אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איזה מאוורר הכי כדאי ביחס טוב של איכות/מחיר/רעש? מישהו יכול לתת לי פרטים על כל מאוורר? SFM/DBA/W וכו'.. - SPIRE 80mm FAN - Spire 80MM Case Fan Ball Bearing - ZALMAN FAN ZM-1 80MM - Thermatake 92MM FAN (האם הוא טוב?) - ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני מאווררים למארז, אחד מכניס ואחד מוציא. איזה כדאי לי לקנות, שלא יהיה יותר מדי רועש ויעשה תעבודה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הוא שווה קנייה במחיר שלו? איזה מאוורר לקחת איתו
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קרור טוב למעבד שלי כי הוא חם מאוד במנוחה 55 במאמץ 64 הוא מהירות 3.000 וסוקט 478 תודה מראש אליי :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתעניין במארזי SFF, וחושב לקנות Antec Aria ורציתי לשמוע מבעלי ניסיון במארז SFF כזה או אחר. יש לי מחשב יחסית חזק (מעבד 2600+, 9500פרו מומהר) איך מתפקדים המארזים מבחינת טמפרטורות ורעש כשמותקנת בהם מערכת חזקה? האם אפשרי להשתמש בVGA Silencer3 במארז כזה? ועוד שאלה, למארז שאינו מקורר היטב עדיף גוף קירור מנחושת ולא אלומיניום, אני צודק?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לכבוד יום כיפור עשיתי משהו שכבר מזמן לא יצא לי לעשות - שיחקתי במשחק מחשב. אלא מה, כל עשר דקות בערך המשחק היה נתקע, עם שגיאת VPU במקרה הטוב או ללא כל אות על המסך במקרה הרע, מה שחייב איתחול המחשב. החשוד העיקרי היה כרטיס המסך, ATI 9500Pro. אם זה קורה רק במשחקים, כשהכרטיס במאמץ, אולי זו בעיית קירור? פתחתי את המארז כדי לראות איך המאוורר בכרטיס עובד, אבל מתברר שלא היה צורך: הכרטיס רתח והמאוורר בקושי הסתובב כשניסיתי להזיז אותו. זו כמעט בוודאות בעית קירור. אז מה הבעיה? יש כאן באתר מדריך לשימון מאווררים. הפשלתי שרוולים, ניקיתי את האבק מהמאוורר, הסרתי את המדבקה שבראשו וכאן נתקעתי: אין שם ציר גלוי, אין שם חור, אין מה לשמן! ניסיתי להחדיר את השמן לצידי המאוורר, בינו ובין הרדיאטור, אבל…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה אני ממש לא מבין ב OC והגיע זמן שאני ילמד מעט... כרגע יש לי לוח מעפן של Gigabyte שלא מתאים ל OC כמו כן הזכרונות שלי עושים בעיות.... אני צריך המלצה ללוח וזכרונות לשוק החלש שסכומם הכולל של הלוח והזכרונות יהיה 1000 שקל? לוח ו 512 סטיק אחד. גג 1200 לא יותר... כמו כן אני צריך לדעת עם ה Big water שווה משו כי אני מקבל אחד כזה מתנה....רציתי לדעת עם יש לו מה שצריך כדי להגיע ל OC גבוה... כרגע יש לי E5420 והזכרונות שלי הם ... ככה כתוב ב everest DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) אמרו לי משו על התזמונים שהם גרועים או משו...ורציתי לדעת אם הם טובים ל OC
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה, המאוורר הסקוט של AMD שמגיע עם המעבד שלהם עושה המון רעש וגם לא מקרר משהו. 46 במנוחה במהירות סיבוב נמוכה, 42 במנוחה במהירות הכי גבוהה עם רעש של מקדחה.. המפרט: TT 410W AMD 64 3200 939 MSI NEO 4 PLATINUM 6600GT PCI SEAGATE 160 SATAChenbro Xpider PC61166 Screwless הכי חשוב לי זה מאוורר שקט ויעיל למעבד. (אני לא עושה OC) מעבר לזה, חשבתי להכניס שני מאווררים למארז. האופציות: Front: Optional 1x 80mm or 92mm Rear: 1x 92mm or 120mm במארז אני פשוט רוצה ליצור זרימת אוויר כי היום יש יציאת אוויר רק מהספק.. ושוב, שקט הוא הגורם הכי חשוב. (גם במאמץ אם אפשר) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי אני קונה בקרוב חלקים ומרכיב מחשב, לקחתי את המעבד Intel Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Tray (וגם לCore 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray כי אולי אני יקנה אותו במקום) אני צריך למצוא לו גוף קירור מתאים אבל אני לא ממש מבין בגופי קירור, אני צריך רק מהקטלוג של http://ksp.co.il כי משם אני קונה באתר תבחרו בעיר באר שבע שאתם נכנסים ואז למעלה בימין יש "קטלוג חלקים" תכנסו ותרדו טיפה למטה יש שם גופי קירור תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם הוא קירור טוב ביחס למחיר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472&catid=571 אני עושה אוברקלוק די טוב עם הכרטיס שלי בעזרת מאוורר פשוט של 50 אז אני חושב שעם זה יהיה יותר טוב יש לי 5700FX LE הצלחתי להפוך אותו לגרסא רגילה (העלתי כ200 MHZ) אבל יש לי הגבלה רצינית בזכרונות וזה מגיע עם קירור לזכרונות אז זה אחלה ובמקרה שאני מחליף כרטיס מסך אני תמיד יכול להעביר את הקירור הזה ואת הזכרונות נכון?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הלוח ASUS P5KC ורשום שאם אוברקלוק אפשר להגיע אם זיכרון 800MHZ ל-1333MHZ זה נכון? E6850 עד כמה אפשר להגיע איתו? ספק OCZ 600W
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לעשות חור בדלת של המארז שלי ולשים מאוורר עד עכשיו הבנתי פחות או יותר איך עושים את זה הבעיה היא איפה בדיוק אני צריך לחבר את המאוורר בלוח אם? איפה החיבור? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
יש לי P3 הגעתי איתו במקסימום בלי העלעת מתח ולא העלתי דרך הביוס כי אין שם את האפשרות הזזאת העלתי עם CPUFSB ואני רוצה תוכנה דומה בישביל להעלות מתח ...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עשיתי oc קטן :: 2375@2200 250x9.5 עכשיו עשיתי oc גם לזכרון :: pc3200 8,4,4,3 2.8v t2@pc4000 5,3,3,2.5 2.8v t1 עכשיו כשאני מריץ את memtest על מכפלה 9.5 של המעבד אין לי שום בעיות ומתי שאני רוצה להוריד את המכפלה ל-9 (2250) התוכנה מוצאת לי מלא בעיות למה זה קורה ? תודה רבה אני חושב שסבכתי אותכם קצת
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב שמעו עד לפני שבועה היה לי 2 מחשבים והמחשב השני במפרט מכרתי אותו ואני מתכנן לקנות עוד חודש וחצי מחשב מבוסס אינטל ואני מתכנן עליו OC אז השאלה שלי הוא לגבי הלוח: Asus P5ND2-SLI יכולות הOC שלו טובים ושווה לקנות את הלוח הזה בשביל OC?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי לוח מסכן וישן של IBM(מה שאני קורא איי.בי.עמו) P3 עם איזה CHIPSET מסכן של VIA. אני בינתיים לא ראיתי בBIOS אפשרות לאוברקלוק(BIOS של IBM המאנייקים). האם יש דרך אחרת לאוברקלוק? יש לי מעבד 667 MHZ והוא ממש מסריח,אין לו אפילו מאוורר,רק HEATSINK. יש בלוח למטה איזה מן דבר כחול קטן כזה שיש בו כמה מתגים,פיצקי לאאלה,הוא קשור איכשהו להעלאת הFSB?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
רציתי לדעת האםהזיכרון של מושקין מהסדרה הכחולה PC3200 טוב ל- OC? האם הוא יכול לסגור 220 - 230 מג"ה בתיזמונים מקוריים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 עם מכפלה שעולה עד 12.5. מה הכי כדאי לעשות מבחינת אוברקלוק ? (עם מכפלה 12.5 הגעתי לתדר 185 בלי להרים מתח לציפסט ולמעבד).
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ אותו על DRIVER 8.10 כדאי לעבור ל-8.12 על מנת לעלות את מהירות המאווררים שעולה ברגע שמתקינים את הDRIVER, ואז הטמפ תהיה טובה יותר? ומה בנוגע לבעיות המוצגות בפורום של ATI לגבי DRIVER זה?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך קרור טוב למעבד 200-400 שקל זה המחשב מערך מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: אני עדין לה יודע אבל זה לא משנה(יהיה לוח טוב) זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB אני חשבתי על הקרור הזה: קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 מה אתם אומרים?... תנו עוד הצעות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בעיה שיש לי אותה זמן מה... ואני לא מצליח חהיפטר ממנה... החום של המעבד גבוהה מידי יחסית... פעם במנוחה הוא לא עבר את ה40 עכשיו הוא הרבה מעל... ועל פי התוכנה SENSOR החום של הסיסטם בשמיים, למרות שאני לא ממש מבין מה החום הזה מייצג.... עכשיו אני מניח שכל הקריסות\קירטועים שיש לי בזמן האחרון הוא בגלל החום... מה אני עושה עם זה? *המחשב עומד פתוח... *מנקה אותו לעיתים קרובות.... אני לא מפרק את המאוור של המעבד אבל עובר על מה שאני יכול... כנל לגבי כרטיס מסך... *התמונה צולמה במצב מנוחה, בזמן משחק החום מזנק ל50+ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן האחרון יש לי במשחקים שונים (במיוחד עם גרפיקה כבדה) קפיאות במהלך המשחק והתרסקות המחשב. לאחר הדלקת המחשב יש כל הזמן ארורים שונים עם וידאו ולכן אני מניח שזה כרטיס המסך. אני מתכנן לקנות קירור לכרטיס המסך אך אני רוצה להיות בטוח שהוא באמת הדבר החם במחשב! שמתי לב שגם כל שאר המארז גם הוא חם! ובמיוחד הספק! המליצו לי על המארז הזה בפורומים של מפרטי מחשב, ונראה לי שהוא לא מתמודד כ"כ טוב עם החום של הרכיבים. כיצד אני יכול להיות בטוח מה הוא גורם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-