עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ZZR,

הבנתי שישנה אפשרות לפתוח את אופציית ה Jumperfree, ניסיתי לחפש ב GOOGLE, באתר החברה ואיפה לא... מישהו יכול לומר לי (תמונה תעזור מאד) איך להפעיל את אופציית ה JUMPERFREE בלוח-אם הזה??? הגעתי לתוצאות יפות מאד באוברקלוק עם פריסטים של הלוח אם אבל אני יכול להגיע רחוק יותר עם ה JFree... תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by kage,

אז ככה. עד היום, כמאט לא יצא לפתוח את הCASE ולראות איך עובד ה AC7PRO שקניתי לפני כמה חודשים את הקירור הרכיבו לי בחנות. היום, קניתי HDD חדש, ובשביל ללכת איתו יד הסוף החלטתי לקנות גם שני מאווררים, אחד ל HDD(מקדימה, היה לי שם מאורר אבל יחסית חלש..) ואחד שמתי משמאל לכרטיס מסך. בזמן החיבורים הכל הלך יופי, עד שהפעלתי את המחשב לבדיקה שהכל תקין. ה HDD, והמאווררים החדשים עבדו מצויין. אבל משום מה ה AC7PRO "גימגם" ז"א לשניה עבד ואז עצר לשתי שניות, וככה בהפרשי זמן שווים. חשבתי שאוליי המאווררים האחרים גורמים לזה, ניתקתי אותם, ללא שינוי, ה AC7 המשיך לגמגם. חיברתי אותו ל SYS_FAN אחר במקום אחד המאווררים, התחיל לעבוד מצויין. חיברתי את המאוורר שניתקתי ל מקום של ה AC7 (CPU_FAN) אז המאוורר ה…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by Quickly,

לפניי כמה זמן עשיתי אובר קלוק וניסיתי להגיע עם הבאס ל 240 (מכפלה 4 וזכרונות 166) והמסך לא הגיב למחשב לדעתי זה בגלל היציבות והשאלה שלי אם אני מעלה מתח זה אמור לפתור את הבעיה וכמה מתח בערך לעלות (קירור סטוק) ובמקרה שזה לא יעבוד איך אני מאפס את הביוס דרך הג'אמפר אם אפשר תמונה של הג'אמפר הזה נכון לעכשיו אני ב 225 @ x4 והזכרונות 180 טמפ 32 בערך קירור סטוק של amd

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by RUJI,

לא ידעתי איפה לשים ת'תמונה מצטער אם עברתי על החוקים... אז ככה, היה לי מאוורר קטן שהיה בזמנו על כרטיס מסך וודו 3 אז שמתי אותו מתחת להארדיסק. הארדיסק היה תמיד על 49-51 מעלות שזה לדעתי רותח מאוד! אבל אחרי ששמתי את המאוורר לא האמנתי כמה זה השפיע! ואני מדבר על מאוורר נורא נורא קטן אבל עוצמתי. גם ניקתי את הגוף קירור של המעבד שהיה על 58 מעלות והטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית. הנה:

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by erezs,

פעם ראשונה שאני עושה OC,יש לי E6750 וASUS P5K-SE הנה התוצאה מOCCT. השאלה שלי,האם אפשר להעלות עוד קצת למשל ל400?או שהטמפ' יחסית גבוהות?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  6. עד כמה המעבד יכול להגיע ובאיזה תוכנות אפשר להשתמש כדי להקל על הocותוכנות בדיקת מערכת אחרי oc מה טמפ' מומלצת מעבד וזה על לוח 965p-ds3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by The Prophet,

שלום, ברצוני לבצע OC למעבד E4500, ברשותי קיים קירור מים (לא משהו רציני)... אשמח לדעת, כמה לעלות מתח למעבד ולזיכרונות. אני רוצה להגיע למקס' יכולת ב-OC. תודה מראש.

8. Started by p-o-i,

אני מחר קונה את הQ6600 ורק רציתי לדעת איזה קירור אתם ממליצים לקנות וכן אני מתכנן אוברקלוק...תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by yonik,

כרגע רץ על 3ghz במכפלה של 7 (430) fsb הבעיה שהfsb הגבוה הזה עם p965 ds3 גורם לרתיחה של הלוח הזיכרונות שלי מגיעים ל880 והייתי רוצה להעלות את המכפלה ל8 והלקטין את הfsb השאלה על איזה יחס ולאיזה תדר יגיעו הזיכרונות במכפלה של 8 (fsb 375) תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

[**צונזר**, אין לפרסם בפורום] איזה מהם הכי כדי?

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by roei_b,

שלום, לכמה באס אוכל להגיע עם הBT-VX על E6750? הלוח שלי- MSI P6N-SLI תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי יש לי כרטיס מסך חדש (הוא עצמו ישן אבל חדש בשבילי) ויש לי צוואר בקבוק. בגלל זה אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, קיבלתי קצת אינפורמציה בנושא , אבל אני לא מוצא בכלל את המכפלה ! מישהו יכול לעזור לי ? המפרט בצד ימין, ללא מאמץ המעבד על 35 מעלות בערך, אני יודע שעד 65 זה בסדר בשביל פנטיום D תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. שלום בעת נמשחק פיפא 07 הכ. מסך שלי מגיע לטמפ' 80 81 ואפילו 84 מע' מה דעתכם על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2467

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by segev22,

אני מחפש מאוורר 120 ממ עוצמתי במיוחד למודינג שאני מתכוון לעשות במארז. אני מתכוון לעשות פתח בחלקו העליון של המארז, שאלה נוספת מה הפעולה שעדיפה כאשר המאוורר ממוקם שם, יניקה של אוויר פנימה, או הוצאת אוויר החוצה? לא אכפת לי כמה המאוור יהיה רועש אכפת לי כמה הוא יהיה אפקטיבי בקירור... אז תזרימו בלי לחשוש......

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. הי, קיבלתי במלצה למפרט מחשב מהפורום של מפרטי מחשב, מאוד חשוב לי לוודא פה אם הפתרונות קרור שם טובים ויעשו את העבודה כדי שיהיה לי ראש שקט. בסופו של דבר אני לא רוצה להתחיל להתעסק יותר מדי עם המערכת שלי - ואני מניח שפתרונות קרור אכותיים מאוד חשובים לאיכות שלה לאורך זמן. בנוסף, מאוד מאוד חשוב לי גם שהמערכת שלי תהיה שקטה, וזו עוד סיבה שאני רוצה לוודא פה את הנושא. המחשב אמור לשמש לעבודה משרדית, אינטרנט, הורדות וסרטים. אמור לעבוד הרבה שעות ולכן קרור טוב ושקט מבחינתי קריטי... זה המפרט שבנו לי, בסביבות 2000 שח: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 צורב LG GSA…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by iakovl,

אני בונה מארז ואני רוצה לדעת איך, איפה ואיזה מאוררים כדאי לי להשים. תודה 8)

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  19. אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. בחתימהיש לי את המפרט.... במנוחה הכרטיס מסך על 47 ובמאמץ על 76 ! אפשרי או מסוכן לעשות לו OC בכאלו טמפ'??

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  21. מעבד: Pentium 4 2.8C HT לוח אם: ASUS P4P800 זכרונות: Kingston PC 3200 400mhz ddr 256X2 מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK בעיקרון אין לי אמצעי קירור מיוחד, יש את המאוורר 120 מ"מ במארז, ועוד מאוורר 120 מ"מ שהוספתי בחזית למארז יש פילטר שתופס את האבק בחלק הקדמי השאלה אם החיישן מזייף את הטמפרטורה או שאלה באמת הטמפרטורות, כי כשחיברנו את המחשב במעבדה בחברה הוא הראה בביוס בסביבות 25-27 מעלות למעבד

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  22. אז ככה, יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS GE FORCE FX 5700LE AGP, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. קראתי את מדריך האוברקלוק לכרטיס מסך שבאתר, ואני רוצה להתקין COOLBITS, האם יש מישהו שיודע בוודאות אם היא מסוכנת? דבר שני, אחריי שאני מעלה את המהירות של הכרטיס, יש איזה תחליף ל-3DMARK בבדיקות יציבות? ואחרון, האם ניתן לפתוח צינורות תוכנתית לכרטיס הזה?

23. כי הבנתי שיש כמה סוגי ליבות או משהו כזה? איזה יש ומה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  24. מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיט סינק הזה?!?!?! תודה מראש אחים שלי :)

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  25. לחץ כאן יש לי שניים בצבע ירוק ושניים בצבע אדום. הם כמעט ולא היו בשימוש בכלל, אבל נקנו לפני 4 חודשים אני חושב (זרוקים בארון). איזה מחיר כדאי לי לבקש על כל אחד? פשוט לא יודע איזה מחיר הגיוני והוגן לבקש.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים