אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שוחררה הגרסה החדשה לבדיקת הכרטיס מסך שלכם, תוכלו להוריד אותה מהדף הבא http://www.geeks3d.com/20090703/furmark-1-7-0-the-bad-boy-of-graphics-cards-utilities-is-back/
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן OC לכרטיס 5850אקסטרים OC ל1GHZ , הOC יציב והכל בסדר , רק עכשיו באחד המשחקים היה לי תקיעה של התצוגה (המשחק המשיך לפעול כי שמעו את הקול של היריות והמקלדת המשיכה להגיב) אז עשיתי ריסט הפעלתי את הOCCT לשעה והוא לא מראה שום בעיה , אז חשבתי להפעיל את התוכנה הכי כבדה ללילה שלם כי לבדוק אם בכל זאת יש סוג של בעיה קטנה , אז בעקרון קראתי שהיו כרטיסים שנשרפו בשימוש בתוכנה, עשיתי בה בדיקה של 15דקות והטמפרטורה הגיעה ל: GPU Diode (DispIO) 76 °C GPU Diode (MemIO) 84°C GPU Diode (Shader) 80°C אני לא יודע מה מה כל אחד מהם אומר . אז אם אני יפעיל FURMARK ל8שעות יכול לקרות נזק לכרטיס שלי ? בכל זאת ללילה שלם על 80 מעלות עם 90% מאוור...
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אמרו לי שאם עושים אוברקלוקינג לכרטיס 5200 הרגיל , אפשר להגיע איתו לביצועים של אולטרא , זה נכון?? ואם כן , ה 5200 שלי הגיע בלי מאוורר אלא רק היטסינק , כלומר אצטרך להוסיף לו קירור , זה כדאי להשקיע על הכרטיס הזה? איזה זלמן-180שח או איזה טרמלטייק-49שח
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניצלתי את היום הקר שיש היום בקריות והוספתי OC לכרטיס המסך שלי. שכבר עבד בOC פשוט היום בתוספת. מפרט: Pentium 3.0 478 MB: ASRock P4TV8+ 512ddr 400 fx 6600 GIGA-BYTE 256/1228bit תדרים מקורים: ליבה 400 זכרון 500 בOC: ליבה 500 זכרון 610 התוצאות שהשגתי לדעתי מאד מרשימות לכרטיס הזה. הינה התמונות:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לשנות אותו ל5500 כי ראיתי שמישהו אמר את זה פה.. מישהו??? יודע??
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות oc לfx5200 ואם כן איך??? ואם מה צריך לעשות?? :תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי גם לנסות לעשות את מה שHWgeek עשה והפכתי את ה-FX5200 שלי ל-FX5500 בלי שינוי בקירור הסטוק שהוא רק היטסינד קטן על הליבה ללא מאוורר. השינוי החשוב הוא שקודם היה לי מקסימום 60fps ועכשיו יש לי 100 (ב-Counter Strike).
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62128
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי את הגוף הקירור, הרכבתי ללא כך בעיה מיוחדת חיברתי למחשב והפסיק לעבוד. עכשיו, כשאני מחבר למסך מחשב לא רואים כלום אבל דרך הכרטיס מסך שעל הלוח כן רואים. זה 1. 2. אם אני מחבר דרך הטלויזיה, אני לא רואה...אבל הכרטיס נותן לי מתח כלומר אני רואה שיש תגובה.. 3. אני חסר אונים..יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי.. תודה לכם אתם נהדרים.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד... הגעתי עם ביוס 731 ל380FSB יציב ואני חושב שאני יכול לקצת יותר...המערכת עובדת מאד יציב וערכתי בדיקות מאמץ והכל בסדר. נתוני הOC שלי הם כאלה: FSB380 1:1 1.3V 3048MHz 4 4 4 12 533MHZ 7.8us 2.1v(memory)760MHz הבעיה היא שיש לי שהמחשב עובד 24/7 ופעם ביום יומיים יש לי LOCKUPS וזה מבאס ביותר!! ??? הטמפרטורות,44C למעבד ו55לNB בIDLE יכול להיות שהתזמונים הדוקים מידי עבור הזכרונות? או שהטמפ' גבוהות מידי וזה גורם לבעיה? כי באופן כללי המערכת מאד יציבה,אני לא חווה בעיות כאשר אני עובד על המחשב או מריץ משחקים כבדים...מה עלי לעשות? עצות התקבלו בברכה שנה טובה!
-
- 53 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 512 מהזכרונות הנ"ל על לוח gigabyte s3 ומעבד e6300 כמו שהובטח לי לפני שקניתי את המערכת המעבד והלוח מחזיקים bus דל 350 בכיף ולא מזיז להם... הבעיה היא שאם אני משאיר את הזכרונות ביחס המקורי בערך ב750mhz (כשהסטוק שלהם הוא 667) הם דופקים לי ריסטרט למערכת אחרי כמה דקות של עבודה. עשיתי את הבדיקות שלי ואני משוכנע שאכן נזכרונות אם הבעייתיים. עכשיו לפי הניסיון של אחרים (ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה) הזכרונות הספציפים האלו אמורים לעבוד יפה בתדר כזה ולא לעשות פאקים.. אז למה זה קורה? יש למשיהו רעיון? *המערכת חדשה ובאחריות.
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
F2-6400PHU2-2GBNR או F2-6400CL5D-2GBNQ אני מאוד מודה לכם. ירון.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
או קיי אתמול קיבלתי לידי את הלוח G31M-S2L של גיגביט כמובן... על היום הראשון כמובן צריך לעשות את הדבר שבשבילו אי פעם קניתי מחשב ה-אוברקלוקניג כמו כל בכל שאר הלוחות אני יכול פשוט להעלות את התדר של המעבד אפילו בMHZ 1 והכל פועל ומושלם אבל! ויש אחד גדול מאוד כשאני ניסתי להעלות ב5 את התדר של המעבד המחשב בכלל לא נדלק הוא נדלק לשניה ואז מתכבה ואחרי שניה וחצי נדלק עוד פעם כמו לולאה כזאת עד שאני מכבה אותו מהכפתור בספק... ביטלתי את כל מה שיכל להפריע.... אולי אני צריך להוסיף מתח לאיפשהו? אגב המפרט Q6600 G31M-S2L 9500GT ספק FSP 550W וזהו בערך הטמפ' של המעבד עומדת על 30 במנוחה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפני כמה חודשים ניסיתי לעשות OC לE2140 עם לוח GA-945cmx-s2 בקיצור, נתקעתי באיזור 2.2 עכשיו כשאני חושב על זה, אני חושב שנתקעתי בדיוק במגבלה של הFSB של הלוח אם. כאשר הגעתי לאיזור 2.2, הFSB היה בעצם על 266~ (לפי מכפלה של 8) שזה אומר באס של 1066. האם באמת זה כנראה הגורם המגביל בOC?
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
לכמה MHZ אפשר להגיע על הלוח GA-945P-S3 ומעבד E6300? לכמה עם קירור סטנדרתי ולכמה עם קירור אוויר טוב עד 300 שקל? תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נראה לי ששכחתם אותי אז אני שואל שוב... אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי.... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ואין לי כרטיס מסך אני חוסך כסף לסדרה החדשה שתצא רציתי לדעת עם אני קונה לוח אם של ג'יגהבייט GA-965G-DS3 V/S/L1 עדיין תהיה פתוחה לפני האופציה של אובר קלוקינג כי הבנתי שלא כדאי שיהיה לוח עם כרטיס מסך מובנה תודה לתשובות
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדיוק הזמנתי GA-965P-DS3, אבל אחרי שהם חייבו את הכרטיס שלי הם נזכרו שאין להם את הלוח והם מוכנים לשלוח לי GA-965G-DS3 באותו מחיר (שבעיקרון עולה בערך 30 שקל יותר). אני יודע שדיברו על בעיות של הלוח באוברקלוקינג. השאלה שלי היא האם הלוח בעייתי ויתכן שגירסת FIRMWARE עתידית תשפר את הביצועים (זה דבר שבו אני יכול לסמוך על ג'יגהבייט) או שמא מדובר בציפסט עצמו ולא משנה מה - האוברקלוקינג בו יהיה מחורבן. ? אני מאמין שבכל מקרה אני לא אוציא למחשב את המיץ בOC ואסתפק גם בשיפור ביצועים קטן. אני בכל מקרה מתכנן לעשות disable לכרטיס המסך בBIOS כי אני קונה כרטיס מסך נפרד. היתרון היחיד בשבילי בלקנות את ה-G הוא שאני אוכל לחכות עוד קצת עם ההחלטה עלאיזה כרטיס מסך לקנות עד שATI יטרחו להו…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5699 המעבד יהיה 3800*2. עכשיו יש כמה שאלות: איזה לוח יהיה יותר טוב בOC ? כרטיס מסך מובנה 6150 ו6100 כמה זיכרון משותף יכול להיות להם במקס' ? 6150 יותר טוב בהרבה מ6100 ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם יש מקום להכניס THERMALTAKE BIG TYPHOON בלוח GA-P35-DQ6 אם לא על איזה יחידת קירור למעבד אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
באברסט אני רואה שהטמפ' של הלוח 29 ויש עוד חיישן (AUX)שמראה לי 51 , איך אפשר לדעת מהו ה AUX ?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
קניתי 7900GT חדש, ואני רוצה להמהיר אותו. איך אני עושה את זה? נראה לי שrivatuner האחרון לא תומך בו כמו שצריך - אני לא מצליח למצוא את המסך שמשנים בו תדרים. אגב, ב3dmarks 2006 המחשב שלי מקבל 4375 לפני המהרה, איך זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-