אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
התחלתי באובר קלוק אחרי הפירמוט אז העלתי בהתחלה את הבאס ל-182.. מכיוון שהפריים שלי לא עובד טוב (אין לי מושג למה :) אז השתמשתי בתוכנה hot cpu tester שדרך אגב תוכנה מעולה! ;D קיצר היא עשתה בדיקה של איזה 6 שעות בערך וכשהיא סיימה היא שלחה את הפרטים האלו.. האם זה אומר שהמחשב יציב לבינתיים ? ??? הנה הפרינט סקרין : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/test-hotcpu.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אמרתי לעצמי, עם קירור לא מתקמצנים, פעם במחשב קונים אותו אז אני אקנה את הכי טוב (או כמעט הכי טוב) שיש. הבחירה: Thermalright SLK-900A Delta 80mm FAN With Zalman FanMate Nanotherm XTC Thermal Compound אחרי כמעט 24 שעות : המאורר דלתא שידוע בכמות הרעש שלו נמצא על מחצית ממהירותו ולא ניתן לשמיעה: IDLE- 26.5C LOAD- 28C המעלות בload נמדדו אחרי מאמץ של חצי שעה בפריים 95. המעלות נכונות ל: AXP 1800+ DLT3C @ 2205Mhz Vcore- 1.675v מחר אני יתחיל את הOC הרציני נראה כמה אני יקבל.
-
- 48 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.... אני מתכוון לקרר קצת יותר את הכרטיס מסך שלי ,הכרטיס הוא 9600xt ואז לעשות לו oc חמוד... עכשיו יש לי מאוורר של ספק 80 mm . אם אני יציב אותו סמוך לכ.מסך שלי או מהצד (או כל דרך שתציעו) הוא יעזור במשהו? לדעתכם יהיה קירור טוב יחסית? ד"א שמתי לב שהזיכרונות מתחממים...אז אולי הוא יקרר אותם...כי את הליבה אני לא מאמין שהוא יקרר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הכרטיס הוא geforce 4 Ti4200 128mb זכרונות עובדים על 444 MHZ והליבה על 250 MHZ.. המטרה שלי היא להרגיש בשינוי בביצועים במשחקים... ... לאחר פרק זמן ... הורדתי COOLBITS...עכשיו מה עושים? פשוט מעלים את המהירות עד שהמחשב נשרף? עריכה: העלתי את הליבה והזכרונות למהירויות הבאות: 300\500 (אחרי פעם שהעלתי ב25 לכל אחת..) איך אני יכול להיות בטוח שזה באמת משפיע במשהו? אני לא מרגיש יותר מדי שינוי חוץ מקצת יותר קרטועים בFARCRY
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה עשיתי פילטרים למאווררים. השתמשתי בבד הזה שמשמש לכיסוי רמקולים של מערכות סטראו. השאלה היא אם מישהו יודע אם יש שיטה יותר טוב כי הבד הזה בטוח מסנן אבק אבל הוא מפחית משמעותית את הזרימה של האוויר מבחוץ. אה, ודרך אגב מי שחושב ששמתי את הבד מהצד הפנימי של המאוורר אז לא - שמתי אותו בדיוק בין המאוור לדלת של המארז תודה.
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד... (למאוורר עם זרם של 0.18A)
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שאני לא מצליח לפתור יש לי מעבד לא נעול ( +3200 ) ואני מריץ אותו כרגע על 218X11 והזכרונות על 11-2-2-2 והבעיה היא שאני לא יכול להוריד את המכפלה ל 10 או 10.5... אפילו אם אני משאיר את ה FSB על 218 אני לא יכול לעבוד על 10 ועל 10.5 והקטע המוזר שכל מכפלה אחרת פועלת בלי בעיה... ניסיתי לעשות עדכון לביוס אבל זה לא עוזר !! מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? הלוח הוא: Giga-Byte 7NNXP הזכרונות Geil ULTRA DDR 433 512X2
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שוב שקרים בOCDB הפרוייקט האחרון של הליצן "PCingAddict". http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311 Barton 2500+ @ 3140MHz עם קרור מים - אין דבר כזה. או חנקן נוזלי או גז עצבני. לא יפה לשקר...
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מ 2.4 עליתי ל 2.5 הטמפ' של המעבד בסדר. עליתי בזכרונות מ 333 ל 350. כמה אני יכול לעלות עוד? (אין לי מושג מה הטמפ' של הזכרונות שלי)
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם אפשר לקנות בארץ את ה- Arctic Silver Ceramique ??
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש סיכוי שאני אוכל לעשות OC סביר למעבד שלי (בלי להוסיף קירור)? כלומר חשבתי לעלות את הBUS ל333 כי הלוח KT333 והזכרונות הם PC2700 @ CL2.5 (בקשר לCL אני כמעט סגור*) אין לי מושג מה הסטפינג והתאריך שיווק של המעבד שלי...איזה תוכנה בודקת את כל זה? תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי BUTTERFLY וקיבלתי אותו איך אני מתקין אותו? לא קיבלתי ברגים מתאימים יש לי Xeser 3 תודה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה .. קיבלתי את 2 הסמארט פאנים שלי ויש לי כמה שאלות - למה הנגד המשתנה בא מחובר למאווררים אני חשבתי שאני אמור לחבר אותו ? מה זה הדבר הכחול הקטנטן הזה שמתחבר לחוט קטן ושחור שיוצא מהמאוורר למה למרות שהמאוורר על הכי חזק מכוון הוא לא עושה כמעט רעש ואת דחיפת האוויר שלו אני בקושי מרגיש ? אותן הבעיות בשתי המאווררים .. מה עושים ? זה נורמלי ? ותגידו יכול ליהיות שהספק 300 וואט של hec שברשותי לא יכול להחזיק תמאווררים ?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי בארטון 2500 וזה מה שרשום: AXDA2500 DKV4D AQXEA 0330 VPMW
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד and 1700+ jiuhb שעובד על 2600+ בלי בעיה . אני יכול לעבור את ה3.0 עם שלי אבל אני צריך לתת כמעט את כל עמוד החשמל 2.2, וכל מתח מעל 1.8 שנותנים למעבד גורם לו להישחק יותר מהר. אני רוצה לקנות בארטון עם סאפינג מומלץ כדי להמהיר אותו ל3 או 3.2 . הבעיה ב2500 היא שלפי מה שהבנתי היא שכולם נעולים ואני מעדיף משהו לא נעול למרות שהזכרונות שלי יכולים לעבוד על באס של 220 בלי בעיה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק יציבות של המערכת ב-PRIME95... פתחתי אותה הפעלתי הכל טוב ויפה אני רואה גם שהפריים עשה כבר את הבדיקה הראשונה אבל שום דבר לא קורה ולא זז... אחרי 40 דקות שהפריים פתוח הוא מציג לי רק בדיקה אחת והטמפ' לא השתנו במעלה אחת אפילו... מה הבעיה פה ? יש לי וינדוס אקס פי אם זה עוזר במשהו.. לפני זה כשהיה לי98 לא היה שום בעיה.. אני מצרף תמונה של הפריים אחרי 40 דקות שהוא פתוח : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/primeproblem.JPG בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות כבר... אגב אם התמונה קטנה אפשר להגדיל אותה
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני לא מבין בקירור לזכרונות . . . . אבל אני מעוניין לקנות . פשוט אני לא יודע איזה ! אם יש משהו שיכול לעזור אני אודה לו . נ.ב. : שיהיה הקירור לזכרונות הכי טוב שאפשר !
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רציתי לבנות מערכת קירור גז למעבדת יש לי את האפשרות אבא שלי עובד בקירור ויש לי את הכלים הדרושים. המערכת היא פשוטה והיא כמו כל מערכת קירור גז שמכירים יהיה לי מדחס וצינורות נחושת שיכנסו לתוך הבלוק קירור בנוסף יהיה לי טרמוסטט עם רגש שיעזור לי לקבוע את טמפ' הגז. המערכת כולה תהיה מבודדת בעזרת ארמופלקס שיושחלו על הצינורות. עכשיו הבעיה שלי היא אם הבלוק קירור מים שאני רוצה להשתמש בו לגז הוא מבודד טוב? כאילו אין סיכוי שיהיה לי שם הזעה של הבלוק מים וכתצואה מכך תהיה לי נזילה על המעבד?? יש לי את האפשרות לבנות מערכת קירור מים במקום אם הגז לא יסתדר פשוט הגז הרבה יותר טוב ויחסוך לי חלקים כמו מיכל מים וכו' הבעיה היחידה בקירור גז הם צינורות הנחושת שהם פחות גמישים מצינורות המים מפלסטיק…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את ה- Thermalright SP-94 עכשיו אני לא יודע איזה מאורר כדי לי לשים עליו... חשבתי כל ה- DELTA 80mm מה אתם אומרים ? אין מאוורר אחר שמשתווה אליו בערך ויותר שקט? ואם אני ישים את ה- Zalman CNPS7000A-Cu מה יותר טוב? הוא או ה- SP-94 ? יש הבדל משמעותי או מעלה שתיים?
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף המהרתי את המעבד שלי amd 2500+ barton ל- amd 3200+ ... עד סוף היום אני יעלה אותו עוד יותר כדי לראות לאן באמת הוא יוכל להגיע .. כולל העלת מתח ושינוים של הגדרות :-\ אני רק חייב לציין שאני ממש ממש מרוצה מהמעבד הוא עובד כ-3200+ בלי להזיע ולא היה שינוי קיצוני בין הטמפ' שהיו לי ב-2500+ לבין עכשיו ערכתי גם בדיקה מקיפה בנוגע לאיוורור של המעבד + המארז בשתי מצבים שונים.. כשהמחשב שקט לגמרי וכשכל המאווררים מוגברים עד הסוף (SF'S & V12)... הנה התוצאות : idle 3200+ volcano 12 at 3300~ rpm 2 smart fan 2 at 2500~ rpm cpu : 37 MB : 19 volcano 12 at full speed (5500-5700 rpm) 2 smart fan 2 at full speed (4500-4700 rpm) cpu : 34 MB : 16 BAD NOISE !!! :c…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לנסות לעשות איתו OC. יש למה לצפות? AMD 1700. זה מה שרשום: AX1700 DMT3C AGOIA0222 UPGW ועל איזה זיכרון הייתם ממליצים לי ללכת ל-OC כבד? 1 CORSAIR CMX256A-3200C2 - 400Mhz 2 CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz 3 CORSAIR CMX256A-3500C2- 433Mhz 4 CORSAIR CMX256A-3700- 466Mhz - אני מבין שהתיזמונים של הזיכרון הזה הם הפחות טובים מבין השאר אבל האם הוא עדיף בגלל המהירות שלו?
-
- 12 תגובות
- 596 צפיות
-
-
החבר הדפוק שלי נתן מכה למאורר שעל הלוח אם המאורר המקורי של הלוח ! המאורר הפסיק לפעול ! ניסיתי הכול כלום לא עוזר ! השאלה היא מה אני יכול לעשות אפשר לקנות מאורר חדש ללוח אם אפשר בכלל להחליף מאורר עם כן אז איך ?< אתם יכולים בבקשה לתת לי לינקים למאוררים שאני צריך צריך ? איזה הכי טוב כי עם כבר אני קונה אז אני יקנה אחד טוב 1 ושוב מדובר במאורר שעל הלוח אם לא במאורר של המעבד !! בבקשה אני רוצה להזמין מחר ! זאת בתמונה של המאורר שאני צריך !! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632116152420893090-untitled.jpg
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך שלי אבל... הקירור שלו לא משהו הוא של ATI וכפי שכמה ממכם יודעים הקירור שם על הפנים ולא ממש מתאים ל oc אז אני צריך המלצה על קירור טוב ל כרטיס. עוד שאלה: כדאי לי כיום לעשות oc? בלעי oc ב 3Dmark 2003 קיבלתי ציון 4416... לכמה אני יכול להגיע אחרי oc?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-