אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתנסה בoc עם קירור סטוק והעלתי את את המעבד כבר ל3500 ואת הזכרון מ667 לקצת יותר מ750 והוא עובד על 50 אבל כשהעלתי את הfsb ל250 כלומר 3750Mhz הוא נתקע ועלה ל60 מעלות אולי אני צריך להעלות את הוולט של המעבד יש לכם הצעות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATALON 2500 לוח ABIT NF7-S2 הטמפ' במנוחה היא SYS: 36 CPU:44 האם זה גבוהה או תקין? הBIOS נותן לי גם טמפ' של PWM מה זה? איזה קירור (אוויר)הכי מומלץ למעבד ולא אכפת לי מהרעש? ועכשיו לשאלה על אוברקלוק: הלוח נותן לי אפשרות להעלות את הבאס עד 300 בהתחשב בזה שהמכפלה של המעבד היא 11. האם אני יוכל להגיע ל3300Mhz אם אני מצליח להשאיר את טמפ' נמוכה? SORRY על כמות השאלות ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC המעבד ממש מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות במאמץ, הגוף קירור שיש לי על המעבד הוא סתם ג'נריק כזהאני שמעתי שיש שני גופי קירור מתקדמים, TUNIQ TOWER 120MM Thermaltake BigTyphoon /VX 120MM צריך שיתאים למעבד AMD ATHLON 64 3500+ וללוח אם ASUS A8N-E nforce4 ראיתי את המכירות הבאות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15681&PHPSESSID=c5535510 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15375 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3070 על מה אתם ממליצים יותר ? אין לי בעיה של רעש, זה לא מפריע לי .. חשוב לי שיהיה גוף קירור עם ביצועים ממש טובים ושיתאים למעבד וללוח אם שלי. אם יש לכם המלצה לגוף קירור אחר למעבד שלי אז בבקש…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
ערב טוב, היום קיבלתי את המאוורר NeonCooler7-BL של GigaBite,וגיליתי שהוא מתאים ל: AMD Athlon XP 3200+/Semperom all series. ברשותי מחשב Pentium 4 1.4 GHZ עם לוח של Intel d850GB. האם ניתן להרכיב את הסינק החדש על הלוח הזה? מצורפת בזה תמונה מ-cpuZ. תודה מראש לכל מי שייעזור לי,המשך ערב נעים לכולם. אסף. עריכה: צירפתי גם תמונה של המאוורר+הסינק.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, זאת פעם ראשונה שאני רוצה לבצע OC ואני לא מבין בזה בכלל המפרט הוא : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz 9 x 267 Gigabyte GA-965P-DS4 G.Skill 2048 MB 800Mhz Radeon X1950 Series (256 MB) טמפ' : Core 1 + 2 60C מה אני יכול לבצע עם זה? אגב, שניסיתי עם ATI-TOOL להעלות את הזכרון וכל זה, זה לא ממש הלך ושניסיתי להכנס לBIOS ולסדר את ההגדרות כך שאוכל להעלות את הMHZ במעבד, זה לא נתן לי לשנות בביוס כלום... אשמח לדעת מה כדאי לעשות (איזה OC) ואיך בדיוק
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הכרטיס הנ"ל של EVGA, הקירור שלו עדיין מצויין אבל רועש בטירוף. אני מחפש קירור איכותי שיקרר כמו שצריך אבל שיהיה שקט שקט אודה להמלצותיכם, תודה. אני מתלבט בין Zalman VF900-Cu ל Arctic Cooling Accelero X1
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש קירור טוב למעבד שלי.... המאוורר חייב להיות מksp (מטעמי נוחות). יש לי (478) p4 2.8 ghz prescot והמאוורר שבא איתו מאוד רועש, לכן מאוורר שקט מאוד חשוב לי. בקיצור אני מחפש קירור יעיל (לא צריך משהו מטורף כי אני לא מתכנן oc); הכי חשוב שקט. אני אשמח אם תגידו לי את הדגם והמחיר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם . האם ניתן לעשות אוברקלוק לפאנטיום 3 750 . במידה וכן אנא ספרו לי איך . תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
במחשב הנוכחי יש לי AMD 2500 והיו לי ויש לי בעיות קירור נוראיות. הגעתי למצב שהמחשב שלי פתוח ועומד מולו מאוורר ריצפה בכדי שלא יקרוס. בגלל זה אני רוצה לדעת האם הקירור שמגיע עם ה 4800 יהיה מספק או שעדיף לקנות קירור בנוסף?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברה! אתמול קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לפי המדריך שבאתר. המסך פועל מצויין, אבל התאורה לא פועלת.... :-[ חיברתי את K לפוטנציומטר ומשם לאדמה במולקס. את A חיברתי ל- 5V במולקס... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה תדרים בתוכנה atitool לכרטיס אז כשאני מאתחל את המחשב מחדש ,התדרים של הכרטיס חוזרים למצב סטוק.. איך אני שומר ככה שכשאני יאתחל את המחשב זה ישמר בתדרים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כפי שאפשר לראות במפרט לי לי מעבד 2.6c ..ובתקופה האחרונה שלו המעבד מגיע ל 48-49 מעלות במנוחה(זה כי קיץ) ובכלל במאמץ הוא קופץ ל 54-57 מעלות (כשאני במשחק מסויים),לדעתי זה יותר מדיי חם. עכישו מה שמוזר פה הוא שרציתי לוודא את המעלות ,לשם כך לקחתי מד טמפ' רגיל(שתולים על קירות וכו) והנחתי אותו כרבע שעה על ההיטסינק. המחשב היה במצב מנוחה כאשר בתוכנה הוא מראה לי טמפ' של 45, אך כשראיתי במד חום שהיה על ההיטסינק זה היה על 30 מעלות. משהו מוזר כאן לפי דעתי.אני חושב שהלוח שלי לא קורא נכון את הטמפ'....זה לוח ABIT IS-7 אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שמתי לב שהגודל שלו הוא 70 מ"מ חח הייתי בטוח שהוא 80 הקיצר משהו אולי יודע קצת פרטים על המאורר הזה מה עוצמת הרעש? כמה cfm יש? (חח מזה בכלל?) מה הלחץ אויר ? נערך יש לי אופציה בלוח אם לשים את המאורר על cpu smart fan contoler (משהו כזה) הקיצר בדקתי וזה עושה שנגיד מעל 60 מעלות המאורר יעבוד על עוצמה מלאה 40-60 עוצמה בינונית ומתחת ל 40 עוצמה נמוכה (משהו כזה חח) אבל במקום זה קורה לי משהו אחר כשטמפ' על 35 ומטה המאורר מפסיק לעבוד ואחר כך כשהוא מגיע ל 45 הוא מתחיל שוב לעבוד ולפעמים זה לא קורה אז מה נראה לכם? אולי המאוורר הזה לא תומך באפשרות הזו?\
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
על איזה מהירות אני צריך לשים את המאוורר של הכרטיסמסך שלי במצב מנוחה? 8800GT inno3d OC edition 650/950 כשב-40% מהירות מאוורר הכרטיס (במנוחה) על 58 מעלות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם GIGABYTE 965-DQ6 מעבד E6300 זכרון : 2X1GB KINGSTON VALUE RAM 667MHZ כ.מסך LEADTEKGF 7600GT EXTREME הטמפרטורות נראות לי ממש גבוהות הלוח במנוחה כ 45 מעלות בממוצע , המאמץ למשל של המרת סרט (ENCODING) הוא מגיע לכ 53 מעלות הכרטיס מסך 67 מעלות במנוחה 72 במאמץ דרך אגב המארז שלי הוא טרמלטייק סופרנו עם מאוורר 120מ"מ מקדימה ואחד מאחורה ספק 500W ENERMAX LIBERTY ללוח שהללו אותו כמו DQ6 ציפיתי שיהיו טמפרטורות הרבה יותר נמוכות מה דעתכם חברים?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אובר קלוק לראדון 9800 שלי אני לא יודע איפה ואיך לראות מה הטמפ' שלו ובגלל זה אני לא יודע כמה להעלות! תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המארז ANTEC 900... הוא מקרר אחלה אבל הבעיה הרצינית שלו היא החורים של המארז המאוררים שואבים אבק יותר משואב אבק וזה מעצבן כל יום וחצי לנקות את המארז מבחוץ ואת החלקים מה שאפשר... מה לדעתכם הפיתרון? האם אפשר להשים משהו ב-2 ס"מ שיש בין המאוורר למארז ושזה לא יפגע בקירור?! תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E5200 לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים ... דברים בסיסיים, בלי OC כמובן. אמרו לי שהמאורר שבא עם המעבד נוטה להרעיש ויכול גם להתקלקל אפילו אחרי חצי שנה. כרגע יש לי amd athlon x2 כבר שנתיים שלוש ולא נתקלתי בבעיות כאלה. האם כדאי לשדרג את הקירור שמגיע עם המעבד לקירור איכותי יותר כמו Arctic Cooling Alpine 7 Pro ?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-