עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zilkanir,

(למפרט הראשון שבצד- e6300 ללא OC ולא מתוכנן) כרגע ARCTIC ALPINE קרור לא מספק בהחלט, 55 במנוחה, 60-65 במאמץ , בהחלט לא סביר מותקן היטב כולל משחה MX-2 פשוט קרור לא מספיק טוב. מבקש המלצה לקרור איכותי שכולל משחה , בתקווה שיצניח לאזור ה40-45 מעלות שמתי עין על הBLUE/RUBY ORB שגם נראים טוב, מה אתם אומרים? -שכחתי לציין, הכי חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר! תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by roei88,

יש לי נתב eci 312+ שמחובר לסוויצ' ואליו מחוברים שתי מחשבים. דבר ראשון, מה עוזר לי Multicast? להעפעיל את זה או לא? דבר שני, אני רוצה לבטל את הפיירוול של הנתב ולשים בכל מחשב פיירוול רגיל, אבל אפשר שמבטלים את הפיירוול זה מבטל גם את ה-NAT אז אם אני יבטל את זה שתי המחשבים עדיין יוכלו להכנס לאינטרנט? או שחייב את הNAT? אם כן יש איזה דרך לבטל רק את הפיירוול? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by urielka,

שמעתי וראיתי הרבה oc לduron שהגיעו מעל 2ghz רציתי לדעת אם אני יכול לעשות זאת בעזרת תוכנה פשוט אין אפשרות בביוס לעשות את זה ואם המכפלה פתוחה כן או לא הנה המפרט הדל ועלוב: מעבד:duron 900mhz זיכרון:256 mb 133 mhz כ מסך : GeForce 2 MX440 לוח אם : של ecs k7sem 3.0c

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. האם כדאי לי לעשות אוברקלוק למעבד שלי? והאם כדאי לי לשדרג תכרטיס מסך ראיתי פה כמה נושאים על הפכית 9800p >9800xt האם זה כדאי? ואם אפשר גם לינק למדריך מפורט ושאלה שהוספתי כי אם כבר פתחתי תראד אני יכניס אותה גם לפה ! תראו אני הולך למלא לאן פרטים מלא כול חודשיים בערך אני חולה על זה ! קיצר גם המחשב שלי בא איתי אבל עכשיו גמרתי תמחשב החדש שלי והוא עלה לי די יקר 6500 אם מעגלים קצת אז רציתי לדעת האם העברת המחשב יכולה לגרום נזק ובמה כדאי להזר ואיזה נזקים יכולים להיגרם תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. עשיתי OC של 630/1450/930 לכרטיס מסך שלי ואני עוקב בזהירות עכשיו על הטמ'פ. תמיד עקבתי עם EVEREST על הGPU אבל ראיתי שתוכנות אחרות מתיחסות לGPU Diode כטמ'פ של הכרטיס. לאיזה טמ'פ צריך להתיחס ומזה בכלל Diode? ד"א ה-Diode הגיע הכי הכי הכי הרבה (אחרי הרבה מאמץ) ל-68 מעלות והGPU בEVEREST הכי הרבה הגיע ל מעלות 58. האם זה בסדר? ומה אתה אומרים על הOC? איך אפשר לשפר? (הוסיף לי 500 נקודות ב3DMARK)

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by tzilber,

אני רוצה לעשות OC על המפרט שמופיע בצד. אך ורק למעבד מ-2.6GHz ל- 3 עד 3.2. אני מתעסק קצת עם ה-BIOS אבל מעדיף הדרכה ספציפית לגבי מה לשנות. אני יודע שצריך להעלות מעט את מתח המעבד אבל לא יודע בכמה לכזה OC. ולשינוי התדר במעבד עצמו. האם צריך לשנות את המכפיל או התדר או את שניהם? תודה מראש תומר.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. יש את המארז שעולה 280 ש"ח אצלהם ( http://www.ksp.co.il/hmain.php ) איך הוא? מבחינת איוורר? אני מחפש מארז טוב שאיתו אני יוכל להוריד את הטמפ' מ 60 מעלות במאמץ ל AMD ברטון 2500+ ל50 במאמץ (כולל OC). ושיהיה לו ספק כח שיוכל לתמוך בכמות מאווררים. והכל שלא יעלה הרבה. חיסכון אצלי זה שם המשחק.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by gmppaz,

הנה תוצאות האוברקלוק לכרטיס מסך שלי: http://img109.imageshack.us/my.php?image=18yv.jpg מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. שלום לכולם רציתי לדעת בערך מה רמת הרעש של המאורר המקורי של AMD. אני יודע מנסיון עם ה805 שהמאורר של אינטל קצת מרעיש.. אני מאוד רוצה מחשב שקט אבל כבר אין לי תקציב למאורר תודה רבה קובי. המארז הוא 6A21.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. הצלחתי להגיע ל-430 אחרי שהעליתי את המתח של המעבד ל-1.418 (ב-1.400 הוא הצליח להעלות את חלונות אבל קרס כל הזמן). כל שאר המתחים בסטוק. הטמפ' של כל החלקים היא טובה בהחלט (הוספתי מאוורר 92מ"מ על הצ'יפסט עצמו - מאוד יעיל, ועוד 40מ"מ על הזכרונות). המחשב הצליח לעשות BOOT על באסים יותר גבוהים אבל לא הצליח להעלות חלונות. בגלל שהטמפרטורות טובות יש לי הרגשה שהעניין קשור למתחים. שיחקתי איתם אבל לא הצלחתי לייצב כי אני לא יודע מה חוסם אותי. אני לא יודע לאיזה חלק אני צריך להעלות את המתח, ובכמה. אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. לחלק מכרטיסי ה Radeon 9800SE היתה אפשרות לצרוב ביוס מיוחד שמאפשר softmod ל Radeon 9800 Pro. הכרטיס שלי הוא Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT ורציתי לדעת אם למישהו יש לינק לקובץ ביוס פלאש שאני רושם עליו. או איזשהו ביוס הכי מעודכן מהאתר היצרן(אני לא מוצא) לכרטיס שלי תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by noise,

היי לכולם, היום קניתי מחשב חדש. נתונים הבאים: 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 1 GIGABYTE Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - OEM 1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) שאלתי היא, האם שווה להוסיף עוד מאוורר שקט למארז? מאוורר קידמי?צידי? אודה לכם על התשובה, נויז

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  13. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל אני לא יודע איך אתם יכולים להסביר לי?(לא הבנתי כלום מהמדריך)

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by אדם לוי,

אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by RonTwins,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנת אוברקלוק מובנת ונוחה,חוץ מהClocken. למה לא בביוס? כי אני לא רוצה בביוס מסיבות פרטיות.

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Ivgi,

יש לי לוח K8NF-9 וזיכרונות A-Data. אם אני אשים קירור לזכרונות האלה, זה יעזור לי באוברקלוקינג? איזה סוג קירור יוכל להתאים לי? מבחינת ההתאמה יש ממש בעיה כי שני הסטיקים שעובדים ב Dual יושבים ממש קרוב. תודה כמו כן עוד שאלה: אם אני קונה Arctic silencer 6 אז קירור לזיכרונות דוגמת COOLERMASTER Little Cooler יתאימו ל 6600GT?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. יש ברשותי לוח אם asus p4b533 הייתי מעוניין לדעת האם הוא תומך בכלל במאוררים? ז"א בעל יכולת לאמור כמה סיבובים המאוורר עושה ועל איזה מאוורר בעל יכולת כזאת הוצאת נתונים אתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by aviv00,

שלום יש שני דגמים שאני רוצה לקנות כדי לעשות OVERCLOCKING ל E4300 ASUS P5B-VM יש בו טכנולוגייה יחסית חדשיה של CLEAR VIDEO [intel® G965 / ICH8 with Intel® Clear Video Technology] ועוד של GIGABIT ga-965p-s3 השאלה האם יש בכלל עדפה במבחינת OVERCLOCKING אם אין אז אני יבחר ASUS אבל אם יש אז עדייפ GIGABIT יעצו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

מאיפה אפשר לקנות בארץ פלטייר? והאם מישהו מוכן למכור לי או לעשות הזמנה איתי?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by reuven5,

שלום חברים אני צריך המלצה למאוורר 80MM הכי חזק שיש בזיגזג כי אני מזמין משם כמה דברים לא חשוב לי הרעש אני פשוט רוצה שיהיה חזק וקטלני ביותר אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by ReL,

ומה אני אמור לעשות להוריד אותם? המחשב מרעיש בצורה מעצבנת , זה המעבד בדוק ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) לוח אם: Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זכרון: System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) דיסק קשיח: Disk Drive HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive ST340810A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) CPU Clock 1861.5 MHz (original: 1866 MHz) CPU FSB 265.9 MHz (original: 266 MHz) Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627EHF/EHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 4…

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by DeaglinG,

מישהו מכיר? 80x80x25 0.3A תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. Started by assafmag,

מה אתם אומרים על הרעיון הבא: להשאיר את המארז פתוח ולכוון לכיוונו מאוורר (ביתי) חזק. לי זה נשמע ממש מתבקש, אנשים עושים את זה או שזה דבילי?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by בייגל טוסט,

http://vr-zone.com/?i=3851&s=1 נותן ביצועים מטורפים יחסית לקירור פסיבי מאלומיניום מעניין כמה הוא יעלה?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים