר ככה. 3 האם אוברקלוקינג מקצר את חיי המעבד או הלוח אם? 4 האם אוברקלוקינג מבטל אחריות בכל החנויות? והאם אפשר לדעת שעשיתי אוברקלוקינג? בתודה מראש

20. המאוורר האחורי שלי שבק חיים. אני צריך שהמאוורר יהיה אמין ויחזיק להרבה זמן ושיתחבר ללוח אם ולא לספק. ועדיף שיהיה מפנדה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by yakir8,

אך המאורר הזה מבחינת שקט והכנסת אוויר ZALMAN ZM-F1 80MM

22. Started by le011,

שלום לכולם הרכבתי מעבד פרסקופ 3.2 על לוח ABIT IS7. משום מה אינני מצליח להפעיל את הPAT -י/ש לציין שבמעבד הקודם שלי 2.8 נורטווד זה עבד ללא בעיות הGAME ACLARATOR בביוס שזה בעצם PAT במצב AUTO ועדיין לא פועל מיותר לציין שהמיבד הזה חם כמו תנור במנוחה 50 מעלות-במאמץ מגיע ל70.האם זה תקין? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp המאוורר הזה מדבר על 78CFM מבחינת כמות האויר שזה נתון מרשים מאוד , משהוא מכיר את המאוורר הנ"ל? האם הוא עדיף על מאווררי ה 12CM של AC? אודה על תשובתכם

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by nehmia,

כל שבוע אני רואה פה משהו אחר ששובר שיא עולם באוברקלוק.... איזה שאים יש לנו עכשיו?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים