אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
P3 803 256 SDRAM לוח-M ASUS cuv4x כרטיס מסך gf 256 [הראשון חחח]
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אני מדבר על המחשב השני שלי 2.53 הפכתי אותו לה 3.06 כמו הראשון שלי כמו שאמרתי הפכתי אותו לה 3.06 ,161 , בקיצור שמתי את הזכורנות גגה זיכרון על 240 ומעבד על 161 העם זהנכון לשים ככה את הזכורנות או יהיה ירידה בביצועים ? עלה זכורנות במהירות רגילה של 333
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני על באס 157... מדובר ב AXP 1600+, OCZ 512mb, EPOX EP8k3a+ מעבר לבאס הזה, פשוט ברגע שהוא אמור להעלות את המסך טעינה של האקספי, הוא נשאר מסך לפני..הבקר הרדיסקים כנראה לא עומד בזה.. יש לי במגירה בקר רייד שלא בשימוש, ורציתי לדעת 2 דברים.. בגלל שהבאס לבקר הרדיסקים ול PCI זהה, אם אני אחבר את ההרדיסקים לבקר ב PCI יהיה הבדל כלשהו? בגלל שהצ'יפ שונה אני משער שהוא יוכל להחזיק בבאסים גבוהים יותר..השאלה אם הטרחה שווה את זה או שבסוף השיפור יהיה מזערי ? ואם יתכן והוא יחזיק לבאס של 166+-, אז איך אני בעצם מחבר ת'הרדיסקים לשם? 2 הרדיסקים של 60 ו 20, פשוט לחבר לכניסת IDE בבקר? צריך להגדיר משהו ....? או שזה נעשה אוטומטי בבוט?.. tnx..
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC קטן לP4 1.5GHZ שלי אבל עם הלוח הזה אני לא מצליח! עשיתי עידכון לביוס ועדיין אין לי אפשרות.. וחבל שלא לנצל טמפ' טובות של המחשב לי.. (35 מנוחה, 42 מאמץ.. כנל לוח אם) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קראתי בהודעות של אנשים שיש להם סמארט פאן2 על המעבד עד כמה שידוע לי זה מאורר 80 למארז איך בדיוק הוא מתחבר על המעבד (יש איזה סינק מיוחד לזה?) ובכמה זה יותר טוב מה"ספארק7" או ה7 פלוס (זה סתם לידע כללי כי בכל מקרה הזמנתי כבר את ה7פלוס אפילו שאמרו שהוא פחות מומלץ מה7 אבל הוא יותר יפה :-) )
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי האטה(לא המהרה כמו כולם כאן :-) ) למעבד XP2600 מ1917@1734 וכן הורדתי מתח למעבד מ1.65@1.55 השאלה שלי האם זה יכול להזיק למעבד(במיוחד הורדת המתח) תודה
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
אני דיי בטוח בזה שהם יותר מדיי גבוהות... איך אתם ממליצים לקרר?(אם צריך) או לשפר את הקירור הקיים... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
צריך קירור לחבר שלי לסוקט 478 של אינטל עד 150 שקל...
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי למשהו דומה למה שיש לי תודה
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, שאלה ראשונה- איפה יש מידע המסביר לי כיצד לבצע מריחה טובה של משחה תרמית? 2) יש לי כרטיס מסך ישן מאוד -4 שנים בערך, - אני צריך למרוח לו משחה תרמית?, ואם כן, אז איפה בדיוק? מעולם לא שמעתי שמורחים גם לכרטיסי מסך. 3) הזמנתי מעבד חדש AMD ATHLON 64 3000+ - איפה יש מידע כיצד בדיוק, עלי למרוח במעבד כזה את המשחה, הבנתי שמעל הליבה של המעבד יש כיסוי מסויים.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מחשב amd athlon px 1700 יש למישהו הצעות למודינג שלא יעלה הרבה כסף?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קניתי thermaltake silent boost k8 אני חייב לציין שהוא ממש שקט...מסתובב רק על 2600RPM ומקרר מעולה אני באוברקלוק למעבד והוא עדיין שומר אותו במנוחה על 44-47 ובמאמץ על 52-54 מה אתם חושבים? איך בכללי המאורר הזה?
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברירת המחדל שלי הם 378 בליבה ו338 בזכרון. עשיתי אובקלוקינג עם ati tool והגעתי עד ל400 בליבה ו360 בזיכרון בלי שיופעו לי ארטיפקטים. אני משתמש בקירור סטוק של msi שבא עם הכרטיס. האם מישהו הצליח להמהיר את הכרטיס של החברה הזאת ספציפית עם קירור רגיל שעליו דיברתי? ולאיזה מהירויות אני יכול להגיע עם קירור מאוורר מקצועי של זלמן לדוגמא?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לבנות לבד בית מנורה שתתחבר לי למחשב אותו דבר כמו קטודה קרה... כי אני מעדיף לאלתר במקום לקנות קטודה קרה לשים בתוך המארז אם אפשר מנורה שלא מוציאה הרבה חום, אבל פשוט אני צריך בשביל זה לבנות בית מנורה מיוחד... אתם בבקשה יכולים להגיד לי איך לבנות את החיבור של הבית מנורה למחשב. תודה.... נ.ב. אם אני קונה רק קטודה קרה יש לי אפשרות לבנות לבד את החיבור שלה למחשב? אם כן איך?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב שמעו עד לפני שבועה היה לי 2 מחשבים והמחשב השני במפרט מכרתי אותו ואני מתכנן לקנות עוד חודש וחצי מחשב מבוסס אינטל ואני מתכנן עליו OC אז השאלה שלי הוא לגבי הלוח: Asus P5ND2-SLI יכולות הOC שלו טובים ושווה לקנות את הלוח הזה בשביל OC?
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי ecs k75a עם מעבד של athlon xp 2000+ ומאוורר אחד על המעבד ואחד על ה case אבל כשאני משחק במשחקים כמו moto gp 2 כשהמארז פתוח הטמפרטורה עולה לי ל57 מעלות והמחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט יש לי xabre 400 מה הפתרון??
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם =] נדהמתי לגלות בחיפוש שבצעתי שהיו מעט תוצאות על מילת המפתח "קירור ל6600GT". בכל מקרה, קראתי את הנושאים עליהם שאלו כבר בפורום על קירור. אך הנושא מבלבל. ברשותי 6600GT של XFX על אפיק AGP. לאחר שקראתי את הפוסטים, הבנתי שיש בעיה עם חלק מהתמיכה של גופי קירור אם מדובר באפיק PCI-E או באפיק AGP. הבנתי שהסיילנסר נחשב לממש טוב. השאלה אם הסיילנסר 6 שהוא מתאים ל6600GT, מתאים גם לאפיק AGP. ואין בעיה להרכיב אותו (על הכרטיס של XFX)? מה שעוד קראתי זה שיש צ'יפ שמעביר (כנראה הכוונה לממיר מסויים) את הנתונים לאפיק AGP. השאלה איזה גוף קירור לקחת שגם יקרר את הצ'יפ הזה. בנוסף, הבנתי שגם מומלץ ללכת על הזלמן VF-700 cu שהוא בא גם עם 8 היטסינקים קטנים לזכרונות. בקיצור, יצא לי די סלט שלם …
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אפשרי לעשות OC ל930 ברמה סבירה בלי להתעסק יותר מדי עם קירור אוויר נגיש של GOLDEN ORB 2 ומארז סופרנו עם הקירור סטוק מבלי לגרום לו לקריסה?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
עיינתי בכמה נושאים שנפתחו בפורום ועל פי דברם של אנשים חזרו ואמרו שמשחה טרמית שמכילה כסף מסוכנת. קניתי AS5, עד כמה שידוע לי זו המשחה בין הטובות בשוק היום ורציתי לדעת מה הסיכון בשימוש בה. החלפתי משחה טרמית פעם אחת עם משחה בשם: STARS-420, בקרוב אני קונה קירור של אינפיניטי ואני רוצה למרוח את ה-AS5 שאלתי היא כזו: מה הסיכון במריחת המשחה, אני לא מוציא את המעבד מהבית שלו, המריחה תתבצע בתוך המארז ועל ידי הציוד המתאים?(אלכוהול 70 אחוז, כרטיס אשראי, צמר גפן) נ.ב קראתי את המדריך שמופיע באתר.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המתח צריך להיות 1.65 ! מה שקורה אני רואה בתוכנה שהמתח קופץ 1.68 1.69 וחוזר ל 1.65 למה זה לא צריך להיות רק ב 1.65 ? מה שקרה לפני כמה שעות למחשב שלי זה שהתקנתי משהו והמחשב הפעיל את המחשב מחדש בלי שום סיבה הפעיל מחדש וזהו אני לא על OC מה יכול לגרום לבעיה הזאת ? יכול להיות שזה בעיה של מתח לזיכרון זה המתח שלי ! http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/323/ללא%20שם.JPG להעתיק לדפדפן !
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כרטיס מסך בחום 80 C במאמץ זה בסדר?? 7800GT
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מעבד: Pentium 4 2.8C HT לוח אם: ASUS P4P800 זכרונות: Kingston PC 3200 400mhz ddr 256X2 מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK בעיקרון אין לי אמצעי קירור מיוחד, יש את המאוורר 120 מ"מ במארז, ועוד מאוורר 120 מ"מ שהוספתי בחזית למארז יש פילטר שתופס את האבק בחלק הקדמי השאלה אם החיישן מזייף את הטמפרטורה או שאלה באמת הטמפרטורות, כי כשחיברנו את המחשב במעבדה בחברה הוא הראה בביוס בסביבות 25-27 מעלות למעבד
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום עשיתי OC קטן למעבד שלי שהוא Q6600 והגעתי איתו ל 3 עשיתי בדיקת מאמץ ב OCCT במשך שעה והטמפרטורה הכי גבוהה הייתה 64 +- יש לי קירור לא משו והוא כתוב פה בצד של המפרט שלי ורק בזכות מאוורר שקניתי ודחפתי למארז הצלחתי לבצע את ה OC כי בלי המאוורר שיושב בקומבינה מול הקירור הקירור של המעבד לא היה מצליח להגיע לטמפרטורה כזו השאלה שלי האם כדאי לי להמשיך ב OC ולהגיע ל 3.2 + ? ואם כן האם עלי להוסיף מתחים ? כי אני לא כ"כ רוצה לגעת בזה אבל לא אכפת לי לנסות :]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-