אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שבוע הבא מגיע לי המחשב החדש אני מתכנן OC , השאלה היא האם הקירור הבסיסי שמגיע מספיק ? ועד כמה אני יכול להגיע איתו? המארז כנראה יהיה COOLER MASTER 830 EVO עם 9 מאווררים ... אגב , הזכרונות הם של G.SKILL 1000MHZ .. אם זה חשוב . תודה
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הכרטיס מיסוג-EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 320MB
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
משאבת הHYDOR L35 ששירתה אותי לא בנאמנה במשך כ4 חודשים, החזירה נשמתה לבורא כעת אני מחפש משאבה חדשה דרישה עיקרית: שקט!(הHYDOR, גם כשהיא עובדת "כמו שצריך" היא לא משאבה שקטנה במיוחד, ואני קניתי מערכת קירור מים ולא אקווריום)
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה שלומכם?? קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של palit ati radon hd 4850, התחלתי לשחק ב far cry 2 על איכות מאוד גבוהה והמשחק עובד חלק ויפה. מה הבעיה? אחרי כ-5 10 דקות של משחק המחשב מתחיל לעשות רעשים חזקים ואני חושב שזה מהכרטיס מסך כי פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא ממש חם, מעבר לכך שמעתי שהרעשים מגיעים משם. התייעצתי עם החנות מחשבים הם אמרו פשוט להוריד את הגרפיקה של המשחק. עכשיו .. אני רוצה לשחק על גרפיקה גבוהה, בגלל זה קניתי מחשב טוב אבל מצד שני הרעשים האלה ממש מפריעים לי ולהנאתי מהמשחק. במארז שקניתי יש מקום לשים עוד מאוורר, האם יעזור לקנות עוד מאוורר באופן משמעותי או שאני פשוט צריך להוריד גרפיקה כמו שייעצו לי בחנות ואין מנוס מזה? תודה מראש ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
באתר כאן ההסבר עקרוני מדי בשבילי ולא הספיק לי. אולי יש איפשהוא6 ללמוד על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום . יש לי מאוור קדמי קטן שהוא יושב מול ה HD , ניתקתי אותו מזמן כי הוא עשה רעש מחריד פתאום . ומאז יש לי ריסטים של המחשב . יכול להיות שזה בגלל שה HD מתחמם וא בעיה אחרת ? יש לי 20G HD 5400
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה יש לי שני הראדיסקים שלmaxtor אחד 40 ואחד 120 הראשי זה ה120 ומשני זה 40 ה120 המעלות שלו זה:43 מעלות והשני ה 40 : ז55 מעלות אני משתמש בתוכנה speedfan וזה ממש מוזר אולי בגלל שזה בתוך מגירה או משהו ה 40 גיגה ?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי P3 הגעתי איתו במקסימום בלי העלעת מתח ולא העלתי דרך הביוס כי אין שם את האפשרות הזזאת העלתי עם CPUFSB ואני רוצה תוכנה דומה בישביל להעלות מתח ...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=449&pname=%F7%E9%F8%E5%F8%A0%EE%E9%ED אני קונה אז אני רוצה לדעת מה זול וטוב או יקר וטוב . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
השאלה שלי אני יארגן לו מאוור עוד איזה שבוע-שבועיים...האם יש מצב שאני עדיין יוכל לקבל תוצאות טובות באוברקלוק גם בלי מאוורר??.. וכדאי כבר להשקיע ב2 מאווררים נכון?..ויש לכם אולי המלצה על מאוורר חזק וטוב?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי לוח מסכן וישן של IBM(מה שאני קורא איי.בי.עמו) P3 עם איזה CHIPSET מסכן של VIA. אני בינתיים לא ראיתי בBIOS אפשרות לאוברקלוק(BIOS של IBM המאנייקים). האם יש דרך אחרת לאוברקלוק? יש לי מעבד 667 MHZ והוא ממש מסריח,אין לו אפילו מאוורר,רק HEATSINK. יש בלוח למטה איזה מן דבר כחול קטן כזה שיש בו כמה מתגים,פיצקי לאאלה,הוא קשור איכשהו להעלאת הFSB?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הם המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1057&products_id=9203&PHPSESSID=334bed3707c9d6d9d406eb39b289df3f תתאים למערכת אקוואריס 2 של TT? תודה .
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO . לאחרונה החלפתי לו את המאוורר המקורי ב- Arctic-Cooling ATI Silencer 2 REV2. ברצוני כעת לדעת מה הטמפ' של הכרטיס, ומה אמורה להיות הטמפ'. איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אוקי לא מזמן קראתי ב xtreem systems איזה שהוא מדריך "חובה" לספק כוח לפני אובר קלוק שכול המטורפים עם הקרורי גז עושים לספק כוח שלהם שהמוד הזה אמור לעלות את הרייל ? מה זה נותן ? אפשר הסבר קצר איך עושים את זה כי לא הבנתי?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 4600 כמה טמפרטורה צריכה להיות למעבד הזה?? לא יודע עם זה קשור אבל המחשב שלי דולק חודש פלוס בחדר חם יחסית העם התמפרטורות טובות?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מבחינת רעש וביצועים? (שדרוג זה עסק יקר מדי, תנו לי לחזור לימי הP2 כשהכל היה פשוט :)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איזה משחה טרמית כדאי? אני קונה q6600 G0 וThermalright Ultra-120 eXtreme איזה משחה מגיעה עם הקירור הנל? ואיזה משחה הכי עדיף לשים? חשבתי על ה- MX1 הוא המשחה של זלמן שנראת כמו טיפקס?! עריכה: איזה מאוורר הכי מתאים לקירור הנ"ל? חשבתי על SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 11dBA Fan IXP-74-11
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מה שעשיתי לקחתי צלע קירור ישנה . הקפאתי במקפי וזה הוריד לי את הכרטיס מסך לה טמ 40 30 לפני כל זה הצלחתי להגיע לאוברקלוק מה 324 מהירות ליבה לה 350 אחרי הקירור הצלחתי לה 375 370 הבעיה זה מופשר... מהר אמן והיה דרך לשמור על זה : : הניסוי עבד בצלחה אחרי 20 דקות התחיל להתחמם שוב באסה . של דבר . אמן והייתי יכל לשים את המחשב במקפיא
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי נינג'ה פלוס במחיר זול בגלל שהחיבור לתושבת שלי שבור לו הזמנתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7590 ולבנתיים הקירור יושב לי פה והנחושת שיושבת על המעבד התחילה לשנות צבע כמו בתמונה: רציתי לדע רק אם זה יוריד מהביצועים של הקירור או שזה לא משנה?! תודה מראש ofeky1
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום שוב, איזה טווחי טמפרטורה->מהירות מאוורר כדאי לקבוע לRIVA TUNER עם המפרט שלי?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שמעתי וראיתי הרבה oc לduron שהגיעו מעל 2ghz רציתי לדעת אם אני יכול לעשות זאת בעזרת תוכנה פשוט אין אפשרות בביוס לעשות את זה ואם המכפלה פתוחה כן או לא הנה המפרט הדל ועלוב: מעבד:duron 900mhz זיכרון:256 mb 133 mhz כ מסך : GeForce 2 MX440 לוח אם : של ecs k7sem 3.0c
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
צילצלתי לפנדה בשביל לשאול מה יש להם להציע לי בקשר לקירור כרטיס מסך דיברתי אם איזה אחד בשם מיכאל הוא אמר לי שהדגם VGA Silencer Ver 3 הוא טוב אבל יחסית ישן ויש מתקדמים ממנו. הוא הציע לי לקחת את הZalman Vga Cooler VF700-Cu אמר לי שהוא טוב יותר וממש שקט ברמות אמר שגם לפי מבדקים הוא יותר טוב ב 12 מעלות מהסליינסר מה אתם אומרים? :s05: לינק לזלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 לינק לסליינסר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754 ישראל
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעשות אוברקלוק למעבד שלי? והאם כדאי לי לשדרג תכרטיס מסך ראיתי פה כמה נושאים על הפכית 9800p >9800xt האם זה כדאי? ואם אפשר גם לינק למדריך מפורט ושאלה שהוספתי כי אם כבר פתחתי תראד אני יכניס אותה גם לפה ! תראו אני הולך למלא לאן פרטים מלא כול חודשיים בערך אני חולה על זה ! קיצר גם המחשב שלי בא איתי אבל עכשיו גמרתי תמחשב החדש שלי והוא עלה לי די יקר 6500 אם מעגלים קצת אז רציתי לדעת האם העברת המחשב יכולה לגרום נזק ובמה כדאי להזר ואיזה נזקים יכולים להיגרם תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.6C@3.2 במכפלה 250 ויחס הזכרונות הוא 5:4 והם עובדים רגיל . הזכרונות הם של ELEXIR (ג'נרי נראה לי ) עכשיו המחשב יציב אבל אני מעוניין להמהיר את הזכרונות כי הם יכולים עוד אבל לא הרבה . השאלה היא איך אני עושה את זה, זה אפשרי בלי לשנות את המכפלה? ושאלה 2 . אני עומד להזמין דרך חבר את הזכרונות האלו מNEWEGG האם זה משתלם או שיש דברים אחרים בסביבות המחיר הזה . לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה תדרים בתוכנה atitool לכרטיס אז כשאני מאתחל את המחשב מחדש ,התדרים של הכרטיס חוזרים למצב סטוק.. איך אני שומר ככה שכשאני יאתחל את המחשב זה ישמר בתדרים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-