עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. יש לי כרטיס מסך מדגם ATI 9600 PRO 256MB DDR ואני מעוניין בביצוע OC לכרטיס. הוא לא יתחמם לי: יש לי את המאוורר המובנה של הכרטיס ועוד מאוורר 80" עליו, לכן אל תתנו לי מדריכי קירור תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by No-way,

טוב אז ככה אין לי מערכת קיקרו לכרטיס מסך ובא לי אחת אז כל מי שיכול להביא לי מערכת עד מחיר 600 שקלים כי אני לא מעונין במכונה על הכרטיס מסך פשוט מערכת קירור נחדה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by dreamboot,

ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי יש לי כרטיס מסך חדש (הוא עצמו ישן אבל חדש בשבילי) ויש לי צוואר בקבוק. בגלל זה אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, קיבלתי קצת אינפורמציה בנושא , אבל אני לא מוצא בכלל את המכפלה ! מישהו יכול לעזור לי ? המפרט בצד ימין, ללא מאמץ המעבד על 35 מעלות בערך, אני יודע שעד 65 זה בסדר בשביל פנטיום D תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by sahargt,

ראית את הגוף קירור הזה מה את אומרים שווה משהו יתאים למארז ATX כי אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד בשביל להצליח יותר ב OC אני יחפש בקורות על הגוף

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  6. שלום בעת נמשחק פיפא 07 הכ. מסך שלי מגיע לטמפ' 80 81 ואפילו 84 מע' מה דעתכם על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2467

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by Crash5,

סלחו לי על הבורות... הסנסור שיושב בין גוף הקירור למעבד לא מחובר כיום לשום מקום. זה חיבור מלבני שאליו מחוברים שני חוטים שחורים. לאן אני אמור לחבר אותו על מנת שאוכל לבצע ניטור טמפ'? אני יודע שבלוח האם יש מקומות אליהם מחברים מאווררים אבל אין לי מושג האם הם משמשים גם לסנסורים? תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. המתח צריך להיות 1.65 ! מה שקורה אני רואה בתוכנה שהמתח קופץ 1.68 1.69 וחוזר ל 1.65 למה זה לא צריך להיות רק ב 1.65 ? מה שקרה לפני כמה שעות למחשב שלי זה שהתקנתי משהו והמחשב הפעיל את המחשב מחדש בלי שום סיבה הפעיל מחדש וזהו אני לא על OC מה יכול לגרום לבעיה הזאת ? יכול להיות שזה בעיה של מתח לזיכרון זה המתח שלי ! http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/323/ללא%20שם.JPG להעתיק לדפדפן !

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by hack man,

אני רוצה לקנות היום ברטון 2500+ ויש לי כמה התלבטויות בksp מוכרים אותו הכי זול האם יש סיבה לכך ? האם הסטפינג שיש עכשיו בשוק הוא טוב לאוברקלוקינג? ושאלה אחרונה האם כדי לקחת איתי NF-7 או 8RDA3I? תענו מהר כי אני חייב ללכת לשם לקנות

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by guybz72,

מזה זמן רב אני עבדתי יציב במערכת הכוללת מעבד Q6600 בתדר 3.5G באופן יציב מאוד עם טמפ עבודה לא בעייתית. לפני כמה ימים נוכחתי לדעת שמהירות המעבד ירדה חזרה ל2.4G. בדיקה של BIOS המערכת עמד על אותם נתונים היסטוריים שקבעו תדר עבודה 3.5G. כשניסיתי לשנות את מהירות ה-FSB בביוס לא היה כל השפעה בפועל על תדר המעבד. ה-SETUP בביוס מכוון לFSB 389 עם מכפלה X9 שקובעת תדר 3.5G , בפועל שינוי ערך FSB לא משפיע על תדר המעבד. אני ממש עובד עצות אשמח מאוד לעצה מבעלי ניסיון המערכת שלי ספק: ENRMAX 400W מעבד: Q6600 + Tower TUNIQ 120 זכרון: 4G Gskill כ. מסך: EVGA 8800 SC 320MB לוח: GA-965P-DS3 rev3.3

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Amitai,

ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by shronxx,

היום ביצעתי OC למעבד הנחמד שלי וקיבלתי תוצאת דיי נחמדה ויציבות טובה.... הצלחתי להגיע ל 3904 MHZ על קירור אוויר Tuniq Tower עם מתח של 1.6 קיבלתי הצעה להחליף את המעבד בתוספת תשלום קטן ל Q6600 השאלה שלי האם הוא ישיג תוצאות טובות יותר ב OC?? צרפתי תמונה....

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. Started by Cranchh,

טוב, דוד שלי מקנדה רוצה להביא לי P4 2.8 זה עולה לו זול לא יודע איך אבל משהוא בסביבות ה300 $ עכשיו זה לא שווה לי שהוא יקנה אם: 1) אי אפשר לעשות אוברקלוקינג 2)זה לא מתאים לי ללוח אם יש לי עכשיו לוח של MSI כמו שכתוב במפרט MSI SIS 645DX עם תמיכה ב 533... זה יתאים לי?? תודה... סליחה על הטעות יש לי כבר 1.6 אז 1.8 לא שווה לי...

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  14. אז ככה, יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS GE FORCE FX 5700LE AGP, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. קראתי את מדריך האוברקלוק לכרטיס מסך שבאתר, ואני רוצה להתקין COOLBITS, האם יש מישהו שיודע בוודאות אם היא מסוכנת? דבר שני, אחריי שאני מעלה את המהירות של הכרטיס, יש איזה תחליף ל-3DMARK בבדיקות יציבות? ואחרון, האם ניתן לפתוח צינורות תוכנתית לכרטיס הזה?

15. לחץ כאן יש לי שניים בצבע ירוק ושניים בצבע אדום. הם כמעט ולא היו בשימוש בכלל, אבל נקנו לפני 4 חודשים אני חושב (זרוקים בארון). איזה מחיר כדאי לי לבקש על כל אחד? פשוט לא יודע איזה מחיר הגיוני והוגן לבקש.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by asaf556,

יש לי לוח אם msi p965 neo ואני לא מוצא איכן שולטים על המתח למעבד ועל התזמונים של הזכרונות אני רוצה להוריד מ667 ל533 בשביך יחס של 1:1 אבל אני לא מוצא את זהאשמחאם תגידו לי איפה זה נמצא

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  17. מדובר על P6T DELUXE של ASUS עם I7 920 כרטיס GTX 280 ? מארז ARMOR של TK .. מאוורר מקדימה גדול ומרעיש קצת יש דרך לווסת את המהירות שלו ?? שבוע טוב לכולם. בלי קשר.. יום רביעי בע"ה ברכת החמה זה קורה פעם ב28 שנה וזה מצווה חביבה ונדריה! ממולץ בחום חברים.(למי שלא מכיר אשמח לענות וגם אפשר לחפש בגוגל...).

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 לוח + EPOX 8KDA ומאורר Thermaltake POLO 735 המארז שלי הוא HEC 6A19 עם שני מאווררי 120 (אחד מקדימה ואחד מאחור) ואחד של 80 בצד שמכניס אוויר עכשיו הטמפ' כאשר אני ב3800RPM היא 44 וכאשר אני על 5600 היא רק 43 האם היא צריכה להיות ככה, או יותר נמוכה?

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  19. ברשותי כרטיס Giga-Byte GV-NX66256DP2 FX6600 . הכרטיס פועל במהירויות של 400 ל gpu ו 800 לזכרון. לאילו מהירויות אפשר להאיץ אותו בהנחה שהטמפרטורות תקינות? האם אחרי האצה כזו הוא מתקרב ל Gigabyte GV-NX66T256DE Geforce 6600GT (גם ddr2)? אילו טמפרטוררות נחשבות בטוחות ב GV-NX66256DP2 ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. יש לי כרטיס X1950PRO של גיגה בייט מגיע עם קירור של זלמן. שום תוכנה אינו מזהה את טמפ הכרטיס עוד מישהו נתקל בתופעה זו? יש סיכוי שאין חיישן? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by The Modder,

אהלן חבר'ה, אז עשיתי לאחרונה OC למחשב שלי והגעתי ל-3.0GHZ עם טמפ' 32 מעלות ללא מאמץ. הבעיה שלי היא כשאני מנסה להעלות את המהירות bus יותר מ-MHZ 170 המחשב לא עולה לי. מהירות באס ללא OC: 133MHZ מכפלה: 18X CPU orginal: 2.4 GHZ תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני מניח שהבנתם מהכותרת את שאלתי.. אני רוצה לדעת עם אפשר להכניס בASUS COMMANDO הטסינקים רציניים, קירור מים. תודה מראש, תומר

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  23. דרך אגב , מה יותר יפה : 1. :lsvader: 2. :itschy: 3. :ylsuper: 4. דרך אגב....ב-1 , הם משנים את המהלכים כל כמה זמן או שהם פשוט עושים אותו דבר ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

באתר של TT אומרים שמקבים עם ה HSF עצמו וסט מהירות - האם מקבלים אותו עם הקניה של HSF כזה גם בארץ או לא.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים