אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
תגידו מה הטעם, במארז עם יותר מאווררים????? מה,נוכל לעבוד יותר זמן עם המעבד בלי שהוא יתחמם??
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שיהיה שקט ויקרר לא לאוברקלוקניג! ובנוסף המלצה לשני מאוררי 120 למארז עד 70 למאורר, מה אתם אומרים על Zalman F3 120mm איך הוא ? יש לי ספק FSP 450w וכרטיס מסך 9600 עם המאורר של זלמן.. תודה רבה ענקית לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי ממש רועש אני שוקל להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ל-Zalman Vga Cooler VF700-AlCu רשום באתר היצרן שהעוצמת רעש שלו היא כזאת: - Noise Level : 18.5 ~ 28.5dB ± 10% זה שקט לגמרי? אני מחפש קירור שקט לחלוטין שיעשה את העבודה במחיר טוב... הכרטיס מסך שלי הוא raedon x800 xt pe תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למכירה בארץ כרגע מצאתי בקושי בחו"ל אבל אין לי איך להזמין כי הם לא יביאו לי את זה לארץ אני לא מצליח להבין איך לעשות לי אחד המדריך פה קשה מאוד בשבילי חיפשתי הרבה מידע באינטרנט ועדיין זה קשה .
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר'ה שלום רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לטמפ' ול oc לגבי המחשב שלי. אז ככה יש לי מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד קניתי אותו בערך לפני שנה וחצי בזמנו הוא היה חזק מאוד אך כיום הוא קצת נחלש המלצה שלכם לגבי oc לכרטיס מסך ולמעבד ועד כמה אם זה אפשרי בכלל ולגבי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך אם הם תקינות. טמפ המעבד היא 28 מעלות טמפ הכרטיס מסך 50 מעלות עכשיו לגבי המהרת הכרטיס מסך האם מישהו יוכל לומר לי עד כמה להמהיר או עד כמה זה גבול נורמלי כרגע הנתונים הם core clock =542 memory clock=232 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת.. קניתי מאוורר חדש Arctic Cooling - Freezer 7 Pro כתוב שטווח המהירויות של המאוורר הוא בין 300 - 2500 RPM הורדתי SpeedFan ואני לא מצליח לשנות את המהירות של המאוורר.. היא נשארת על 659 סיבובים לדקה... איך אני משנה אותה? יש משהו בBIOS שצריך לשנות?
-
- 12 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שימו לב להגיעו של ה סיילנט קאט 120 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/ComboCool/a2329/a2329.htm מאורר כמעטטטט מושלם הוא מיועד לגופי קירור עקב הצורת בניה שלו
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי quad9400 מעבד 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 9800 GT ולו של גיגבייט וספק חזק של סיגייט בדקתי וראיתי שהכול מתאים ל OC עכשיו המעבד הוא 2.6 ואני מרגיש ששהמחשב לא מנוצל מספיק ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים אבל אני לא מבין בהם אני לא מומחה בחומרה ואני מפחד לגעת קראתי את המדריך שלכם כמה פעמים ומשום מה לא נקלט לי אני מאוד רוצה לעשות אובר קלוק אם יהיה פה מישהו שמוכן לעזור לי באייסיקיו או אפילו בטלפון אני יתקשר אליו אני יודה לו מאוד כמובן שכול האחריות תיהיה עליי אז בבקשה בבקשה אשמח לעזרה =) תודה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד פנטיום 4 נורטווד 2.6@3.0 הטמפרטורה בתדר הרגיל (2.6) היתה במנוחה 35 ובמאמץ 60 אחרי שעשיתי תאוברקלוק בעזרת התוכנה msi core center הגעתי ל 3.0 הרצתי prime 95 כל הלילה הכל עובד חלק והטמפרטורה אותו דבר בדיוק כמו בתדר הרגיל אולי 3 מעלות יותר.. בדקתי גם עם everest ו cpu z שזה באמת שינה תתדר וזה שינה שיניתי ת fsb ל 231 שאני עושה תאוברקלוק דרך הביוס אז המחשב לא עולה לי אחרי זה אני צריך לאפס הגדרות סימוס כדי שהוא יעלה וכשאני עושה עם התוכנה core center אז הכל עובד וזה עולה וגם האוברקלוק עובד ובמתחים לא נגעתי השארתי אותו דבר נ.ב אני עם קרור של הסטוק לא הוספתי שום קירור מיוחד למעבד והטמפרטורה של המעבד לא השיתנתה אחרי האוברקלוק. מה אתם אומרים?? הגיוני שהוא עשה א…
-
- 12 תגובות
- 685 צפיות
-
-
E2180 IP35-E OCZ 2GB 800 XTC CL4 Thermalright Ultra 120 Xtreme+2 S-FLEX מארז לא יודע תמליצו לי משהו עם זרימת אוויר טובה עד 400 שקל Enermax Liberty 400W 30A צריך להחזיק עם כול זה 8800GT
-
- 15 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי P4 2.8פרסקוט והוא עומד על 50 מעלות ללא מאמץ התקנתי על החלון בצד 2 SMART FAN 92 של ונטק שמכניסים אויר יש לי בחזית עוד אחד שקיבלתי עם המחשב מואר כזה ועוד שניים מאחורה 80 שמוצאים מה לא עשיתי טוב...? הכבלים באזור המעבד אסופים ככה שבאזור המעבד אין הפרעה של זרימת אויר ואין גם הפרעה של הוצאת אויר כי ה"אגזוזים" נמצאים ממש על יד המעבד... אז שוב מה לא עשיתי טוב????
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה המעלות הכי נורמליות ל7VRXP כמובן שזה הלוח של gigabyte ללא OC
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזה chassis intrusion ??
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה אומר ב HARDWARE MONITOR המתח: AUX ? כי הוא נמצא על 2.51V והוא באדום. ב MBPROBE הוא נקרא VCCP2 אני חושב
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מסרטונים שראיתי בYOUTUBE על קירור המחשב בשמן להלן קישור. שאלתי היא האם אפשר לשדרג את הרעיון ולקחת את האקווריום כמו שהוא עם השמן ו"לדחוף" למקפיא. המטרה היא שבגלל שהכל מוצף בשמן אין את בעיית העיבוי כמו שקורה בקירורים קיצוניים ובכך בעצם א. גם השמן קופא בטמפ' יותר מנוכה ממים, ב. אין בעיה של קרח שנוצר ג. הקירור הוא כללי לכל הרכיבים בין אם מעבד או כרטיס מסך. לי זה נראה יותר זול מלהשקיע תועפות במאוררים ומערכות מים. בקשר לפרקטיקה זה כבר משהו אחר. הכוונה היא שאולי סוף סוף יש אפשרות לקירור קיצוני לתווך ארוך שאינו צורך טיפול מתמיד כמו הוספת חנקן נוזלי. מה אתם אומרים? :D נ.ב שכחתי להדגיש שזה המחשב הכי שקט שקיים כיוון שאין את רעש המאווררים
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני יודע ש AMD ו OC לא הולכים יחד, ולמערכת ל OC לוקחים אינטל. יופי לי. אבך אף אחד לא לא הסביר בדיוק למה. חוץ מהקטע של התחממות, אבל ספק שזה רק בגלל זה-לא? חיפשתי, והדיון היחיד שמצאתי הפסיק באמצע ולא ענה לא על כלום. לא מזיק לשאול ודעת...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם K7SOM+ בגירסא 7.5C של ECS עם הביוס המקורי שלו. עכשיו, אני לא מוצא איפה לשנות את הFSB אלא מצאתי רק את ה VCORE. אין לי ניסיון בOC אבל קראתי די הרבה בנושא. לאלו שלא מכירים את הלוח אם הנ"ל (ואני מניח שרובכם לא מכירים אותו), יש בו מעבד AMD duron morgan 1.1ghz onboard שאני רוצה להאיץ ל 1.2 או 1.3 גיגה הרץ. לפי מה שראיתי באיזשהו פורום אמריקאי אין בביוס המקורי אפשרות לOC. האם העלאת מתח הVCORE שעומד כרגע על 1.78 תעלה את מהירות המעבד ? או שאני חייב למצוא ביוס מתאים שבו יש לי אפשרות לשנות את הFSB.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק אבל במידה שלא תהרוס לי את הכרטיס... או לפחות שלא תהרוס את הכרטיס באמצעי הקירור בסטוק שלו. הכרטיס שלי הוא MSI 9550 256MB ואני אשמח אם תיתנו לי הצעות איך לעשות כזה דבר... שמעתי שיש תוכנה שנקראת ATI TOOLS אז תגידו לי אם היא טובה למה שאני מחפש ותביאו לי קישור להורדה... תודה
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
נניח שיש לי מעבד Q6600 וזכרונות בתדר 800NHZ. תדר הבאס של המעבד הוא 266 והתדר (האמיתי) של הזכרונות, לפני ה DUAL CHANNEL הוא 400, נכון? אם אני נועל את היחס 1:1 ועושה OC קליל למעבד לסביבות ה 3GHZ, אני מגיע בעצם לבאס של 333, כלומר זכרונות בתדר 667, נכון? נשאלת השאלה למה לנעול את היחס אחד לאחד? הרי ככה אני רק מאבד מתדר הזכרון? לחילופין, מצב הפוך: נניח והצלחתי להעלות את תדר הבאס במעבד אל מעבר לקו ה-400 (כלומר, 3.6GHZ בכללי. קשה, אבל לא בלתי אפשרי). במצב הזה יוצא שזכרונות של 800MHZ זה כבר לא מספיק ב1:1, לא? תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, הרצתי כרגע 3DMARK05, והתוצאה שלי הייתה עגומה(2-5FPS), והמעבד לא עבר את ה39 מעלות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? גם בזמן האחרו שמתי לב שהוא קצת איטי יותר(והSPARK שלי שקט יותר). מה קורה כאן?
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מעבד פנטיום 4 2.0 GHZ 256 RDRAM לפני כמצה זמן ביצעתי אוברקלוק עד 2.3 ובדקתי עם התוכנה פריים ועברתי את כל המבחנים אך לאחר כמה ימים פתאום המחשב אלא נדלק כנראה קצר. קיבלתי את המחשב מתיקון וניסיתי לעלות שוב את האוברקלוק אך ללא הצלחה הווינדוס נדפק הורדתי את האוברקלוק ופירמטתי. כעת הכל עובד כראוי. כשהמחשב היה באוברקלוק המעלות לא עברו את ה-48 במנוחה (במעבד) .לוח האם שברשותי הוא: MSI 850 Pro5 (MS-6545) אין באפשרותי לשנות את יחס הזכרונות מעבד ואין באפשרותי לנעול pci/agp מכיוון שאין לי את האפשרות הזו בביוס. העלתי את האוברקלוק בעזרת הביוס כאשר במקום שבו שיניתי היה כתוב 100 אני העליתי ל115 וקיבלתי 2.3. כעת אני מעוניין להחזיר את האוברקלוק כי המחשב שלי כר לא מה שהוא ה…
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
בנתיים שמתי את ה-PCIE FREQUENCY על 100 AGP/PCI CLOCK על 33/66 Spread Spectrum לבטל ? DRAM FREQUENCY על כמה לשים ? מה עוד צריך להגדיר בביוס ?
-
- 9 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי 7800GTX שעבר OC מקורי מהחברה ובהתחלה שהייתי משחק CSS אז היה לי 150FPS ולאט לאט עם השנים זה הדרדר לבערך 50-60 FPS ותמיד אחרי שהייתי משחק חצי שעה בערך אז הכרטיס היה מגיע ישר ל70 מעלות ולפעמיים גם היה מגיע 78 מעלות!! ומישהו אמר לי שכל הOC האלה רק דופקים את הכרטיס בסופו של דבר, אפילו עם זה OC מקורי מהחברה כי הכרטיס מתחיל להתחמם וזה דופק את כל הסיליקונים של השבבים שיש עליו היום יש לי HD4850 בלי OC והוא תמיד על 45 מעלות ושאני מעמיס עליו הכי הרבה אז הוא מגיע גג ל52 מעלות זה חם מידי? צריך להשקיע במאוורר שיוריד לו איזה 5 מעלות?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-