אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... יש לי gigabye gf 6600gt עשיתי לו OC והגעתי בליבה מ500 עד 561 ובזכרון מ 1000 ל1117 ואם אני מעלה עוד קצת כבר יש ארטאפקטים... במצב כזה בשביל להעלות עוד אני צריך לעלות במתח... איך אני מעלה מתח בלי לגעת פיזית בכרטיס? לא מצאתי בbios. דרך אגב יש עליו קירור דיי טוב vga silencer 6 ככה שאני לא ממש דואג מטמפ' תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות UNLOCK למעבד והחומר שצרכים לחבר בין הפנים תמיד נישפח ואני מישתמש מסלוטיפ
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לשפר את ה - Palit Radeon 9800se שלי, הבעיה היא שיש לו 128ביט. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר אותו? אם אתם יודעים אז בבקשה גם תתנו מדריכים.
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בגלל שיצא טיפה יותר ממה שקיוויתי אז שמתי רק על המעבד, וכרגע התוצאות לא נראות לי טובות. האם הייתי צריך לשים גם על המעבד וגם על הV1? האם לוקח לזלמן זמן עד שהוא באמת משפיע כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בישביל OC(אינטל P4) ואם אפשר להגיד לי גם את המתח לנורת'ווד וגם לפרסקוט...
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: GA P35-DS3P TWISTER 800MHZ CL5 E2160 BT120VX CASE ENERMAX 120CM X 3 ?????????????????????????????????????????????? כידוע המעבד E2160=1.8 ואני רוצה לעשות עובר קלוק ל 3.0 GHZ לפחות השאלה כמובן מופנת למי שמכיר את הלוח .היכן ומה אני צריך להגדיר בלוח???(רצוי להוסיף תמונות) תודה מראש. (בבקשה לא לתת תשובות כתוב בפורום \תלמד קודם וכו)'
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
צריך המלצה על קירור לכרטיס מסך Radeon 9800pro משולב עם קירור למעבד P4. רצוי שיהיה קירור מים. תקציב 700 שקל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב הצלחתי להגיע מ 2.66 ל 2.9 בסטוק עכשיו כזה סיפור בכרטיס מסך שלי Ati radeon 9550 256mega 128 bit הצלחתי להגיע מ core 250 ל 410 ו memory 200 ל 250 כל זה בתוכנה ATI TOOL עכשיו עשיתי SAVE עשיתי ריסט ואז LOAD ושוב ריסט לראות שזה נשמר וזה לא. מישהו יודע איך אני עושה את זה הגעתי ב 3D03 ל 3700 מ 2100 רק בבדיקות של הכרטיס מסך מודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היום בעבודה נכנסתי להגדרות של אחד המחשבים שיש לנו שהוא P-3 500mhz וראיתי משהו שהבהיל אותי מאוד....CPU Fan RPM=0 ......ואז ראיתי את החום של המערכת....Chasis Temprature=32C ו ....... CPU Temprature = 91C !!!!!!!!!!!!!! ודרך אגב, המעבד עבד כמו סוס עבודה - בלי אוורור בכלל ז"א שזה המעבד הכי יציב שנתקלתי בו תחת עומס חום 8) למי שיש p-3 דעו נא שיש לכם חיית כח בבית !
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
למה כשאנ יעושה אוברקלוק אפילו הכי קטנטןן כל המחשב נתקעע בקושיי זז עד שהוא נתקע לגמרי...אפילו כשאני מעלה ב5 mhz (נ.ב לפני הפירמוט לא היה לי ככה...)
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הVLsystem Zephyrus fan controlling Realtime monitoring http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7339] איזה נפילה!!! בחיים שלי לא התבאסתי ככה, פשוט לזרוק כסף לפח! קניתי את הזבל הזה כדי לנסות ולשפר את הקירור שלי ביחס לכמות הרעש שדי עצבן אותו, אבלללללללללללל הסנסורים של הטמפ' לא עובדים, הוא לא נותן את הטמפ', וגם לא מאפשר לראות את המתח כמו שאמור להיות ובעצם הדבר היחיד שכן הוא מראה זה...... (תופים) CPU USAGE וMEMORY שאף אחד לא ייתקרב לדבר הזה!!!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אם אני עושה OC לכ.מסך אני אמור גם להגיבר את התדר בביוס??...אם כן אז לכמה פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני קראתי איפה שהוא שההבדל בין תיזמונים 2-2-2-5 ל 5-5-5-15 בואתה מהיורות זה בערך רבע FPS במשחקים זה נכון או שסתם זינו לי תמוח?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
למעבד E7200. אפשר להתפשר טיפה על יכולת קירור לטובת שקט. OC לא מתוכנן.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז ככה מה הקירור הכי טוב שיש ל9800PRO בחנות פנדה..!!..??...
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
Crucial Anniversary PC5300 2.2V 3-3-3-12 667Mhz default 3-3-3-12-20 800Mhz 2.3V [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המעבד אמור לעבוד בתדר של 1.66 והוא עובד ב1.0 ואני פשוט לא מבין מה הבעיה נכנסתי לביוס וממה שראיתי יש מכפלה מינימלית שהיא 6 ומכסימלית שהיא 10 הבאס הוא 166...? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם IC7 והמאוורר שלשעליו הפסיק לעבוד. האם אני יכול להסתפק בהיטסינק שיש שם עכשיו, או לקנות אחר, או שאני צריך להחליף מאוורר? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי את הגרסא האחרונה של RIVATUNER יש לי גם 8600GTS 256MB 128BIT של ג'יגה בייט ( פאסיבי ) ביצעתי לו OC, כזה : 675/1458/1008@787/1699/1081 ויש לי בעיה, סימנתי V בstartup settings שיפעל כל פעם בעליית החלונות. לפי מה שהבנתי בLOWPOWER לא ניתן לשנות את ההגדרות, אז רוב הזמן הוא בלי OC בכלל. בperformance 3d הוא עם OC ובstandard 2d הוא גם עם OC אני בד"כ משחק במשחקים שבין CS לבין DIRT (שיחקתי לא מזמן בקרייסיס, עד שסיימתי אותו ונמאס לי מה12ג'יגה שתפס לחינם) וכל פעם שאני נכנס למשל לDIRT, בשביל לקבל את הביצועים עם OC אני צריך להכנס לRIVATUNER ולכוון לאותם הגדרות OC שהיו וללחוץ על "החל" ואז הוא עובר למצב OC עד שאני יוצא מהמשחק. הטמפרטורה שלו בסדר גמור (למרבה ההפתעה ע…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על רעיון מאוד נחמד למודינג, חשבתי לקחת שלדה של מכונית צעצוע, ולהכניס לשם את המחשב, האם זה בר ביצוע? חשבתי להסיר את התחתית הפלסטיקית של המכונית ולהחליפה במתכת, לחתוך את הבגש שמשם יהיו כל היצאות של הלוח אם, ומקדימה במכסה מנוע את יציאות הUSB את הפאנל לסגריות שלי, ופאן באס, גם חשבתי שאני יעשה Stealth לCDRW שיצא מהמספר של המכונית מקדימה, והPWR LED HD LED והריסטרט והפאוור יהיו המנורות של המכונית. אני רק רוצה לשאול אם זה נשמע לכם הגיוני, ועזרה למקם את החלקים בתוך המכונית. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי AXP1600+ ואני מריץ אותו ב- 1870 MHZ יציב בלי בעיות. כל MHZ נוסף במוקדם או במאוחר מפיל את המערכת - למה? אני רוצה לפתוח את המכפלה של המעבד, וה- FSB מוגדר אצלי על 178MHZ. במידה ואני פותח את המכפלה צריכה להיות בעיה למעבד לרוץ ב- 12.5X178 שזה אומר המון מגה הרצים == AXP2800+ ==2225? השורה התחתונה היא איך אני מצליח להביא את המערכת לקצה גבול יכולת (ביציבות!!!) ללא נזק לטווח הקרוב. אם איני טועה, העלאת מתח מזיקה לרכיבים ואף מקצרת משמעותית את חייהם - בבקשה להמנע מפתרונות שקשורים בנושא. ההמהרה אמורה להיות קבועה ללא שינויים (לא בשביל לראות לאן הגעתי ואז להוריד אותה חזרה) ולטווח הארוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני על באס 157... מדובר ב AXP 1600+, OCZ 512mb, EPOX EP8k3a+ מעבר לבאס הזה, פשוט ברגע שהוא אמור להעלות את המסך טעינה של האקספי, הוא נשאר מסך לפני..הבקר הרדיסקים כנראה לא עומד בזה.. יש לי במגירה בקר רייד שלא בשימוש, ורציתי לדעת 2 דברים.. בגלל שהבאס לבקר הרדיסקים ול PCI זהה, אם אני אחבר את ההרדיסקים לבקר ב PCI יהיה הבדל כלשהו? בגלל שהצ'יפ שונה אני משער שהוא יוכל להחזיק בבאסים גבוהים יותר..השאלה אם הטרחה שווה את זה או שבסוף השיפור יהיה מזערי ? ואם יתכן והוא יחזיק לבאס של 166+-, אז איך אני בעצם מחבר ת'הרדיסקים לשם? 2 הרדיסקים של 60 ו 20, פשוט לחבר לכניסת IDE בבקר? צריך להגדיר משהו ....? או שזה נעשה אוטומטי בבוט?.. tnx..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז ככה : AMD 3200 venice(igolo 7200 cooling) ...dfi infinity ... enermax 420 עכשיו אני על 2410 יציב ...(ניבדק עם SUPERPI ו 3dmaks השאלה אם אפשר עוד ? הקונפיגורציה ששמתי היא כזו : CPU מתח מ 1.35 ל 1.45 (זכרונות וצ'יפ לא נגעתי) X10 HT X 4 166 במקום 200 יחס 1:1 (אחרת זה לא עובד) 3-3-3-7 עכשיו הבעיה היא בעצם (או שלא) הטמפרטורה ....שמתי לב בעוד טרדים שעוד אנשים עם הלוח הזה עושה בעיות במדידה נכונה של המעבד ומתבלבל במשהו אחר ...(כגון אברסט) וזה הגיוני כי תמיד זה מראה לדוגמא 53 מעלות גם במנוחה וגם לאחר משחק של שעתיים !!... הוא כנראה מתבלבל עם CPU DIODE "... מה עוד אפשר לעשות להגיע ליותר ? ואם אפשר אז עד כמה בכלל ואם יש טעם ...(בטפילד קצת מקרטע לפעמים ) [attachment deleted by ad…
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם זה יותר טוב/או בטיחותי מהביוס? מהם הכללים שאני צריך לדעת? טיפים לפני מתחיל? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-