אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי על הלוח אם ועל הכרטיס מסך היטסינקים וניסיתי להוציא אותם ולא הצלחתי מה תופס אותם כ"כ חזק? וכשאני רוצה למרוח משחה תרמית, איך אני אמור להוציא את הסינקים ? תודה ! ! !
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי הוא 8800GTS 640 חדש של לידטק. הטמפרטורה שלו (בזמן עבודה רגילה בויסטה, אני לא יודע איך לבדוק בזמן משחק) היא כ70 מעלות.. זה לא הרבה מדי? (ללא OC וללא ניסיון לOC..) אולי צריך להגביר את מהירות המאוורר שלו? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
נגיד ואני עושה OC והטמפ' של הפלומינו שלי תיהיה 60 מעלות בערך,זה יהיה בסדר ? כי אמרו לי שפלומינו שורד גם בטמפ' גבוההות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום עשיתי לכרטיס שלי 7600gs אוברקלוק של 38% לפני יותר משנה, את האוברקלוק עשיתי על הדייברים המקוריים דרך coolbit, לאחרונה נסתי לעדכן את הדרייברים ולהתקין coolbit אבל התוכנה הזאת לא עובדת בדרייבר החדש. אני יכול לעשות אוברקלוק דרך הntune אבל כל אתחול ההגדרות מתאפסות, מה אפשר לעשות בכדי שההגדרות ישמרו?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הכרטיס מסוג 9800 פרו של ספייר 256 ביט ואני רוצה להחליף את המאורר כי מה שבא איתו חא מי יודע מה ולא מכסה את הזיכרונות
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
תיראו אני יכול גם ליותר הבעיה שהספק שלי תכבה בעצמה, אני עשיתי ל 3.5 עבד יפה הגיעה לוינדוס והתכבה. ד"א הטמפרטורה נישארה כמו שהייתה 48 מעלות ממוצע וחוץ מזה מה זה FSB ואיפה אני בודק כמה יש לי?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
מממ אני מדבר על משהו זול לא כמו חנויות מחשבים שמוכרות כל בלוק במחיר מפוצץ אני צריך את הכי זול ועדיף שיהיה מרוכז בחנות אחת (משמע לא ללכת לקנות משאבה בחנות חיות, רדיאטור במוסך לאופנועים וכו' - גם יקר וגם סיפור) תודה
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
המעבד אמור לעבוד בתדר של 1.66 והוא עובד ב1.0 ואני פשוט לא מבין מה הבעיה נכנסתי לביוס וממה שראיתי יש מכפלה מינימלית שהיא 6 ומכסימלית שהיא 10 הבאס הוא 166...? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מחשב נייד COMPAQ PRESARIO 1500 התקנתי עליו SPEEDFAN והתוצאת טמפ' נעות שהמחשב ללא עבודה כך: Local TEMP - 58C Remote Temp 43C HD0-43C Temp1 46C TEmp2 61C TEmp3 32C עם איזה תוכנה אני אמור לדעת מה כל טמפ' מסמלת לוח מעבד כ.מסך כונן קשיח וכו'...
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
השאלה לפניכם, תודה. אגב לא מבוסס מים.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מארז e-Star (כן אני יודע שהוא לא בדיוק המארז הכי טוב שיש אבל זה מה יש) ורציתי לשאול האם מישהו ניסה פעם להכניס בחזית שלו מנורת קטודה ? פשוט יש לי קיט שלם ספייר של קטודה עם המנגנון הפעלה הזה שיודע גם להגיב לישמע סאונד וכ"ד וחשבתי אולי יהיה זה יפה עם ההיתי יכול להכניס את הקתודה הזאת בחזית המארז מאחר וברשותי הדגם שבו המארז כולו לבן ובחזית הוא כחול שקוף כזה וזה נראה אולי נחמד להכניס לשם ואז זה יהיה מואר ויפה כזה. אז שאלתי האם מישהו ניסה לעשות את זה והצליח?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכל החברה! יש לי ממש טמפרטורות נמוכות ואפילו אני נדהם מזה. הקירור של המעבד והכרטיס מסך הם סטוק. כל המאווררים פועלים על 100 אחוז כולל מאוררי מארז כרטיס מסך ומעבד. המארז שלי הוא AEROCOOL EXTREMENGINE 3T ולא עבר שינויים או תוספות של מאוררים. טמפרטורת חדר היא: 21 מעלות ואני גר במרכז. השוואתי את הטמפרטורות מהאוורסט ל-CORETEMP והם אותו דבר בידיוק וגם לתוכנות נוספות כמו SPEED FAN ,ביוס ועוד.... אז ככה הנה התמונות: Idle Temp CPU & GPU Load Temp CPU Only Load Temp GPU Only תגובות ושאלות אם יש. שמחתי לשתף.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce fx5700le עכשיו בתוכנה כמה אני יכול להעלות בליבה וכמה בזיכרון שלו עם קירור סטוק כרגע הוא בזיכרון על 400 מגה הרץ ובליבה הוא 250 כמה אתם חושבים אני יכול להעלות ואיזה טמפרטורה לא לעבור
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
זו הסרקולציה הנוכחית במארז שלי. הסבר: 1. מאורר 80 מ"מ במכניס אויר מהפאנל הקדמי. 2. 92 מ"מ שמחובר לכרטיס PCI שמעלה אויר למעלה. 3. 80 מ"מ שמוציא אויר החוצה. 4. המאורר של המעבד ! 5. המאורר של הספק! טמפ נוכחיות במנוחה: 19-20 מעלות במארז 33-36 מעלות במעבד בפעולה: עד 25 במארז עד 47 במעבד (אם אני לא טועה) יש הצעות לשיפור? שינוי? הוספה? גריעה? תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.6 mhz לוח של אינטל 512 זיכרון 2 כוננים קשיחים 2 כונני דיסקים 9800 ראדיון ועוד כמה כרטיסי PCI אני צריך המלצה לקירור של המעבד שיהיה שקט ויעיל + לכמה מאווררים
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בהתאם למפרט, מה יתן לי יותר ביצועים במשחקים וישמוי ווינדוס ותוכנות המהרה שלה מעבד לכ2100+ מה"ץ או העלאת הבאס תוך כדי וויתור על מה"תים (מכפלה 8-9 )
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית,הוצאתי את הקירור של הכרטיס מסך היה שם את הליבה[כנראה] וופדים מסביב מרחתי על זה את המשחה שקניתי חיברתי את הקירור מחדש ושמתי על זה מאוורר 80MM: אבל עכשיו הטמפ' מעל 90 מעלות משהו כמו 95 מעלות צלסיוס..מישהו יודע למה ?~ זו שאלה של חבר שלי,בבקשה לענות בצורה מלאה והיטב D:
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כותרתתתת ניסיתי לעשות OC למעבד הבתחלה העלתי אותו לב100 מגהרץ בלי לגעת עוד בכלום.. קיצור המחשב עלה יפה העלתי 3DMARK06 עבר סבבה ההעלה לי את הציון בדיי הרבה כי יש לי צואר בקבוק עם ה88GT..אחר כך עשיתי בדיקה בS&M זה הגיעה לפחות ל30 אחוז חח אחר כך נירדמתי לאיזה חצי שעה שהתעוררתי ראיתי שהמחשב עבר הפעלה מחדש כנראה קריסה.. מה נירא לכם הבעיה? ואיך אני מעלה עוד? ספק כוח FSP 450PNR לוח אמ Motherboard Name MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260( למה אמרתי לוח אמ טיפה בעיתי? חיפשתי בביוס כמה פעמים לא ממצאתי העלאת מתחים ולא מצאתי איך לעלות את מהירות הסיבוב של המאורר למעבד.. עם חסר פרטים או משהו תגידו תודהה נ'ב לא נירא לי זאת טמפרטורה. בסטוק במאממץ הוא הגיעה ל50.. בביוס כתוב ב56 זה …
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט שכתוב בחתימה שלי לפי מה שהבנתי פה מהחברה יש לי מפרט מצויין לאוברקלוקינג רציני לכן שאלתי היא האם יש פה אנשים שמוכנים, יכולים ומעוניינים לעשות לי את האוברקלוקינג כיוון שאני לא רוצה חלילה לעשות איזו טעות שתעלה לי ביוקר אני לא יודע עם זה מקובל לכן אני שואל סליחה על הבורות אני יחסית חדש פה. אני מאיזור חיפה תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב היום לoc בתמיכה של ddr3 ו קרוס פייר או אס אל אי pci-e 2.0 תודה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מאורר סטוק בכרטיס מסך עם רעש בלתי נסבל!!!יש לי 9600XT!! אני עוד שנה קונה מחשב ואני לא רוצה להקיע יותר מידי,אני חייב שהקירור היה שקט פסיבי עם אפשר כי גם ככה אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אני מחפש משהו עד 150 שקל שוב שהיה שקט כמה שאפשר שיתאים לכרטיס שלי . אני גר באזור מודיעין שזה ליד תל אביב למי שלא מכיר אז שהיה אפשר כמה שקרוב יותר לשם ...או חנות שאפשר להזמין ממנה ואפשר לסמוך עלייה תודה לעונים!!
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-