אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/threads/543316-CLUELESS-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D החלטתי ללכת על קירור המים המובנה.. עכשיו השאלה שלי היא איך לסדר את כל המאוורים במארז כמו שצריך. המפרט שלי כנראה יהיה: Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 Corsair Hydro H100i NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5 Fractal Design Arc R2 Window Black Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan עם 2 כוננים (כונן קשיח של SEAGATE ו-SSD EVO) אני יודע ש-Noctua חזקים בתחום (שקטים), למרות שהם מכוערים בכל אופן, אני לא יודע את המונחים…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכוכלם! אחרי הרבה זמן סוף סוף סיימתי לעבוד על המערכת החדשה שלי בימים הקרובים אני יעלה תמונות אבל בנתיים אני צריך את ערתכם בOC זה המפרט: מעבד - AMD 1700+ 0310 LT3C לוח - ABIT NF7-S REV2.0 זיכרון - Corsair Twinx512x2 (1giga total) PC3200LL כ.מסך - HERCULES R9500pro ספק - ENERMAX EG651 הארדיסק - MAXTOR diamond9 80g +DVD וצורב קירור (מקורר מים) מעבד - DD MAZE4 לוח אם - DD Z-CHIP אין עדיין קירור לדרומי וה MOFSET רדיאטור - BLACK ICE EXTREME 2 משאבה - HYDOR L30 כ.מסך - STOCK היתחלתי בOC ונתקעתי ב220FSB יותר מזה המחשב לא עושה פוסט נסיתי לעלות מתח לוח ל1.7 וזה לא עזר וגם זיכרונות ל2.8 לא עזר מה החלק המגביל פה? וגם כאשר אני מנסה לעלות את המכפלה מעל 10 ב220FSB אי אפשר לעשות פוס…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתחלתי לשחק Bioshock התחיל להיות אצלי מצב מוזר - כל כמה זמן הכרטיס היה קורס, כלומר, המשחק נתקע, מסך שחור ואז עולה לי ההודעה של ה VPU Recover. (יש לי את הדרייברים האחרונים...) כשהורדתי את כל הגדרות הגרפיקה ל Low זה לא קרה. בכל אופן, השארתי את ה Catalyst Control Center פתוח בעמוד של מד המעלות. אז התחלתי לשנות את ההגדרות גרפיקה במשחק כדי לראות מה גורם בדיוק לקריסה (כשמד המעלות פתוח ברקע). בקיצור הגעתי למסקנה הבאה - בכל פעם שהכרטיס מגיע ל 80 מעלות הוא פשוט קורס. מדוע זה קורה ? האם אלו הגדרות בביוס של הלוח אם ? האם הכרטיס דפוק? האם זו הגדרה כלשהי (כמו שיש הגדרות למעבד של המחשב - שאם הוא מגיע לטמפ' של 70 מעלות המחשב עושה ריסטרט). איפה אני שולט על זה? ואולי בכלל הכרטיס ד…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו חשב לעשות או עשה מערכת קירור נזולית שבאה ישירות מהמקרר לתוך המחשב? תחשבו על זה שנייה, המים במקרר מגיעים ל0 מעלות+- אז אם מעבירים אותם טוב דרך צינורות נחושת עם בידוד טוב והכל ואיזה מנגנון נגד הזעה (שלא יטפטפו המים) אז זה יכול לקרר את המחשב בצורה מטורפת, ואפשר לקחת את זה הלאה עוד יותר למשל לשים תא עם אלכוהול במקפיא (הרי אלכוהול לא קופא) ואז זה עוד יותר קר יש רק בעיה אחת של ההתנדפות של הכוהל. בקיצור רציתי לדעת אם מישהו חשב על זה או אם מישהו עשה כזה דבר כי אני חושב לבנות כזה דבר עם עזרה של אבא שלי שהוא עובד בקירור ומיזוג אוויר. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי AXP 2000+ NFORCE 2 LEADTEK וזיכרון 256 3200 של סמסונג עכשיו השאלה היא אם, עם מעבד בטמפרטורה של 49 ומאוור של AMD המחשב שלי יחזיק מעמד אם אני אעלה את הFSB ל166
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט מעבד: AMD ATHLONX XP 1700 סטפינג: JIHUB0302 קירור: THERMALIGHT AX-7 זכרון: WINBOND 512DDR PC3200 cl 2.5 BH-5 לוח: EPOX 8RDA PLUS העלתי את ה VOLTAGE אחרי זה ל 2.050 V בליבה (יש לי עד 2.200) ואת ה FSB ל 200 ואת המכפלה ל11.5 יצא לי 2300MHZ אבל זה לא היה מספיק יציב ולא הצלחתי לקחת תמונות
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום התחדשתי היום ב FREEZER 13...אני מצליח לעשות על 3.30 יציב..אבל על 3.50 לא..ניסיתי את כל האפשרויות שאני מכיר..אולי ניסיתי איזה שעתיים..המחשב עולה..אבלאחרי 10 דקות בדיקת OCCT אני מקבל מסך כחול...אפילו שאני מעלה למתח VCORE מוגזם.. למה זה ככה? E7500 EP45-UD3LR 6GB RAM 2X2GB 1066(aeneon 2GB 800mhz למי שלא הבין.הוספתי סטיק זיכרונות שהוא 800 והוא מגביל ת 1066
-
- 20 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות קירור מים למחשב לי, יש לי כמה שאלות ואני אשמח לעזרה, אני קודם ארשום את המפרט שלי ואת הרכיבים לקירור מים שאני מתכנן לקנות ואז אשאל אני מתכנן לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (כרגע עשיתי רק לכרטיס מסך ואני רוצה למשוך את ה-OC כמה שאצליח בשניהם). המפרט שלי הוא כזה: מעבד: i7 4790k 4.4ghz. לוח אם: MSI Z97 gaming 3. מארז: Fractal Design Define S. ראם: Corsair Vengence DDR3-1600 4X4GB. כרטיס מסך: GTX 970 4GB WF3 core@1564mhz memory@8ghz. ספק כוח: SeaSonic s12ii -620. חשבתי לקנות את הרכיבים האלו בשביל הקירור מים:1. רדיאטור 360 XE (עולה 100 דולר) - https://www.ekwb.com/shop/ek-coolstr..._store=default2. רדיאטור 360 SE (עו…
-
- 20 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הטעם בקניית מחשב מבוסס AMD? הוא זול יותר כמעט בחצי (545ש"ח ל-2.4XP ) מפנטיום מקביל לו (970ש"ח ל-P4-2.4) אבל מתחמם לטמפ' גבוהות ביותר, ורק מאוורר חיצוני חזק במיוחד שעולה לפחות-188 ש"ח(נוספים) יכול לרסן את זה וגם זה רק בצורה מוגבלת(וזה עוד הפתרון קירור המינימלי המתחייב למי שלא רוצה לקחת סיכון עם התחממות היתר והשחיקה של המעבד) ככה שבסיכום כללי ההפרש במחיר (237ש"ח) כבר לא כזה גדול ואם לוקחים בחשבון את שלוש שנות האחריות של AMD לעומת אחריות לכל החיים של אינטל אז אולי כדאי לחשוב שוב? אולי, חרם צרכנים קטן יכריח את AMD לצרף מאווררים יעילים יותר למעבדים שלהם מאשר הפורפרה המסכנה שמצורפת?! תקנו אותי אם אני טועה... המחירים מהאתר של ZENIT
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
coolermaster_hac_v81 והפירוט שלו הוא זה: Fan Dimension: 80 x 80 x 25 mm Rated Speed: 2500~4800 rpm Air Flow: 31.4~62.8 CFM Rated Voltage: 12 VDC Adjustable Voltage Rate: 7~13.2 VDC Heat Sink Dimension: 80 x 69 x 45 mm הנה קישור שמצאתי על המאורר http://www.hexus.net/review.php?review=525 אם תוכלו להגיד לי כמה שווה לדעתכם המאורר? ואם הוא שווה קניה? אם הוא שקט? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז סימבדה (נדמה לי שזה נקרא מידי) מאורר ג'נרי 80ממ מקדימה למטה מתחת להרדיסק מכניס אוויר בכמות לא גדולה (ששמתי את הסמארט פאן 2 שם הוא עשה המון רעש בגלל שהגריל חתוך וכנראה היו שריקות בגלל החוזק של הסמארט עם החתיכות ברזל הקטנות שנשארו מסביב..) סמארט פאן 2 (פועל על 2800 סלד למען השקט הטוב) מוציא אוויר מאחורה מתחת לספק ומאורר 70מ"מ (3700 סל"ד) של ספיר (שבא בתור מאורר למעבד) מחובר למפרצים של ה 5.25" וזורק אוויר לכיוון המעבד והמאורר על המעבד ספארק 7+ (על 4200 סל"ד למען השקט הטוב) על הפרספקט אני לא מוכן לעשות מאורר כי אני אוהב את החלון שלי כמו שהוא ולא רוצה מאורר שיהיה תקוע לי באמצע החיים ומאורר בגג שיוציא אוויר זה גם סיפור כי צריך מקדח כוס לברזל וגם נראה לי שהסמארט פאן 2…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים שמתאים לסוקט AM2+. עדיפות לחנויות בארה"ב (גם אם לא מייבאים לארץ), או כל מקום אחר בעולם שכן מייבא לארץ, בגלל שבחו"ל יש תמורה גדולה יותר למחיר זהה (בד"כ). תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הנל, של GAINWARD.. בזמן האחרון ביצעתי OC לכרטיס. 625MHZ@718MHZ לליבה 1100MHZ@1250MHZ לזכרון 1348MHZ@1548MHZ לSHADER הכל יציב.משחקים מחזיקים בלי בעיה במשך שעות וטמפ' כמעט ולא השתנתה..לא מעל 73 מעלות בעומס מלא. את השינוויים ביצעתי בRIVATUNER וGPU-Z אכן מראה על העדכון. העיניין הוא שאני לא מרגיש שום הבדל בביצועים במשחקים..הFPS נותר ללא שינוי..אני מדבר על משחקים כדוגמא GTA IV. CRYSIS וCRYOSTASIS... לא אמור להיות הבדל משמעותי? הוספתי כמעט 100 NHZ לליבה! שאר המפרט הוא E5200 2.5GHZ@3.5GHZ 4GB DDRII Gskill 500W SeaSonic WIn 7 Ultimate תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי חיישן טמפרטורה שאני רוצה לחבר לכרטיס מסך ואני רוצה לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם כדי שיציג לי את הטמפרטורות.... תודה מראש לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב התחיל החורף {לפחות בצפון} ורציתי לדעת סתם איך הטמפ' שלכם כי שלי מצוייייינות. סלרון 1000. מנוחה. אני אוהב את החורף. יאיר
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה... יש לי בצד של המחשב מאורר (בחלון) עכשיו הוא מוציא אויר החוצה.. אפשר לסובב אותו כך שהכיוון של הרוח תיכנס לבפנים? כלומר שמהאורר יכניס רוח לתוך המחשב,האם זה טוב ? כדאי לעשות את זה? תודה לכל העוזרים.... נ.ב יש לי טמפ 57 מעלות שאני משחק...
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי לוח אם asrock g31m-vs2 מעבד e6750 2.6 עשיתי oc והגעתי ל 3.024 בבדיקה עם occt רשום erorr defected cpu 1 או שהוא קורס והבנתי שאנשים הגיעו ל3.4 GHZ ללא קירור מאסיבי המעבד במעלות ממש טוב (45-50 במאמץ) אני לא יודע מה אני צריך לעלות במתחים ואם אני צריך אשמח מאוד לעזרה בנוסף אני לא יכול לנעול את pci-e מתחת ל112 המחשב פשוט לא נדלק !
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני תקוע עם גיפורס 4 (סליחה על המילה) מסריח.., ואין הלי אפשרות בלוח אם שלי, של VIA לנעול את הAGP/PCI על תדר מסויים.., לכן לקנות כרטיס מסך חדש וטוב יכול לעלות לי מעל 1000 ש"ח ומכיוון שיש לי תקציב די נמוך של 500~600, חשבתי לקנות לוח אם חדש עם אפשרות לנעילה של AGP/PCI, יש לי מעבד פנטיום ארבע B, אז האם הרעיון לקנית לוח אם, שווה את זה? אם כן, איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות שמאפשר אוברקלוק, נעילה של AGP/PCI, משהו שיהיה טוב לאוברקלוק, תקציב של כ 500~600 שקל, אפשר לחרוג טיפה, אם יש משהו ששווה טיפה יותר כסף.. 8) תודה!
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה אם אני יכול לגרום לו להסתובב מהר יותר או משהו שימהיר אותו (חוץ מרייד)?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ZOTAC 9800GTX פלוס , הוא מחממם את החדר קצת, יש אפשרות להרכיב לו קירור Accelero TWIN TURBO PRO בכדיי להוריד קצת את החום ? הכרטיס חזק מאוד ומריץ לי יפה מאוד כל מישחק כבד ץ רוני
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שרבין תמיד התחיל את המשפטים שלו אם אני מאמין, אז לזכרו של רבין אני גם יתכיל את התר'ד הזה באני מאמין שלי. אני מאמין שמודינג אמיתי אי אפשר לקנות, בזה אני מאמין, שאם אתה קונה 8 מאוורים שמתוכם 6 80 מ"מ אחד 120 מ"מ ועד volcano 6 על המעבד אז זה לא אומר שעשיתה מודינג רציני. זה אומר ששידרגתה את המחשב בצורה אידיוטיצת ובזבזתה הון כסף סתם. עם קניתה חלון. עשיתה מודינג, נכון, אבל לא מודינג אמיתי, עשיתה מודינג של פחדנים, מודינג של "על בטוח" שום דבר לא יכול לקרות למארז, למחשב, וזה ממש יפה. אבל זה לא מודינג אמיתי. באתה וסילסלתה את כל החוטים בתוך המארז כדי שיהיה יותר יפה, לא עשיתה מודינג אמיתי, בסך הכל חסכתה מעלה או שתיים ואתה ממש משועמם. אז מה זה כן מודינג רציני? לצבוע את המארז לתלו…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עשיתי כבר בעבר OC של 8*400 אבל אני רוצה לעשות עם מכפלה 9. אני על 360*9 spread spectrum כולם על DISABLE Pci-ex 100 זיכרונות 1:1 c1e disable אני על מתח 1.365 משו כזה, אני עכשיו יסתכל כמה בדיוק .. אני מעלה כל פעם ליבה אחרת נופלת בבדיקות. ב OC הקודם אמרו לי לשי מתח לגשר ועוד דברים לגשר .. אני לא מבין בזה בגשרים הכוונה .. אם תסבירו לי זה יחסוך לכם זמן =] אז לבינתיים מה לעושת להמשיך להעלות ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600, אני רוצה להחליף את המאורר שבה איתו למשהו יותר טוב כדי שאני אוכל לעשות לו OC ל 3.2GHZ ומעלה.. יש לי תקציב של 250 ש"ח לזה. חשבתי על אחד מהשלושה האלה, איזה אתם ממליצים לי?: 1. 3D Rocket II GH-PCU23-VE של Gigabyte. Thermaltake TMG i2 .2 .Zalman 9500.3 של זלמן איזה אתם ממליצים? ואיך אלה לאומת הV1 Copper 110mm Blue Led CPU Coole של TT? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-