אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי אני קונה בקרוב חלקים ומרכיב מחשב, לקחתי את המעבד Intel Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Tray (וגם לCore 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray כי אולי אני יקנה אותו במקום) אני צריך למצוא לו גוף קירור מתאים אבל אני לא ממש מבין בגופי קירור, אני צריך רק מהקטלוג של http://ksp.co.il כי משם אני קונה באתר תבחרו בעיר באר שבע שאתם נכנסים ואז למעלה בימין יש "קטלוג חלקים" תכנסו ותרדו טיפה למטה יש שם גופי קירור תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם שווה לעשות OC למעבד שלי ככה עד 3.2 ghz או 3.4?? ואם כן צריך להוסיף מערכת קירור למחשב?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
אני מתככון להערכה שלכם עד כמה אני יוכל להגיע עם המעבד... שימו לב שהקירור הוא קירור BOX ... דרך אגב עם מה מגיעים יותר עם BOX או Tray שמוסיפים לו קירור בסיסי מו הIgloo 7200? AMD Athlon 64 BIT 3000+/1.8 GHz 512KB Socket 939 BOX Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard MUSHKIN DDR 512MB SP3200 400Mhz X 2 = 1024MB LEADTEK WINFAST PX6600GT THD EXTREME GF FX6600GT COMPUCASE HEC CI-6A19 W/2* FANS WHITE MIDI ATX 300W WD 160GB S-ATA II 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER WHITE OEM
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך אתם רוצים שאני אשאל את השאלות תנו לי קישור למקום בו קוראים הכל ואז אני יבין
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום...עד היום הייתי משתמש בתוכנה COOLBITS ישנה תוכנה מומלצת יותר ?...
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה הגדרתי אותו (אני מקווה שנכון) ואז אני בא להפעיל אותו הוא כותב שהוא מתחבר לשרת ואז הוא כותב "ERROR 2250: server unavailable" אנשים בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי 9600xt ותוך שנה פעמיים נשרפו לי המאוררים של היצרן תמליצו על משהו זול וטוב שיחזיק מעמד תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש משהו כמו חודשיים ככה. בקיצור בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות ריסטרטים במחשחק אמריכאס ארמי. הוא העלה מסך כחול ואז עשה ריסט. יש לי ספק כוח של TOPOWER 550W. והינה הטמפרטורות שלי: http://img371.imageshack.us/my.php?image=19za1.jpg האם הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך טובה??
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני בונה מארז ואני רוצה לדעת איך, איפה ואיזה מאוררים כדאי לי להשים. תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכלום . לאחר שעזרו לי עם הכרטיס מסך ... אשמח לקבל גם איזו עצה לגבי המעבד ... תראו כשאני מנסה לעשות OC דרך הביוס קורה מצב כזה .... אני יכול להעלות את הFSB רק עד 220 - כשאני מעלה אותו 1 מעל .. המחשב פשוט לא עולה (עד איפוס הביוס ) אומנם המהירות של המעבד גדלה דיי בהרבה מ2600 ל 2855 אבל אני מניח שאפשר הרבה יותר ( הטמפ מעולה בסביבות ה 48 במאמץ מלא ... ) מה יכולה להיות הסיבה שאני לא יכול להעלות יותר ? כפולת המעבד שלי על X13 ( זה לא ה black edition ) - האם זה מונע ממני להמשיך לעלות את מהירות הFSB ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי... הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לוודא שהטמפ' שלי תקינות, ואני לא מבין ממש במספרים האלה, לדעתי אתם המומחים Temp1: 28C Temp2: -53C Temp3: 17C HD0: 39C HD1: 39C Core: 33C יש לציין כי הטמפ' האלה במצב מנוחה עם מזגן פועל בחדר, והמאוורר של הספק מוחלש (בשביל שקט)... האם זה תקין? מספיק תקין בכדי להשאיר את המאוורר של הספק מוחלש לתמיד? אפילו במאמץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הוא כרגע לא יכול לכתוב בפורום הזה אז אני מעביר בשבילו את ההודעה. אז ככה, יש לו מחשב כזה Intel Dual Core 3.0 Ghz MB Asus H.D Western Digital 160 JS 1Gb RAM 667 Mhz עם מערכת קירור מקורית של אינטל, המחשב אצלו כבר 11 חודשים ורץ כמו שור בלי בעיות. הבעיה התחילה אתמול, באמצע שהמחשב חי את חייו בחדרו של חברי קופאת המערכת הפעלה שלו. לוקח לו רבע שעה להפעיל אותה שוב, מה שפעם היה 40 שניות, והוא מריץ תוכנת בדיקה של כל החומרה. ומה הפלא, התוכנה נתקעת כשהיא מריצה את הבדיקה שלה על ה HD שלו. עצבני הוא בודק טמפ' ומגלה שהיא עומדת על 80 מעלות. חברי מפרק את המאוורר ומנקה אותו כי כל אדם הגיוני יחשוב שזה בעיה עם הקירור. אך זה הכל סתם כי בBIOS שלו הטמפ' קבועה על 72-75 מעלות כל הזמן אפילו ש…
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי את ה-Volcano 12 אם המחשב החדש החנות הירכבה לי אותו, עכשיו מה שקורה שהוא עובד כל הזמן על 5500 Rpm ולא חושב כמה אני מסובב את השולט מקדימה הוא נשאר על אותו מהירות למרות שהכל מחובר כמו שצריך, מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המאורר של הצ'יפסט שלי שר עכשיו את שירת הברבור שלו (הוא נהיה כ"כ איטי לפעמים שצריך לעזור לו עם היד) א. מה הסיבה לזה? (חוסר איורור?!) ב. למה כדאי להחליף? (ראיתי שיש בלו אורב ומיני טייגר)
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
גוף קירור שבחרתי למעבד Q6600 ללא OC בשלב זה הינו THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2. המליצו לי לקחת את גוף הקירור הבא, כי הוא יותר שקט: ASUS Silent Square Pro. האם גוף הקירור החליפי מקרר מספיק טוב והוא באמת יותר שקט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קודם כל המפרט הינו: Pentium 4 530 GA-8I915o-DUO GA 6600GT משום מה, כשאני דרך הביוס מעלה מתחים למעבד מעל לדיפולט (1.3875) המתחים לא עולים בכלל! אבל אם אני מוריד מתחת לדיפולט הם כן יורדים (רואים את זה בתוכנות נילוות וגם בטמפ'). השאלה שלי היא - אולי יש איזשהו פיצ'ר בלוח הזה שחוסם אותי מלהעלות מתחים מעל לדיפולט שאני יכול להעיף? דרך-אגב, כשאני עושה OC בעזרת התוכנה EasyTune5 אני מסוגל להעלות מתחים בלי בעיה עד 1.6V, ככה שזו לא בעיה של ספק וכד'... תודה על העזרה מראש, עידן
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחפש REVIEWS או OC DB אשר מציגים תוצאות של המעבדים - AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
30 ש"ח או של חברה ידועה שעולה 100 ש"ח יש לי במארז 2 מאווררים פשוטים באם אחליף אותם האם הטמפרטורה תרד? בכמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני GUN_MAN מפורום חומרה ותוכנה בגיימר. עכשיו, קראתי את המדריך לאיורר המארז באתר (שהיה לפי דעתי לא משהו אבל לא חושב) בהיה כתוב שם על שתי שיטות איורר: סרקולציה מנהרה רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי אלה ומה היתרונות/חסרונות של כל אחת ואיך אני יודע איזו שיטה יש במארז שלי עכשיו אני רואה שאתם , כמו בגיימר ממליצים על הSUPERTALNET בשילוב עם ספק של HEC/ENERMAX/THEMERTLAKE/ANTEC עכשיו , לא עדיף לקחת את זה?: Antec High Performance 1080 AMG 430W Case Antec Truepower 430W PSU included ! http://www.pch.co.il/docs/pd-1354927653.htm זה עולה קצת יותר/פחות משילוב של סופרטאלנט עם ספק נורמלי והוא בא עם ספק ANTEC TRUE POWER. עכשיו אם אפשר גם בבקשה קצת פרטים על המארז. …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך 4870 OC EDITION של חברת CLUB 3D. שינית את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ל 63 אחוז כך שהטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 43-44 מעלות צלזיוס. האם שינוי מהירות המאוורר לאחוז יחסית גבוה של 63 אחוז יפחית בצורה משמעותית את חיי הכרטיס והמאוורר שלו? שאלה נוספת ... מה מהירות המאוורר הכי מומלצת או אפשרית להרצה בכרטיס ושתשמור על חיי הכרטיס לאורך זמן? שכחתי לציין שיש לי מארז ANTEC 300 ושהמאוורר על 63 אחוז הוא לא מרעיש בכלל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לעשות ממש בקרוב oc למחשב שלי ויש לי כרגע ספק גאנרי שאני אל אמאין שהוא יעמוד בעומס אז אני רוצה לקנות את הספק Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply מה אתם אומרים אליו? מתאים לי אם זה ישנה אני רוצה לעשות אם מעבד amd 2400 וזיכרונות של מושקין 512 3200 400mhz
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש ברשותי RADEON 9550 AGP של ג'יגה בייט האם ניתן לעשות לו אובר קלוק? :s05: אם כן בעזרת איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
האם ה OCZ VENDETTA 2 הוא עדיין המשתלם ביותר מהרשימה פה ? http://tms.co.il/cat/107/sort:1
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי כפי שציינתי בכותרת 9700פרו של הרקולס ואני רוצה להאיץ אותו, כרגע יש עליו סינקים מאלומיניום לזכרונות וקירור מאוורר סטנדרטי לליבה, אני רוצה להאיץ את הכרטיס ל9800פרו אבל הבעיה היא שראיתי אחרי שחבר שלי עשה אוברקלוק ל9700NP שלו (הרקולס) היו כל מיני תופעות לוואי אחרי זה, מסכים כחולים , המחשב לא עולה, חוסר יציבות וכל מיני בעיות שלא היו לפני האוברקלוק. אני רוצה לדעת לפני שאני מאיץ את הכרטיס האם ייתכנו תופעות לוואי שכאלה שיכולות לפגוע בביצועיי הכרטיס לטווח הארוך או לטווח הקצר?, ואם יש המלצות ועצות שונות? וזה גם יכול לעזור. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-