אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני על באס 157... מדובר ב AXP 1600+, OCZ 512mb, EPOX EP8k3a+ מעבר לבאס הזה, פשוט ברגע שהוא אמור להעלות את המסך טעינה של האקספי, הוא נשאר מסך לפני..הבקר הרדיסקים כנראה לא עומד בזה.. יש לי במגירה בקר רייד שלא בשימוש, ורציתי לדעת 2 דברים.. בגלל שהבאס לבקר הרדיסקים ול PCI זהה, אם אני אחבר את ההרדיסקים לבקר ב PCI יהיה הבדל כלשהו? בגלל שהצ'יפ שונה אני משער שהוא יוכל להחזיק בבאסים גבוהים יותר..השאלה אם הטרחה שווה את זה או שבסוף השיפור יהיה מזערי ? ואם יתכן והוא יחזיק לבאס של 166+-, אז איך אני בעצם מחבר ת'הרדיסקים לשם? 2 הרדיסקים של 60 ו 20, פשוט לחבר לכניסת IDE בבקר? צריך להגדיר משהו ....? או שזה נעשה אוטומטי בבוט?.. tnx..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הנה הכרטיס שלי: זה fx 5200 הוא מצויד בזיכרונות מסוג סמסונג tc50 וליבה עם סטפינג של b1 מה הם יכולות האוברקלוק של כרטיס זה ? והאם ניתן לשפר אותו תוכנתית?
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני ממבשרת ציון ליד ירושלים אני מוכן לשלם כסף למי שיבוא
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
what is htt? it replaces the fsb? when u have a high htt it oc the whole sistem or only the cpu? what is the diffrent from 220 * 11=2420 from 242 * 10 =2420 anothr question what is the bus in the sistem? how can i have more bus and on what it depands?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי thermaltake silent boost k8 אני חייב לציין שהוא ממש שקט...מסתובב רק על 2600RPM ומקרר מעולה אני באוברקלוק למעבד והוא עדיין שומר אותו במנוחה על 44-47 ובמאמץ על 52-54 מה אתם חושבים? איך בכללי המאורר הזה?
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שאלה קטנה: בצד המארז הוספתי מאוורר שסתם היה בספק כוח גמור עכשיו כדי שיהיה קירור נכון ויעיל לאיזה כיוון האוויר צריך להיות? לכיוון תוך המארז או להוציא את האוויר החוצה?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אין לי מושג איך עושים ומה בדיוק צריך לעשות, צריך הכוונה ממש מהתחלה מה שכן אני יכול לתת פה זה את המפרט מחשב שלי, אני רוצה לעשות OC להכל, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ומעבד זה מהתוכנה CPU-Z CPU - intel pentium 4 socket 487mPGA 2.00MHZ לוח אם - I845E מודל D845EBG2 זכרונות - DDR 512, תדר 133 (של CEON) לגבי כרטיס מסך, אין לי פרטים מדוייקים, אני יודע שהוא גיפורס עם 64 מגה זכרון, משהו מאד ישן יחסית מישהו יש כיוון לתת לי, מה עושים, איך, בכמה אפשר לקפוץ, מה הטמפרטורות תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכת הבאה? http://www.dangerdenstore.com/cart.php
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בהתאם למפרט, מה יתן לי יותר ביצועים במשחקים וישמוי ווינדוס ותוכנות המהרה שלה מעבד לכ2100+ מה"ץ או העלאת הבאס תוך כדי וויתור על מה"תים (מכפלה 8-9 )
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישאר לעבוד בלילה... אני רוצה שהוא יהיה פחות רועש מעבד-E5200 לוח-biostar TP43D2-A7 מארז-COOLER MASTER ELITE 335 אז..אני צריך תוכנה שתעזור לי לשלוט במאוררים..
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב היום לoc בתמיכה של ddr3 ו קרוס פייר או אס אל אי pci-e 2.0 תודה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 מאוררים ואני רוצה להוסיף עוד 4 מאוררים ולבנות פאן באס אבל אני מפחד שהספק לא יחזיק את כל המחשב כמו שצריך . הספק והמחשב במפרט המחשב .
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
עיינתי בכמה נושאים שנפתחו בפורום ועל פי דברם של אנשים חזרו ואמרו שמשחה טרמית שמכילה כסף מסוכנת. קניתי AS5, עד כמה שידוע לי זו המשחה בין הטובות בשוק היום ורציתי לדעת מה הסיכון בשימוש בה. החלפתי משחה טרמית פעם אחת עם משחה בשם: STARS-420, בקרוב אני קונה קירור של אינפיניטי ואני רוצה למרוח את ה-AS5 שאלתי היא כזו: מה הסיכון במריחת המשחה, אני לא מוציא את המעבד מהבית שלו, המריחה תתבצע בתוך המארז ועל ידי הציוד המתאים?(אלכוהול 70 אחוז, כרטיס אשראי, צמר גפן) נ.ב קראתי את המדריך שמופיע באתר.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתכוון לזה : http://www.frozencpu.com/products/2228/ex-res-82/Alphacool_Cape_Coolplex_25_External_Internal_Reservoir_15109.html?tl=g30c97s166
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את הAbit Kv8 pro . החלטתי להשאיר את המארז פתוח ולשמן את המאווררים,ואח"כ גיליתי את תוכנה מיוחדת של ABIT,תוכנה ממש מגניבה שאפשר לשים את המחשב על כל מיני מצבים,כמו שקט טורבו ועוד,וגם לבדוק את המעלות.. אבל נראה לי המחשב שלי סובל מעודף חום.. 45 מעלות זה לא המון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לברר מי הם ההיטסינקים החזקים כיום בשוק, אשמח אם תפרטו על חמישה דגמים של היטסינקים - החזקים כיום בשוק אבל לא מחברה אחת, נסו לשלב כמה חברות. תודה רבה רבה רבה לעוזר :-*
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
למי שלא יודע מה זה: http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=177
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שתי מאווררים פשוטים ש לAC . יש לי מחוץ למחשב שתי מאווררים של GIGABYTE בינארים שבאו עם המחשב אבל החלפתי אותם עם הAC הזולים. החדר שלי הקיץ, עם מזגן או בלי - חם בטרוף. המחשב מוציא גלי חום כמו אני לא יודע מה. יש לי מארז - GIGABYTE TRITON. אני יכול להכניס עוד איוורור? הספק שלי הםא 400W עם כרטיס מסך 8800. זה יהיה בטוח להוסיף עאוד אחד אם זה אפשרי? אני צריך למצוא דרך להפוך את החדר שלי לקריר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה המתח המקסימלי המומלץ שמותר לתת כאשר עושים OC ב-P4B 2400. המכפלה כמובן תהיה 18 (נעולה), והבאס לא יעבור את 175. כמה אתה ממליצים לתת במקרה כזה? מעלות ללא OC- מנוחה: 36 מאמץ 38-39
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות קצרות לגבי הקירור tuniq tower : 1. האם הוא 100% מתאים לתושבת ה -AM2 ? 2. האם הוא באמת שווה ל amd x2 4200+ ? 3. האם המארז חייב לשכב לאחר ההתקנה? 4. האם אחריות הלוח אם פגה לאחר ההתקנה שלו? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-