עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כותרת תודה . עריכה : מצאתי אתר מצוין להשוואת מעבדים לכל המעונין http://www.hwbot.org/initCreateUser.do

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by zone51,

אני קונה מחשב חדש. המיפרט מבוסס על : http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא מתכוון לעשות OC (לא מבין בזה) האם בנוסף לתצורה הסטנדרטית צריך להוסיף מאוורר? אם כן מה זה נותן ? אם לא אוסיף מה יקרה?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by ExploiT,

אוקי כולם עד לא ממזמן השתמשתי ב קסטר קינג 2 של ksp זבל של הזבלים מלך חיירה חשבתי על הביג טיפון וקניתי אותו אבל לצערי הוא לא נכנס במארז :\ מארז מיני מינו :\ קיצר אני צריך קרור ל סוקט 754 עד 200 שקל קטן וטוב האם קיימת כזותי חייה ? היה ממש טוב אם זה היה קרור שלא צריך לפרק תלוח כי לא מזמן עשיתי סידור חוטים רציני ואין לי כוח לפרק הכול :\

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by nanus,

שלום ברצוני לדעת אם כדי לקנות מתקן לקירור הHD כדוגמת Cooler Master - Cooldrive 6 המחשב שלי אמור לעבוד נונסטופ עכשיו האם יש באמת הדבל בביצועים ברגע שאני שם את ההתקן הזה? והאם הוא מתאים לSATA?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by tialk,

מעבד:פנטיום 2.4 HT לוח אם:8knxp זכרון:twin moss 2*256 twister 466Mh 1: אני לא מצליח לנעול את ה pci/agp אפילו כשאני מקנפג את הbios ל locked כשאני מעלה את המחשב easytune מציג לי ערכים רגילים כלומר גם ה pci וגם ה agp עולים יחסית לfsb המומהר .???. 2:אם אני מנסה להמהיר את הביצועים פתאום אני מקבל תדרים נמוכים להחריד של 1000 -1100 מגה הרץ במעבד והמתח שלו נופל מ1.525 ל 1.10 ומשהו וולט או שהמתחים גדלים ל 1.6/2.8 במקום 1.5/2.6 ל זכרון / כרטיס מסך בהתאמה. מה יכול לגרום לתופעות הללו ? משהוא נתקל במקרים דומים ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by Wolfi,

לאחר ביצוע OC המעבד ממש מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות במאמץ, הגוף קירור שיש לי על המעבד הוא סתם ג'נריק כזהאני שמעתי שיש שני גופי קירור מתקדמים, TUNIQ TOWER 120MM Thermaltake BigTyphoon /VX 120MM צריך שיתאים למעבד AMD ATHLON 64 3500+ וללוח אם ASUS A8N-E nforce4 ראיתי את המכירות הבאות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15681&PHPSESSID=c5535510 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15375 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3070 על מה אתם ממליצים יותר ? אין לי בעיה של רעש, זה לא מפריע לי .. חשוב לי שיהיה גוף קירור עם ביצועים ממש טובים ושיתאים למעבד וללוח אם שלי. אם יש לכם המלצה לגוף קירור אחר למעבד שלי אז בבקש…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. שלום, אם למישהו פה יש SilentWheel / Thunderblade / SF של TT ויוכל לכתוב דעה שלו על המאוורר אני אודה לו. אני רוצה לקנות מאווררים ומעניין אותי לדעת איך המאווררים של TT, למשל במידת רעש וכו'. או אם יש למישהו ביקורות... (הקטע שאני רוצה גם לשאול אנשים זה בגלל שידוע ש-TT לא מדייקים בנתונים שלהם באתר ו-16DB אצלם זה לא באמת 16DB, + למשל ראיתי אנשים שדיווחו שה THUNDERBLADE שלהם רועש). אפשר גם להמליץ על מאווררים של חברות אחרות... פשוט אני מזמין משהו מ-CD-LOG ורציתי כבר על הדרך להזמין מהם כמה מאווררים (יש להם רק של TT וזלמן...) אבל שוב גם של חברות אחרות מחנויות אחרות יהיו טוב אני רוצה מאווררים שקטים אבל שיספקו גם הרבה אוויר . לדוגמה מאוורר >48cfm ו-<22dB יהיה טוב. המאווררים …

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by XMB,

היי , עשיתי OC , לא רציני בכלל 35% , עבר את כל הבדיקות עם כל התוכנות האחרות פיקס שום דבר לא קרה טמפרטורות סבבה לגמרי 55 מעלות בLOAD 100%. אך עם S&M המחשב נתקע כאשר הוא בטסט 4 בזיכרון. המחשב עובד ככה רגיל ואין שום דבר , אין תקיעות אין כלום , הטסט בוצע ב 100% LOAD , את כל ה3 טסטים עבר לפני זה בלי בעיה , יש לזה השפעה כולשהיא? הזיכרונות פועלים על 720MHZ (בפועל הם 667 אבל אין מה לעשות הם זזים עם היחס של המעבד , אם אני מוריד אותם הם יהיו 500). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. לחץ כאן יש לי שניים בצבע ירוק ושניים בצבע אדום. הם כמעט ולא היו בשימוש בכלל, אבל נקנו לפני 4 חודשים אני חושב (זרוקים בארון). איזה מחיר כדאי לי לבקש על כל אחד? פשוט לא יודע איזה מחיר הגיוני והוגן לבקש.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. שלום לכולם לא יכולתי לסבול את העניין שבP5N-D שלי, ה9600GT הראשון ב39 מעלות במנוחה והשני ב49 מעלות במנוחה! הכרטיס הראשון דחף את האוויר החם לגבו של הכרטיס השני ובכך הוסיף לו 10 מעלות! היום החלטתי שזהו, לאחר קריסתו בCRYSIS שיניתי את מיקום המאוורר שהיה ממילא דחוס על הTUNIQ והיה רק ליופי. לאחר נסיונות וטעיות החלטתי שהכי טוב יהיה להשים אותו כך שהוא יכניס אוויר על כרטיסי המסך. כמובן שהיה לזה גם חסרונות, החלון הפוך כרגע אבל לא ניתן לראות זאת, אז זה לא מפריע לי. עכשיו הכרטיס הראשון במנוחה 39 מעלות כרגיל, שום דבר לא השתנה אך הכרטיס השני ירד ל42!!! 7 מעלות הפרש מה49 הקודמת, בהחלט מרשים וכל זה משינוי מיקום המאוור, עכשיו הוא גם יפה וגם מועיל לפני: אחרי: כנראה יש ש…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. שלום, ניסיתי לחפש ב'דביקים' איזשהו מאמר בסיסי על OC למתחילים, כזה שיסביר הכל ואפילו איך באמת עושים את זה. לא מצאתי. מישהו יכול לזרוק איזה עצם? תודה,

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by zexxx,

שלום חברה! אתמול קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לפי המדריך שבאתר. המסך פועל מצויין, אבל התאורה לא פועלת.... :-[ חיברתי את K לפוטנציומטר ומשם לאדמה במולקס. את A חיברתי ל- 5V במולקס... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by OC,

יש לי מעבד 2.6 החום במנוחה 50-59 ובפעולה שהוא מריץ בנצמארקים הוא עולה ל 60-65 רוב הזמן 65 זה מוריד מהביצועים שלו? ותמליצו לי על קירור טוב

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. אני מדבר על הבלוק של Innovatek, זה שמקרר עם מים גם את הזכרונות.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1122407886,45786, והאם הוא יהיה תואם ל 6600GT? מה זאת אומרת ליבה 40,45...?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by pumbatal,

שלום יש לי לוח אם neo2-p 865pe אבל כל המאווררים שלי (3) באים עם חיבור רגיל (כמו של דיסק קשיח/CD) של חשמל ולכן הם תמיד על פול ספייד (רעש איום) איזה מאווררים אני צריך לקנות (העיקר שלא יהיה רעש) או האם אפשר לעשות הסבה ? נ.ב SPARK7+ הוחלף ב SILENTTOWER עולם אחר (יותר קר, ללא רעש)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by elad the master,

Gigabyte Radeon X800 GV-RX80128D PCI-e 128Mb Retail Video Card או 6600gt של לידטיק נגיד. מי מהם יותר טוב במצב סטוק ? ומי יותר טוב לאוברקלוק?

18. שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריט הבא שאני רוצה להתמקד בו זה ספק הכח: מחפש את עזרתכם: 1. החלפת ספק הכח בספק שקט. האם יש ספק כח ללא חלקים מכאנים וללא מאווררים? 2. מאוורר 80 מ"מ שקט. יעצו לי בפורום אחר לגבי ספק SEASONIC SII 430W. האם גם אתם בעד? כמו כן המאוורר עדיין פתוח... תודה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by killer47,

איפה בביוס(בכללי,או איפה לכם)יש את האפששרות של שינוי המכפלה?! וגם מישהו יכול להסביר לי מה לעלות ומה להוריד?! תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  20. לאחר נסיונות להעלות את מהירות המעבד מעל 3.8 נחלתי כשלון וכנראה הזכרונות מגבילים אותי . מעוניין לקנות חדשים מחפש המלצה . האם אפשר להכניס זכרונות 800MH DDR2 שהלוח תומך ב667MH? תודה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by yakir8,

אך המאורר הזה מבחינת שקט והכנסת אוויר ZALMAN ZM-F1 80MM

22. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp המאוורר הזה מדבר על 78CFM מבחינת כמות האויר שזה נתון מרשים מאוד , משהוא מכיר את המאוורר הנ"ל? האם הוא עדיף על מאווררי ה 12CM של AC? אודה על תשובתכם

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  23. שמעו כל העניין של הOC התחיל לעניין אותי מאוד..וזה בדיוק מה שהמחשב שלי צריך..אז קודם כל קראתי מדריכים וכל זה ולא יודע עם הבנתי נכון אבל זה מה שעשיתי..אהה קודם כל המפרט שלי בקצרה: מעבד-Intel Pentium IIIE, 800 MHz לוח אם-Asus CUV4X 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... אז עשיתי ככה.. הפעלתי תמחשב מחדש נכנסתי לביוס משמה לADVANCED ואז איפה שהיה רשום CPU SPEED ולידו 800MHz הפכתי את זה ל Manual ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0 וכשבדקתי במאפינים במחשב שלי ראיתי שזה העלה לי 28 מגהרץ : ;D ;D אז השאלה שלי האם עשיתי נכון?והאם אני יכול להתקדם ולעלות או שעושים את זה אחרת..כמו…

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  24. שלום, יש לי כמה שאלות קצרות לגבי הקירור tuniq tower : 1. האם הוא 100% מתאים לתושבת ה -AM2 ? 2. האם הוא באמת שווה ל amd x2 4200+ ? 3. האם המארז חייב לשכב לאחר ההתקנה? 4. האם אחריות הלוח אם פגה לאחר ההתקנה שלו? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  25. ומה הסיכון? המערכת pantium 4 s478 2.4ghz radeon 9550 256mb p4s800d-x psu 400w jenery מארז sunbeam transformer 3 מאווררי 80ממ sunbeam 2 מאווררי 120מ"מ thermaltek . 2*512 twinmos ddr 400 קירור מקורי.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים