עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shoko,

במחשב נייד של בן דוד שלי T30 המעבד P4 1.8 עם ליבת NORTHWOOD המעבד ב-83 מעלות במנוחה לפי אוורסט. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by SamurAchzar,

אחד: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=691 שניים: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=700 יש שם על הAntec Neopower המסקרן למדי, כמו גם מבחן של שישה ספקים. (וזה קשור מאוד לפורום אוברקלוקינג, כפי שתוצאות בדיקת החלפת הספק שלי הראו)

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by shai11,

שלום לכולם יש לי מעבד p d 950 3.4 הוא מעולה אבל רציתי לדעת עם הטמפרטורה ללא מאמץ מתאימה למעבד הנה תמונה לא עשיתי oc והמאורר שלו של אינטל ועם לא מה אתם ממליצים לי לעשות

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. שלום, ברשותי המפרט אשר כתוב לי בפרופיל. ההבדל היחיד הוא שכרגע המעבד שלי לא ב OC. בחודשים האחרונים מדי פעם המחשב שלי נתקע. בגלל חוסר בזמן לא התעסקתי עם זה יותר מדי. אמרתי- "מדי פעם, יאללה שיהיה". אבל בימים האחרונים, בעת משחקי CSS (אפילו לא משחק עד כדי כך כבד), המחשב שלי התחיל להתקע לעיתים קרובות מאוד. זה אפילו הגיע למצב שבו נכנסתי למשחק ואחרי שניה (באמת שניה) הוא נתקע. באותו יום פירקתי את המחשב, ניקיתי קצת, והרכבתי את ה HSF של הלוח ושל המעבד מחדש (עם חידוש המשחה התרמית). יש לציין שלפני זה היה לי על הלוח קירור פאסיבי של זלמן שאותו החלפתי בחזרה לקירור המקורי של ABIT. עקרונית- אין כל כך הבדל בטמפ' לפי הבחנתי. המארז שלי זהה למארז הבא מבחינת המבנה הפנימי: http://www.xb…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by 10GaZ,

אני בבאס 400 (עם זכרונות Crosair 677mhz 8)) באופן מפתיע משהו, הדבר שעוצר אותי זה הטמפ' של המעבד שבעומס כבד עוברת את ה65 ובמצב רגיל נעה בין 46-48. מכיוון שקירור אחר לא אפשרי כרגע, חשבתי על להוריד את המתח של המעבד מ1.325 (המתח המקורי שלא נגעתי בו) ל1.3 קודם כל, האם ההבדל משמעותי? (אני מבחין ב2-3 מעלות הבדל בעומס מלא) והאם זה עלול לפגוע במעבד או ביציבות שלו?

6. שלום רב, אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש (Geforce6800NU), ולהחליף את הישן (Radeon9600SE), אז סתם אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בינתיים. ניסיתי את ATI Tool, Power Strip, Riva Tuner.... בכולם נכשלתי ובמקום לעלות על מהירויות הסטוק זה ירד... אז החזרתי למהירויות הסטוק בעזרת ה-RedLinker שהגיע עם הדרייברים של אומגה. באחד הדיונים פה ראיתי שמישהו המליץ על RedLinker לעשות אוברקלוק הורדתי את הגירסה החדשה. מהירויות הסטוק הם: Core - 324MHz Memory - 179MHz התחלתי לעלות ב-10Mhz כל אחד, וזה עבד רק ב-Memory, ועד עכשיו כבר העלתי אותו ל-200Mhz וזה עובד מצויין. בליבה עצמה משום מה הוא לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by PCBuster,

חשבתי שבפורום הזה מישהו יוכל לעזור לי כי יש כאן התעסקות במאווררים. יש לי מחשב נייד של COMPAQ והמאוורר שלו משמיע רעשים שורטי-נפש בכל פעם שהוא עובד. האחריות של המחשב התפוגגה מזמן ואין לי ניסיון במחשבים-ניידים. מאיפה אפשר להשיג מאוורר למחשב כזה? אני לא רוצה ללכת ל HP (המשווקים) כי הם בוודאי ידרשו הון בעבור המאוורר (המקורי!) שהם יחליפו. תודה לכל מי שיוכל לעזור ולייעץ.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by mokisho,

מה הטמפרטורה הממולצת ללוח אם P5W DH ולמעבד E6600

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. במשחקים כרטיס המסך שלי (XTX) מגיע בדרך כלל לטמפ' של 69 מעלות לאחרונה התקנתי את התוכנה RIVA TUNER כדי שתראה לי את הטמפ' של הכרטיס מסך בסרגל למטה. עכשיו כשאני נכנס לשחק ה-RIVA מראה לי שהטמפ' של הכרטיס מגיע ל-78 מעלות וכשאני יוצא לחלונות לבדוק טמפ' ב-ATI OVERDRIVE SENSOR הוא מראה לי 69 מעלות. מה מדייק יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Demagh,

אפשרי לחבר מבחינת מיקום ברגים \ PCB?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. Started by O-F,

רציתי לדעת לגבי המשחה טרמית איזה חברה מומלצת לקנות או שזה לא משנה? ולגבי מאוררים איזה חברה טובה לקנות? ואיך אני יודע איזה מאוור הוא פולט חום ואיזה מאוורר הוא מכניס קור? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by aviran_n,

אני מתלבט בין זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=393 לזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=397 הנתונים של הenermax הם: 40.87cfm 35.60dba ושל הTT הם: 37CFM 30dBa אני חושב שהTT עדיף במקרה הזה אבל עדיין הרבה ממליצים על האנרמקס.. הייתי רוצה לקבל הסבר עליהם ומה עדיף ולמה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by TONY23,

שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by verynoti,

חברה תעזרו לי בבקשה האם הטמפ' פה תקינה במיוחד של הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by amirfefer,

המעבד שלי הוא 2500 + ואני מעוניין לבצע OC, המכפלה שלי נעולה כמובן והדרך היחידה זה לעלות את הבאס. איך אני מעלה? (הלוח שלי הוא ABIT KV7 עם הצ'יפסט KT600 ככה שהוא תומך בבאס 400) הזיכרון שלי הוא PC2700, אני צריך את הPC3200 כדי שהזיכרון לא יישרף או משהו כזה?

16. שלום hwzone, עד עכשיו נכנסתי מדי פעם לפה בשביל לראות ביקורות על חומרה, מדריכים ועוד כמה דברים ואני חייב לציין שזה אחלה אתר + אני בא מפורום חומרה של Gamer.co.il כהפניה לעזרה בבעיה שהתחילה לי שלשום בתקווה שתוכלו לעזור לי. אז זה מה שקרה: קודם כל המפרט המלאה (למקרה שיהיו שאלות בנושא): AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GeIL 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 Dual Channel GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Sony Floppy Drive 1.44 Black Thermaltake Soprano VB1000BNS Black Window TAGAN 2FORCE TG480-U22 480Watt Active PFC שלושה ימים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש, התח…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. אני מקבל טפרטורה לא ברורה של AUX -מינוס מעלה אחת זה הגיוני? במעבד אני מקבל 38 במנוחה /43 במאמץ שזה רגיל כרטיס מסך 29 במנוחה /38 במאמץ גם רגיל כנ"ל לגבי הקשיח , אני רק לא מבין מה זה ה-AUX הזה ואיך הוא נמצא פעם במינוס מעלות ופעם הוא מגיע גם 10 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. תראו את התרד הזה http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32111 אני יודע שזה פורום מתחרה אבל זה ממש ארוך וזה יראה מה כבר עשיתי אם יש לכם משהו שאני יכול לעשות אז זה הייה ממש טוב כי לי נגמרו הרעיונות

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. כרגע אני נמצא ב-OC ומצב הזכרונות נמצא על AUTO (כלומר לא נגעתי בהגדרות שלהם) השאלה שלי היא כזאת, האם אני יוכל להוציא ביצועים נוספים אם אני אשנה את ההגדרות של הזכרונות או שעדיף לשאיר את זה ככה. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER DDR2 800MHZ CL5 2048 ואם אני צריך לשנות תגידו לי מה למספר איפה שסימנתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום אנשים! יש לי בעיה. אני עושה OC לכרטיס מסך דרך RIVATUNER. ומאז שפירמטתי אין לי אפשרות לעשות TEST כדי לבדוק עם הOC בסדר. וגם אין לי אפשרות, לשנות את מהירות המאוורר בכל מצב בנפרד, לדוג': 2D שיהיה 25% 3D LOW שיהיה 53% וב3D פרפומנסט 100% במקום זה הכל נקבע לפי ה3D פרפורמסט. עידכנתי דריברים, ועשיתי הכל. לא עבד. מישהו יודע איך ??? תודה

• 12 תגובות
    • 584 צפיות
  21. מה ההבדל בין V-1 Ultra ל-V-1 הרגיל שנמצא אצל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 או שמדובר באותו המוצר. לפי הכתבה כאן ב-HWZONE זה קירור משתלם מאוד http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/21/ האם הוא יתאים ל-XTX ? תודה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by iakovl,

במקרה הספציפי הזה השאלה היא: האם הקירור המצויין אך המובנה של ראדון 9700 (NP) מתוצרת הרקולס (החייתיים עם הכרטיסים שלהם) עדיף, או לא על- Iceberq4 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסאת VIVO מתוצרת SAPPHIRE ולא מצאתי תשובה חד משמעית: האם ניתן לפתוח לו את צינורות העיבוד הנוספים (במידה ויש)?

24. Started by shibby15,

שלומות, אני מחפש קירור למעבד. הדרישות העיקריות זה שקט ויכולות אובר קלוק סבירות, אני לא מחפש משהו מאקסימאלי, רוב הסיכויים שמדובר במעבד 6300 שיומהר לבאס 400 כלומר2800, אולי קצת יותר ... או שעכשיו יהיה 805 ובעתיד יוחלף למרובע ליבות תקציבי יותר שגם הוא יומהר לאיזור ה 400 באס. כרגע אני חושב על ה Scythe KATANA או סמוראי כי אני יכול להשיג אותם בזול יחסית. הבנתי שההמלצה היא ל AC פריזר 7, אבל בהתחשב בזה שיש לי מחירים זולים יותר על ה סמוראי או קטנה, מה עדיף? המארז יהיה ככל הנראה אנטק P-150 עם שני מאוורים של זלמן F-2 (או שעדיף AC?) ומאורר מקורי 120 של אנטק. תודה מראש רום

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by BuNKeR,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי (1900XT) המאוורר שלו(ZALMAN משהו כבר לא זוכר איזה דגם שמתי) זורק את האוויר החם כלפי תחתית המארז ושם אין אף מאוורר שיפלוט אותו החוצה ראיתי את זה ‏PCI Slot Blue Led Fan A2426‎ נראה לי פתרון מעולה לבעיה שלי מישהו מכיר את המאוורר הזה משתמש בו ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים