אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
-
אוקי חחח יש לי במחשב 384MB זיכרון..(ddr) עכשיו זה מוחלק לשני כרטיסים בצורה מוזרה! אחד מהם הוא 128MB DDR 133MHZ (שזה 266MHZ) והשני תתפלאו לשמוע 256MB DDR 400MHZ (שזה 800MHZ!) עכשיו את השני קבלתי כפיצוי בגלל שקבלתי את המחשב עם כרטיס 256MB דפוק אז בשקתי שיחליפו לי וקבלתי פיצוי כרטיס הרבה יותר טוב עכשיו בגלל שהמהיריות שונות הבנתי שזה הולך לפי הנמוך..שזה יוצא מאוד חרא הזכרונות איטים אז יש אפשרות שאני לפחות אעשה אוברקלוק לכרטיס אחד (הכוונה ל 128) שטיפה יגיע ליכולות? אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס אחד אז איך עושים?? תודה רבה, רן.. : ???
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
E5200 Asus P5KPL-CM 2 GB DDR 800 Kingston Geforce 9500GT 1 GB של ספרקל הכרטיס עובד ב79 מעלות לפי SpeedFan ו Everest תקין ? או שהסנסור דפוק ? הכרטיס חדש נקנה לפני 3 שבועות
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
חיפשתי ומצאתי שרק הדגמים של 120 מ"מ של הקירור של זלמן מתאים לתושבת 775(!). מישהו יודע על גירסה 92 מ"מ של זלמן שמתאים לתושבת הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי לוח אינטל dx79si מעבד 3960x ורוצה לנסות כלי אוטומטי. בגרסה של ה XTU Intel® Extreme Tuning Utility Intel® XTU אין את האופציה autotuning שאגב היתה בגרסאות הקודמות אך לא נתמכות ע"י הלוח הזה. האם יש כלים אחרים שיתנו לי אופציה אוטומטית לאוברקלוק. ראיתי למשל : ASRock Z68 Extreme7 Gen3Asus P8Z68 DeluxeGigabyte Z68XP-UD5MSI Z68A-GD80האם אפשר ואיך תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המארז SOPRANO ואני מדליק את המחשב המאוורר הקידמי של המארז פשוט לא פועל. האם יש איזה דרך להגדיר אתהפעילות שלו דרך הווינדוס? רק המאוורר האחורי והצדדי פועלים. חשוב לציין שהמחשב בסה"כ שבועיים אצלי.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עכשיו ככה אני רוצה לדעת עד כמה אנשים הגיעו עם הOC שלהם וה7600GT...כי נראה לי ששלי ממש מסכן... אני על 590/1520...והתוצאה שלי ב3DMARK05 היא 5950... אמצעי הקירור הוא VF9000-Cu...והטמפ' היא ללא מאמץ GPU על 44 וסביבה על 39...במאמץ של 2 לופים..GPU על 54 והסביבה 43.... אפשר תוצאות שלכם? נ.ב אני בלי שום מוד..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, המליצו לי על קירור זה: Igloo 7200 עכשיו,נתקלתי בכמה גרסאות של המוצר הזה באותו מחיר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6221 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6224 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6223 מה ההבדל בינהם ומה לקחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הזמנתי את הקירור הזה למעבד(Venice 3000) בגירסאת PRO עם מאורר חזק מאוד שמוציא 32Db רעש-האם זה הרבה? עוד שאלה שקשורה: א. האם הלוח אם יודע לווסת אוטומטית את מהירות המאוורר?(האם חובה להפעיל cool&quiet בשביל זה?) ב. אם אני מתקין פאן/ריו באס-האם חשוב שאני אקח את המתח למאוורר ה-CPU מלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.4Ghz לוח-אם:Asus P4V800D-X כ.מסך: Gecube Radeon9550xt 256mb 128 bit המאוורר והגוף קירור של המעבד הוא הסטוק שקיבלתי איתו החלפנו כמה פעמים את המשחה כי פתחתי את המאוורר והטמפרטורה עומדת על 44-48 במנוחה וכמעט 60 במאמץ והתוכנה שאני בודק איתה את הטמפ' היא : asus probe. שקיבלתי עם הלוח אם. על איזה גוף קירור אתם ממליצים כאשר התקציב עומד על 200-250 ש"ח. בבקשה עיזרו לי!!!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? הרעש של הTRANSFORMER עולה על העצבים לפעמים ואני מעוניין להשאיר מאווררים עם לדים כי זה חלק מהקטע במארז תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
צבעתי את הדלת שלא חשובה (איפה שנמצא הלוח אם) בספריי, לפני שאני יצבע את כל שאר המארז מה אכפת לי על הדלת המעאפנה וזה גם מארז כזה של 160 שקל.. בכל מקרה לא יצא אחיד כזה עם סימנים של התזוזות צביעה עם הספריי מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. נאמר לי מחברת Thermalright שבכדי להתקין את ההיטסינק XP-120 על לוח אם של אינטל עם סוקט LGA775(מה שיש לי) צריך לקנות בנפרד את הרכיב הזה:http://www.thermalright.com/product_default.htm מישהו יכול לומר לי באיזו חנות אני יכול לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני חודשיים עם קירור של זלמן אבל הוא לא נכנס ברוחב. מסתבר שיש לי מקום רק למאוורר של 8 ולא של 12 וצריך שהצלעות יהיו מתחתיו ולא מצדיו, אז קניתי סטוק ובגלל שאני רוצה לעשות אובר קלוק זה לא מספיק לי.. וגם בכלל מה שיותר קר יותר בריא אז אם אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב שאני יכול לשים .. תודה (המפרט שלי מופיע בחתימה אם לא שמתם לב )
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור איזה קירור אוויר שאני רק רוצה מחברת ThermalTake בחינם, אז, מה לבחור? בינתיים אני חושב שהBT VX יהיה הבחירה הטובה ביותר(קומפלט...) אבל תמיד אפשר לחדש לי...
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מופיע לי בEVEREST כמה שורות של הכרטיס מסך : GPU 66C GPU DIODE 71C GPU AMBIENT 58C מה ההבדלים?? ובנוסף מתחת איפה שרשום את מהירות המאוורים רשום GPU 1592RPM (60% מה שמרמז לי שהמאורר של הכרטיס מסך פועל רק ב60 אחוז מהעוצמה שלו.. כדי לשנות ל100 ? ואם כן אז מאיפה ? תודה..
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי לכולם , בביוס יש לי אפשרות או לסנכרן או להפריד בין התדירויות של ה-CPU וה-PCIE , יש גם אפשרות לנעול את ה-PCI על 33.3Hz . אם ה-PCIE לא מסונכרן למעבד (CPU,PCIE Async) המחשב לא עולה בכלל וצריך לאפס מהבטריה , אם הם מסונכרנים אני לא יכול לעבור את ה-269Hz למעבד כי ה-PCIE יעלה מ-120Hz ואז ה-SATA לא עובדים . נעילת PCI ל-33.3Hz לא משפיעה , וכל המדרגות מתח\ביצועים מבוטלות . אין שום כרטיסים בסלוטים כרגע , אני עובד על כ.מסך פנימי . עשיתי חיפוש , נתקלתי בהרבה התייחסות לנושא , אבל אפילו באתרים רציניים אף אחד לא מפרט יותר מידי על הפתרונות . מעבד Intel E2180 2GHz . לוח אם ASRock Conroe 1333-D667 R1 . ביוס מעודכן ואימפוטנטי
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מבצעים אוברקלוק תכלס אני עשיתי אוברקלוק למחשב ישן לא היה אכפת לי להתעלעל בו 133MHS הרמתי ל- 188MHS שחתקתי אם השמפרים אבל שמעתי שלמחשבים חדשים עושים את זה מהביוס רציתי לדעת מאיפה בדיוק ואיך צריך לחשב את הנתונים מה צריך לעלות ומה להוריד עדיף אם יש נוסחא בשביל זה בשביל לא לשרוף את המעבד תודה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב, זה האוברקלוק הראשון שלי. הגעתי מ 2.1 ג'יגה ארץ ל 2.3 נתוני המחשב הם: לוח אם: asus m2n-e מעבד: amd am2 3800+ זיכרון: 1024 mb kingston 800 mhz מאורר למעבד פריזר של ארקטיק קולינג. ושתי מאווררים גדולים 120 מקדימה ומאחורה במארז. התמונה של האוברקלוק מצורפת . האם כדאי להעלות עוד? הא ועוד דבר, הידעתם שיש בביוס אפשרות לאוברקלוק "בטוח" עד 10% שרק מגדירים כמה אחוז אוברקלוק רוצים והביוס עושה זאת לבד בלי להתעסק בכל הנתוים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ה6600K שלי נמצא על תדר 4.6 בvcore של 1.255 ולפי HWMONITOR הוא נמצא תמיד על 1.248 שזה הגיוני כי ביטלתי את הLLC ככה שאן מצב נניח שתחת עומס של 100% הVCORE ירד לא משנה מה הVCORE שלי קבוע על 1.248 עכשיו אני רוצה לעשות שהvcore יעלה ככל שהעומס על המעבד יעלה כלומר נניח שב0% שימוש הvcore יהיה על 1.80 והתדר גם כן יהיה נניח על 3.9 כלומר אני רוצה שהמחשב יוכל להגיע לתדר ולVCORE שלו בהתאם לעומס שמופעל עליו... איך אני מבצע את זה? הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-z170-hd3p
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי? או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור כי אני שוקל לעשות OC באופן יותר קבוע. המפרט <- מופיע בצד והקירור שמותקן כרגע - EVERCOOL SHARKS. הדרישות: מחיר עד 200-250 ש"ח , אפשר להזמין מחנות בארץ. הרכבה באמצעות קליפ ללא פירוק לוח האם (קירור שדורש פירוק לוח אם לא בא בחשבון) השאלה , האם אני ארוויח באמת בקירור? והאם בגלל ההתאמה לתושבת זה יתאים גם למעבדי פנום אם אני אחליט לעבור אליהם? בינתיים שמתי עין על הSCHYTE INFINITY בתור המתמודד המוביל. כרגע הקירור הנוכחי במארז הוא 120מ"מ קדמי של SILVERSTONE 80 מ"מ של סילברסטון בתוך המארז שמאוויר אוויר על הCPU COOLER 120 מ"מ של EVERCOOL EVERGREEN ביציאה מהמארז. הטמפ' כרגע בIDLE הם סביבות ה40 , אבל כל שימוש קליל במחשב מעלה לסביבות ה50. במאמץ הטמפ' סביבות ה65 …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-