אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה להתייעץ האם הטמפ' במחשב שלי נורמאליים. המפרט המלא מצורף כקובץ. הטמפרטורות (לפי everst): voltage:cpu Coe - 1.2 colling fan: gpu - 1.9 cooling fan: chasis - 0.7 cooling fan: cpu - 0.5 temperatur: wdc wd3200aaks-00ygao - 37 temperature: gpu memory - 54 temperatur gpu ambient - 47 temperature: gpu - 63temperatur cpu #1 / core #3 - 40 temperatur: cpu #1 / core #2 - 44 temperature" cpu #1 / core #1 - 46 temperatur: cpu - 32 temperature motherboard - 34 תודה רבה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה זה קשור יותר לRPM קיבלתי שולחן חדש ושמתי תמחשב למעלה לכיוון המזגן שהצד שמכניס אוויר לכיוון המזגן ושמוציא לכיוון החלון עכשיו אני עם מזגן בדקתי מעלות הכל תקין ומעולה המעבד 18 לפעמיםם 16 והכרטיס מסך 30 עכשיו הRPM משתגע בהתחלה הוא על 42 ואז הוא מגיע למשהו כמו 2500 ואפילו יותר לפעמיים. ופתאום זה נעלם לי לכמה שניות ואז אני רואה עוד פעם 42 ואז אותו סיפור... חוזר למספר גבוהה נעלם לכמה שניות כאילו זה עושה REFRESH ואז חוזר יכול להיות שזה בגלל המזגן? מארז : ANTEC NINE HUNDRED TWO דרך אגב זה קורה רק שאני שם תמאוורים הקדמים שמכניסים על HIGH וזה לא קרה לי בלי מזגן
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003519682&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי TheWizard
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המאוורר שלי בלפטופ עושה רעשים בלתי נסבלים. פירקו לי אותו בדקו אותו וצריכים להשיג מאוורר חדש. למי שיודע מאיפה אני יכול להשיג אני יודה לו! זה מחשב ממש ישן מקווה למצוא את זה בזול. תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולכם וחג שמח, אני מקווה שזה המקום לדיון למרות שזה ללא OC. הרצתי OCCT למשך 5 שעות והייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי האם התוצאות תקינות: http://postimg.org/gallery/2a78nbu6/ מה שאני חושב שאינו תקין זה הקפיצות מתח, האם זה נכון? הקירור של המעבד הוא סטוק... התחלתי להריץ את הבדיקות כיוון שהמחשב קרס לי מספר פעמים ( blue screen או פריזים) כאשר שמתי אותו על הגדרות TURBO או יותר מזה (בהגדרות זיכרון בBIOS), וכאן הרצתי ללא טורבו. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אחד מהמאווררים שלי במארז שווק חיים ומאז המעבד ממריא לטמפרטורות אסטרונומיות בזמן של עומס ( משחקים, מולטי טאסקינג ועד ) ועקב כך המחשב נוטה להתקע ומאלץ אותי לאתחלו בעזרת כפתור הריסט. המחשב נתקע בעיקר באמצע משחק, כאשר המשחק פועל במשך זמן מסויים ( תלוי במשחק ובכובד שלו ). מחר אני נוסע לקנות עוד RAM אבל מה שיותר חשוב לי זה קירור טוב ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי שיכול להוריד את הטמפרטורות בצורה...סבירה בואו נגיד, שלא יגיע למצב בו המעבד יכול לשמש אותי במחבת לטיגון. תקציב.. ? אמממ, עד 200 יכול להספיק למשהו טוב וחזק ? אשמח לתשובות עוד היום אם אפשר. בתודה, גל.
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי AXP2500+ סוקט 462 [A] חשבתי אולי לשים לו את ה-BT בקומבינה או שזה נכנס? ואם לא מומלץ הBT מה כדאי למעבד הסחאלה הזה חחח? אני רוצה שיהיה שקט במיוחד ועם הביצועים הטובים ביותר לא יכול לעבור את ה-250 שקל... -תודה!
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעשות אוברקלוק למערכת שלי. להלן : מעבד: Q6600 --קירור - AC7 Pro לוח: EP35-DS4 GIGBYTE זכרון: KHX1066 2*2 כ.מסך: GTS450 GIGBYTE OVERCLOCKED EDITION ספק: Seasonic 620W פעם היו כאן המון מדכים לQ6600 הבעיה שאני לא מצליח למקד את החיפוש לתחום אוברקלוק. אזס אני קצת הולך לאיבוד.. ובעבר לפני כמה שנים היו לי בעיות עם הנושא של אברקלוק, אז אשמח לטיפים ועזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עוד קצת פחות מחודש דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להזמין ממנו מערכת קירור מים למחשב אם מישהו יודע איזה מערכת טובה(תראו ביקורת) אז בבקשה לומר התקציב שלי עד 250$ (עדיף כמה שפחות כדי שישאר כסף להזמין קצת OCZ PC3000 ;D)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז סגרתי את המארז של AMD 1700 לראות אם יהיה הבדל ויש קפיצה של 5-6 מעלות מטמפרטורה של 46-47 ב-IDLE שכבר לא ממש נמוך. יש סיבה לא להשאיר מארז פתוח? ד"א, ברוב חכמתי כי רבה, הצלחתי לתחוב אצבע למאוורר המעבד (ספייר). לי לא נגרם נזק ונראה שגם המעבד יצא בשלום ורק מקווה שלא הותחלה איזו תגובת שרשרת קטלנית...
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
דבר ראשון מה זה אוברקלוקינג, ובבקשה אל תנעלו לי את השאלה כי אני ממש מת לדעת. איך עושים זאת, אגב? ומה זה תורם? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה שאלות. 1) עד כמה מסובך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך 6800GS ואני מתכוון לאחד שלא עשה אוברקלוק בחיים שלו, ובקושי מבין במחשבים. 2) האם כדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור מיוחד או משהו? 3) עד כמה זה באמת משפר את הביצועים של הכרטיס מסך? 4) במידה והרסתי את הכרטיס מסך לגמריי, האחריות שיש לי על הכרטיס מסך תקפה בכל מקרה? או שבגלל שיראו שניסיתי לעשות אוברקלוק לא יתנו לי אחד אחר, מעוניין לשמוע קצת תגובות מאנשים שזה קרה להם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני קובי החלטתי לעשות OC למחשב שלי... קראתי הרבה מדריכים, נכנסתי לביוס והעלתי כל פעם בקצת את ה Fsb ו בהתחלה בביוס הוא היה על 200 mhz והנה למה שהגעתי... אני יכול להמשיך לעלות אך רציתי לשאול אם מה שאני עושה זה בדרך נכונה ואם זה משתלם לי. תמונה: http://img253.imageshack.us/img253/9904/zxcll9.jpg אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עצות להמשך אוברקלוקינג תקין. תודה בברכה קובי.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שלום רב לפני עומדת דילמה מאוד מעצבנת. ברשותי מעבד אינטל C2D E7300 עם מהירות סטוק של 2.66 (שאר המפרט מופיע בצד) הבעיה שלי שהמעבד די מגביל אותי מבחינת הביצועים וOC בטוח יעזור בהרבה, החנות שקניתי ממנה את המחשב מסרבת לבצע OC (כנראה מעדיפים למכור מעבדים חדשים). אני לא יודע אם לבצע או לא (מפחד לאבד אחריות או לגרום נזק למערכת...) מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek GeForce 8800GTS 640MB G80 הבעיה שלי היא שהוא מתחמם באופן קצת מטריד (72 מעלות ברגיעה, 80 מעלות במאמץ), וזה גורם לבעיות במספר משחקים חיפשתי פיתרון קירור מתאים לכרטיס, ומצאתי את שני המוצרים הבאים: Thermalright HR03 PLUS Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 הבעיה היא שלא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותם! מה שכן נמכר בארץ זה הקירור לדגם החדש יותר של הכרטיס (G92) , לדוגמא: Thermalright HR03 GT Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO ורשום באתרי היצרנים שהקירור הנ"ל לא מתאים לכרטיס שלי אודה לעזתכם.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
E6600 P5B DELUXE X1950XT LIBERTY 620W ST 2X1024 CL2 קירור מים מכפלה 9 באס 305 סה"כ 2745MHZ איך שאני מעלה עוד טיפה את הבאס הוינדוס עולה אבל נתקע. הגדרתי לפי המדריך הזה עכשיו אני גם רואה שהטמפ' שלי של ה-CPU היא 81 ושל ה-CPU 1 ו-2 היא 33 ו-35 בהתאמה. מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
set ai overclocking to manual set cpu freq to 360 (to start) set dram freq to ddr720 (to start) leave performance mode on auto set pci express freq to 110 set pci clock synch mode to 33.3mhz set mem voltage to 2.20v (to start) set set cpu core voltage to 1.4000v (to start) set fsb term voltage to 1.5v set mch chipset voltage to 1.65v set ich voltage to 1.20 הלוח אם : P5W DH מעבד E6600 זיכרון 4 גיגה של 800MHZ (ב-4 סטיקים)
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי חיפוש הפורום וראיתי שאפשר לפתוח את המחפלה של מעבדי AMD ע"י קישור בן שתי רגליים של המעבד השאלה שלי האם מישהו הצליח לעשות את זה ויכול להגיד לי שזה עובד למעבד AMD ATHLON XP 2500+ תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. השבוע יצא לי לקבל לידי מכונת כביסה כי הייתי צריך את המנוע... עכשיו.. במהלך הפירוק שמתי לב למשאבה שיש במכונה.. עכשיו מספר שאלות.. לאנשים שמבינים.. כמה ליטרים לשעה משאבות כאלה אמורות לספק.. מישהו יודע כמה וולטג' (VOLTS) השאבה אמורה לצרוך..? כי לא מצאתי נגדים כלשהם המעידים על כך שהיא פועל על פחות מ220? עכשיו אם היא אכן צורכת 220 כמה בערך היא תוציא מבחינת ליטרים לשעה כשהיא תעבוד על 12 בתודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב intel P 3-733 מהירות הבס שלי היא 133 אני מעלה אותו ל150 והוא עושה ריסטארט במהלך הווינדוס אי אפשר להעלות ולטים ולא נראה לי שהוא מתחמם כי המחשב פתוח ומקוון עליו מאורר גדול במיוחד למה הוא עושה ריסטארט???????????
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי i5 750, בזמן האחרון החלטתי לעשות OC למעבד, אבל אני לא ממש בטוח עד איפה אני יכול להגיע. אני לא יודע אם הקירור שלי מספיק טוב. אז הקירור שלי הוא של AC הדגם - Arctic Freezer 13. עד איפה בערך אני יכול להגיע אם הקירור הזה? רמה גבוהה? אני רוצה OC גדול, שישפיע על המחשב. כרגע זה 2.67 GHZ ואני רוצה להגיע בערך ל 3.6 מינימום. אז עד איפה אני יכול להגיע עם הקירור הזה? או שמומלץ לי לקנות משהו יותר חזק (Mugen 3 או משהו אחר)? המארז שלי הוא CM 960 II של Cooler Master אם זה חשוב.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
טוב אז פיתחנו וסרקנו את התמונות יש הסבר מלא בלינק http://forum.vgames.co.il/ubb/Forum1/HTML/008890.html רק חבל שקאספר לא סרק את התמונה שרואים את התוכן של המחשב שלי שתראו כמה הכל מסודר ויפה! אולי אני אשכנע אותו לסרוק את זה דרך אגב, סתם שאלה נראה לי שהלוח אם שלי דפוק וקניתי אותי מזיגזג עכשיו, יש לי לוח של Giga-Byte שחכתי את השם המלא אבל זה נגמר ב- +H אז אם אני מחליף, כדאי לי להוסיף כסף ולקנות אחד של אסוס?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-