עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אתמול הוצאתי את המחשב בשביל לנקות אותו. שאבתי הברקתי את הכול ללא טיפת אבק. ניקיתי את המאוורר של הסיילנסר של הכרטיס מסך שלי (7800GT)שאבתי את האבק שהיה תקוע בצלעות הקירור וכד'.... אבל......... משומה הכרטיס שלי לא אוהב ניקיון. הטמפ' עלתה ל90 מעלות ללא מאמץ!!!!!!!! לפני שהוצאתי לנקות ,הטמפ' היתה כ70 מעלות. כשאני משחק משחקים המחשב מקרטע ונתקע לי. מישהו יכול להסביר לי את התופעה הדפוקה הזו? הכרטיס חדש,לא עשיתי לו שום אוברקלוק-של חברת GAINWARD. לא פתחתי את הסיילנסר ולא ריעננתי משחה. טמפ' המעבד 49 מעלות במאמץ עם ביגטייפון,והטמפ' במחשב חוץ מזה בסדר. דיסקים קשיחים 30 מעלות וכד'...

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מאווררים למארז של arctic 8cm לאחר שהבנתי שהם נורא שקטים אבל החנות היחידה שראיתי שמוכרים אותם זה נועה מחשבים והם נמצאים בחיפה אז אם מישהו מכיר איזה חנות בת"א שמוכרת את המאווררים שיגיד בבקשה אשמח גם לקבל המלצות למאווררים אחרים שקטים (8cm למארז כמובן) תודה,רותם.

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  3. הממ אני מחפש קירור אקטיבי (מאוור + צלעות קירור) למעבד שלי: Intel Pentium 3 3.0Ghz 64bit HT prescott סוקט 775 LGA אחרי שגיליתי שהוא מגיע לסביבות ה 80 מעלות עם קירור ג'נרי של אינטל. אני מוכן להשקיע מקסימום 100 ש"ח בקירור. זה המקסימום שאני יכול להוציא בבקשה לא לעבור את הגבול. מה הקירור הכי טוב שיקרר את המעבד מצידי אפילו רק עד 65 במחיר הזה? תודה רבה מראש. חבר'ה זה דיי דחוף, הטמפרטורה לא יורדת מ 86 אני מתחיל לדאוג.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. ??? ראיתי בנצ'ים זה הקירור הסטוק של amd עובד על 12v אצלי הוא עובד על 2 אני משאר שמדובר של החיברים של 12v אצלי הוא עובד על 2v במאמץ שזה ממש נמוך אני בקושי שומע אותו גם שהמחשב במאמץ הcool n queit מכובה בביוס אבל זה עדין עובד על v ממש נמוך איך אני יכול להגביר אותו? המפרט של בצד

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. אני קונה למחשב שאני קונה בקרוב קרור לכרטיס מסך (הוא יהייה ATI RADON X1900XT , כנראה של CONNECT3D) , עכשיו פה באתר יש ביקורת על ARCTIC COOLING ACCELRO X2 שלפי מה שאומרים קרור מעולה ושקט מאוד , מצד שני, מאז הביקורת בטח יצאו יותר טובים למחיר של 150 שקל , מה שאני צריך זה גוף קרור ש... 1. יהייה יותר טוב למחיר מהX2 2. יהייה שקט כמו או יותר מהX2 3. כמובן , יתאים לכרטיס מסך 4. יעלה משהו כמו 150-200 שקל , אם יש אז בכיף פחות 5. חברה לא איכפת לי מאיזה חברה , רק שיהייה קיים בארץ ולא רק בחו"ל כי אני קונה מפה בארץ

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by gif,

שלום. רציתי לדעת איזה טמפרטורות הם נחשבות נורמליות לרכיבים שאכתוב להלן, ואיזה טמפ' הם נחשבות ללא טובות(כלומר:חימום יתר): 1.לוח אם 2.כרטיס זיכרון 3.כרטיס מסך 4.CPU תודה.

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by tomer87,

יש לי לוח אם שך אסוס P4P800 ומעהבד 2.6 מומהר ל3.1 וקצת... איך אני נועל את האפשרות הזאת בביוס.... ועוד שאלה ....איני מצליח למצוא דרך לעשות אוברקלוק דרך הביוס (למעבד!!!) יש לי רק את האפשרות האוטומאטית של הלוח שלי ... האוברקלוק מתחיל ב5% ונגמר ב30% ...כעת אני ב20%!!!.... תודה לכל העוזרים תומר בכר

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. HEATSINK למה הייט סינק ? כדי להוזיל את העלויות יש לי פול מאווררים שסתם לא בשימוש...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  9. מעניין אותי לאנשים שעוסקים בOC ויש להם קירור אויר ומעבדים מסדרות האקסטרים של אינטל כמו QX9650 או QX9770 וכו'. כמה ניתן להגיע עם המעבדים האלו יציב לחלוטין עם קירור אויר?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. לפני חודשיים-שלושה כשקניתי את המחשב, הצלחתי להרים אותו עד כמעט 3.6 ג'יגה יציב בסטוק. כדי לשמור על מרווח בטוח החלטתי להוריד את הOC ל3.5 ג'יגה. המקסימום שהצלחתי להגיע עם המעבד הוא ל3.9 ג'יגה. לאחר מכן המחשב אינו מצליח לבצע בוט. היום אני מקבל את הפריזר 7, ובינתיים גם החורף הגיע. אני מניח של3.8 יציב לא תהיה בעיה להגיע, וזאת השאיפה המינימלית. מעבר לכך, אני אעשה מאמצים לשבור את גבול ה4 ג'יגה, אך לדעתי הטמפ' הגבוהה אינה מהווה את הבעייה, אלא לוח האם דווקא. נחזור עם תוצאות בהמשך!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. אני רוצה לקנות קירור למעבד כדי שאני אוכל להפיק ממנו אוברקלוק רציני.... ברשותי מעבד Pentium 4 Prescott 2.8Ghz LGA775 אני משער ששני הקירורים שרשמתי בכותרת די שקטים, השאלה מי באמת מקרר יותר חזק????? צירפתי לינקים שתוכלו לראות! ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7599 THERMALTAKE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9438 המחירים די דומים.... אשמח לקבל קצת ייעוץ בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by carock,

אני רוצה להוסיף לאפולו מאוור..אני רוצה שהוא יהיה חזק מאוד ושקט( אני לא רוצה שהשקט יבוא על החוזק) ואם אני מוביף מאוורר ככה שיוצא לי 3 מאווררים איזה מארז יהיה יותר טוב LEXA VS HUSH VS APOLLO?_מבחינת קרירות..

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by אדם לוי,

מותר להוריד מתח למעבד? או רק להעלות?

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  14. אני קורא קבוע בפורום הזה, וחיפשתי תשובות למה שרציתי ולא מצאתי אז יש לי כמה שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי. 1. אם אני רק מעלה תדרים, ולא מוסיף מתח אני בכל זאת מאבד אחריות על המעבד? 2. ושוב אם אני מעלה רק תדרים ולא מוסיף מתח, זה עדיין מעלה את הטמפרטורות של המעבד? 3. מה הסיכוי שמעבד ישרף , הבנתי שזה שונה ממערכת למערכת, אבל אשמח בכל זאת לתשובה כללית אני מדבר על מעבדים ברמת Q6600 אני יודע שיש מעבדים טובים ממנו ל OC אבל עדיין (: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5010 הצעצוע הזה ייתן משהו אם הוא יישב ליד הכרטיס.מ ?

16. Started by skullfacer,

זאת http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-1~18~0.htm או זאת http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-2~18~0.htm

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  17. שלום, יש לי חור בהשכלה בנושא האוברקלוקינג כנראה... יש לי נורתוו'ד 2.26GHZ לא HT. לוח IS7 די חדש לפני שבוע.. הייתי שמח לעוד קצת הרצים מהמעבד ורוצה שתסבירו לי כיצד לבצע זאת,וגם..אולי גם קצת לזכרונות מדובר על A-DATA 3200 DUAL 256X2 , וגם לכרטיס מסך מהמהירות היציבות בישבילו וכיצד אני יודע שהוא לא מתחמם מדי ? מדובר על MSI 9800PRO R360 ,הפעלתי את EVEREST והיא רשמה- Field Value Problem AGP aperture size is more than half of the system memory size. This may cause performance penalty. שזה אומר? אני יודע אנגלית טוב מאוד פשוט לא מובן לי הזכרון של ה AGP יותר מחצי הזכרון של המערכת ?! תודה לכולם על העזרה.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  18. תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. צריך המלצה על קירור לכרטיס מסך Radeon 9800pro משולב עם קירור למעבד P4. רצוי שיהיה קירור מים. תקציב 700 שקל.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי לוח P5B DLX ומעבד C2D E6600 רציתי לדעת מהם הטמפ' המקסימליות לעבודה לכל אחד מהם ? ולאיזה טמפ' כדאי לי לכוון את ההתראה שלהם על מנת לשמור עליהם תקינים לאורך זמן ? כרגע עם מס' תוכנות פתוחות ולא בפעולה , רק אינטרנט , אני מקבל 46 מע' MB ו 54 מע' CPU.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. טוב הצלחתי להגיע מ 2.66 ל 2.9 בסטוק עכשיו כזה סיפור בכרטיס מסך שלי Ati radeon 9550 256mega 128 bit הצלחתי להגיע מ core 250 ל 410 ו memory 200 ל 250 כל זה בתוכנה ATI TOOL עכשיו עשיתי SAVE עשיתי ריסט ואז LOAD ושוב ריסט לראות שזה נשמר וזה לא. מישהו יודע איך אני עושה את זה הגעתי ב 3D03 ל 3700 מ 2100 רק בבדיקות של הכרטיס מסך מודה מראש.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. Started by Eliranos,

שלום, יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק בלוח אם מסוג ASUS P5K DELUX אם יש מישהו שמבין בלוח ובביוס שלו אני ישמח אם הוא יוכל ליצור איתי קשר בסקייפ שם משתמש: אלירן עמר תודה רבההה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

אהלן אחיי.... ברשותי פרסקוט 3 גה"צ סוקט 775 על קירור סטוק (במאמץ לא עובר את ה50 מעלות) אמור להגיע אליי הArctic Cooler Freezer 7 pro וחשבתי לעשות אוברקלוק חמדמד... עד כמה הוא יגיע עם הקירור הנ"ל?? (עד כמה מה"ץ) תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות GTS ולעשות לו OC אבל אני לא מאמין שהקירור של הLEADTEK(הכי זול) והפוטנציאל שלו בOC שווה לאחרים... מה דעתכם? תודה רבה רז

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  25. אז ככה יש לי לוח של אסוס . http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_p5k3_black_pearl_edition/5.htm ואני לא יודע איך עושים OC בלוח הזה למעלה יש קישור לתמונות של הביוס. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.