עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TONY23,

שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. היי המחשב שלי רץ כרגע כך: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400 (Conroe-2M) CPU Platform / Stepping LGA775 / L2 CPU Clock 3060.0 MHz (original: 2000 MHz, overclock: 53%) CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 340.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 70%) Memory Bus 340.0 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 האם יש עניין ל-1:1 FSB:RAM במערכות C2D או שרק ל-K8?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. Started by exyo,

היי, אני מחפש מאווררים למארז, למחשב עם מעבד AMD 3200. חשוב לי מאד שהמאווררים יהיו שקטים (אך כמובן גם יעילים). קראתי שה - Vantec Stealth די שקט. חשבתי גם לקנות Fan controller של CoolerMate Commander7 או Zalman, מה עדיף? האם זה כדאי? תודה

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by shay360,

אני כבר כמעט 4 שנים משתמש עם המחשב ועדיין לא החלפתי גוף קירור (עדיין יש לי את הגוף קירור המקורי של אינטל) בזמן האחרון המחשב התחיל להתחמם יותר מידי וגם לעשות רעשים של טרקטור... אחרי ההקדמה אני פשוט מבקש המלצה לגוף קירור שיהיה סטנדרתי (אני לא עושה אובר קלוקינג) חשוב לי שיהיה שקט ושלא יעלה יותר מידי... (אני לא ממש מבין במחירים אבל אני יודע שהמאוררים זה לא ממש עסק יקר...) תודה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by RGod,

אני מעוניין לעשות OC לכרטיס השאלה היא איך אני נועל אותו על 66 MHZ ?דרך הלוח אם אין לי אפשרות יש איזשהי דרך ?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  6. מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט של המאוורר הזה? כמה CFM כמה RPM כמה דציבל וכו'...! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. אני אמור בשבוע הבא בע"ה לקבל את החלקים ולהרכיב תמחשב ורציתי לדעת מה האפשרויות שלי להמהרה שלו ולהתייעץ במה כדאי או לא כדאי לגעת במערכת המפרט: AMD 3000+ venice 939(stock cooling) GigaByte K8N51GMF-9 6100 O\B TwinMos 512MB 400 Mhz Compucase CI-6A19+HEC 300w אלו הם החלקים הרלוונטיים לא? ד"א אני מתכנן בעוד מתישהו להוסיף עוד סטיק של 512 ולקנות כרטיס מסך(יש יציאת PCI-e) אז מאיפה להתחיל בכלל? והאם אפשר לראות שיפור משמעותי במפרט שכזה שיהיה לי בכלל כדאי לעשות OC? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  8. אני חדש בעסק (מודינג) ויש לי שאלה קטנה... מה יקרה עם אני יגזים עם האובר-קלוק? ואיך בכלל אני יכול לדעת את הגבול? ומה יקרה עם אני יעבור את הגבול? :lamer:

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  9. שלום, קודם כל רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום ואחלה אתר~! עכשיו יש לי בעיה, במחשב שלי (רגיל בלי מודים) יש מאוורר אחד התקנתי לפי יומיים את התוכנה speed disk, היא מראה לי שהמחשב שלי 48-50 מעלות! תמיד הוא היה בטמפרטורה הזאת כי תמיד הוא היה חם שנגעתי בו. כרגע שמתי מאוורר רגיל מאחורי המחשב (עכשיו הטמפרטורה 40-42). אני רוצה ממכם המלצות מה לעשות..להוסיף מאוורים ,פאן באס (או המכשיר ששולט על המאווררים) או לעשות חיתוך למאוורר בגג של המחשב או בכלל מה לעשות, אני לא מעוניין בקירור מים או משהו שיעלה מעל 300 שקל (אם יש לכם משהו ששווה יותר תכתבו אני מוכן גג 400) המחשב שלי בן 3 וחצי amd 1.5 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by ccc,

הוא שווה קנייה במחיר שלו? איזה מאוורר לקחת איתו

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by Nirer,

שלום... אני מסתמך על מפרט כלשהו ואני שיניתי אותו יותר להתאמתי... השאלה היא: אני משתמש במעבד Q9300 של אינטל כמובן... אז החלטתי ללכת על מאוור פגז, המאוורר: ASUS Silent Square Pro Cpu Cooler אני ראיתי באיזה מקום שהכי עדיף למעבד הזה את המאוורר: Sunbeam Tuniq Tower 120mm השאלה: איזה אחד מתאים יותר וטוב יותר מביניהם? זה המפרט: Item ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX | 1,275 |_______ | CPU Fan: ASUS Silent Square Pro …

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  12. מחר אני מקבל את המחשב החדש (בעזרת השם ) אני רוצה להגיע איתו ל3.2 השאלה היא איזה גוף קירור מתאים. (אם אתם מתעניינים הלוח שלי זה ASUS P4P800) יש לי 200 שקל, האם הוואנטק ארופלואו יספיק לי? או שכדאי ללכת על משהו יותר רציני כמו Thermalright SLK-947U. עוד שאלה היא האם יש הבדל בין Thermalright SLK-947U ל Thermalright SP94. תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by motorishta,

יש לי מעבד של אינטל אני רוצה לקנות מאוורר חדש כי הטמפ' שלי עכשיו עומד על 50 כשהוא לא מתאמץ אפילו, ולמרות שמרחתי חומר טרמי ואם כבר אתם ממליצים לי אז עדיף שהוא יתאים גם לאינטל וגם ל-AMD בסכום עד 150 ואם יש מצב לשליטה תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by ClubCaliber,

שלום, חשבתי על רעיון מאוד נחמד למודינג, חשבתי לקחת שלדה של מכונית צעצוע, ולהכניס לשם את המחשב, האם זה בר ביצוע? חשבתי להסיר את התחתית הפלסטיקית של המכונית ולהחליפה במתכת, לחתוך את הבגש שמשם יהיו כל היצאות של הלוח אם, ומקדימה במכסה מנוע את יציאות הUSB את הפאנל לסגריות שלי, ופאן באס, גם חשבתי שאני יעשה Stealth לCDRW שיצא מהמספר של המכונית מקדימה, והPWR LED HD LED והריסטרט והפאוור יהיו המנורות של המכונית. אני רק רוצה לשאול אם זה נשמע לכם הגיוני, ועזרה למקם את החלקים בתוך המכונית. תודה, רועי.

15. הטמפרטורות במעבד שלי, intel pentium D 820 (בלי OC כרגע) הן מטורפות עם קירור הסטוק ואם אני זוכר נכון, זה היה ככה מאז שהוא נקנה (מלפני בערך שלוש שנים), דיברנו עם החנות ואמרו שזה בסדר אך כיום, בשבועות האחרונים: 1. הטמפרטורות ממש התחרפנו! פרטים נוספים על כל הטמפ בתחתית הדיון. 2. הביצועים של המשחקי רשת שאני משחק ובכלל התגובה הכללית של המחשב ירדה. 3. המחשב מרעיש בצורה מעצבנת מאוד מאז שהביצועים ירדו, ולפי ניסיון ובדיקות זה בדוק שהרעש הראשי זה מהקירור של המעבד המעפן. הנה הטמפרטורות: IDLE , בעבר: 60 מעלות צלזיוס. כיום: 82 בערך. (!!!) LOAD, בעבר: 80 מעלות צלזיוס. כיום: 92+ (!@@@~!!!!~!@~~;111) אני בא לכאן כדי לבקש מכם לעזור לי לקנות קירור חדש, דרישות: 1. שקט! כבר נמאס לי מהרעש שזה …

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by motorishta,

שבת שלום. אחרי חיפוש של מדריך בנושא בפורום לא מצאתי כלום מלבד סיפורים שחבר'ה ששינו את המהירות שלהם ב-ccc שאין לי שמץ מה זה אומר (סליחה על הבורות) אני מבקש את עזרתכם בנושא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by parker8,

האם זה יותר טוב/או בטיחותי מהביוס? מהם הכללים שאני צריך לדעת? טיפים לפני מתחיל? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. משאבת הHYDOR L35 ששירתה אותי לא בנאמנה במשך כ4 חודשים, החזירה נשמתה לבורא כעת אני מחפש משאבה חדשה דרישה עיקרית: שקט!(הHYDOR, גם כשהיא עובדת "כמו שצריך" היא לא משאבה שקטנה במיוחד, ואני קניתי מערכת קירור מים ולא אקווריום)

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. לא זוכר איפה מישהו פעם אמר לי שניתן לחבר מאוור של ספק כוח ישן למחשב ושהוא יקרר כמו מאוור רגיל הטמפרטורות שלי במחשב על הפנים כרגע יש לי בעיות חמורות של חום לוח אם: 36 מעלות מעבד: 42 מעלות הרדיסק 80 גיגה: 40 מעלות הרדיסק 120 גיגה: 41 מעלות יש לי מאורר אחד של CPU ומאוור של ספק כוח ישן איך ניתן להשתמש בהם לשם קירור טוב יותר של ההרדיסקים ושל המחשב והספיו בפרט

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by composite,

אז לאחר שהבנתי מהו צוואר הבקבוק שגורם לתקיעות (שבמקרה זה התחמומתו של הכ. מסך בעקבות אוברקלוקינג), ומאחר שאני לא יכול לוותר על מהירויות השעון הנוספות האלו, אני צריך קירור לכרטיס מסך. קירור חזק, בפחות מ- 100 ש''ח. תודה ;D

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by GamesFreak,

היי! אני מתכננן לעשות מוד קטן ויש לי שאלה. יש לי מאוורר שמחובר ישירות לספק, אני רוצה לשים מאורר נוסף באמצע ולחבר את החוטים שלו אל החוטים של האחר, כלומר שזה יצא כך: ד'א, המאוורר באמצע מאוד קטן, זה מאוורר מ-G-Force 2... זה אפשרי? זה יעבוד?

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  22. שלום לכולם. הרכבתי היום את המאוורר החדש שלי gigabyte rocket עכשיו השאלה שלי היא כזו חיברתי את כל הכבלים עובדה שהוא עובד אבל יש לי חשש קטן .. שאני מגביר את המהירות שלו מהפנאל בקרה שלו אני לא רואה ממש שינוי הוא מגביר קצת את המהירות אבל לא ממש חזק אני מסובב את הכפתור ל3000 והמאוורר פועל קצת יותר מהר ולא כמו שציפיתי שממש יגיע ל-OC מישהו יכול לעזור לי ולייעץ לי אם יש בעיה מה היא? או שזה נורמלי.. כי הייתי אצל חבר שלי אבל אני לא זוכר אם זה אותו דגם (שלי זה GHPCU23VE) אבל שהוא מגביר אצלו את המהירות המאוורר שלו דיי שואג ומרגישים במהירות אז מי שיוכל לעזור או כל ייעוץ יתקבל בברכה תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  23. שלום יש לי מארז של THERMALTAKE מסוג VA8000BWS ותצורת המאוררים במארז היא מאורר 120 ממ מכניס אויר מאורר 120 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר בגג עכשוו אני מעונין להוסיף עוד מאורר 120 ממ שיכניס אויר אבל אין לי רעיון איפה למקם אותו ואך ועוד דבר היתי מעונין לאטום את כול המקומות שאין שם מאורר שיהיה סרקולציה מהמאוררים בלבד ולא ממקום אחר מקווה שאולי תעזרו לי בפתרון הבעיה יואב

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. אני מתככון להערכה שלכם עד כמה אני יוכל להגיע עם המעבד... שימו לב שהקירור הוא קירור BOX ... דרך אגב עם מה מגיעים יותר עם BOX או Tray שמוסיפים לו קירור בסיסי מו הIgloo 7200? AMD Athlon 64 BIT 3000+/1.8 GHz 512KB Socket 939 BOX Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard MUSHKIN DDR 512MB SP3200 400Mhz X 2 = 1024MB LEADTEK WINFAST PX6600GT THD EXTREME GF FX6600GT COMPUCASE HEC CI-6A19 W/2* FANS WHITE MIDI ATX 300W WD 160GB S-ATA II 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER WHITE OEM

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by yotamavi,

באיזה דרך יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.