אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איזה משחה טרמית כדאי? אני קונה q6600 G0 וThermalright Ultra-120 eXtreme איזה משחה מגיעה עם הקירור הנל? ואיזה משחה הכי עדיף לשים? חשבתי על ה- MX1 הוא המשחה של זלמן שנראת כמו טיפקס?! עריכה: איזה מאוורר הכי מתאים לקירור הנ"ל? חשבתי על SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 11dBA Fan IXP-74-11
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם כדי לקנות מתקן לקירור הHD כדוגמת Cooler Master - Cooldrive 6 המחשב שלי אמור לעבוד נונסטופ עכשיו האם יש באמת הדבל בביצועים ברגע שאני שם את ההתקן הזה? והאם הוא מתאים לSATA?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
גוף קירור שבחרתי למעבד Q6600 ללא OC בשלב זה הינו THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2. המליצו לי לקחת את גוף הקירור הבא, כי הוא יותר שקט: ASUS Silent Square Pro. האם גוף הקירור החליפי מקרר מספיק טוב והוא באמת יותר שקט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך קרור טוב, איכותי ורצוי חברה טובה ומוכרת תקציב בערך 150+- 1. אני צריך הצעות... 2. יש לי כמה שאלות לגבי הקרור: Arctic Freezer 7 Pro * מאיזה חברה הוא? * חברה מוכרת וטובה? * הוא שקט? אני רוצה קרור מאוד שקט, שאני בקושי ישמע אותו... (אני רוצה מחשב סופר שקט...) <- הוא עונה לדרישתי? * הוא טוב? גם עם OC? (למרות שאני לא מתכנן OC) *הקרור הזה גם יתאים לקונרו? * הוא רק מאוורר או שהוא מחובר למעבד עם גוף קרור שגם מקרר את המעבד ? *מה ההבדל ביו: FREEZER 64 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4400 ל FREEZER7 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4399 ??? תודה מראש לעונים... זה מאוד חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הקירור של ה gf4 ti4200 שלי. מה אתם אומרים יותר משתלם? http://www.thermaltake.com/products/chipset/g4.htm או http://vantecusa.com/ccba4p.html תודה לכל המגיבים!!
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שמעתי וראיתי הרבה oc לduron שהגיעו מעל 2ghz רציתי לדעת אם אני יכול לעשות זאת בעזרת תוכנה פשוט אין אפשרות בביוס לעשות את זה ואם המכפלה פתוחה כן או לא הנה המפרט הדל ועלוב: מעבד:duron 900mhz זיכרון:256 mb 133 mhz כ מסך : GeForce 2 MX440 לוח אם : של ecs k7sem 3.0c
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את ה HST נזכר למעלה, האם יש לכם איזשהו מאוורר מומלץ לשים עליו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעשות אוברקלוק למעבד שלי? והאם כדאי לי לשדרג תכרטיס מסך ראיתי פה כמה נושאים על הפכית 9800p >9800xt האם זה כדאי? ואם אפשר גם לינק למדריך מפורט ושאלה שהוספתי כי אם כבר פתחתי תראד אני יכניס אותה גם לפה ! תראו אני הולך למלא לאן פרטים מלא כול חודשיים בערך אני חולה על זה ! קיצר גם המחשב שלי בא איתי אבל עכשיו גמרתי תמחשב החדש שלי והוא עלה לי די יקר 6500 אם מעגלים קצת אז רציתי לדעת האם העברת המחשב יכולה לגרום נזק ובמה כדאי להזר ואיזה נזקים יכולים להיגרם תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא קירור חדש וחזק מאוד לכרטיס מסך בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני..שמעתי על AC שהם טובים מאוד וראיתי גם כמה מאווררים לא רעים מבית ZALMAN...מה אתם אומרים מה כדאי לי להביא לכרטיס מסך..דרך אגב זה הדגם המלא של הכרטיס מסך ASUS GEFORCE 7900GS 256MB
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים SP94+V_TORNADO 92 M"M או XP 120 +ENERMAX 120 M"M FULL SPEED כי אמרו פה בפורום שXP 120 עם המאוורר המוזכר נותן יותר ביצועים מאשר הSP94 + המאוורר שניהם במהירות מלאה :
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום ותודה! הקיץ מגיעה ואני מתחיל לדאוג למחשב שלי, וגם אני הבנתי שאם המעבד מתחיל להתחמם יותר מדי, אז המעבד מתחיל להאט בכדי לא להישרף! אז אני מחפש להוסיף קירור נוסף למחשב שלי (שדורש כמה שפחות חשמל) ואני ממש לא מבין בתחום אשמח לקבל את עצתכם בבקשה! זה המפרט שלי : כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W תודה לכול המגיבים ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי לכולם, היום קניתי מחשב חדש. נתונים הבאים: 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 1 GIGABYTE Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - OEM 1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) שאלתי היא, האם שווה להוסיף עוד מאוורר שקט למארז? מאוורר קידמי?צידי? אודה לכם על התשובה, נויז
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני חשבתי לעשות למעבד שלי OC רק שיש בעיה בלוח אי אפשר לשנות מתחים לזיכרונות . כנראה הלוח לא מתאים ל OC מה שכן אפשר שאר הדברים אפשר ... מ 2.1 GHZ עם מאוורר BOX אפשר להגיע ל 2.5 ? :-* קיבלתי מעבד 6400 מחבר אין לי מה להפסיד למרות שבאתר של אזוס רשום UP 6000 .
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בלוח אם ga-p35c-ds3r יש חיבור 4 פינים למאוור של המעבד האם הטוניק יכול להתחבר אליו?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנת אוברקלוק מובנת ונוחה,חוץ מהClocken. למה לא בביוס? כי אני לא רוצה בביוס מסיבות פרטיות.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם asus p4b533 הייתי מעוניין לדעת האם הוא תומך בכלל במאוררים? ז"א בעל יכולת לאמור כמה סיבובים המאוורר עושה ועל איזה מאוורר בעל יכולת כזאת הוצאת נתונים אתם ממליצים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל כך: " מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) " והסתיים כך: (בעזרתכם האדיבה... ) אני שמח לבשר כי העסקה יצאה אל הפועל (לאחר כמה מהמורות) - התחדשתי ב- AXP1700 DUT3C JIUHB המיוחל !!! [צונזר-אין לפרסם חנויות באתר!] המהמורות: לאחר שהגעתי לחנות ונתתי לו צילום של המעבד המבוקש (זה שקיבלתי מכם), הוא אמר שיזמין לי מהיבואן - לאחר שבוע הוא אמר שהגיע, אך כשהגעתי לחנות - חשכו עיני ! - Palimino 1700 מסריח…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
ומה אני אמור לעשות להוריד אותם? המחשב מרעיש בצורה מעצבנת , זה המעבד בדוק ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד Q6600 ל3GHZ אז אני צריך עזרה איך אני עושה את זה ואם אתם ממליצים על זה הנה פרטים שנראים לי חשובים במפרט זכרון 4GB מעבד Q6600 כמו שאמרתי כרטיס מסך 8800 GTS 512MB לוח אם Abit IP35-E ספק 450W והקירור למעבד הזה Arctic-Cooling Freezer 7 Pro
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני חודע שמאוורר לא עושה רוח בקו ישר אלא בעיגול שנהיה חלש יותר וגדול יותר ככול שמתרחקים ממנו. אז אני צריך דיאגרמת זרימת אויר. אם מישהו מכיר, אז תנו תמונה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני גופי קירור למעבד AMD ל-OC חזק יחסית... הגוף הראשון הזה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD , שעולה 180 שח בערך וכולל מאוורר או את זה Thermalright ALX-800 for AMD שעולה 130 שח בערך ועוד מאוורר שזה יוצא יחסית שווה.. איזה קירור יתן ביצועים ותוצאות טובות יותר??
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-