אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1052&products_id=4502 נועדה לקרר גם את הצי'פסט גם את ה VGA וגם את מעבד ... אשמח לחוות דעת...
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב תיראו זאת פעם ראשונה שאני מבצע OC ואני חושב שאני עושה את זה לא טוב או משהו לא בסדר פה... אז ככה.. העלתי קצת את ה-core וגם את ה-memory אבל בקצת (15) ועשיתי בדיקה ב3DMARK וזה יצא סביר... ראיתי ב-CPU TEST קצת קווים אדומים.. אבל איך זה יכול להיות אם העלתי רק 15 בערך?!?!?! באוורסט הסתכלתי וכתוב לי שם בכלל ב- GPU clock:401 mhz (orginal:400) memory clock:351 mhz (orginal: 350) וזה לא משתנה לי, נישאר כמו שהיה לפני שהתחלתי את ה-OC... ועוד משהו... ה-memory clock באוורסט כתוב אורגינל 350 ובתוכנה של ה-OC זה התחיל לי רק מ-700 אז משהו פה לא בסדר.. אני חייב שתעזרו לי ב-OC הזה!!! בבקשה תסבירו לי מה לעשות.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
למעבד? אני יודע שזה שאלה קלה בשבילכם ובשבילי קשה אם אפשר מדריך או הסבר או משהו איך לעבור צעד צעד ב OC ..או ללמוד על זה כהתחלה מאיפשהו כי אני ללמוד לעשות ואני לא יודע מהיכן להתחיל
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות:…
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הוספתי 2 מאווררים של ספקי כח למארז, חיברתי אותם ישירות לספק... עכשיו, שאני מחזיק את המאוורר ביד, הוא שקט, אך כאשר אני מתקין אותו על המארז, הוא ממש רועש, טרקטור, משו בלתי נסבל... השאלה שלי היא, מדוע הוא רועש כל כך על המארז? והאם ניתן לעשות משהו שיפחית את רעש המאוורר? חיברתי את המאוורר, על הגריל של הדלת צד של המארז, הגריל הוא חתיכת מתכת, מפוצצת במלא חורים קטנים [ גודל של בורג של מאוורר כל חור ], אם אני אקדח עם כוס את כל החורים האלו בגריל ואעשה חור אחיד, הרעש יופחת? והמה ניתן לעשות בכדי להפחית את הרעש? אני בניתי פאן באס כדי לכבות ולהדליק את המאווררים בכל פעם שאני לא מאמץ את המחשב, אך אני בטוח שתהיה דרך אחרת תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5700LE כבר כמעט שנתיים ובזמן האחרון הוא איכזב... החלטתי לשפר אותו, הוספתי לו מאורר 80 למאורר הקיים שעליו והתחלתי בOC עכשיו הוא יציב על 350/450 התחלתי ב-250/400 הגעתי כבר להרבה יותר פשוט החלטתי לא להעמיס עליו הרבה מדי... השיפור הכי רציני שהרגשתי זה בקאונטר סטריק 60FPS לפני ו120FPS אחרי פשוט לא האמנתי שראיתי! יש פה מישהו שהגיע ליותר בלי לפגוע בכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
החלפתי את המעבד, הקירור, ספק הכוח ועוד ציוד היקפי. הלכתי לבדוק את יכולת האוברקלוק של המעבד יחד עם הקירור, שניהם יושבים על לוח 965P-DS3 שנכון לבינתיים הוא לא זה שיגביל אותי. התחלתי לעלות FSB ונדהמתי לגלות שלמעבד אין כלל בעיה עם זה, הגעתי ל-425X9=3800MHZ על מתח סטוק(1.22) יציב. המשכתי לעלות והגעתי ל-450FSB עם מתח 1.28 אבל לצורך אקסטרא יציבות אני נמצא על 1.30 למעבד. הצלחתי לעלות עד 470 אבל הזכרונות שלי TWINMOSTWISTER 800MHZ מגבילים אותי. מבחינת טמפ' במנוחה 35 ומאמץ 56, ה-TR U120X עושה את העבודה כראוי(הוא כבר לא יפול ;D) העלתי 3DMARK06 והתוצאה 15,400 נכון לעכשיו.(קרייסיס נבדוק בהמשך) בינתיים תמונות להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך אני בודק מעלות לכרטיס מסך שלי(GEFORCE FX 5200)???? עד כמה ניתן להגיע איתו באוברקלוקינג???? וקצת לדעת ידע בסיסי באוברקלוקינג של כרטיסי מסך ואוברקלוקינג בכלל
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800 SE והייתי רוצה לדעת אם המאוורר CNPS7000B-AlCu LED של זלמן מתאים לו???
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז עד עכשיו היה לי במחשב רק מאוורר אחד גדול, והיום הבאתי עוד אחד,אבל התבאסתי לגלות שאין על הלוח אם עוד חיבור למאוורר יש בסך הכל 2,אחד שמחובר כבר למאוורר שקיים והשני מחובר לקירור של המעבד אז איך אני מחבר עכשיו עוד מאוורר למחשב? או שיש מצב שיש עוד חיבור על הלוח ואני לא שמתי לב? ממש הסתכלתי על כל הלוח לא מצאתי עוד חיבורים כמו זה שהמאורר הקיים מחובר אליו מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום רכשתי מאורר 92 ממ בשביל שלים על המארז בצד, יש לי עוד שני 120 ממ המאורר הוא של VANTEC ויש לו מד טמפ', עכשיו אין לי בעיה לחבר אותו לספק כוח, אך יש לו עוד חוט שאני מעריך כמובן שהוא של השליטה והמד טמפ' אשר בטח אמור להתחבר ללוח אם, הבעיה היא שכבר מחוברים ללוח אם שני המאוררים השניים מה לעשות? האם הוא יכול לפעול במוד אוטו' גם בלי שאני מחבר אותו ללוח אם? או שיש איזה שיטה או משהו? דרך אגב יש לי לוח אם של EPOX 8KDA3+ תודה
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש רק מאוורר על המעבד, זה סלרון 700 מגה הרץ עם מארז ג'נרי וספק גנ'רי, אבא שלי צריך את המחשב רק לאינטרנט ומייל וחשבתי "לגנוב לו את המאוורר 80 מ"מ שמקדימה ולשים אצלי כי המאוורר שם ממש לא מקרר ולא מוציא שום רוח, בטח בגלל אבק אבל אם המחשב מספיק לעבוד ככה בזמן שהמאוורר לא עושה כלום אז אני יכול לקחת אלי ולנקות אותו ולמצוא לו מקום חם ואוהב ;D
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בסופו של דבר הצלחתי לעשות OC למעבד שלי הגרתי את voltage מ2000MHZ העלתי ל2655.9 ומהירות הבאס עלה מ398 ל531 זה רק OC ראשון שלי וזה אם מאורר רגיל של אינטל :] http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=48377 ממש חמוד חח אני גאה בעצמי
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2GHZ עם גוף קירור רגיל של אינטל שעושה רעש של טרקטור רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות: זלמן FATALITY או זלמן 9500... אם למישהו יש המלצה למשהו אחר יותר טוב אני אשמח לשמוע אני מחפש גוף קירור שיהיה שקט מאוד אבל שיתן תוצאות טובות שאני אוכל לעשות OC נחמד... והתקציב שלי הוא 400 ש"ח מקסימום תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
נסיתי לעשות oc לכרטיס מסך על ידיד העלאת 5 בליבה ובדיקת ארטיפקטים .. לאחר שהעלתי 40 התחלית לראות סימנים צהובים מעט כאלה אבל היה.. קיצר זה היה נראה לי לא הגיוני קצת אז הורדתי ב 5..ועדיין היה את הצהובים האלה! לבסוף הורדתי עד המספר ההתחלתי ועדיין ראיתי את הצהובים! למרות שהתחלה לא היה זכר אליהם גם אחרי שהעלתי 35... מה זה השטויות האלה? זאת תוכנת בלאי או מה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב ל O/C הסתכלתי במפרט המומלץ והמפרט נראה לי אחלה החלטתי לרכוש את המעבד + לוח אם + מארז . . הבעיה היא שבכל חנות שאני מכיר לא ראיתי את המחירים האלה . . את ה 2600+ בלי מאוורר מצאתי ב 440 שקל האם למישהו יש חנויות זולות וטובות ? ובקשר למעבד עצמו לא שווה להשקיע עוד 80 שקל ב 2800 או 3000 ? הם לא יתנו תוצאות יותר טובות ב O/C ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום כבר בניתי הכול חוץ ממשאבת מים שאי אפשר לבנות אוקי אז ככה לחבר שלי יש בדיוק כזה במצב חדש לגמרי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26236&item=3833817320&rd=1#ebayphotohosting זה יספיק לי בשביל לקרר מארז מידי טאוור?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מוורר 80MM הוא בגודל של 8X4? אני מגדיר כריבוע -(4 צלעות בגודל של 8סמ') תודה...
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי לוח שלMSI [צ'יפסט VIA] יכול להיות שאין אפשרות בכלל לOC?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
HOLAAA תקשיבו יש לי כבל מולקס שאני מעוניין להוציא הכבלים מהחיבור הלבן שמחזיק אותם מסודרים בפנים@ ניסיתי להוציא במשיכה ולא הלך ניסיתי לדחוף אותו מקדימה ולא הלך? אפשר שיטה קלה לפתיחה??
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי 3 G של kingston אבל בביוס ובהגדרות של המחשב שלי זה מראה שיש לי 1G וקודם זה הראה לי 3G אבל ב EVEREST זה מראה שיש לי שלוש כרטיסים שכל אחד 1ע אבל זה א 3G מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שמתי לב שלרוב ה8800GT הטמפ' גבוהה מידי. אצלי למשל הטמפ' במנוחה על 60 ובמאמץ על 80-82 וכשאני שם את המאוורר על 100% הוא רועש מאוד. יש מה לעשות חוץ מהלחליף את הקירור?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מתכנן כנראה אוברקלוקיג לכרטיס מסך ואני צריך קירור שקט וטוב לכרטיס מסך לביצוע אוברקלוקיג בינוני זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 500W 32A @ 12V OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret תודה
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טופ קניתי לא מזמן מחשב ואחרי שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך מהאינטרנת המחש הציג קשקושים על המסך ברגע שהווידווס עלה לקחתי תמחשב למעבדה ווהכל עבד פיקס אז החזרתי אותו הביתה ואז אחרי שבוע קרתה אותה תקלה אז כיביתי ולא נגעתי בו איזה יומיים ושוב הכל עובד ומאז זה קורה לסירוגין ולא היה לי זמן לטפל בזה כמו שצריך עד עכשיו אקיצר ושאלה שלי האם יתככן שהבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואם כן אי אני בודק את זה המפרט שלי הוא GF NX8800 של MSI ו E6600 לוח אם MSIP965 NEO-F והמארז המגעיל של איבורי עם שני המאווררים שלובנוסף יש תקירור של הכ.מסך של המעבר והספק וזהו
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-