עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by pizzaguy,

שלום, הכותרת לא בדיוק מסבירה את הבעיה אז ככה: יש לי כרטיס מסך חרא אז הווספתי לו קירור ועשיתי לו אוברקלוק עם התוכנה RIVATUNER הבעיה זה שהגעתי עד הסוף בהרצים של הליבה ואני רוצה עד ואין לי כבר לאן ללכת... הוא לא נותן לי יותר (הגעתי ל 365 MHZ) הכרטיס מחזיק כמו שור לא עובר את ה41 מעלות אז אני רוצה לדחוף אותו עוד מישהו מכיר תוכנה שתיתן לי עוד או שזה תלוי בכרטיס? תודה

3. Started by cousinIT,

יש לי ג'יפורס 2 ועליו גוף קירור בלבד.. אני מעוניין להכניס עליו מאוור וגוף קירור חדש. אני רוצה לפני ההחלפה לראות מה הטמפ' או איזשהו סימן זיהוי ואז להשוות לאחר המודינג.. יש לכם הצעה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by p-o-i,

השאלה שלי אני יארגן לו מאוור עוד איזה שבוע-שבועיים...האם יש מצב שאני עדיין יוכל לקבל תוצאות טובות באוברקלוק גם בלי מאוורר??.. וכדאי כבר להשקיע ב2 מאווררים נכון?..ויש לכם אולי המלצה על מאוורר חזק וטוב?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. שלום אני עומד לפני קניית מחשב חדש וחשבתי לקנות קירור של ACTIVECOOL. קראתי עליו ביקורות טובות וגם הרעיון עצמו יפה. אלא שבחיפוש מעמיק ברשת לא יכולתי כמעט למצוא חנות שמשווקת את המוצר הזה, לא בארץ ולא בחו"ל (מצאתי רק את זיגזג שמחזיקים דגם ישן). גם כשכבר מצאתי חומר עליו, תמיד דובר על כך שהוא מתאים לסוקטים ישנים ולא, למשל, לסוקט 775 או 939. אז האם מישהו יודע מה קורה עם החברה הזאת ? האם היא עוד פעילה או שזה מוצר "מת" ? אם כן, אז האם הם מייצרים קירור למעבדים העדכניים יותר ? איפה ניתן להשיג את המוצר הזה בדגמים החדשים שלו ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by sapinir,

שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO . לאחרונה החלפתי לו את המאוורר המקורי ב- Arctic-Cooling ATI Silencer 2 REV2. ברצוני כעת לדעת מה הטמפ' של הכרטיס, ומה אמורה להיות הטמפ'. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by בייגל טוסט,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 במבט ראשון נראה כמו עוד קירור למעבד אבל בתוך הסינק יושבת מערכת קירור מים זעירה Built-In שאמורה לתת ביצועים ללא תחרות מישהו שמע על הקירור הזה? ביקורות?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by zilkanir,

(למפרט הראשון שבצד- e6300 ללא OC ולא מתוכנן) כרגע ARCTIC ALPINE קרור לא מספק בהחלט, 55 במנוחה, 60-65 במאמץ , בהחלט לא סביר מותקן היטב כולל משחה MX-2 פשוט קרור לא מספיק טוב. מבקש המלצה לקרור איכותי שכולל משחה , בתקווה שיצניח לאזור ה40-45 מעלות שמתי עין על הBLUE/RUBY ORB שגם נראים טוב, מה אתם אומרים? -שכחתי לציין, הכי חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר! תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. קניתי נינג'ה פלוס במחיר זול בגלל שהחיבור לתושבת שלי שבור לו הזמנתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7590 ולבנתיים הקירור יושב לי פה והנחושת שיושבת על המעבד התחילה לשנות צבע כמו בתמונה: רציתי לדע רק אם זה יוריד מהביצועים של הקירור או שזה לא משנה?! תודה מראש ofeky1

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by qpalzm,

יש לי את הלוח הזה: http://www.asrock.com/product/product_p4s61.htm וכפי שאתם רואים בלינק, הוא תומך ב-Hybrid Booster. טכנית זה מאפשר לי לשנות את ה-Vcore בביוס, מעשית עוד לא מצאתי את האופציה הזאת אם מישהו יכול לכוון אותי, אודה לו מאוד. במיוחד כשעכשיו אני על 3.5 ורק המחסור במתח מונע ממני להגיע ל-3.73 (גבול הביוס)

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. מחפש REVIEWS או OC DB אשר מציגים תוצאות של המעבדים - AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. Started by N N C,

חבר שלי תיכנן לקנות מחשב חדש, כרגע יש לו פנטיום 3 600 (אני חושב) עם מארז midi ג'נרי, הוא דיי סגור על אתלון אקס פי אבל יש לו בעיה עם הספק, האם הספק שגם הוא ג'נרי מספיק חזק בשביל אטלון אקס פי, האם יש תוכנה או דרך לבדוק זאת ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT של XFX ולוח אם של EPOX 8KDA3J אני רוצה לעשות אוברקלוק זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות אני לא יודע אם ביכלל שווה לי בינתיים ואם זה מסוכן ביכלל ביגלל זה אני מבקש עזרה ובדרך תוכלו לתת לי גם תוכנה טובה לאוברקלוקינג תודה תראש..

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  14. טוב עד שאני יזמין את החלקים החדשים אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני למעבד. לפחות להגיע ל1700. יש לי Intel Celeron 1100 MHz והטמ' שלו הם 25 נכון לעכשיו וזה שיט אני מאמין שהו מגיע אולי ל30 במאמץ וגם אני יודע שסלרון לא מתחמם ממש. אז מה אכפת לי לזייןאותו באובר קלוק? עכשיו הבעיה היא שאני מגיע ל1400MHz אז הוא נתקע לי. אני מדבר על כל המחשב. פתאום הוא נתקע. דיברתי עם כמה שמבינים, והם אמרו לי שזה קשור במתח של הזכרונות. עכשיו אני לא יודע איך ובכמה להעלות וגם אני מפחד שאם אני יעשה את זה זה ישרוף לי את כל החלקים. אשמח אם מישהו יסביר לי... ואם זה באמת קשור למתח. תודה רבה וענקית מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by Stranger,

עשיתי OC לכרטיס שלי כפי שציינתי MX 400 עם 32MB. לא משהו רציני בכלל כי הכרטיס לא איפשר, העלתי את הליבה מ175 ל-201 ואת הזיכרונות מ-183 ל-205. עכשיו כאן מגיעה הבעיה שהעלתי את הליבה יותר (210) ואת הזכרונות ל-215 הכרטיס התחיל לעשות מלא קישקושים על המסך והמחשב ניתקע... עכשיו אני יודע שזה מכיוון שההמהרה היא כנראה יותר מדי בשביל הכרטיס. בקיצור השאלה היא האם זהו קצה גבול היכולת של הכרטיס באוברקלוק או שפשוט הוא התחמם יותר מדי וצריך לשדרג את הקירור שלו??

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  16. הצלחתי להגיע ל-430 אחרי שהעליתי את המתח של המעבד ל-1.418 (ב-1.400 הוא הצליח להעלות את חלונות אבל קרס כל הזמן). כל שאר המתחים בסטוק. הטמפ' של כל החלקים היא טובה בהחלט (הוספתי מאוורר 92מ"מ על הצ'יפסט עצמו - מאוד יעיל, ועוד 40מ"מ על הזכרונות). המחשב הצליח לעשות BOOT על באסים יותר גבוהים אבל לא הצליח להעלות חלונות. בגלל שהטמפרטורות טובות יש לי הרגשה שהעניין קשור למתחים. שיחקתי איתם אבל לא הצלחתי לייצב כי אני לא יודע מה חוסם אותי. אני לא יודע לאיזה חלק אני צריך להעלות את המתח, ובכמה. אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by KYSG,

Kingwin - Arctic Liquid Cooler - Self-Contained CPU and VGA Liquid Cooling System תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by AtomiX,

70 מעלות???????? הוא רותח כמו לא יודע מה.. מה עושים??? יש לי מערכת קירור מים.. אולי איזה בלוק?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by dan_dekel,

שלום, ברשותי מעבד E6600, צפו במפרט עם קירור TONIQ TOWER המעולה. במנוחה המעבדים על 27-30 מעלות - בEVEREST רשום למעבד - 34. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER 800MHZ 2GB. הלוח - Gigabyte 965PDS3. ביצעתי בעבר אוברקלוק לP4, ופה זה הרבה יותר מסובך, הרבה יותר אפשרויות, מכפלות ואני חושש להתעסק עם זה ללא עזרה מכם. צפיתי במדריכים לאוברקלוק למינהם אך בפועל, לא ספציפית על מערכת כמו שלי. אשמח לקצת עזרה ממישהו. אני לא רוצה לעשות אוברקלוק מטורף, אני שואף למינימום 3.0GHZ מבלי העלאת מתח. אם תוכלו לפרט את כל התהליך - מצויין - הבנתי שצריך לבטל את האפשרות של המעבד להוריד תמכפלה כשהוא לא בעומס... זה 1.... עריכה: מישהו ?

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by DS,

1. האם אוברקלוק מסכן את חיי המחשב וכרטיס המסך בהרבה אחוזים? 2.מהם המספרים המדויקים לאוברקלוק ל9550

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  21. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל אני לא יודע איך אתם יכולים להסביר לי?(לא הבנתי כלום מהמדריך)

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. שלום לכולם ! לפני כמה ימים באתי לעשות אובר קלוק לחבר שלי וניתקלתי בבעיה . המחשב שלו לא מזהה את לוח האם :s05: , יש לו מחשב מסוג HP PAVILION דגם :M7580n . ניסיתי ליראות באברסט ובאזור הלוח אם זה כותב לו לא ידוע, ניסיתי בעוד תוכנות וזה כותב אותו דבר. שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו , והוא אפילו לא יודע . מישהו יודע במה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by אדם לוי,

אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by Ivgi,

יש לי לוח K8NF-9 וזיכרונות A-Data. אם אני אשים קירור לזכרונות האלה, זה יעזור לי באוברקלוקינג? איזה סוג קירור יוכל להתאים לי? מבחינת ההתאמה יש ממש בעיה כי שני הסטיקים שעובדים ב Dual יושבים ממש קרוב. תודה כמו כן עוד שאלה: אם אני קונה Arctic silencer 6 אז קירור לזיכרונות דוגמת COOLERMASTER Little Cooler יתאימו ל 6600GT?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by eZra,

כנראה הסטפינג שנפלתי עליו לא הכי טוב בעולם, אני כבר יותר מחודשיים על אוברקלוק של 2500MHZ על 1.5V כשניסיתי להגיע ל2600 המחשב קרס לאחר כמה שעות של פריים, חשבתי לעלות וולטג' אבל עד כמה אני באמת יכול לעלות ואיזה כמות וולטג' מומלץ לא לעבור? ד"א בביוס אני הגדרתי 1.5V והCPUZ מראה 1.472 אולי גם לזה יש לכם תשובה, למה(: ? תודה רבה לכל מי שיעזור. ד"א המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ OCZ PC4000 Dual Channel Voltage eXtreme 500MHZ Gold edition Antec TruePower 2.0 550Watt DFI LP NF4 Ultra-D

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים