אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אמממ מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג גופי קירור לזכרונות RDRAM ?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הורדתי כבר כמה גרסאות של אוורסט ובכל גרסה שאני נכנס לבדוק טמפרטורה ב-sensor זה פשוט מעלה מסך אפור בתוכנה בעוד שהאופציוץ האחרות פועלות מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
האם אני יכול לבצע overclock (בין 4GHZ-4.5GHZ) מבחינת הטממפרטורות וכולי... מעבד: intel core i7 2600k 3.4 ghz לוח אם: asus p8p67 pro LGA1155 זיכרון: 8GB g.skill 2133 mhz cl9 ספק: antec 800W קירור מעבד: scythe katana 3 מארז: antec nine hundred ו-10 מאווררים (כולל מאוורר של הספק, כרטיס המסך, זכרונות, דיסק קשיח...) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 מצורפות 2 תמונות (אחת במצב רגיל שימוש יום יומי, והשנייה לאחר בדיקת מאמץ ב-OCCT)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום של OC, יש לי GEFORCE 2 MX 400, אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להעלות את מהירות של GPU ו זכרון ללא הוספת קירור, ושיהיה יציב. תודה . (-:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב מאוד ישן - סלרון 400 אני רוצה לנסות לשפר את מהירות המעבד (overclocking), אין לי מושג איך עושים את זה. מישהוא יכול בבקשה לעזור לי ולהסביר איך עושים את זה בצורה בטוחה ויעילה? לוח האם שלי הוא של Shuttle במהירות 66MHZ תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה.. היום קניתי זיכרונות חדשים של kingston 800MHZ [ לפני זה היו לי של corsair 667MHZ ] טוב אז באתי הביתה מאושר אני ממשיך לעשות ת OC שלי.. אני בא ניכנס לביוס שם את ה FSB על 400 מכפלה 7 [ למי שרוצה המיפרט מצד ימין ] [ תדר הזיכרונות ב 400 היה 800MHZ ] לא נגעתי במתחים לא כלום.. עולה המחשב טוב ויפה עושה בדיקת מאמץ לא קורה כלום [ ד"א אני על 2.80GHZ ] טוב חוזר שוב לביוס מעלה ת FSB ל 450 לא עולה המחשב..[ תדר הזיכרונות ב 450 היה 900MHZ ] טוב חוזר שוב לביוס מעלה קצת מתח ל זיכרון [ DDR2 OverVoltage +0.1V ] עדיין לא עולה.. טוב מנסה מתח ל FSB [ FSB OverVoltage +0.1V ] טוב גם לא עולה.. מעלה מתח למעבד [ CPU Voltage 1.36250 ] [ לפני זה מתח היה על 1.35000 ] טוב עדיין לא ע…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת אבל אני לא בטוח- יש לי P 2.2 400MHZ ועשיתי OC ל 2.75 (FSB 125 VCORE 1.75) עכשיו , הבעיה היא שיש לי מאוור SPARK 7 עם AS3 ובכל זאת הטמפ' מגיעות ל 67 זה הגיוני או שאני יפתח את כל המאוור ויחבר מחדש? נ.ב זה פועל כבר כמה חודשים
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי מארז gigabyte aurora ואת ה- BT. לגבי ההתקנה שלו אחרי הצמדת ה- BT למעבד, הלבשת מתכת ה- H וסגירה אחרונה עם האומים הקטנים: כמה לחזק את האומים??? כשאני נוגע ב- BT הוא טיפה "גולש" / נע קלות על המעבד
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב תגידו לי מה אתם חושבים על המתחים האלה זה במאמץ http://img135.imageshack.us/my.php?image=10vf1.jpg וזה במנוחה http://img82.imageshack.us/my.php?image=12dx1.jpg האם הם טובים
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על הפרוייקט שלי ויש לי כמה שאלות מקווה שתעזרו לי חברה: 1- איך אני מדביק חיישן טמפרוטורה למקום שהוא אמור למדוד? 2- יש לי קתודה קרה ומערכת לשליטה בקול, אני אמור לחבר את המערכת קול לפני האינוורטר או אחריו? 3- אני רוצה לשים היטסינקים לMOFSET יש לי היטסינק מוודו 3 ישן שעשוי אלומיניוםת האם זה יהיה אפקטבתי אם אני יחתוך וישים על המופסט או שאין טעם וצריך מנוחשת? תודה מראש על העזרה! :cwm12:
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
AXP 1700+ עם קירור BOX NF7 Winbond 512 pc3200 BH5 (שאני משיג ב400 שח ולכן לוקח אתזה דוקא) אוכל להגיע ל200באס ? (אני רוצה לנצל את הזיכרון
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני עכשיו עושה OC ואני לא רוצה להשאיר אף מתח על AUTO! והמתח הכי נמוך שאפשר לשים ל-NB זה 1.25 אז השאלה זה לא גוהה? ואותה שאלה לגביי SB מתח 1.50?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל שלום יש לי מספר שאלות, המאוורר בספק חדל לפעול, קניתי חדש חיברתי ואני לא בטוח אם צריך להכנס אוויר למארז או שצריך לצאת ממנו ? קניתי לאחרונה מאוורר נוסף למארז 120 mm אם אני לא טועה, הוא צריך להוציא או להכניס ? המאוורר שהיה מותקן בעבר ניקתי אותו, ההוא בקידמת המחשב, צריך להוציא או להכניס ? המאוורר של הכרטיס מסך שלי חדל לפעול הוא עגול כלל מסגרת עגולה של הגי פורס 4 128 אם אני אקבע לאזור מאוורר 80 mm או 69 mm זה יעזור ? איך אני יודע מה טמפ הכ.מסך ? ממש תודה וחג שמח המארז שלי פתוח והספק מפורק בבקשה תשובות זריזות ושוב תודה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
טוב אז ככה הפרויקט רץ כבר 3 חודשים ובעוד כמה זמן שיהיה לי דרמל ועוד כמה דברים הוא יהיה כבר בשלבי סוף בשביל לראות תתמונות כנסו ללינק תסמנו את השורת כתובת ותלחצו אנטר. http://photos.walla.co.il/carter2 אז ככה כמו שאתם יכולים לראות קניתי וולקנו 7 ספארק שעובד פצצה ואני מאד מרוצה ממנו ב 3500 סל"ד והוא לא רועש במהירות זו חוצמזה יש גם מאוור לדים של זיגזאג מתחת לספק אשר מוסיף לאווירה :} יש גם קטודה כחולה שמשתלבת יפה עם החלון שעשיתי. הציפ הצפוני שלי היה ממש רותח לכן שמתי מאוור 40 מ"מ עליו שמקרר אותו קצת וגם על הכרטיס מסך הוספתי מאוור 60 מ"מ והוא ממש עושה תעבודה שלו. המאוור שבגג נצבע ללבן והמאוור ששוכב על ההרדדסיק נצבע לצבע אדום ובקרוב ישמש למטרה נעלה יותר עיגלתי כבר פעם כבל שאני …
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כרגע אני רוצה לבדוק יציבות מבחינת טמפרטורות ב 100% מאמץ הוא מגיע ל 64 מעלות ומתקבע על זה אבל מבחינת וואט וההגדרות שהגדרתי כיצד לדעת שהכל טוב ? יש לי OCCT ובסוף הוא מביא לי גרפים אם צריך אחד מהם תגידו לי איזה אני יעלה... המכפלה שלי היא 7.5 והיא לא ניתנת לשינוי לכן שיניתי רק את ה FSB והעלתי מתח בהתאם, הטמפטורות מעולות השאלה אם המעבד יציב מבחינת מתח.. תמונה מהביוס עם ההגדרות: http://www.fastup.co.il/images/81007689.jpg
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. הססתכלתי בסטיקי בפורום,ובכמה בנצ'מארקים, ואני עדיין לא יודע מה לקחת. OC לא מתוכנן. התקציב שלי הוא 100 ש''ח +- בעיקרון אני מתלבט בין שני אלא - Arctic Cooling Freezer 64 Pro Zalman 7000B CNPS7000B-Cu (יש לומר שכבר הסתכלתי בת'רד שמישהוא רוצה קירור ל-AM2,אבל הוא לא ממש עוזר לי). MuTaTiOn.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני משתגע ! ניסיתי ATI TOOL גם 0.26 וגם איזה גרסה ישנה שמצאתי במחשב שניהם לא עבדו, משהו עם KERNEL... ניסיתי ATI TRAY TOOLS גם גרסאת הבטה וגם אחרת הוא נותן לי CAN NOT ... LOW LEVEL DRIVER (לא זוכר את האמצע) דרך CCC אי אפשר. עם RIVA TUNER אני לא מסתדר ולא מצאתי מדריך נורמלי. אפשר עזרה ? הכרטיס הוא 1950XT
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
תודה לעזורים ;D
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מארז קטן HTPC (הסילברסטון LC17) עם GTX בתוכו והGTX הזה עומד על 59 מעלות בIDEL ומגיע עד 80 מעלות בLOAD ! עד שהגיע אלי היה לי מארז קריר ושקט, היום יש לי בעיית טמפרטורה במארז למרות שהוא רועש במיוחד (עקב המפגע הטמפרטורי הזה הוספתי 2 מאווררים שלא לדבר על הרעש של המאוורר שלו !). בקיצור, אני צריך פתרון לזה. עכשיו, מצאתי את הביקורות של Accelero Xtreme 8800 של ארקטיק קולינג כמעניינות מאוד, אך הוא לא זמין בארץ (וגם לא בNEWEGG או EBAY) אז הוא די יורד מהפרק. מה שנשאר לי זה למצוא קירור אטרקטיבי אחר (אני חושב על Thermalright HR-03 למרות שאני לא בטוח שהוא ייכנס במארז מבחינת גובה) או לעבור לקירור מים. אם כבר קירור מים הייתי שמח לקבל הצעה על מערכת שלמה ומלאה שכוללת בלוק ל8800GTX כמ…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז אמרתם לי שעדיף עוד מאוורר ארובה ומאוורר מהצד + למאווררים שיש לי מאחורה ומקדימה (כולם 120) על פני קירור מים של טרמלטייק . יהיה הפרש טמפ' זניח או ניכר בין הסיטואציה הזאת לבין 2 מכניסים מהצד 2 מוציאים בגג + אחד מקדימה ואחד מאחורה ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מריץ את התוכנה בשני חלונות במקביל מאחר ויש לי מעבד כפול ליבה. בחלון אחד התכנה מסיימת את ההרצה של 1M כרגיל ובחלון השני הפעולה לא מסתיימת. האם זה מראה על חוסר יציבות של הOC הנוכחי? (כרגע 2700 במתח של 1.175)
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש פתרונות קירור למארז אצלי (midi ) חשבתי לקנות 4 מאווררים כל אחד 50 שקל של 80 MM בערך כמה זה יוריד את הטמפרטורה? טוב לעניינינו חשבתי אולי לקנות קטודה כחולה עם בקרת סאונד אבל האם זה סתם ליופי או שזה באמת מקרר? והאם שווה להשקיע גם בבקר נחמד גם ליופי וגם לביצועים? תודה לכולם ואפשר גם לדבוק בשמות של כל דבר ודבר (רצוי)..
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד עד 250 שח מה אתם אומרים על זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3225
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-