אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברצוני לברר מי הם ההיטסינקים החזקים כיום בשוק, אשמח אם תפרטו על חמישה דגמים של היטסינקים - החזקים כיום בשוק אבל לא מחברה אחת, נסו לשלב כמה חברות. תודה רבה רבה רבה לעוזר :-*
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד amd 1800 אם זה משנה ונראה לי שזה קצת משנה הוא 0.18 מיקרון והלוח שלי זה GA-7N400-L1 והמעלות שלי הם 54 ואני אם קירור של volcno 11+ אם משחה וגם עוד כמה ונטות שמוציאות אוויר אז מישהו אולי יודע מה הבעיה זה אולי קשור לביוס שהקריאה שלו לא נכונה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השימושים במחשב הם פוטושופ, אימג'רדי, הרבה אינטרנט, סרטים, הורדות ומשחקים כמו NFS CARBON, GTA SA ובסגנון... מישהו יכול לעזור? (מדובר נגיד במחשב הזה)
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צילצלתי לפנדה בשביל לשאול מה יש להם להציע לי בקשר לקירור כרטיס מסך דיברתי אם איזה אחד בשם מיכאל הוא אמר לי שהדגם VGA Silencer Ver 3 הוא טוב אבל יחסית ישן ויש מתקדמים ממנו. הוא הציע לי לקחת את הZalman Vga Cooler VF700-Cu אמר לי שהוא טוב יותר וממש שקט ברמות אמר שגם לפי מבדקים הוא יותר טוב ב 12 מעלות מהסליינסר מה אתם אומרים? :s05: לינק לזלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 לינק לסליינסר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754 ישראל
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם זה אמין? הטמפרטורות שרשומות אלה הטמפרטורות הנכטנות? הורדתי את גירסא 0.27 בשביל הכ.מ שלי X1550 עד כמה כדאי להמהיר אותו ומה לשנות? (הוא מגיע 550\400) בינתיים המהרתי ל- 607\454 אבל לא שמתי לב לשום שינוי... צריך להפעיל מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה מה שמופיע אצלי : וכך זה אמור להיות :
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מפרט: מעבד : AMD Athlon 64 3200 CPU Box מחיר 1080 לוח אם : Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 עולה 581 זכרון : GEIL 512 PC3200 400MHz DDR X2 עולה 1090 הרד דיסק : WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עולה 542 כרטיס מסך :Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB עולה 2690 מארז " ריידמקס + ספק כח 420 וואט מקורי עולה 390 ועוד כמה דברים.. לא ממש חשובים עכשיו.. עכשיו קודם כל איך עושים? דרך הביוס? והאם זה מומלץ? בלוח הנוכחי שלי(אינטל) אין אפשרות לOC .. עכשיו הקירור של הכרטיס של Leadtek טוב מספיק או שצריך אחד אחר? עוד הסבר יעזור לי מאוד תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד הנ"ל ואני רק רוצה לדעת קודם אם הוא יכול לפחות להגיע ל3GHZ עם קירור אוויר של 200-300 שקל..? והלוח אם שמתוכנן להיקנות איתו הוא GB DS4.. איך הוא לOC? ובכלל, הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך 4870 OC EDITION של חברת CLUB 3D. שינית את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ל 63 אחוז כך שהטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 43-44 מעלות צלזיוס. האם שינוי מהירות המאוורר לאחוז יחסית גבוה של 63 אחוז יפחית בצורה משמעותית את חיי הכרטיס והמאוורר שלו? שאלה נוספת ... מה מהירות המאוורר הכי מומלצת או אפשרית להרצה בכרטיס ושתשמור על חיי הכרטיס לאורך זמן? שכחתי לציין שיש לי מארז ANTEC 300 ושהמאוורר על 63 אחוז הוא לא מרעיש בכלל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הנה תוצאות האוברקלוק לכרטיס מסך שלי: http://img109.imageshack.us/my.php?image=18yv.jpg מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5050e BOX AM2 2600MHZ 45W (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4397) איזה גוף קירור לקנות לו מחברת נועה מחשבים בלבד. הנה האתר עם כל הגופי קירור למעבדים על מה ללכת במחיר מינימלי וטוב למעבד זה האתר עם כל הגופי קירור: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=285 תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שאריות המשחה התרמית שלי, על גבי המעבד וגוף קרור(פריזר 64) : סלחו לי על האיכות..אין ברשותי כרגע מצלמה, תמונות מהפלאפון. יש צורך למרוח מחדש ? (מפרט בצד) לאחרנה ביצעתי OC למעבד (3800*2) ל-2750mhz .. הטמפ' שלי עם הפריזר אני חושב שדי גבוהות (מתח 1.44) במנוחה עם הפריזר על 38+- ומבאמץ על 47-8 ובמשחקים כבדים כבר 51-2. מה שמגביל אותי הוא החום, יש צורך להעלות מתח ל 1.6 בערך כדי להמשיך ב OC ניסיתי להעלות למתח 1.55 והפעלתי את האפשרות בביוס שיתכבה במידה ומגיע ל 60 מעלות, הוא אכן נכבה עוד לפני שהגיע לוינדוס. כרגע מרוחה משחת סטוק שהגיע עם המעבד .. נמרחה לא על ידי אלא בחנות יחד עם הרכבת המחשב, אני שואל האם הטמפ' הגבוהות נובעות מהמשחה או שהפריזר לא יכול לעמוד ב OC שכזה,…
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רק לאחר כמה ניסיונות חוזרים הצלחתי לשמור על ה-OC הרצוי ואיני בטוח שזה יחזור על עצמו לאחר ריסטרט נוסף. השינויים למקור נעשו כאילו מעצמם, למרות שלא נכנסתי בכלל לביוס. האם יש דרך למקם זאת סופית?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי את המעבד ויש איזה בעיה בחלק אחר שקניתי ככה ששבוע אני עם המעבד בקופסה (המקורית... לא מורכב) ככה שאני יכול לבדוק איזה סטפינג כדאי לי... מה שיש לי כרגע זה: ADA3200DAA4BP LBBLE 0521GPMW Z713576F51493 שווה משהו בOC או כדאי להחליף ? אם כדאי... אז לאיזה ? הלוח אם הוא DFI LP NF4U-D והזכרונות... טוב בינתיים אין זכרונות לOC אבל הם בתכנון... ד"א... קירור סטוק... אין לי משהו מיוחד כרגע... תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי את המפרט הבא: Sempron 2800+ AM2/ 512x2 DDR2 667 mhz TwinMOS/ Gigabyte GA-M55plus-S3G מישהו יכול להגיד לי עד איזה תדר בערך אפשר להגיע איתו בקירור סטוק? תודה. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=139220
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל כך: " מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) " והסתיים כך: (בעזרתכם האדיבה... ) אני שמח לבשר כי העסקה יצאה אל הפועל (לאחר כמה מהמורות) - התחדשתי ב- AXP1700 DUT3C JIUHB המיוחל !!! [צונזר-אין לפרסם חנויות באתר!] המהמורות: לאחר שהגעתי לחנות ונתתי לו צילום של המעבד המבוקש (זה שקיבלתי מכם), הוא אמר שיזמין לי מהיבואן - לאחר שבוע הוא אמר שהגיע, אך כשהגעתי לחנות - חשכו עיני ! - Palimino 1700 מסריח…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
או איך שאומרים את זה,אני יודע שכשהמעבד בעומס ,הוא מוריד כוח ועובד בפרקים,אבל איך בדיוק זה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש שני דגמים שאני רוצה לקנות כדי לעשות OVERCLOCKING ל E4300 ASUS P5B-VM יש בו טכנולוגייה יחסית חדשיה של CLEAR VIDEO [intel® G965 / ICH8 with Intel® Clear Video Technology] ועוד של GIGABIT ga-965p-s3 השאלה האם יש בכלל עדפה במבחינת OVERCLOCKING אם אין אז אני יבחר ASUS אבל אם יש אז עדייפ GIGABIT יעצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקע, אז קיבלתי תמחשב החדש, ואיתו לוח NEO4 פלאטיניום של MSI, עם מתח מקסימלי לזיכרונות של 2.85, עכשיו אל תתחילו לשאול למה לקחתי מתח כזה עם הזללנים האלה (ספיד פרימיום 3500). אני לא הולך לעשות אוברקלוק לתדר ואני רוצה להבהיר זאת כרגע. אני לא חושב ש 2.85 ממש יגרום להם לפלוט הרבה חום, אבל בכל זאת, אם כן, הם על סלוטים 1+2, כלומר הגולדן אורב מעיף עליהם קצת אוויר (לעזאזל הוא גדול, וחוסם את סלוט 1 מגישה ;D) (כן, אמרתי גולדן אורב ולא ביגטייפון!) הם כרגע על מתח 2.8 (+0.2 מהסטוק) ויש אפשרות להוסיף 0.05, הם כרגע על 2.5-3-3-8 1T לאפס תביוס זה לא בעיה בלוח הזה, יש BIG RED BUTTON ליד השבב ביוס שמאפס ת CMOS עכשיו, לכמה לשאוף איתם ומה להדק? (עם A64 TWEAKER, אלא אם כן אתם ממליצים בחום מהביוס…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן יחסית למעבד. כביכול אני מבצע אותי ע"י העלאת ה FSB בbios... נכון? המפרט שלי הוא: Asus p4p800s se Intel p4 2.8 presscot 800fsb 512Mb ddr 400mhz Radeon 9500pro (OC- 275|344,275|317) good 1 ah???? W.D 40GB אין לי קירור משמעותי לכן, ארצה לעשון אוברקלוק קטן. עד כמה מעלות המעבד יכול להיות כשהוא לא במאמץ?.. אל תשכחו שזה פרסקוט.... תודה לכל המגיבים, דן עריכה: אני אשמח גם להצעות לגבי קירור טוב למעבד, אך לא יקר יותר מדי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב ... הכרטיס מסך gigabyte FX7600gs http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8744 רותח ולא במאמץ מה האפשרויות לקירור האם כדי להוסיף קירור "PCI" או יש דרך אחרת ומומלצת ? כמו כן הציפסט של הלוח האם gigabyte 965p-ds3 שיושב בצמוד למעבד מתחמם גם כן , האם לקנות מאורר 80\40 ולעשות איזה אילתור או יש מאווררים מיועדים . ראיתי את הפטנט ...תעלת אוורור אז חשבתי אולי לעשות לציפסט מה אתם אומרים ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ock-b יש לציין שאין כל כך מקום למעבד 6400 - BT תופס הרבה מקום :-( מארז : CI6A21 מחיר : מנסה לא לעבור את 200 ש"ח :-) או להוסיף עוד ....
-
- 10 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה למקם מאוורר מול המעבד, יש לי מקדח כוס שמתאים למאוורר 80 MM, אבל אני רוצה למקם מאוורר 120MM מול המעבד, אבל הבעיה היא שאין לי דרמל אז אני אצטרך לעשות חורים קטנים ואז עליהם למקם את המאוורר. אז מה עדיף: מאוורר 80MM עם חור שמתאים לגודל שלו או מאוורר 120MM עם חורים קנים שאני אעשה אותם עם מקדח?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צריך עזרה מאנשים עם ניסיון- המפרט שלי הוא כזה- e6550 p35-ds3r corair 1x2gb 800mhz cl4 leadtek px8800 gts 320mb seagate baracuda sataII 320gb corsair 520hx קירור סטוק זאת אומרת- fsb 333 dram 400 באס 1333 מכפלה 7 לאיזה יעדים הייתם ממליצים לי להגיע? מה הכי מומלץ? יחס של 1:1 FSB:DRAM?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, לפני כחודש קניתי את הכרטיס Sapphire 4850 Toxic ואני לא יודע בדיוק על איזה מהירות המאורר שלו עבד אבל במצב idle הוא היה מאוד שקט. בימים האחרונים אני שומע את המאורר כל הזמן, לא משנה מה המחשב עושה, ומבדיקה עולה שהמאורר עובד על כ 1850 סל"ד והכרטיס בחום של 50C. ניסיתי, בעזרת CCC, להגדיר את המאורר על 47% (הכי נמוך שאפשר) ולא היה שום שינוי במהירות הסל"ד. ניסיתי גם לערוך את קובץ הפרופיל (בצורה ידנית הכוונה) וגם - שום שינוי במהירות המאורר. גם עם RivaTuner ניסיתי להגדיר את המאורר על 20% - ושוב, שום שינוי. אני עם Vista x64 SP2 עם כל הדרייברים האחרונים (וניסיתי גם להסיר אותם ולהתקין מחדש..) לוח אם - Gigabyte MA770-UD3. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין.. חג שמח !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-