עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בוקר טוב!! קניתי כרטיס חדש ויש לי שתי שאלות 1-מה הטמפ במנוחה ובמאמץ המומלצות של הכרטיס? 2-ראיתי בדרייבר שהמאוורר של הכרטיס על 38 אחוז תגידו,זה אמור להיות ככה?,זה לא איטי מידי? תודה ויום טוב! ליאור

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by DC 1.3,

שלום חבר'ה , אני לא בדיוק חדש כאן כמו שזה נראה ..אבל שיהיה רציתי לשאול אותכם באיזה חומר מעודף , עדיף לנקות את המשחה הטרמית של זכרון על גבי כרטיס מסך .. חשבתי באציטון יחד עם צמר-גפן , מותר להישתמש בזה ? או שזה עלול להרוס משהו ...!<? :-X תנו טיפים ... תודה לכולם ולילה טוב

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by Amir c,

יש לי מעבד BARTON 2500+ עכשיו שקצת יותר חפ בקיץ טמפ המעבד מגיעה ל50+ מעלות יש לי עליו קירור של גיגאבייט 3DCOOLER שאני זוכר שמתי ששמתי אותו היה לי טמפ של 43- 50 מקסימום ניסיתי לשים מחדש משחה טרמית ניקיתי את איזור של כל לוח האמ עם לחץ אויר ושום דבר לא עור כבר חשבתי להחליף קירור אבל אני ממש לא יודע איזה מהקירורים היום נחשבים להכי טובים לסוקט A תודה !

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by p-o-i,

שאני עושה אובר למעבד ולזיכרונות כדאי גם להרים את המתח של הNB?? ויש שם כמה מאפיינים מוזרים שבהסבר בצד של הביוס רשום שזה יכול לעזור לאובר זה נכון?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. הייתי רוצה לדעת איך מודדים טמפ ,אם יש איזה שהי תוכנה שמאמצת את המעבד על מנת למדוד את הטמפ כמו כן מדדתי את הטמפ של המעבד בעזרת ה SPEED FUN השאלה אם אפשר לסמוך על זה , מה אתם אומרים על הטמפ בכללי נורמלי או חורג ? התמונות נלקחו בזמן מנוחה יחסי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את ה-Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והלוח שיש ברשותי זה ה-MSI 925X Neo Platinum והכרטיס זיכרון ניראה לי קצת קרוב מידי למעבד וניראה לי שאני יזמין אותו ובסוף הוא לא יתאים בגודלו ולא יהיה לי מה לעשות... :s05: מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by most,

הי רכשתי מארז צ'יפטק מאש ויש אפשרות להוסיף 4 מאווררים 92 בצדדים (2 לקשיחים ו 2 בצד מול המעבד וה כ.מסך) ואחד 120 מאחור. מה הסדור הטוב ביותר הכנסה\הוצאה של האוויר כך שהתוצאה תהיה אופטימלית? תודה

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  8. שלום לכם, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. יש לי לוח אם של MSI - RC410M, עם מעבד pentium 4 D שמאוד מתחמם, לכן המאוורר המקורי שקיבלתי מאינטל עבד קשה ועשה המון רעש. קניתי מאוורר חדש למעבד - Freezer pro 7 AC, והתקנתי אותו עם המאורר החדש המעבד באמת כל הזמן קר - יורד מ30 מעלות רוב הזמן כשהמחשב לא טוחן במיוחד, אבל משום מה הוא כל הזמן מסתובב נורא מהר (בערך במהירות 2900 RPM). ניסיתי להוריד תוכנה ששולטת על המהירות שלו (SpeedFan) ובעקרון היא עושה את העבודה כמו שצריך, רק ברגע שהלוח אם (כנראה) מזהה שהמחשב בתהליך התחממות, הוא מעלה את המהירות חזרה ל100% והתוכנה כנראה לא שמה לב (רק אם אני אשחק לה במהירות של המעבד היא תשתלט על המהירות שוב. אתם יודעים אולי איך אני פותר את זה? הר…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. לפני חודשיים-שלושה כשקניתי את המחשב, הצלחתי להרים אותו עד כמעט 3.6 ג'יגה יציב בסטוק. כדי לשמור על מרווח בטוח החלטתי להוריד את הOC ל3.5 ג'יגה. המקסימום שהצלחתי להגיע עם המעבד הוא ל3.9 ג'יגה. לאחר מכן המחשב אינו מצליח לבצע בוט. היום אני מקבל את הפריזר 7, ובינתיים גם החורף הגיע. אני מניח של3.8 יציב לא תהיה בעיה להגיע, וזאת השאיפה המינימלית. מעבר לכך, אני אעשה מאמצים לשבור את גבול ה4 ג'יגה, אך לדעתי הטמפ' הגבוהה אינה מהווה את הבעייה, אלא לוח האם דווקא. נחזור עם תוצאות בהמשך!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by Bone-Breaker,

שלום, קניתי וולקנו 9 ויש שם אפשרות לחבר סנסור אבל לא מפרטים שם איך לחבר הם רק אומרים שצריך לחבר אותו לגב המעבד אז רציתי לדעת איך לחבר? אם איזה חומר? ואם זה לא יפריע לסגור את המעבד? תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by kobibo,

לפי מה שהבנתי במידה ואני מבצע O.C בעזרת ה ATITOOL ,התוכנה אמורה לרוץ ברקע. האם כדאי להריץ אותה תמיד או להפעיל אותה רק לפני משחקים ? ( לא יודע אולי כך נאמץ את הכרטיס פחות ).

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by ernan,

הוא מגיע ל60C במאמץ. זה גבוה?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by RoyShefy,

אני אצל חבר והוא קנה FX5200 וזה קקה והגיעו שמועות לאוזני שאני יכול להפוך אותו ל5600 אולטרה שזה יספק אותו רציתי לישאול אם זה תלוי רק במהירויות שעון או גם בסופטמוד שאני צריך לעשות עם תוכנה כל שהיא..? ואם זה רק מהיריות שעון אז מה הן המהירויות של 5600 אולטרה?? עזרהההה

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by nehmia,

המאוררים הם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 אני לא עושה יותר מידי אוברקלוקים...ואין לי יותר מידי כסף....כדאי לי לקנות אותם?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  15. כמו שכתוב אני צריך אתרים שכבר נוסו והמוצרים הגיעו ליעדם.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by qi007,

שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P?(היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?זה די דחוף רצויי הסברים בעיברי כלומר תרגום

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך 4870 512 MB עם התוכנה של ATI עכשיו אני שם את GPU על 800 ואת ה MEM על 1050... וזה רושם לי למטה ב CURRENT VALUES . ש ה- MEM על 1050 אבל ה GPU הוא רושם בכל מצב על 500 שזה בכלל מונמך. כי הערך שלו בלי אובר קלוק זה 750. אז רציתי לדעת אם מישו יכול לחשוב מה הבעיה. ואולי בכלל זה בעצם כן עשה אובר קלוק ולא רשם את זה בערך פשוט. אני מצרף תמונה שתבינו על מה אני מדבר. באדום זה מה שמוזר... הצהוב סבבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. יש לי מעבדAMD Athlon 2000+ XP 1670.5 MHz GigaByte mobo Geforce 4 440 128 mb Windows Xp Pro SP1 updated Mcafee firewall + antivirus and behind a router החלפתי את מאוורר המעבד למשהו חזק, לא זוכר איזו חברה אבל הוריד לי את הטמפרטורה בצורה טובה, המחשב לא קורס יותר כמו פעם החלפתי למארז למאוורר חזק עם התאמת מהירות המאוורר של כרטיס המסך לא עבד כמעט אז החלפתי לו ל Titan Copper VGA Cooler עכשיו מה שקורה גם כשהמארז פתוח המחשב מאט הרבה... זאת אומרת המעבד מגיע מאד מהר ל 100% CPU Usage זה לא קרה לפני שהחלפתי את המאווררים אבל לפני המחשב היה פשוט קורס לי. יכול להיות שהצ'יפ של כרטיס המסך התקלקל ? משהו אחר ? המחשב ממש חם למגע בעיקרון כשהוא סגור.. גם אם יש איזו המלצה לתוכנות אנליזה ומה לחפש…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by jhracham,

סליחה טעות שלי אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by DS,

יש לי 9550 של ג'יגה בייט. את החסימה של ATI חסמתי. איך אני עושה אוברקלוק ב ATI TOOL? לוחץ על FIND MAX CORE? אם כן לכמה זמן? בינתיים המהירויות הם: CORE 249 MEMORY 195

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by soundf,

שלום.. חזרתי אני מחפש פאן באס איכותי שישלוט על כמה שיותר מאוררים(מינימום 4) אבל אם יש של 6 זה יהיה מעולההההה המפרט שלי אם זה חשוב לכם AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT F4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO מקוווה שתעזרו לי לא משנה מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וחזק תודה רבה

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 גי טי ומאורר מיוחד של mv 5 silencer במנוחה הוא 58 מעלות רציתי לשאול אם מישהו עשה ל 6800 גי טי אוברקלוק ? הליבה זה 350 וזכרונות1000 כמה מישהו הגיע הכי הרבה?הכרטיס של pny ועם איזו תוכנה הכי מומלץ לבצע את זה? תודה

23. Started by cold-fire,

איך אני יכול לבדוק חום בזמן שאני מריץ את ה3dmark 05 תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by Ori The Man,

מה זה בעצם נותן? 1.אפשרות להוריד את הרעש של המאווררים אבל מה עוד?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  25. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש עם המעבד E2140 וTMS יעשו לי עליו אוברקלוק. כמו כן אני מזמין עליו גם ביג טייפון . יכול להיות שאחרי האוברקלוק (אפילו אחרי חודש חודשיים) המעבד פתאום ישרף? (אני מנקה אבק מהמחשב וכמו כן יהיו בתוכו 3 מאווררים של הסגיטה + אחד שאני ישים. עכשיו שמעתי שהאוברקלוק יכול לצאת מכיוון או משהו כזה..זה נכון? ואם הוא יוצא מכיוון זה עושה מסכים כחולים וכו.יש מצב לתקן את זה? או שישר לאחריות? אשמח לשמוע גם הערות על איך להשאיר את המעבד מקורר ואת המארז גם כן כדי שהאוברקלוק יצא מוצלח ולא ישרף. תודה!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים