עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sahargt,

ראית את הגוף קירור הזה מה את אומרים שווה משהו יתאים למארז ATX כי אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד בשביל להצליח יותר ב OC אני יחפש בקורות על הגוף

• 9 תגובות
    • 540 צפיות
  2. שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישאר לעבוד בלילה... אני רוצה שהוא יהיה פחות רועש מעבד-E5200 לוח-biostar TP43D2-A7 מארז-COOLER MASTER ELITE 335 אז..אני צריך תוכנה שתעזור לי לשלוט במאוררים..

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. ?איזה תוכנה טובה להגברת מיהירות מאורר של המעבד?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  4. עיינתי בכמה נושאים שנפתחו בפורום ועל פי דברם של אנשים חזרו ואמרו שמשחה טרמית שמכילה כסף מסוכנת. קניתי AS5, עד כמה שידוע לי זו המשחה בין הטובות בשוק היום ורציתי לדעת מה הסיכון בשימוש בה. החלפתי משחה טרמית פעם אחת עם משחה בשם: STARS-420, בקרוב אני קונה קירור של אינפיניטי ואני רוצה למרוח את ה-AS5 שאלתי היא כזו: מה הסיכון במריחת המשחה, אני לא מוציא את המעבד מהבית שלו, המריחה תתבצע בתוך המארז ועל ידי הציוד המתאים?(אלכוהול 70 אחוז, כרטיס אשראי, צמר גפן) נ.ב קראתי את המדריך שמופיע באתר.

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by Esparco,

יש לי לוח של ASUS P4V800X עכשיו הביוס שלו בגרסה הראשונית הורדתי מהאתר את הגירסה האחרונה ואני מנסה לעדכן אותו דרך כל מקום אפשרי הוא לא מאפשר הוא נותן הודעת שגיאה שהקובץ של ביוס שאני מנסה לצרוב הוא יותר גדול מהביוס עצמו! והקובץ כולה 500 ק"ב הביוס לא אמור להיות איזה 2 מגה ושאני מנסה להוריד לקובץ את הביוס הנוכחי הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון! כל זה עם התוכנה AFUDOS.EXE של אסוס מי שמכיר את הבעיה אני ישמח לשמוע תודה!!!!

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by tialk,

מעבד:פנטיום 2.4 HT לוח אם:8knxp זכרון:twin moss 2*256 twister 466Mh 1: אני לא מצליח לנעול את ה pci/agp אפילו כשאני מקנפג את הbios ל locked כשאני מעלה את המחשב easytune מציג לי ערכים רגילים כלומר גם ה pci וגם ה agp עולים יחסית לfsb המומהר .???. 2:אם אני מנסה להמהיר את הביצועים פתאום אני מקבל תדרים נמוכים להחריד של 1000 -1100 מגה הרץ במעבד והמתח שלו נופל מ1.525 ל 1.10 ומשהו וולט או שהמתחים גדלים ל 1.6/2.8 במקום 1.5/2.6 ל זכרון / כרטיס מסך בהתאמה. מה יכול לגרום לתופעות הללו ? משהוא נתקל במקרים דומים ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, היום קיבלתי את המאוורר NeonCooler7-BL של GigaBite,וגיליתי שהוא מתאים ל: AMD Athlon XP 3200+/Semperom all series. ברשותי מחשב Pentium 4 1.4 GHZ עם לוח של Intel d850GB. האם ניתן להרכיב את הסינק החדש על הלוח הזה? מצורפת בזה תמונה מ-cpuZ. תודה מראש לכל מי שייעזור לי,המשך ערב נעים לכולם. אסף. עריכה: צירפתי גם תמונה של המאוורר+הסינק.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  8. אז ככה, יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS GE FORCE FX 5700LE AGP, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. קראתי את מדריך האוברקלוק לכרטיס מסך שבאתר, ואני רוצה להתקין COOLBITS, האם יש מישהו שיודע בוודאות אם היא מסוכנת? דבר שני, אחריי שאני מעלה את המהירות של הכרטיס, יש איזה תחליף ל-3DMARK בבדיקות יציבות? ואחרון, האם ניתן לפתוח צינורות תוכנתית לכרטיס הזה?

9. כי הבנתי שיש כמה סוגי ליבות או משהו כזה? איזה יש ומה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. ברשותי כרטיס Giga-Byte GV-NX66256DP2 FX6600 . הכרטיס פועל במהירויות של 400 ל gpu ו 800 לזכרון. לאילו מהירויות אפשר להאיץ אותו בהנחה שהטמפרטורות תקינות? האם אחרי האצה כזו הוא מתקרב ל Gigabyte GV-NX66T256DE Geforce 6600GT (גם ddr2)? אילו טמפרטוררות נחשבות בטוחות ב GV-NX66256DP2 ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. יש לי לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 ומעבד A64 3200 S939. אני לא מצליח לעשות OC בכלל תעזרו בבקשה. 1. כשאני מנסה בביוס להחליף ל HTT X3 או X4 ולעלות את ה HTT ל מעל 200MHZ אז פשוט הלוח לא עולה ואחרי כמה זמן הוא עולה מהביוס השני ומתאפס. ניסיתי לעדכן לביוס הכי אחרון שיצא שהוא F6 וזה לא עזר להיפך עכשיו כשאני עולה לWINDOWS במצב DEFAULT שהוא 200*10 משומה הוא מוריד לי את ה HTT ל 184MHZ ואת הזיכרון ל 184*2 למרות שבביוס מצויין שהזיכרון צריך לעבוד על 200*2 ולא לפי ה HTT. בכל מקרה לא משנה באיזה HTT ובאיזה CLOCK אני מנסה לעלות את המחשב הוא פשוט לא עולה חוץ מה CLOCK הברירת מחדל. זה מאוד מוזר כי אני קראתי בהמון פורומים על הלוח הזה והגיעו איתו לתוצאות מאוד טובות ללא שום מודים ואפילו שינוי…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by m.l,

האם מחשב שלא מתוכנן לאוברקלוק עם מעבד E6300 זקוק לקירור יותר מסיבי מהקירור סטוק כגון קירור מים? או שאפשר להסתפק בקירור אוויר?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by Infin1ty,

יש ברשותי כרגע מארז של shuttle (בעצם מחשב), המאוור הראשי (של המארז\מעבד) מרעישים בצורה מחרידה, פתחתי את המאורר והבנתי איך כל העסק עובד (דומה מאוד לקירור במחשב נייד), בכל אופן, אני צריך להחליף את המאוור הפנימי, לא מדובר על מאורר יעודי למעבד אלא מאורר די סטנדרטי למארז (שיושב על heatsink שמחובר למעבד בצינורות נחושת). חיפשתי מאוור למארז חזק ולא מצאתי (הכי גבוה שמצאתי היה משהו כמו 2000RPM), איפה ניתן למצוא משהו שיכול להגיע ל 3500RPM אך עם זאת יהיה די סקט (ובשקט אני מתכוון שאפשר לישון לידו או אפילו לדבר בטלפון.. ) אני חושב שמדובר על 120 מ"מ.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. לוח אם asus p4sgx - mx

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by most,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לעשות אוברקלוק למעבד? אני צריך משהו פשוט כדי לעשות אוברקלוק לא גדול במיוחד... שאלה:אני צריך להוסיף איוורור למארז גם אם אני עושה אובר קלוק קטן?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by TeaTime,

אחרי שהיום במפתיע הOC שלי קרס אחרי כמעט שנתיים של עבודה ללא בעיות, בתוספת של טמפ' מדאיגות מאד מהCPU של סביב ה75 החלטתי להחליף את קירור הסטוק ששירת אותי נאמנה כל השנים 150 ש"ח זה התקציב, גמיש עד איזור ה200

17. Started by orengore2,

שלום אני צריך מאוור די פשוט למארז שלי שאין לו מאוור צדדי בדלת שמוציא אויר ראיתי שני דגמים של זלמן באייבורי (כולה מאווררים והם קרובים אז לא נורא) אשמח לדעתכם Zalman ZM-F1 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=414 Zalman ZM-F2 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2771&CatCode=414 תודה

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by mrbig,

אני יודע שעל פניו הם לא אמורים להתאים אבל יש לי קירור ישן של זלמן והייתי רוצה לשים אותו על ה8800GT החדש שלי יש מצב לעשות קומבינה ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by dids22,

שמתי לב שהגודל שלו הוא 70 מ"מ חח הייתי בטוח שהוא 80 הקיצר משהו אולי יודע קצת פרטים על המאורר הזה מה עוצמת הרעש? כמה cfm יש? (חח מזה בכלל?) מה הלחץ אויר ? נערך יש לי אופציה בלוח אם לשים את המאורר על cpu smart fan contoler (משהו כזה) הקיצר בדקתי וזה עושה שנגיד מעל 60 מעלות המאורר יעבוד על עוצמה מלאה 40-60 עוצמה בינונית ומתחת ל 40 עוצמה נמוכה (משהו כזה חח) אבל במקום זה קורה לי משהו אחר כשטמפ' על 35 ומטה המאורר מפסיק לעבוד ואחר כך כשהוא מגיע ל 45 הוא מתחיל שוב לעבוד ולפעמים זה לא קורה אז מה נראה לכם? אולי המאוורר הזה לא תומך באפשרות הזו?\

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by beekiller,

היי לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם GIGABYTE 965-DQ6 מעבד E6300 זכרון : 2X1GB KINGSTON VALUE RAM 667MHZ כ.מסך LEADTEKGF 7600GT EXTREME הטמפרטורות נראות לי ממש גבוהות הלוח במנוחה כ 45 מעלות בממוצע , המאמץ למשל של המרת סרט (ENCODING) הוא מגיע לכ 53 מעלות הכרטיס מסך 67 מעלות במנוחה 72 במאמץ דרך אגב המארז שלי הוא טרמלטייק סופרנו עם מאוורר 120מ"מ מקדימה ואחד מאחורה ספק 500W ENERMAX LIBERTY ללוח שהללו אותו כמו DQ6 ציפיתי שיהיו טמפרטורות הרבה יותר נמוכות מה דעתכם חברים?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. האם הקירור שבא איתו בסטוק מרעיש?

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by Oranili,

אני צריך קירוור טוב למעבד... מעבד : AMD ATHLON 64 BIT DUAL CORE 4.2 משהו טוב .. מ KSP

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  23. האם אתם מצמידים את חישן הטמפרטורה למעבד או שהוא רופף קצת?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  24. הייתי בשוונג של עדכון ביוס, כי זה כיף. ואז החלטתי להסתכן ולנסות לשחק קצת עם הזכרונות. התמזונים חזרו למצבם המקורי, ואת ה FSB העליתי ל-220 בתמורה כמובן שהרודתי למעבד מכפלה ל-8, כי אני לא רוצה בינתיים אוברקלוק אמיתי, רק לפתוח קצת את צוואר הבקבוק וגם את ה HT הורדתי ל-3 בעקבות מאמר שקראתי די מזמן על זה שהוא לא משפיע הרבה, כי בלאו הכי רוב הרכיבים כיום, כולל כרטיסי המסך החדשים ביותר ומערכי רייד למיניהם, לא מנצלים אפילו חצי מרוחב הפס של 800 MHZ. הזכרונות הם GEIL VALUE. האלו שבאים עם הכיסוי הכחול המגניב, לא רציתי להוריד כי לא ראיתי דרך שבה זה יסתיים בטוב...אבל אני מחפש הסברים לתופעה המשונה שמתרחשת אצלי במחשב....אם למישהו יש...זה הזמן אהה, גם כדאי לציין שהם על T1...מה שזה ל…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by J.a.C.k,

התוצאות שלי ב-3DMARK 2001 : האם זה טוב ל FX 5200 עם א"ק ל350 ליבה ו750 זכרונות? הכרטיס מקורר עם ICEBERQ4 כולל סינקים לזכרונות מפרט מלא ASUS A7N8X KINGMAX 256 DDR400 ALBATRON FX 5200P@350/750 ATHLON XP 1900+ VULCANo 9 אישית מאוד מרוצה מהדרעק הזה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.