עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה הנתונים שלו..: C7015B12M 4000 rpm 27.35CFM 70mm 32dba תודה..

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by xXx Lid,

עשיתי OC למעבד שלי מ-3000 ל-3400 ע"י שינוי מכפלה מ-200X15 ל-227X15 עכשיו המעבד עובד בטמפ' טובה יחסית לפרסקוט במצב מנוחה המעבד על 47 מעלות בערך עכשיו שאני משחק אחרי כמה זמן המחשב עושה ריסט בדקתי ישר טמפרטורה בביוס והיא הייתה 58 מעלות והלוח אם הייה על 40 שזה סביר אני חושב שזה בגלל הספק שלי שהוא גנ'רי והוא 300 וואט חרא ספק כנראה אבל שהמחשב עלה שוב הווינדוס כתב "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ממה אתם אומרים הבעיה מ-OC ? או בגלל הספק דרך אגב במפרט שלי הוא: intel p4 3000@3400 E ASUS P4P 800 E DELUXE RADEON 9600 XT 256 DDR GEIL 512X2 DDR MAXTOR 120 SATA והכרטיס מסך גם ב-OC בליבה במקום 500 זה 560 ובזיכרונות זה 350 במקום 300 ויש עוד 4 מאוורים במארז 2 קידמיים שמכניסים אווי…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. האם הקירור שבא איתו בסטוק מרעיש?

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by WaRez.,

שאלום אנשים. מה קורה?^^ אוקיי, אזככה. יש לי מארז ANTEC ובו 2 מאווררים. עכשיו יש לי עמדות לעוד כמה ואני רוצה לדעת באיה מאווררים 120 מ'מ להשקיע. [ לא יקרים, 50 שקל גג לאחד , ועם אפשר יותר זול ] עכשיו איך אני יודע איזה מאוורר הוא טוב ואיזה לא? מהירות? משו ? ( לא מבין בתחום הזה.. ) עכשיו רציתי לשאול עם זה לא משנה איזה מאוורר אני יקנה? כולם יתאימו למארז? של ZALMAN נגיד, זה לא משנה שהמארז של ANTEC נכון? עוד שאלה, יש לי מעבד 805 Dual Core של אינטל. יש לי קירור סטוק, שווה לי להכניס ביג טייפון לOC בגדול? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by Nirro,

אני רוצה לקנות שני מאווררים חדשים למארז (6AR6-AL). המאווררים שקיבלתי איתו מרעישים לי מידי. המפרט הוא 965P-S3, E6700, עם FSB333, ו-DDR2 1G ב-667. על המעבד יש AC7. האפשרויות שראיתי הם : AC AF12025 מקדימה, ו- Arctic Fan 12 מאחורה (הבנתי שאי אפשר להרכיב אותו מקדימה). סה"כ 90 ש"ח בנעה. או : 2 מאווררי ThermalTake : Silent CAT 12CM. סה"כ 140 ש"ח. לפחות לפי הפרסום, המאווררים של TT יותר שקטים 2*16dB וב-AC זה 23.5dB + 24.5dB. אני יודע שבאתר מרבים להמליץ דווקא על ה-AC. אז על מה אתם ממליצים לי ? אפשר גם פירמות אחרות. אין צורך בלדים.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by chinchi,

שלום לפני חודש לערך קיבלתי את המחשב החדש שלי, עם שני מאווררים 120 MM , האחורי שמוציא אוויר חרישי. לעומתו, הקידמי כנראה ג'נרי ובמצבים מסויימים מאודד מרעיש. אני צריך מאוורר שקט ויעיל, אני לא רוצה להרגיש את המחשב פועל, כמו שלא הרגשתי אותו פועל כשהמאוורר הקדמי נותק, אך אז טמפ' המחשב עלתה ב 3-4 מעלות - ואיני מרוצה מכך. חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1319 או: TT smart fan, כדי שאוכל לשלוט עליו - האם שווה לשלם 30 שלק יותר עליו? עוד דבר: המאוורר הקידמי שלי מחובר בצורה מוזרה: יש לו שני חיבורים - אחד זכר ואחד נקבה של מולקס - מהו החיבור הסטנדרטי והאם אוכל להסתדר בלי בעיה עם מאוורר חדש, אצלי זה מין "סוגר מעגל"... המחשב נקנה מפנדה. תודה על …

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  7. לפי הכותרת

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  8. ראיתי באתר זה את הלינק הבא: http://www.pickis.com:81/akai_datorvideo/page_1.html ומאוד אהבתי את הרעיון שהחלטתי לעשות לעצמי גם כזה. מצאתי וידיאו והכנסתי מחשב הבעיה הצפויה לי היא חום, הבעיה הנוספת שאין מקום לדברים רצינים כמו לצעות אלומיניום או נחושת למינהם. הפתרון שחשבתי עליו הוא למלא אותו במאוררים כשאני מכוון טוב מאיפה יהיה כניסה של אויר ומאיפה יציאה - הבעיה שזה יצור לי - רעש לא נורמלי מאחר ואני יזדקק להרבה מאוררים. כדי שהעבודה שלי תצא שימושית בסופו של דבר אני חייב לפתור את הבעיה הזאת pliz help

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by TALKATZ,

מישהו יכול ללהסביר איך עושים OC דרך הביוס

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by Gal84,

צריך המלצה למאוורר השקט ביותר , ללא מגבלת תקציב ולא פסיבי שקיים עבור 775 ( לא יבוצע OC ) .

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by killer47,

אחרי שאני קיבלתי קצת נסיון אך עושים OC לכרטיס מסך אני צריך הסבר/תוכנה אך עושים את זה למעבד!!....... נ.ב אני בדקתי את המדריכים של חלק א וחלק ב של האתר והם לא עזרו לי תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. האם אני חייב לעדכן או שאוכל להסתפק בביוס הנוכחי. אני מעדיף שלא לעדכן את הביוס כי לא מצאתי את הלוח אם שלי באתר הבית של pcchips

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

1. מה ההבדל בין סוגי הצינורות (לדוגמא אני יודע שהטייגון נחשב לאחד הטובים, למה? מה מיוחד בו?). 2. באיזה סוג נוזל אתם משתמשים (הנוזלי קירור היעודיים למחשב יקרים בהרבה מסתם מיי רדיאטור מתחנת דלק, למה?). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. לאור העובדה שאמא שלי נוסעת לארה"ב, אירוע שלא ניתן להתעלם ממנו , אני נאלץ להביא איתה כמה מוצרים ככה על הדרך. חשבתי על השילוב הזה למערכת הקיימת שלי : 1+2. חיזוק לונדטה 3. מאווררים למארז 4. לונדטה, לחץ סטטי גבוה ב60% ממאווררים של noctua 5. מתכנן לעשות חלון במארז, ורוצה לעשות אותו עצבני יש לי הגבלה של 100$/400 ש"ח, את ההפרש חשבתי להשקיע בבקשר מאווררים של זלמן (תמיכה בשישה ערוצים) שניתן להשיג בארץ (זיגזג). יש עצות לשיפור/ייעול? הכל יתקבל בברכה. ד.א. מישהו מכיר מאווררים של Panaflo? (ייצור של פנסוניק)

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. Started by snoopy1,

שלום לכולם! יש לי ספק כוח 480W , ג'יפורס 6600GT לוח MSI KT4AV SOCKET A ומעבד סמפרון 2400+ אז ככה, המעבד רץ בסטוק על 166X10, ואני באוברקלוק הכי יציב שיכול להיות, של 200X10. הבעיה היא כזאת, שגם אם אני שם את הFSB על 220X10 הוא מזהה לי אותו כ2000 MHZ. יש למישהו מושג איך אני עובר את מחסום ה2000 ? אני יודע שזה חרא של לוח, אבל אני בטוח יכול להגיע הרבה יותר רחוק. הורדתי מחלק של זיכרונות , תיזמונים וכל מה שאפשר להעלות על הדעת. הוא פשוט מתעקש לזהות אותו כ2000 MHZ.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by eliau21071981,

אז ככה msi neo p35 intel c2d e660 3x1gb ddr2 1066mhz 8800gts 320mb wd 320gb sata 16mb ide 160gb 8mb 500w אם המפרט הזה האם כדאי לעשות o.c או שלא?האם המפרט טוב לזה? או שכדאי להישאר ככה? אני אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קרייסיס שאני משחק מהירות הfps בממוצעת על 25-30 ואפילו מגיעה ל 40 במקומות מסויימים לאחר התקנת הפאצ' אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by RonM,

ראשית, אציין שביצעתי חיפוש בפורומים, אך לא מצאתי פוסטים עדכניים (רוב המהומה היא מסביבות 2004, שנת כניסת (ויציאת ) הפרסקוט ורכישת המחשב), וחשבתי שאולי מישהו יוכל לחדש ולעזור לי. ברשותי מחשב עם מעבד P4 Prescott 3Ghz, לוח אם Neo-II של MSI, ו 1GBזכרון וכרטיס מסך Geforce5200 (אני לא משחק במשחקים, אז אין לי צורך בכרטיס חזק) במארז מצ'וקמק (ה default שנותנים בחנויות גדולות, כן כן, עכשיו אני יודע שזאת טעות לא להשקיע במארז ואוורור). מבחינת טמפרטורה, המצב לא רע בהתחשב בכך שמדובר בפרסקוט: נתונים נומינליים הם בסביבות ה 50מעלות עבור טמפרטורת CPU, ובין 30 ל 40 מעלות עבור טמפרטורת הלוח (אני לא זוכר בדיוק, כרגע ב Sandra זה מראה על 40 מעלות, אבל זכור לי שבד"כ כשאני מסתכל בביוס אז זה פ…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. הוצאתי את המאוורר ממעבד פנטיום שלוש, לקחתי את הקליפסים וחתיכתי אותם ככה שנשאר רק העמוד המחבר בין המאוורר לגוף קירור ללא התופסנים ואז הדבקתי אותם בעזרת דבק מהיר עמיד לחום גבוה. הנה התוצאה: http://planet.nana.co.il/theredeye/Pic1.jpg http://planet.nana.co.il/theredeye/Pic2.jpg לגבי האוברקלוקינג בכרטיס [Geforce MX 440 64Mg] המהירות הייתה 275/300 [זכרונות/ליבה] ובתוכנה AquaMark3 התוצאה הייתה: 5.525 FPS המיהרות שונתה ל 392/405 [זכרונות/ליבה] ובתוכנה AquaMark3 התוצאה הראתה: 6.723 FPS הציון בתוכנה 3DMark2001 SE הגיע ל4921 אשמח לדעת איך ביצועי הכרטיס אחרי האוברקלוקינג, ולאיזה כרטיס הוא מקביל מבחינת ביצועיו?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שלום, יש לי מעבד Intel Core2Duo E4500 2.20 ghz רציתי לעשות לו אוברקלוק, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.. לכן יש לי כמה שאלות בנושא: 1.מה זה אוברקלוקינג? 2.כיצד זה משפיע על פעילות המעבד? 3.מהם הבדלי הטמפ' שניתן לצפות להם? 4.האם המצב הפיך? 5.האם המחשב שלי יעבוד מהר יותר? בכמה? תודה לכל מי שעונה, ואני יודע שאני טמבל בזה עריכה: לא משנה, מצאתי את הנושא שמסביר על זה http://hwzone.co.il/articles/oc_intro/ תודה בכל מקרה בכל מקרה, נשארה לי שאלה אחת, איך אני עושה את זה? תודה למי שעונה

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  20. סממנים ראשונים של החורף מעבד Mobile 2600 במתח 1.775 עם SP97 ומאוור פנפלו 92. 1 מאווררים 120 במארז.. שימו לף, [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by shahaf14,

דילמה אישית שלי... תאכלס זה יוצא אותם מחירים בערך .... החסרון בבניה זה הסכנה לדליפות ... והיתרון זה הכיף D= ולגבי לקנות.... אם אתם ממליצים לי לקנות אז על איזה אתם ממליצים? בסביבות ה 500-600 שקל

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  22. אני שואל כי יש לי מאוורר שחלון של המארז.. ועד לפני כמה זמן לא חיברתי אותו... עכשיו כשחיברתי אותו יוצא מהמחשב פי 2 רעש... מה כדאי לעשות? זה מגיע למצב שאני לא יכול להשאיר ת'מחשב דלוק בלילה בגלל הרעש הזה

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by maphisto324,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (zalman vf900-cu)- עבור ה6600GT שלי ב-PCIE. עשיתי חיפוש קטן כאן בפורום, והתגובות שראיתי דוקא הפתיעו אותי.. מכמה תגובות שקראתי כאן המסקנות שהיסקתי: 1. הVF900 והSILENCER בערך באותה רמה? 2. הוא פולט אויר חם אל תוך המארז? 3. מומלץ להשתמש במשחה תרמית כמו MX-1 או AS5 במקום המשחה שמגיעה עם הכרטיס? אם למישהו יש אותו הייתי מאוד מעוניין אם מישהו היה יכול לכתוב עליו קצת, ועל השיפור שהוא עשה עבורו. מישהו ציין גם שיש ביקורת עליו כאן באתר? איפה היא ?לא מצאתי.. האם החיבורי מתח של הכרטיס הם כמו ב VF700? האם אתם יודעים על חנויות באיזור המרכז (איזור ראשון) מוכרות את הקירור? KSP מוכרת? תודה לכם על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. Started by gif,

שלום. רציתי לדעת איזה טמפרטורות הם נחשבות נורמליות לרכיבים שאכתוב להלן, ואיזה טמפ' הם נחשבות ללא טובות(כלומר:חימום יתר): 1.לוח אם 2.כרטיס זיכרון 3.כרטיס מסך 4.CPU תודה.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by shazil,

אהלן, קניתי לפני כשנה מאוורר של זלמן. למיטב זכרוני הזמנתי או את ה - cpns9700 או את ה - cpns9500. משום מה קיבלתי את המאוורר כ - OEM בלי שני רכיבים שציפיתי שיהיו שם ואלו הם ה - fan mate II וה קליפ לסוקט של AMD. בכל מקרה מרוב עצלות לחזור לחנות (זה מה שקורה כשקונים באינטרנט...לפעמים ) פשוט עזבתי את המאוורר לנפשו וחיכיתי ליום שאצטרך אותו. היום הגיע ואני צריך עזרה בזיהוי המאוורר. כל מה שיש על מנת לזהות אותו הוא הטבעה של cpns9000 על בסיס גוף הקירור. אני מעוניין להתקין את המאוורר על socket של AM3 ולפי מידע שקראתי רוב דגמי ה - cpns9xxx מתאימים, השאלה רק אם הדגם שלי מתאים? במידה וכן אצטרך לרכוש את הרכיבים החסרים אבל זה כבר בלינק אחר.... אשמח לכל עזרה שהיא, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים