עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gil_k,

שלום לכולם, אני מחפש קירור למעבד Intel E6600 , לא נראה לי שאני יעשה OC אבל אני ררוצה שהמחשב יהיה שקט (ושתהיה אופציה לOC קטן) חשוב לי שהוא יהיה שקט, וטוב חשבתי על הפריזר , יש עוד הצעות? תודה, גיל

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by Eraser,

שלום! אני חדש בתחום אז נא לא לצחוק עלי אם אני מפגין בורות מוחלטת ניסיתי להעלות טיפה את המהירות של המעבד שלי, הבעיה היא שאילו העלאה קטנה של 50 הרץ גורמת לBios לא לזהות את הHD ??? האם המעבד נעול? האם הבעיה היא בלוח? יש לי את ה IS7-E (הנפוץ) של Abit וHD SATA של Samsung תודה חברה

3. Started by ZZR,

הבנתי שישנה אפשרות לפתוח את אופציית ה Jumperfree, ניסיתי לחפש ב GOOGLE, באתר החברה ואיפה לא... מישהו יכול לומר לי (תמונה תעזור מאד) איך להפעיל את אופציית ה JUMPERFREE בלוח-אם הזה??? הגעתי לתוצאות יפות מאד באוברקלוק עם פריסטים של הלוח אם אבל אני יכול להגיע רחוק יותר עם ה JFree... תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by kage,

אז ככה. עד היום, כמאט לא יצא לפתוח את הCASE ולראות איך עובד ה AC7PRO שקניתי לפני כמה חודשים את הקירור הרכיבו לי בחנות. היום, קניתי HDD חדש, ובשביל ללכת איתו יד הסוף החלטתי לקנות גם שני מאווררים, אחד ל HDD(מקדימה, היה לי שם מאורר אבל יחסית חלש..) ואחד שמתי משמאל לכרטיס מסך. בזמן החיבורים הכל הלך יופי, עד שהפעלתי את המחשב לבדיקה שהכל תקין. ה HDD, והמאווררים החדשים עבדו מצויין. אבל משום מה ה AC7PRO "גימגם" ז"א לשניה עבד ואז עצר לשתי שניות, וככה בהפרשי זמן שווים. חשבתי שאוליי המאווררים האחרים גורמים לזה, ניתקתי אותם, ללא שינוי, ה AC7 המשיך לגמגם. חיברתי אותו ל SYS_FAN אחר במקום אחד המאווררים, התחיל לעבוד מצויין. חיברתי את המאוורר שניתקתי ל מקום של ה AC7 (CPU_FAN) אז המאוורר ה…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by Quickly,

לפניי כמה זמן עשיתי אובר קלוק וניסיתי להגיע עם הבאס ל 240 (מכפלה 4 וזכרונות 166) והמסך לא הגיב למחשב לדעתי זה בגלל היציבות והשאלה שלי אם אני מעלה מתח זה אמור לפתור את הבעיה וכמה מתח בערך לעלות (קירור סטוק) ובמקרה שזה לא יעבוד איך אני מאפס את הביוס דרך הג'אמפר אם אפשר תמונה של הג'אמפר הזה נכון לעכשיו אני ב 225 @ x4 והזכרונות 180 טמפ 32 בערך קירור סטוק של amd

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by מר שאלה 2007,

מוורר 80MM הוא בגודל של 8X4? אני מגדיר כריבוע -(4 צלעות בגודל של 8סמ') תודה...

7. Started by erezs,

פעם ראשונה שאני עושה OC,יש לי E6750 וASUS P5K-SE הנה התוצאה מOCCT. השאלה שלי,האם אפשר להעלות עוד קצת למשל ל400?או שהטמפ' יחסית גבוהות?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by Cyron,

יש לי גוף קירור ישן והמאוורר שעליו כבר עשה את שלו ומתחיל ממש להרעיש רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק את המאוורר, אם כן, איפה ניתן להשיג משהו שקט ? תודה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. שמתי לב שלרוב ה8800GT הטמפ' גבוהה מידי. אצלי למשל הטמפ' במנוחה על 60 ובמאמץ על 80-82 וכשאני שם את המאוורר על 100% הוא רועש מאוד. יש מה לעשות חוץ מהלחליף את הקירור?

10. Started by p-o-i,

אני מחר קונה את הQ6600 ורק רציתי לדעת איזה קירור אתם ממליצים לקנות וכן אני מתכנן אוברקלוק...תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by dreamboot,

ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by neil4,

אהלן לכולם יש לי ecs k75a עם מעבד של athlon xp 2000+ ומאוורר אחד על המעבד ואחד על ה case אבל כשאני משחק במשחקים כמו moto gp 2 כשהמארז פתוח הטמפרטורה עולה לי ל57 מעלות והמחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט יש לי xabre 400 מה הפתרון??

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by Crown,

rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by segev22,

אני מחפש מאוורר 120 ממ עוצמתי במיוחד למודינג שאני מתכוון לעשות במארז. אני מתכוון לעשות פתח בחלקו העליון של המארז, שאלה נוספת מה הפעולה שעדיפה כאשר המאוורר ממוקם שם, יניקה של אוויר פנימה, או הוצאת אוויר החוצה? לא אכפת לי כמה המאוור יהיה רועש אכפת לי כמה הוא יהיה אפקטיבי בקירור... אז תזרימו בלי לחשוש......

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  15. הי, קיבלתי במלצה למפרט מחשב מהפורום של מפרטי מחשב, מאוד חשוב לי לוודא פה אם הפתרונות קרור שם טובים ויעשו את העבודה כדי שיהיה לי ראש שקט. בסופו של דבר אני לא רוצה להתחיל להתעסק יותר מדי עם המערכת שלי - ואני מניח שפתרונות קרור אכותיים מאוד חשובים לאיכות שלה לאורך זמן. בנוסף, מאוד מאוד חשוב לי גם שהמערכת שלי תהיה שקטה, וזו עוד סיבה שאני רוצה לוודא פה את הנושא. המחשב אמור לשמש לעבודה משרדית, אינטרנט, הורדות וסרטים. אמור לעבוד הרבה שעות ולכן קרור טוב ושקט מבחינתי קריטי... זה המפרט שבנו לי, בסביבות 2000 שח: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 צורב LG GSA…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך תוצרת GIGABYTE דגם GV-NX66256DP רציתי להאיץ את תדר ה-GPU ואת תדר הזיכרון שעל הכרטיס אך למרבה ההפתעה לאחר ששיניתי את הפרמטרים הנ"ל בעזרת התוכנה שהגיע עם הכרטיס vTuner 2 הפרמטרים חזרו לברירת המחדל לאחר שעשיתי RESET למחשב. האם מישהו יודע איך לפתור את "הבעיה" אם בכלל אפשר לפתור אותה תודה !

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  17. השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  18. המתח צריך להיות 1.65 ! מה שקורה אני רואה בתוכנה שהמתח קופץ 1.68 1.69 וחוזר ל 1.65 למה זה לא צריך להיות רק ב 1.65 ? מה שקרה לפני כמה שעות למחשב שלי זה שהתקנתי משהו והמחשב הפעיל את המחשב מחדש בלי שום סיבה הפעיל מחדש וזהו אני לא על OC מה יכול לגרום לבעיה הזאת ? יכול להיות שזה בעיה של מתח לזיכרון זה המתח שלי ! http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/323/ללא%20שם.JPG להעתיק לדפדפן !

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by Amitai,

ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. מעבד: Pentium 4 2.8C HT לוח אם: ASUS P4P800 זכרונות: Kingston PC 3200 400mhz ddr 256X2 מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK בעיקרון אין לי אמצעי קירור מיוחד, יש את המאוורר 120 מ"מ במארז, ועוד מאוורר 120 מ"מ שהוספתי בחזית למארז יש פילטר שתופס את האבק בחלק הקדמי השאלה אם החיישן מזייף את הטמפרטורה או שאלה באמת הטמפרטורות, כי כשחיברנו את המחשב במעבדה בחברה הוא הראה בביוס בסביבות 25-27 מעלות למעבד

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by guylederer0,

שלום עשיתי OC קטן למעבד שלי שהוא Q6600 והגעתי איתו ל 3 עשיתי בדיקת מאמץ ב OCCT במשך שעה והטמפרטורה הכי גבוהה הייתה 64 +- יש לי קירור לא משו והוא כתוב פה בצד של המפרט שלי ורק בזכות מאוורר שקניתי ודחפתי למארז הצלחתי לבצע את ה OC כי בלי המאוורר שיושב בקומבינה מול הקירור הקירור של המעבד לא היה מצליח להגיע לטמפרטורה כזו השאלה שלי האם כדאי לי להמשיך ב OC ולהגיע ל 3.2 + ? ואם כן האם עלי להוסיף מתחים ? כי אני לא כ"כ רוצה לגעת בזה אבל לא אכפת לי לנסות :]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. Started by Wolfi,

לאחר ביצוע OC המעבד ממש מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות במאמץ, הגוף קירור שיש לי על המעבד הוא סתם ג'נריק כזהאני שמעתי שיש שני גופי קירור מתקדמים, TUNIQ TOWER 120MM Thermaltake BigTyphoon /VX 120MM צריך שיתאים למעבד AMD ATHLON 64 3500+ וללוח אם ASUS A8N-E nforce4 ראיתי את המכירות הבאות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15681&PHPSESSID=c5535510 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15375 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3070 על מה אתם ממליצים יותר ? אין לי בעיה של רעש, זה לא מפריע לי .. חשוב לי שיהיה גוף קירור עם ביצועים ממש טובים ושיתאים למעבד וללוח אם שלי. אם יש לכם המלצה לגוף קירור אחר למעבד שלי אז בבקש…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. Started by Orsolomon,

היי, זאת פעם ראשונה שאני רוצה לבצע OC ואני לא מבין בזה בכלל המפרט הוא : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz 9 x 267 Gigabyte GA-965P-DS4 G.Skill 2048 MB 800Mhz Radeon X1950 Series (256 MB) טמפ' : Core 1 + 2 60C מה אני יכול לבצע עם זה? אגב, שניסיתי עם ATI-TOOL להעלות את הזכרון וכל זה, זה לא ממש הלך ושניסיתי להכנס לBIOS ולסדר את ההגדרות כך שאוכל להעלות את הMHZ במעבד, זה לא נתן לי לשנות בביוס כלום... אשמח לדעת מה כדאי לעשות (איזה OC) ואיך בדיוק

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  25. היי, רכשתי את הכרטיס הנ"ל של EVGA, הקירור שלו עדיין מצויין אבל רועש בטירוף. אני מחפש קירור איכותי שיקרר כמו שצריך אבל שיהיה שקט שקט אודה להמלצותיכם, תודה. אני מתלבט בין Zalman VF900-Cu ל Arctic Cooling Accelero X1

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.