אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הוצאתי מאורר מהספק הישן . מכיוון שהוא היה מחובר לספק (ללא תקע) אז "תלשתי" אותו חספתי את חוטיו חיברתי אותי ל"תקע" מחשבי חיברתי לכוח ו... הוא עובד . השאלה היא האם אני חייב לחבר אותו ללוח אם?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הפאן באס הזה: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate%20II (Cooler Master AerogateII ALD-V02) חזק מספיק כדי לתמוך בארבע מאווררי סמארט פאן 2, אחד בכל חיבור. ? ואם הפאן באס הזה: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LLC-U01&other_title=+LLC-U01+Musketeer (Cooler Master MusketeerLLC-U01) חזק מספיק כדי לתמוך בשני מאווררי סמארט פאן 2, אחד בכל חיבור?
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש עוד חודש, וכבר סיכמתי על איזה כרטיס מסך אני אלך , אני אקח את סגנו של הX1900XTX , נו אותו שם פחות X אחד בסוף , עכשיו השאלה שלי היא עם שווה לקחת XT עם קרור לא של היצרן ולעשות לו אוברקלוק (איך זה מבחינת מחיר האם זה שווה?) או פשוט לקחת XTX? והאם עם קרור STOCK אפשר להביא XT למהירות של xtx?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נמאס לי כבר שנותינם לי לינק או למשהו אחר מדריך לבניית פאן לד והדבר הכי חשוב כבר בה קנוי כמו המאורר שהכנפים שלו שקופים, זאת החוכמה שצריך לבנות בעצמנו אז זה פאן לד ולא רק להוסיף לדים אז צריך משהו שיפתור את הבעיה הזאת אני מציע שצריך לרסס את הכנפים בספריי כלשהוא שיעניק מראה של אפקט מראה או לבנות כנפיים שקופים
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שהמאוורר עובד הפוך? מדובר במארז Diablo של Tagan\A+case יכול להיות משהו בחיבור של המולקס? יש כמו צ'יפ קטן שיוצאים ממנו 2 מולקסים וזה קשור למאוורר ולשליטה בו(RPM\on-off) ציטוט מבנצ'מרק "The side fan pulls the hot air out of the case. It spins at a very low speed and is very quite." http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=1&limit=1&limitstart=3 מישהו יכול לעזור? אגב, איך עדיף שהסירקולציה תתבצע? כרגע המאוורר הקידמי והצד(זה שפתאום עובד הפוך) מכניסים אוויר והאחורי(120mm) מוציא אוויר החוצה. אז אולי עדיף להשאיר את המאוורר 'הפוך' או שעדיף שהקידמי והאחורי יכניסו(אני יהפוך את האחורי) והצד יוציא החוצה? תודה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... חשבתי על רעיון מצויין... הנה תמונה תראו ... האפור זה נגד של 110 אוהם הכתומים הארוכים אלה כבלים של רמקול משהו פשוט.... http://planet.nana.co.il/SixKiller/untitled.JPG פשוט תיכנסו...(תעתיקו לשורת כתובת)
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחר ניסויים רבים עם חבר שלי הגעתי ל- oc הטוב ביותר פעם ברזולוציה של 12801024 הייתי מוציא ב3d mark06 -4395 ועכשיו באותה רזולוציה אני מוציא 5200 תמונה: http://img239.imageshack.us/img239/7447/oc3dmarkte0.jpg
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה כמו שקראתם בכותרת, בכל פעם שאני מפעיל משהו כבד (משחקים נניח) המעבד מתחמם במהרה עד לטמפ' של 95 מעלות. וזה אחרי שאני מפעיל את כל המאווררים דרך speedfan ל100% פעילות. גם הכרטיס מסך די חם, יכול להגיע ל80 מעלות, אבל זה בלי לגעת במאוורר שלו. אם אני אפעיל את המאוורר שלו גם על מאה אחוז, אז הטמפ' תרד ל59-64 ככה. אז הבעייה העיקרית שלי היא עם המעבד. על המעבד יש מאוורר של SCYTHE או KATANA אני כבר לא זוכר. לא שמתי עליו משחה תרמית עדיין. הבנתי שמשחה תרמית יכולה להביא לשיפור של 5-10 מעלות, אז זה לא נראה לי פתרון ממש יעיל. מה גם שאני חושש מלהתעסק ברכיבים של המחשב. זה נשמע לכם הגיוני שהמעבד שלי מתנהג ככה? השאלה השנייה שלי היא אם כדאי לשים משחה תרמית בכל זאת? בשביל שיפור של 5 מעלות …
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 זה המפרט השאלה עם המחשב מתאים לOC לא כזה רציני אבל שיעלה לי את הביצועים... ועם כן איך עושים את זה? =[ יש לי את התוכנה TRIXX שקיבלתי עם המחשב.... עם זה עוזר.... תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, מתלבט בין 2 הקרורים האלו לHTPC מבוסס Q9300 מארז סילברסטון LC17 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DQ6 אם למישהו יש ניסיון איתם אשמח לחוות דעת תודה לעונים ניר
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מה רואים שם? את המעלות במחשב? או שזה כמו אלסידי? והאם אפשר לשלוט משם על המאווררים במחשב? ושאלה אחרונה בכמה מאוררים אפשר לשלוט משם? נה הבקר http://www.pch.co.il/docs/pd-291033436.htm
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כי הפכתי את הביוס מלמעלה למטה ולא מצאתי אפילו לא היזכור אחד על OC... ד"א הלוח של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 382 צפיות
-
-
בביוס האפשרויות המתקדמות של המעבד לא מאופשרות (אפור) מישהו יודע איך אפשר, אם בכלל, לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי. יש לי מעבד AMD 3800X2 ולוח אם ASUS A8N-E. עם הלוח הגיעה תוכנה בשם AI BOOSTER שהתפקיד שלה זה האפשרות לעשות אוברלוק למערכת בזמן שהווינדוס עובד. התחלתי בעזרת התוכנה להעלות חלק מהרכיבים. העלתי את הזיכרון ל 3.0 וולט והכל היה בסדר. העלתי את המגהרץ של המעבד מ 2000Mhz ל 2220Mhz והכל היה בסדר. ואז התחלתי לאט לאט להעלות את הוולט של המעבד. הגעתי עד 1.6 אם אני לא טועה (המקורי היה 1.3) והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש וניסיתי להכיס לביוס אבל אי אשפר. המחשב תקוע על המסך הראשוני שבו צריך ללחוץ של DEL בשביל להיכנס ללוח וכשלוחצים כלום לא קורה. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס לכמה דקות ולהחזיר אבל גם כשהחזרתי הבעיה נשארה. להתחיל לחסוך כסף למעבד חדש? :'( עוד דבר מוזר שקורה. כרגע נגיד ואני מכב…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך הבעיה שאין לי מושג איזה בידוק.. http://www.xpcgear.com/01gp3n809ar.html זה הכרטיס מוכן להשקיע עד 300 שקל תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Epox 8RDA3+ Nforce 2 400 Ultra ואני רוצה להחליף את ההיט סינק של הגשר הצפוני במה להחליף ??? אמרו לי שחלק מגופי הקירור של כרטיס המסך גם מתאימים, האם זה נכון ??? נ.ב. אפשר המלצות על דברים שיש בארץ מן הסתם?!
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא יכולתי לעמוד בפיתוי, ובעקבות אליאור קניתי גם את ה1800+ dlt. אין מה להגיד בנתיים אני מנסה אותו ב2200 מגה הרץ כבר שעתיים בפריים הכל על מתח סטוק 200x11. עוד מעט אני יעלה תמונות פשוט כרגע אין לי אינטרנט (דרך הנייד של אמא שלי). אדם.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
AMD 2000 XP (1.4ghz) asus a7v8x-x 256 ram ומאוור רגיל ועוד 2 של 80 MM מה אתם ממליצים האם עלי להחליף את המאוור לוולקנו או משהו אחר ואם מישהו עשה OVERCLOCK למעבד שלי על מה הוא ממליץ ועם מה הוא השתמש כלומר איזה מאוור ועד כמה הוא הגיע בתודה עידן, שמנסה לעשות OVERCLOCK בפעם הראשונה...
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב קודם כל תורידו את התוכנה:MSI Afterburner ממדור ההרדות של האתר : http://hwzone.co.il/downloads/diagnosis/performance_and_stability/?download=467§ion=665&version=459 ותכסו לתוכנה: תלחצו על Settings ותלחצו על שלושת האחרונים ואז OK ואז תוכלו לשנות את המתח לליבה. טוב,אחרי זה תגדירו את הנתונים הבאים: (Core VoLtage(mV שזה מתח הליבה:1012 (Core Clock (MHz שזה תדר הליבה:750 (Memory Clock (MHz שזה תדר הזיכרונות:1800 ואז ללחוץ Apply וזה אמור להראות ככה: ואז תריצו:MSI Kombustor שבאה עים התוכנה הנ"ל או תריצו OCCT את שתי הבדיקו תתריצו לחצי שעה. ויש לכם OC של 10-20% תלוי איזה כרטיס יש לכם בכל זאת תוספת הביצועית תהיה מינימום :10% ותוכל להגיע ל:25% רום מסיקה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סוקט 478 (ישן) - צריך המלצה לקירור אויר במחיר מינימלי מה שבאמת חשוב הוא שלא ישמעו את המאוורר . כי כרגע המאוורר מעל המעבד נשמע כמו מטוס סילון...
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד מאוד שהקירור יהיה שקט לגמרי, המליצו לי על קירור פסיבי אבל אני לא יודע אם הוא כ"כ טוב...
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מה עיקרון הפעולה של הרדיאטור? גם שירטוט יכול לעזור.
-
- 15 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
המאוורר שמוציא אוויר מהמארז פועל בסביבות 2000 RPM ואילו זה שמכניס פועל בסביבות 950 היום קבלתי את המחשב. מה עלי לעשות? אני מעדיף לפתור את הבעיה בעצמי כי חנות המחשבים נמצאת באשדוד ואני בירושלים. תודה
-
- 6 תגובות
- 511 צפיות
-