עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by בייגל טוסט,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 במבט ראשון נראה כמו עוד קירור למעבד אבל בתוך הסינק יושבת מערכת קירור מים זעירה Built-In שאמורה לתת ביצועים ללא תחרות מישהו שמע על הקירור הזה? ביקורות?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  2. אני עובד כרגע עם התוכנה שהייתה לי במחשב של הכרטיס מסך.. ASUS SMART DOCTOR זה מציג לי את הטמ"פ של הכרטיס מסך וזה עומד על סיבבות 55 מעלות בזמן מנוחה (שאני לא משחק באיזה משחק רק באנטרנט במשחק זה לפעמים מראה 70 מעלות ).. אני צריך תוכנה אחרת עם אפשר שתראה לי את הטמ"פ של במחשב כדי לבדוק עם זה באמת הטמ"פ :s05:ולא סתם מראה משהו.. עם זה לא המקום לבקשה הזאת סליחה... פשוט לא ידעתי איפה להכניס את זה..)

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  3. גוף קירור שבחרתי למעבד Q6600 ללא OC בשלב זה הינו THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2. המליצו לי לקחת את גוף הקירור הבא, כי הוא יותר שקט: ASUS Silent Square Pro. האם גוף הקירור החליפי מקרר מספיק טוב והוא באמת יותר שקט ? תודה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by m.l,

המחשב שלי הוא 3.0 GHZ סוקט 478 עם 768 DDR ...הטמפרטורות שלו בזמן מנוחה הן: (מועתק מאוורסט) Motherboard 32 °C (90 °F) CPU 41 °C (106 °F) WDC WD800EB-00DJF0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 2557 RPM הטמפרטורות ניראות לי סבבה לאללה וכול זה רק באמצעות קירור אוויר רגיל וגוף הקירור של המעבד כמובן.. האם כדאי להחליף גוף קירור למעבד למשהו יותר טוב (הוא עם הקירור הרגיל שלו)?? האם כדאי לקנות קירור לזיכרונות?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  5. מה שעשיתי לקחתי צלע קירור ישנה . הקפאתי במקפי וזה הוריד לי את הכרטיס מסך לה טמ 40 30 לפני כל זה הצלחתי להגיע לאוברקלוק מה 324 מהירות ליבה לה 350 אחרי הקירור הצלחתי לה 375 370 הבעיה זה מופשר... מהר אמן והיה דרך לשמור על זה : : הניסוי עבד בצלחה אחרי 20 דקות התחיל להתחמם שוב באסה . של דבר . אמן והייתי יכל לשים את המחשב במקפיא

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by iakovl,

אני הזמנתי 2 מטר של 1/4" Neon green wire sleeving אם אני לא טועה 1/4 של האינץ 'אמור להספיק ואני מוסיף גם כמה Heatshrinkים השאלה היא איך אני מוציא את הכבלים של המולקס מתוך החיבור שלו? ואיך אני מחזיר אותם?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. AMD Athlon 64 Venice 3000+ BW-E6 ABIT KN8 Ultra 1024MB DDR400 CAS 2.5 TWINMOS אני לא מתכנן לעשות עכשיו אלא עוד שנה-שנה וחצי.... כמה לדעתכם השילוש הזה מסוגל ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. Started by urielka,

שמעתי וראיתי הרבה oc לduron שהגיעו מעל 2ghz רציתי לדעת אם אני יכול לעשות זאת בעזרת תוכנה פשוט אין אפשרות בביוס לעשות את זה ואם המכפלה פתוחה כן או לא הנה המפרט הדל ועלוב: מעבד:duron 900mhz זיכרון:256 mb 133 mhz כ מסך : GeForce 2 MX440 לוח אם : של ecs k7sem 3.0c

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by Ym92,

אהלן. המארז הוא ANTEC900, עם הטייפון יש בעיה, הוא גם חוסם אוויר למאוורר האחורי של המארז וגם לא מוציא את האוויר נכון, מוציא אותו לדלת השמאלית של המארז (השקופה) וחלק מהמאוורר בכלל חסום ובזמן מאמץ מה יקרה? כל המארז יהיה כמו סאונה :-[ עם האינפיניטי ההפך, אוכל לשים ל גם עוד מאוור לקירור הכרטיס מסך אם ארצה בעתיד וגם הוא הרבה יותר יתאים למארז. אז היום הולך לחנות שוב בכל מקרה כי שכחנו לבקש מהם כונן DVD שורה תחתונה, מה עדיף יותר מבחינת קירור המעבד ותרומה לטמפרטורה הכוללת בתוך המארז? האינפיניטי או הטייפון? ולמה ;D כי חבל במארז שכזה שייזרק אוויר חם פנימה

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  10. האם כדאי לי לעשות אוברקלוק למעבד שלי? והאם כדאי לי לשדרג תכרטיס מסך ראיתי פה כמה נושאים על הפכית 9800p >9800xt האם זה כדאי? ואם אפשר גם לינק למדריך מפורט ושאלה שהוספתי כי אם כבר פתחתי תראד אני יכניס אותה גם לפה ! תראו אני הולך למלא לאן פרטים מלא כול חודשיים בערך אני חולה על זה ! קיצר גם המחשב שלי בא איתי אבל עכשיו גמרתי תמחשב החדש שלי והוא עלה לי די יקר 6500 אם מעגלים קצת אז רציתי לדעת האם העברת המחשב יכולה לגרום נזק ובמה כדאי להזר ואיזה נזקים יכולים להיגרם תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by sandra,

אני צריך גוף קירור למעבד AMD ATHLON 64 אם אפשר תוסיפו קישור או תמונה איך שבא לכם.

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  12. יש לי מחשב פנטיום 2 450mhz ישן התוכנה aida מדווחת שהטמפרטורה שלו היא 70 מעלות סלציוס זה נשמע לי מאוד גבוה. האם זה נורמאלי למעבד מסוג זה?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by Stranger,

עשיתי OC לכרטיס שלי כפי שציינתי MX 400 עם 32MB. לא משהו רציני בכלל כי הכרטיס לא איפשר, העלתי את הליבה מ175 ל-201 ואת הזיכרונות מ-183 ל-205. עכשיו כאן מגיעה הבעיה שהעלתי את הליבה יותר (210) ואת הזכרונות ל-215 הכרטיס התחיל לעשות מלא קישקושים על המסך והמחשב ניתקע... עכשיו אני יודע שזה מכיוון שההמהרה היא כנראה יותר מדי בשביל הכרטיס. בקיצור השאלה היא האם זהו קצה גבול היכולת של הכרטיס באוברקלוק או שפשוט הוא התחמם יותר מדי וצריך לשדרג את הקירור שלו??

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by lipa,

http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=219

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by gmppaz,

הנה תוצאות האוברקלוק לכרטיס מסך שלי: http://img109.imageshack.us/my.php?image=18yv.jpg מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  16. AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5050e BOX AM2 2600MHZ 45W (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4397) איזה גוף קירור לקנות לו מחברת נועה מחשבים בלבד. הנה האתר עם כל הגופי קירור למעבדים על מה ללכת במחיר מינימלי וטוב למעבד זה האתר עם כל הגופי קירור: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=285 תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by oron1g,

אני חדש בתחום הOC. אם אני מגדיר בביוס את הFSB על 333 כלומר 333 כפול 7 את הזכרונות על 2. כלומר יעבדו על 666 א. אני צרים לשנות מתחים? אם כן כמה? המעבד מקבל 1.31 (במקור) הזכרונות 2.10 (במקור) ב. יש איזשהו כלל מתי וכמה צריך להעלות את המתחים? *המפרט שלי מופיע בצד ימין למי שרוצה לראות איזה לוח וזכרונות תודה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by shmulikp,

חבר'ה, קניתי בעצתכם את הזלמן 120 מ"מ - לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח אם INTEL AVALON אבל מה, לא נראה לי שיש מספיק מקום במארז - הספק קרוב מדי, ולמען האמת גם כרטיס המסך ONBOARD שעל לוח האם נראה מפריע (הגוף קירור הפסיבי שלו) למרות שכתוב שהלוח מתאים... הקיצר, אני בבעיה. ובינתיים, חם, המעבד עובד לי ב-67 מעלות בערך, במארז בערך 47 מעלות. מה אני עושה? יש לכם המלצות למשהו יותר קטן שיתאים ל-775 שלי? המארז שלי הוא MIDI סטנדרטי, הלוח אם כמו שאמרתי - INTEL AVALON. תודה! שמוליק.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by KYSG,

Kingwin - Arctic Liquid Cooler - Self-Contained CPU and VGA Liquid Cooling System תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by hitman100,

אני מעוניין להביא קירור חדש וחזק מאוד לכרטיס מסך בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני..שמעתי על AC שהם טובים מאוד וראיתי גם כמה מאווררים לא רעים מבית ZALMAN...מה אתם אומרים מה כדאי לי להביא לכרטיס מסך..דרך אגב זה הדגם המלא של הכרטיס מסך ASUS GEFORCE 7900GS 256MB

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by SixKiller,

בבקשה עזרה עם הפאנל הצדדי מאיפה אני קונה ולאן לחבר?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by AtomiX,

70 מעלות???????? הוא רותח כמו לא יודע מה.. מה עושים??? יש לי מערכת קירור מים.. אולי איזה בלוק?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. Started by noise,

היי לכולם, היום קניתי מחשב חדש. נתונים הבאים: 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 1 GIGABYTE Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - OEM 1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) שאלתי היא, האם שווה להוסיף עוד מאוורר שקט למארז? מאוורר קידמי?צידי? אודה לכם על התשובה, נויז

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  24. עד כמה נראה לכם שאני אצליח להגיע בoc עם קירור מקורי של ?Athlon 64 3000\??

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by אדם לוי,

אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.