אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עד כמה המעבד יכול להגיע ובאיזה תוכנות אפשר להשתמש כדי להקל על הocותוכנות בדיקת מערכת אחרי oc מה טמפ' מומלצת מעבד וזה על לוח 965p-ds3 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור ישן והמאוורר שעליו כבר עשה את שלו ומתחיל ממש להרעיש רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק את המאוורר, אם כן, איפה ניתן להשיג משהו שקט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
HOLAAA תקשיבו יש לי כבל מולקס שאני מעוניין להוציא הכבלים מהחיבור הלבן שמחזיק אותם מסודרים בפנים@ ניסיתי להוציא במשיכה ולא הלך ניסיתי לדחוף אותו מקדימה ולא הלך? אפשר שיטה קלה לפתיחה??
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הוא קרור הכי משתלם בתקציב שלו? הוא יתן ביצועים יותר טובים מסטוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב אז ככה אין לי מערכת קיקרו לכרטיס מסך ובא לי אחת אז כל מי שיכול להביא לי מערכת עד מחיר 600 שקלים כי אני לא מעונין במכונה על הכרטיס מסך פשוט מערכת קירור נחדה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברירת המחדל שלי הם 378 בליבה ו338 בזכרון. עשיתי אובקלוקינג עם ati tool והגעתי עד ל400 בליבה ו360 בזיכרון בלי שיופעו לי ארטיפקטים. אני משתמש בקירור סטוק של msi שבא עם הכרטיס. האם מישהו הצליח להמהיר את הכרטיס של החברה הזאת ספציפית עם קירור רגיל שעליו דיברתי? ולאיזה מהירויות אני יכול להגיע עם קירור מאוורר מקצועי של זלמן לדוגמא?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טופ קניתי לא מזמן מחשב ואחרי שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך מהאינטרנת המחש הציג קשקושים על המסך ברגע שהווידווס עלה לקחתי תמחשב למעבדה ווהכל עבד פיקס אז החזרתי אותו הביתה ואז אחרי שבוע קרתה אותה תקלה אז כיביתי ולא נגעתי בו איזה יומיים ושוב הכל עובד ומאז זה קורה לסירוגין ולא היה לי זמן לטפל בזה כמו שצריך עד עכשיו אקיצר ושאלה שלי האם יתככן שהבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואם כן אי אני בודק את זה המפרט שלי הוא GF NX8800 של MSI ו E6600 לוח אם MSIP965 NEO-F והמארז המגעיל של איבורי עם שני המאווררים שלובנוסף יש תקירור של הכ.מסך של המעבר והספק וזהו
-
- 9 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כרגע רץ על 3ghz במכפלה של 7 (430) fsb הבעיה שהfsb הגבוה הזה עם p965 ds3 גורם לרתיחה של הלוח הזיכרונות שלי מגיעים ל880 והייתי רוצה להעלות את המכפלה ל8 והלקטין את הfsb השאלה על איזה יחס ולאיזה תדר יגיעו הזיכרונות במכפלה של 8 (fsb 375) תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כל פעם שזה קורה מעלים עדו טיפה במתח עד שמתייצב . רציתי לדעת אם זה עושה נזק למחשב?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120 ממ עוצמתי במיוחד למודינג שאני מתכוון לעשות במארז. אני מתכוון לעשות פתח בחלקו העליון של המארז, שאלה נוספת מה הפעולה שעדיפה כאשר המאוורר ממוקם שם, יניקה של אוויר פנימה, או הוצאת אוויר החוצה? לא אכפת לי כמה המאוור יהיה רועש אכפת לי כמה הוא יהיה אפקטיבי בקירור... אז תזרימו בלי לחשוש......
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות... הסנסור שיושב בין גוף הקירור למעבד לא מחובר כיום לשום מקום. זה חיבור מלבני שאליו מחוברים שני חוטים שחורים. לאן אני אמור לחבר אותו על מנת שאוכל לבצע ניטור טמפ'? אני יודע שבלוח האם יש מקומות אליהם מחברים מאווררים אבל אין לי מושג האם הם משמשים גם לסנסורים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא P4 2.53 על gigabyte GA-sg667 עם 2 cdrom 1.44 ושני הרדיסקים Asus radeon 9800 pro 256mb 512 mb DDR 333 אני לא עושה שום אוברקלוקינג ושום כלום אני פשוט חייב שהכרטיס מסך ירוץ יציב כרגע הוא מתרסק כנראה שזה הספק מבחינת קירור יש לכרטיס עצמו שני מאווררים עליו שהוא בא איתם ואני שם מאוורר על סלוט אחד ועוד שני מאווררים במארז איזה ספק מומלץ להחזיק אותו .. כמה שיותר זול וכמובן לא ג'נרי חשבתי על ה300AT של HEC מה דעתכם? והמלצות בבקשה תודה דור.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך תוצרת GIGABYTE דגם GV-NX66256DP רציתי להאיץ את תדר ה-GPU ואת תדר הזיכרון שעל הכרטיס אך למרבה ההפתעה לאחר ששיניתי את הפרמטרים הנ"ל בעזרת התוכנה שהגיע עם הכרטיס vTuner 2 הפרמטרים חזרו לברירת המחדל לאחר שעשיתי RESET למחשב. האם מישהו יודע איך לפתור את "הבעיה" אם בכלל אפשר לפתור אותה תודה !
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לבנות קירור מים למעבד (PD915 2.8GHZ@3.4GHZ שבקרוב יוחלף במשהו יותר איכותי) קניתי שלשום את הפריזר פרו שכרגע פועל פסיבי והטמפ' הן 53 מנוחה ו-68 במאמץ מלא של אורטוס למשך כמה שעות טובות. אז ככה, האם יש הבדל גדול בין קירור מים (הכי זול מתוצרת עצמית) לבין הפריזר ? והאם הקירור מים רועש (משאבה ורדיאטור) לעומת מחשב פסיבי לחלוטין (שמן הסתם אני לא אצטרך את חלקיו הפסיביים כשיש את הקירור מים)? אני מעוניין כרגע לקרר רק את המעבד כי כרגע אני עם 7300GS שאין צורך לקרר אותו. אבל במידה ואני אצטרך לקרר את הכרטיס מסך, במה זה כרוך (האם זאת אותה "תושבת" לכל הכרטיסים? ) אני די לחוץ בכסף אז אני אנסה לאלתר כמה שיותר. משאבה הבנתי שאפשר לקנות מכל חנות של דגים, איזה אני צריך? אני רוצה…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ערב טוב מה היכולות של סוניק טאור על פרסקוט בערך כמה מעלות?(עם ובלי מאוורר 80) מישהו בבקשה יכול להביא לי מידות ותמונות מדוייקות שלו? תודה ;D ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המתח צריך להיות 1.65 ! מה שקורה אני רואה בתוכנה שהמתח קופץ 1.68 1.69 וחוזר ל 1.65 למה זה לא צריך להיות רק ב 1.65 ? מה שקרה לפני כמה שעות למחשב שלי זה שהתקנתי משהו והמחשב הפעיל את המחשב מחדש בלי שום סיבה הפעיל מחדש וזהו אני לא על OC מה יכול לגרום לבעיה הזאת ? יכול להיות שזה בעיה של מתח לזיכרון זה המתח שלי ! http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/323/ללא%20שם.JPG להעתיק לדפדפן !
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
חברה יש לי בעיה עם gainward fx 5200 le הגוף שלו נופל כמה זמן הוא יוכל להחזיק בלעדיו עוד משהוא עשיתי פאן קארד זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מתנסה בoc עם קירור סטוק והעלתי את את המעבד כבר ל3500 ואת הזכרון מ667 לקצת יותר מ750 והוא עובד על 50 אבל כשהעלתי את הfsb ל250 כלומר 3750Mhz הוא נתקע ועלה ל60 מעלות אולי אני צריך להעלות את הוולט של המעבד יש לכם הצעות
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
איך אני מפרק אותו, יש שני לחיצים קפיציים קטנים בצד, אבל לא קורה כלום שאני לוחץ עליהם האם בכלל צריך לשים משהו במקום, או שזה שם בשביל היופי? (אם כן אז איפה אני קונה מאורר חדש ללוח גיגה בייט והאם צריך דבק חדש?) תודה!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC המעבד ממש מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות במאמץ, הגוף קירור שיש לי על המעבד הוא סתם ג'נריק כזהאני שמעתי שיש שני גופי קירור מתקדמים, TUNIQ TOWER 120MM Thermaltake BigTyphoon /VX 120MM צריך שיתאים למעבד AMD ATHLON 64 3500+ וללוח אם ASUS A8N-E nforce4 ראיתי את המכירות הבאות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15681&PHPSESSID=c5535510 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15375 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3070 על מה אתם ממליצים יותר ? אין לי בעיה של רעש, זה לא מפריע לי .. חשוב לי שיהיה גוף קירור עם ביצועים ממש טובים ושיתאים למעבד וללוח אם שלי. אם יש לכם המלצה לגוף קירור אחר למעבד שלי אז בבקש…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות חיישן טמפ', אבל אין לי לאן לחבר אותו... לבנאדם במדריך יש חיבור לחיישן כזה (2 פינים אגב) על הלוח אם שלו (Abit BM6), לי אני לא חושב שיש. לאן אני יכול לחבר חיישן שכזה? תודה נ.ב. המדריך
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי, זאת פעם ראשונה שאני רוצה לבצע OC ואני לא מבין בזה בכלל המפרט הוא : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz 9 x 267 Gigabyte GA-965P-DS4 G.Skill 2048 MB 800Mhz Radeon X1950 Series (256 MB) טמפ' : Core 1 + 2 60C מה אני יכול לבצע עם זה? אגב, שניסיתי עם ATI-TOOL להעלות את הזכרון וכל זה, זה לא ממש הלך ושניסיתי להכנס לBIOS ולסדר את ההגדרות כך שאוכל להעלות את הMHZ במעבד, זה לא נתן לי לשנות בביוס כלום... אשמח לדעת מה כדאי לעשות (איזה OC) ואיך בדיוק
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-