אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המפרט בקיצור: E6600, P5B DLX, NINJA, P180, CROSAIR XMS2 DDR2 800MHZ CL4 בחדר ממוזג + מארז פתוח. OC בקיצור: FSB-400MHZ, DDR2-800MHZ-4-4-4-12, CPU-3600MHZ-X9 VMEM=2.1V VCORE=1.35V טמפ' במנוחה - 53 מעלות. ברגע שאני מפעיל STRESS TEST באמצעות EVEREST המעבד מגיע ל-65 מעלות ב-50% ומתנתק ב-100% עם 84 מעלות (אלא מה ). עם VCORE נמוך יותר הלוח כבר לא מגיב. מה קורה כאן? הרי ראיתי המון מקרים של OC למערכות דומות שהיו כבדים וקרירים יותר. אשמח ליעוץ מהממומחים כאן. תודה, TMP
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, התקנתי את Speedfan עכשיו. יש לי לוח Asus P4P800SE. אני מנסה לשחק עם מהירות המאווררים. על המאוורר של ה-CPU אני מצליח לשלוט (הצלחתי לכבות אותו (לכמה שניות..) דרך התוכנה). אבל על המאוורר של המארז אני לא מצליח לשלוט. הוא מחובר ללוח, ויש דיווח לגבי המהירות שלי, אך כשאני מוריד את ה-V שלו ל-0 הוא עדיין ממשיך להסתובב. מה אפשר לעשות? תודה מוטי
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כיצד ניתן לחשב POWER CONSUMPTION של Q6600 באוברקלוק ומתח ספצפי? אשמח לקבל תשובה מלומדת או קישור מתאים. מצאתי את זה: http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc2.php האם ניתן לסמוך על החישובים פה?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, אם אני הולך לישון למשל ולא עושה כלום במחשב מלבד לשמוע MP3 ומוריד באימיול, אפשר להוריד את מהירות המאורר של המעבד למינימום כדי שלא יהיה רעש?? יש לי את המאוורר: Thermaltake "A1715" Spark 7+ אם לא מומלץ אז מה כן?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש זיכרונות (2GB (2X1GB מסוג DDR ואני רוצה שהם יגיעו לאיזור 250MHZ ב-OC על תיזמונים של 2.5-3-3 יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט מאוד תעיף את הHeat Spreader הדפוק הזה שמודבק לך על הCORE של המעבד כך שהמעבד שלך יראה כמו כל פנטיום 3 נורמאלי כשהCORE של חשוף. זה היה טריק מעולה בשביל הK62 והK63 בזמנו בשביל לסחוט עוד כמה מגה"צים. תעשה את זה גם אתה ואולי תשבור את מחסום את 1600!!!!1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין המאוררים הללו: Scythe Ninja Plus Rev B TUNIQ 120mm יותר טובים מבחינת קירור ושקט למעבד Q6600 ל-OC חזק?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי את כל המחשב העלוב שלי, המעבד שלי עובד ב70-73 מעלות וזה משגע אותי, ע"פ החיישנים של הביוס ו-mbm המארז על 43 אז זה לא הבעיה שלי. קיצר אני רוצה להחליף את ה-heatsink אבל אין לי כוח למשהו שיגרום לכל הבית שלי לרעוד מהרעש, הבנתי שהוולקנו למיניהם די שקטים אבל עדיין... איזה כדאי לקנות שלא יהיה רועש יותר (או לפחות בהרבה יותר) מה-dr thermal העלוב הזה? החלקים של המחשב שרלוונטיים- AthlonXP 1800 Gigabyte 7vRXP רק שכחתי לציין שבטמרפטורה התכוונתי כשהמעבד ב-full usage
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מעבד Phenom II 965, ורציתי לדעת אם יש קירור כלשהו שמומלץ, במקום הסטוק שמגיע. בגדול, המעבד לא הולך לעבור אוברקלוק (ואם כן, אז משהו גבולי מאוד של אחוזים בודדים). חשוב שיהיה שקט! זה ישב על לוח אם של AM3.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תגידו מה זה עוזר אם אני משנה את המכפלות והאם זה מסוכן (צריך קירור יותר טוב וכו....) כי אני לא מבין בזה ואני לא רוצה לגעת סתם ככה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב לBIOS של כרטיס המשך שלי את התדרים החדשים אך אני עושה את זה? עם זה דרך RIVA TUNER אז אפשר בבקשה SCREENSHOTS תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי GeForce 6600 של Gainward והוא על 56C במנוחה ועל 65-70C במאמץ האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
המיפרט - לוח של ASUS - A8N-VM CSM http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מארז של AC - Silentium T2 http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939 TRAY הדרישה - שישמור על שקט (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) וידע לעמוד במשימות גכגון ניגון קבצי TS מקודדים לHDTV. מה המאוורר המומלץ עד 150 ש"ח! תודה
-
- 6 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמשך לדיון הקודם שלי שעזרו לי הרבה בקשר לההמרה שהתחלתי ונתקעתי בבאס של 160, גם עם מערכת לא משו יציבה כל כך. היום הורדתי את התוכנה memtest, אשר כתוב אליה בפורום 'תמיכה טכנית'. יצרתי דיסקט לתוכנה, ועשיתי ריסט. התוכנה פעלה כמובן ישר עם הבוט מהדיסקט והתחילה את הסריקה. (הרצתי את התוכנית על מנת לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שאולי זה יוצר לי את המסך הכחול שאני מגיע להמרה של 160mhz FSB) התוכנה הריצה PASS אחד שלם של סריקה שלקח כ~17 דקות בערך ולא מצאה שום תקלה או משו דומה. מה שהופתעתי מאוד מאוד לראות בפרטים של המחשב זה שהמידע שהיה רשום לי על הזכרונות היה : RAM : 166 MHZ (DDR333) / 2.5-3-3-7 / Dual Channel והזכרונות שלי, שלפחות קניתי אותם וככה היו באתר הם : (ק…
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. במארז מתחת ל כונן דיסקטים יש איזה כפתור כזה שמסתובב זה כמו כונן.. רשום cool all your life ובכפתור רשום tT מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
-
יש לי את ECS P4VXASD2 הוא עובד כרגע על 100 מגהרץ כפול 17 = 1700 מגהרץ. הלוחות האלה טובים לאוברקלוק? או שכדאי לוותר כבר עכשיו..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המארז המקורי הגיע עם מאוורר צידי שזורק אוויר לכיוון הלוח אם. הייתי חייב להוציא אותו כי בלתי ניתן להרכיב גופי קירור גדולים דוגמת NH-D15. כפיצוי על איבוד זרימת האוויר וגם למטרת עבודה שקטה כל המאווררים במארז הוחלפו לנוקטואות אבל המאוורר המקורי של הכלוב דיסקים בלתי ניתן להחלפה הוא והכלוב זה יחידה אחת. מה גם שהאוויר שהוא מכניס עובר דרך הדיסקים ככה שזה לא הכי אופטימלי. הלוח שולט לבד במאווררים ושהמצב מתחמם הוא מגביר אותם ואז הרעש עבודה שלו קצת הורס את כל העניין של עבודה שקטה לעומת הנוקטואות שכמעט ולא ניתן לשמוע. חוץ מזה גם רציתי לשפר קצת את הזרימה במארז כי כרגע יש רק מאוורר אחד שמכניס אוויר קר מלמטה וכל השאר מוציאים 3 מלמעלה ואחד מאחורה. עלו לי כמה רעיונ…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בפורום מקווה שזה הפורום במתאים קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צריך למרוח מחדש משחה טרמי…
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות גריז טרמי חדש, ולהיתפטר מהגריז הלבן.. איזה לקנות ? (חשבתי על הננוטרם) ואיפה מוכרים הכי זול ? אשמח לתגובות 8)
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי AMD athlon 3200 venice S939 ולוח DFI Ultra Infinity מחפש המלצה לקירור טוב עד 300 ששקלים המליצו לי על הביג טייפון אבל אולי יש לכם יותר דברים להציע
-
- 14 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה עדיף? Arctic Cooling AC-NV-SIL-5 או Zalman - VF700-ALCu-LED שניהם יתאימו ל7800GT של LEADTEAK? לי כרגע יש קירור כזה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-