אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
השאלה עם זה יקצר מאוד את חיי המעבד אוברקלוק מ2.4 ל3.0 והאם הביג טייפון הוא מאוורר מספיק טוב לעבודה...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם המאווררים THEMALTAKE GOLDEN ORB II ו-SCYTHE NINJA PLUS טובים יותר מ-BLUE ORB II SILENT 149MM ואם כן אז באיזה מאוור לבחור?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קניתי קירור ARCTIC FREEZER PRO7 והוא בא עם משחה מרוחה עליו, נכון שהנושא נשאל פורום אבל כל אחד ענה משהו אחר. קניתי גם משחה טרמית MX2 . השאלה האם להוריד את זה ולמרוח משחה חדשה או להשאיר , המחשב מיועד לOC לכן לא רוצה בעיות של התחממות (מדובר על מעבד E7400) קראתי את המדריך וכתוב שצריך אלכוהול 70% אני לא חושב שיש לי כזה השאלה האם ספירט 95% שאני ידלל קצת עם מים יהיה טוב? חחח או שאני ישים קצת וודקה. התמונה של הקירור והמשחה , נגעתי קצת בפינה וזה לא נראה כאילו היא התייבשה, למרות שלך תדע כמה זמן הצלע קירור הזה עם המשחה היה במחסנים.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך יודעים מאיזה צד הזרם אמור לזרום?? יעני הזרם נכנס מהצד של הפס או מהצד בלי הפס? ====== ------- | |---------- ======
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוחצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4630 האם הוא טוב לא בשביל אוברקלוק סתם בשביל שהמחשב יפעל על טמפרטורות נמוכות יותר ואיפה אני יכול לשים אותו אני יכול מעל לכרטיס מסך או שעדיף מתחתיו? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם הטמפ' האלה טובות ? 2 ההארדיסקים 44 ו 42 במאמץ ... מעבד הרצתי SUPERPI 32 במאמץ 65 . האם זה טוב ? .. מפרט בצד -
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הבאתי לינק מתוך התוכנה everest פה http://img257.imageshack.us/img257/6458/untitledda8.png ורציתי לדעת עם הכול תקין המחשב פה במנוחה עם מזגן דולק
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי זכרונות kingstone ddr2 800MHZ CL 6-6-6-18 זכרונות פשוטים. הצלחתי להביא אותם ל- 858MHZ [עם FSB 429, מכפלה X7 שהיא המקס' אצלי] והמערכת יציבה! גם אחרי בדיקה ממושכת ב-OCCT. מתח 2.04 אבל האם זה בסדר או שאני צריך לרדת? כי זאת נראת לי חריגה קצת גדולה בשביל זכרונות פשוטים כאלה.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כי התוכנה AIDA מראה לי 29 מעלות מה אומרים מה הסטנדרט?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מעבד: E2200 2.2GHz M0 לוח אם: ASRock 4CoreN73PV זכרונות: Transcend DDR2 2GB PC2-6400 CL4 קירור: ASUSTEK P5A2-8SB4W ספק: Enermax Liberty 500W הלוח אם המקורי שלי DFI LanParty RDX-200 נשרף לפני כמה חודשים בעקבות קצר חשמלי ואיתו הלך גם הAMD X2 4400+ והזכרונות Crucial Ballistix... היה לי גם TT BigTyphoon שהחליפו אותו בקירור ASUS המוזר הזה. רק הספק נשאר והכרטיס (X1800XT 512MB). לצערי הטכנאי החובבן (כפי שהסתבר לי אח"כ) שהלכתי אליו תקע לי את החלקים האלה במקום, ועל הדרך גם דפק לי את החיבורי USB. לא משנה. קיצר החלטתי שלא לשדרג את המחשב הזה יותר ואולי לקנות חדש מתישהו אבל זה תלוי בהורים. הבנתי שדי קל לעשות OC לסדרת הE2XXX גם על קירור סטוק, אז אני מניח שהקירור לא יהיה בעיה. הקטע …
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת קירור ושקט? האם יש במחיר דומה משהו יותר טוב? מארזים - AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU Model AeroEngine II Key features Plastic door (Available in black and silver) Jet Engine styled design for smooth and quiet air inlet to keep case cool Fitted with quad blue LED 14cm fan at front of case to withdraw cool air with a strong air pressure and one 12cm transparent fan at rear of case Meshed 5.25'' bay covers Pulling handles installed at the side panel for easy pulling Clear acrylic side window supports upto 2x12cm and 2x8cm fan installation. 2plastic front door מחיר בתשלומים ללא ריבית 280 ¤ 10 X…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מארז קטן HTPC (הסילברסטון LC17) עם GTX בתוכו והGTX הזה עומד על 59 מעלות בIDEL ומגיע עד 80 מעלות בLOAD ! עד שהגיע אלי היה לי מארז קריר ושקט, היום יש לי בעיית טמפרטורה במארז למרות שהוא רועש במיוחד (עקב המפגע הטמפרטורי הזה הוספתי 2 מאווררים שלא לדבר על הרעש של המאוורר שלו !). בקיצור, אני צריך פתרון לזה. עכשיו, מצאתי את הביקורות של Accelero Xtreme 8800 של ארקטיק קולינג כמעניינות מאוד, אך הוא לא זמין בארץ (וגם לא בNEWEGG או EBAY) אז הוא די יורד מהפרק. מה שנשאר לי זה למצוא קירור אטרקטיבי אחר (אני חושב על Thermalright HR-03 למרות שאני לא בטוח שהוא ייכנס במארז מבחינת גובה) או לעבור לקירור מים. אם כבר קירור מים הייתי שמח לקבל הצעה על מערכת שלמה ומלאה שכוללת בלוק ל8800GTX כמ…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
סממנים ראשונים של החורף מעבד Mobile 2600 במתח 1.775 עם SP97 ומאוור פנפלו 92. 1 מאווררים 120 במארז.. שימו לף, [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את המדריכי אוברקלוקינג ולא מצאתי שום קשר בין ההדרכות שיש שם לאיך שהדברים נראים אצלי בביוס אני פונה אליכם. המושגים כמו Spread spectrum, DRAM Rank Interval, CPC וכו.. לא קיימות אצלי כך שאין באפשרותי להיעזר במדריך על מנת לבצע אוברקלוק למעבד. ניסיתי להשתמש בתוכנה Ai Booster שמגיעה עם לוח האם אבל ברגע שהעלתי את התדר של המעבד ב 200Mhz המחשב קפא. יש לי מעבד AMD Athlon XP 64 3800x2 לוח ASUS A8N-E וקירוק Big Typhoon. אשמח לשמוע הכוונה איך לבצע אובקלוק למעבד. קישור לאפשרויות אובקלוק שיש לי בביוס http://www.thg.ru/mainboard/20050331/images/asus_jumperfree.jpg תודה!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הי, אני חדש לחלוטין לאוברקלוקינג, לא מבין בזה כלום... מישו יכול להסביר לי מה זה (טכנית, לא בגדול), ואיך עושים את זה, מדריכים, לינקים, אני יודע מה... אני רוצה ללמוד והרבה... תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר למעבד חדש של Zalman CNPS7500-AlCu ומשחה טרמית ... והיו לי עוד שני מאווררים ישנים של אינטל , החלטתי לחבר גם אותם ... חיברתי אחד למעלה ואחד מאחורי המארז עם ההיטסינק של המעבד ... האם יהיה יותר טוב להוציא אותו ? או דרך טובה יותר להרכיב את המאווררים בצורה אחרת ? http://img230.imageshack.us/img230/7711/123li7.jpg יש לי גם כרטיס מסך ישן של radeon 9600xt עם מאווררון יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות איתו ? http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/30112003-3.jpg
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני קונה למחשב שאני קונה בקרוב קרור לכרטיס מסך (הוא יהייה ATI RADON X1900XT , כנראה של CONNECT3D) , עכשיו פה באתר יש ביקורת על ARCTIC COOLING ACCELRO X2 שלפי מה שאומרים קרור מעולה ושקט מאוד , מצד שני, מאז הביקורת בטח יצאו יותר טובים למחיר של 150 שקל , מה שאני צריך זה גוף קרור ש... 1. יהייה יותר טוב למחיר מהX2 2. יהייה שקט כמו או יותר מהX2 3. כמובן , יתאים לכרטיס מסך 4. יעלה משהו כמו 150-200 שקל , אם יש אז בכיף פחות 5. חברה לא איכפת לי מאיזה חברה , רק שיהייה קיים בארץ ולא רק בחו"ל כי אני קונה מפה בארץ
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש לחלוטין באוברקלוק ומעולם לא עשיתי אני חושב לעשות אוברקלוק למעבד 805D על לוח של גיגהבייט 954P-G איך אני עושה בדיוק הבנתי שכדאי לעלות את הבאס ל 166 כדי שיהיה כמו ה 840 לפחות אני מעוניין באוברקלוק מתון לא יותר מידי אם אפשר להסביר לי את כל השלבים דבר שני איזה קירור כדאי לי לשים על מעבד כזה עם אוברקלוק כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, מדובר בלוח אם GA-7VA של גיגה-בייט ומעבד AMD 2000 אטלון. על פי האינדיקציות ב EasyTune4 אני מגיע לטמפרטורות של 58-60 מעלות צלסיוס. הטמפ' הללו נורמאליות? מהם הטמפ' המומלצות? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני עובד עם RIVATUNER וכאשר אני פותח את הצינורות והוא אומר לי שצריך לעשות REBOOT אז אחריו הצינורות חוזרים לבררת המחדל הכרטיס הוא תוצרת פוינט אוף ויו אם זה עוזר... אמרו לי שיכול להיות שזו בעיה בחומרה? תודה מראש לכל המגיבים.. אהה ועוד שאלה.. איך בודקים טמפ' בזמן הרצת מרקים למיניהם.. או משחקים (אני די חדש בתחום...)
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי במהלך התעללות הOC שעובר ה-FX שלי, מצאתי בפוקס את התוכנה שממהירה אותו, שבאה יחד עם הכרטיס (פאקינג באנדל יש לכרטיס הזה! ), אקיצר המהירות המקס' בתוכנה (ASUS SMART DOCTOR) היא 280 ליבה 460 זכרונות. סטוק 250\405 :-\ אז הקטע הוא שהכרטיס עובד די טוב במהירויות האלה, אבל ציפיתי להרבה הרבה יותר מהליבה :-\ רציתי לדעת האם יש איזשהו דרך להעלות את המקס' OC הזה, כי בתוכנות אחרות שיש לי בהן את האפשרות להעלות עוד הכרטיס אומנם עובד יציב על לופ 3DMARK2003 במהירות של יותר מ-280 ליבה (מהזכרונות בסה"כ אני מרוצה... לא רציתי הרבה יותר מהם), אבל כשאני מפעיל NFSU הוא נתקע או בהתחלה או באמצע, או שבהיילו הוא פשוט נכנס ויוצא אחרי שנייה. אגב, בדקתי ומצאתי שהתזמון של הזכרונות (אמרתי את זה נ…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות של אוברקלוקינג בביוס שלי ואני גם לא יודע ממש איך עושים את זה יש לי ביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG ועוד משהו אני לא רואה בEVEREST את הטמפרטורה של הלוח שלי ושל הAUX
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את הFSB/CPU אבל כאשר אני בודק באוורסט אני רואה שהמכפלה עדיין X10 הדבר היחיד שמשתנה זה הFSB bus Frequency מה הבעיה? כדאי אולי לשחק רק עם הFSB BUS? אם מישהו מכיר מדריך טוב ללוחות DFI אני אשמח לקבל קישור, עד עכשיו אני רואה כל מיני מדריכים אחרים שאינם עוזרים לי כי בDFI זה נראה לי קצת שונה. תודה
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-