אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב ניקוי יסודי, בין השאר פירקתי ושימנתי את צירי המאווררים מאחר והם עשו רעש בזמן האחרון. לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב אני מקבלת אזהרה ב-MBM 5 שמאוורר מספר 2 ירד למהירות של כ-1460 פחות או יותר. בדקתי ב-AIDA32 ושם מהירות זו רשומה תחת המאווררים של המארז. איך אדע איזה משני מאווררי המארז הוא הבעייתי? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? אני לא יודעת אם זה רלוונטי- למאוורר שמוציא אוויר מהמחשב מלבד החיבור לחשמל יש גם כבל אפור כזה שקצהו קטום ומצופה במעין כיפת פלטיק ירוקה, יכול להיות שיש לזה קשר? צריך לעשות משהו עם הכבל הזה או שזה פשוט אופציה למקרה שאני שמה קונטרולר למאווררים? עד כמה בטוח להמשיך לעבוד בינתיים עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה קירור מתאים למעבד core i7 920? תקציב עד 350 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני כבר כמעט 4 שנים משתמש עם המחשב ועדיין לא החלפתי גוף קירור (עדיין יש לי את הגוף קירור המקורי של אינטל) בזמן האחרון המחשב התחיל להתחמם יותר מידי וגם לעשות רעשים של טרקטור... אחרי ההקדמה אני פשוט מבקש המלצה לגוף קירור שיהיה סטנדרתי (אני לא עושה אובר קלוקינג) חשוב לי שיהיה שקט ושלא יעלה יותר מידי... (אני לא ממש מבין במחירים אבל אני יודע שהמאוררים זה לא ממש עסק יקר...) תודה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מדובר ב-Geil Value התזמונים על הסטנדט,אני יודע שאלו לא זכרונות לOC אבל בכל זאת 416 זה כלום,ניסיתי לעלות מתח - זה לא ממש עזר.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי לוח של lan prarty ultra d nf4 עם אופטרון 170 השאלות שלי אבל לא נוגעות בהכרח למעבד כזה או אחר..... 1) איך אני יודע מתי חום המעבד עוצר אותי מלהמשיך לדחוף את המערכת בקלוק? 2) האם עדיף מכפלה גבוהה נגיד 11 או לדחוף את על המערכת במכפלה 9? 3) מה נחשב מתח מסוכן או "מקצר חיים" למעבד ? 4) איך אני יכול לדעת בוודאות מה קצה היכולת של מעבד? 5) יש סטייה בין מתח מעבד בביוס לבין מתח בוינדוס. מה יותר אמין ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט של המאוורר הזה? כמה CFM כמה RPM כמה דציבל וכו'...! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אנחנו עובדים על לעדכן את מדור המפרטים המומלצים וכרגע מנסים למצוא גוף קירור שקט ל-AM2 שמסוגל להתמודד עם 95W בעלות של עד 70 ש"חי. מישהו מכיר? עד היום כיכב האיגלו של glacialtech, אבל לצערי 95W זה קצת מעבר ליכולותיו... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש....עכשיו יש לי עליו v12 ועצוב לי לראות את הגוף קירור המקורי סתם יושב בקופסא ;D הוא יכול לתרום במשהו למחשב היותר ישן? (p4)
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש שם מאוורר למארז ב 13 שקל. רציתי לדעת אם הוא שווה משהו...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני קראתי איפה שהוא שההבדל בין תיזמונים 2-2-2-5 ל 5-5-5-15 בואתה מהיורות זה בערך רבע FPS במשחקים זה נכון או שסתם זינו לי תמוח?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש עם המעבד E2140 וTMS יעשו לי עליו אוברקלוק. כמו כן אני מזמין עליו גם ביג טייפון . יכול להיות שאחרי האוברקלוק (אפילו אחרי חודש חודשיים) המעבד פתאום ישרף? (אני מנקה אבק מהמחשב וכמו כן יהיו בתוכו 3 מאווררים של הסגיטה + אחד שאני ישים. עכשיו שמעתי שהאוברקלוק יכול לצאת מכיוון או משהו כזה..זה נכון? ואם הוא יוצא מכיוון זה עושה מסכים כחולים וכו.יש מצב לתקן את זה? או שישר לאחריות? אשמח לשמוע גם הערות על איך להשאיר את המעבד מקורר ואת המארז גם כן כדי שהאוברקלוק יצא מוצלח ולא ישרף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קראתי כאן שהעלאת מתח בלבד והשאר על אוטומטי יכול לחבל בלוח אז איזה פרמטרים לשנות מאוטומטי ? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי כדאי ביחס טוב של איכות/מחיר/רעש? מישהו יכול לתת לי פרטים על כל מאוורר? SFM/DBA/W וכו'.. - SPIRE 80mm FAN - Spire 80MM Case Fan Ball Bearing - ZALMAN FAN ZM-1 80MM - Thermatake 92MM FAN (האם הוא טוב?) - ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום ואחלה אתר~! עכשיו יש לי בעיה, במחשב שלי (רגיל בלי מודים) יש מאוורר אחד התקנתי לפי יומיים את התוכנה speed disk, היא מראה לי שהמחשב שלי 48-50 מעלות! תמיד הוא היה בטמפרטורה הזאת כי תמיד הוא היה חם שנגעתי בו. כרגע שמתי מאוורר רגיל מאחורי המחשב (עכשיו הטמפרטורה 40-42). אני רוצה ממכם המלצות מה לעשות..להוסיף מאוורים ,פאן באס (או המכשיר ששולט על המאווררים) או לעשות חיתוך למאוורר בגג של המחשב או בכלל מה לעשות, אני לא מעוניין בקירור מים או משהו שיעלה מעל 300 שקל (אם יש לכם משהו ששווה יותר תכתבו אני מוכן גג 400) המחשב שלי בן 3 וחצי amd 1.5 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני מאווררים למארז, אחד מכניס ואחד מוציא. איזה כדאי לי לקנות, שלא יהיה יותר מדי רועש ויעשה תעבודה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הוא שווה קנייה במחיר שלו? איזה מאוורר לקחת איתו
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קרור טוב למעבד שלי כי הוא חם מאוד במנוחה 55 במאמץ 64 הוא מהירות 3.000 וסוקט 478 תודה מראש אליי :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נכון יש את הנייר נחושת שעושים איתו עבודות אומנות וכל זה http://img88.imageshack.us/img88/9696/copperpaper2hn.jpg http://www.cyconpub.com/images/j_art/2005/monogramincopper.jpg ויש את הסינקים של Thermaltake Copper memory heat אז יש מצב לשים אותו (נייר נחושת) על הזכרונות זה יוריד קצת מעלות ?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מאיפה משיגים(רצוי חנות באזור פ"ת) ואיך שמים?? והאם זה עוזר במשהו(רצוי שמישהו יגיד את זה מניסיון)
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתעניין במארזי SFF, וחושב לקנות Antec Aria ורציתי לשמוע מבעלי ניסיון במארז SFF כזה או אחר. יש לי מחשב יחסית חזק (מעבד 2600+, 9500פרו מומהר) איך מתפקדים המארזים מבחינת טמפרטורות ורעש כשמותקנת בהם מערכת חזקה? האם אפשרי להשתמש בVGA Silencer3 במארז כזה? ועוד שאלה, למארז שאינו מקורר היטב עדיף גוף קירור מנחושת ולא אלומיניום, אני צודק?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לכבוד יום כיפור עשיתי משהו שכבר מזמן לא יצא לי לעשות - שיחקתי במשחק מחשב. אלא מה, כל עשר דקות בערך המשחק היה נתקע, עם שגיאת VPU במקרה הטוב או ללא כל אות על המסך במקרה הרע, מה שחייב איתחול המחשב. החשוד העיקרי היה כרטיס המסך, ATI 9500Pro. אם זה קורה רק במשחקים, כשהכרטיס במאמץ, אולי זו בעיית קירור? פתחתי את המארז כדי לראות איך המאוורר בכרטיס עובד, אבל מתברר שלא היה צורך: הכרטיס רתח והמאוורר בקושי הסתובב כשניסיתי להזיז אותו. זו כמעט בוודאות בעית קירור. אז מה הבעיה? יש כאן באתר מדריך לשימון מאווררים. הפשלתי שרוולים, ניקיתי את האבק מהמאוורר, הסרתי את המדבקה שבראשו וכאן נתקעתי: אין שם ציר גלוי, אין שם חור, אין מה לשמן! ניסיתי להחדיר את השמן לצידי המאוורר, בינו ובין הרדיאטור, אבל…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה אני ממש לא מבין ב OC והגיע זמן שאני ילמד מעט... כרגע יש לי לוח מעפן של Gigabyte שלא מתאים ל OC כמו כן הזכרונות שלי עושים בעיות.... אני צריך המלצה ללוח וזכרונות לשוק החלש שסכומם הכולל של הלוח והזכרונות יהיה 1000 שקל? לוח ו 512 סטיק אחד. גג 1200 לא יותר... כמו כן אני צריך לדעת עם ה Big water שווה משו כי אני מקבל אחד כזה מתנה....רציתי לדעת עם יש לו מה שצריך כדי להגיע ל OC גבוה... כרגע יש לי E5420 והזכרונות שלי הם ... ככה כתוב ב everest DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) אמרו לי משו על התזמונים שהם גרועים או משו...ורציתי לדעת אם הם טובים ל OC
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה, המאוורר הסקוט של AMD שמגיע עם המעבד שלהם עושה המון רעש וגם לא מקרר משהו. 46 במנוחה במהירות סיבוב נמוכה, 42 במנוחה במהירות הכי גבוהה עם רעש של מקדחה.. המפרט: TT 410W AMD 64 3200 939 MSI NEO 4 PLATINUM 6600GT PCI SEAGATE 160 SATAChenbro Xpider PC61166 Screwless הכי חשוב לי זה מאוורר שקט ויעיל למעבד. (אני לא עושה OC) מעבר לזה, חשבתי להכניס שני מאווררים למארז. האופציות: Front: Optional 1x 80mm or 92mm Rear: 1x 92mm or 120mm במארז אני פשוט רוצה ליצור זרימת אוויר כי היום יש יציאת אוויר רק מהספק.. ושוב, שקט הוא הגורם הכי חשוב. (גם במאמץ אם אפשר) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי אני קונה בקרוב חלקים ומרכיב מחשב, לקחתי את המעבד Intel Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Tray (וגם לCore 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray כי אולי אני יקנה אותו במקום) אני צריך למצוא לו גוף קירור מתאים אבל אני לא ממש מבין בגופי קירור, אני צריך רק מהקטלוג של http://ksp.co.il כי משם אני קונה באתר תבחרו בעיר באר שבע שאתם נכנסים ואז למעלה בימין יש "קטלוג חלקים" תכנסו ותרדו טיפה למטה יש שם גופי קירור תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם הוא קירור טוב ביחס למחיר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472&catid=571 אני עושה אוברקלוק די טוב עם הכרטיס שלי בעזרת מאוורר פשוט של 50 אז אני חושב שעם זה יהיה יותר טוב יש לי 5700FX LE הצלחתי להפוך אותו לגרסא רגילה (העלתי כ200 MHZ) אבל יש לי הגבלה רצינית בזכרונות וזה מגיע עם קירור לזכרונות אז זה אחלה ובמקרה שאני מחליף כרטיס מסך אני תמיד יכול להעביר את הקירור הזה ואת הזכרונות נכון?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-