עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום כפי שראיתי באתר http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB# הטמפ הרצויה הגבוהה ביותר היא 61 מעלות למעבד הזה השאלה היא עד כמה אתם ממליצים להמהיר את המעבד הזה ב 50 אחוז או יותר.... שאלה שנייה איך עושים את המהרה הזאת בדרך הכי פשוטה וקלה אם יש כזה דבר על איזה מפרט אתם ממליצים לעשות בו את המהרה למשל לוח אם כדאי לרכוש איזה כרטיס מסך לקנות או איזה כרטיס מסך ONBOARD כדאי לקנות עם קירור רגיל אויר שמצורפ למעבד

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. שתי שאלות ADATA DDR400 512MB כמה אתם חושבים שאפשר? כרגע הם על 3-4-4-8 ולא ממש מצאתי בביוס גם איפה משנים את זה רק מצאתי את המתח שלהם מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. שלום, המפרט שלי בצד... היום עדכנתי ביוס ללוח GA-965GM-S2 REV2 מF1 לF7 כי לא הייתה לי אפשרות לעשות OC בF1 ועכשיו כן יש לי את האפשרות(נקראת MIT משהו כזה) יש לי קירור AC 7 FREEZER PRO עם משחה של שקל תשעים(ג'נרית). אני מתכנן לקנות משחה איכותית הרבה יותר כדי לקבל תוצאה טובה. עכשיו המעבד שלי על 46 מעלות בלי OC. אני לא עושה OC עד שאני לא מחליף משחה. אז איזה משחה מומלצת? עד כמה כדאי לעלות את התדר למעבד הזה, ללוח הזה ולקירור הזה+המשחה שתמליצו? תודה!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by gilloze,

שלום קוראים לי גיל מצאתי לו מזמן gefroce 3 titanuim כמובן agpx4 אז אני מעונין ליפתוח לו צנירות \או ללצרוב ביוס אני לא מבין בזה בגרוש כאילו לא כל כך אכפת לי מהכרטיס האם יש לו צינורות פתוחים מה הכי כדאי לעשות תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by MATERIX,

אני מנסה לעשות UNLOCK למעבד והחומר שצרכים לחבר בין הפנים תמיד נישפח ואני מישתמש מסלוטיפ

6. Started by davis5,

קניתי לוח msi neo2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2X256 pc 3200 של ceon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by bubugu,

שלום, האם הטמפרטורות הבאות נורמליות למצב של מנוחה של המחשב (בהתחשב בזה שהחדר עם חלון למרפסת פתוח כך שטמפרטורות החדר היא לא אידיאלית כרגע...חם היום אתם יודעים): מעבד amd 4800+ 35 מעלות לוח אם asus m2n-e 35 מעלות כרטיס מסך XFX 8600GTS XXX 54 מעלות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by mani007,

C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures\Sample Pictures\מאווררים.bmpזה סירולקציה נכונה של מאוררים?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  9. באריזה כלולה שקית ניילון קטנה המכילה משחה תרמית מסוג לא ידוע. למישהו כאן יש מידע לגבי האיכות של המשחה הכלולה? או שעדיף לקנות בנפרד ARCTIC SILVER או משהו?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by TONY23,

שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי 3 מאווררים במארז [2 של 120 מ"מ ואחד 80] ואני יודע ש2 מתוכם מחוברים ללוח אם... רציתי לדעת איך אני משנה את המהירות שלהם? שיהיו יותר חזקים ואם אתם מביאים תוכנה אז אם אפשר הסבר איך להשתמש בה. האם לשנות את הדברים האלה פוגע באחריות או משהו? [נגיד עם אני משנה את המאוורר של הכרטיס מסך [במפרט בצד]]... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by עינב,

שלום . יש לי מעבד סלרון 800 , עכשיו בביוס יש אפשרות להעלות את המהירות שלו ... העלתי את המכפלה ל 9 זאת אומרת שבביוס הוא מראה לי שהמעבד עכשיו הוא 900 , אבל בתוכנת CPUZ הוא עדיין מראה לי שהמעבד עומד על 800 ... למה זה ככה והאים עשיתי משהו לא בסדר. ... ?

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  13. היי , אני תקוע עם אוברקלוקינג ל q6600 בבאס של 420 ולא מצליח להגיע ל 430 גם עם עוד מתחים בהכל כמעט. המפרט הוא : q6600 על קירור מים (ב 420 לא עובר 62 מעלות בליבה החמה). Gigabyte ga-ex38-dq6 Bios F2 Corsair dominator pc2-8888 הזכרון כרגע על 1008 ב 4.4.4.12 אבל גם שהורדתי אותו לאחד לאחד ושחררתי תזמונים זה לא עזר. המתחים כרגע הם : ddr2 : +0.7 2.5v pcie : 105mhz + 0.2v fsb : +0.25v mch : +0.2v cpu : 1.525v ניסיתי לעלות את המעבד עד ל 1.5V , Mch +0.3 , fsb +0.35 ולא עזר לי בכלל. השאלה עד כמה אפשר לעלות מתחים ל NB ול FSB בצורה בטוחה. מה עוד יכול לעזור ? אני חייב להגיע ל 450fsb לפחות.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  14. מעוניין לקבל עזרה באייסי לגבי אובקלוקינג למעבד וברטיס מסך Processor : Intel Pentium E2180 @ 2000 MHz למעלה זה המעבד שלי ^^^ Video Card : NVIDIA GeForce 7300 LE למעלה סה הכרטיס מסך שלי^^^ המדריך שפרסמתם בנעוץ לא הבנתי אותו אז אשמח לקבל הדרכה מפורטת לגבי הכרטיס מסך ןהמעבד המדוייקים שלי הלוח אם שלי: Mainboard : Asus P5GC-MX (בנוסף מי שיכול להציע לי שדרוג עד 200ש"ח .... אני רוצה לקנות מעבד משומש האם זה כדאי?)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by Aurora Borealis,

יש לי 6600gt של אלבטרון. אני רוצה לקנות לו קירור איכותי שיחזיק אותו גם בoc, וגם בחום של הקיץ. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על הסיילנסר של AC, אבל בגלל שיש לי מאוורר 120mm שעומד דיי קרוב לכרטיס מסך... חשבתי שאם יהיה קירור פאסיבי זה יהיה עדיף. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by Dalbayob,

ממצב אנשים ?! אז ככה יש כמה סוגים ל - BT ? כי אני מצאתי רק אחד ... Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 אם יש סוג אחר טוב יותר אז תגידו לי את השם שלו וכמה הוא עולה ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by DOR_2911,

תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. אני אמור בשבוע הבא בע"ה לקבל את החלקים ולהרכיב תמחשב ורציתי לדעת מה האפשרויות שלי להמהרה שלו ולהתייעץ במה כדאי או לא כדאי לגעת במערכת המפרט: AMD 3000+ venice 939(stock cooling) GigaByte K8N51GMF-9 6100 O\B TwinMos 512MB 400 Mhz Compucase CI-6A19+HEC 300w אלו הם החלקים הרלוונטיים לא? ד"א אני מתכנן בעוד מתישהו להוסיף עוד סטיק של 512 ולקנות כרטיס מסך(יש יציאת PCI-e) אז מאיפה להתחיל בכלל? והאם אפשר לראות שיפור משמעותי במפרט שכזה שיהיה לי בכלל כדאי לעשות OC? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  19. למעבד E7200. אפשר להתפשר טיפה על יכולת קירור לטובת שקט. OC לא מתוכנן.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה עם מעבד 2600 MOBILE עשיתי לו OC ל 2700MHZ !!! והוא יציב והכל סבבה אבל הוא ממש ממש לא מהיר גם לא במהירויות האלו בווינדוס למשל הוא עובד ממש מהר אבל ברגע שזה מגיע לתלת ממד כמו מישחקים כבדים או למשל בדיקות 3DMARK וכאלה הוא ממש עייף !! קיבלתי איתו 17,000 עם 1G זיכרון (GEIL) ו 9800XT ולאומת זאת קיבלתי 23,500 עם ה 3200+ עם OC ל 2500 MHZ שניהם היו על אותו FSB ה 3200 היה על 11*225 וה MOBILE היה 225*12 מישהו יודע אוליי למה הביצועים העלובים ???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. איך אפשר לדעת מה הטמפ' של הכ.מסך?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by oren99,

האם זה נותן תרומה כלשהי? השאלה היא גם על מחשב שלא נגעו בו וגם על מחשב שקיבל קצת OC למעבד, והמתח על הזכרונות עלה קצת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by amir.o,

ערב טוב לכולם , אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש פאנל תצוגה של טמפ' ,אני צריך שיהיו בו לפחות 2 חיישנים אז אם למישהו יש המלצות אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by Bone-Breaker,

שלום, מישהו יודע אולי מתי יצא המאוורר הזה לחנויות? תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by איתן,

שלום לכולם. מהיא הטמפ" הנורמאלית להרד דיסק? על פי האוורסט אלו הנתונים אצלי כרגע. CPU =45 WDC הרד דיסק=39 מדרבורד אינטל פרסקוט=26 תודה מראש! איתן

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים