אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרצה של auto-tune ב-CCC הכרטיס הגיע לתדר מעבד של 690 ותדר זכרון של 1190 לא הרצתי שום משחק על ההגדרות האלו כי ממה שהבנתי הזכרון מיועד ל1000 מגה הארץ והתדר שהכרטיס עצמו מנצל הוא רק 900. קפיצה שכזאת טיפה מפחידה אותי. יש אפשרות לשים את הכרטיס על כאלו תדרים (במיוחד לזכרון.. המעבד אני מודע לעובדה שיכול להגיע למהירות יותר גדולה)? או שעדיף לי להוריד את התדרים? בנוסף יש תוכנה לOC שאני יכול לעבוד איתה? ממה שהבנתי אני יכול להגיע למהירות מעבד יותר גבוהה ממה שCCC מאשר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע מארז של shuttle (בעצם מחשב), המאוור הראשי (של המארז\מעבד) מרעישים בצורה מחרידה, פתחתי את המאורר והבנתי איך כל העסק עובד (דומה מאוד לקירור במחשב נייד), בכל אופן, אני צריך להחליף את המאוור הפנימי, לא מדובר על מאורר יעודי למעבד אלא מאורר די סטנדרטי למארז (שיושב על heatsink שמחובר למעבד בצינורות נחושת). חיפשתי מאוור למארז חזק ולא מצאתי (הכי גבוה שמצאתי היה משהו כמו 2000RPM), איפה ניתן למצוא משהו שיכול להגיע ל 3500RPM אך עם זאת יהיה די סקט (ובשקט אני מתכוון שאפשר לישון לידו או אפילו לדבר בטלפון.. ) אני חושב שמדובר על 120 מ"מ.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היום בפעם הראשונה אני שומע על קירור דרך מים כאילו איך זה הולך חבר שלי אמר לי שדרך צינורות שעברות בכל המארז אבלן מה אם מתפוצץ צינור מה אז קורה אם מישהו יכול להסביר לי על זה אני מאוד אודה לו
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני יודע שעל פניו הם לא אמורים להתאים אבל יש לי קירור ישן של זלמן והייתי רוצה לשים אותו על ה8800GT החדש שלי יש מצב לעשות קומבינה ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי מ-3000 ל-3400 ע"י שינוי מכפלה מ-200X15 ל-227X15 עכשיו המעבד עובד בטמפ' טובה יחסית לפרסקוט במצב מנוחה המעבד על 47 מעלות בערך עכשיו שאני משחק אחרי כמה זמן המחשב עושה ריסט בדקתי ישר טמפרטורה בביוס והיא הייתה 58 מעלות והלוח אם הייה על 40 שזה סביר אני חושב שזה בגלל הספק שלי שהוא גנ'רי והוא 300 וואט חרא ספק כנראה אבל שהמחשב עלה שוב הווינדוס כתב "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ממה אתם אומרים הבעיה מ-OC ? או בגלל הספק דרך אגב במפרט שלי הוא: intel p4 3000@3400 E ASUS P4P 800 E DELUXE RADEON 9600 XT 256 DDR GEIL 512X2 DDR MAXTOR 120 SATA והכרטיס מסך גם ב-OC בליבה במקום 500 זה 560 ובזיכרונות זה 350 במקום 300 ויש עוד 4 מאוורים במארז 2 קידמיים שמכניסים אווי…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כרגע הקירור הוא המאורר המקורי של AMD והתוצאות שהוא משיג לא משהו.. המעבד בטיפה מאמץ מגיע כבר ל50 ומשהו מעלות.. איזה אמצעי קירור מומלץ? חשוב לי שיהיה הכי שקט שאפשר אבל אני לא מעוניין להשקיע יותר מיידיי כסף כי אני לא מתכוון לעשות OC..
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התמונה הזאת צולמה כשהמחשב היה ב100% load (לפחות ככה היה רשום במנהל המשימות...) המחשב הוא Celeron 300mhz ויש 4 סטיקים של זכרונות 2 של 32מגה 2 של 64 כולם מחברות שונות.... הלוח הוא VB-601 של חברת First International Computer (?!?!?!?!?!?!) קיצר זה נראה לי קצת חשוד, המחשב בן בערך 12 שנה, החיישנים נדפקו או שזה הגיוני ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
ראיתי באתר זה את הלינק הבא: http://www.pickis.com:81/akai_datorvideo/page_1.html ומאוד אהבתי את הרעיון שהחלטתי לעשות לעצמי גם כזה. מצאתי וידיאו והכנסתי מחשב הבעיה הצפויה לי היא חום, הבעיה הנוספת שאין מקום לדברים רצינים כמו לצעות אלומיניום או נחושת למינהם. הפתרון שחשבתי עליו הוא למלא אותו במאוררים כשאני מכוון טוב מאיפה יהיה כניסה של אויר ומאיפה יציאה - הבעיה שזה יצור לי - רעש לא נורמלי מאחר ואני יזדקק להרבה מאוררים. כדי שהעבודה שלי תצא שימושית בסופו של דבר אני חייב לפתור את הבעיה הזאת pliz help
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר השקט ביותר , ללא מגבלת תקציב ולא פסיבי שקיים עבור 775 ( לא יבוצע OC ) .
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
נדפק לי המאורר בכרטיס Radeon X1950 pro איפה אפשר לקנות קירור ? ובאיזה מתאים?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן מתעניין בקירור מים כרגע אני עם BT VX הוא עושה את העבודה טוב מאד,אני מעוניין לדחוף עוד קדימה המעלות במנוחה בערך 40-45 במאמץ אני על 60-65 מעבד E6400 באס 425 לגבי קירור מים, יש לי משאבה ויש לי רדיאטור,עקרונית אני צריך רק בלוק למעבד, חשבתי על עוד רעיון כדי לקרר ממש את המים,יש לי בבית מיני בר כזה של מים קרים וחמים ולא משתמשים בו כי המים החמים בו לא עובדים,אני יכול לפרק אותו ושהוא יקרר את המים,ואז זה יהיה ממש קר. השאלה שלי א.איזה בלוק אני צריך לכזה דבר אני מעוניין להגיע למעלות ממש ממש נמוכות 20 ומטה אחרת אין לי טעם אני ישאר עם הקירור אוויר בנתיים, כדי להגיע לכאלה מעלות אני צריך לעשות משהו מיוחד?בלוק מיוחד או משהו אגב לא תהיה בעיה של נוזלים בכאלה מעלות? אשמח…
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חבר שלי קונה בקרוב מעבד MOBILE 2500+/2600+ והוא מתלבט איזה קירור לקנות. התקציב לקירור הוא עד 300 שקל אז בבקשה תציעו רעיונות.
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הייייי אנשים שמעו אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש אבל הבעיה היא שאין לי כול כך כסף לקנות זכרונות(אני רוצה לשים לפחות גיגה וזה איזה 100 ש"ח) (לפחות עד שאני יתחיל לעבוד (לא עוד הרבה זמן) בכול מיקרה רציתי לדעת אם זמנית אני יכול לשים זכרונות SD (יש לי הרבה כאלה) במקום DD
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי ספק כוח 480W , ג'יפורס 6600GT לוח MSI KT4AV SOCKET A ומעבד סמפרון 2400+ אז ככה, המעבד רץ בסטוק על 166X10, ואני באוברקלוק הכי יציב שיכול להיות, של 200X10. הבעיה היא כזאת, שגם אם אני שם את הFSB על 220X10 הוא מזהה לי אותו כ2000 MHZ. יש למישהו מושג איך אני עובר את מחסום ה2000 ? אני יודע שזה חרא של לוח, אבל אני בטוח יכול להגיע הרבה יותר רחוק. הורדתי מחלק של זיכרונות , תיזמונים וכל מה שאפשר להעלות על הדעת. הוא פשוט מתעקש לזהות אותו כ2000 MHZ.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , אני לא בדיוק חדש כאן כמו שזה נראה ..אבל שיהיה רציתי לשאול אותכם באיזה חומר מעודף , עדיף לנקות את המשחה הטרמית של זכרון על גבי כרטיס מסך .. חשבתי באציטון יחד עם צמר-גפן , מותר להישתמש בזה ? או שזה עלול להרוס משהו ...!<? :-X תנו טיפים ... תודה לכולם ולילה טוב
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי חברים! אם אני עושה לו oc עד איפו אני יכול להגיע איתו? 5700? 5900?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון של 1GB Kingston HyperX CL5 1066mhz בלוח אם שלי מציג לי משום מה רק על תדר 800mhz ברשותי גם זיכרונות של 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066mhz על לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 ועכשיו לשאלה שלי איך אני גורם לזיכרון של Kingston HyperX CL5 לעבוד על תדר 1066 ביחד עם הOCZ Reaper ושכולם יעבדו על תדר 1066(לא מעוניין לעשות שום המהרה , רק רוצה שיעבוד לי על המהירות שאמור לעבוד שזה 1066) תודה לעוזרים !!!!!!!! http://i41.tinypic.com/2mdhzf4.jpg http://i44.tinypic.com/dfktgz.jpg
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני כנרא בעתיד הקרוב עם בוא הקיץ יחליף את הקירור ה STOCK של SAPHIRE למשהו טוב יותר הנה כמה מאוררים עם יחידות קירור: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=574&articID=149 מה שמפחיד אותו זה הפירוק וההרכה של היחדה. קראתי הרבה על אנשים שתלש את המאורר יחד עם הליבה, חיממו את הכרטיס עם מייבש שיער, הקפיאו את הכרטיס ומה לא. אני רוצה להבין אחד ולתמיד איך אני מנתק את המאורר?העניין של ההרכבה לא כולכך מתריד אותי אני פשוט רוצה לדעת והאם היחידות קירור המפיעות בלינק הנ"ל יתאימו ל9600XT שלי? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני קונה תכ.מסך x800xtpe וקונה לו תקירור מקרר ארטיקים 4 . ואני קונה ארקטיק סילבר 5 .. איך אני מדביק? ואיך מוציא תקירור המקורי? ואני קונה מעבד 3000 939 .. + xp120 ומאורר enermax אז איך שמים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני לא בטוח עד כמה זה קשור לפורום הזה או לפורום אוברקלוקינג וקירור, אם זה לא שייך בבקשה תעבירו, תודה רבה. אז ככה קניתי את הכרטיס מסך HD4870x2 של Sapphire אתמול, ורציתי לדעת אם יש לו קירור, הכוונה הבנתי שאיאפשר להחליף לו את הקירור בגלל שיש לו שני צ'יפסטים, זה נכון שאיאפשר\שאין לו קירור אחר? כי אני אולי מתכנן OC, והכרטיס מסך אולי יגביל אותי בגלל הטמפ' שהוא מסוגל להגיעה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הוצאתי את המאוורר ממעבד פנטיום שלוש, לקחתי את הקליפסים וחתיכתי אותם ככה שנשאר רק העמוד המחבר בין המאוורר לגוף קירור ללא התופסנים ואז הדבקתי אותם בעזרת דבק מהיר עמיד לחום גבוה. הנה התוצאה: http://planet.nana.co.il/theredeye/Pic1.jpg http://planet.nana.co.il/theredeye/Pic2.jpg לגבי האוברקלוקינג בכרטיס [Geforce MX 440 64Mg] המהירות הייתה 275/300 [זכרונות/ליבה] ובתוכנה AquaMark3 התוצאה הייתה: 5.525 FPS המיהרות שונתה ל 392/405 [זכרונות/ליבה] ובתוכנה AquaMark3 התוצאה הראתה: 6.723 FPS הציון בתוכנה 3DMark2001 SE הגיע ל4921 אשמח לדעת איך ביצועי הכרטיס אחרי האוברקלוקינג, ולאיזה כרטיס הוא מקביל מבחינת ביצועיו?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך נועלים את ה AGP/PCI בלוח הזה? אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק.. מצאתי שם את ה AGP שעובד ב-66 אבל אין לי מושג איך לנעול את זה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 551 צפיות
-