עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי יש לי כרטיס מסך ZOTAC 9800GTX פלוס , הוא מחממם את החדר קצת, יש אפשרות להרכיב לו קירור Accelero TWIN TURBO PRO בכדיי להוריד קצת את החום ? הכרטיס חזק מאוד ומריץ לי יפה מאוד כל מישחק כבד ץ רוני

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. רציתי לדעת האם זה אפשרי והאם מישהו אי פעם חיבר המון מחשבים ביחד איכשהו כדי ליצור מחשב על אחד יותר מהיר לאו דווקא מהחלקים הכי מהירים או מהחלקים הכי טובים אלא דווקא לקחת חלקים חדשים ושמחברים אותם ביחד הם יוצרים מחשב אחד מאוד מהיר? דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל? אם כן איך בעיקרון עושים דבר כזה איך אפשר לחבר כמה מעבדים כמה כרטיסי מסך ובכלל כמה מחשבים ביחד? האם מישהו מכיר מדריך כלשהו שאומר איך אפשר לעשות משהו כזה?(אפשר גם באנגלית) והאם מישהו באתר ניסה לעשות את זה בעבר? או ממתמש במחשב בסגנון הזה בימינו? גם אני ישמח אם מישהו שמבין יגיד לי האם למחשב כזה יש באמת יתרונות מבחינת מחיר ויכולת?האם לא עדיף לקנות מחשב אחד מאוד מאוד חזק? האם אפשר להפעיל כל דבר על מחשב כזה (ממע…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by XpideR,

שלום הבאתי היום ספק חדש ss620w ואני לא מצליח לייצב את המעבד למעל 3.7ghz לא משנה כמה מתח אני נותן כמה אני משחק עם הזכרונות בתזמונים הוא תמיד אחריי 2וחצי דקות עושה ארור בocct אני רוצה לציין שאני הגעתי כבר עם המעבד הזה ל4.0 יציב אבל עכשיו אני לא מצליח הוא עושה לי error detected אחריי בידיוק 2וחצי דקות לא משנה באיזה תדר ומתח תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by AxeOr,

\\\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by spider272,

שלום לכל הפורום התחדשתי היום ב FREEZER 13...אני מצליח לעשות על 3.30 יציב..אבל על 3.50 לא..ניסיתי את כל האפשרויות שאני מכיר..אולי ניסיתי איזה שעתיים..המחשב עולה..אבלאחרי 10 דקות בדיקת OCCT אני מקבל מסך כחול...אפילו שאני מעלה למתח VCORE מוגזם.. למה זה ככה? E7500 EP45-UD3LR 6GB RAM 2X2GB 1066(aeneon 2GB 800mhz למי שלא הבין.הוספתי סטיק זיכרונות שהוא 800 והוא מגביל ת 1066

• 20 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. Started by ari rot,

שלום לכולם אין לי ידע בOC וניסיתי קצת לפי המדריכים שיש כאן לעשות ותמיד קבלתי מסכים כחולים, אז אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים בביוס של אסוס OC למעבד שלי, זה המפרט של כל המחשב שלי: מסך דל 27 אינצ'- u2711 מארז antec דגם-twelve Hundred ספק כוח antec דגם EA750- 750watt לוח אם: ASUS MAXIMUS VI EXTREME מעבד: Intel Core i7 4770K קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 2012 EVO זיכרון: Kingston Hyper x blu 8Gb / 1600Mhz DDR3 X2 כרטיס מסך: GEFORCE GTX 680 -Gigabyte-GV-N680OC-2GD כרטיס קול: ASUS ROG Xonar Phoebus דיסק קשיח 1: Kingston SSD 60Gb דיסק קשיח 2: WD 1Tb Blue SATA צורב DVD מערכת הפעלה מקורית: Win8.1 pro 64Bit Heb

• 20 תגובות
    • 23.4k צפיות
  7. Started by Sarm1x,

אני מתכנן לקנות קירור חדש למעבד ואני לא יודע על מה ללכת ובאיזה כיוון? מקסימום 200 ש"ח עם חריגה קטנה של 50. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=19264 איך הוא טוב? בכל מקרה תודה ענקית לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by WootaCoolin,

אז בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/threads/543316-CLUELESS-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D החלטתי ללכת על קירור המים המובנה.. עכשיו השאלה שלי היא איך לסדר את כל המאוורים במארז כמו שצריך. המפרט שלי כנראה יהיה: Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 Corsair Hydro H100i NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5 Fractal Design Arc R2 Window Black Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan עם 2 כוננים (כונן קשיח של SEAGATE ו-SSD EVO) אני יודע ש-Noctua חזקים בתחום (שקטים), למרות שהם מכוערים בכל אופן, אני לא יודע את המונחים…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by טל משעלי,

שלום היום התקנתי מאוורר NH-C14 למעבד core i5 4690k התחלתי להריץ את תוכנת ה-prime95 ביחד עם real temp GT בלי OC רק לבדיקת יציבות... המעבד כרגע עובד על 3.9GHz האם טמפרטורה של 60 מעלות היא בסדר? ואם לא מה יכול להיות הבעיה? והאם ב-OC עכשיו של 4.4 הוא יהיה בסדר? -------------------------------------------------------------- עמוד 2 הודעה עדכנית לגבי OC 4.4GHZ עם 1.200V ו-70C מקסימלי.

• 20 תגובות
    • 13.2k צפיות
  10. Started by 3emi,

אני רואה שכבר יש בחנויות שכחתי מזה כנראה אני קונה לי אחד ושם אותו בתור פליטה של אוויר מהמארז אחורה אהבתי את הסרטון בעיקר את הסוף http://youtu.be/Ig976PGMDpI כנראה רוב הזמן נעבוד איתו בחצי סלד ורק שנרצה להוציא אוויר נקפיץ למהירות מירבית לכמה רגעים קצת מצחיק אבל להוציא 130 שקל על מאוורר :\

• 20 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

אחרי ים של צרות צרורות לחץ כאןhttp://hwzone.co.il/community/threads/551935-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%98#.VDGwDfl_vW5 (שאת הקטע שנשרף לי המעבד לא כתבתי כאן מחוסר זמן )הכל בא על מקומו בשלום, אני עובד בחברה שקניתי ממנה את הלוח והמעבד אז ארגנתי את הדברים דרך האחריות מהר יחסית, לוח ומעבד חדשים, הצלחתי לייציב לגמרי את המערכת, אבל לא מצליח לעלות יותר במעבד הזה, הגעתי ל4.9 עם 1.46 למעבד, אבל ב5 גיגה הוא כבר לא יציב, למרות שיש פוסט גם ב5.2

• 20 תגובות
    • 14.6k צפיות
  12. שלום, אני מרכיב מחשב בחלקים והמעבד שלי הולך להיות i5 4690k.. (מיועד לאוברקלוקינג) כרגע נמצא באילת ומתכנן לקנות מחר קירור מעבד, אך מרוב קריאת ביקורות כבר איבדתי את זה ואני זקוק לעזרה קטנה. ההתלבטויות הן בין: Scythe Mugen 4 PCGH Edition שעולה 220 ש"ח באילת Noctua NH-U14S שעולה 242 ש"ח באילת (מאוורר אחד ולא שניים כמו בשאר) Noctua NH-D14 עולה 271 ש"ח באילת (יש גם מהדורת SE2011 שאין לי מושג מה זה אומר באותו מחיר) Noctua NH-D15 עולה 322 ש"ח באילת (אני יודע שהוא הכי טוב אבל אם לא בהבדל ענק מהאחרים אני מעדיף לחסוך). קראתי המון ביקורות טובות על ה U14S וכמעט נסגרתי עליו הבעיה שבגדול הביצועים שלו משתפרים אם מוסיפים לו עוד מאוורר, אבל להוסיף לו מאוורר זה 100 ש"ח ואז זה כבר לא שווה ו…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by michmich99,

היי, ברשותי המעבד skylake i7 6700K. קירור נוזלי: corsair h60 לוח אם: asus hero VIII רציתי לבצע המהרה ל-4.7 ואני לא מצליח, מישהו יכול לעזור לי בבקשה או לתת לי מדריך תקין ל-4.7. עד כה מצאתי מדריך ל-4.5 ושניסיתי לעלות ל-4.7 קיבלתי מסך כחול.

• 20 תגובות
    • 6.6k צפיות
  14. Started by tomersap,

היי, אני מעוניין לבנות קירור מים למחשב לי, יש לי כמה שאלות ואני אשמח לעזרה, אני קודם ארשום את המפרט שלי ואת הרכיבים לקירור מים שאני מתכנן לקנות ואז אשאל אני מתכנן לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (כרגע עשיתי רק לכרטיס מסך ואני רוצה למשוך את ה-OC כמה שאצליח בשניהם). המפרט שלי הוא כזה: מעבד: i7 4790k 4.4ghz. לוח אם: MSI Z97 gaming 3. מארז: Fractal Design Define S. ראם: Corsair Vengence DDR3-1600 4X4GB. כרטיס מסך: GTX 970 4GB WF3 core@1564mhz memory@8ghz. ספק כוח: SeaSonic s12ii -620. חשבתי לקנות את הרכיבים האלו בשביל הקירור מים:1. רדיאטור 360 XE (עולה 100 דולר) - https://www.ekwb.com/shop/ek-coolstr..._store=default2. רדיאטור 360 SE (עו…

15. Started by iveco,

באתר של אנטק כתוב שה CFM של A40 PRO זה 77 שקניתי את הגוף קירור מהחנות בקופסא רשום 41 איך זה יכול להיות ? יש 2 סוגים של ANTEC A40 PRO ? גם ה RPM שונה , קניתי את זה מהיבואן קופסא סגורה זה דומה בנתונים יותר ל C40 משהו מסריח פה https://antec.com/product/cooling/c40.php A40 PRO https://antec.com/product/cooling/a40-pro.php

• 20 תגובות
    • 7.8k צפיות
  16. Started by ToMuSH,

שלום, אני בעזרת השם קונה שבוע הבא מעבד E5200 ואיתו לוח חדש, זה: http://tahlit.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1222088&seaWordPage=%D7%9C%D7%95%D7%97+%D7%90%D7%9D 1. עכשיו, אני רוצה לדעת אם החברה הזו, ASROCK, היא חברה שאפשר לסמוך עליה, ז"א האם היא איכותית? 2. האם ספק ENERMAX 350W יחזיק את המערכת עם OC דיי רציני? (לכיוון ה- 4GHZ יחד עם קירור חזק, בסגנון V2 של OCZ) 3. אמרו לי שאני יכול להגיע איתו עד ל 4GHZ בערך, ואני סתם רוצה לדעת בשביל ידע כללי וכי זה מסקרן אותי, איך אני יכול לראות את זה? איזה נתון מראה זאת שם? אני יודע שזה מכפלה כפול תדר באס או משהו, אבל לא מצאתי משהו כזה.. בקישור שהבאתי ניתן לראות את ה"מפרט" של הלוח הזה. תודה מראש ולילה טוב.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. טוב הקיץ בפתח והגיע הזמן לשדרג את קירור המארז + מעבד יש ברשותי מארז CM690 עם הסט מאווררים הסטנדרטי + על המעבד יש AC FREEZER 7 PRO (במקור לא תכננתי OC בגלל זה לקחתי רק את הפריזר) בינתיים המערכת איתנה ויציבה באוברקלוק על 3.8 גיגה הרץ... כאשר המעלות הן 42-45 במנוחה וגג 64-66 במאמץ עילאי (לא כולל INTEL BURN TEST שם הוא מגיע לי 72+ ככה). בימים האחרונים כשהטמפרטורה הכללית בחוץ עולה ...אני שם לב שגם הטמפרטורה של המעבד עולה - המערכת עברה מ 42-45 במנוחה ל45-52 במנוחה (פיק באחת הליבות ל57 במנוחה!) אומנם במאמץ לא יצא לי לבדוק עדיין . עכשיו חשבתי לשדרג את גוף הקירור של המעבד ל -THERMALRIGHT TRUE BLACK 120 CPU COOLER . ולהוסיף שתי מאוררים למארז לשם שיפור סירקולצית האוויר תוך כדי שמי…

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מתכנן לקנות את המעבד הנל עם לוח אם של גיגהבייט p31 ככל הנראה ומעונין לבצע אוברקלוק בינוני ומעלה. למאוורר אני מוכן להשקיע עד 120. כמו כן, אני מעונין במארז איכותי ללא ספק,שיהיה קריר,נוח,איכותי ויפה..רצוי כהה (: תקציב למארז עד 300 שח. את שני הרכיבים אני קונה מksp. אלפי תודות!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NCa,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ממש חופר ומרעיש... ואני כבר מתחרפן רציתי לשאול איזה קירור פסיבי מומלץ לכרטיס מסך ATI 2600xt אני צריך קרור אפקטיבי ביותר וזול יחסית.. תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Rin,

1) איך הקירור הזה? קראתי הרבה ביקורות טובות - אבל מצד שני בהרבה השוואות למשל פה בטופ 10 http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm זה אפילו לא מופיע 2) מה הקירור למעבד הכי טוב באתר של www.pandas.co.il או איזה יותר טוב מ MUGEN II שם? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אוקיי קיבלתי היום את ה TT חיברתי אותו כמו שצריך רק שאין לי מושג לאן לחבר את המאווררים החיבורי מאווררים שיוצאים ממנו הם פיצול של 3\4 פינים. בכ.מסך המאוורר המקורי נכנס ל -2 פינים. בלוח עצמו יש לי מקום ל - Sys Fen 1 ו Sys Fen 2 שהם 3 פינים אבל זה לא מתאים... המרווח בין הפינים גדול מדי מכדי שהמחבר יכנס. מה עושים ? עריכה: יש את המתאים שמתחבר ל -12V לספק ויוצא ממנו שני חיבורים, אחד 0.7v והשני 12v ורק החלק של ה-3 פינים יכול להתחבר אליו. לאן מחברים ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

טוב אז ככה קניתי היום mugen 2 ואז אמרתי אני יעשה oc למעבד אז התחלתי לעלות כל הזמן קצת אני עכשיו על bus 170 מהירות מעבד 3.55 וv 1.344 טמפ' ב full לכול 8 הליבות הכלל על full הוא מגיע ל 86 +- ובמנוחה על 45-50 החום בחדר הוא 25 מעלות אבל המחשב באיזה פינה נגיד 26 מעלות הורדתי את ה v ל 1.306 ועדין הוא על 3.57 ghz ואני לא מבין בזה אז העלתי בביוס רק את ה bus מ 130 ל 170 ואת ה pcie מ 100 ל 115 ואת המתח ל 1.34 משהו כזה לא זוכר בידיוק אבל 1.3 מה אתם אומרים להמשיך להוריד לעלות משהו אחר אני לא מבין בזה אז תעזרו לי קצת תודה עמית

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shainov,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הנ"ל בחתימתי. כרגע המערכת יציבה מאוד ועומדת על 445 FSB ומתח של 1.29 למעבד ו 1.9 לזיכרונות (לאחר בדיקה של 4 שעות עם OCCT), שמתי לב שבמשחקים לאחר כ40 דקות המשחקים/אפליקציות קורסות לי למרות שבפריים 95 וOCCT לא קורה שום דבר. יש לציין שכ.מסך מומהר (9600GT) מ700 ל750 בליבה ול1870 לזיכרונות (שוב נבדק מעל לשעה וחצי עם OCCT בבדיקת GPU ולא קרתה שום קריסה של מערכות. האם הספק לא מספיק למערכת הנ"ל :SEASONIC 500W מודולרי. כמה וואט לוקחת לי כל הערכת ברמת העיקרון לפי הOC הזה? אודה לתגובות.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני קצת יחפור פה אז אני מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא ולעזור לי תודה מראש אוקי אז המטרה שלי היא להביא את המעבד (Q9550) למקסימום שהלוח (EP45-DS3L) יכולל לסחוב (עם זה משנה יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ וקירור למעבד AC EXTREM) אז ככה אני צריך קצת הסבר והדרכה בשלב הראשון אני צריך לכבות בלוח את כול הפיצ'רים של החסכון בחשמל זאת אומרת לחכות את C1E ו EIST (כבר עשיתי את זה) בשלב השני להכין את המעבד ל OC לשים את ה CPU CLOCK RATIO על הכי גבוה (במקרה שלי זה X8.5) לשנות את ה PCI EXPRES FRECAUANCY ל 100MHZ בשלב השלישי אני צריך להכין את הזכרונות ל OC עכשיו פה תתקנו אותי עם אני טועה קראתי שצריך לשים את ה SPD ל 2.00D שהיחס של הזכרונות היה 1:1 ביחס ל FSB זה נכון ? לשנות את התזמוני…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, ברשותי המפרט הנ"ל עם FSB של 450 ומחלקי זיכרונות 1:1 בביוס אני מתלבט איך לכוון את הזיכרונות PI1000 DDR2 . כרגע הם מכוונים כך: CL5 tRCD-5 tRP-5 tRAS-15 CR-2T וTRC-45 מתח זיכרונות 1.9 יציב לבנתיים ואנסה להוריד כמה שניתן מחר בבוקר. השאלה אם אפשר להדק את התזמונים ואם כן לכמה ואם לא האם להשאיר אותם כך(יש לציין שרכשתי 2 SFLEX 1600 וברגע שאני ירכיב אותם(כנראה שיצטרך להוציא את הגוף קירור לצערי מפאת חסך בגישה להתקנה נורמלית של מאוורר אחורי) אז על הדרך אחליף משחה טרמית. בכל מקרה מתוכנן המשך OC לכיוון 460 אם ייתן יותר במתח נורמלי מה טוב. ;D בכל מקרה אודה לתשובה מהירה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.