אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ככה היום עשיתי עדכון לBIOS אחרי כמה בעיות שהיו בדרך הוא עבר את זה בהצלחה והחזרתי את הOC שעשיתי מזמן.. אחרי בערך שעה המחשב התחיל לצפצף ובדקתי את הטמפ והיא הייתה 69~68 משהו שלא היה לי לפניכן.. עכשיו מדובר על AMD 2500 @ 2.2GHZ לוח אם של ABIT NF7S משום מה עלתה לי הטמפ כיביתי את המחשב ושמתי מולו את המאוורר שלי בחדר אחרי כזה דקות הדלקתי והטפמ ידרה ל51 ~50 שזה דיי טוב וסביר השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע כסף ולקנות קירור יותר טוב (לא קירור מים ו"מקרר" וכאלה דברים) יותר חשבתי בכיוון של מאורר יותר טוב מהמקורי אז איזה כדאי לי הפרמטרים הם : שקט ומקרר כמו שצריך אבל ממש חשוב שהוא שקט ושלא ישגע לי תשכל כמו איזה מקרר והאםפ בכלל כדאי ליי לקנות אחד כזה כי עליתי על זה שהמעבד …
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני קורא קבוע בפורום הזה, וחיפשתי תשובות למה שרציתי ולא מצאתי אז יש לי כמה שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי. 1. אם אני רק מעלה תדרים, ולא מוסיף מתח אני בכל זאת מאבד אחריות על המעבד? 2. ושוב אם אני מעלה רק תדרים ולא מוסיף מתח, זה עדיין מעלה את הטמפרטורות של המעבד? 3. מה הסיכוי שמעבד ישרף , הבנתי שזה שונה ממערכת למערכת, אבל אשמח בכל זאת לתשובה כללית אני מדבר על מעבדים ברמת Q6600 אני יודע שיש מעבדים טובים ממנו ל OC אבל עדיין (: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הלך לי המאוורר על מה אתם ממליצים? האם ניתן לקחת כל SILENCER או יש משהו יעודי (הייתי רוצה אם אני משקיע הרבה משהו שאולי יעבור לכרטיס הבא שלי). האם הוא 3 פינים או 4? מה יש לכם עוד להמליץ. בקירור מים אני לא משקיע....
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולכם שוב לפני מספר ימים לא רק הזמנתי עם הAthlon64 3200+ היטסינק - Thermalright SKL-948U . עכשיו, השאלה היא האם המשחה הטרמית שמגיעה עם ההיטסינג הנהדר היא טובה ? או שכדאי לשים Arctic cooling ? גריז טרמי מכסף ? תודה מראש, ויטלי.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זאת http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-1~18~0.htm או זאת http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-2~18~0.htm
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המעבד שלי זה E6600.. (מפרט בצד), שמתי לב שהטמפ' שלו במנוחה מגיעה ל60 מעלות.. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של המעבד לא עובד.. נתתי לו סיבוב ידני והוא התחיל להסתובב.. ועבד 10 שניות כן דקה לא..דקה כן.. שמתי לב שהוא יכול פתאום לא לעבוד.. הטמפ' תגיע ל60+ במנוחה ועדיין הוא לא יעבוד.. מה שאומר שאני לא יכול להשאיר את המחשב לבד חייב כל הזמן להסתכל על המאוורר.. הורדתי SPEED FAN אבל זה רק מראה אם המאוורר עובד או לא.. (גם שעשיתי שיקבע אוטומטית מהירות זה לא עוזר), שיחקתי עם החיבורים וגם לא עוזר.. מה לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איזה קירור מתאים למעבד core i7 920? תקציב עד 350 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס 9800 פרו של SHAPPIRE והתחלתי לעשות לו אוברקלוק.. לזיכרון בנתיים עומד על 720 מגה הרץ ואין בעיות אבל הליבה עומדת רק על 390 שאני נתקל בנקודות לבנות! ראיתי אנשים שמגיעים עם הליבה ל 444 אז איך כבר אני רואה נקודות ב 390 מגה הרץ ליבה האם יש מצב שהליבה שלי דפוקה? ולהחליף כרטיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תציעו לי מאוררים לסלרון 1.7 שיקררו טוב ושלא יהיו יקרים ושיהיו טובים לאוברקלוק אם אני אחליף מאורר אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר חזק מאשר אם מאורר שמגיע אם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה מאוד ניסיונות אני לא מצליח לעלות את הווינדוס כשאני מעל 200FSB יש BOT אבל הווינדוס לא עולה או מסכים כחולים או פשוט מסך שחור ריק, עכשיו אני לא יודע מאיפה מגיעה הבעיה כי ניסיתי כבר כמעט הכל, החלפת הארד דיסק, העלת מתחים, העלת תיזמונים וכו' מישהו כבר ניתקל בבעיה כזו? אני חושב שמקור הבעיה הוא הזיכרונות אבל אני לא בטוח ב100% ואני לא רוצה סתם להשקיע עכשיו עוד איזה 700 ש"ח בזיכרונות חדשים למישהו יש הצעות? דרך אגב עכשיו המחשב יציב לחלוטין ללא העלת מתחים כרגע בOC של 200FSB, טמפ' נעות בין ה38-40 מנוחה ו42-44 במאמץ אם מארז סגור. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מדובר ב-Geil Value התזמונים על הסטנדט,אני יודע שאלו לא זכרונות לOC אבל בכל זאת 416 זה כלום,ניסיתי לעלות מתח - זה לא ממש עזר.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
השבוע קניתי את המשחק GRID וגם הייתי חייב להחליף את הכרטיס מסך ל X1800XT לאחר 10 דקות משחק המחשב נכבה,וברגע שאני מנסה להדליק אותו הוא נכבה לאחר 2 שניות רק לאחר 5 דקות הוא נדלק שוב ועובד תקין טמפ שנמדדה על המעבד היא 67 מעלות הבעיה שיש לי קירור עם ברגים לתושבת 939 הבעיה שלא ניתן להשיג גוף קירור נורמלי עם ברגים ולא בא לי להתעסק עם להחליף תושבת בלוח האם יש להשיג מאווררים איכותיים עם ברגים ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה הטמפ' במעבד הנ"ל (עם קירור מעאפן, סיילנסר של ארקטיק קולינג, סתם גדול באופן מיותר) בבקשה לציין טמפ' במנוחה ובעבודה (ציינו סוג עבודה) תודה :]
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתי פחות או יותר כמה עולים ספקים נורמליים, והתקציב שלי עומד על איזור ה-400 שקל. גם 500 זה סביר, אם זה משהו אקסטרא מיוחד. המפרט שלי - אתם יודעים איך להגיע אליו, וקחו בחשבון ששני היצורים הבאים הולכים גם לעלות על המחשב בשלב כלשהו: http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=10 http://www.ynondigital.co.il/product.php?id=19 למעשה זה כרטיס אחד ועוד כרטיס הרחבה שלו (עוד סוגים של I/O). מעבר לזה יש בקייס שני מאווררי 120 מ"מ ועוד אחד 92 מ"מ, פשוטים. אם למישהו יש ספק באשר לספק הנוכחי - מצורפת תמונה. (שימו לב לכרטיס המסך: קירור פאסיבי. מאוד. ראיתי גופות יותר אקטיביות.) (כל המלצה לגבי קירור טוב שניתן להוסיף למארז, בעיקר כדי לקרר את כרטיס המסך, תתקבל בברכה) [attachment del…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
קניתי אותו והוא רועש נורא! איך אני מחליש אותם? תודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9550 128BIT/MB של GigaByte עם הקירור הפאסיבי. קניתי אותו בפברואר 2005, לפני שמונה חודשים והוא היה פועל מצויין על 380 לליבה ו250 לזכרון ואפילו יכל להגיע יותר בליבה, ללא שום ארטיפקטים. קיבלתי 1665 ב3DMARK2005 ו-3800 ב2003. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שיש ארטיפקטים במשחקים והיום החלטתי לבדוק למה הכרטיס מסוגל בATI-TOOL. המקסימום שאפשר להשיג בלי ארטיפקטים זה 280 לליבה (ירידה של 100MHZ) ו-ו220 לזכרון (ירידה של 30MHZ) !! זה פשוט נראה לי מאוד תמוה. הכרטיס מקורר במאוורר 80MM שמחובר לדלת ומעיף עליו אוויר ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? יכול להיות שהדרייברים החדשים של ATI לא מתאימים לOC וכדאי לנסות גרסה ישנה יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אחים שלי!!!!!!!!!1 איך סוכות מי בונה סוכה?(לא שזה מעניין) סתם... תקשיבו עוד כמה ימים אני הולך לדוד שלי והוא עוזר לי לעשות מודינג יפה למארז(רציתי שאנחנו נבנה מפרספקט שהכל יענו חוץ מהמאחורה יהיה שקוף ובפנים לדים מחבר שלו(בזול חחח) אבל רציתי לבדוק לעומק האם במוחכם יש רעיונות טובים יותר אז... תלכו עד הסוף בראיונות תביאו תמונות אפילו אם יש אני מחפש לעשות צביעה לדים ומשחקים של דברים זוהרים מדבקות כל רעיון טוב שעולה לכם בראש תכתבו אבל דברים יפים!!!!1 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום... אני מסתמך על מפרט כלשהו ואני שיניתי אותו יותר להתאמתי... השאלה היא: אני משתמש במעבד Q9300 של אינטל כמובן... אז החלטתי ללכת על מאוור פגז, המאוורר: ASUS Silent Square Pro Cpu Cooler אני ראיתי באיזה מקום שהכי עדיף למעבד הזה את המאוורר: Sunbeam Tuniq Tower 120mm השאלה: איזה אחד מתאים יותר וטוב יותר מביניהם? זה המפרט: Item ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX | 1,275 |_______ | CPU Fan: ASUS Silent Square Pro …
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, המעבד שלי עובד עכשיו על 133 ואני רוצה שיהיה על 166, כאשר העלתי ל166 הוא התחמם לי ולא העלה ווינדוס, זאת אומרת ניסיתי פעם אחת וזה לא עבד אז הפסקתי כי פחדתי, מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! סוף סוף הגיעה זמנה של המערכת שלי לעבור אובר קלוק. ברשותי מעבד AMD64 3000 לוח אם DFI INFINTY זכרונות של גיגה (2X512) גנריים של CORSAIR. הדבר הראשון שעשיתי בתהליך היה להוריד את מכפלת ה HT ל 4 . אחר כך הורדתי גם את מכפלת הזכרון ל CPU:0.7. העלתי מעט את המתח ל 1.4V והרצתי בדיקה של SUPERPI 8MB . התדר המקסימלי אליו הגעתי היה 250 במעבד. ו 188 בזכרונות אם ני מנסה לשנות את היחס של הזכרונות עם המעבד ל 0.8 הוא לא מוכן לעשות בוט ל WIN ורושם DETECTING RAID בבקשה עזרה ???
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3.06 775
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי את הadata vitesta 512 ddr 500 x2 =1g יש לי בעיה רוצה לשנות את התזמונים של הזכרון עכשיו אני מעביר מ t2 ל t1 עם תזמונים סטוק 8.4.4.3 עם 2.8 V אלו אמורים להיות תזמוני סטוק וה-memtest 86+גרסה 1.6 נותנת לי מלא שגיאות זה אמור להיות ככה? תודה
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מעבד ברטון 2500, דרך הביוס הוא נותן לי לשנות את המכפלה, האם זה אומר שהמכפלה שלי פתוחה ? ובאותה הזדמנות יש לי Abit NF7-SL האם קריאת הטמפ' של המעבד נמוכה מהטמפ' האמיתית ? תודה מראש, תום.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-