אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד מסויים של emachines. מעבד Mobile AMD Athlon XP 2400 1.79GHz והוא בטמפ' של 59 מעלות!! רק שלשום הוא חזר מניקוי במעבדת מחשבים,הוא היה נכבה כל הזמן. הבדיקה נעשתה ע"י אוורסט. מה לעשות? שמתי לב שהאיוורר המרכזי של המחשב הוא מתחת למחשב ??? לא פלא שדרכי האיורר חסומים,יש משהו לעשות בנוגע לזה?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לוח אם בidle 40-42 במאמץ יכולה לעבור את ה45 לפי דעתי.. מעבד 36 בidle ובמאמץ 42 בערך הארד דיסק 43 בidle ובמאמץ 46 בערך נ.ב. בחורף הטמפ' עוד היו איכשהוא נורמאליות וכן יש לי סירקולציה נכונה של המאוררים ו4 מאוררים הוא ישאר חיי עד סוף הקיץ? לפעמים אני משאיר אותו גם דולק כל הלילה בגלל הורדות וכאלה...
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון הבא: להשאיר את המארז פתוח ולכוון לכיוונו מאוורר (ביתי) חזק. לי זה נשמע ממש מתבקש, אנשים עושים את זה או שזה דבילי?
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הוא מרובע כזה, חשבתי לשים על הזכרונות שעל הכרטיס מסך אבל הוא לא בגודל יש איזה דרך לחתוך אותו? עם איזה כלי? וצריך לשים דבק טרמי? כי אין לי דבר כזה ומעולם לא שמתי גם. כמה שאלות.. זה רק יכול לעזור? זה לא יכול להרוס משהו עם השנים שזה עם דבק טרמי וסינק? וכמה אחוזים זה אמור להוריד מהחום? ואיפה לקנות דבק טרמי? ב KSP? איפה הכי זול? אני מראשל"צ אז אל תציעו מחיפה או מקומות כאלה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כדאי לעשות oc למחש זה ולאיזה חלק מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זכרון 1 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך 7300gs למחשב יש מאוורר קדמי גדול אחורי ומקורי על המעבד טמפרטורת המעבד במנוחה 40 כרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בחצי שנה הקרובה... ואני לא כלכך מבין למה אני צריך לעשות אוברקלוק נגיד לCPU או לכ מסך? מה זה יעשה? איך עושים OC? אני עושה OC? או שאני קונה משהו שהוא כבר OC? ??? אוברקלוק זה רק מקרר את הGPU/CPU? ??? שאלה - כמה עולה מארז שמגיע עם מערכת קירור מוכנה? אפשר לקבל הצעות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר כבל כזה של רמקול רגיל כזה... ולחיבור של לד זתומרת אל הנגד... וכבל לגראונד....(השחור במולקס) זתומרת פשוט להאריך... ולחבר את הלד בקצה הכבל של הרמקול.... זתומרת ממש פשוט פשוט הארכתי... להאריך את החיבור עם כבל של רמקול... אפשרי..? אם לא אז עם מה כולם מאריכים לפי מה שנאי רואה... כמו לפד של העכבר וזה...?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה הכוונה שכשאומרים בדביק של טמפ' ממומלצות ש P4 NORTHWOOD לא צריך לעבור את 45 במאמץ עכשיו השאלה שלי היא כמה אחוזים של מאמץ כי כשאני מריץ 2 PRIME 95 הוא על מעלות-50 ( שימוש100%)
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בביוס האפשרויות המתקדמות של המעבד לא מאופשרות (אפור) מישהו יודע איך אפשר, אם בכלל, לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר טוב למעבד ... לא משנה לי הכסף...פליז תנו לי עצה... תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שקט חשוב מאוד. אבל כך גם הקירור. מהו הקירור הכי איכותי ביחס של קירור\שקט ? עלות לא משנה הסכומים גם ככה לא בשמיים.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום כפי שראיתי באתר http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB# הטמפ הרצויה הגבוהה ביותר היא 61 מעלות למעבד הזה השאלה היא עד כמה אתם ממליצים להמהיר את המעבד הזה ב 50 אחוז או יותר.... שאלה שנייה איך עושים את המהרה הזאת בדרך הכי פשוטה וקלה אם יש כזה דבר על איזה מפרט אתם ממליצים לעשות בו את המהרה למשל לוח אם כדאי לרכוש איזה כרטיס מסך לקנות או איזה כרטיס מסך ONBOARD כדאי לקנות עם קירור רגיל אויר שמצורפ למעבד
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני חודשיים עם קירור של זלמן אבל הוא לא נכנס ברוחב. מסתבר שיש לי מקום רק למאוורר של 8 ולא של 12 וצריך שהצלעות יהיו מתחתיו ולא מצדיו, אז קניתי סטוק ובגלל שאני רוצה לעשות אובר קלוק זה לא מספיק לי.. וגם בכלל מה שיותר קר יותר בריא אז אם אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב שאני יכול לשים .. תודה (המפרט שלי מופיע בחתימה אם לא שמתם לב )
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והלוח שיש ברשותי זה ה-MSI 925X Neo Platinum והכרטיס זיכרון ניראה לי קצת קרוב מידי למעבד וניראה לי שאני יזמין אותו ובסוף הוא לא יתאים בגודלו ולא יהיה לי מה לעשות... :s05: מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בכמה יהיה ה-SP97 יותר טוב? 2 מעלות ? או משמעותי יותר כי ההבדל במחיר בין השניים הוא כפול בערך.
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש לחלוטין באוברקלוק ומעולם לא עשיתי אני חושב לעשות אוברקלוק למעבד 805D על לוח של גיגהבייט 954P-G איך אני עושה בדיוק הבנתי שכדאי לעלות את הבאס ל 166 כדי שיהיה כמו ה 840 לפחות אני מעוניין באוברקלוק מתון לא יותר מידי אם אפשר להסביר לי את כל השלבים דבר שני איזה קירור כדאי לי לשים על מעבד כזה עם אוברקלוק כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מאוורר חדש של המעבד כולל היטסינק ואני רוצה להוריד את הקירור סטוק של הפנטיום 4 מיהשו יכול להסביר בפירוט איך אני עושה את זה בלי לפגוע בלוח אם או במעבד???
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
חשבתי שבפורום הזה מישהו יוכל לעזור לי כי יש כאן התעסקות במאווררים. יש לי מחשב נייד של COMPAQ והמאוורר שלו משמיע רעשים שורטי-נפש בכל פעם שהוא עובד. האחריות של המחשב התפוגגה מזמן ואין לי ניסיון במחשבים-ניידים. מאיפה אפשר להשיג מאוורר למחשב כזה? אני לא רוצה ללכת ל HP (המשווקים) כי הם בוודאי ידרשו הון בעבור המאוורר (המקורי!) שהם יחליפו. תודה לכל מי שיוכל לעזור ולייעץ.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את הFSB/CPU אבל כאשר אני בודק באוורסט אני רואה שהמכפלה עדיין X10 הדבר היחיד שמשתנה זה הFSB bus Frequency מה הבעיה? כדאי אולי לשחק רק עם הFSB BUS? אם מישהו מכיר מדריך טוב ללוחות DFI אני אשמח לקבל קישור, עד עכשיו אני רואה כל מיני מדריכים אחרים שאינם עוזרים לי כי בDFI זה נראה לי קצת שונה. תודה
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
במשחקים כרטיס המסך שלי (XTX) מגיע בדרך כלל לטמפ' של 69 מעלות לאחרונה התקנתי את התוכנה RIVA TUNER כדי שתראה לי את הטמפ' של הכרטיס מסך בסרגל למטה. עכשיו כשאני נכנס לשחק ה-RIVA מראה לי שהטמפ' של הכרטיס מגיע ל-78 מעלות וכשאני יוצא לחלונות לבדוק טמפ' ב-ATI OVERDRIVE SENSOR הוא מראה לי 69 מעלות. מה מדייק יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2000 0.18 . רציתי לדעת איזה טמפ' זה בסדר לו??? ואני משתמש בתוכנה SPEED FAN 4. אז איזה temp זה של המעבד??? זה בסדר אם במאמץ הטמפ' הייתה 57???
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: GA P35-DS3P TWISTER 800MHZ CL5 E2160 BT120VX CASE ENERMAX 120CM X 3 ?????????????????????????????????????????????? כידוע המעבד E2160=1.8 ואני רוצה לעשות עובר קלוק ל 3.0 GHZ לפחות השאלה כמובן מופנת למי שמכיר את הלוח .היכן ומה אני צריך להגדיר בלוח???(רצוי להוסיף תמונות) תודה מראש. (בבקשה לא לתת תשובות כתוב בפורום \תלמד קודם וכו)'
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני אצל חבר והוא קנה FX5200 וזה קקה והגיעו שמועות לאוזני שאני יכול להפוך אותו ל5600 אולטרה שזה יספק אותו רציתי לישאול אם זה תלוי רק במהירויות שעון או גם בסופטמוד שאני צריך לעשות עם תוכנה כל שהיא..? ואם זה רק מהיריות שעון אז מה הן המהירויות של 5600 אולטרה?? עזרהההה
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מאווררים למארז, למחשב עם מעבד AMD 3200. חשוב לי מאד שהמאווררים יהיו שקטים (אך כמובן גם יעילים). קראתי שה - Vantec Stealth די שקט. חשבתי גם לקנות Fan controller של CoolerMate Commander7 או Zalman, מה עדיף? האם זה כדאי? תודה
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-