אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מתעניין במארזי SFF, וחושב לקנות Antec Aria ורציתי לשמוע מבעלי ניסיון במארז SFF כזה או אחר. יש לי מחשב יחסית חזק (מעבד 2600+, 9500פרו מומהר) איך מתפקדים המארזים מבחינת טמפרטורות ורעש כשמותקנת בהם מערכת חזקה? האם אפשרי להשתמש בVGA Silencer3 במארז כזה? ועוד שאלה, למארז שאינו מקורר היטב עדיף גוף קירור מנחושת ולא אלומיניום, אני צודק?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
45 מאמץ 29 מנוחה יש לי בנתים סירוקלציה לא משהו במחשב אחד מאוורר תחתון ליד הhd ואחד מול המעבד שניהם מכניסים אוויר מחר אני מביא עוד כמה מאווררים ואני יעדכן אני תופס את המאוורים אם אזיקונים האם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בישביל להוריד תיזמונים צריך לעלות מתח??? ולאיזה תזמונים אפשר להגיע עם הזכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
האם הוא קירור טוב ביחס למחיר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472&catid=571 אני עושה אוברקלוק די טוב עם הכרטיס שלי בעזרת מאוורר פשוט של 50 אז אני חושב שעם זה יהיה יותר טוב יש לי 5700FX LE הצלחתי להפוך אותו לגרסא רגילה (העלתי כ200 MHZ) אבל יש לי הגבלה רצינית בזכרונות וזה מגיע עם קירור לזכרונות אז זה אחלה ובמקרה שאני מחליף כרטיס מסך אני תמיד יכול להעביר את הקירור הזה ואת הזכרונות נכון?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
תמונה שווה אלף מילים ... http://img205.imageshack.us/my.php?image=s6dl.png בריבוע התכלת הראשון בתמונה נמחקה השאלה שלי אז השאלה שלי היתה אם RPM זה הקצב סיבוב של המאוורר של המעבד בראשון ואם כן אז מה זה השני ??
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה יש לי שני הראדיסקים שלmaxtor אחד 40 ואחד 120 הראשי זה ה120 ומשני זה 40 ה120 המעלות שלו זה:43 מעלות והשני ה 40 : ז55 מעלות אני משתמש בתוכנה speedfan וזה ממש מוזר אולי בגלל שזה בתוך מגירה או משהו ה 40 גיגה ?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד prescott במהירות 2.8 שבמנוחה הוא על 47 - 52 מעלות ובעומס הוא יכול להגיע עד 70. עכשיו אני יודע שזה מעבד שמתחמם והטמפרטורות שלי לא נוראיות אבל הייתי רוצה לקרר אותו לטמפרטורות יותר נורמליות. המעבד מורכב עם היט סינק סטנדרטי ומאוורר סטוק: (תמונה מהאינטרנט, לא שלי) http://sharealike.org/HTPC/images/pentium4-socket478-heatsink-fan.jpg במארז יש שלושה מאווררים 80 מ"מ: מכניס מקדימה, מוציא מאחורה, מכניס מהצד (בערך מול המאוורר של המעבד). לאחר קריאה פה בפורום נראה לי ללכת על Thermalright SLK-948U בתוספת מאוורר 92 מ"מ טוב, למשל Arctic Cooling AF9225. השאלות שלי הן: 1) האם זה מתאים בתור תחליף למה שיש לי (מבחינת גודל על הלוח אם וכו') והאם החלקים מתאימים אחד לשני? …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לעשות חור בדלת של המארז שלי ולשים מאוורר עד עכשיו הבנתי פחות או יותר איך עושים את זה הבעיה היא איפה בדיוק אני צריך לחבר את המאוורר בלוח אם? איפה החיבור? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים אז ככה החלותי לנסות OC ל GPU שלי אני משתמש בATITOOLS ושמתי את הSTOCK FAN על 100 עכשיו ללא OC אני יושב על 621/900 סבבה את הMEMORY אני מצליח להעלות רק עד 927 ואת הCORE בנתיים עד 662 עכשיו הGPU מגיע ל65 מעלות שזה לא נורא אבל הבעיה שאני קודם כל לא מצליח להעלות יותר את הMEMORY ובמשחקים למרות שבנתיים זה קורא רק בCOD 4 הוא קופא לי בדקתי באינטרנט והעלתי את הVGPU ל 1.470 ואני עכשיו מצליח להעלות רק את הCORE ל 700 אני עכשיובודק את עניין הFREEZE אבל זה לא עוזר לי בלהעלות את הMEMORY עוד משהו קטן המעבד שלי E6700 בOC של 3.2 בלי לגעת בVOLT אם למישהו יש רעיון אז יהיה טוב תודה
-
- 9 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש. אני מתנצל אם זהו לא הפורום המתאים. במידה ולא פתחתי דיון גם 'תמיכה טכנית'. אם אפשר להשאיר פה את הדיון פתוח זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עשיתי oc קטן :: 2375@2200 250x9.5 עכשיו עשיתי oc גם לזכרון :: pc3200 8,4,4,3 2.8v t2@pc4000 5,3,3,2.5 2.8v t1 עכשיו כשאני מריץ את memtest על מכפלה 9.5 של המעבד אין לי שום בעיות ומתי שאני רוצה להוריד את המכפלה ל-9 (2250) התוכנה מוצאת לי מלא בעיות למה זה קורה ? תודה רבה אני חושב שסבכתי אותכם קצת
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב שמעו עד לפני שבועה היה לי 2 מחשבים והמחשב השני במפרט מכרתי אותו ואני מתכנן לקנות עוד חודש וחצי מחשב מבוסס אינטל ואני מתכנן עליו OC אז השאלה שלי הוא לגבי הלוח: Asus P5ND2-SLI יכולות הOC שלו טובים ושווה לקנות את הלוח הזה בשביל OC?
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: E2140@2.5GHZ Gigabyte P31-ES3G Freezer Pro 7 4GB Kingston עפ"י הקבצים המצורפים רציתי לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הOC או שהטמפרטורות גבוהות מידי. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 2 ועליו גוף קירור בלבד.. אני מעוניין להכניס עליו מאוור וגוף קירור חדש. אני רוצה לפני ההחלפה לראות מה הטמפ' או איזשהו סימן זיהוי ואז להשוות לאחר המודינג.. יש לכם הצעה?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC למעבד החדש שקניתי אני מעוניין לדעת אם יש איזהשהוא מדריך טוב ,(אני לא כ"כ מתמצא ב-OC מלבד OC פשוט שעשיתי לכרטיס מסך דרך תוכנה) דבר נוסף אם יש מישהו שיש לו מערכת דומה לשלי ועשה OC ההיתי שמח לשמוע לאן ניתן להגיע
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
רציתי לדעת האםהזיכרון של מושקין מהסדרה הכחולה PC3200 טוב ל- OC? האם הוא יכול לסגור 220 - 230 מג"ה בתיזמונים מקוריים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך קרור טוב למעבד 200-400 שקל זה המחשב מערך מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: אני עדין לה יודע אבל זה לא משנה(יהיה לוח טוב) זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB אני חשבתי על הקרור הזה: קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 מה אתם אומרים?... תנו עוד הצעות
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי זכרונות KINGSTON DDR 333MHZ 2.5-3-3-7 בגודל 256MB ואני מת להוסיף עוד 256, אבל שיהיו בעלי תזמונים טובים יותר ומהירות גבוהה יותר (400MHZ, כדי לאפשר OC חלק) אפשרי לשלב זכרונות בשתי מהירויות אפיק על אותו לוח-אם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי רציתי לדעת האם אפשר להגיע באובר קלוק של הכרטיס albatron 6800 רגיל לרמה של albatron 6800 ultra תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני עושה אובר עם ATITOOL אבל הבעיה היא שזה שם את הכרטיס כל הזמן במאמץ יענו הוא מתחמם שם ושומעים את הרעש של המאוורר מרוב שהוא מתאמץ.. אני רוצה לעשות אובר ושהכרטיס יתאמץ מתי שצריך במשחקים וכו' מישו יודע איך עושים?
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זכרונות ל-oc וחשבתי על הזכרונות הנ"ל האים הם טובים לאובר קלוק תודה והתקציב שלי 800 ש"ח פתוח לעוד עצעות :http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRPQICL1G8&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 תודה רבה מראש eli asus :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.6Mhz לוח של ASUS P4P800. בגלל בעיות של תקיעות של המחשב שיחקתי עם הFSB ומהירות זכרונות ונתקלתי במשהו מוזר. כשהמחשב עומד על הSTANDARD כלומר הלוח קובע אוטומטית את המהירות(כלומר 200) הוא נתקע בתכיפות גדולה(כל כמה שעות). אפילו שקבעתי את המהירות ידנית ל200 המחשב נתקע בתדירות גבוהה. כשקבעתי את הFSB על מהירות יותר גבוהה למשל 210 המחשב נהיה יציב. כשכיוונתי את הFSB ל199 ומטה המחשב לא רצה לעלות (מסך שחור). האם אי אפשר לעשות אנדרקלוקינג ואפילו של 1MHZ לFSB??? או שזה תופעה שקורה רק אצלי???
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בעיה שיש לי אותה זמן מה... ואני לא מצליח חהיפטר ממנה... החום של המעבד גבוהה מידי יחסית... פעם במנוחה הוא לא עבר את ה40 עכשיו הוא הרבה מעל... ועל פי התוכנה SENSOR החום של הסיסטם בשמיים, למרות שאני לא ממש מבין מה החום הזה מייצג.... עכשיו אני מניח שכל הקריסות\קירטועים שיש לי בזמן האחרון הוא בגלל החום... מה אני עושה עם זה? *המחשב עומד פתוח... *מנקה אותו לעיתים קרובות.... אני לא מפרק את המאוור של המעבד אבל עובר על מה שאני יכול... כנל לגבי כרטיס מסך... *התמונה צולמה במצב מנוחה, בזמן משחק החום מזנק ל50+ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-