עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם. אני קונה מחשב בזמן הקרוב עם מעבד Q6600 ו2900XT, ורציתי לשאול כמה שאלות. מצאתי שאפשר לקנות ב46 ש"ח קירור לכרטיס המסך שמתחבר דרך SOLT בפאנל האחורי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1575 הוא אמור לקרר את הכרטיס מסך בכמה מעלות, אבל אני לא יודע אם הוא בכלל מקרר או עד כמה הוא מרעיש, והאם הוא בכלל שווה את חריץ של הPCI הזה? בכל מקרה, אם אני יקנה אותו, זה ישאיר לי 100 ש"ח לקירור למעבד (מה שקשה למצוא היום דברים טובים בתקציב הזה) ב150 ש"ח (עם ויתור על הקירור לכרטיס המסך) מצאתי את אלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-CL-P0092&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AC-FREEZER-7-PRO&Cat2Cat1ID=18&am…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Redraff,

שלום המאוורר של המעבד שלי נדפק כנראה. הוא על 5000 סל"ד ומרעיש נורא. אז חשבתי לקנות קירור חדש למעבדץ אבל חשוב שהוא יהיה מתאים גם לסוקט 478 וגם ל775. מה הקירור הכי טוב שיש והכי מומלץ שיוריד לי את הטמפרטורה הכי הרבה (אני גם רוצה אוברקלוק קטן)? תודה המעבד שלי זה P4 2.8GHZ PRESCOTT

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  3. המפרט בחתימה. ???

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Rhx,

פתחתי פה דיון בעבר על טמפ' של המחשב שלי,חלק אמרו שזה בסדר וחלק אמרו שזה קצת מזייף והמחשב לא עשה ריסטים לא כולם עבד שקט הריץ משחקים בשקט. עכשיו שאמרו לי שזה שהחיישן מזייף או משהו ישר התחלתי להלחץ אז באתי לקבל אישור סופי שהטמפרטורות אכן טובות...שאלה קטנה אני בטוח שתוכלו לענות עליה...אגב הליבה שלי היא נורטווד זה הגיוני הטמפ' האלה? CPU : 40 MBoard:39 HDD:40 זה במנוחה.. במאמץ אני חושב המעבד מגיע ל46-48 ...

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  5. Started by 1tanai,

האם יש איזה תוכנה אשר מאפשרת לעלות את ה-vultage במעבד בבקשה זה חשוב

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום, שמתי לב עכשיו ששני האווררים במארז שלי Tagan EL Diablo מכניסים אוויר חם פנימה מה אפשר לעשות בנידון ? אפשר להגדיר את המאוורר 36CM שיוצא החוצה איכשהוא ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי דילמה התייעצתי עם אנשים ואמרו לי ובדקתי מאאמרים והכל והבנתי ש: הזלמן 9500 הוא מקום ראשון השני זה הנינג"ה פלוס והשלישי זה הביג טייפון של TT עכשיו בכללי על המ אתם ממליצים לי אם אנחנו עוזבים לשנייה את התקציב בצד בקטע של הזלמן שזה תוספת של 100 שקל אבל אם הוא יותר טוב אני מוכן להוסיף... בבקשה עזרה אני כבר לא יודע מה להחליט????

• 78 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. שלום יש לי לוח Epox 8RDA3+ Nforce 2 400 Ultra ואני רוצה להחליף את ההיט סינק של הגשר הצפוני במה להחליף ??? אמרו לי שחלק מגופי הקירור של כרטיס המסך גם מתאימים, האם זה נכון ??? נ.ב. אפשר המלצות על דברים שיש בארץ מן הסתם?!

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by Bear Cub,

המאוורר שבא עם המארז עושה רעש עצום. כשהפסקתי אותו אז אני לא שומע שום דבר מהמחשב כמעט לחלוטין! המאוורר בגודל 12 ס"מ. יש דגם של מאוורר שאפשר להחליף אותו שיהיה שקט ואיכותי? אין לי מושג מה הטווח מחירים אז תגידו לי בערך. האם יש בעיה להחליף את המאוורר ידנית? זה מאוורר שמוציא אוויר אם זה משנה. תודה.

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by Bear Cub,

המאוורר שבא עם המארז עושה רעש עצום. כשהפסקתי אותו אז אני לא שומע שום דבר מהמחשב כמעט לחלוטין! המאוורר בגודל 12 ס"מ. יש דגם של מאוורר שאפשר להחליף אותו שיהיה שקט ואיכותי? אין לי מושג מה הטווח מחירים אז תגידו לי בערך. האם יש בעיה להחליף את המאוורר ידנית? זה מאוורר שמוציא אוויר אם זה משנה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. צריך להחליף מאוררים לקורסיר I100 ,רעיון איזה ? קרור מעבד מתחברים לחשמל ועם מנגנון כיוון עוצמה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by or_y,

שלום, יש לי מחשב עם לוח GA-8IK1100. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1631 המאוורר של הצ'יפסט ממש רועש ואני חייב להחליף אותו. אני לא יודע לאיזה קירור להחליף. אני לא יודע מה מתאים ומה טוב. אני חייב קירור שקט. תודה

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  13. OK הזמנתי טרמלרייט SP94 וVGA silenser וAC5 למחשב שלי. עכשיו אני צריך לפרק את כל המחשב כדי להרכיב את החלקים ואני רוצה טיפים על איך לעשות את זה כמו שצריך (במריחת המשחה והתקנת המוצרים) ועל מה אני צריך לשים את הלוח M ואת כל שאר הרכיבים נגד חשמל סטטי וכל דבר שיכול לפגוע במחשב

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by Ghtm,

אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by GamesFreak,

היי! אני צריך לינק לכרטיס זכרון טוב 256MB DDRAM - לא 400mhz! והלינק צריך להיות מהאתר PCHardware. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. שלום רב, אני מחליף קירור למעבד, ויש לי מספר שאלות: האם אני צריך למרוח משחה חדשה גם על המעבד וגם על גוף הקירור, או רק על המעבד? כמו כן מהי השיטה הטובה ביותר למריחה? לשים כפפה (של גומי חד פעמית כמו של המנקות) על האצבע, לשים כמה "גרגירים" של משחה טרמית על מרכז המעבד ולמרוח שכבה דקה ואחידה על כולו? או שיש שיטות טובות יותר?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. סליחה;קורה,אם הייתי יודע איך למחוק - הייתי מוחק נושא זה בעצמי. !

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  18. שלום לכולם, אני עכשיו עם מעבד E8400 הגעתי לתדר של 3825MHZ, עכשיו היה לי את המצב הזה שפיתאום יש חלון כחול וכזה והוא אומר שצריך לעלות מתחים או משהו כזה(לא זוכר בדיוק מה היה כתוב שם). איך בדיוק צריך לבצע את העלאת המתחים?. יש לי בדיוק את האופציות האלה: http://media.photobucket.com/image/voltage%20ep%2045%20ds3l/kg4icg/img1230661487120.jpg אם אתם צריכים לדעת אז הלוח אם הוא P45 DS3L זיכרון OCZ 800MHZ ,תיזמונים 5. איך בדיוק להתחיל עכשיו?. תודה לעוזרים. עריכה: בעיה קטנה,אני עשיתי בדיקה בOCCT והוא גילה בעיה בCORE 0 מה עושים?=[ אני רצה להמשיך את הOC עוד קצת..

• 18 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by MichaelZ,

שלום. מעבד CORE I7 2600 לא K לוח: ASUS P8P67 PRO זיכרון: Corsair Vengeance 8GB (4X2) 1600Mhz CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Win 7 Pro OEM 64-bit אם זה רלוונטי המחשב לא מיועד למחשקים אלא ל-פוסט פרודקשין כבד של סטילס ווידאו. אני מתכוון להוסיף עוד קיט זיכרון זהה ולהגיע ל-16 GB אך לא כרגע. לקחתי את הזיכרון הזה מפני שהבנתי שהוא יציב ומהווה נקודה התחלתית טובה במידה ואני ארצה לעשות OC. הגדרתי את הזיכרון תוך שימוש בפרופיל ה-XMP ואני מוכרח לציין שכבר כמה חודשים לא ראיתי איתו בעיה אחת. אני יודע שניתן להגיע איתו לתדר של 1800 בלי להתפשר על יציבות כאשר רבים הצליחו להגיע ל-2000 ואחדים אף מעבר לזה. הידע שלי בכל מה שקשור ל-OC שואף לאפס. הנסיון: אפס מוחלט. אני פשוט צריך להעתיק את ההגדרות לביוס. הג…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  20. אני רוצה לעשות OC למעבד הישן טיכוו שלי, עד שאני ישבר ויקנה חדש חחח.. קיצור, אני לא מבין בזה כל כך! למישהו יש מדריך או משהו? תתודה! הנה המפרט של המחשב (כמובן שמופיע שם המעבד גם ) תודה.

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  21. Started by cold fire,

אני מתכוון לקנות חלק מהחלקים למחשב בחו"ל(מעבד,זכרון, וכ.מסך) אני מתכוון לעשות OC אם סטוק(ללא איברור נוסף) בין2500-3000 (עדין לא הוחלט סופית) יש לי שני הצעות, אני מתכוון לקנות את הלוח אם asus p5b (לא deluxe) הם הזכרונות אם תזמונים של 5-5-5-15 יספיקו? או שכדאי לי להשקיע עוד בזכרונות ואיזה הצעה יותר שווה לOC (בלי קשר למחירים), ואיך הלוח מבחינת OC? 1) מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $191.00 כ.מסך - Open Box: SAPPHIRE 100154 Radeon X1800XT 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 CrossFire Video Card - OEM $184.51 זכרונות - G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - …

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. Started by woodk1d,

אהלן, אני צריך לעשות underclock / downclock למעבד שלי המעבד הוא AMD Phenom 2 X4 955 3.2GHz ולוח אם GA-MA78LMT-S2 אני צריך איזה הסבר קצר איך עושים את זה, או עם יש איזה סרטון שמסביר, למרות שלא נראלי אבל בכל זאת תודה ושבוע טוב, ממש צריך תעזרה שלכם.

• 41 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by MDK,

אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  24. היי. לאחרונה המעבד לוהט במאמץ, 70-75 מעלות ולעיתים במקס' 78C בערך, האם זה בסדר להיות ככה במשך תקופה של כמה חודשים רצופים?(Q9550) חשבתי אולי להחליף את המשחה טרמית מלבד ניקיון האבק, אבל רציתי לדעת אם צריך לפרק את הלוח אם בשביל לפרק את הקירור , כי אחרת אני בבעיה וסיבוכים איתו. להתחיל לפרק זה סרט שלם, כל הכבלים הדקיקים והג'ימפורים של הריסט וכו', גם אם אני אלך לפי הספר יקח לי זמן לזכור איפה היה כל אחד ופשוט לא בא לי להסתבך עם זה... אולי המשחה גם סה''כ בסדר, פשוט לא ניקיתי המון זמן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nadaw,

שלום! אני יודע שכדי להתקין את הפריזר 64 לא צריך לפרק את הלוח.. ומה בנוגע לפריזר 7? (אינטל) האם הוא יתאים לP4 2600? צריך לפרק תלוח בשבילו? צודהה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים