אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
70 מעלות???????? הוא רותח כמו לא יודע מה.. מה עושים??? יש לי מערכת קירור מים.. אולי איזה בלוק?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי לכולם, היום קניתי מחשב חדש. נתונים הבאים: 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 1 GIGABYTE Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - OEM 1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) שאלתי היא, האם שווה להוסיף עוד מאוורר שקט למארז? מאוורר קידמי?צידי? אודה לכם על התשובה, נויז
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים , רציתי סתם לנסות ולראות לאן יגיע המעבד: Intel Pentium 4 2.0Ghz אז הלכתי ל- Bois ,והעלתי את הבאס מ- 100 ל-120 (ז"א שהתדר עלה מ- 2000 ל- 2400) סבבה , בדקתי עם Super PI וזה הראה שזה יציב. אבל כשנכנסתי למשחק: Counter Strike Source , פתאום צצה בעיה. המשחק נתקע (ממש נתקע והסאונד גם כן) והמשחק יוצא , או שלעיתים אני מקבל Error שאני לא זוכר (משהו עם Buffer / Overflow) בקיצור , המשחק כל הזמן נתקע , הורדתי את המכפלה בחזרה ל- 100 (ז"א שזה חזר ל- 2000) ועדיין הבעיה נמשכת... אתם חושבים שזה קשור ? משהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לתקן ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. הנה המארז שאני אקנה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9775 זאת הגירסא המוגדלת שלו, יהיה יותר אוויר וזה לדעתי טוב יותר. החלטתי על המשחה הטרמית הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460 מאוורר נוסף של 120 מ"מ למארז החדש שיהיה מלפנים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 תבדקו לי רק בבקשה אם המאוורר שאני קונה, ה - 120 מ"מ הוא אכן טוב ואם כאילו הוא מתאים למארז. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 530 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שאקח את ה-IFX-14 עם מתאם ל-LGA1366.. אבל אחרי שראיתי באנצ'ים וביקורות של אנשים יחידים שרכשו את הקירור.. די נבהלתי. הגעתי למסקנה שתוספת תשלום של 200 ש"ח בערך על טמפרטורות זהות ואולי נמוכות ב-2 מעלות צלסיוס (וגם זה בלחץ) היא לא משתלמת, אז חזרתי לתכנון המקורי - Thermalright TRUE Black 120 מצויד ב-2 מאווררי 120mm. המטרה שלי היא לקחת את ה-i7 920 לתדר מינימלי של 3.8GHZ ואם אצליח יותר.. אז אצליח . המאווררים יחוברו לבקר מאווררים של Scythe, ה-KAMA-METER כך שאוכל להחליש אותם מתי שהם לא תחת עומס. (כשיהיו תחת עומס אני מאמין שאהיה עם אוזניות..) חשבתי לקחת מאווררי S-FLEX במהירות של 1,200RPM שפולטים 49.00CFM כל אחד אבל אין לי מושג אם הם מספיק חזקים. האם הם יספיקו, או שעל…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה למאוורר 80MM הכי חזק שיש בזיגזג כי אני מזמין משם כמה דברים לא חשוב לי הרעש אני פשוט רוצה שיהיה חזק וקטלני ביותר אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם לוח gigabyte ga p35 s3 ואני רוצה לעשות OC למעבד. אשמח אם מישהו יתן לי קישור מתאים למדריך טוב כיצד לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עד 300 שקל לקבלת תוצאות מירביות המארז מאורר טוב - טוב מאוד רעש קצת מפריע
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
המעבד הוא - E8400 עם קירור סטוק במארז יש 3 מאוררים: קידמי,אחורי ובדלת המארז חופפ למאוור של המעבד. יש הצעות לשיפור?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200+ והוא עומד על 46 כאשר אני מדליק את המחשב , האם זה נחשב חם? עם כן אז התקציב שאני מוכן להשקיע על קירור זה 80 ש''ח מקסימום ואם אפשר אז שיהיה מאחת מ2 החנויות האלה. Ksp , Pandas עדיפות לקייאספי תודה.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע מימין. כשהתקנתי את הקירור של sunbeam בהתחלה זה הוריד לי את הטמפ' של המעבד מ-40~ ל-30~ בזמן מנוחה. בזמן האחרון ראיתי שהטמפ' הולכת ומטפסת בחזרה לאזור ה-40 מעלות במנוחה כאשר הבעייה היא שבטמפ' הזאת המעבד כבר מתחיל להאט לי את המחשב משמעותית, חלונות נפתחים אחרי זמן רב, תוכנות נטענות לאט ומשחקים מקרטעים. הנחתי שהבעייה היא במשחה התרמית ולכן לפי המלצה מהפורום רכשתי משחה תרמית חדשה - Arctic Silver 5 והיום בבוקר הסרתי את הקירור, ניקיתי אותו מאבק לחלוטין בשטיפה, הסרתי משחה ישנה ושמתי משחה חדשה לפי המדריך באתר (אם כי הייתה לי פאשלה קטנה כי בהנחה הראשונה של הגוף קירור לא דייקתי אז הייתי צריך לגרור אותו על פני המעבד, אך דבר כזה הוא כמעט בלתי נמנע עם הקירור הזה). החזרתי ה…
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שמעתי כול כך הרבה פעמים תמושג אבל עכשיו אני רוצה לנסות לעשות את זה איך אני מתחיל אפשר עזרה של משיהו במסנגר?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
חג שמח ! אני מעוניין בהמלצות חמות על זוג מאוררים חרישים/שקטים למאוררים אחוריים בגודל 80MM עם אפשרות לבקרה על מהירות הסיבוב שני המאוררים יותקנו על מארז HTPC של SILVERSTONE LC20B-M מהידע שיש לי מאוררים של 21dBA נחשב שקטים 1500RPM או פחות קראתי המלצות מאתר: www.silentpcreview.com הנה הלינק: http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שימו לב להמלצה לגבי המאוררים 80MM בתחתית העמוד. אודה לכם אם תעזרו לי בנושא ותמליצו לי על דגמים מסויימים מנסיונכם תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלי נמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIO ואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי היה פה פעם מדריך איך לפרק מהמעבד 478 את הראש ברזל שלו ושבלי זה הוא מתקרר יותר טוב מישהו זוכר את זה יש לו לינק
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
16477 3DMarks e8400 4850 hd 2גיגה זכרון ep45 ds3
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב, עם Thermalright XP-120 ו-DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard מספר שאלות: 1. האם צריך להוסיף מאוורר לקירור הזה(לא הבנתי עם מה הוא מגיע, מה יש באריזה?) 2. האם הקירור הזה נכנס חלק בלוח האם ללא גזילת סלוטים למינהם(אני מדבר על הגודל, לא על השליטה על המהירות) 3. האם יש דרך, שהמחשב עצמו ישלוט על המהירות של המאוורר בהתאם לחום הנפלט או לפי שעות?(בוקר-ערב -> מקסימום, ערב-בוקר -> מינימום - לדוגמא)
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי לוח msi neo2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2X256 pc 3200 של ceon [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. יש לי לוח אם של MSI - RC410M, עם מעבד pentium 4 D שמאוד מתחמם, לכן המאוורר המקורי שקיבלתי מאינטל עבד קשה ועשה המון רעש. קניתי מאוורר חדש למעבד - Freezer pro 7 AC, והתקנתי אותו עם המאורר החדש המעבד באמת כל הזמן קר - יורד מ30 מעלות רוב הזמן כשהמחשב לא טוחן במיוחד, אבל משום מה הוא כל הזמן מסתובב נורא מהר (בערך במהירות 2900 RPM). ניסיתי להוריד תוכנה ששולטת על המהירות שלו (SpeedFan) ובעקרון היא עושה את העבודה כמו שצריך, רק ברגע שהלוח אם (כנראה) מזהה שהמחשב בתהליך התחממות, הוא מעלה את המהירות חזרה ל100% והתוכנה כנראה לא שמה לב (רק אם אני אשחק לה במהירות של המעבד היא תשתלט על המהירות שוב. אתם יודעים אולי איך אני פותר את זה? הר…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://www.zerotherm.net/eng/common/zerotherm.asp יש לה קירורים מעניינים מאוד מתכנונים ממש ממש מיוחדים למשל ה VGA COOLER GX810 והCPU COOLER BTF90 http://www.zerotherm.net/eng/product/GX810.asp האם ניתן להשגים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום , כמות בכותרת ברשותי לוח אם מסוג M2VMX של ASUS עם 4600+ כשאני מחבר כל מכשיר USB בין אם זה אייפוד, DOK או כל גאדגט טמפרטורת הלוח קופצת ב 3-5 מעלות והמעבד ב 7 מעלות האם זה נורמלי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-