עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zoyaniv,

שלום קודם כל אני חדש לחלוטין באוברקלוק ומעולם לא עשיתי אני חושב לעשות אוברקלוק למעבד 805D על לוח של גיגהבייט 954P-G איך אני עושה בדיוק הבנתי שכדאי לעלות את הבאס ל 166 כדי שיהיה כמו ה 840 לפחות אני מעוניין באוברקלוק מתון לא יותר מידי אם אפשר להסביר לי את כל השלבים דבר שני איזה קירור כדאי לי לשים על מעבד כזה עם אוברקלוק כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. האוברקלוק הוא לכרטיס מסך. הסטוק של הכרטיס C-513 ו M-792... אם הזיכרון אין לי כלכך בעייה אבל אני חייב להעלות את הליבה עוד! פשוט חייב, יש קירור ויש הכל. פשוט מה שקורה שאם אני מפעיל משחק כשהליבה מכוונת ליותר ממה שרשמתי, אחרי 2 שניות שהוא עולה המחשב ניתקע ונדרש ריסט. הMhz המירבי שיכול להעניק הכרטיס בתחום הליבה הוא 770 אני חייב להגיע לפחות ל690-700

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  3. חיפשתי ולא מצאתי היה פה פעם מדריך איך לפרק מהמעבד 478 את הראש ברזל שלו ושבלי זה הוא מתקרר יותר טוב מישהו זוכר את זה יש לו לינק

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. הדגם הספציפי של הלוח נמצא החתימה עכשיו יש איזה אפשרות שקובעת את התדר של הזכרון על מספר מסוים ולא מרשה לו לעבור אותו (כל אלה עם לוח של GUGABYTE יבינו על מה אני מדבר לא יודע אם הסברתי טוב) אז שמתי את זה על 200 ושאני מעלה את התדר של הבאס בביוס הוא מראה לי שהתדר של הזכרונות נשאר על 200 אבל בווינדוס בתוכנות CPU-Z וב NVIDIAmonitor הוא מראה לי שהתדר של הזכרונות עלה (תלוי כמה אני מעלה אותו כמובן) למה זה קורה מה אני מפספס פה? תודה על העזרה טל

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by MATERIX,

אני מנסה לעשות UNLOCK למעבד והחומר שצרכים לחבר בין הפנים תמיד נישפח ואני מישתמש מסלוטיפ

6. Started by davis5,

קניתי לוח msi neo2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2X256 pc 3200 של ceon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by ras81,

אני מנסה לשנות את הFSB/CPU אבל כאשר אני בודק באוורסט אני רואה שהמכפלה עדיין X10 הדבר היחיד שמשתנה זה הFSB bus Frequency מה הבעיה? כדאי אולי לשחק רק עם הFSB BUS? אם מישהו מכיר מדריך טוב ללוחות DFI אני אשמח לקבל קישור, עד עכשיו אני רואה כל מיני מדריכים אחרים שאינם עוזרים לי כי בDFI זה נראה לי קצת שונה. תודה

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by gbking911,

שלום לכולם, גם אני חדש יש לי במחשב מאוורר אינטל לסוקט LGA775 (כמו כאן: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1817). אני מנקה את המחשב כרגע ורוצה לנקות את המאוורר, אבל ההברגה שלו מעצבנת... מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצד ניתן לפרק אותו (בנזק מינימלי)? ערכתי חיפוש בפורומים ובמדריכים אבל לא מצאתי משהו ספציפי לגבי זה... תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  9. היי , אני תקוע עם אוברקלוקינג ל q6600 בבאס של 420 ולא מצליח להגיע ל 430 גם עם עוד מתחים בהכל כמעט. המפרט הוא : q6600 על קירור מים (ב 420 לא עובר 62 מעלות בליבה החמה). Gigabyte ga-ex38-dq6 Bios F2 Corsair dominator pc2-8888 הזכרון כרגע על 1008 ב 4.4.4.12 אבל גם שהורדתי אותו לאחד לאחד ושחררתי תזמונים זה לא עזר. המתחים כרגע הם : ddr2 : +0.7 2.5v pcie : 105mhz + 0.2v fsb : +0.25v mch : +0.2v cpu : 1.525v ניסיתי לעלות את המעבד עד ל 1.5V , Mch +0.3 , fsb +0.35 ולא עזר לי בכלל. השאלה עד כמה אפשר לעלות מתחים ל NB ול FSB בצורה בטוחה. מה עוד יכול לעזור ? אני חייב להגיע ל 450fsb לפחות.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by gadits,

האם זה נכון שהכי כדאי לעשות OC עם D805 ?!?!? בגלל המכפלה שלו? ומה לגבי OC לD920 אן לD930?!?!!?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by Aurora Borealis,

יש לי 6600gt של אלבטרון. אני רוצה לקנות לו קירור איכותי שיחזיק אותו גם בoc, וגם בחום של הקיץ. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על הסיילנסר של AC, אבל בגלל שיש לי מאוורר 120mm שעומד דיי קרוב לכרטיס מסך... חשבתי שאם יהיה קירור פאסיבי זה יהיה עדיף. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  12. יש לי פנטיום 4 (כמו שכבר ציינתי אין לי מוסג איזה) ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, אייך אני עושה את זה? ואייך אני בודק מה טפ' המעבד שלי?

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by SlimShady_1,

קבלו http://photos.walla.co.il/liozsosko זה רק אני או שכתוב שם 52 נדמה לי שיש איזה מין בורג קטן שאיתו מכוונים את התצוגה להציג את המתח הנכון ? ואם זה נכון איפה אני רואה את המתח העכשווי? עריכה: אוקי יכול להיות שאני פשוט קורא את זה הפוך? אני משתמש בלוח GA-7n400 pro2 ויש לי בביוס אופציה לשנות מתחים בזיכרון ככה: Normal 0.1 0.2 מה עושים?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by DOR_2911,

תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. מדובר ב-Geil Value התזמונים על הסטנדט,אני יודע שאלו לא זכרונות לOC אבל בכל זאת 416 זה כלום,ניסיתי לעלות מתח - זה לא ממש עזר.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by Shonz,

אני רציתי לעשות ללמוד לעשות oc עכשיו קודם אני רוצה לדעת אם זה יהיה כדאי בשבילי תגידו עד איפה אני יכול להגיע עם כרטיס מסך ati radeon 9600 xt 256mb ואיזה קירור אם אני עושה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by nore0,

http://img97.imageshack.us/img97/8978/6600gtoc8lj.jpg אני מנסה להעלות בדריבר והוא מעלה הודעה שצריך להוריד זה המקסימום של הכרטיס ? כי הטמפ' מאוד טובה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. אני קראתי איפה שהוא שההבדל בין תיזמונים 2-2-2-5 ל 5-5-5-15 בואתה מהיורות זה בערך רבע FPS במשחקים זה נכון או שסתם זינו לי תמוח?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שבוע הבא מגיע לי המחשב החדש אני מתכנן OC , השאלה היא האם הקירור הבסיסי שמגיע מספיק ? ועד כמה אני יכול להגיע איתו? המארז כנראה יהיה COOLER MASTER 830 EVO עם 9 מאווררים ... אגב , הזכרונות הם של G.SKILL 1000MHZ .. אם זה חשוב . תודה

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה עם מעבד 2600 MOBILE עשיתי לו OC ל 2700MHZ !!! והוא יציב והכל סבבה אבל הוא ממש ממש לא מהיר גם לא במהירויות האלו בווינדוס למשל הוא עובד ממש מהר אבל ברגע שזה מגיע לתלת ממד כמו מישחקים כבדים או למשל בדיקות 3DMARK וכאלה הוא ממש עייף !! קיבלתי איתו 17,000 עם 1G זיכרון (GEIL) ו 9800XT ולאומת זאת קיבלתי 23,500 עם ה 3200+ עם OC ל 2500 MHZ שניהם היו על אותו FSB ה 3200 היה על 11*225 וה MOBILE היה 225*12 מישהו יודע אוליי למה הביצועים העלובים ???

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. יחד עם הקירור שבא איתו (Accelero X2) לאיזו מהירות מעבד וזיכרונות ניתן להגיע? (בסטוק הוא 600 למעבד ו-700x2 לזיכרונות)

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  22. איך אפשר לדעת מה הטמפ' של הכ.מסך?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by amir.o,

ערב טוב לכולם , אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש פאנל תצוגה של טמפ' ,אני צריך שיהיו בו לפחות 2 חיישנים אז אם למישהו יש המלצות אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Abiotic,

יש לי בעיה עם הקומנדו שאני מכניס voltage לזיכון / מעבד הוא לא נותן את מה שאני מכניס (bios) נגיד ואני רוצה לתת לזכרון 2.2v אז הוא יביא לי 1.9 או משהו כזה בשביל להתקרב ל 2.2 אני צריך להכניס משהו כמו 2.5 הבעיה היא שאם אני מגיע ל 2.6 הוא באמת מתחיל לעבוד על 2.6 ! גם עם המעבד יש את אותה בעיה ,נסיתי להוריד speedstep לא עזר כמו כן אני משתמש בביוס האחרון שיצא בקיצור הלוח לא נותן את ה voltage שאני מכניס וגם ב hardware health אפשר לראות שזה באמת לא אותו דבר כמו כן גם בתוכנה של asus מפרט E6600 @ 3ghz asus commando 2gb ram patriot 800 mhz oced to 1000mhz @ 5-5-5-12 8800GTS תודה דודו : )

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  25. אז ככה, המאוורר הסקוט של AMD שמגיע עם המעבד שלהם עושה המון רעש וגם לא מקרר משהו. 46 במנוחה במהירות סיבוב נמוכה, 42 במנוחה במהירות הכי גבוהה עם רעש של מקדחה.. המפרט: TT 410W AMD 64 3200 939 MSI NEO 4 PLATINUM 6600GT PCI SEAGATE 160 SATAChenbro Xpider PC61166 Screwless הכי חשוב לי זה מאוורר שקט ויעיל למעבד. (אני לא עושה OC) מעבר לזה, חשבתי להכניס שני מאווררים למארז. האופציות: Front: Optional 1x 80mm or 92mm Rear: 1x 92mm or 120mm במארז אני פשוט רוצה ליצור זרימת אוויר כי היום יש יציאת אוויר רק מהספק.. ושוב, שקט הוא הגורם הכי חשוב. (גם במאמץ אם אפשר) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.