אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי עשיתי OC לכרטיס מסך 7900GTX OC ממש עלוב עליתי מ1640\670 ל-1772\685 את הOC אני עשיתי גם עם ATITOOL וגם דרך הדרייבר של NVIDIA ושאני עושה RESTART למחשב הכל מתאפס להגדרות יצרן, מישהו יודע למה? והאם יש דרך להמשיך את הOC הזה (ע"י הוספת מתח) כי מבחינת טמפ אני מגיע מקסימום ל60, ואם כן איפוא אני עושה את זה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בסקטי פי סי קירור לא לOC עד 260 ש"ח שקט ונותן ביצועים טובים! המ, חשבתי על טוניק אבל לא נראה לי שזה לצרכים שלי. אני יקח את הטוניק אם צריך, פשוט רק שיוריד לי את הטמפ ללפחות 35-40(ואני רואה הרבה אנשים שיש להם את הטמפ הזה עם קירור אויר)
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי הארדיסק ישן של 10ג"ב, שעליו אני שומר את כל הדברים לגיבוי. מכיוון שהוא נועד לגיבוי, ואני לא רוצה ששום תוכנה/ווירוס/ווינדוס יוסיפו לי או ישנו או ימחקו או כל דבר אחר שם, אני מחבר אותו כשיש לי משהו לשנות שם, ומנתק אותו כשאני מסיים. הסתכלתי עכשיו על הפאןבאס, וחשבתי, למה לא לעשות כזה להארדיסק? מה שתכננתי, זה להשאיר את הכבל IDE מחובר תמיד, ואת אחד החוטים מהמולקס, לחבר למתג. עכשיו יש לי שני שאלות: 1. כשהIDE מחובר אבל החשמל לא, לא תיהיה גישה להארדיסק, נכון? הוא לא יזוהה אפילו? 2. איזה חוט לחבר למתג? אני מניח שאו האדום או הצהוב.. השחור הוא האדמה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכל הלך מצויין עד שהגעתי ל-250fsb וכעת אני נדרש להעביר את מכפלת ה-ht ל x3 על מנת להימנע מבעיות.... אבל הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט ב-x3 (255 260 הבאס בזמן שאני מנסה לעבור מכפלה) לא משנה מה אני יעשה אפילו הורדתי עוד מהתדר של הזכרון והוספתי מתח למעבד שלא צריך בכלל...כלום לא עוזר. עד שלבסוף ניסיתי להעביר לx2 לראות אולי זה פאק בלוח או איזו נעילה ומה שמוזר שב x2 המחשב כן עלה והכל עבד מצויין???! למה הלוח לא נותן לי לעבור ל x3 מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש .. :-\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ברשותי כבר מספר שנים i7 920, ציפוי D0 וקירור של Scythe Mugen II. המעבד בOC ל3.8ghz, זכרונות DDR3 1600mhz (כרגע עובדים על 1440mhz). המארז שלי הוא Coolermaster RC690. הבעיה שלי היא שבעצם למעבד טמפרטורות Idle גבוהות יחסית 47+ ובLoad של Prime95 בכלל הוא מגיע ל82-83. מה יכול להיות הגורם לכך? האם אני צריך לנסות להושיב מחדש את הMugen II (שזה אומר גם לנקות את השכבה של הדבק הטרמי ולמרוח חדשה), ואם כן, מה הדרך הכי מומלצת לעשות זאת? בנוסף, הזמנתי 3 מאווררי Scythe GT 120mm 1850RPM, איפה הכי יהיה כדאי למקם אותם? אולי בכלל שווה להשתמש באחד מהם כדי להחליף את המאוורר שבא עם הMugen? כל עצה תעזור לי פה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה עולה קירור לזכרונות?? שיתאים לכרטיס הזה: msi GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI בתודה מראש יאיר גובאני
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי מערבות קירור במים: א) zalman razeratior 1 v2 ב) thermaltake a quarius 3 אם אני עשים את שתיהן למעבד שלי הן יקררו אותו טוב? יש לי intel core i7 920 כלומר אני אוכל לעשות לו oc טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה,יש לי התלבטות. יש לי 100 שקל(זהו,לא יכול לחרוג) ואני צריך לבחור בין 1 מ2 השיפורים הבאים - את האחד שייתן לי יותר יכולת OC: 1.אני יכול לשפר מזכרונות 667MHZ ל800MHZ: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 -->G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 או שאני יכול לשפר P31 ללוח של P35: 2.Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L-->Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L אז לפי דעתכם,מה עדיף?מה ייתן לי יותר יכולת OC?(הOC יעשה למעבד E4400 עם קירור Sunbeam Tuniq Tower 120mm - אני מקווה להגיע[האמת שזה TNS יעשו חח] ל2.8 לפחות)
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
הטמפרטורה הבאה נורמלית ל7VRXP: 47 ללא מעמץ 53 במעמץ
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי PowerColor 9800PRO , ואני מעוניין לצרוב לו ביוס של XT , מכיוון שאין לי כרגע משחה טרמית אז אני רוצה לזהות לפי הזיכרונות אם יש לי R360 , אז הלכתי למדריך המעולה של rojakpot וראיתי שהמודל של הזיכרונות שלי(HYNIX) הוא אותו המודל(בידיוק אותו מספר סידורי) , אבל , הBATCH שלו או מה שזה לא יהיה , הוא 405A ולא 410A או 411A , האם זה כזה משנה? , והאם לפי זה אני יכול לדעת שיש לי R360? הכרטיס ממש טוב באוברקלוק ויש עליו סיילנסר , הוא גם ממלאי חדש יחסית(חודשיים) הוא עושה 380/340 @ 430/388 יציב לגמרי וללא שום ארטיפקטים ומוציא 6570 בטרידימארק 2003 ו2850 בטרידימארק 2005 , הבעיה היא , שבמהירויות האלו הוא אמור להוציא יותר לפי דעתי..(יכול להיות שזה המעבד? , כי אחרי שעשיתי אוברקלוק …
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
* מעבד Intel Core 2 Extreme QX9650 * קירור למעבד Zalman Reserator XT * לוח אם Intel DX38BT * זיכרון 4GB DDR3 1333Mhz * כרטיס מסך evga 8800GT S.S.C 512MB - שעבר המהרה והאצה * דיסק קשיח WD 320GB sata.2 16MBX 2 * מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 * ספק כוח Zalman ZM1000-HP תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מארה"ב מעבד 3500+ לסוקט 939 בגירסת retail אבל עדיין אין לי לוח אם מתאים (אני ממתין ללוחות nforce4). איך אני יכול לבדוק איזה ליבה יש למעבד (winchester או newcastele) מבלי להתקין אותו? מישהו מכיר אתר שבו ניתן לבדוק זאת על פי המספר הסידורי? תודה
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לשנות את המכפלה (ברוב המחשבים) אבל גם את הFSB אני לא מוצא ולא יכול לשנות!!! יש לי לוח אינטל ומעבד אינטל 2.4 אין לי את החוברת של המעבד או הלוח....ואני בנתיים (כמו שזה נראה) חסר אפשרות של המהרה מה לעשות?? מישהו יכול לעזור?? תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
באיזה מהירות אתם עובדים עם הקירור הזה ? Normal או Silent ?
-
- 6 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קראתי כל מיני כתבות אבל זה נורא-נורא מסובך! מישהו יכול לומר לי במילים פשוטות איך כדאי לי לעשות OC לציוד שלי? לא מחפש משהו היסטרי, רק OC שיעשה הבדל. יש לי: מעבד: AMD 63 +3200 Winchester עם קירור של זלמן 7000CU זיכרון: OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum לוח: MSI NEO2 Platinum איפה להתחיל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המארז Transformer Sunbeam ויש לי במחשב בקר מאוררים שקניתי. אז השאלה שלי איך אני יכול לעשות את המאוררים של המארז יותר שקטים כי יש רעש כמו טרקטור אז אמרו לי שאני צריך בקר מאוררים אז קניתי אז עכשיו מה אני צריך לעשות כרגע המאוררים עובדים במהירות 12 VT והמירות היא 2000 סל"ד אמרו לי שאני צריך להוריד את המהירות שהיא 12 VT,אז הבעיה אצלי היא שאני לא יודע לאיזה מהירות להוריד את המאוררים .מ12 VT תודה
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע אוברקלוק ומחפש המלצה למאוורר למעבד תקציב 1000 ש"ח כמו כן אשמח אם המאוורר יתמוך גם בתושבת 2011 (בגלל שידרוג המחשב בזמן הקרוב) אם ישנם הצעות על קירור מים טוב במחיר הזה אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש בכל עיניין של אוברקלוק והייתי רוצה לדעת יותר. אם למישהו יש לינק לאתרים בהם יש מדריכם של אוברקלור אז שירשום לינק... ריפרפתי במדריך באתר ולא מצאתי תשובה לשאלתי: איך אוברקלוקים יודעים מה מהירות המעבד שלהם לאחר אוברקלוק (אוברקלוק של מעבד)? הסבר השאלה: נניח שלמישהו יש מעבד 3.0GHZ והוא עושה אוברקלוק של המעבד, איך הוא יודע לאיזה מהירות הגיע המעבד? לדוגמא: בכתבה: http://hwzone.co.il/news/1141761586/77906/ רשום בפסקה הראשונה והשניה שהמעבד עם 2.66GHz ולאחר אוברקלוק הוא הגיע ל 3.7GHz. = איך הם יודעים לאיזה מהירות הוא הגיע?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול ביצעתי הזמנה אצל SKYPC, המוכר המליץ על הקירור הנ"ל Nexus LXM-8200 שמחירו עומד על כ- 180שקל. לפי ביקורות שראיתי פה לא משבחים אותו כל כך ורציתי לדעת איזה קירור טוב יתן לי ביצועים יותר טובים.... התקציב 200¤ יש לציין שאפשר לחרוג סביבות ה 20שקל, מתוכנן OC חמוד אבל עדיין אני מעדיף להשקיע את הקצת האלה ויהיה לי ראש שקט אחר כך. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי, המאווררים של המחשב עושים לי חור בראש. עצרתי את המאוורר של המעבד והרעש פחת בצורה משמעותית. האם אני יכול להחליף את המאוורר של מעבד ה-AMD במאוורר יותר שקט? יש לכם המלצות? דרך אגב, מי אחראי למאוורר הרועש הזה - AMD, או החברה שממנה קניתי את המחשב (זאת אומרת, האם המעבד בא במקור עם מאוורר?) שוב תודה רבה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד עד 250 שקל בסוקט 1156 אני בנתיים מתלבט בין CM 212 ל COCAGE TRUE SPIRIT איזה קירור אתם מציעים בטווח הזה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי אני רוצה הלכין ראוסטט ל4 מאווררים 1 למאורר שעל ההיטסינק ו 3 למאווררי המארז עכשיו יש לי שאלה הלכתי היום לחנות אבן אלקטרוניקה והמוכרת לא ידעה איזה נגדים להביא לי ביקשתי נגדים משתנים שמורידים מ 12 וולט ל 5 וולט ואחד מ 12 ל 7 וולט והיא הסתכלה עלי כמו משוגע פה אני צריך את עזרכם מה אני צריך להגיד לה כדי שהיא תביא לי את הנגדים שאני צריך בלי להביא לה את המאווררים? :-\
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-