אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי גוף קירור ישן והמאוורר שעליו כבר עשה את שלו ומתחיל ממש להרעיש רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק את המאוורר, אם כן, איפה ניתן להשיג משהו שקט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מדובר על מעבד p4 2.66g ולוח p4x400 כראה של dfi הורדדתי את הגוף קירור מהמעבד ואחרי שהחזרתי אותו חזרה בדקתי את הטמפ ע"י cpucool והא מראה לי 70 c יכןל להיות שהתוכנה לא מתאימה ללוח הזה או שזה נוצר כי הגוף קירור לא מודבק למעבד אלא רק מוצמד עלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי כאן אני רוצה לעשות oc לזכרון ואני לא מצליח אני לא מבין בהגדרות של הביוס מה כל דבר עושה אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני מאד יודה לו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בעוד שבועיים אני טס לארה"ב. אני מבקש המלצות לקירור מים באזור תקציב של 600 שקל. אני מעוניין בקירור למערכת שלמה ומכיוון שאני לא בקיא בנושא- התקציב יתגמש אם צריך. להשוואת מחירים לפי מחירי ארה"ב תיכנסו לכאן (פשוט תרשמו את המוצר בתיבת חיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com [br]פורסם בתאריך: 24.08.2007 בשעה 09:49:50 אף אחד כאן לא יודע לייעץ לי?אולי אתר טוב עם ביקורת בנושא?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לקירור טוב למחשב עם 920 וכנראה עם איזה 7800GT
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ראית את הגוף קירור הזה מה את אומרים שווה משהו יתאים למארז ATX כי אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד בשביל להצליח יותר ב OC אני יחפש בקורות על הגוף
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כותרת יש לי את הכרטיס 7300 ואני יודע לעשות אוב קולוק פשוט שום תוכנה לא עוזרת לי
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC למעבד החדש שקניתי אני מעוניין לדעת אם יש איזהשהוא מדריך טוב ,(אני לא כ"כ מתמצא ב-OC מלבד OC פשוט שעשיתי לכרטיס מסך דרך תוכנה) דבר נוסף אם יש מישהו שיש לו מערכת דומה לשלי ועשה OC ההיתי שמח לשמוע לאן ניתן להגיע
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי זכרונות KINGSTON DDR 333MHZ 2.5-3-3-7 בגודל 256MB ואני מת להוסיף עוד 256, אבל שיהיו בעלי תזמונים טובים יותר ומהירות גבוהה יותר (400MHZ, כדי לאפשר OC חלק) אפשרי לשלב זכרונות בשתי מהירויות אפיק על אותו לוח-אם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עיינתי בכמה נושאים שנפתחו בפורום ועל פי דברם של אנשים חזרו ואמרו שמשחה טרמית שמכילה כסף מסוכנת. קניתי AS5, עד כמה שידוע לי זו המשחה בין הטובות בשוק היום ורציתי לדעת מה הסיכון בשימוש בה. החלפתי משחה טרמית פעם אחת עם משחה בשם: STARS-420, בקרוב אני קונה קירור של אינפיניטי ואני רוצה למרוח את ה-AS5 שאלתי היא כזו: מה הסיכון במריחת המשחה, אני לא מוציא את המעבד מהבית שלו, המריחה תתבצע בתוך המארז ועל ידי הציוד המתאים?(אלכוהול 70 אחוז, כרטיס אשראי, צמר גפן) נ.ב קראתי את המדריך שמופיע באתר.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתחיל בOC... עכשיו אני רוצה לעשות OC התחלתי למעבד שלי Intel p 4 630 לוח אם GA-8I915MD-GV נכנסתי לביוס, חיפשתי את אפשרות ה CPU clock ratio האמורה להיות ב frequency/voltage control (בדקתי לפי הספר של הלוח ) אבל אין שם כלום ולחצתי CTRL+F1 נוספו עוד כמה אפשריות ועדיין לא היה שם אותו... איפה נמצאת הפונקציה של OC במחשב הזה חחח
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.6Mhz לוח של ASUS P4P800. בגלל בעיות של תקיעות של המחשב שיחקתי עם הFSB ומהירות זכרונות ונתקלתי במשהו מוזר. כשהמחשב עומד על הSTANDARD כלומר הלוח קובע אוטומטית את המהירות(כלומר 200) הוא נתקע בתכיפות גדולה(כל כמה שעות). אפילו שקבעתי את המהירות ידנית ל200 המחשב נתקע בתדירות גבוהה. כשקבעתי את הFSB על מהירות יותר גבוהה למשל 210 המחשב נהיה יציב. כשכיוונתי את הFSB ל199 ומטה המחשב לא רצה לעלות (מסך שחור). האם אי אפשר לעשות אנדרקלוקינג ואפילו של 1MHZ לFSB??? או שזה תופעה שקורה רק אצלי???
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כרטיס מסך בחום 80 C במאמץ זה בסדר?? 7800GT
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היום ביצעתי OC למעבד הנחמד שלי וקיבלתי תוצאת דיי נחמדה ויציבות טובה.... הצלחתי להגיע ל 3904 MHZ על קירור אוויר Tuniq Tower עם מתח של 1.6 קיבלתי הצעה להחליף את המעבד בתוספת תשלום קטן ל Q6600 השאלה שלי האם הוא ישיג תוצאות טובות יותר ב OC?? צרפתי תמונה....
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 ומעבד A64 3200 S939. אני לא מצליח לעשות OC בכלל תעזרו בבקשה. 1. כשאני מנסה בביוס להחליף ל HTT X3 או X4 ולעלות את ה HTT ל מעל 200MHZ אז פשוט הלוח לא עולה ואחרי כמה זמן הוא עולה מהביוס השני ומתאפס. ניסיתי לעדכן לביוס הכי אחרון שיצא שהוא F6 וזה לא עזר להיפך עכשיו כשאני עולה לWINDOWS במצב DEFAULT שהוא 200*10 משומה הוא מוריד לי את ה HTT ל 184MHZ ואת הזיכרון ל 184*2 למרות שבביוס מצויין שהזיכרון צריך לעבוד על 200*2 ולא לפי ה HTT. בכל מקרה לא משנה באיזה HTT ובאיזה CLOCK אני מנסה לעלות את המחשב הוא פשוט לא עולה חוץ מה CLOCK הברירת מחדל. זה מאוד מוזר כי אני קראתי בהמון פורומים על הלוח הזה והגיעו איתו לתוצאות מאוד טובות ללא שום מודים ואפילו שינוי…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר המעבד E6600 שלי עובד במהירות 400*7 = 2800MHZ או לחילופין תחת 450* 6= 2700 MHZ הטמפרטורות לא יהיו זהות גם תחת מתח זהה על המעבד(הטמפרטורות בBUS יותר גבוה גבוהות משמעותית גם אם התדר הסופי הוא זהה). עקב כך אני מתקשה לעשות OC לBUS ולשמור על טמפרטורות סבירות למרות שאני משתמש בקירור של BT VX .מישהו נתקל באותה הבעיה או שיכול ליעץ בנושא? תודה.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 450mhz ישן התוכנה aida מדווחת שהטמפרטורה שלו היא 70 מעלות סלציוס זה נשמע לי מאוד גבוה. האם זה נורמאלי למעבד מסוג זה?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ATHLONE 64 BIT WHINCHESTER NF4UL-9 GIGABYTE 512 MB A-DATA )3-4-4-8 6600GT אני משתמש בתוכנה NTUNE בשביל האוברקלוק אבל אני לא יכול להעלות שם מתחים.. זה מסוכן?? רק בביוס אני יכול לבצע זאת למעבד בלבד הטמפ' שלי כרגע הם נעות בין 40-50 של כ.מ ו מעבד.. 2200-@2000- מעבד (1.4V 540@500 -כ.מ יש לי אפשרות גם להוריד תיזמונים לזיכרון.. אבל אני יודע שזה זיכרון די ישן ולא משהוא לOC. יש מצב שזה ישרוף לי אותם בלי סיכון אוו העלת מתחים ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הציעו לי את פריזר 7 פרו כקירור למעבד..רציתי לשאול את השאלות הבאות: 1. האם הקירור הזה טוב למעבד הזה (לא מתוכנןן oc ).? 2. האם הכרטיס מסך צריך קירור נוסף על הקירור הרגיל שיש לו? (לא מתוכנן oc ולא cf) המארז הוא TT Eureka
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח K8NF-9 וזיכרונות A-Data. אם אני אשים קירור לזכרונות האלה, זה יעזור לי באוברקלוקינג? איזה סוג קירור יוכל להתאים לי? מבחינת ההתאמה יש ממש בעיה כי שני הסטיקים שעובדים ב Dual יושבים ממש קרוב. תודה כמו כן עוד שאלה: אם אני קונה Arctic silencer 6 אז קירור לזיכרונות דוגמת COOLERMASTER Little Cooler יתאימו ל 6600GT?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 יש עליו קירור אקטיבי יש לי 270 בליבה 400 בזיכרון עכשיו ככה אני מעלה בליבה עד 320 וזה מעלה לי רק על 303 אי אפשר יותר מזה ניסתי מיליון פעם יש דרך להשים יותר מ303 בליבה?? דרך אגב אני עם התוכנה ?RivaTuner !!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-