אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הפניה לתוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס מסך ? העדיפות לתוכנה עבור לינוקס, ועבור כרטיס GeForce fx5500
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי את המארז של compucase HEC שבא איתו מאוורר 120 מ"מ בגב המארז.. עכשיו יש לו גם מקום בקדמת המארז לתוספת מאוורר 120 מ"מ... אני צריך את עזרתכם שתציעו לי מאוורר טוב על 50-60 ש"ח שיקרר טוב... אם אפשר אז קישורים+תמונות תודה.
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמעתי שיש הרבה היטסינקים לAMD וS370 שתומכים גם בS7 אז רציתי לבקש מכם שתתנו לי הצעה להיטסינק כגון זה שעולה סכום כסף הגיוני (זה בכ"ז רק S7) תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל אני רוצה לקנות מאוורר חדש כי הטמפ' שלי עכשיו עומד על 50 כשהוא לא מתאמץ אפילו, ולמרות שמרחתי חומר טרמי ואם כבר אתם ממליצים לי אז עדיף שהוא יתאים גם לאינטל וגם ל-AMD בסכום עד 150 ואם יש מצב לשליטה תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghz 533Mhz Northwood לוח אם Abit IS7 זיכרונות A-Data 512MB DDR400 (לא V-Data או VT!) אני צריך קירור בסביבות ה-300 ש"ח (אם הוא בא בלי מאורר אז גם המאורר נכלל בתקציב) ומומלץ שהוא יהיה פשוט להתקנה...אני מתכוון שעדיף שאני לא יצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז.
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה היום עשיתי עדכון לBIOS אחרי כמה בעיות שהיו בדרך הוא עבר את זה בהצלחה והחזרתי את הOC שעשיתי מזמן.. אחרי בערך שעה המחשב התחיל לצפצף ובדקתי את הטמפ והיא הייתה 69~68 משהו שלא היה לי לפניכן.. עכשיו מדובר על AMD 2500 @ 2.2GHZ לוח אם של ABIT NF7S משום מה עלתה לי הטמפ כיביתי את המחשב ושמתי מולו את המאוורר שלי בחדר אחרי כזה דקות הדלקתי והטפמ ידרה ל51 ~50 שזה דיי טוב וסביר השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע כסף ולקנות קירור יותר טוב (לא קירור מים ו"מקרר" וכאלה דברים) יותר חשבתי בכיוון של מאורר יותר טוב מהמקורי אז איזה כדאי לי הפרמטרים הם : שקט ומקרר כמו שצריך אבל ממש חשוב שהוא שקט ושלא ישגע לי תשכל כמו איזה מקרר והאםפ בכלל כדאי ליי לקנות אחד כזה כי עליתי על זה שהמעבד …
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 120 מכניסים מקדימה 2 120 מוציאים, אחד בגג ואחד בגב המחשב יש לי כמה מאווררים שסתם יושבים לי על המדף אז חשבתי לחבר אותם עשיתי חיפוש פה ומצאתי כמה רעיונות נחמדים (נראה לי של xVertigo ) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד - I5 3470 3.2GHz כרטיס מסך - Nvidia Geforce 560TI לוח אם - ga-p61a-d3 ספק כוח - eco 80+ 620w מארז - hoplite eca3220 יש לי בעיה קטנה ואני לא יודע מה לעשות.. יש לי לבנתיים 4 מאווררים(שתיים שבאו עם המארז,ושתיים שקבלתי,כולם 12 ס"מ אבל השתיים שקבלתי שונים ואני לא יודע מה הRPM והCFM שלהם) ו3 מהם מוציאים אוויר כי אני מתכוון לקנות קירור למעבד ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות קירור בתקציב של 300 ש"ח,או לקנות קירור פחות טוב ועוד מאווררים למארז(חשוב לציין שאני יכול עד 5 מאווררים ולא 6 כי הלוח אם מגביל אותי) ולבנתיים יש לי קירור למעבד igloo 1100 pwm e והטמפ' של המעבד מגיע ל70 מעלות בזמן מאמץ. אז מה כדאי?לקנות קירור יותר טוב בכל התקציב שיש לי(300 ש"ח)או לקנות קירור בסדר ש…
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא ואני רוצה לוודא שהוא מתאים לOC ולמצוא זכרונות 512MBX2 שמתאימים לOC (שאני יעשה עוד שנתיים שלוש כנראה כשהמחשב שלי יתיישן אז עדיף להיות מוכן עכשיו), לא צריך OC מטורף בכל מקרה מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 הבנתי שהקרור למעבד טוב לOC, האם יש קרורים נוספים טובים של חברות אחרות ששכיחות בארץ? (למקרה שלספק שאני קונה ממנו אין את זה) תודה Syberpuppy
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הזמני מ PANDAS את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 הוא במחיר טוב והוא מורכב כולו מנחושת שזה טוב. בנוסף גם יש לי משחה תרמית כסופה הכרטיס מסך שלי זה 6600GT של XFX כשרק קניתי הוא סגר 81 מעלות בכיף החלפתי לו משחה למשחה כסופה זה הוריד 5 מעלות עכשיו אני רוצה לקנות את הקירור שציינתי בראש הדיון. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אוקיי אז המפרט שלי ניתן לראייה בצד.. אני עובד על קירור מים של SWIFTECH הבלוק זה APOGEE GT המשאבה גם של SWIFTECH אני לא זוכר את הדגם בקיצור הגעתי ל3.4 ואני עומד על 1.4V המתח בגשר הוא 1.4V וזה המקסימום.. תיראו את התמונות ותגידו לי אם אוכל להמשיך והאם המעלות בסדר תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי שזה טוב? למישהו יש את זה? http://www.coolermasterusa.com/Product.aspx?ID=12 חסרונות\יתרונות? איזה מאוורר בא עם זה? הוא עולה 139 שקל,אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב באותו גבול של מחיר?
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב לפני כ שבועיים כתבתי פה שאני חדש ב OC וצריך עזרה בלה בלה בלה. והתלהבתי נורה מה OC הראשון שלי מ 2.4 ל 2.65GHZ. עכשיו לאט לאט הגעתי ל 3GHZ עדיין עם קירור STOCK!!!. הטמפי נעות בין 26-31C בלי עומס ו 44-50C בעומס מלא (תלוי אם אני מפעיל מזגן בחדר) הזכרונות שלי KINGSTON PC 3200 רצים כרגה ב415MHZ ביחס 5:4 (הוא לא מוכן לקבל 1:1, הוא פשוט לא מאתחל) חוץ מזה הטיימינג שלהם הוא 2.5-4-4-8 ולמען האמת זה לא אומר לי הרבה אז מה אתם חושבים? ובבקשה אני צריך עזרה בשיפור הטיימינג של הזכרון (אם זה אפשרי) ובכלל כדאי להשאר איפה שאני או להמשיך הלאה? או אולי לרדת קצת
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך הקירור הבא למעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Scythe JAPAN SAMURAI-ZZ האם הוא טוב? (ושקט?) או להפך, הוא יותר מדיי, ואפשר להסתפק במשהו פחות רציני שיספק את הסחורה (ומה למשל) המחיר שהציעו לי עבורו הוא 150ש"ח. המחשב הוא מחשב שמיועד למשחקים ד"א (עם כ.מ 5770HD) אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, מה אתם אומרים על הקירורים הנ"ל? ה-Noctua D14 יותר טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי OC ל 1.7GHZ INTEL ל 1.9 12% אובר קלוק לפי EVEREST והטמפרטורה לא השתנתה היא עומדת על בין 35 ל 37 איך אני בודק את המעבד במאמץ .. הפעלתי את פיפא זה מספיק?!?! חח מישהו יכול להגיד לי אם הטמפרטורות האלה בסדר.. ואם אני יכול למשוך עוד OC תודה!!
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה, עשיתי OC ל INTEL 1.7 ל 1.9 פשוט העלתי את ה FSB ו 112 עכשיו איך אני נועל את ה PCI\AGP כמו שאנשים אמרו פה ואיך אני משנה מתח אין לי מושג.. ואיך אני משיג קירור טוב.. כי אין לי חיישנים על המעבד תעזרו בבקשה.. לא רוצה לשרוף תמחשב חח
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=mmiy31t2y3mi.gif http://www.siz.co.il/my.php?i=z2ngyignemjd.gif מהירות סטוק gpu: 750 memory : 1000 מהירות חדשה : gpu : 820 memory : 1070 הרצתי כמה לופים ב3D MARK 06 לא היה ארטאפקטים ועשיתי בדיקה עם עוד תוכנה על 95% אחוז מאמץ על הכרטיס למשך 20 דקות והוא לא עבר את ה79 מעלות. מה דעתכם? (הכל עם קירור סטוק)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה הOC הראשון שעשיתי בחיים שלי לרכיב כלשהו ואני צריך חוות דעת עליו. אחרי 40 דקות משחק BF3 על ULTRA הטמפרטורה מגיעה ל64C בתוכנה HWMonitor ול66C אחרי שעה וחצי משחק. והכל תקין לגמרי, לא נתקלתי בשום ירידות FPS או בתקיעות ותקלות אחרות כלשהם. ולמען האמת, הOC ממש עוזר בBT3. האם כל זה אומר שהOC שעשיתי הוא טוב מאוד ומצוין לשימוש? אני אשמח לתגובות. תודה. אגב, זה דגם הכרטיס שיש לי http://www.tms.co.il/product/11016 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
החלטתי לא מזמן לשדרג את המחשב הישן, ולהוסיף קירור למעבד, ספק כוח איכותי, וכרטיס מסך המפרט אחרי השידרוג: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappgire HD 7770 למעבד הוספתי קירור Thermalright Ultra Extream + מאוורר 1200RPM איכותי קראתי קצת מדריכים, וביצעתי OC למעבד ל 3000MHZ. ביצעתי בדיקת מאמץ 4 שעות עם OCCT, ואין קריסות. זאת הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה, אז אני ישמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת, עצות או טיפים. הטמפ' בidle: 1 - 47 2 - 46 3 - 39 4 - 43 הטמפ' במאמץ (OCCT): 1 - 74 2 - 74 3 - 63 4 - 63 צירפתי גם תמונות מהביוס. מה דעתכם ? הכל נראה תקין או שצריך לשנות משהו ? כמו שניתן לראות, בתזמון זיכרונות שמתי על Manual, אבל לא נגעתי. האם יש צורך לש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 5900 FX 128M AGP עם קירו של ארקטיקקולינג שהוריד מ60 בסטוק ל43-42 לבנתיים המהרתי אותו ל core clock:450 memory clock:1000 ב-riva tuner מ400 על 851 אני יודע שאני יכול יותר אבל אני כשאני מגיע ל500 הוא עושה בתוכנה סימן קריאה על הליבה אפילו ליפני שאני לוחץ על טסט אז עד לכמה אתם ממליצים לי לעלות עכשיו הוא עומד על 46 מעלות ואחרי אובר קלוק כזה לאיזה כריס הוא משתווה?? וזה נקרה לפתוח צינורות או שזה משהו אחר ואם זה משהו אחר מישהו יכול להסביר י איך.?? חח קצת ארוך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אתמול עשיתי קצת אוברקלוק למחשב שלי לראות למה הוא מסוגל. האוברקלוק למעבד הוא: vcore 1.250@1.300 core speed 2200@2531 bus speed 200@230 ht 5x 1000@1150 טמפרטורות: idle: cpu :26c sys: 25c load: cpu: 36c sys: 26c לא יודע למה המעבד שלי אוהב הרבה הרבה מתח ואני לא רוצה לעלות יותר את המתח לכן זה מה שהגעתי אליו. כרטיס מסך: stok gpu: 423 memory: 1000 oc gpu: 514 memory: 1084 טמפרטורות: idle: 35c load: 41-42c תוצאת 3DMARK05 STOK 5135 תוצאת 3DMAR05 OC 6043 מפרט מחשב זה מה שרשום PC1 קצת על האוורר במארז: 120 מילימטר מכניס מקדימה 120 מילימטר מכניס ברצפה של המארז 120 מילימטר מוציא במארז מאחורה 120 מילימטר מוציא במארז בגג קירור מעבד: AC 7 ALPINE FULL SPEED קירור כרטיס מסך…
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אממ הנה האוברקלוק: כמו שאתם רואים זה הצליח (20%) שיפור!(כתוב שם .. ) ויש לי קירור סטוק פאסיבי..רציתי לדעת אם מה שעשיתי טוב או רע,ואם כדאי לי להוריד את האוברקלוק?
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני בלי OC http://www.siz.co.il/my.php?i=kmtyjg3mzhtj.bmp
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-