עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by GamesFreak,

היי! אני מתכננן לעשות מוד קטן ויש לי שאלה. יש לי מאוורר שמחובר ישירות לספק, אני רוצה לשים מאורר נוסף באמצע ולחבר את החוטים שלו אל החוטים של האחר, כלומר שזה יצא כך: ד'א, המאוורר באמצע מאוד קטן, זה מאוורר מ-G-Force 2... זה אפשרי? זה יעבוד?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  2. :s05: לאחרונה התחלתי להתעניין באובר קלוקינג, יצא לי לקרוא על הנושא לא מעט ופחות או יותר מובן לי על מה מדובר. דבר ראשון - הביוס שלי חסום לאובר קלוקינג והבנתי שיש תוכנות שעוקפות את החסימה! אז אם מישהו מעוניין לעזור - אני צריך המלצות/קישורים. דבר שני - מן הראוי לציין שאני לא מחפש להגזים עם הOC וכרגע גם לא מתכוון להוסיף עוד אמצעי קירור; טמפ' הCPU שלי עומדת בין 32-43 וכך גם לוח האם. בואו נגיד שאני אהיה מבסוט אם אני אגיע ל 3.0 GHZ ... [אם זה נחשב מתון...] אני מעוניין גם להמריץ את הכרטיס מסך ואת הזכרון אם אפשר גם כן! [ובלי קשר - אני עומד לרכוש זכרון PC3200 1GB בסטיק אחד מתישהו בחודשים הקרובים] דבר שלישי - מכיוון שאני חדש בתחום ואני לא רוצה להתעסק בזה לגמרי לבד , אשמח א…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by arnon,

האם יש צורך לקרר מערכת ב OC לאחר כיבוי , למשל עם זה : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ECS-GT〈=heb&cart=116872687171966

4. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC למעבד החדש שקניתי אני מעוניין לדעת אם יש איזהשהוא מדריך טוב ,(אני לא כ"כ מתמצא ב-OC מלבד OC פשוט שעשיתי לכרטיס מסך דרך תוכנה) דבר נוסף אם יש מישהו שיש לו מערכת דומה לשלי ועשה OC ההיתי שמח לשמוע לאן ניתן להגיע

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. הם המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1057&products_id=9203&PHPSESSID=334bed3707c9d6d9d406eb39b289df3f תתאים למערכת אקוואריס 2 של TT? תודה .

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by fit3,

שלום אנשים מישהו יכול להמליץ מה עדיף לנקות מחשב בפן (על אוויר קר כמובן) או לשאוב אבק אם שואב אבק??? והאם יש סיכון באחד מהם לחשמל סטטי?

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום לכולם, השאלה שלי במדוייק יותר היא כמה הבדל בביצועים יהיה נגיד בין מעבד שהומהר לתדר מסויים לבין מעבד שעובד על אותו תדר בסטוק? נגיד לפי הכותרת: ATHLON 64 3000 שהFSB שלו הומהר והתדר הכולל עומד על 2000MHZ ל ATHLON 64 3200 שהמכפלה שלו היא פשוט 10 ולא 9 וגם הוא עומד על 2000MHZ (ונגיד תאורטית שמכפלת הזכרון לא יורדת בהמהרה של ה3000).. האם המומהר ייתן את אותם ביצועים?? לפי דעתי קצת פחות בגלל (א) פליטת חום עקב העלאת מתחים שלו (ב) תמיד עדיף מעבד שעובד על תדר מסויים בסטוק ולא מומהר אליו.. אשמח לשמוע דעות בנושא כי נושא שמסקרן אותי כבר תקופה..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. http://img298.imageshack.us/my.php?image=10pg1.jpg

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי רציתי לדעת האם אפשר להגיע באובר קלוק של הכרטיס albatron 6800 רגיל לרמה של albatron 6800 ultra תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  10. ערב טוב מה היכולות של סוניק טאור על פרסקוט בערך כמה מעלות?(עם ובלי מאוורר 80) מישהו בבקשה יכול להביא לי מידות ותמונות מדוייקות שלו? תודה ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by ExploiT,

אוקי כולם עד לא ממזמן השתמשתי ב קסטר קינג 2 של ksp זבל של הזבלים מלך חיירה חשבתי על הביג טיפון וקניתי אותו אבל לצערי הוא לא נכנס במארז :\ מארז מיני מינו :\ קיצר אני צריך קרור ל סוקט 754 עד 200 שקל קטן וטוב האם קיימת כזותי חייה ? היה ממש טוב אם זה היה קרור שלא צריך לפרק תלוח כי לא מזמן עשיתי סידור חוטים רציני ואין לי כוח לפרק הכול :\

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. מה שכתוב בכותרת. ובבקשה תגידו לי מה המחיר של ה-ALX800+מאוורר 80 מ"מ ג'נרי? כי אני חיפשתי בחנויות את המאוורר הזה ולא מצאתי אותו משום מה. גם כן אם אתם אומרים שה--ALX800+מאוורר 80 מ"מ ג'נרי יותר טוב מהוולקנו 12 אז תגידו לי בבקשה איפה אני יכול לקנות אותו? כי כמו שאמרתי אני לא מצאתי אותו בשום חנות.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. Started by roei88,

יש לי נתב eci 312+ שמחובר לסוויצ' ואליו מחוברים שתי מחשבים. דבר ראשון, מה עוזר לי Multicast? להעפעיל את זה או לא? דבר שני, אני רוצה לבטל את הפיירוול של הנתב ולשים בכל מחשב פיירוול רגיל, אבל אפשר שמבטלים את הפיירוול זה מבטל גם את ה-NAT אז אם אני יבטל את זה שתי המחשבים עדיין יוכלו להכנס לאינטרנט? או שחייב את הNAT? אם כן יש איזה דרך לבטל רק את הפיירוול? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. מארז פתוח: 28 מעלות מנוחה, 33 מאמץ. מארז סגור: 33 מעלות במנוחה, 37 במאמץ. יש הבדל של 5 מעלות בין מאמץ למנוחה בשני המקרים. יש הבדל של 5 מעלות בין מארז סגור לפתוח, יש לי עוד 3 מקומות בדלת של המארז שאני יכול להוסיף להם מאווררים אחד בידיוק מעל הביג טייפון אני מקווה שזה יעזור. השאלה שלי בקשר למדידה של החום עצמו ברצוני לדעת אם אני מבצע את המדידה כראוי. המארז הגיע עם חוט שהוא מדחום כזה הדבקתי אותו עם מדבקה על הברזל שנמצא שיושב על גוף הקירור שהכי קרוב למעבד. ככה זה בסדר או שיש אפשרות לשים את המדחום במקום אחר יותר קרוב למעבד? אולי צריך לשים אותו איכשהו על הסינק של הגוף קירור ולא על הברזל שמעליו? המעלות שהוא מראה לי הם מעלות חיצוניות, זאת אומרת שהמעלות האמיתיות של המעבד הם פ…

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  15. מישהו ניסה לעשות וולט מוד כזה ללוח ? P5WD2E- PREMIUM?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. יש ברשותי מסך LCD dvm, שמסוגל להציג רק ספרות רגילות, seven sigment, בעל 34 פינים, האם יש דרך לחבר אותו למחשב? האם הוא יכול להציג טמפ' של משהו וכדומה.. (ד"א יש לי גם LCD r232 רגיל 2x16 שאותו אני מחבר למחשב אחר..)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by Baz34,

ראיתי בלא מעט אתרים בנושא OC שאת תדר ה-PCIE נדרש לקבע ב-102M דווקא ולא 100M , כמו כן ראיתי שהייתה המלצה להעלות את מתח ה-PCI ב-+0.1V .שאלתי: האם באמת נדרש לקבע את התדר ב-102M והאם אין סכנה לכרטיס מסך בתיקון המתח (הכרטיס שלי : EVGA 8800GTS 320 SC) תודה למתייחסים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. יש לי מחשב פנטיום 2 450mhz ישן התוכנה aida מדווחת שהטמפרטורה שלו היא 70 מעלות סלציוס זה נשמע לי מאוד גבוה. האם זה נורמאלי למעבד מסוג זה?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by gmos,

עשיתי אוברקלוקינג קטן, וכשבדקתי ב WCPUID יש שם משהו מוזר...

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  20. זה המפרט שאני קונה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen מחיר 5815 ¤ אשמח בשארית שנשארה לי בתקציב (200 ש"ח לערך) שתמלי…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by TapUdi,

האם להוריד עדכון דרייברים דרך האתר של החברה(במקרה שלי Abit) ? או מהאתר של Nvidia? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. לחלק מכרטיסי ה Radeon 9800SE היתה אפשרות לצרוב ביוס מיוחד שמאפשר softmod ל Radeon 9800 Pro. הכרטיס שלי הוא Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT ורציתי לדעת אם למישהו יש לינק לקובץ ביוס פלאש שאני רושם עליו. או איזשהו ביוס הכי מעודכן מהאתר היצרן(אני לא מוצא) לכרטיס שלי תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by shibby15,

שאלה עקרונית, אין איתו בעיה של "כיווניות האוויר"? אני מניח שבתור מאוורר שישב על היט סינק בעל מרווחים גדולים, אין בעיה. בפינוי אוויר דרך רווחים האם לא חצי מהאוויר מעדיף להישאר בלחץ נמוך ולברוח לצדדים?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. Started by Raz20,

לראות את הטמפ' של כל המערכת ?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  25. שלום הזמנתי http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=22&data=2&disc עם איזה משחה הוא מגיע?

• 9 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים