אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת על איזה הגדרות הכי טוב לעשות ב oc למעבד דרך הביוס יש לי לוח אם של asus ויש לי רק 3 אפשרויות 1. CPU Frequency 2. DRAM Frequency 3. משו PCI Express לא זכור לי חח. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני ראיתי את המערכת קירור הזאת.... http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=anxin&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=73 היא למעבד של אינטל..... אם אני יקנה בלוק מים למעבד של AMD היא תעשה את העבודה???! בתודה אלעד חג שמח
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב דיי חדש אני חושב שהוא אצלי משהו כמו ארבעה חודשים. עכשיו המאוור שלו התחיל לעשות רעש נורא חזק כמו איזה טרקטור עכשיו הייתי בחנות והוא ניקה לי את המחשב ואמר עם הבעיה תחזור תבוא יום ראשון נחליף לך.. אז המחשב לא הפסיק לעשות רעש אז אני צריך המלצה למאוור טוב שלא ירעיש לי ושלא ייהרס אחרי כמה חודשים... הנה המפרט שלי: מעבד אינטל 6300 זיכרון 512X2 667MHZ של חברת סאון או משהו כזה כ. מסך GeForce 7600 GT 256 MB לוח אם MSI 965 והספק כח אין לי מושג איזה חברה אבל זה גאנר כי זה שמכר לי אותו אמר זה ספק טוב ובינתיים הוא לא עושה בעיות אני לא יודע מה החברה אבל זה 400W אז איזה מאורר הכי מתאים למפרט כזה? (המחיר לא משנה אבל שלא יהיה הכי יקר שיש) ועוד בעיה שהמחשב עושה שאין לי…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי חברה. המעבד של 3.2 יושב על טמפרטורה של 38 מעלות. כמה אתם ממליצים להעלות אותו? או מה הטמפרטורה המומלצת למקס OC שאני יכול לעשות? הינה המפרט שלו .. JUST IN CASE... Processor Name Intel® Pentium® 4 processor 640 supporting Hyper-Threading Technology? Architecture 90 nm , LGA775 Cache 2MB L2 Clock Speed 3,20 GHz Front Side Bus 800 MHz
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום בסדר אני הולך על אחד מהשתים 1 SLK-947U 2 SP94 רק רצית לדעת הזה מאורר SF כדי לשים הזה חברה טובה ועם יש כפתור שליטה ופנל מקדימה
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שאקח את ה-IFX-14 עם מתאם ל-LGA1366.. אבל אחרי שראיתי באנצ'ים וביקורות של אנשים יחידים שרכשו את הקירור.. די נבהלתי. הגעתי למסקנה שתוספת תשלום של 200 ש"ח בערך על טמפרטורות זהות ואולי נמוכות ב-2 מעלות צלסיוס (וגם זה בלחץ) היא לא משתלמת, אז חזרתי לתכנון המקורי - Thermalright TRUE Black 120 מצויד ב-2 מאווררי 120mm. המטרה שלי היא לקחת את ה-i7 920 לתדר מינימלי של 3.8GHZ ואם אצליח יותר.. אז אצליח . המאווררים יחוברו לבקר מאווררים של Scythe, ה-KAMA-METER כך שאוכל להחליש אותם מתי שהם לא תחת עומס. (כשיהיו תחת עומס אני מאמין שאהיה עם אוזניות..) חשבתי לקחת מאווררי S-FLEX במהירות של 1,200RPM שפולטים 49.00CFM כל אחד אבל אין לי מושג אם הם מספיק חזקים. האם הם יספיקו, או שעל…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איך אלו ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11423
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר וכדאי לעשות OC על לוח אם Gigabyte GA-946GZ-DS3 Rev3.3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M? וכמה זה מקסימום יתן לי Boost למערכת?
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של חברת TT VIKING שני המאווררים 12 ס"מ שלו ממש ממש רועשים ורציתי להביא מאוררים עם לד בצבע כחול ואיכותיים יותר כי קראתי בתגובות שמומלץ להחליף מאוררים.עכשיו על איזה מאוררים אתם ממליצים והוא מחובר לשני פוטנציומטרים בכניסת המארז שמאפשרים העלאה של מהירות המאוורר מ1000סלד עד ל2600 אם אני לא טועה..מה מומלץ וחנויות במרכז כמובן.תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המאוורר SPIRE שהגיע עם הathlon 1.4 שלי כבר מתחיל להשמיע רעשים מעצבנים. אני לא הולך לבצע overclock אי פעם ולא איכפת לי מטמפרטורה של 55 מעלות של המעבד... אני המלצה לגבי יחידת הקירור הכי שקטה שניתן להשיג בארץ. יש בכלל קירור פאסיבי למעבדים? -בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4870, המחשב שלי כולו מחובר לקירור מים, ויש הכנה לבלוק לכרטיס מסך, אני צריך הצעה לבלוק שיתקים ל 4870, שיהיה סביר ולא יקר מידיי... אני חושב אזור ה 200~ שקל אם יש... תודה אה ועדיף משהו שלא מחייב הזמנה ארוכה...
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקר שליטה על מתח המאווררים בנוסף הצגת טמפרטורה (לא חובה), עם כניסת eSata (חובה) וקורא כרטיסים וכו' (לא חובה). עד כה נתקלתי בבקרים של חברת Aerocool (בעיקר סדרת ה- Cool Panel), אבל נראה לי שמישהו שם התלהב עם התמחור וגם קשה להשיג בעלות משלוח סבירה לארץ. בינתיים היחיד שעונה על הצרכים שלי (הייתי רוצה יותר אפשרות לחבר יותר מאווררים) במחיר יחסית סביר הוא ה- Scythe Kama Panel 3, אבל הוא זוכה לפידבקים עלובים (כגון, מפסיק לעבוד תוך כמה שבועות ועוד). למישהו יש המלצות נוספות או הערות/הארות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני כבר כמעט 4 שנים משתמש עם המחשב ועדיין לא החלפתי גוף קירור (עדיין יש לי את הגוף קירור המקורי של אינטל) בזמן האחרון המחשב התחיל להתחמם יותר מידי וגם לעשות רעשים של טרקטור... אחרי ההקדמה אני פשוט מבקש המלצה לגוף קירור שיהיה סטנדרתי (אני לא עושה אובר קלוקינג) חשוב לי שיהיה שקט ושלא יעלה יותר מידי... (אני לא ממש מבין במחירים אבל אני יודע שהמאוררים זה לא ממש עסק יקר...) תודה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לפנק את ה7800GT בקירור חדש לקיץ, מה אתם ממליצים בתקציב שלא עובר 200 שקל ? עכשיו כאשר מפרקים תגוף קירור אז יש תמשחה הטרמית .. השאלה אם צריך להסיר אותה ולשים חדשה או שלהשאיר ככה :ם בנוסף על הזכרונות יש גם מן "מדבקה" כזאת .. (או שזה משחה?) מה זה בידיוק ? בתודה מראש
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש באופן דחוף גוף קירור ל7800GT, שיבוא עם משחה טרמית טובה יש לי 150 שקל, מה הדבר הכי טוב שאפשר ל מצוא? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
החלטתי לעזות oc לכרטיס מסך של אחי הקטן אז השאלה שלי היא כמו שרשום בכותרת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 389 צפיות
-
-
הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 73(זה נחשב הרבה?) אז אני צריך המלצה, הכרטיס הוא geforce 7600 gs,התקציב הוא עד 150 ש"ח בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
מישהוא יכול להמליץ לי על גוף קירור למעבד הנ"ל אבל כזה שלא בא עם מאורר עליו ושיתאים למאורר 90 M שיש לי ( לד של טרמלטייק) אבל שלא יעבור את ה250 שח תודה
-
- 13 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תקציב : 350 שקל . מעבד : AMD64 3200+ socket939 Winchester . לוח-אם : Gigabyte GA-K8NS-ULTRA939 . הכי חשוב, שיהיה שקט ושכמובן יהיה תואם. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
פשוט אני קונה עוד כמה זמן את המעבד הזה אז אני רוצה לדעת איזה גוף קירור יתאים אליו הכי טוב תודה מראשש...
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני צריך גוף קירור שיתן את המענה הטוב ביותר עבור הכסף, הגוף קירור אמור להיות ל-E6600. ואני ישמח גם להמלצה של מישחה טרמית טובה. ד"א, עם יש גוף קירור למעבד בתוספת כסף למשל של 100 ש"ח והגוף קירור שווה את התוספת הזו אני מוכן לירכוש אותו. בתודה... המפציץ
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס AM2 ואני רוצה ליקנות איתו גם גוף קירור למעבד. אז על מה אתם ממליצים? אני צריך שיקרר הכי טוב כי אני מיתכוון לעשות אוברקלוק חזק. חשבתי על ביג טייפון... יש עוד המלצות..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש המלצה לקירור טוב שלא דורש את פירוק הלוח למטרת OC קטן ושיהיה כמה שיותר שקט לא משנה המחיר. מדובר על מעבד Q9400 סוקט 775.. בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי AMD athlon 3200 venice S939 ולוח DFI Ultra Infinity מחפש המלצה לקירור טוב עד 300 ששקלים המליצו לי על הביג טייפון אבל אולי יש לכם יותר דברים להציע
-
- 14 תגובות
- 649 צפיות
-