עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by motogt,

אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by wArezm0n,

שלום, אני עומד לרכוש קירור מים ורציתי לשאול אם Corsair Hydrocool 200 שווה את הכסף שמשקיעים עליו או שהמחיר לא מצדיק ועדיף להתפשר על הBigWater? ועוד משהו שרציתי לדעת בקשר לHydrocool200,האם הוא מתאים למעבד AMD64 3500+ Winchester ולוח DFI nF4 LP Ultra-D אבל אם יש אופציה אחרת שלא עולה מעל 1100 ש"ח אז תציעו לי ואל תגידו לי לבנות מערכת קירור.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. יש שם מאוורר למארז ב 13 שקל. רציתי לדעת אם הוא שווה משהו...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by m_a_t,

אני רוצה לקנות שני מאווררים למארז, אחד מכניס ואחד מוציא. איזה כדאי לי לקנות, שלא יהיה יותר מדי רועש ויעשה תעבודה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. אני רוצה לעשות אובר קלוק יש לי p4 3000 1MB cache ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? xfx6800gt 256 80 GB WESTERN DIGITAL 512ddr lanfire vm 2000 ?Thermaltake Xaser III ואין לי שום קירור מיוחד על הקרטיס מסך אני יכול לעשות אובר קלוק על 400/1100 כמו אולטרה?

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  6. משאבת הHYDOR L35 ששירתה אותי לא בנאמנה במשך כ4 חודשים, החזירה נשמתה לבורא כעת אני מחפש משאבה חדשה דרישה עיקרית: שקט!(הHYDOR, גם כשהיא עובדת "כמו שצריך" היא לא משאבה שקטנה במיוחד, ואני קניתי מערכת קירור מים ולא אקווריום)

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by slrr,

בישביל להוריד תיזמונים צריך לעלות מתח??? ולאיזה תזמונים אפשר להגיע עם הזכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by yovlal,

אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by ranran,

האם הוא קירור טוב ביחס למחיר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472&catid=571 אני עושה אוברקלוק די טוב עם הכרטיס שלי בעזרת מאוורר פשוט של 50 אז אני חושב שעם זה יהיה יותר טוב יש לי 5700FX LE הצלחתי להפוך אותו לגרסא רגילה (העלתי כ200 MHZ) אבל יש לי הגבלה רצינית בזכרונות וזה מגיע עם קירור לזכרונות אז זה אחלה ובמקרה שאני מחליף כרטיס מסך אני תמיד יכול להעביר את הקירור הזה ואת הזכרונות נכון?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. שלום לכולם אז כככה יש לי שני הראדיסקים שלmaxtor אחד 40 ואחד 120 הראשי זה ה120 ומשני זה 40 ה120 המעלות שלו זה:43 מעלות והשני ה 40 : ז55 מעלות אני משתמש בתוכנה speedfan וזה ממש מוזר אולי בגלל שזה בתוך מגירה או משהו ה 40 גיגה ?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by OFIRLEVY66,

שלום, אני מעוניין לקנות את הלוח ASUS P5KC ורשום שאם אוברקלוק אפשר להגיע אם זיכרון 800MHZ ל-1333MHZ זה נכון? E6850 עד כמה אפשר להגיע איתו? ספק OCZ 600W

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by ^-Stinger-^,

שלום יש לי מחשב עם מעבד prescott במהירות 2.8 שבמנוחה הוא על 47 - 52 מעלות ובעומס הוא יכול להגיע עד 70. עכשיו אני יודע שזה מעבד שמתחמם והטמפרטורות שלי לא נוראיות אבל הייתי רוצה לקרר אותו לטמפרטורות יותר נורמליות. המעבד מורכב עם היט סינק סטנדרטי ומאוורר סטוק: (תמונה מהאינטרנט, לא שלי) http://sharealike.org/HTPC/images/pentium4-socket478-heatsink-fan.jpg במארז יש שלושה מאווררים 80 מ"מ: מכניס מקדימה, מוציא מאחורה, מכניס מהצד (בערך מול המאוורר של המעבד). לאחר קריאה פה בפורום נראה לי ללכת על Thermalright SLK-948U בתוספת מאוורר 92 מ"מ טוב, למשל Arctic Cooling AF9225. השאלות שלי הן: 1) האם זה מתאים בתור תחליף למה שיש לי (מבחינת גודל על הלוח אם וכו') והאם החלקים מתאימים אחד לשני? …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by rafi-s-,

מישהו בבקשה יכול לעזור לי כאן אני רוצה לעשות oc לזכרון ואני לא מצליח אני לא מבין בהגדרות של הביוס מה כל דבר עושה אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני מאד יודה לו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by shaks,

האם למעבדים כפולי הליבה של AMD יש יכולת OC טובה? אם לAMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) יש יכולת OC טובה? ואיך זה הולך כשמעלים זה מעלה לשניהם באותו כמות או שצריך לכל ליבה להעלות בנפרד?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. חיברתי את החוט הצהוב ללוח אבל כתוב כל הזמן 0 RPM מה הבעיה? :-\

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by a55af,

יש לי מחשב P4 2.6Mhz לוח של ASUS P4P800. בגלל בעיות של תקיעות של המחשב שיחקתי עם הFSB ומהירות זכרונות ונתקלתי במשהו מוזר. כשהמחשב עומד על הSTANDARD כלומר הלוח קובע אוטומטית את המהירות(כלומר 200) הוא נתקע בתכיפות גדולה(כל כמה שעות). אפילו שקבעתי את המהירות ידנית ל200 המחשב נתקע בתדירות גבוהה. כשקבעתי את הFSB על מהירות יותר גבוהה למשל 210 המחשב נהיה יציב. כשכיוונתי את הFSB ל199 ומטה המחשב לא רצה לעלות (מסך שחור). האם אי אפשר לעשות אנדרקלוקינג ואפילו של 1MHZ לFSB??? או שזה תופעה שקורה רק אצלי???

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by gunga_g,

היי... הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לוודא שהטמפ' שלי תקינות, ואני לא מבין ממש במספרים האלה, לדעתי אתם המומחים Temp1: 28C Temp2: -53C Temp3: 17C HD0: 39C HD1: 39C Core: 33C יש לציין כי הטמפ' האלה במצב מנוחה עם מזגן פועל בחדר, והמאוורר של הספק מוחלש (בשביל שקט)... האם זה תקין? מספיק תקין בכדי להשאיר את המאוורר של הספק מוחלש לתמיד? אפילו במאמץ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by sapinir,

שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO . לאחרונה החלפתי לו את המאוורר המקורי ב- Arctic-Cooling ATI Silencer 2 REV2. ברצוני כעת לדעת מה הטמפ' של הכרטיס, ומה אמורה להיות הטמפ'. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. אני עובד כרגע עם התוכנה שהייתה לי במחשב של הכרטיס מסך.. ASUS SMART DOCTOR זה מציג לי את הטמ"פ של הכרטיס מסך וזה עומד על סיבבות 55 מעלות בזמן מנוחה (שאני לא משחק באיזה משחק רק באנטרנט במשחק זה לפעמים מראה 70 מעלות ).. אני צריך תוכנה אחרת עם אפשר שתראה לי את הטמ"פ של במחשב כדי לבדוק עם זה באמת הטמ"פ :s05:ולא סתם מראה משהו.. עם זה לא המקום לבקשה הזאת סליחה... פשוט לא ידעתי איפה להכניס את זה..)

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  20. No way.. מה אני מפספס ??

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by Mr.B,

יש לי R9600XT ולאחר OC הכרטסי די קר אז אמרו לי (מתן CRASH ZONE) שיכול להיות שהוא לא מקבל מספיק מתח.. אז רציתי לבדוק כמה הוא מקבל.. וכמה הוא צריך לקבל אז יש איזה תוכנה או שמהו שעושה את זה?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by nanus,

שלום ברצוני לדעת אם כדי לקנות מתקן לקירור הHD כדוגמת Cooler Master - Cooldrive 6 המחשב שלי אמור לעבוד נונסטופ עכשיו האם יש באמת הדבל בביצועים ברגע שאני שם את ההתקן הזה? והאם הוא מתאים לSATA?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. גוף קירור שבחרתי למעבד Q6600 ללא OC בשלב זה הינו THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2. המליצו לי לקחת את גוף הקירור הבא, כי הוא יותר שקט: ASUS Silent Square Pro. האם גוף הקירור החליפי מקרר מספיק טוב והוא באמת יותר שקט ? תודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  24. מה שעשיתי לקחתי צלע קירור ישנה . הקפאתי במקפי וזה הוריד לי את הכרטיס מסך לה טמ 40 30 לפני כל זה הצלחתי להגיע לאוברקלוק מה 324 מהירות ליבה לה 350 אחרי הקירור הצלחתי לה 375 370 הבעיה זה מופשר... מהר אמן והיה דרך לשמור על זה : : הניסוי עבד בצלחה אחרי 20 דקות התחיל להתחמם שוב באסה . של דבר . אמן והייתי יכל לשים את המחשב במקפיא

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  25. AMD Athlon 64 Venice 3000+ BW-E6 ABIT KN8 Ultra 1024MB DDR400 CAS 2.5 TWINMOS אני לא מתכנן לעשות עכשיו אלא עוד שנה-שנה וחצי.... כמה לדעתכם השילוש הזה מסוגל ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים