עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לקנות את ה-Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והלוח שיש ברשותי זה ה-MSI 925X Neo Platinum והכרטיס זיכרון ניראה לי קצת קרוב מידי למעבד וניראה לי שאני יזמין אותו ובסוף הוא לא יתאים בגודלו ולא יהיה לי מה לעשות... :s05: מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by wow,

בכמה יהיה ה-SP97 יותר טוב? 2 מעלות ? או משמעותי יותר כי ההבדל במחיר בין השניים הוא כפול בערך.

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by iakovl,

זה מתחיל לשגע אותי חבר שלי ביקש למצוא לו קירור זול שיתאים לNocona אני לא כל כך מוצא עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. אני רוצה להרכיב מאוורר חדש של המעבד כולל היטסינק ואני רוצה להוריד את הקירור סטוק של הפנטיום 4 מיהשו יכול להסביר בפירוט איך אני עושה את זה בלי לפגוע בלוח אם או במעבד???

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by PCBuster,

חשבתי שבפורום הזה מישהו יוכל לעזור לי כי יש כאן התעסקות במאווררים. יש לי מחשב נייד של COMPAQ והמאוורר שלו משמיע רעשים שורטי-נפש בכל פעם שהוא עובד. האחריות של המחשב התפוגגה מזמן ואין לי ניסיון במחשבים-ניידים. מאיפה אפשר להשיג מאוורר למחשב כזה? אני לא רוצה ללכת ל HP (המשווקים) כי הם בוודאי ידרשו הון בעבור המאוורר (המקורי!) שהם יחליפו. תודה לכל מי שיוכל לעזור ולייעץ.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by ras81,

אני מנסה לשנות את הFSB/CPU אבל כאשר אני בודק באוורסט אני רואה שהמכפלה עדיין X10 הדבר היחיד שמשתנה זה הFSB bus Frequency מה הבעיה? כדאי אולי לשחק רק עם הFSB BUS? אם מישהו מכיר מדריך טוב ללוחות DFI אני אשמח לקבל קישור, עד עכשיו אני רואה כל מיני מדריכים אחרים שאינם עוזרים לי כי בDFI זה נראה לי קצת שונה. תודה

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by shloosh,

יש לי מעבד AMD 2000 0.18 . רציתי לדעת איזה טמפ' זה בסדר לו??? ואני משתמש בתוכנה SPEED FAN 4. אז איזה temp זה של המעבד??? זה בסדר אם במאמץ הטמפ' הייתה 57???

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by NeTBaLL,

זה המפרט שלי: GA P35-DS3P TWISTER 800MHZ CL5 E2160 BT120VX CASE ENERMAX 120CM X 3 ?????????????????????????????????????????????? כידוע המעבד E2160=1.8 ואני רוצה לעשות עובר קלוק ל 3.0 GHZ לפחות השאלה כמובן מופנת למי שמכיר את הלוח .היכן ומה אני צריך להגדיר בלוח???(רצוי להוסיף תמונות) תודה מראש. (בבקשה לא לתת תשובות כתוב בפורום \תלמד קודם וכו)'

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

אני אצל חבר והוא קנה FX5200 וזה קקה והגיעו שמועות לאוזני שאני יכול להפוך אותו ל5600 אולטרה שזה יספק אותו רציתי לישאול אם זה תלוי רק במהירויות שעון או גם בסופטמוד שאני צריך לעשות עם תוכנה כל שהיא..? ואם זה רק מהיריות שעון אז מה הן המהירויות של 5600 אולטרה?? עזרהההה

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by HeroesCut,

איזה קירור מתאים למעבד core i7 920? תקציב עד 350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  11. יש לי פנטיום 4 (כמו שכבר ציינתי אין לי מוסג איזה) ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, אייך אני עושה את זה? ואייך אני בודק מה טפ' המעבד שלי?

• 8 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by Moooshe,

אין ספק שאלה ימים שמחים עבור המחשב שלי. לא רק שהמאוורר של הכרטיס מסך מת, אחד של המארז (enermax) מת, אחד מראה סימני גסיסה ועוד אחד שיש לי מימי אנטיוכוס ונראה לי שהמהירות שנוצרת מהחיכוך בסיבוב שלו מעלה את הטמפרטורה ביותר ממה שדחיפת האוויר שלו מורידה. בקיצור, אני צריך להחליף 3 מתוך 4 מאווררי המארז שלי. מאחר ואני יותר מרושש מזאב רווח ב'סלאח שבתי', אני צריך מאווררים זולים אבל כמובן שאני לא רוצה להתפשר על גנריים או דלתא, שלא יחשבו שאני מחביא איזה מיינפריים בבית. מצאתי באתר של הדובים כמה אפשרויות יחסית זולות: Spire 80MM Case Fan Ball Bearing http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=24 מהירות: 2500, דחיפת אוויר: 37, רעש: 25. המחיר: 38 ש"ח. Vantec Uv 80MM Case Fan Blue http:/…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by p-o-i,

אם אני עושה OC לכ.מסך אני אמור גם להגיבר את התדר בביוס??...אם כן אז לכמה פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט של המאוורר הזה? כמה CFM כמה RPM כמה דציבל וכו'...! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. זה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות:…

• 8 תגובות
    • 527 צפיות
  16. הוספתי 2 מאווררים של ספקי כח למארז, חיברתי אותם ישירות לספק... עכשיו, שאני מחזיק את המאוורר ביד, הוא שקט, אך כאשר אני מתקין אותו על המארז, הוא ממש רועש, טרקטור, משו בלתי נסבל... השאלה שלי היא, מדוע הוא רועש כל כך על המארז? והאם ניתן לעשות משהו שיפחית את רעש המאוורר? חיברתי את המאוורר, על הגריל של הדלת צד של המארז, הגריל הוא חתיכת מתכת, מפוצצת במלא חורים קטנים [ גודל של בורג של מאוורר כל חור ], אם אני אקדח עם כוס את כל החורים האלו בגריל ואעשה חור אחיד, הרעש יופחת? והמה ניתן לעשות בכדי להפחית את הרעש? אני בניתי פאן באס כדי לכבות ולהדליק את המאווררים בכל פעם שאני לא מאמץ את המחשב, אך אני בטוח שתהיה דרך אחרת תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by wArezm0n,

שלום, אני עומד לרכוש קירור מים ורציתי לשאול אם Corsair Hydrocool 200 שווה את הכסף שמשקיעים עליו או שהמחיר לא מצדיק ועדיף להתפשר על הBigWater? ועוד משהו שרציתי לדעת בקשר לHydrocool200,האם הוא מתאים למעבד AMD64 3500+ Winchester ולוח DFI nF4 LP Ultra-D אבל אם יש אופציה אחרת שלא עולה מעל 1100 ש"ח אז תציעו לי ואל תגידו לי לבנות מערכת קירור.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by mokisho,

עשיתי O.C קטן יש לי מעבד E6600 ולוח אם P5W DH העלתי את ה FSB ל 380 והמעבד כרגע ביחס 1:1 עם הזיכרון הטמפרטורה במנוחה 43 גם למעבד וגם ללוח האם בעומס היא מגיעה ל 45 ללוח האם ו65 למעבד האם זה בסדר ? העומס נבדק בתוכנה של אברסט במשך 15 דקות

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  19. שבוע הבא מגיע לי המחשב החדש אני מתכנן OC , השאלה היא האם הקירור הבסיסי שמגיע מספיק ? ועד כמה אני יכול להגיע איתו? המארז כנראה יהיה COOLER MASTER 830 EVO עם 9 מאווררים ... אגב , הזכרונות הם של G.SKILL 1000MHZ .. אם זה חשוב . תודה

• 8 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by m.l,

האם 45-46 מעלות למעבד E6300 במצב סטוק ללא OC במצב מנוחה זה בסדר.? להיתחשב בזה שהחדר שלי כמו תנור..

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by ofir123,

לAMD 1700? עריכה: למרות שהיא הייתה בסדר

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by DarkLloth,

בשעה טובה קיבלתי את חלקי המחשב מארה"ב , אבל לא קנו לי את הקירור , המעבד הוא Q6600 כרגע לא מתוכנן OC אולי בעתיד כן. המארז הולך להיות CM 690 , ההתלבטות היא בין Big Typhoon VX ל V1 וההפרש הוא כ 60 ש"ח. השאלה היא האם VX יכנס למארז , והאם ההפרש מוצדק. תודה לעוזרים , הצעות לקירור באותו המחיר יתקבלו בברכה...

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  23. בסופו של דבר הצלחתי לעשות OC למעבד שלי הגרתי את voltage מ2000MHZ העלתי ל2655.9 ומהירות הבאס עלה מ398 ל531 זה רק OC ראשון שלי וזה אם מאורר רגיל של אינטל :] http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=48377 ממש חמוד חח אני גאה בעצמי

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. יש לי 9700np עם OC ל 385MHZ לליבה ו 298MHZ לזכרונות. הוא נמצא על OC קבוע,והמאוררים שעליו לא עובדים תמיד על המקס',רציתי לשאול אם הכרטיס מתחמם גם ככה סתם בעבודה באינטרנט? או שהוא מתחמם רק במאמץ? תודה! נ.ב הקירור שמותקן לי עליו הוא ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP + שני מאוררים 80mm

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by ilanb0,

גם אם אין כאן בקשה למפרט, עדיין אני חושב שכדאי שהשאלה תשאר בפורום הזה כי מדובר כאן בשאלה עקרונית: שמתי לב שיש מפרטים שונים בהם הומלץ על אותו המעבד. עם זאת, במפרט מסוג אחד הומלץ קרור למעבד ובשני לא (ואין מדובר על מצב בו בהצעה אחת הוצע OC ובשני לא). מה הלוגיקה כאן? איך ניתן לדעת מתי לאמץ הצעה בה למעבד מוצמד קרור לעומת הצעה עם אותו מעבד ללא קרור?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.