אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מעבד פשוט חלומי, אוברקלוק מעולם לא היה קל יותר... המעבד יציב אצלי 5GHZ גם ב 1.362V שעה OCCT ( לא מנסה יותר ) עדכון תדר ותוצאות SPI בקרוב
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם האופנה הזאת - של "להלביש" מאווררים על הזכרונות, איננה רק גימיק? האם יש באמת השפעה או משמעות לכך? מעניין אותי ברמה התאורטית. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מה הלך הרוח באשר ל Corsair H50 (קירור המים)? האם המערכת הוכיחה עצמה? או שכדאי לדבוק בקירור אוויר יעיל מקביל? תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הv8 , הוא יחסית שקט ? , ועל מה אתם הייתם הולכים ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בתוכנת CPUZ מופיע תחת CORE VOLTAGE 1.068V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU VCORE 1.6V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU 1.20 בתוכנה המצורפת ללוח האם easy tune מופיע Voltage 1.2 רציתי לדעת מה הוולטז בכל תוכנה אומר ואיזה מהם רלוונטי ל OC תודה intel 17 2600k gigabyte p67A-ud4-B3
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מדובר על Q6600, בהתחלה הוא היה יציב על 3.2GHZ אבל אחרי כמה זמן הוא הפסיק להידלק והורדתי ל3GHZ ומאז זה רק יורד. ניסיתי לעשות ל 2.8 אבל המחשב אפילו לא נדלק והייתי צריך לאפס את הביוס. זה משהו שאמור לקרות למעבדים עם הזמן? זה פשוט נראה מוזר.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס מסך 8800GT של TwinTech כזה^ המאווררים שלו מרעישים נורא וגם אחד התעקם ולא מסתובב כמו שצריך. אפשר המלצה לזוג מאווררים שיוכלו להוות תחליף שקט למאווררים הנ"ל? האם הקירור הזה טוב..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי. לפני כחצי שנה קניתי קירור לנייד בשמונים שקל. חודשיים הראשונים הוא עשה את העבודה, אבל בחודשים האחרונים הוא עושה רעשים וזה די מפריע. שמתי עין על קירורי Zalman, על הסדרה של Zalman ZM-NC מ1000 עד 3000. השאלה איזה הכי כדאי לקנות? גם שלא ירעיש הרבה וגם שיעשה את העבודה וישמור על טמפרטורה טובה במחשב, במיוחד כשהוא במאמץ כשאני משחק בו מדי פעם. מפרט: Acer aspire 5740G מעבד i7 620M כרטיס מסך Radeon HD 5650.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מערכת מחשב SB 2500K asrock extreme4 או MSI GD53 ANTEC 300 אעשה כנראה OC קל למעבד 4 - 4.3, האם הKATANA 3 יספיק לOC כזה, או מוטב לקחת קירור רציני, ה YASYA למשל ? או יש המלצות אחרות ? (לפי מה שקראתי ה AC FREEZER PRO REV2 הוא ממש לא יעיל, ובקושי עולה על קירור הסטוק...) תודה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. Real Temp מורה על שינויים גדולים בטמפרטורה (שינויים של 10 מעלות!) בתוך שניות! ז"א, משנייה אחת לשניה הטמפרוטה הנמדדת עולה ויורדת ב 10 מעלות (מ 29 ל 39 אגב). יש הסבר לכך???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה חברים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך יכול להיות שהטמפרטורה כל כך גבוהה? מה אפשר לעשות עם זה? (ראו תמונות מצורפות). http://img34.imageshack.us/img34/781/85452841.jpg http://img829.imageshack.us/img829/7631/16793702.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה לקירור לכל החומרה שיש לי המפרט שלי לוח אם asus maximus IV Extreme מעבד i7 2600K כרטיס מסך gabyte GeForce GTX470 1280MB GDDR5 ספק Enermax PRO82+ 525W זכרונות OCZ 1600 mhz 6G מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 ארד דיסק Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הי יש לי I3 530 ב OC וכרגע יש עליו ALPINE11 מעפן והטמפרטורות במאמץ עוברות את ה 72 מעלות ! אני מחפש קירור טוב ולא יקר , כמובן שאני מכיר את ה KTANA3 , FREEZER7PRO וכו'.. אבל נתקלתי ב Vantec VAF9225 ב 95 ש"ח וממה שהצלחתי לראות באתרי השוואה כמו ב FROSTYTECH הוא נותן ביצועים די טובים.. השאלה אם מישהו מכיר אותו מקרוב ויכול להמליץ עליו (או לא..) תודה Vantec VAF9225 http://www.omc.co.il/Products.php?id=VANTEC-VAF9225&category=VANTEC-VAF9225&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_093/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי אפשרות לעשות RUN (אם זאת הדרך להפעיל את הבדיקה, אם לא אז איך ?) :s05:
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
זה האוברקלוק הראשון שלי. עשיתי oc בינתיים רק לליבה. השתמשתי בתוכנות ati tool, after burner, trixx הגעתי ל806 בליבה והזיכרון בסטוק כמו שאתה רואים בתמונה הgpu1 כמעט לא עובד max:50% והמהירות שלו 157 זה בסדר ככה?? בati tool התחיל להיות נקודות צהובות קופצות זה נחשב לארטיפקטים???
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כרגע אני עם המפרט בצד,בוצע אוברקלוק די פשוט (ניתן לראות בחתימה) בגיימינג,יש הבדל גדול לעומת הסטוק. השאלה היא : האם הביצועים ישתפרו במידה ניכרת במעבר מ-3.5ghz ל-4ghz? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1739967
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אני צריך שתמליצו לי מה לקחת איזה קירור למעבד ? השימוש הוא לגיימינג ויכול להיות שבעתיד נעשה OC בוא נגיד שתקחו בחישבון OC בקטע הזה תודה אמרו לי ה NOCTUA משהו כזה טוב... אבל ראיתי שהוא יותר מדי גדול הדבר הזה זה נכנס בכל מחשב?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עד כ120 ש"ח למעבד I5 2300 '1155 דגש על שקט אך לא על חשבון הביצועים חשבתי על FREEZER 7 PRO
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי.... אבל בכל הכנות אין לי שמץ של מושג איך... התחלתי לקרוא מאמרים אבל הכל סינית.. פעם אחרונה שניסתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך , שרפתי אותו. יש לי שאלה קצת מוזרה... אני גר בהרצליה... האם יש משהו שיכול לעזור לי פיזית עם האוברקלוק? הייתי מאוד שמח לכך תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שדרוג קל למחשב הגיע הזמן גם לשדרג את הקירור. יש לי כרגע (מפרט מלא בצד) מארז Nzxt trinity, יש בו 2 מאווררי 120 מ"מ (1 מוציא 1 מכניס), ועוד מאוורר 80 מ"מ בדלת שמכניס אוויר. המאווררים כבר בקושי פועלים ועושים המון רעש מיותר. אני מחפש 2 מאווררים של 120 ועוד אחד של 80, שיהיו כמה שיותר שקטים ושיקררו כמו שצריך. אני לא יודע כמה בערך צריך להשקיע אז פשוט תציעו אופציות (בכמה שיותר זול). אשמח לעזרה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
האם הקירור שמגיע עם המעבד הזה עובד "כמו שצריך" אם לא עושים אוברקלוק? כשאני אומר "עובד כמו שצריך" אני מתכוון לטמפרטורות סטנדרטיות לדגם הנוכחי ועבודה רציפה תקינה. אני מתכוון לשחק במשחקים, כך שהמעבד מין הסתם יעבוד ב100% לאורך זמן. שאר הרכיבים פחות או יותר סטנדרטיים כך שלא מדובר במערכת חמה במיוחד באופן כללי. האם קירור הסטוק יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
אוברקלול למעבד: מעבד - Q6600 2.4GHZ, לוח אם - P35-DS3L, זכרון - CORSAIR 800MHZ CL4 2X1GB 1. לסביבות ה 3GHZ אפשר להגיע מבלי לגעת במתחים, נכון ? 2. אם אני ארצה יותר, עד כמה קריטי אם הזכרון והלוח אם יעברו OC, יענו זה משהו בסדר, שכן הרבה עושים, או שזה משהו פחות מומלץ ? ולא מדבר על OCרים מקצועים שעושים לצורך שבירת שיא, אלה לשימוש יום יומי - עד כמה זה בסדר אם בכלל, ואם כן אז אם בכלל שווה מבחינת שיפור ביצועים (יענו נגיד עשיתי OC 3.6 אז נגיד להגיע ל 4 עם OC ללוח וזכרונות בשביל לקבל עוד FPS או שתיים במשחק... אז ברור שלא שווה...) 3. אם אפשר לקבל לזה תשובה, כי בטח תגידו שזה משתנה אצל כל אחד אבל אם יש בערך אז - כשצריך להתחיל לעלות מתחים, למי בדרך כלל מעלים, למעבד, או שגם ל FSB ול…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בHTPC שלי המבוסס עם המעבד הנ"ל יש רעש עקב התחממות המעבד (המאוורר מסתובב מאוד מהר), אני מעוניין לרכוש גוף קירור חדש כאשר ההגבלה היא 10 ס"מ גובה וכמו כן שיהיה שקט. חשבתי על השוריקן של scythe מה דעתכם עליו? כמו כן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות שיעמדו במגבלת הגובה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-