עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DJPOWER,

מאיפה אפשר לקנות בארץ פלטייר? והאם מישהו מוכן למכור לי או לעשות הזמנה איתי?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by reuven5,

שלום חברים אני צריך המלצה למאוורר 80MM הכי חזק שיש בזיגזג כי אני מזמין משם כמה דברים לא חשוב לי הרעש אני פשוט רוצה שיהיה חזק וקטלני ביותר אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by 6600GT,

כשאני עושה אובר קלוק לכרטיס ומריץ בדיקה ArtiFacts לפעמים מופיעים לי נקודות צהובות אבל הוא לא מודיע על ערעור הוא ממשיך להריץ את הזמן ואומר לי שאין בעיות, אני צריך להתחשב בנקודות אלה? או שלהמשיך את הבדיקה עד שהוא מדווח על בעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. Started by moskitos,

שלום לכולם. יש לי מעבד AMD DUAL CORE +3800 ולוח של DFI (לא ממש זוכר את הדגם המדוייק אבל זה מאותם לוחות שהיו פה מומלצים ל-OC). הטמפ' של המעבד בביוס עומדת על בערך 33 ונמוכה בכ-12 מעלות בערך שאני בודק עם AIDA 32 או עם SpeedFan ששם הטמפ' של המעבד עומדת על 45 במנוחה. 1 האם הטמפ' הזאת גבוהה\נמוכה ? 2 לאחרונה עברתי מקירור הסטוק לקירור מים שהזמנתי (לא משהו מדהים אלא ממוצע שהזמנתי מארה"ב) והטמפ' דומה למה שהיה עם הסטוק וגם עשיתי O.C קטן מ-2000MHZ ל-2200MHZ וכאשר אני מריץ PRIME95 הטמפ' במאמץ לא משתנה (אני עושה TURTURE TEST) - יכול להיות שיש לי פה איזה בעיה ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by assafmag,

מה אתם אומרים על הרעיון הבא: להשאיר את המארז פתוח ולכוון לכיוונו מאוורר (ביתי) חזק. לי זה נשמע ממש מתבקש, אנשים עושים את זה או שזה דבילי?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות מאוור חזק למעבד ויש מבחר גדול מי שהו יכול להמליץ על משהו ....

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  7. אני מנסה להפעיל Prime95 ואחרי שהוא מנסה להתחבר אני מקבל שגיאה מס' 12002. השגיאה לא מתקבלת בזמן שהוא רץ, אלא בזמן ההתחברות לשרת של prime95. זה בעיה רק אצלי? איך אני מסדר את זה? ד"א ניסיתי להכנס לאתר שכתוב אחרי השגיאה, והדף לא קיים.. תודה. עריכה: אף אחד לא נתקל אי פעם בשגיאה הזו? הרצתי חיפוש בפורום עם הערך "12002" ומצאתי רק הודעה אחת רלוונטית, בה למישהו היה בעיה כזו, אבל לא ענו לו. [attachment deleted by admin]

8. האם זה קשור לקירור? יש לי GTO2 ואני רוצה לסחוט ממנו עוד קצת.. כשאני שובר את מחסום ה 550/590 מופיעים ארטיפקטים ב ATI TOOL... האם צריך להיזהר או שזה לא נורא? האם גוף קירור אחר יעזור כאן? תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by AstaL,

שלום לכולם אני מחפש מאוורר למעבד AMD 3200+ 939 התקציב הוא סביבות 300 ש''ח עד עכשיו מצאתי שניים שאני חושב מתאימים לי: 1) BIG Typhoon Zalman 7700 Cu (2 איזה אחד אתם חושבים יותר טוב? אשמח לעוד הצאות

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לעשות OC - חדש בתחום, אבל אני לא יודע אם המפרט שלי מתאים לכך... יש לי את המחשב הבא- amd athlon 64 3700+ san diego Gigabyte k8n sli (לא בטוח אם הלוח שלי מתאים לOC). 6600 gt 128 mb 512ddr 400 kingston מארז וספק 400 ג'נרי אני רוצה לעשות OC למחשב שלי, אבל בשביל כך אני צריך להחליף את המארז והספק ללא ג'נריים. האם המפרט שלי מתאים לOC? (ולכמה מהירות אני יכול להגיע במעבד שלי?) תודה...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. הי, האם אפשרי לחבר במקביל יותר ממאוורר יחיד על הקונקטור של המאוורר למארז? א - העניין הוא שמבחינת מתחים לא תהיה בעיה, לא אמורה להיות בעיה מבחינת הספק, נכון? ב - מן הסתם זה יחרפן את המדידה של המהירות בפועל של המאוור, יה יכול לפגוע במשהו? (ואם כבר, לא מצאתי לזה תשובה, אבל איך תכל'ס הוא מבצע את המדידה של ה-RPM? מישהו יודע איך הסנסור הזה עובד?)

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by shmulikg,

מה הכוונה שכשאומרים בדביק של טמפ' ממומלצות ש P4 NORTHWOOD לא צריך לעבור את 45 במאמץ עכשיו השאלה שלי היא כמה אחוזים של מאמץ כי כשאני מריץ 2 PRIME 95 הוא על מעלות-50 ( שימוש100%)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by manticore,

מאז שהחלפתי את הלוח אם שלי אני רואה דברים מוזרים בEVEREST לפני זה ראיתי את את הטמפ' של המעבד לפי CPU ועכשיו הערך שלו נשאר על 57 קבוע ואני בודק את החום שלו דרך CPU DIODE שגם לא נראה כזה אמין... יש הבדל בינהם? בתוכנה שבאה עם הלוח בשביל זה יש שני ערכים SYSTEM1 ו-2 אחד תמיד על 33-37 (כמו הDIODE פחות או יותר) והשני על 57 (כמו הCPU) דבר דומה קרה לכרטיס מסך שעכשיו נשאר על 75 קבוע, מה שהיא 50 פעם... ועוד שאלה: איך זה שהטמפ' של המעבד היא X והטמפ' של הליבות תמיד יותר גבוהה?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  15. כותרת [+ לא אהבתי את Everest, נראה לי היא זייפה לי וגם לא היה אפשר להריץ טסטים.] + שאלה : איך כדאי, אם כדאי, לנקות כרטיס מסך HD4850 מאבק ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. TITAN TWC-A04 Water Cooler האם היא שווה משהו??? אני יכול להשיג אותה בסביבות 900-800 ש"ח!!! שווה??? תודה מראש http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Titan_TWC-A04

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by gilloze,

שלום קוראים לי גיל מצאתי לו מזמן gefroce 3 titanuim כמובן agpx4 אז אני מעונין ליפתוח לו צנירות \או ללצרוב ביוס אני לא מבין בזה בגרוש כאילו לא כל כך אכפת לי מהכרטיס האם יש לו צינורות פתוחים מה הכי כדאי לעשות תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. ??? ראיתי בנצ'ים זה הקירור הסטוק של amd עובד על 12v אצלי הוא עובד על 2 אני משאר שמדובר של החיברים של 12v אצלי הוא עובד על 2v במאמץ שזה ממש נמוך אני בקושי שומע אותו גם שהמחשב במאמץ הcool n queit מכובה בביוס אבל זה עדין עובד על v ממש נמוך איך אני יכול להגביר אותו? המפרט של בצד

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. האוברקלוק הוא לכרטיס מסך. הסטוק של הכרטיס C-513 ו M-792... אם הזיכרון אין לי כלכך בעייה אבל אני חייב להעלות את הליבה עוד! פשוט חייב, יש קירור ויש הכל. פשוט מה שקורה שאם אני מפעיל משחק כשהליבה מכוונת ליותר ממה שרשמתי, אחרי 2 שניות שהוא עולה המחשב ניתקע ונדרש ריסט. הMhz המירבי שיכול להעניק הכרטיס בתחום הליבה הוא 770 אני חייב להגיע לפחות ל690-700

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by IG,

כשאני מעלה את הבאס של המעבד, אני בעצם עושה OC גם לזיכרון וגם לכרטיס המסך, או רק למהירות העברת המידע בין הזיכרון למעבד?

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה ATITool אבל אני לא מצליח לעבוד עם התוכנה הוא לא מזהה את הכרטיס ואת המהיריות שלו ואני לא יודע מה לעשות אשמח אם תסבירו לי מה לשנות בהגדרות כדי שהתוכנה תעבוד תודה ויש לי עוד שאלה הורדתי קובץ רגסטרי שהיה אמור להוסיף לי ללוח הבקשה של הדריבר את אפשריות הoc הפעלתי את הקובץ ואישרתי אבל זה לא הוסיף את האפשריות או שהוא כן הוסיף ואני לא יודע איך לגשת לשם אשמח אם תענו לי גם על השאלה זו

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  22. Started by davis5,

קניתי לוח msi neo2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2X256 pc 3200 של ceon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by Esparco,

המפרט שלי הוא ככה Intel Pentium 1.7ghz ASUS P4V800X 256 MB DDR-SDRAM עכשיו ההעלתי את המ100 ל 110 הרצתי בדיקות יציבות הכל עובד תקין ניסיתי להעלות ל 111 והמחשב מתרסט בבדיקת יציבות בסופר פאי 16 MB אם יש למישהו ניסיון עם לוח\מעבד כזה ויכול לעזור לי אני ישמח תסתכלו בתמונות על ההגדרות של המחשב

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by Demagh,

אפשרי לחבר מבחינת מיקום ברגים \ PCB?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. המון תודה!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים