אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC בעזרת ATI TOOL וזאת ההודעה שקיבלתי: (ראה תמונה) משיכת יתר של הזיכרון או להוריד מחדש את התוכנה? הנתונים הם: 413.10 לליבה ו 372.60 לזיכרון הקירור הוא VGA SILENCER var.3 + הקירור לזיכרון של זלמן תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, שמי שלומי, אני מנסה למצוא מדריך/מאמרים לגבי אוברקלוקינג - כיצד להתחיל ? מה לחפש ? מה ניתן לבצע ומה לא ? מה כדאי לבצע ומה לא לגעת... בתודה מראש וחג שמח שלומי
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן! אפשר לקבל קצת הסברים לגבי OC ל7600GS EXTREME של LEADTEK.. האם הוא שווה? איך מבצעים אותו? תודה מראש על התגובות...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב אז ככה...יש לי ביג טייפון על מעבד P4 478 עברתי לביג טייפון כי היו למעבד טמפרטורות של 90 - 100 מעלות כל הזמן עכשיו השאלה היא.... האם הטמפרטורות בתמונה המצורפת... והמהירות של המאוורר של הביג טייפון תקינות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לפניי כמה זמן עשיתי אובר קלוק וניסיתי להגיע עם הבאס ל 240 (מכפלה 4 וזכרונות 166) והמסך לא הגיב למחשב לדעתי זה בגלל היציבות והשאלה שלי אם אני מעלה מתח זה אמור לפתור את הבעיה וכמה מתח בערך לעלות (קירור סטוק) ובמקרה שזה לא יעבוד איך אני מאפס את הביוס דרך הג'אמפר אם אפשר תמונה של הג'אמפר הזה נכון לעכשיו אני ב 225 @ x4 והזכרונות 180 טמפ 32 בערך קירור סטוק של amd
-
- 8 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסאת VIVO מתוצרת SAPPHIRE ולא מצאתי תשובה חד משמעית: האם ניתן לפתוח לו את צינורות העיבוד הנוספים (במידה ויש)?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
עד כמה המעבד יכול להגיע ובאיזה תוכנות אפשר להשתמש כדי להקל על הocותוכנות בדיקת מערכת אחרי oc מה טמפ' מומלצת מעבד וזה על לוח 965p-ds3 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שאלה קטנה: בצד המארז הוספתי מאוורר שסתם היה בספק כוח גמור עכשיו כדי שיהיה קירור נכון ויעיל לאיזה כיוון האוויר צריך להיות? לכיוון תוך המארז או להוציא את האוויר החוצה?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ראית את הגוף קירור הזה מה את אומרים שווה משהו יתאים למארז ATX כי אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד בשביל להצליח יותר ב OC אני יחפש בקורות על הגוף
-
- 9 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון חשבתי לנסות קירור מים לחויה,אז ככה יש לי גישה למכונות CNC ולנחושות רציתי לראות כמה בלוקי קירור גאוניים אתם יודעים ל"תפוס רעיונות,אשמח לקבל תמונות ולינקים תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האם הטמפ של הלוח אם וכרטיס מסך משפיעה גם על טמפ המעבד? אצלי למשל טמפ כ.מסך היא 65 ולוח אם 52 . האם טמפ אלו משפיעות על טמפ המעבד ? כלומר ירידה בטמפ אלו תיגרור ירידה בטמפ המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
?איזה תוכנה טובה להגברת מיהירות מאורר של המעבד?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לעשות OC לכרטיס דרך הCCC.. ואני חושב לנסות.. אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך אחרת לעשות OC לכרטיס מסך... ואם בכלל מומלץ לעשות OC דרך התוכנה שלו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 4600 כמה טמפרטורה צריכה להיות למעבד הזה?? לא יודע עם זה קשור אבל המחשב שלי דולק חודש פלוס בחדר חם יחסית העם התמפרטורות טובות?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATALON 2500 לוח ABIT NF7-S2 הטמפ' במנוחה היא SYS: 36 CPU:44 האם זה גבוהה או תקין? הBIOS נותן לי גם טמפ' של PWM מה זה? איזה קירור (אוויר)הכי מומלץ למעבד ולא אכפת לי מהרעש? ועכשיו לשאלה על אוברקלוק: הלוח נותן לי אפשרות להעלות את הבאס עד 300 בהתחשב בזה שהמכפלה של המעבד היא 11. האם אני יוכל להגיע ל3300Mhz אם אני מצליח להשאיר את טמפ' נמוכה? SORRY על כמות השאלות ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קודם כל המפרט הינו: Pentium 4 530 GA-8I915o-DUO GA 6600GT משום מה, כשאני דרך הביוס מעלה מתחים למעבד מעל לדיפולט (1.3875) המתחים לא עולים בכלל! אבל אם אני מוריד מתחת לדיפולט הם כן יורדים (רואים את זה בתוכנות נילוות וגם בטמפ'). השאלה שלי היא - אולי יש איזשהו פיצ'ר בלוח הזה שחוסם אותי מלהעלות מתחים מעל לדיפולט שאני יכול להעיף? דרך-אגב, כשאני עושה OC בעזרת התוכנה EasyTune5 אני מסוגל להעלות מתחים בלי בעיה עד 1.6V, ככה שזו לא בעיה של ספק וכד'... תודה על העזרה מראש, עידן
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כי הבנתי שיש כמה סוגי ליבות או משהו כזה? איזה יש ומה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.6 החום במנוחה 50-59 ובפעולה שהוא מריץ בנצמארקים הוא עולה ל 60-65 רוב הזמן 65 זה מוריד מהביצועים שלו? ותמליצו לי על קירור טוב
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איזה כיףףףף, היום הרגשתי שקריר בחדר אז אמרתי יאללה נבדוק- פירקתי את המחשב, ניקיתי אותו מהאבק (אוי ווי...כמה שהיה שם... השתמשתי בפן -עם אוויר לא חם הפעלתי הכל חזרה , עם ההמהרות שמופיעות בפרטים- איזה פלא, המעבד בכלל על 30 מעלות, הכ.מסך על 55 (זה 9800XT!! עם קרור סטוק הוא לא יורד מ70, עם הקרור שלי הוא לא יורד מ65 בעומס -אחרי המהרה) פתאום אחרי שעה בHL2 אני רואה הוא בכלל על 57 מעלות, אמרתי חייבים לנצל את זה... הקיצר- הכ.מסך שלי (מופיע בפרטים) מעל ההמהרה הבסיסית והקבועה שלו (שוב, מה שמופיע בפרטים) מעל זה כבר מציג אטיפקטים... אבל היות והחורף הגיע לקחתי אותו לעבודה בתחום אחר (ואני אומר עבודה ולא שיאים, לדעתי אני יכול יותר בשביל להפציץ ב3DMARK אבל זה לא שווה- אני מחפש משהו שאוכל…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם יש מאוורר כזה עם שלוש פינים לחיבור ללוח האם
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
http://www.i4u.com/full-review-398.html תעיפו מבט בבקשה ותקראו את זה, במיוחד הפסקה האחרונה: זה רק אני או שמשהו דפוק פה?! 91C מעלות?! המערכת קירור הזאתי בעלת יכולת קירור של 400W !!! (מבין החזקות ביותר כיום לדעתי, רק לשם השוואה מערכת דומה ויקרה מאוד של Swiftech מסוגלת "רק" לפזר חום של 200W בקושי. חוץ מזה, שאם מערכת כזאתי מפלצתית לא מסוגלת לשמור על איזה 40C במעבד כזה, אז מה יגידו קירור אויר? או אפילו הקירור STOCK של אינטל? לפי זה הSTOCK של INTEL צריך לעמוד על איזה 120C או משהו יש פה טעות או מה? או שבעצם כמו שמישהו רשם למטה בעצם מדובר בפראנייט בכלל? או שהוא התקין משהו ממש דפוק שם? (ראיתי כבר מערכות קירור פסיביות יותר טובות מזה)
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ומה הסיכון? המערכת pantium 4 s478 2.4ghz radeon 9550 256mb p4s800d-x psu 400w jenery מארז sunbeam transformer 3 מאווררי 80ממ sunbeam 2 מאווררי 120מ"מ thermaltek . 2*512 twinmos ddr 400 קירור מקורי.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך( ATI RADEON 9500 PRO) ובATI TOOL הוא אומר לי שאני צריך ביוס פרוץ... הורדתי את הביוס המתאים ואת הפלאש הזה אבל עכשיו שאין לי מושג מה לעשות...
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי P4S533VM... הבנתי שאם מוציאים את כל הג'מפרים מה FSJ אז הוא נהיה jumperfree אם unlock ואז ניתן לשנות ב bios את ההגדרות , אבל בפועל הם נשארו disabled... ומהירות המעבד ירדה ל 1327MHZ. האם אני צריך לעדכן BIOS או משהו ? לאיזה גירסה ומאיפה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-