עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בלוח אם ga-p35c-ds3r יש חיבור 4 פינים למאוור של המעבד האם הטוניק יכול להתחבר אליו?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  2. יש לי לוח אם intel eatonville d915gev pci-e

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  3. שלום לכולם ! לפני כמה ימים באתי לעשות אובר קלוק לחבר שלי וניתקלתי בבעיה . המחשב שלו לא מזהה את לוח האם :s05: , יש לו מחשב מסוג HP PAVILION דגם :M7580n . ניסיתי ליראות באברסט ובאזור הלוח אם זה כותב לו לא ידוע, ניסיתי בעוד תוכנות וזה כותב אותו דבר. שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו , והוא אפילו לא יודע . מישהו יודע במה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by TALKATZ,

מישהו יכול ללהסביר איך עושים OC דרך הביוס

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by y10,

תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by Faust-O,

שלום,אני חדש פה ובכלל לכל הקטע של המודינג,אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל ושמעתי דברים טובים פה על הפורום הזה אז החלטתי להצטרף ולהתחיל ללמוד כמה שיותר על מודינג,אז כל מי שרוצה לתפוס אותי ולעזור לי מוזמן לעשות זאת באיציק: 89261393 תודה רבה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  7. משהו מואר כזה אתם יודעים.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

עד כמה המאורר שקט? האם לא ניתן לשמוע אותו במארז סגור ? , או שהוא נשמע אבל חלש (אם לא מתמקדים לא שמים לב) ? , שומעים אותו בבירור אבל ניתן להתעלם ? , או שהוא קצת מציק ? תודה.

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  9. עוד שבוע קונה מחשב חדש ורוצה לנסות לעשות אובר ממש פיצי למחשב הנוכחי כדי לראות רק אם זה אפשרי ואם זה באמת משהו שאולי יעניין אותי במחשב החדש המחשב הוא כזה ואני נותן מידע רנדומלי שכתוב בcpu-z אז אם חלק מהמידע לא הכרחי אל תתעצבנו,נכון אני נוב. p4 core 1400 multiplier x 14.0 buss speed 99.7 rated fsb 398.8 לוח אם: intel i850 rev a2 southbridge= 82801ba (ich2) sensor= 5b5b זיכרון rdram 256 pc800-45 (400 mhz) samsung channels dual frequency 398.8 mhz fsb:dram 1:1 total cas 10 clocks row to column 9 clocks 4X64 כרטיס מסך fx5200 חשבו לציין המחשב עובר לאחי אז אני לא רוצה לשרוף בו כלום או משהו פשוט תמיד סיקרן אותי אם אפשר לעשות בו אובר למשהו? יש הצעות למה לעשות? חשבתי אולי קצת למ…

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  10. יש לי זיכרונות בתדר 667 = שמחוברים בלוח אסוס M2N-E עם דואל צ'אנל כמובן למה כשאני מריץ תוכנת CPU-Z אני רואה תדר של 300 / 333 בלבד ? בימקום 667 או כפול מיזה? יכול להיות שאני לא בודק נכון ? הינה תיראו צילום מסך http://img148.imageshack.us/img148/9254/untitled2wq6.jpg או כאן http://img89.imageshack.us/img89/589/untitled3aq9.jpg מי עוזר לי להבין את זה? THX

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. תשמעוץ.. המליצו לי AMD Athlon XP 2600 Mobile עכשיו גם שמעתי שה 3000 עם 64 ביט יותר טוב למשחקים.. עם המעבד הראשון אני יכול להגיע בערך ל 3400 עם OC... אני יכול להגיע נגיד ל 4000 עם המעבד של ה64 ביט? אני רוצה מחשב טוב למשחקים אבל אני כל הזמן כל הזמן חושב על ה64 ביט.. אני מפחד שאני לא יהיה מרוצה מה 2600...

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by haim652,

אני לא בטוח עד כמה זה קשור לפורום הזה או לפורום אוברקלוקינג וקירור, אם זה לא שייך בבקשה תעבירו, תודה רבה. אז ככה קניתי את הכרטיס מסך HD4870x2 של Sapphire אתמול, ורציתי לדעת אם יש לו קירור, הכוונה הבנתי שאיאפשר להחליף לו את הקירור בגלל שיש לו שני צ'יפסטים, זה נכון שאיאפשר\שאין לו קירור אחר? כי אני אולי מתכנן OC, והכרטיס מסך אולי יגביל אותי בגלל הטמפ' שהוא מסוגל להגיעה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by Bengo5,

אוקי אז ככה קניתי היום וונדטה מfox pc אני מנסה לחבר אותו למחשב וזה פשוט לא מתחבר אחרי שאני מורח עליו את המשחה הטרמית קשה להכניס אותו לא יודע איך להסביר המפרט כתוב לי בחתימה אם אתם צריכים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by gilad121,

קיבלתי היום את הקירור וראיתי שיש 2 אופציות להתקנה . אחת שהגוף קירור מתחת לכרטיס ושניה שהגוף קירור מעל לכרטיס. זה מוסבר באתר שלהם http://www.thermalright.com. השאלה היא אם יש עדיפות לאחת מסוגי ההתקנות ?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by tulicooli,

האם קירור הארז משפיע על המהירות של המחשב ואופן הביצועים שלו??? אם כן איפה כדי לקרר יותר ועל מה הקירורו משפיע!!!

16. אני קונה למחשב שאני קונה בקרוב קרור לכרטיס מסך (הוא יהייה ATI RADON X1900XT , כנראה של CONNECT3D) , עכשיו פה באתר יש ביקורת על ARCTIC COOLING ACCELRO X2 שלפי מה שאומרים קרור מעולה ושקט מאוד , מצד שני, מאז הביקורת בטח יצאו יותר טובים למחיר של 150 שקל , מה שאני צריך זה גוף קרור ש... 1. יהייה יותר טוב למחיר מהX2 2. יהייה שקט כמו או יותר מהX2 3. כמובן , יתאים לכרטיס מסך 4. יעלה משהו כמו 150-200 שקל , אם יש אז בכיף פחות 5. חברה לא איכפת לי מאיזה חברה , רק שיהייה קיים בארץ ולא רק בחו"ל כי אני קונה מפה בארץ

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by lowlow1001,

זה המארז שקניתי http://www.thermaltake.com/product/chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp ואני מעוניין להוסיף לו מאוורר קדמי כי מקבלים רק מאורר אחורי וחוץ מזה עשיתי טעות וקניתי מעבד +לוח אם+זכרון מKSP (חסכתי 300 ש"ח ואני אסבול על זה עד המחשב הבא) ואני רוצה להחליף את הקרור STOCK שהביאו לי http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=268 אני מעוניין בקרור שיכנס במארז ללא חלון בתודה מראש נ.ב. בקשר לתקציב אני אשמח לחסוך אבל רוצה משהו טוב

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  18. האוברקלוק הוא לכרטיס מסך. הסטוק של הכרטיס C-513 ו M-792... אם הזיכרון אין לי כלכך בעייה אבל אני חייב להעלות את הליבה עוד! פשוט חייב, יש קירור ויש הכל. פשוט מה שקורה שאם אני מפעיל משחק כשהליבה מכוונת ליותר ממה שרשמתי, אחרי 2 שניות שהוא עולה המחשב ניתקע ונדרש ריסט. הMhz המירבי שיכול להעניק הכרטיס בתחום הליבה הוא 770 אני חייב להגיע לפחות ל690-700

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by IG,

כשאני מעלה את הבאס של המעבד, אני בעצם עושה OC גם לזיכרון וגם לכרטיס המסך, או רק למהירות העברת המידע בין הזיכרון למעבד?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  20. OK שלום אנשים, התקנתי טוניק עם מארז פתוח הדבר הזה הוא חייה! יש לי amd athlon x2 dual core 4200+ מנוחה: ליבה 1 : 30 ליבה 2 : 23 .... עכשיו עשיתי את המאמץ הזה: 3 ORTHOS: 1. STRESS CPU PRIORITY 8 2. LARGE IN PLACE FFTS PRIORITY 8 3. BLEND PRIORITY 8 ועוד חלון של stability test של EVEREST [לאחר OC קל של בערך 15% : מ2200 ל 2533MHZ ] הטמפ' היו במאמץ הנ"ל: ליבה 1 : 47 ליבה 2 : 40 מה אתם אומרים על הטמפ'? והאם הבדיקת יציבות שלי נכונה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by Mind2,

אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי . . עד עכשיו קניתי סטיק של twinmos PREMIUM ואת המארז 6a19 עכשיו . . אני מתלבט אם לקחת sempron64 מתי שהם יגיעו עם לוח dfi ut 250gb או לקחת 3000+ venice עם Dfi nforce 3 ultra הסיבה שאני לא לוקח nforce 4 היא שיש לי כרטיס מסך 9600XT וחבל לי להחליף אותו כרגע ל PCI - E מה אתם אומרים ? איזה מהמערכות יותר טובות ? ואם יש לכם אולי רעיונות להשאר בתקציב אבל לקבל יותר ביצועים אני אשמח . . המערכת בנויה ל O/C

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  22. הקירור native fs xk05 vga card cooler קיבלתי משחה טרמית איתה בצבע זהב בשקית קטנה. איך אני מורח בדיוק בדיוק את המשחה ומחבר את הקירור ביחד?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. כי יש לי בעיה להגיע לקיסריה לפנדה, ורק שם ראיתי אותם ועוד במחיר זול. הבעיה שהמשלוח שלהם עולה כמו מאוורר אחד כזה אשמח אם מישהו מכיר חנות באיזור המרכז +- שיש לה את המאוורר הזה בצבעיו השונים, ובמחיר סביר. עכשיו שמתי לב שב-PCH יש אותו אבל הם נורא יקרים! (בין 70 ל-90 ש"ח תלוי בצבע! אני חושב שזאת הגזמה לעומת המחיר בפנדה..)

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  24. היי איך מנקים את הגוף קירור של המעבד, הסטוק? אני אפילו לא יודע איך מחליפים קירור. נוב מצוי. טיפים? אפילו מדריך וידאו אולי? תודה..[br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:56:48 מישהו? זה ממש ממש חשוב לי..

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי לוח P5B DLX ומעבד C2D E6600 רציתי לדעת מהם הטמפ' המקסימליות לעבודה לכל אחד מהם ? ולאיזה טמפ' כדאי לי לכוון את ההתראה שלהם על מנת לשמור עליהם תקינים לאורך זמן ? כרגע עם מס' תוכנות פתוחות ולא בפעולה , רק אינטרנט , אני מקבל 46 מע' MB ו 54 מע' CPU.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים