עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Nightm@re,

חברי אני חדש בארץ אז יש לי שאלה תיפשית. איפה איפשר לקנות LEDs? ני פשות לא יודע את מי לשאול אז שואל כאן. םליחה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by FireStar,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אמור להיות מתח העבודה הרגיל (לא באוברקלוק) של XP2000 ???

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Danix60,

http://tms.co.il/product/6677

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  4. Started by alfalfa82,

אתר או חנות תודה

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by HttpShare,

סתם חיפשתי OC ביוטיוב, ותראו איזה מדריך מצאתי.. מקווה שמותר לפרסם ככה מדריך, אם לא תמחקו ..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by liran315,

אני קונה את הCM690 לOC רציני במיוחד עם E8400 עם קירור אוויר הכי טוב שיש.. עכשיו רציתי להוסיף בנוסף ל3 שבאים איתו את כול 4 אבל הבנתי שזה גם יכול לגרום לבעיות.. אז כמה אתה ממלצים לשים ובאיזה מיקום?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  7. אוקיי שלום לכוולם ;D אני כותב פה אחרי שעשיתי שגיאה רצינית וקניתי בטעות מאוורר של זלמן והוא בכלל לא מתאים ללוח שלי (DFI). אז ככה : יש לי מעבד AMD Athlon 64 3500 וויצסטר...והלוח של DFI. אני צריך מקרר למעבד אך שיתאים ללוח. בדקתי על Xp-120 שך ThermalRight אבל הוא מתאים +/- כי הוא חוסם יציאת PCI-E...אבל יש אפשרות נוספת שהיא Xp-90.. מה אתם אומרים ? תנו עצות בבקשה :s05: תודה לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by Drogba,

Igloo'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8197"]Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot VS. Arctic-Cooling'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8512"]Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 ואם אפשר , תגידו לי גם למה אתם מעדיפים קירור אחד על פני השני . ד"א - המעבד הוא D805 2.66GHz Dual Core LGA775

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by popkorn,

אם אני עושה OC לכרטיס מסך שלי ואחר כך יש בעיות,והאחריות עוד תקפה,אז אני יכול להוריד תמהירויות חזרה לסטוק ואז יש אחריות או שמזהים את הOC גם ככה..

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by cold-fire,

איך החום שלי לאחר 2 שעות של פרים 95

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by liran315,

אני הולך לקנות מערכת למשחקים אתם חושבים שהמערכת הזו תחזיק 4GHZ? E8400 ABIT IP35-E G.skill 1066MHZ PK CL5 W.D 250AAKS PLAIT 9600GT SONIC CM690+2xATRIC COOLING AF120 IN THE ROOF ENRMAX LIBRTEY 400W המערכת תחזיק באס 450X9 על מתח ומעלות נורמלים לא?

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by benben,

כניראה שפריים 95 סיים את הקרייה המפוארת .. כשהמחשב שלי הורץ על 2.65GHZ הוא עבר 3 שעות בפריים במלי להציג שגיעות וב טמפ' של 54 מעלות לעומת זאת ב SNM הוא נכשל אחרי 25 דקות ובטמפ' של 61 מעלות .. גם במהירות 2.5 היה הפרש מעלות זהה .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by talkfir,

רציתי לראות באיזה קצב מתחמם המעבד- לאחר שהדלקתי תמחשב,הלכתי מיד לביוס וראיתי שהמעבד כבר בטמפרטורה של 35 מעלות. כמו כן,לאחר כל כמה שניות ראיתי שנוספת עוד מעלה..טוב,יצאתי ועשיתי ריסט..לאחר שעה בערך בדקתי שוב בביוס-61 מעלות..וזה עוד במצב "נח"..מה אני עושה? האם זה סימן שהמעבד בימיו האחרונים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, 1. אני בדיוק לפני 'שיפוץ' המארז (צביעה והכל) ואני רוצה לקנות מאווררים חדשים. שמעתי על הדגם Scythe GT 1150, הבעיה היא שמצד אחד הוא ממש שקט ומצד שני הוא חלש (RPM נמוך > דחיפת אוויר נמוכה). יש איזה דגמים יותר שקטים ויותר יעילים מהמאווררים סטוק של המארז (CM690II). אין בעיה להזמין מחול. 2. אני רוצה לעבור לקירור מים בקרוב (תמיד עניין אותי ומבחינה ויזואלית הוא יפה), אז חשבתי על ה- RS240 או RX240 של XSPC .. השאלה שלי היא האם קיימים קירורים יותר טובים ויעילים באיזור אותם המחירים ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by uuzar,

שלום לכולם יש ברשותי מעבד QX6700 עם מאורר סטנדרטי של INTEL שמגיע עם המעבד ולוח של ASUS P5B-E וע"י הלוח הורדתי את מהירות מאורר מ - 3000 סבובים ל - 1000 שגרם למחשב לעבוד בשקט יותר אבל המחשב די מרעיש עדין כיצד ניתן להשקיט את המארז שהמחשב יעבוד יותר בשקט יש לציין שהמחשב עובד כל הזמן וגם בלילה וז שומעים אותו חזק יותר תודה

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  16. משהו יכול להראות לי?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  17. שלום, יש לי ATI X800 XT ברגיל הוא עובד על 46 מעלות, בזמן משחק (counter strike) ה-GTU עולה ל70-75 מעלות האם זה נורמלי??? אני חושב לעבור לקירור מים תוצרת ביתית (כמו בכתבה של קירור מים בחלק המודינג של אתר זה) מישהו יודע איפה קונים בלוק קירור מים לX800 ועל הדרך גם לCPU בארץ או בחו"ל (מקום ספציפי לא חשוב איפה בעולם)?? תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by shayccc,

שלום לכולם ברשותי p4 3.0 . המעבד מתחמם ומגיע ל 60 מעלות במנוחה. ככל שנהיה יותר קיץ הסתכלתי על החום שלו שעולה בהדרגה. איך אפשר להוריד את הטמפ'? אשמח לקבל מידע לגבי המאוורים שבסצנת הקירור.(הוצאה/הכנסה וכדו'). מצורף תמונות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by tomerbs,

המפרט של המחשב הוא: Amd Athlon XP +2400 Gigabyte GA-7VAx-A KT400 Leadtek Ge Force 4 Ti 4200 WinFast 280 LE AGP X8 מאוורר מעבד ZALMAN CNPS6000 מאוורר קידמי 120מ"מ מאוורר אחורי 80מ"מ מאורר בצד 80מ"מ הטמפרטורות הם כאלה: במנוחה: טמפרטורת המעבד- 39 מעלות טמפרטורת המארז - 30-31 מעלות במאמץ: טמפרטורת המעבד - 46 מעלות טמפרטורת המארז - 38-40 מעלות האם זה סביר למפרט שרשמתי, אשמח לשמוע תגובות ורעיונות לשיפור אם צריך.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by זאק,

האם v1 ax יכול לשבת על q6600?? כרגע יש לי e2200...

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by eliXir,

הנושא האחרון שפתחתי כבר לא כל כך רלוונטי מכיוון שעברתי לשלב הבא. עשיתי OC למעבד, הוא עכשיו עומד על 333FSB@2.6Ghz. עכשיו, אני רוצה להגיע לפחות ל-3GHZ, זה אפשרי עם העלאת המתחים של הזכרונות, כפי שהבנתי, נכון? מה לעלות, כמה לעלות, האם זה אפשרי באמת? תמונות מהמצב הנוכחי של המחשב: http://img48.imageshack.us/my.php?image=image01no0.jpg 19sec@1MB SUPERPi והמחשב כרגע באמצע בדיקה ב-S&M, עברו כבר יותר משעתיים (זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן?) ובינתיים הכל תקין חוץ משגיאה אחת בזיכרון, "1 Single bits", מה זה אומר? זהו המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDV…

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by yambtz,

אבא שלי קנה לפני 5-7 שנים דרמל מולטי באירופה, ולאחרונה כשגיליתי את נפלאות המודינג הוצאתי אותו מהארון במרפסת. יש לי כמה שאלות: 1)זה מסוכן? שכן שלי מאוד מתמצא בעבודת יד, חשמל, קירור, ובקיצר תחזוקה. אם היה לו אכפת הוא היה יכול לעשות מודינג ברמה עולמית. הוא ראה את הדרמל הזה והוא אמר (וצעק קצת) שזה כלי מאוד מסוכן, שהוא טוב רק לשיוף, שהוא לא יעיל, ושאפילו בן-אדם מאוד מיומן עלול להיפגע, ממנו. מה אתם אומרים? 2)בהנחה שהשכן שלי לא ישרוף אותו ואמא שלי תרשה לי, אני צריך ראשים לדבר הזה. איפה קונים? אני גר בנס-ציונה, יש פה באזור? וכמה זה עולה? 3)הדבר הזה בכלל שווה משהו? השכן שלי דאג להבהיר לי שזה צעצוע. 4)איזה ראשים טובים לחריטה עדינה בפרספקס 5)איזה ראשים טובים לחיתוך המארז?

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  23. ומי יותר שקט הNINJA או הBT

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by Cyron,

שלום יש לי מעבד Athlon XP 1800 ולוח GA-7VRXP הטמפ' במעבד מגיעה ל-65-70 מעלות במצב של גלישה באינטרנט, ולפעמים המחשב עושה Reset לבד ואני משער שזה גם בגלל חום... מה אני יכול לעשות כדי להפחית את החום ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  25. תקשיבו אני רוצה לחבר קירור חדש שקניתי לכרטיס מסך אבל אני לא מצליח לנתק את הכרטיס מסך מהמחשב הוא פשוט תקוע ואני מפחד לשבור שם משהו.. נשארו לי רק שני חלקים לנתק, תסתכלו בבקשה בתמונה פה ותגידו לי איך אני אמור לנתק את החלקים שסימנתי בצבע ?? (בלי לשבור משהו כמובן..) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.