עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני הולך להזמין מערכת לקירור מים. מה שאני צריך זה הברגה של 4\1 ובקצה השני 8\3. האם המחברים הבאים זה מה שאני צריך או להיפך ?? http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=977&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=978&prevaction=category&previd=2&prevstart=0

2. Started by Access Denied,

יש לי התלבטות בין שני גופי קירור למעבד AMD ל-OC חזק יחסית... הגוף הראשון הזה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD , שעולה 180 שח בערך וכולל מאוורר או את זה Thermalright ALX-800 for AMD שעולה 130 שח בערך ועוד מאוורר שזה יוצא יחסית שווה.. איזה קירור יתן ביצועים ותוצאות טובות יותר??

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש). עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא ובום המחשב עושה ריסט לעצמו והכל עולה מחד…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by Lavasoft,

שלום, יש לי כ. מסך: http://img210.imageshack.us/img210/975/ge5fw.jpg דרך הRiva Tuner אני יכול לעשות OC? מישהו בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  5. שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריטים הבאים שאני רוצה להתמקד בהם אלו ספק הכח והמאוור של המארז (8 מ"מ): מחפש את עזרתכם: 1. החלפת ספק הכח בספק שקט. מהי המלצתכם? 2. מאוורר 80 מ"מ שקט. יעצו לי בפורום אחר לגבי ספק SEASONIC SII 430W. האם גם אתם בעד? תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by roei88,

1.הטמפרטורה של המעבד אצלי במצב מנוחה 44 מ' ובמאמץ(UT2003) 64 מ', הפרש של 20 מ' זה הגיוני? 2.אפשר לבדוק את הטמפרטורה בgeforce 4 440mx? אם כן איך?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by Esparco,

יש אפשרות לשנות אותו ל5500 כי ראיתי שמישהו אמר את זה פה.. מישהו??? יודע??

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. נניח שיש לי מעבד Q6600 וזכרונות בתדר 800NHZ. תדר הבאס של המעבד הוא 266 והתדר (האמיתי) של הזכרונות, לפני ה DUAL CHANNEL הוא 400, נכון? אם אני נועל את היחס 1:1 ועושה OC קליל למעבד לסביבות ה 3GHZ, אני מגיע בעצם לבאס של 333, כלומר זכרונות בתדר 667, נכון? נשאלת השאלה למה לנעול את היחס אחד לאחד? הרי ככה אני רק מאבד מתדר הזכרון? לחילופין, מצב הפוך: נניח והצלחתי להעלות את תדר הבאס במעבד אל מעבר לקו ה-400 (כלומר, 3.6GHZ בכללי. קשה, אבל לא בלתי אפשרי). במצב הזה יוצא שזכרונות של 800MHZ זה כבר לא מספיק ב1:1, לא? תקנו אותי אם אני טועה...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. המאורר הקידמי שלי, במקורי שמגיע עם המארז, לא עולה למהירות גבוהה מ900 סל"ד יש איזה תוכנה שאפשר לאלץ את המאוורר לעלות סל"דים?

10. שקט חשוב מאוד. אבל כך גם הקירור. מהו הקירור הכי איכותי ביחס של קירור\שקט ? עלות לא משנה הסכומים גם ככה לא בשמיים.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,מה שיש פה באתר גרוכ ולא מובן תביאו תוכנה טובה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. כותרת [+ לא אהבתי את Everest, נראה לי היא זייפה לי וגם לא היה אפשר להריץ טסטים.] + שאלה : איך כדאי, אם כדאי, לנקות כרטיס מסך HD4850 מאבק ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. Started by nnfyrbsnss,

שלום, אני חדש במערכת (הודעה ראשונה ),,,,,,,,,,, עשיתי OC למעבד שלי( שהוא Intel pentium 4 2.66 GHZ ללא OC) הגעתי לBUS של 158 המעבד הגיע ל3.1 GHZ (ע"י CPU-Z) אבל אחרי 5-6 דקות של מנוחה המחשב פשוט לא זז כל האנימציות נהיות סטטיות העכבר לא זז המקלדת לא מתפקדת במילים אחרות המחשב מת.! אבבללל זו לא בעיה של טמפ' (היא35 במצב מנוחה אחרי OC מצב מנוחה לפני OC 29-30) חשבתי אולי בעיית מתח אם זו הבעיה איך מעלים מתח ואם לא מה הבעיה אה ואם צריך הלוח של Asus p4 800d-x (כן ישן..) אגב שאני מגיע לBUS של 160 מדליק את המחשב והוא עושה את הצליל הזה שהוא נדלק (מי טוו כזה) מלא פעמים ומשתגע המערכת נתקעת כמו שאמרתי בXP בויסטה לא בדקתי תודה רבה למי שיעזור!!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by mazam,

שמעתי כול כך הרבה פעמים תמושג אבל עכשיו אני רוצה לנסות לעשות את זה איך אני מתחיל אפשר עזרה של משיהו במסנגר?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by urdead,

לחבר שלי יש כרטיס מסך X1900GT שעבד בסדר גמור אבל לאחרונה הוא עושה ריסטים (כאילו המסך התנתק ושוב מתחבר אחרי זמן קצר או שיוצאים משמישחק בדרך כמו ALT+TAB )במשחקים אז חשבתי שהוא מתחמם יותר מידי אבל אני לא ממש בטוח שהוא מתחמם כי שבדקתי ב ATITOOLS הוא הגיע ל 83 מעלות בבדיקה של הארטיפקטים וזהו אבל במשחקים הוא עושה ריסט ודיי נראה לי שבגלל החום .. קרה לעוד מישהו ?? אני חושב שזה יכול להיות המארז שלו - הטמפרטורה בדרך כלל מסביב לכרטיס מסך(GPU AMBIANT או משהו כזה ) באוורסט היא 55 מעלות יש לו מארז גנרי עם מאורר אחד שמכניס אוויר מקדימה ואחד שמוציא מהצד והכבלים דיי מבולגנים אני הצאתי לו להוסיף מאוור שיוציא אוויר מאחור ושיסדר כבלים לדעתכם זה יכול לעזור ?? או שהבעיה היא אחרת ??

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות 7900GS, ורציתי לדעת.. איך עושים OC? כלומר איך ממהירים את הכרטיס? על ידי תוכנה או על ידי שינויים בחומרה עצמה? תודה למגיבים לא מצאתי כלום ב FAQ.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

אני עם GB ולא מצליח לעבור את ה-OC.הוא נותן לי הודעה של משהו על דרייברים.ב-RIVA אני מרגיש שאפשר יותר וראיתי שיש בביוס עוד אפשרויות לעשות OC לכרטיס.יש העלאת מתח לחריץ ה-PCX,יש אפשרות להעלות את התדר,ואפשרות לבוסטר(או משהו דומה). השאלה היא האם ב-RIVA אני ב-TOP?אי אפשר להעלות בדרך נוספת עוד?(אני לא רוצה לעשות MOD). ןהאם יש נניח אפשרות להוריד מהליבה ולהעלות בזיכרונות או הפוך?מה עדיף/כדאי?. תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by דנדן,

צריך המלצה למאווררים, הכי שקטים שיש גודל לא משנה בעקרון אני רוצה לקנות מעמד ללפטופ עם מאווררים, אבל לא נראה לי שממש משקיעים במאווררים שם, אז אני חושב אולי להרכיב משהו. מבחינת מתח, הם יקבלו או מהUSB, או מתח ישיר מהחשמל.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=272&pnum=0

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by LI,

שלום, היום ניקיתי את המחשב ניקוי יסודי, בין השאר פירקתי ושימנתי את צירי המאווררים מאחר והם עשו רעש בזמן האחרון. לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב אני מקבלת אזהרה ב-MBM 5 שמאוורר מספר 2 ירד למהירות של כ-1460 פחות או יותר. בדקתי ב-AIDA32 ושם מהירות זו רשומה תחת המאווררים של המארז. איך אדע איזה משני מאווררי המארז הוא הבעייתי? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? אני לא יודעת אם זה רלוונטי- למאוורר שמוציא אוויר מהמחשב מלבד החיבור לחשמל יש גם כבל אפור כזה שקצהו קטום ומצופה במעין כיפת פלטיק ירוקה, יכול להיות שיש לזה קשר? צריך לעשות משהו עם הכבל הזה או שזה פשוט אופציה למקרה שאני שמה קונטרולר למאווררים? עד כמה בטוח להמשיך לעבוד בינתיים עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by exyo,

היי, אני מחפש מאווררים למארז, למחשב עם מעבד AMD 3200. חשוב לי מאד שהמאווררים יהיו שקטים (אך כמובן גם יעילים). קראתי שה - Vantec Stealth די שקט. חשבתי גם לקנות Fan controller של CoolerMate Commander7 או Zalman, מה עדיף? האם זה כדאי? תודה

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by HeroesCut,

איזה קירור מתאים למעבד core i7 920? תקציב עד 350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by vicker,

היי, המאוורר של המחשב הישן שלי החליט שלהרעיש זו מטרתו החדשה בחיים, ועל כן אני מעוניין במאוורר חדש למעבד. לוח האם הוא ECS K7S5A, המעבד AMD Athlon 1800+, והמאוורר הוא מאוורר 60 מ"מ עם 3 פינים ללוח האם. מה מומלץ? איפה אפשר לקנות? כמה שקט הוא יהיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Moooshe,

אין ספק שאלה ימים שמחים עבור המחשב שלי. לא רק שהמאוורר של הכרטיס מסך מת, אחד של המארז (enermax) מת, אחד מראה סימני גסיסה ועוד אחד שיש לי מימי אנטיוכוס ונראה לי שהמהירות שנוצרת מהחיכוך בסיבוב שלו מעלה את הטמפרטורה ביותר ממה שדחיפת האוויר שלו מורידה. בקיצור, אני צריך להחליף 3 מתוך 4 מאווררי המארז שלי. מאחר ואני יותר מרושש מזאב רווח ב'סלאח שבתי', אני צריך מאווררים זולים אבל כמובן שאני לא רוצה להתפשר על גנריים או דלתא, שלא יחשבו שאני מחביא איזה מיינפריים בבית. מצאתי באתר של הדובים כמה אפשרויות יחסית זולות: Spire 80MM Case Fan Ball Bearing http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=24 מהירות: 2500, דחיפת אוויר: 37, רעש: 25. המחיר: 38 ש"ח. Vantec Uv 80MM Case Fan Blue http:/…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. מדובר בכרטיס Dleadtek Winfast px8800 GTS 320 bit עד היום לא היו לי תקלות מיוחדות עם הכרטיס עד שהתקנתי את המחשק Crysis יש לי מעבד שנחשב טוב עד טוב מאד... Intel core 2 cpu 6700 2.66gz אני שומר על תקינות מערכת ההפעלה (XP) במקרה הזה בידי הכלים הטובים ביותר וגם אומר שאני מריץ משחקים כמו Call of duty 4 או asian dynesites ללא שום בעייה על הפרטים הגרפיים הגבוהים ביותר אך ללא anti-aliansing, והם זזים אחלה... עכשיו השאלה שלי היא כזו הוספתי וונטת קירור חזקה מאד (בערך בגודל הוונטה של המעבד), וקיבעתי אותה כמה סנטימטרים מעל למעלי כרטיס המסך, ובנוסף לכך הוספתי מאוור ביתי מצד המחשב כך שיקרר גם את כרטיס המסך ובכלל את כל אזור פנים המארז (לוח אם, מעבד וכו'), יש לומר שהוא עושה עבודה טובה. מ…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים