עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  2. אני משתמש בRivaTuner, המפרט בצד... משום מה כשאני מבצע אוברלקוק של עד 958Mhz (לזכרונות) של כרטיס המסך, המשחקים זזים סבבה... אם אני עולה ממנו, המשחקים (יותר נכון המחשב) נתקע, פשוט קופא, ואז חובה לעשות ריסט בכדי לחזור לווידנוס מחדש. עניין זה מתאפיין גם כך. אם אבצע אוברלקוק של עד 958Mhz, אעמוד עם העכבר על שולחן העבודה ואפתח תיבת סימון (פשוט אגרר את העכבר), אראה מספר של נקודות אדומות קטנטנות...(בערך 50-30). אך עדיין אוכל לשחק בלי בעייה כל שהיא... אך אם אעלה את האוברלקוק ליותר מ958Mhz מספר הנקודות יעלה ללפחות 120-150... ואז, אם אשאר בשולחן העבודה או במחשב בכלל, יש מצב גדול שיתקע, או בכניסה למשחק... פשוט יתקע המחשב. אין לי מושג למה זה קורה, אם מישהו יודע איך אפשר להוסיף עוד טיפה…

• 2 תגובות
    • 377 צפיות
  3. Started by the-f-master,

יש לי את הלוח אם p35c-ds3r GIGABYTE וקיבלתי איתו תוכנה שנקראת EASY TUNE 5 בשביל לעשות OC דרך מערכת ההפעלה...אם אני אשתמש בה לOC קליל(5-25%) בלי לעשות את כל הדברים שכתוב לעשות במדריך באתר דרך הביוס(לא כולל בדיקת יציבות שאני אעשה) אז הOC יהיה יציב או שאני חייב לעשות את כל הדברים האלו שדרך הביוס?ואיך בודקים יציבות ב-S&M?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  4. Started by 1_Nike_1,

לא ראיתי במידע עליו באתר החברה תשובה לשאלה, אז אני שואל פה. האם יש לו חיישן טמפרטורה. כי הבנתי שלא בכל כרטיס יש.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. הוא עושה הרבה רעש יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוט על זה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by פיפא,

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך(אם אפשר לכרטיס מסך). רציתי לשאול מה אני צריך לשפר במפרט שלי בשביל oc טוב,ולאיזה שיפור אני יוכל להגיע. אז קצת פרטים: שהמעבד לא במאמץ הטמפרטורות הם בין 8-11 מעלות לכל ליבה (לפי התוכנה TAT),אגב בגלל שכרגע חורף צריך לקחת בחשבון שגם בקיץ המעבד לא יהיה חם מדיי,אז אם צריך להחליף קירור או משהו תגידו לי. מפרט: Intel ‏Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB‎ GIGABYTE ‏P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E‎ DDR II 667Mhz 1GB Samsung Sapphire ‏HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ‏Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII LG ‏DVD±RW GSA-H55NK x20 Black‎ Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS HEC 450TD-TF 450W …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by tuka,

עשיתי OC ל3GHZ ב(333*9), 5 שעות small ffts ו10 שעות blend בפריים95 עברו בלי שום בעיה. בלי העלאת מתחים, טמפ במנוחה 38-40, ובמאמץ של פריים 56. שמתי בהתחלה את היחס על 1:1, מה שגרם לזכרונות שלי לעבוד ב667MHZ. אם אני רוצה שהם יעבדו על 800, ואני שם את הSYSTEM MEMORY MULTIPLAYER על 2.4, היחס יוצא 4:5. השאלה שלי היא האם עדיף להשאר על 1:1 כשהזכרונות עובדים ב667, או שאפשר להחזיר ל800 כשהיחס הוא 4:5? תודה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by eranza,

בוקר טוב חברים אחרי שהזמנתי קירור מים נחמד מאוד (שעוד לא הגיע דרך אגב) החלטתי לעשות אובר קלוק קטן לדעת מה זה כלל אז ככה יש לי מעבד 6320 עם לוח asus p5n32-e sli plus 2 giga ocz800 ספק enermax 500 librety ומאז של ג'יגהבייט מאלומניום הצלחתי לעלות את המעבד מ-1.86 ל-2.54 ולא נגעתי המתחים(לא יודע לפי איזה יחס לשנות אותם) עשיתי בדיקה שני תוכנות לבדוק אם יש שיפור אז ב-super pi לפני ההמרה היה 27 עכשיו זה 20 ב3dmark06 לפני ההמרה היה 8123 ואחרי 9230 האם הציונים האלה טובים למערכת שלי ? ולגבי הנתחים איך מחשבים כמה אני צריך לעלות כל פעם כי כרגע העלתי את המעבד ב-35 אחוז בערך ולא נגעתי המתחים יש גם תמונה כדי לראות טמפ' http://img100.imageshack.us/my.php?image=255ii6.png

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. באתר כאן ההסבר עקרוני מדי בשבילי ולא הספיק לי. אולי יש איפשהוא6 ללמוד על הנושא?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by hag911,

למישהו יש אולי את הלוח הזה ? ההגדרות של הביוס קשים להבנה בגלל שיש המון המון הגדרות שונות ואולי מישהו יוכל להסביר לי תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by netanelmaman0,

שלום ותודה לעונה! אני מנסה לבצע אוברקלוק ראשון בחיי. משום מה אין בביוס את הפקודות ששם מבצעים את האובר. ניסיתי באמצעות תוכנה של גיגהבייט בשם EASYTUNE5 אבל שם איני יכול להעלות את הוולט. אשמח אם תענה על שתי הבעיות!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  12. :s05:

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. שלום לכולם! כשאני מסתכל בכל מיני תוכנות (SPEEDFAN לדוגמא) אז אני רואה 38 מעלות, ועכשיו שאני נזכר, זה מה שתמיד ראיתי שם.. ואם אני נוגע בדיסק עצמו - אז הוא די חם... האם זה מסוכן? מה עושים?! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by DarkLloth,

Scythe "ANDY SAMURAI MASTER המלצות לשיפור? , מיועד לקירור רגיל ואולי OC בעתיד אחרי ש Q6600 יתיישן...

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  15. ודרך אגב, האם ה MX-1 Thermal Compound נחשבת למשחה ממש טובה?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. בגלל הטמפ' הגבוהות של הכרטיס הזה שבמנוחה על 62 ובמאמץ על 67 קניתי לו קירור של זלמן Zalman VF700-AlCu LED קיצור סידרתי אותו על הכרטיס באמת שמתי אלכסון כזה וזה הסתדר אבל כנראה שלא מרחתי את המשחה טוב ושהדלקתי את המחשב הלכו לי שתי דברים : א. זה הספק כוח שהאמת לא הכי חשוב לי כי הוא היה ג'נרי כנראה . ב. הכרטיס מסך שלי החדש שנהרס ישר אחרי כמה שניות מהפעלת המחשב . בקשר לכרטיס נאבד לי הדף של האחריות והחשבונית אבל בגלל שיש לי יחסי דיבור הצלחתי להביא חדש במקומו במקום . בקשר לספק אני בימים הקרובים יקנה אני בהתלבטות קטנטונת בקשר לספקים . השאלה שלי היא כזאת. יכול ליהיות שאם פיזי המאוורר מתאים לכרטיס לא בהכרח הוא מתאים לו ? והאם יכול ליהיות שמה שהרס את הכרטיס זה דווקא אותה משחה שמרח…

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  17. שלום הייתי רוצה חוות דעת לגבי התמונה המצ"ב. אז ככה כפי שאתם רואים יש שתי מאוורים מעל הקירורר של המעבד המוצאים אוויר מהמארז מאוור נוסף ימוקם ממול 2 המאוורים. האם יש צורך במאוור נוסף ממול הספק באיזור הפאנל הקידימי היות והאוויר באיזור זה הוא סטאטי(אין מאווררים) תודה, [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by liav12,

שלום, עשיתי אוברקלוק דרך הביוס למעבד, העלתי אותו ל 2205 מגה הרץ. המעבד במנוחה כשחם בחדר על 30 מעלות, וכשקר על 25 ופחות. בדקתי ב ORTHOS במאמץ ועלה לכיוון ה 48-50, כשקר עוד לא בדקתי את זה. השאלה שלי האם הטמפרטורות האלו טובות/בסדר לאוברקלוק שכזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by SheZiF,

אז ככה ברשותי P4 3.0HT בסוקט 478 ואני מחפש קירור בתקציב מינמליסטי עכשיו אני לא מחפש קירור ענק אלא משהו קטן פשוט ושקט וכמובן שיקרר

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by akalithium,

אהלן שמעתי כבר הרבה שלוחות של אינטל הם טובים אבל לא ל OC האם ניתן בכלל לבצע OC על לוח של אינטל ? או שהם חסמו את האפשרות הזו בצורה מוחלטת ?

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  21. Started by or2077,

היום נכנסתי לאוארסט ובדקתי את הטמפרטורה.. תגידו זה רגיל שלמעבד יש 72 מעלות CPU 72 °C כי אצל חבר שלי יש 48 מעלות... רק שתדעו: CPU Type Intel Pentium 4 511, 2800 MHz (21 x 133)

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  22. Started by Avi Levin,

קירור סטוק. אז מה בעצם הטמפ' האמיתית שלי? 70 מעלות?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by alonkl,

אוקיי חודש אחרי המחשב החדש, נהנתי מכל רגע ורגע עם הArctic-Cooling Freezer Pro שלי.. עד שיום אחד פתחתי את המחשב, התעסקתי בכבלים וזה, אין לי מושג מה עשיתי אבל המאוורר מסתובב על הסל"ד הכי המיר ולא מוכן לרדת (2300), עכשיו השגתי קירור סטוק של AM2, שאת הישן כבר זרקתי.. מה אתם אומרים לשים אותו? יש בו חיבור 4 פינים לשליטה? כי בAC אין לי.. עכשיו אל תגידו "תרכיב תנסה" כי זה לא משהו שנאי עושה כל יום.. ועוד שאלה, צריך לשים משחה טרמית או שזה לא הכי חשוב? תודה רבה על כל עזרה. נ.ב: ראיתי עכשיו את המאוור סטוק אצל חבר, והוא מצוין דווקא.. כשהוא במנוחה הוא לא עובד... זה אחלה.. לא ככה? המטרה שלי היא להגיע לשקט אופטימלי במנוחה, וכשהוא מסתובב כל כך לאט לא שומעים אותו..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2…

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  24. Started by free_me_0,

-]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים