עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למטרות Overclocking כמובן. הלוח הוא Abit AN7 ואני משתמש בקירור של Volcano 7+ תודה.

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש קירור חדש לפנטיום 2 גיגה הרץ נורט'ווד שלי, לא בשבל אובר, אבל רק בשבל שיהיה שקט שקט. הדרישות הן: אפקטיבי יותר מהסטוק - כרגע הוא על 27 מעלות באיידל ומגיע ל37 בפול. שקט - ברמה שלא שומעים אותו בכלל כאשר המארז סגור. זול - עד 200 שקל. אני יודע שאלו דרישות דיי גבוההות בשבל המחיר הזה אבל בכל זאת... אני חשבתי על זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 תודה רבה!!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  3. היי לאחר שנישרף לי ה g-force fx 5200 ולאחר קניית inno3d g-force fx 5600 החלתתי להשקיע בקירור ולאחר הקירור באיזה אוברקלוק. אני רוצה לעשות אובר קטן לכרטיס מסך ולזכרונות. ואוברקלוק רצחני למעבד+קירור= thermalriht sp94 + antec trilight אז השאלה שלי לכמה אני יכול להגיעה עם הזכרונות ועם הכרטיס מסך עם המעבד. זכרונות= eltrix doal ddr 512 (256+256 כרטיס מסך= inno3d g-force fx 5600 128 mb מעבד= intel 2.6 ht 800 fsb ואיזה קירור הייתם ממליצים לי לזכרונות ואיזה קירור לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים Install

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MooShT,

יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce fx5200 שיושב על לוח אם gigabyte 7s748 עם Athlonxp 2600+ לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע איתו? תודה

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by RoyShefy,

שלום, לפני הכל ברצוני להגיד מספר מילים... 1. בינתיים המחשב שלי שרוף (עוד שבוע הוא חוזר לחיים) 2. כל פריטי הקירור יגיעו מחר 3. אין לי שום הוכחה לתת לכם שהפרויקט הזה אמיתי אתם יכולים להאמין לי ויכולים לא. כך או כך, אני אשמח מאוד לתמיכתכם. אז ככה... בבעלותי ריידון 9500PRO מומהר ל 696\425 (הוא מתפקד מעולה בתדירויות שעון האלו) למרות שהמחשב שלי שרוף לקחתי את הכרטיס לחבר, והגענו לתוצאות האלו עם לוח ג'יגה בייט שלו לא זוכר איזה דגם. אבל הוא עבר 7 לופים ב3DMARK2001, יותר מזה לא ניסיתי, פשוט לא ראיתי שום בעיות. אני אקבל מחר את הקירור הפאסיבי של זלמן: Zalman ZM80C-HP VGA Heatpipe Cooler בנוסף לו גם קניתי את המאוורר האופציונאלי:Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP) על כל החבי…

• 70 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. OK עשיתי חלון למארז שלי אבל יצא לי לא מושלם :-\ תראו אני רוצה לקנות גומי כדי לצפות את זה אבל הבעיה היא שכבר הדבקתי את זה :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? (דרך הגב זה מוד ראשון שלי 8))

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה יש לי 2 שמוציאים אוויר, שתיהם סמארט פאן מה שחשוב בקירור הבנתי שיוציא את האוויר החם מהר מהר, ובגלל זה בחרתי בסמארט פאן גם מאחורה וגם בגג שיוציאו מאיזור המעבד עכשיו עד כמה שהבנתי אם יוצא הרבה אוויר זה הכמות שגם נכנס הכניסות בעיקר מהמאורר למטה שמכניס אוויר (ממש קצת..) זה מאורר ג'נרי ומהחריץ של הכונן דיסקטים שאין שם כונן וזה בעצם נשאר פתח חשוף.. האם כדאי לי להחליף את הג'נרי לסמארט פאן דבר ראשון זה יוסיף רעש, זה גורם חשוב להשוואה דבר שני, האם זה באמת ישנה את הטמפרטורות במארז, האם זה באמת ישנה משהו? הרי זה גם להוסיף כסף, וגם להוסיף רעש..

• 13 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

יש לי קטודה עם אקפטר שקיבלתי חינם עם המארז סימבדה החנות אמרה לי שהקטודה חינם היא קטודה לא משהו ומומלץ לי להחליף אותה למשהו יותר רציני.. האם כדאי לי להחליף אותה לקטודה של SUNBEAM ? אם כן, למה? אם לא, חח גם למה ? אם הקטודה של SUNBEAM מגיעה עם אדפטר שיכול לחבר 2 אז כדאי לי לחבר גם את הקטודה הישנה או שלא כדאי?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by xyples,

שלום רציתי לדעת באילו חנויות אני יכול לרכוש לדים (קרוב לרעננה וגם רחוק) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לפני כמה שבועות אני ופלאש (עידו) קנינו סליבים, וגם קתודת UV, אז קודם כל, תודה רבה רבה לעידו שהסכים שאני אזמין איתו! וקניתי wire sleeving kit, זה בא עם הרבה סליבים, וגם זה בא עם היטשרינק, רק רציתי לדעת איך אני מחבר את ההיטשרינק, כדי לא לעשות טעויות, כי אין הרבה, יש אחד עבה מאוד, (עובי של 3 ס"מ נראה לי) שהאורך שלו זה קצת יותר מ10 סנטימטר.. (קצר), יש אחד יותר דק, בעובי של בערך 2 ס"מ והוא קצת יותר ארוך, ויש אחד בעובי של כסנטימטר, שהוא הכי ארוך, אני משאר שהוא מתאים לסליבים של ה1/4, היותר עבה הוא בשביל הזה שיותר גדול מ1/4 אבל קטן מ1/2, וההכי עבה הוא בשביל ה1/2, כנראה זה כך, ואזיקונים (שזה בא עם אזיקונים), בשביל הסליבים הפיצפוניים.. אז אם יש שאלות לגבי הקיט, רוצים יות…

• 46 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. יש שחור ואדום שיוצאים מהמאוורר

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by urielka,

do i can put off my pll and put something(another pll) else and i will get better overclocking capabilities so i can over clock my pc to more then 149MHZ on FSB(my moterboard:ecs P4VXAD cpu:i2.4B PLL:950901bf ? thank to every body that will answer by the way do someone know a good program to FSB OC NOT FROM BIOS and did someone overclock on my mainboard type i will happy to hear(more than 150MHZ

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by sub_man,

אני צריך אם אתם מכירים את האתרי מודינג עם מדריכים כאלו שווים וזה אולי לא רק מודינג למחשב אבל הרוב כן אז תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by massinvallus,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by manbot,

טוב, אז מצאתי דרך חדשה לקירור המעבד עם חנקן נוזלי קבוע (לא ששופכים כל פעם קצת אלא עם קומפרסור) שאותה לא אגלה כרגע. בדרך שמצאתי נמנע הלחץ הרב על המעבד שקיים בבלוקים רגילים, אך השוק התרמי נשאר ורציתי לבקש את עזרתכם ועצותיכם בנוגע לכך. מישהו יודע?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sahargt,

שלום אני צריך עזרה בקיצור אני הולך לקנות קירור מים אני ממש לא מבין מה אני צריך לקנות אבל ראיתי בלוק למעבד שאני רוצה לקנות Danger Den - RBX בקיצור אני רוצה לקנות גם לגשר הצפוני ולכרטיס מסך מה עוד אני צריך לקנות??? עם אני קונה אני קונה רק את הדברים הטובים שיש אבל כול החלקים צרכים מאותו חברה מאות אתר השמח עם תוכלו לעזור לי אני מצרף קישור לאתרים שמאחד מהם אני יזמין את החלקים ומפרט המחשב בסוף http://www.dangerden.com http://www.cooltechnica.com מפרט Intel Pentium 4 3.2 MHz IC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR 1024-TWINX ATI RADEON 9800 XT Thermaltake Highest Xaser III V1000A נ.ב אני צריך משהו טוב ל OC וגם עם אפשר שקט ושיכנס למארז תודה

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by laredo,

ניסיתי לבנות מסך LCD לפי המאמר באתר. קניתי אחד של 4 שורות והתקנתי תוכנת קריסטל קונטרול. בניתי את הכבל הפרללי מכבל מדפסת + מתאם מולקס ישן שמצאתי שמוציא 12V (שימש למאוורר במחשב ישן) ועכשיו לבעיות... המסך לא עובד!!! זרם במולקס באיזור ה- 2V הוא הדליק אור ירוק בהדלקה אבל עכשיו נאדה.... מה עושים??? איך בודקים שלא שרפתי אותו?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  20. Started by Ran B,

חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  21. Started by adamginz,

לא יכולתי לעמוד בפיתוי, ובעקבות אליאור קניתי גם את ה1800+ dlt. אין מה להגיד בנתיים אני מנסה אותו ב2200 מגה הרץ כבר שעתיים בפריים הכל על מתח סטוק 200x11. עוד מעט אני יעלה תמונות פשוט כרגע אין לי אינטרנט (דרך הנייד של אמא שלי). אדם.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by urielka,

in the bios i can only chose from fsb:133,137,140MHZ only so i tried on CPUcool but they not have my pLL(ics-9509018f) but they have only 950901 so i tried and on it works on 149.9MHZ but beyond the 150MHZ it make reboot so do anybody know agood OC PROGRAM TO MY PLL(mother board:ecs P4VXAD) or a tweak so it work whank you to any body that will answer and answer in hebrew because i understood it and i only writing in english because my microSHIT WinXPpro do not support hebrew at this moment

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  23. Started by gshhar,

אחרי שראיתי אתמול את של HOLLY הלכתי והזמנתי לעצמי (כן אני מודה,אני קנאי...),בכל מקרה הזמנתי גם את המאוורר של אנרמקס ה-92 מ"מ וה-SP97. יאללה לעבודה. http://www.pbase.com/image/25131653/original

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hagay21,

יש לי פנטיום 4 800 2.4 שעומד על מתח של 1.520 זיכרונות של ויבונד 512 3200 433 הרץ אני מעוניין להעלות את מהירות הליבה ל 3.0 הגעתי עד 2.8 ללא נפילות ב 2.9 הוא קורס לי אחרי חצי יום בכמה כדאי להעלות את המתח? (טמפ מעבד במנוחה שזה רוב היום 37 במאמץ מגיע ל 45)

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  25. Started by adamjo,

תקשיבו חברים יקרים הצלחתי לקחת את המעבד שלי ל2310 מגה הרץ על 210 באס אם אני לא טועה והעלתי טמפרטורה מ1.65 ל1.75 האם זה נחשב טוב? הסטפינג שלי זה aqyha 03505spmw אומר לכם משהו? לעומת את קיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בסנדרה יותר נמוכות ממעבד 2400 axp בבקשה תפרסמו תוצאות שלכם עם אותו מעבד כמו שלי תודה רבה

• 8 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.