עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by urdead,

לחבר שלי יש כרטיס מסך X1900GT שעבד בסדר גמור אבל לאחרונה הוא עושה ריסטים (כאילו המסך התנתק ושוב מתחבר אחרי זמן קצר או שיוצאים משמישחק בדרך כמו ALT+TAB )במשחקים אז חשבתי שהוא מתחמם יותר מידי אבל אני לא ממש בטוח שהוא מתחמם כי שבדקתי ב ATITOOLS הוא הגיע ל 83 מעלות בבדיקה של הארטיפקטים וזהו אבל במשחקים הוא עושה ריסט ודיי נראה לי שבגלל החום .. קרה לעוד מישהו ?? אני חושב שזה יכול להיות המארז שלו - הטמפרטורה בדרך כלל מסביב לכרטיס מסך(GPU AMBIANT או משהו כזה ) באוורסט היא 55 מעלות יש לו מארז גנרי עם מאורר אחד שמכניס אוויר מקדימה ואחד שמוציא מהצד והכבלים דיי מבולגנים אני הצאתי לו להוסיף מאוור שיוציא אוויר מאחור ושיסדר כבלים לדעתכם זה יכול לעזור ?? או שהבעיה היא אחרת ??

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by tulicooli,

האם קירור הארז משפיע על המהירות של המחשב ואופן הביצועים שלו??? אם כן איפה כדי לקרר יותר ועל מה הקירורו משפיע!!!

3. Started by mostwanted,

אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלי נמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIO ואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  4. המפרט: AMD 64 3000 GA-K8VT800M X800 PRO THERMALTAKE PURE POWER 420 512 DDR מארז ATX סטנדרטי זול ב-150 שקל.. בקיצור הכל אצילי חם!!! המעבד במנוחה בממוצע עומד על 50 ככה... ומאמץ מגיע 56+ הכרטיס גם מתחמם אבל פחות.. ההארד דיסק רותח!!!וגם הלוח אם. אין לי שום מאוררים חוץ מהמאוררי סטוק שקיבלתי אחד הספק אחד על המעבד ואחד על הכרטיס..הכל רגיל.. אני מבקש ממכם שתרשמו לי מה הכי כדי לעשות ,מה לשים ,וכמה מאוררים ועל מה!!!! תרשמו בבקשה דברים שיש באתרים וחניות.. לא משנה מה העיקר שהטמפ' תרד!! צריך אמצעי קירור לכל מה שחיוני לו.!!! תודה.

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  5. לוח אם:M3N72-D מעבד:905e כרטיס מסך:XFX GTX 275 קודם כל מה המגבלה של הלוח אם הזה מבחינת FSB? איזה קירור הכי כדאי לי לקנות למעבד(עד 350 שקל) ? איזה קירור הכי כדאי לי לכרטיס מסך(עד 250 שקל)? ואיזה זכרונות DDR2 1066 הכי טובים שקיימים בשביל הOC שאני אעשה? תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  6. בגלל שיצא טיפה יותר ממה שקיוויתי אז שמתי רק על המעבד, וכרגע התוצאות לא נראות לי טובות. האם הייתי צריך לשים גם על המעבד וגם על הV1? האם לוקח לזלמן זמן עד שהוא באמת משפיע כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by TONY23,

שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. Started by morbidangel,

כלום לכולם התחלתי קצת להיכנס לענין ה-OC ורציתי לקבל קצת טיפים. ברשותי מעבד AMD athlon 2800 לוח אם Epox 8HDA5J זכרון 1.5GB (מחולק ל1GB של mushkin ועוד 512 של ADATA על pc3200) ספק 400WTS גנרי FSB של 200 מכפלה x9 תדר בסיס 1800MHZ קראתי הרבה בפורום ות'רדים אחרים בגוגל אבל עדין יש לי כמה שאלות. על מנת לבצע OC טוב יש צורך להוריד את המכפלה ולעלות את ה-FSB, כמו כן לעלות את מתח המעבד לאזור ה1.7V ? אני די בטוח שיש הרבה דברים שערבבתי פה, אז אשמח לתגובות הערות והארות. תודה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. איך אני יודע מתי להפסיק את האובר לכ.מסך אין לי מד טמפ(FX5200 כן אני יודע הוא גרוע) אני יודע שמתי שיש ארטיפקטים אז מפסיקים להעלות בזיכרונות אבל מתי מפסיקים להעלות לליבה ד"א שמתי קירור הרבה יותר טוב מהמקורי

• 7 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by gadits,

האם זה נכון שהכי כדאי לעשות OC עם D805 ?!?!? בגלל המכפלה שלו? ומה לגבי OC לD920 אן לD930?!?!!?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by orengreen,

Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by ShoX,

היי. קודם כל זה מחשב פנטיום 3 500MHZ עם לוח אם ASUS TUSEL 2-C ופעם לא הייתי שומע את המחשב. בזמן האחרון זה הגיע לרמה מטורפת של מקדח בטון :bash: איזה גוף קירור או מאוורר כדי לי לקנות? משהו לא יקר שיהיה קל להרכבה והכי חשוב - שקט מאוד מאוד! ושיקרר לי את ה78 מעלות האלה תנו הצעות (גם קישורים כי אני לא יודע מאיפה למצוא איוורור לפנטיום 3...) תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by lm,

איך אני בודק מעלות לכרטיס מסך שלי(GEFORCE FX 5200)???? עד כמה ניתן להגיע איתו באוברקלוקינג???? וקצת לדעת ידע בסיסי באוברקלוקינג של כרטיסי מסך ואוברקלוקינג בכלל

• 7 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by ShOw-Time,

אז עד עכשיו היה לי במחשב רק מאוורר אחד גדול, והיום הבאתי עוד אחד,אבל התבאסתי לגלות שאין על הלוח אם עוד חיבור למאוורר יש בסך הכל 2,אחד שמחובר כבר למאוורר שקיים והשני מחובר לקירור של המעבד אז איך אני מחבר עכשיו עוד מאוורר למחשב? או שיש מצב שיש עוד חיבור על הלוח ואני לא שמתי לב? ממש הסתכלתי על כל הלוח לא מצאתי עוד חיבורים כמו זה שהמאורר הקיים מחובר אליו מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by ITSIK86,

מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם זה יעזור לי לעשות OC למעבד 800 מגה הרץ סלרון זה באמת יעזור? השיפור יהיה גדול? יש לי במחשב 2 מאווררים וספק שיש לו מין צ'ופצ'יק קטן כזה שאפשר לכוון ל 280 V או ל300 ומשהו אז זה מתאים לOC? וגם איך בכלל עושים OC למעבד?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. באתר כאן ההסבר עקרוני מדי בשבילי ולא הספיק לי. אולי יש איפשהוא6 ללמוד על הנושא?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by סתםמישהו,

טופ קניתי לא מזמן מחשב ואחרי שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך מהאינטרנת המחש הציג קשקושים על המסך ברגע שהווידווס עלה לקחתי תמחשב למעבדה ווהכל עבד פיקס אז החזרתי אותו הביתה ואז אחרי שבוע קרתה אותה תקלה אז כיביתי ולא נגעתי בו איזה יומיים ושוב הכל עובד ומאז זה קורה לסירוגין ולא היה לי זמן לטפל בזה כמו שצריך עד עכשיו אקיצר ושאלה שלי האם יתככן שהבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואם כן אי אני בודק את זה המפרט שלי הוא GF NX8800 של MSI ו E6600 לוח אם MSIP965 NEO-F והמארז המגעיל של איבורי עם שני המאווררים שלובנוסף יש תקירור של הכ.מסך של המעבר והספק וזהו

• 9 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by hiyal,

הכרטיס מסך ללא אוברקלוק מבקש קירור לא משהו עצבני ביוחד אבל שיהיה טוב ולא יקר במיוחד

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by shaks,

האם למעבדים כפולי הליבה של AMD יש יכולת OC טובה? אם לAMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) יש יכולת OC טובה? ואיך זה הולך כשמעלים זה מעלה לשניהם באותו כמות או שצריך לכל ליבה להעלות בנפרד?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by nivrob123,

מחפש קירור שקט וטוב ב250 שקל

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by natit09,

אני רוצה להוסיף מאורר מקדימה כי עכשיו יש לי רק אחורי ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף אותו כי אמרו לי שזה יכול לפגוע לי בספק אם אין מספיק כח בספק אז אני רוצה לדעת אם אני יכול הוסיף בלי פגיעה או איכשהו לבדוק אם אני יכול להוסיף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. Started by avsb,

אני עושה אובר עם ATITOOL אבל הבעיה היא שזה שם את הכרטיס כל הזמן במאמץ יענו הוא מתחמם שם ושומעים את הרעש של המאוורר מרוב שהוא מתאמץ.. אני רוצה לעשות אובר ושהכרטיס יתאמץ מתי שצריך במשחקים וכו' מישו יודע איך עושים?

• 8 תגובות
    • 528 צפיות
  23. No way.. מה אני מפספס ??

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  24. למפרט הזה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 ואיך הקירור פה? יש מה לשפר? (נ.ב. יש פה 2X512 זכרון ADATA)

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. אני צריך קרור טוב, איכותי ורצוי חברה טובה ומוכרת תקציב בערך 150+- 1. אני צריך הצעות... 2. יש לי כמה שאלות לגבי הקרור: Arctic Freezer 7 Pro * מאיזה חברה הוא? * חברה מוכרת וטובה? * הוא שקט? אני רוצה קרור מאוד שקט, שאני בקושי ישמע אותו... (אני רוצה מחשב סופר שקט...) <- הוא עונה לדרישתי? * הוא טוב? גם עם OC? (למרות שאני לא מתכנן OC) *הקרור הזה גם יתאים לקונרו? * הוא רק מאוורר או שהוא מחובר למעבד עם גוף קרור שגם מקרר את המעבד ? *מה ההבדל ביו: FREEZER 64 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4400 ל FREEZER7 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4399 ??? תודה מראש לעונים... זה מאוד חשוב לי

• 4 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.