אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
הורדתי היום את התוכנה AIDA32, והטמפ' שהיא הראתה היובמעלות) MOTHERBOARD: 29 CPU: 50 (נע מפעם לפעם בין 49 ל- 51) AUX: 39-40 הטמפ' של הלוח אם נראית לי בסדר, אבל המעבד נראה לי חם מדי. הבעיה בקירור (שיבוא בקרוב מאוד)? או שהטמפ' ככה צריכה להיות? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה אבל אין ספק שפה רוב המומחים לאסונות נמצאים. לפני שלוש וחצי שנים קנינו מחשב ניורון P3 600 עם RAGE XL שמאוחר יותר החלפנו ל GF2 MX400 של inno3D. לפני חצי שנה קיבלתי מחשב חדש והישן נהיה של אחיות שלי. כשלפני קצת יותר מחודש נשרף לי הכרטיס מסך בחדש לקחתי להן את ה GF2 ושמתי להן את ה ATi Rage XL הישן. מה שראיתי שם בפנים היה מוזר. המעבד הוא ב Slot והוא מעל הכ. מסך. היה על הכרטיס מסך איזושהי "שעווה" מוזרה שנזלה על הסלוט AGP וממנו לכרטיס. הורדתי אותה עם היד מהכרטיס ומהסלוט אבל לא היה לי איך להוציא את מה שנכנס לחורים הקטנים של הסלוט AGP. שבועיים אחרי זה החנות שהבטיחה להחליף לי את הכרטיס נתנה לי כרטיס MX440 זמני כי הם לא מצאו עדיין את הכרטיס שלי אז החז…
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי! אני מתכננן לעשות מוד קטן ויש לי שאלה. יש לי מאוורר שמחובר ישירות לספק, אני רוצה לשים מאורר נוסף באמצע ולחבר את החוטים שלו אל החוטים של האחר, כלומר שזה יצא כך: ד'א, המאוורר באמצע מאוד קטן, זה מאוורר מ-G-Force 2... זה אפשרי? זה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי! חיברתי לחיבור מולקס לד. (זה המודינג הראשון שלי!!!)(תדוה תודה). אני רוצה לשלוט על הלד דרך המחשב. האם יש תוכנה שתשלוט על המולקס והלד? או האם יש דרך לבנות תוכנה כזאת? אם כן בבקשה הביאו מדריך. תודה, THeWaVE
-
- 5 תגובות
- 407 צפיות
-
-
הורדתי מהלינק שאבנר כתב איפשהו את התוכנה הזאת והתפלאתי לראות כמה היא יודעת על המחשב שלי (אפילו יותר מאשר אני יודע עליו חח) בכל מקרה הינה תמונת מסך, בדיוק באותה שניה (גזרתי כי לא היה לי עצבים לשמור קובץ כל כך גדול..) ASUS PC PROB Vs. Aida אני בטוח ב90% שהתוכנה של אסוס צודקת..
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לפני מספר ימים שוטטתי ברחבי האינטרנט בכמה פורומים של משחקים וראיתי שמישהו כתב שאם עושים OVERCLOCK לכרטיס מסך GF 4 TI 4200 אז הוא יכול להגיע לרמת ביצועים של READON 9800 PRO... זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי היום בדיקה ב- 3DMAERK 03 לפני ואחרי OC לכרטיס מסך. התוצאה נראית לי נמוכה- 837 בסטנדרט, כאילו בלי OC. אחרי OC ל- 280\430 קיבלתי 934 נקודות (סטוק 250\405). איך התוצאה? אני ראיתי אצל משתמשים במפרט תוצאות כמו 2000 ומעלה (עם OC כמובן). המפרט מחשב שלי נמצא אצלי בחתימה ובמפרט.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אוקיי יש לי R9600PRO sapphire אני רוצה לעשות לו OC ורציתי לדעת כמה להעלות בליבה וכמה בזכרונות כל פעם? ואחרי שאני מעלה כל פעם את המהירות כמה פעמים להריץ 3DMARK?? והאם להעלות בהתאמה את הזכרונות והליבה הכוונה אם אני מעלה X בליבה להעלות ביחד עם זה X בזכרונות ??או אחרת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אולי מתי יצא המאוורר הזה לחנויות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עד עכשיו לא ידעתי שאוברקלוק למעבד עצמו משפיע על הכרטיס מסך וכרטיסי ה- PCI. הנה ציטוט של המשתמש Armageddon, שבו הוזכר העניין המופיע לעיל: ''Did you lock the AGP/PCI to 66/33'' האם אתם יכולים להסביר את המשפט הזה במלואו? כלומר, מה נעילת התושבות עושה? על מה היא משפיעה? מה החסרונות והיתרונות שלה? אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש ולעשות לו OC. אז חשוב לי לדעת, תודה
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי SPARKLE GEFORCE 4 - MX440 - 128MB OF MEMORY נדמה לי שהכרטיס גם על 128 ביט.. שאני מפעיל את ה RIVA TUNER הוא כותב לי הודעה: http://www.modd3r.rehost.co.il/rtw.jpg אבל אחרי שהתוכנה מופעלת מוצג לי החלון: http://www.modd3r.rehost.co.il/rts.jpg איך אני עושה אוברקלוקינג וכמה לקבוע התחלתי בכרטיס כמו שלי, באיזה קפיצות כדאי להעלות לדעתכם.. תודה.
-
- 84 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר המוןן זמן להכין תאורה אחורית למסך LCD שלי... הוא קטן 16X2 וניסיתי לשים כמה לדים חזקים (לא בטוח שהם אולטרא, הם שקופים וחזקים אבל בחנות ראיתי יותר חזקים) וגם ניסיתי לשים שני מנורות 6V, שעבדו בסדר אבל צריך לדחוף את המסך פנימה כדי שזה יהיה טוב ואז אי אפשר לקרא טוב.. יש אולי הצעות נוספות? כי אולטרא ברייט שראיתי בחנות עולים 10 ש"ח ללד ואני צריך לפחות 4 נראה לי... זה יקר! בתודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב ישן שלא היה אכפת לי להתעלעל בו, מחשב פינטיום 133MHS אז שיחקתי אם הג'מפרים והצלחתי להגיע ל - 188MHS אז עכשיו יש לי מחשב חדש עם מעבד אינטל 2666MHS ולוח ASUS P4S8X-X אז רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק במחשב חדש (שמעתי שמשהו דרך הביוס) או שדרך הג'מפרים כמו במחשב ישן? ומה אתם אומרים על הלוח הזה או טוב לאוברקלוק? ולאיזה מהירות הוא יכול להגיע? וגם אם המהירות גם באמת משפיע על הכוח של המחשב? או שזה רק "קוסמטי" בשביל הרגשה טובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש בפנים די וי די LITE ON X16 לוא אם של אזוס A7N8X-VM עם כרטיס מסך מובנה MX440 128 מגה ויציאה טי וי מובנת 1024 מגה זיכרון של קינגסטון דואל די די אר 400 שתיים של 512 מארז: לוח מקשים של 22 מקשים מסך אל סי די 2X16 שני כניסות יו אס בי מלפנים וכניסה לשני מיקרופונים עם שליטה בעוצמה הרד דיסק 40 גיגה מעבד ברטון 2500 ספק כוח 400 ואט עם מייצב זרם זלמן 6000 מאחורי יש כניסות ויציאות סטריאו RCA כניסה ויציאה דיגיטלית RCA יציאה אופטית יציאה וידאו RCA יציאת וידאו אס וידאו יציאה ל 6 רמקולים כניסה למייק וכניסת ליין אין הכל בבננות של אוזניות... (על הלוח נו אתם יודעים) יש גם סנסור של אינפרא אדום לכל שלט קיים 36 - 40 KHz וכמו שראיתם לד לייזר כחול ולד לייזר אדום להרד דיסק זה זה עכשיו נראה מיש…
-
- 47 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בשביל מה ומי דרוש אוברקלוקינג? אני מצליח להבין אנשי וידאו שצריכים לבצע רינדור שדורש הרבה משאבים. אני מניח שרוב החברה כאן לא עוסקים בוידאו...או אולי כן?! אנא, תאירו את עניי!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
צבעתי את הדלת שלא חשובה (איפה שנמצא הלוח אם) בספריי, לפני שאני יצבע את כל שאר המארז מה אכפת לי על הדלת המעאפנה וזה גם מארז כזה של 160 שקל.. בכל מקרה לא יצא אחיד כזה עם סימנים של התזוזות צביעה עם הספריי מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך לדעת את ה-W של המאווררים הבאים: המאורר stock של intel p4 2.8C המאורר של Gigacube Radeon 9800 Pro 128MB המאורר של על ה- ThermalTake Xaser III V2000A תודה !!!
-
- 12 תגובות
- 652 צפיות
-
-
להרגיש שאתם מנצלים את החלק עד כמה שהוא יכול, אפילו אם בתחלס אתם לא רואים הבדלים משמעותיים אבל אתם בידיעה שאתם סוחטים מהחלק את המקסימום בגלל שאתם מחפשים ביצועים טובים יותר, ואם האובר יציב אבל אתם לא רואים ביצועים אתם תחזרו למקור או סתם בשביל האתגר לראות עד איפה אתם יכולים להגיע ? והמטרה לשאלה שלי : עשיתי אובר מ2400 ל 2880 באס 400 ל 480 ותחלס אני לא רואה הבדל בביצועים אז בעצם איזה סיבה יש לי להשאיר את האובר פעיל ?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות HTPC אבל אני לא יודע איך להתחיל... למישהו יש אתר שהוא יכול להביא לי על בניית HTPC? עדיף שיהיה שם חיבור מסך LCD לHTPC תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
P4 2.0GHZ @2.66GHZ FSB 100 @133 Vcore: 1.5 @1.625V VDDR: 2.5 @2.9V
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד ואני חושב שהעלתי יותר מידי ומאז המחשב לא עולה ... הכל נדלק ההארד דיסקים וכו' רק המסך לא... האם המעבד נשרף? (יש לי P3 733) האם אני יכול להחליף ל P3 1000.??? ואם אני ישים את זה לא צריך לשנות את ההגדרות בביוס? הוא לא ישרף?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם צריך ואפשר להוסיף מתח לAGP ברמות אוברקלוק מסויימות? באיזה רמות?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי תכנונים להגיע 3.7 עם המעבד 2.6C שלי ויש לי גם נתונים טובים למשל 38 מעלות בערך בOC ל 3.4 עם מתח של 1.6 ועדיין לא קיבלתי את ה-TORNADO שלי ( (- אבללללל!! יש לי בעיה... שאני מעלה את המעבד שלי מעל 3.1 הכרטיס קול המובנה שלי לא עובד בדרך כלל והמעבד יוצא לי ממישחקים ומכל מני יישמוים... למשל אני מפעיל את 3DMARK2001 אחרי 10 שניות שהג'יפ האדום המעצבן הזה נוסע התוכנה פשוט יוצאת בלי שום התארה ולא אומרת כלום אחר כך..! אני ממש רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה!! זה לא קשור אבל המהירות ליבה שלי היא: 410 והזיכרונות: 350 הכרטיס ממש לא חם וזהו..... טוב תודה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 970 צפיות
-