אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי 2180 עם קירור סטוק המהרתי אותו קצת ל2300MHZ אבל כשאני מריץ אורטוס המעלות מטפסות בשניות למעל 70 מעלות (אני בודק מעלות עם Coretemp 0.96). אני חושב שקראתי איפשהו שאנשים מגיעים איתו ל3700 עם קירור סטוק. איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הלוח הוא epox 8rda+ מעבד axp1700 זכרונות GEIL3200 256 לקחתי את ההרדיסק מהמחשב הישן עם XP מותקן עליו ובדקתי שהוא עובד כמה פעמים במחשב הקודם.. ושמתי אותו במחשב החדש, וכשהמחשב מעלה את הווינדווס הוא כותב שחסר לו קובץ...(בתיקיית system) וכשאני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד בסדר גמור! ניסיתי גם להתקין את הווינדווס מחדש וגם שם הוא נתקע? מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כמה לדעתכם אוכל להשיג עם מחשב e2140 gigabyte p35-ds3 1.5gb ddr2 667 7600gt hec 400w הכ.מסך לא יהיה באומר קלוק אבל מה דעתכם על המפרט בשביל אוברקלוקים והאם לדעתם הוא יהיה יותר חזק מהמפרט שיש לי בצד?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המפרט: AMD 64 3000 GA-K8VT800M X800 PRO THERMALTAKE PURE POWER 420 512 DDR מארז ATX סטנדרטי זול ב-150 שקל.. בקיצור הכל אצילי חם!!! המעבד במנוחה בממוצע עומד על 50 ככה... ומאמץ מגיע 56+ הכרטיס גם מתחמם אבל פחות.. ההארד דיסק רותח!!!וגם הלוח אם. אין לי שום מאוררים חוץ מהמאוררי סטוק שקיבלתי אחד הספק אחד על המעבד ואחד על הכרטיס..הכל רגיל.. אני מבקש ממכם שתרשמו לי מה הכי כדי לעשות ,מה לשים ,וכמה מאוררים ועל מה!!!! תרשמו בבקשה דברים שיש באתרים וחניות.. לא משנה מה העיקר שהטמפ' תרד!! צריך אמצעי קירור לכל מה שחיוני לו.!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לוח אם:M3N72-D מעבד:905e כרטיס מסך:XFX GTX 275 קודם כל מה המגבלה של הלוח אם הזה מבחינת FSB? איזה קירור הכי כדאי לי לקנות למעבד(עד 350 שקל) ? איזה קירור הכי כדאי לי לכרטיס מסך(עד 250 שקל)? ואיזה זכרונות DDR2 1066 הכי טובים שקיימים בשביל הOC שאני אעשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי היה פה פעם מדריך איך לפרק מהמעבד 478 את הראש ברזל שלו ושבלי זה הוא מתקרר יותר טוב מישהו זוכר את זה יש לו לינק
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לא מבצע OC רוצה רק שקט המעבד הוא E6300 תקציב - עד 300 שקל חשוב שיהיה הכי שקט שיש תודה, אורון
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ואם כן, עד כמה זה מסוכן? זה לא אומר שזה מאפשר אוברקלוקינג ללא צורך בקירור נוסף?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5010 הצעצוע הזה ייתן משהו אם הוא יישב ליד הכרטיס.מ ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח P5Q של ASUS ואני מעוניין לעשות OC קטן, היה ברשותי לוח ASUS P5W DH DELUX ששם היה ניתן לעשות OC לפי אחוזים וזה היה פשוט קל ונוח כי המערכת הייתה עושה הכל לבד. השאלה שלי היא האם יש אפשרות כזאת גם ב P5Q ? מצאתי רק הגדרות ידניות שאני מעדיף לא להסתבך איתן. האם ישנה אפשרות אוטומטית פשוטה בכל זאת ? אשמח קצת להרחבה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זאת http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-1~18~0.htm או זאת http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-2~18~0.htm
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה נותן אם אני מוסיף עוד Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit למארז שיש לי(Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case),הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000) היא קצת גבוהה(בערך 57-60 מעלות),יש לי וולקנו 7 פלוס,האם זה יתרום במשהו? או רק בטמפ'של פנים המארז ולא על המעבד? ואם אני מוסיף 2? כי יש לי מקום גם מקדימה וגם מאחורה.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק בלוח אם מסוג ASUS P5K DELUX אם יש מישהו שמבין בלוח ובביוס שלו אני ישמח אם הוא יוכל ליצור איתי קשר בסקייפ שם משתמש: אלירן עמר תודה רבההה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1052&products_id=4502 נועדה לקרר גם את הצי'פסט גם את ה VGA וגם את מעבד ... אשמח לחוות דעת...
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום החלפתי את ספק הגנרי שלי באחד נורמאלי ויש לי מאוורר גנרי מהספק הישן... אני רוצה לשים אותו במחשב אבל לא יודע איפה לתקוע... יש לי כרגע שתי מאווררים במחשב אחד גדול בגב המחשב שמוציא אוויר והשני בצד המחשב (בחלון) שמכניס אוויר... איפה כדאי לתקוע את המאוורר הנוסף? ואני מתכוון לעשות עוד במעט אובר קלוקינג לכרטיס מסך אז זה יעזור עם אני אמקם אותו עליו? ואם כן אז לשים אותו בצד עם המאוורר של הכרטיס מסך או בצד בלי המאוורר? ולשים אותו שיכניס או יוציא אויר? תודה:>
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי אם זאת תוכנה טובה והיא עובדת עם כל המעבדים והלוחות, אם כן איפה להוריד אותה ואיך לקנפג אותה??? תודות מראש
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה, הלוח הוא של GIGBYTE כמו שרואים במפרט ויש לי אפשרויות שאני לא ממש מבין את התכלית שלהן והן : 1)ROBUST GRAPHICS BOOSTER - שזה אמור להיות איזה קטע ייחודי של GIGBYTE למשהו שקשור ב OC לכרטיס מסך - יש שם שלושה מצבים : NORMAL FAST ו TURBO.. מישהו ניסה לשחק עם זה פעם וראה שינוי כלשהו ?? או שיכול להגיד לי מה זה אמור בכלל לעשות ? 2)CHIPSET CORE PCIE VLOTAGE - על איזה מתח מדובר בדיוק ? לליבה של הכרטיס מסך ?? יש שם כמה מצבים NORMAL ואז שלושה בחירות בין +0.1V עד ל+0.3V .. 3) מה נותן , אם בכלל,שינוי תדר ב PCIE CLK ?? זה נמצא אצלי כרגע על 100MHZ ואני יכול להרים עד ל 150 בקפיצות של 1MHZ.. 4) - פחות קשור לOC אבל עדיין - מה לעזאזל ההבדל בין הלוחות GA-K8NF-9 יש שם REV 0.1 וגם REV 0.2…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 גי טי ומאורר מיוחד של mv 5 silencer במנוחה הוא 58 מעלות רציתי לשאול אם מישהו עשה ל 6800 גי טי אוברקלוק ? הליבה זה 350 וזכרונות1000 כמה מישהו הגיע הכי הרבה?הכרטיס של pny ועם איזו תוכנה הכי מומלץ לבצע את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בסקטי פי סי קירור לא לOC עד 260 ש"ח שקט ונותן ביצועים טובים! המ, חשבתי על טוניק אבל לא נראה לי שזה לצרכים שלי. אני יקח את הטוניק אם צריך, פשוט רק שיוריד לי את הטמפ ללפחות 35-40(ואני רואה הרבה אנשים שיש להם את הטמפ הזה עם קירור אויר)
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5700LE כבר כמעט שנתיים ובזמן האחרון הוא איכזב... החלטתי לשפר אותו, הוספתי לו מאורר 80 למאורר הקיים שעליו והתחלתי בOC עכשיו הוא יציב על 350/450 התחלתי ב-250/400 הגעתי כבר להרבה יותר פשוט החלטתי לא להעמיס עליו הרבה מדי... השיפור הכי רציני שהרגשתי זה בקאונטר סטריק 60FPS לפני ו120FPS אחרי פשוט לא האמנתי שראיתי! יש פה מישהו שהגיע ליותר בלי לפגוע בכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://img97.imageshack.us/img97/8978/6600gtoc8lj.jpg אני מנסה להעלות בדריבר והוא מעלה הודעה שצריך להוריד זה המקסימום של הכרטיס ? כי הטמפ' מאוד טובה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היום התקנתי משקיט רעידות להרד דיסק שלי ועל הדרך עשיתי ניקוי קטן של אבק מהביג טייפון שלי... שכבה דקה של אבק הצטברה בשנה האחרונה בין המאוורר לכנפיים של הגוף קירור שחסמה את זרימת האויר. הסרתי את השכבה עם האצבעות באופן חובבני למדי, והפעלתי את המחשב. הופס! 6 מעלות ירדו מהטמפרטורה של המעבד במנוחה... איזה כיף!!!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה למשוך את הOC יותר למעלה אז אני קונה גוף קירור וזכרונות כי הזכרונות שלי הם 667MHZ ואני צריך לפחות 800 כדי להגיע ל3.8 והילך ... איך הזכרונות האלו : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1830 הם של קינגסטון עם אחריות לכל החיים .... אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין CL5 לCL4 אני אשמח , ואם מישהו גם יוכל להמליץ לי על זכרונות (2048 1066 ) יותר טובים מאלו בגג 500 ש"ח תודה רביי
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-