עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שמעתי איפשהוא שזה אפשרי בעזרת דרייברים של אומגה...אבל איך עושים את זה? זה כרוך בסיכון מסויים? צריך לפרוץ ביוס או משו כזה? או שזה רק תוכנתי וזה שטויות ואם יש בעיות פשוט מחזירים את ההגדות להגדרות הקודמות\מוחקים את הדרייברים של אומגה?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. הגיע לי משלוח מגאב טק. אם המזל שלי כמובן הקטודה נשברה אבל זה לא לנושא. התקנתי סיילנסר והמחשב עולה ומעלה את WINDOWS. אבל המחשב מגיע למצב של כיבוי (המסך נכבה אבל יש עדיין כוח והמאווררים עובדים) ואני ממש ממש לא יודע מה לעשות (ההודעה הזאת נכתבת מהמחשב של אחותי. אז אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש ממש יודה לו. אז בבקשה אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי אז בבקשה תגידו. תודה מראש אור הסיילנסר הוא REV.2 והכרטיס הוא 9600XT. אני יודע שהREV.3 הוא זה שאמור לעבוד אם ה9600 אבל הסיילנסר מתחבר מושלם ומחובר חזק. אז מה שאני חושב שהבעיה זאת בעית מתח אבל ניסיתי את זה בלי החיבור חשמל וזה עדיין לא עבד אז אני ממש לא יודע מה לעשות. אז PLZ מי שיכול עזור שיעזור כי לי ניגמרו הרעיונות

3. Started by urielka,

שמעתי וראיתי הרבה oc לduron שהגיעו מעל 2ghz רציתי לדעת אם אני יכול לעשות זאת בעזרת תוכנה פשוט אין אפשרות בביוס לעשות את זה ואם המכפלה פתוחה כן או לא הנה המפרט הדל ועלוב: מעבד:duron 900mhz זיכרון:256 mb 133 mhz כ מסך : GeForce 2 MX440 לוח אם : של ecs k7sem 3.0c

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by rotem75,

יש לי לוח אם ABIT KV8-MAX3 ומעבד AMD Athlon 64 - 3000. לאחרונה החל לוח האם שלי להשמיע אזעקה מעצבנת לסירוגין. ה- ABIT EQ מראה כי ה- RPM של ה- NB fan יורד לערכים נמוכים (~180). - מה יכול לגרום לירידה זו ? (אין שום דבר העומד בדרכו של המאוורר!) - האם יכולה להיות קריאה שגויה של ה - RPM ? כיצד ניתן לתקנה ? - האם ירידת ה- RPM גורמת לבלאי ב- NB fan ? - אם אין בלאי - כיצד לנטרל את האזעקה למקרה הספציפי הזה ? ה- BIOS שלי מעודכן תודה מראש לכל העונים רותם

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. Started by N N C,

חבר שלי תיכנן לקנות מחשב חדש, כרגע יש לו פנטיום 3 600 (אני חושב) עם מארז midi ג'נרי, הוא דיי סגור על אתלון אקס פי אבל יש לו בעיה עם הספק, האם הספק שגם הוא ג'נרי מספיק חזק בשביל אטלון אקס פי, האם יש תוכנה או דרך לבדוק זאת ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. יש ברשותי מסך LCD dvm, שמסוגל להציג רק ספרות רגילות, seven sigment, בעל 34 פינים, האם יש דרך לחבר אותו למחשב? האם הוא יכול להציג טמפ' של משהו וכדומה.. (ד"א יש לי גם LCD r232 רגיל 2x16 שאותו אני מחבר למחשב אחר..)

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. כל פעם שאני עושהב OC למעבד עים התוכנה הזאת המחשב ניתקע אחרי דקה או שתיים ואחרי שאני עושה ריסטרט הOC פשוט לא קיים המעבד עובד רגיל כמו שהוא היה... מה אני צריך לעשות כדאי שזה יעבוד? אפשר לינעול הבנתי איך...

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  8. יש לי מחשב P4 2.6C@3.2 במכפלה 250 ויחס הזכרונות הוא 5:4 והם עובדים רגיל . הזכרונות הם של ELEXIR (ג'נרי נראה לי ) עכשיו המחשב יציב אבל אני מעוניין להמהיר את הזכרונות כי הם יכולים עוד אבל לא הרבה . השאלה היא איך אני עושה את זה, זה אפשרי בלי לשנות את המכפלה? ושאלה 2 . אני עומד להזמין דרך חבר את הזכרונות האלו מNEWEGG האם זה משתלם או שיש דברים אחרים בסביבות המחיר הזה . לחץ כאן

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. השאלה בכותרת.. תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by NmAn,

היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש, כמובן בעזרתם האדיבה של האנשים באתר, אני מאוד מרוצה מתפקודו של המחשב. אבל ישנה בעיה שקיימת אצלי כבר דיי מההתחלה, ניסיתי פתרונות שונים, אך לא הולך. בכל פעם שאני מפעיל משחק או יישום כבד אחר, המחשב לפתע בשלב כלשהו נתקע, המסך מתחיל להבהב כזה והמפחשב לא מגיב לשום פעולה, פתחתי את דלת המארז, המצב השתפר במעט אך עדיין נתקע, וכאשר אני מפעיל מאוורר אל מול המארז הפתוח המחשב מתפקד כרגיל. המארז שיש ברשותי הוא - Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case המעבד - AMD 64 3000+ Socket 939 והמאוורר שיושב עליו הוא TR2 הפשוט של טרמלטק כרטיס מסך - ATI RADEON X800 256 mb PCI EXPRESS Retail TV OUT DVI זה כבר מציק לי במשך תקופה ארוכה, תודה מרא…

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by lipa,

http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=219

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Farmalot,

לא הולך לי. אני מנסה לעלות מעל 237 ולא הולך! הספצפיקציות שלי: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3562 (237X15), 1.5v אם אני מעלה ל: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3750 (250X15), 1.55v הוא לא עושה פוסט. הטמפרטורות בסדר (~35, קירור מים), רק הצ'יפסט חמים קצת יותר (קירור אוויר). את כל הפיטש'רים הנחמדים(EIST וכו') בביוס הורדתי. מה לעשות? להעלות עוד מתח ל CPU? לקרר יותר תצ'יפסט?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by DJackir,

תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by LIOR1994,

שלום לכולם אני חדש גליתי פה פורום מדהים מעוניין לרכוש מחשב חדש אבל עדיין לא גיבשתי דיעה יש לי שאלה שאני מתבייש לשאול מה זה OC? תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. האם היא (בנוסף למארז כמובן) מספיקה ל-OC או שהיא מספיק טובה אבל למחשב בלי OC?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. היי, קיבלתי את המאוורר החדש ואני רוצה לדעת באיזה צד לשים אותו כדי שיכניס אוויר קר לתוך המארז? שהמדבקה תיהיה לכיוון כפתור ההדלקה מקדימה או לכיוון הקיר מאחורה? מקווה שהבנתם... תודה, דניאל.

17. Started by hitman100,

אני מעוניין להביא קירור חדש וחזק מאוד לכרטיס מסך בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני..שמעתי על AC שהם טובים מאוד וראיתי גם כמה מאווררים לא רעים מבית ZALMAN...מה אתם אומרים מה כדאי לי להביא לכרטיס מסך..דרך אגב זה הדגם המלא של הכרטיס מסך ASUS GEFORCE 7900GS 256MB

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  18. הם נראים שהם שוקלים לפחות קילו, עם הזמן הם לא יכולים לעקם את הלוח ע"י המשקל שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by stas12,

שלום. אני עושה OC למעבד E6400 עם קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO (אין בעיות של חום בינתיים) ולוח ASUS P5WDH. שמתי FSB של 400 עם מתח של 1.4V. את היחס בין הזכרונות ל FSB עשיתי 1:1 כך שיוצא זכרונות במהירות 800 מה"צ (יש לי GSKILL 800MHZ 4-4-4-12) ותזמונים עשיתי AUTO כמו גם את המתח של הזכרונות עשיתי AUTO . הרצתי את SUPER PI 32M והוא עבר בלי בעיה ולא הביא שום שגיאות. ואילו כאשר אני מריץ S&M במבחן של זכרונות אפילו הכי קצר הוא נכשל והוא רושם לי BUS ERROR ו ADDRESS ERROR. ממה זה יכול להיות? כי אובר קלוק לזכרונות אני לא עשיתי. או שמה מתח כלשהוא נמוך מידי? תודה מראש ומחכה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by DS,

1. האם אוברקלוק מסכן את חיי המחשב וכרטיס המסך בהרבה אחוזים? 2.מהם המספרים המדויקים לאוברקלוק ל9550

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by RUJI,

טוב....בחיים לא עשיתי אוברקלוק ויש לי מחשב חדש שקיבלתי רק לפי כמה ימים...עם הלוח אם קיבלתי דיסק של תוכנה שנקראת EasyTune 5.0 של ג'יגהבייט. התקנתי אותה וראיתי שזאת תוכנה שעושים איתה אוברקלוק...אז סתם בשביל הניסיון ניסתי להעלות את המעבד ב- 7% יותר ווואלה זה העלה לי ועכשיו זה יושב על 3.2 GHZ המעבד הוא Pentium D 830 3.0 יש עליו קירור Big Typhoon. עכשיו משום מה שהעליתי ת'אחוזים...זה גם העלה לי את המהירות של הזיכרון ואת כל המערכת בקיצור.... עכשיו אני רוצה לדעת איזה תוכנה אני צריך להריץ בשביל לבדוק שהאוברקלוק בריא לכל החלקים שזה עשה...שזה לא יעשה לי בעיות. ד"א המעלות של המעבד זה כרגע 38C. תמונות:

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  22. Started by vegeto,

איזה זכרונות טובים לאובקרקלוקינג? לפי מה אני בודק? ואיזה חברה אתם ממליצים? תודה, vegeto

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. מבחינת ביצועים ושקט...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. שאני נכנס לביוס רשום להעלות בהדרגה את ה- cpu oc וזה נמצא בהגדרות של הזיכרון ....עכשיו השאלה עם זה מעלה את התדר של המעבד או שזה ממהיר את הזכרון, ועד כמה אפקטיבי זה... http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=511

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  25. האם אני חייב לעדכן או שאוכל להסתפק בביוס הנוכחי. אני מעדיף שלא לעדכן את הביוס כי לא מצאתי את הלוח אם שלי באתר הבית של pcchips

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים