עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה תשובות בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בגדלים של 80 עד 120מ"מ. אני מבין ש Zalman כבר לא מובילים בתחום?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by icebreak,

הצלחתי להגיע מ 133 ל 146, וגם אז זה לא הכי יציב. אני יודע, מחשב ישן, מעבד חרא וכו' אבל עניין אותי לכמה אפשר להגיע (כמה VCPU אני יכול לתת לו בלי לגרום לנזק) ? ל 146 הגעתי אחרי ששמתי 1.8V למעבד ויחס 1:1 לזכרונות. וגם יש לי ATI 9600PRO עם 256MB, לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע איתו ב OC (ל CORE ו MEM) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by GeForce,

האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?

• 10 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by DarkLloth,

המפרט בצד , מה שקורה כאשר אני עושה OC ל 3GHZ המחשב עולה והכל בסדר אבל לאחר RESTART אחד או שניים ה OC מתבטל וחוזר למהירות 2.4GHZ ... איזו אופציה ב BIOS אני צריך לבטל ע"מ שזה לה יקרה ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by GamePad,

כאמור, אני עושה oc קטן ורוצה לבדוק שהכל בסדר.. מה הבדיקה הכי מהימנה?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  7. יש לי לוח של soltek ויש להם כלי מיוחד שנקרא redstorm overclocking ושמעתי שהוא יעיל אך אין לי מושג איפה אני מוצא אותו. הוא נמצא בביוס? או ניתן להורדה? בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. ביום ראשון אני מקבל את השילוש הקדוש שהזמנתי, אחרי ש(תודה לאל) נשרף לי המעבד הקודם (פנטיום 3 667 מה"צ) ואני יודע איך לעשות את האוברקלוקינג למעבד, אבל אני יודע שעושים גם משהו לזכרון, ומכיוון שלא קניתי זיכרון מיוחד לאוברקלוקינג, ואני לא רוצה לשרוף אותו אז אשמח לקבל עצות לגבי מה לעשות לזכרונות. המפרט שהזמנתי: AXP 1700+ TBred B (0.13 Micron) EPoX EP-8K9A2 KT 400 MOBO Samsung 256 MB DDR 333/2700 MHz כמו שאתה רואים, לקחתי לוח של איפוקס מכיוון שהם ידועים ביכולות האוברקלוקינג שלהם ולקחתי את המעבד 1700+ עם ה0.13 מיקרון בגלל שההוא מתחמם פחות. תודה לעוזרים, ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט.

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by vipersh,

שלום לכולם, אפתח בזה שאומר שאם טעיתי בפורום נא להעביר את הדיון לפורום המתאים, לפני שבוע עשיתי למחשב של חברה שלי OC, המעבד הוא E7300 והגעתי איתו למהירות המכובדת של 4000Mhz המעבד עבר בדיקות מאמץ בSNM ללא בעיה, וגם הטמפרטורות היו מקסימום 63 במאמץ מלא, משום מה כשמתקינים כל מיני תוכנות (לא מצאתי דפוס מסויים בהן..) אז הוינדוס מקפיץ הודעות שגיאה, כשלפני הOC הוא לא היה מקפיץ בהן את הודעות השגיאה, רציתי לדעת האם הבעיה היא בעיה מוכרת ואם כן איך אני פותר אותה... אני מצרף דוגמאות להודעות שגיאה שמקבלים:

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

היי לכולם, החורף הגיע ואיתו המעלות הקרות לכמה הצלחתם לדחוף את החומרה שלכם? מה השיא שהגעתם אליו? פרסמו תוצאות של super pi ואת המפרט שלכם+הOC שהגעתם אליו. הכללים הם: חישוב ב1M, חוץ מזה כלום פחות או יותר.. play dirty את התוכנה אפשר להשיג פה: http://www.visionengineer.com/files/Super_Pi.exe אני יתחיל: צפו ל35 שניות או פחות מדי שאני יעבור בלי יחסים על המפרט שלי פה התוצאה היא 44 שניות, מהמעבד הקודם שלי עכשיו תורכם i wanna see some extreme results! מקום ראשון לאינטל: holy J עם 35 שניות מקום ראשון לAMD: בייטר עם 27 שניות (מדהים! מתקרבים לשיאים עולמיים)

• 85 תגובות
    • 7.9k צפיות
  11. Started by 1liran1,

יש לי מעבד E6750 2.66GHZ ועשיתי לו בדיקת מאמץ ב OCCT לאחר מכן בדקתי את המהירות שלו וראיתי שהיא ירדה ל 2GHZ ולא עשיתי כלום עשיתי ריסט למחשב והכל ועדין אותו הדבר מה זה יכול ליהיות?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by WildChild,

אני לא יודע איזה מאוורר למעבד לקחת בתקציב של 200-300 ש"ח. אני צריך שהוא יהיה שקט אבל בעיקר שיקרר את המעבד... בינתיים אני מצאתי שני דגמים שאני לא יודע באיזה לבחור... תמליצו לי בבקשה באיזה מהם לבחור ועם יש משהו יותר רציני אז תגידו לי... GIGABYTE G-POWER PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3872 THERMALTAKE BIGTYPHOON http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 תודה לכל מי שיעזור...

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להעלות את המכפלה של המעבד הנ"ל אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בלוח אם ASUS COMMANDO תודה

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  14. Started by amirn,

היי, 1. האם מישהו יודע אם קירור Freezer Xtreme יתאים ללוח GIGABYTE EP45-DS3R ? - יש ללוח קירור NB בגובה 3 ס"מ בערך. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2842 2. האם ניתן להשתמש בו ללא מאוורר (כלומר כקירור פסיבי)? 3. למארז HTPC השוכב שלי יש גובה של 14 ס"מ מהלוח, וגובה הקירור 13 ס"מ, האם זו תהייה בעייה? (למרות שנראה שהחום יוצא מאחור ולא מלמעלה - ויש לי מאוורר מוציא אוויר מאחור) תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by r.b.y,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל : intek q6600 gigabyte ga p35 ds3l kingston ddr2 800mhz lc5 wd500aaks raidmax sagita black 2x120mm hec 500w keadtek 8800gt 512mb logiteck 5.1 x530 logitech lx500 lg gsah55n x20 מבקש עזרה בקירור שיהיה שקט מאוד וטוב תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by sasi20,

יש לי מעבד 830 של אינטל כפול ליבה קניתי אותו לצערי עם המערכת המקוללת של טרמלטק הביג ווטר רציתי לדעת אם הטמפרטורה שאני עובד עכשיו 56-57 מעלות ללא מאמץ האם זה נורמלי? ולפעמים שאני מקודד סרט אז הוא מגיע ל70 מעלות!! רציתי לדעת אם כל העניין הזה הוא נורמלי כי אני מנקה אבק לפחות פעם בחודש חודשיים ויש לי את המארז קנדלף של טרמלטק כך שיש לי 7 מאווררים אחד מקדימה 120 שמכניס אחד קטן מאחורה שמוציא עוד אחד 120 שמקרר את הצלעות של המערכת קירור (הוא מחוץ למחשב ) ויש לי אחד למעלה שמוציא ועוד שניים בספק אשמח לתשובה או להצעה

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  17. בלי להתייחס לרעש - רק לקירור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, ניראה לי שיש לי בעיה בחישן טמפרטוה של הלוח אם . החומרה שלי היא: AMD atlon xp 64 +3000 756pin DFI LanParty 250GB עכשיו הטמפרטוה שלו יושבת על 49 מעלות לפי מה שזה מראה בביוס וזה ניראה לי קצת גבוהה ואני עם קירור של TT Tr2 קיבלתי אותו בימקום הסטוק באותו המחיר והטמפרטוה במארז היא 29 עכשיו השאלה שלי היא אם זה בעיות חישן או שזה שבאמת הcpu יושב על 49 מעלות ?

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by dan9,

הי! יש לי 8800 GTS 512 האחרון והיתי מעונין לבצע OC חשבתי על כמה אמצעי קירור והיתי מעונין לשמוע כמה דעות! מי שהוא מכיר את החברה DUORB? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp#feature אשמח לשמוע עצות גם ממי שלא מכיר!! ובנוסף לפי דעתכם בשיפור של עד כמה אחוזים אני יגיע? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, טוב אז נמאס לי מהמאורר הישן (מאוד) TT 7+ אני בקרוב אלך לקנות חדש, יש לכם המלצות? יש לי AMD BARTON 2500 לוח אם ABIT NF7-S V2 המחשב נמצא בחדר שלי, ככה שהשקט דיי חשוב... יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת? אה כן, המחיר עד 300 שח. תודה, strife

• 23 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by fransis,

http://www.pch.co.il/docs/pd1706383779.htm. האם כדאי לי לקנות אותו ? הוא שווה משהו בכלל ? הוא יותר טוב מהוולקנו 7+ ? (יש לי P4 2.66.)

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  22. Started by a-v-i,

היי מישהו יודע איך נועלים את ה AGP/PCI בלוח הזה? אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק.. מצאתי שם את ה AGP שעובד ב-66 אבל אין לי מושג איך לנעול את זה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by davis5,

קניתי היום משחה טרמית של artic 5 אחרי מריחה הטמפ צנחה בכ10 מעלות ניסתי לעשות OC ב370X9 במתח 4.125 בביוס המחשב יציב מריץ אפילו את TAT כשאני מעלה ל400 וגם ל380 הבהרצה של ORTHOS אחרי כמה שניות מתקבל מסך כחול ניסיתי לעלות מתחים אפילו ל1.55V לא עזר ? תופעה נוספת ניסיתי להוריד מכפלה ולעתות מעל 400 MHZ הביוס פשוט לא מקבל מכבה את המחשב ומעלה אחר כ10 שניות שוב בתדר הרגיל ניסיתי לשנות תזמונים של זיכרון לעלות מתחים לזיכרונות וללוח שום דבר לא עוזר איך אפשר לדעת אם הבעיה בזיכרון או בלוח?

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  24. שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש, המפרט שלי כתוב בצד. קניתי בכוונה חלקים שמתאימים לאוברקלוק - זיכרונות CL4 עם קירור פאסיבי, קירור תותח למעבד, ספק עצבני. הבעיה היא שאין לי כל כך זמן לעשות אוברקלוק למערכת הזאת, מה גם שאין לי חשק לחפור בזה (שינוי, בדיקה, שינוי, בדיקת יציבות וכו'). רציתי לדעת מה אני מפסיד מבחינת ביצועים, של משחקים, תוכנות פופולריות וכו' (בעיקר משחקים). אודה אם תוכלו להביא לי איזשהו השוואת ביצועים של מערכת כמו שלי (חייב להיות כזה, כי מערכת כזו היא פופולרית וחדשה בקרב הגיימרים..) עם OC ובלי OC. נקווה בישבילי שההבדל לא קריטי..

• 2 תגובות
    • 393 צפיות
  25. Started by Bengo5,

כמו שאתם יודעים עשיתי אוברקלוק.. ועכשיו אני רוצה להחזיר הכל כמו שהיה.. הכוונה בהגדרות הביוס איך אני מסדר את ההגדרות לברירת מחדל? זה יפגע בווינדוס?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.