עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wow,

בכמה יהיה ה-SP97 יותר טוב? 2 מעלות ? או משמעותי יותר כי ההבדל במחיר בין השניים הוא כפול בערך.

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

מה זה AUX?

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by nadnad,

יש לי את המעבד הזה ואני מעוניין לבצע אוברקלוק amd authlon xp 1800 הטמפ' מעבד שלי בד"כ היא 58 מעלות... אז אני חייב מאוור אז אני כנראה אקנה את ה extreme volcano 12 הזה שעשו עליו כתבה פה... עכשיו, האם אני צריך עוד משהו כדי לבצע אוברקלוק? כלומר משהו עם מתחים או משהו כזה... כי אני לא מבין בזה ממש, או רק להעלות FSB ומתי ואיך יכול לקרות שאני לא מעלה יותר fps.?

• 1 תגובה
    • 371 צפיות
  4. אני כרגע עם מה שרשום למעלה, שמתי מעט גריז טרמי (nanotherm Blue 2) ושמתי את ההיטסינק עליו ועכשיו שאני רואה אתה הטמפ' אני , היא יותר גבוהה מאשר מה שהיה לי עם הפאלומינו! היא כרגע על 60 מעלות! שעם הפלומינו היה לי פחות 10 יכול להיות שזה בגלל שהוא כבר קיבל את ה"צורה" של ליבת הפאלומינו בנחושת? (יש לי בנחושת מין ריבוע כזה, וההיטסינק גם קצת שרוט מסביב לריבוע, אבל גריז טרמי אמור לגשר על זה, לא?) למה זה?? זה יותר מידי בשביל בארטון!

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by Access Denied,

אני ממש רוצה לדעת איזה קירור עדיף ל-OC בינוני ככה?? הסיילנט בוסט ממש שקט ומספק אבל ההבדל במחיר לא נוראי ואולי אני עוד אשתמש ב-ונוס במהירות גדולה.. נ.ב. מצאתי ביקורת על שניהם והשוואת טמפ' אבל בכל זאת רציתי לדעת מה עדיף?? http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/thermaltake/k8/k8coolers_2.html

6. Started by Access Denied,

עד כמה ניתן לעשות OC לכרטיס מסך FX5600 של פאליט (נניח לאחר הוספת סינקים לזכרונות)?? האם ניתן להגיע ל-OC נורמלי יציב?? או שצריך להחליף גם מאוורר אולי??

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. Started by R L,

הMBM חייב לשקר זה לא הגיוני

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by DarkW,

ברשותי המפרט הבא: לוח אם: Intel, דגם - D845BG, גרסא - AAA74060-403. מעבד: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.60GHz Speed : 1.60GHz Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1600MHz / 4x 100MHz Multiplier : 16/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 16/1x Generation : G7 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F2407 Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Co-Processor (FPU) Type : Built-in Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Processor Cache(s) Internal Data Cache : 8kB Synchronous Write-Thru (4-way sectored, 64 byte …

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by hck,

היי! יש לי מחשב: P4 2.8 HT 800Hz Abit AI7 Samsong 512Mb 400Hz 1 channel NVIDIA GeForce4 MX 440 (כן, הבנתי, הוא קצת חלש) מארז פשוט עם תוספת מאווררים (2 מקדימה מכניסים, אחד מאחורה -גדול- מוציא, אחד מלמעלה מוציא) ואני מעוניין לעשות OC. - אגב אני מאלה שעושים את זה בשביל לראות לאן המחשב שלהם יכול להגיע(ואז לחזור למוטב... ). יש לי תוכנה של הלוח אם שנקראת uGURU, שאיתה אני פשוט מגדיל את הFSB מ-200 צפונה, ואחרי איתחול אני מקבל מהירות חדשה. כמה שאלות: 1. איך המחשב שלי לOC, והאים יש רכיבים חלשים שיכולים לפגוע בתהליך הOC ? 2. הבנתי שיש דרכים נוספות לOC חוץ מלהגדיל את הFSB כמו להגדיל את מהירות המכפלה, את מהירות המעבד עצמו, ואת הזכרון. איך ניתן לעשות זאת(תוכנות נוספות)…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by ccc,

tnx.. oh and another question... is it only for ABIT NF7 ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  11. http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=44b63a570aa7bba79a147a3ca3c52d8d&threadid=297449&perpage=15&pagenumber=1 והמחיר ב-NEWEGG בסביבות ה-100$.

12. Started by stoneskin,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיות של מחשב נתקע, במיוחד ביישומי גרפיקה כבדים ובעיקר משחקי מחשב תלת-מימדיים (unreal2003 למשל). ישר אחרי קריסה שכזו בדיקה בBios העלתה כי הטמפ' של המעבד עומדת על 70 מעלות צלזיוס (!!) . גם תוכנה ייעודית של ג'יגהבייט הראתה לי ב Realtime בזמן המשחק שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, וברגע שאני יוצא מהמשחק הטמפ' צונחת חזרה. במצב מנוחה הטמפ' היא "רק" +50 מעלות. (המערכת אינה באוברקלוקינג אבל הנחתי שהשאלה תתאים לפורום קירור... ) כל המאווררים תקינים ועובדים, לפחות למראית עין ואוזן. החדר שלי קריר למדיי. אני לא משתמש בעוד יישומים ברקע. איפה הבעייה - מעבד או כרטיס מסך? או משהו אחר בכלל? המפרט הנו: P4 2.8 Intel HT Dual Channel 1 ג'יגה זכרון ATI Radeon…

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  13. אני יודע שדיברו על הנושא הזה הרבה פשוט לא מצאתי משהו מתאים. כך שתיאצו לי בבקשה במה לשהתמש או שתפנו אותי לתראד קיים באותו נושא (אני לא מצאתי). תודה.

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by BeNzZy-BoY,

אחרי שגיליתי שהמכפלה שלי לא נעולה איפסתי את האובר קלוק שהיה לי (2500@3200) והתחלתי בחדש עם מכפלה פתוחה.. דבר ראשון רציתי לראות עם המעבד יציב על 166X12 והוא היה יציב.. לאט לאט התחלתי לעלות עוד ועוד עד שהגעתי למצב הזה באס - 190 מכפלה 12 ------------- 12X190 = 2290~ כמו כן העלתי את המתח לציפסט ל- 1.7 ואת המתח למעבד עד 1.85 ! לא העלתי יותר כי בתוכנה שאני משתמש בה - nf7vcore מעל למתח הזה יש כבר סימן כחול כזה של אזהרה את פחדתי לעלות יותר... הזיכרונות שלי עובדים על תיזמונים 6-3-3-2.5.. בדקתי יציבות בפריים למשך איזה 11 שעות הכל היה יציב ועם טמפ' טובות .. יותר מזה אני פשוט לא מצליח לקבל.. העלתי ל195 המחשב עשה פוסט עלה והכול הפעלתי פריים אחרי 2 בדיקות הוא נפל הפעלתי ש…

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by gigi,

שלום... יש לי כרטיס מסך Radeon 9200SE, בעל קירור פסיבי בלבד (ללא מאוורר). ברצוני לעשות לו אוברקלוק, האם כדאי? האם יראו תוצאות משמעותיות? האם כדאי להוסיף לו מאוורר או שהקירור הנוכחי מספיק? כל תגובה תתקבל בברכה!!

16. ולא מצאתי תוכנה שיכולה להראות את זה על המחשב הזה, כנראה בגלל שהלוח אם הוא לא סטנדרטי. (אין לי מושג איזה לוח אם זה) אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי לתוכנה מתאימה שתעבוד עם המחשב שלי...

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by rk666,

השאלה בכותרת, יש הבדל יותר מידי גדול בינהם.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך מעלים מתח לCHIPSET אני לא מוצא את האפשרות הזאת יכול להיות שאין לי אותה... יש VCORE אבל אני מבין שזה למעבד יש לזכרונות, ויש ל AGP אבל אני לא מוצא את של ה CHIPSET !! אוליי אפשרות להעלות דרך תוכנה ?? עם כן אך קוראים לה ומאיפה אני יכול להוריד אותה ???

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by gshhar,

המפרט שלי הוא AN7 בארטון 2500 לא נעול קורסייר 2X256M 3200 ANTEC TP 430 בבאס 200 המחשב עובד מצויין אבל כשאני מעלה ל-202 יש מסך כחול וריסטרטים כל הזמן. העלתי את המתח עד ל-1.75 אבל זה לא עוזר. נ.ב יש לי בעיה עם התוכנה פריים 95. אני פותח אותה ולוחץ על STOP ואז ב-OPTIONS לוחץ על TORTURE TEST אבל זה מפסיק אחרי דקה בערך. מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Access Denied,

משהו מכיר את הקירור הזה לכרטיס מסך?? http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=FN013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=29&aff=zap# לאיזה כרטיס הוא נועד?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by yonni,

מעבד - 2.4C לוח - GIGABYTE 8IK100 זכרון - 2*512 WINBOUND 3200 העליתי את הבאס מ200 ל-230 (=2766 MHZ), זכרון השארתי על מצב אוטומטי וזה עבר ל- 1.66 (=381) חוץ מזה לא שיניתי כלום! עדיין לא הרצתי בדיקות יציבות לאורך זמן אבל כן הרצתי ל15 דקות בשביל לקבל מושג על הטמפרטורה. יש שינוי של 3 מעלות לכל היותר: TOAST מגיע ל43 מעלות שזה כמו לפני האוברקלוק ו- PRIME מגיע עד ל-55 מעלות כאשר קודם הגיע ל52 (תמיד PRIME מגיע לטמפרטורות מטורפות) האם לדעתכם אוברקלוק כזה הוא טוב...יש עוד פרמטר שצריך לשנות...אולי בזכרונות? שווה כבר לתת לו בדיקת מאמץ ארוכה או שאין טעם להתחיל עם טמפרטורות כאלה??

• 15 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by Saggitarius,

שלום לכולם. האם הזיכרונות האלה מתאימים לאוברקלוק? http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ומה אומרים המיספרים 2-3-3-6? תודה.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  23. Started by wiz,

אני רואה כמעט בכל התמונות של מחשיבם "מושקעים" שיש כבלים עגולים שכאלה. עכשיו, אני לא מתכנן חלון או משהו, השאלה שלי אם זה רק ליופי, או שיש לזה יתרונות קירור, והעברת מידע טובים יותר? ברור לי שזה עוזר שיהיה air flow יותר טוב, אבל זה בטח שולי לא? אשמח לדעת אם זה שווה את ההשקעה של ה-210 שקל (70 לשנים ועוד 70 לאחד ל-Floppy) ואני בחרתי את זה של Antec כולם עולים בערך 70, אז ללכת כבר על חברה, השאלה אם זה כדאי? אולי יש יותר זול? תודה. עוד שאלה, האם - Sata זה חיבור IDE רגיל? או שונה? ודבר אחרון, בסופו של דבר האם זה שווה? קראתי כמה ביקורות, אומרים שזה נחמד וטוב והכל, אבל בסופו של דבר, זה לא עושה הבדלים משמעותיים באמת, אז אני לא יודע כבר. כי יש ביקורות סותרות.

24. כרגע, דרך הביוס אין לי אפשרות לכייל את המכפיל אלא רק באמצעות ג'מפר ע"ג הלוח. האם זה אומר שהמכפיל שלי נעול ? בהנחה שהמכפיל נעול האם ג'ימפור יפתור את הבעיה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by Killer Storm,

שידרגתי את המחשב וכרגע אני משתמש ברכיבים הבאים Abit AN7 Guru 2x256 Twinmos DDR 3200 C2 + Cooling Choppers Tr SP97 + Arctic Silver 3 + Ventec Tornado 92MM Fan 480Watt PS. למישהו יש השערה או לינקים שבהם אני יכול לראות בממוצע לכמה אפשר להגיע עם הרכיבים האלה? או אפילו מדריך לאוברקלוקינג מוצלח עם הלוח!? השמח לקבל מידע.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים