עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sasha V8,

שלום לכולם. "נפל" עלי מזגן יש 1או 2 כוח סוס חד-פזה , ואני רוצה לקרר בעזרתו את פנים המארז שלי. יש מישהו שניסה או בנה דבר דומה? , או לפחות שמע על ניסיון כזה? , אם כן יעזור לי מאוד.. כמובן אם יש למישהו טיפים , המלצות או ביקורות אני ישמח לשמוע... תודה רבה לעוזרים Sasha V8

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. amd 2500+ barton msi delta series k7n2 מאוורר אחד מאחורה מוציא אוויר, שנים מקדימה דוחפים. מאוורר והיטסינק סטנדרטים על המעבד (מה שקיבלתי עם המעבד) חוטים מסודרים פחות או יותר... טמפ': מעבד 44 רגוע, מאמץ 48 לוח : 44!!!! לפחות מה שהתוכנות אומרות... sandra... יש למישהו המלצה מיוחדת?? תקציב של 200 ש"ח... למעבד. ללוח... תגידו אתם מה לעשות... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Sickp,

היי :] אני צריך המלצה לקירור טוב במחיר של עד 150 שקל, מיועד לקירור המעבד E6400 שיעבור OC נחמד. עדיף שניתן יהיה לסובב אותו לכיוון החלק האחורי של המארז (למאורר שפולט אוויר החוצה) רעש לא מפריע לי יותר מידי, אני רגיל לקירור סטוק של הHD4850 שלי.. חריגה כלשהי לא באה בחשבון, בעיקר לא בגלל לMUGEN 2 כי אין מקום במארז! (לא מספיק רחב) תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Mr.positive,

מה אני צריך לעשות כדי לבדוק את הטמפ' במחשב שלי יש לי לוח אם DS4 מה השם של התוכנה?

5. Started by elipok,

יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by mulki,

שלום, אני קונה מחשב ובפורום אחר אמו לי שעדיף לי לקחת ATHLON 640 מאשר 645 ופשוט לעשות לו OC. (ההבדל במחיר בינהם הוא 100 ש"ח. או 20%). עכשיו הבנתי שOC יוצר בלאי, ולכן הייתי רוצה לדעת מה תהיה מידת הבלאי? תוך כמה זמן יהיה כבר נזק כזה למעבד שהוא לא יוכל להחזיק את השעון המקורי שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Vector13,

שאלה קצרה: האם זה לגיתימי שהמעבד שלי לא יתקרר כמו שצריך (כמעט ובכלל לא) אם צלעות הקירור שקיבלתי עם המעבד? כי זה מוזר, שבמצב סרק המעבד רץ על 50 - 60 (תלוי בטמפרטורה של החדר, וכמה זמן פעל) ובמעמץ 70 - 80, וזה לא מיתקרר כמעט ובכלל !, אלה אם אני מכבה אותו ... פרטים חשובים: Intel Pentium 4 3.0 Prescott GeForce 6600 GT AGP 128 Asus P5P800 Mainboard

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SharonSx,

אני מחפש קירור לזכרונות בסביבות 200 ש"ח... תודה,

9. שניהם TCCD/TCC5 כמו שאתם שמים לב הכוונה היא לסטיק אחד בודד של 512MB הדגמים המלאים: Mushkin Black Line 512MB 550MHz PC4400 מתחייבים לתזמונים של 2.5-4-4-7 ב 550MHz Corsair XMS PC3200C2 v4.2 400MHz מתחייבים לתזמונים של 2-3-3-6 ב 400MHz שניהם סביבות אותו מחיר (הבדל של 50 שקל) מי עדיף ולמה?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  10. איפה אני מוצא מאוור מחליף צבעים של 80MM? אני רוצה משהו בסביבות 50-70 ש"ח שקא כמובן.. תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by ofir38,

שלום,אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. אני כמעט בטוח.. אבל מה זה oc ומה זה עושה?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by Elite_Sniper,

נכנסתי לסטיקים וקראתי כמה מדריכים וסך הכול הבנתי שאני צריך לפני הכול לעשות שיפוץ פנימי של החלקים במחשב לסירקולציה טובה יותר פלוס לקנות קירור נוסף למארז(ולמעבד אני חושב גם) ולכרטיס מסך. הטמפרוטורות של המחשב במאמץ(אחרי חצי שעה בערך בקרייסיס, ואחרי זה גם הפעלתי גם את S&M לכמה דקות והיו בערך אותן תוצאות למעבד) לפי everest הן: http://img156.imageshack.us/img156/6255/temperature2ul4.jpg שמתי לב שהמעבד עובר את ה65 מעלות (הגיע גם ל71 בS&M) ובסטיקי היה רשום שהטמפרטורה המומלצת היא 65 מעלות לפנטיום D המתיישן שלי. אני צריך המלצות לקירור למחשב עד 250-300 כולל הכול(משחה טרמית אם צריך, קירור לכרטיס מסך, מארז, מעבד וכו). אני רוצה קירור די שקט(אני לא מתכנן אוברקלוק רצחני). מפרט בצ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם זה תלוי באופןן חיבור לספק או שיש תוכנה ששולטת ?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Prophecy,

אפשר להשיג בלוק לקירור מים לA64? זה אותו בלוק כמו של Athlon XP? הסתכלתי בEMP, כבר הרבה זמן לא ראיתי שם עדכון, אני רואה את The Byter גולש כאן בפורומים אבל באתר לא מצאתי מילה על A64. אילו ערכות מושלמות של קירור מים מומלצות? כמה שיותר ביצועים ביחס למחיר. (דברו מספרים )

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. Started by Dany_74Q,

שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני רוצה לתרום כמה שיותר בינתיים אני יתחיל עם הOC שלי ברגע זה. התחלתי עם E8400 על STOCK כמובן עם קירור V1 של THERMALTAKE,התחלתי להתעסק בזה שעות לאחר הוצאות סוללה אינספוריות ושינויים במערכת על מנת לייצב אותה יותר ויותר הגעתי לתוצאה (מרשימה לדעתי) של 4.5GHZ התוצאות לפניכם: http://img365.imageshack.us/img365/3226/untitledxa8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/9732/untitled3de9.jpg (המעלות לאחר 10 דקות של OCCT,בכל מקרה תוכלו לראות בתוכנה קצת יותר למעטה את שיא המעלות) ב3DMARK קיבלתי 19750+- ושכחתי לצלם את זה בכל מקרה אני חושב שהמעבד עשה את שלו (ד.א התחלתי מתוצאה של14400 ב3DMARK ובSUPER PI מ16 שניות) בכל מקרה זה עוד כלום בקרוב אקנה את הB…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by FatallChill,

ראיתי המון פעמים בפורום אנשים שכותבים שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם מישהו יכול להסביר לי מזה (עברתי על המדריכים ולא מצאים)

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV OUT פעם עשיתי OC ממש קטן לכרטיס מסך שלי בעזרת התוכנה V-TUNER נדמה לי שהייתה כלולה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. אבל מאז שאני התקנתי את הגירסה החדשה של הדרייבר, CATALIST 4.7, אני לא מצליח למצוא את התוכנה הזאת. אז רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שבה אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך (ושתהיה טובה) או אם אני יכול להוריד מאיפה שהוא את התוכנה V-TUNER בעצמה? ולעשות איתה OC

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. שיחקתי קצת עם המערכת ב-5 שעות האחרונות והגעתי בינתיים עד HTT - 264MHz יציב SuperPI 16M ועכשיו בבדיקה של Prime95 ו S&M מכפלה - סטוק (8) אין אפשרות לשנות (אימייל נשלח לאפוקס) תדר מעבד - 2112MHz תזמונים - 2.5-3-3-7 הגעתי עם 2-3-3-7 עד 240 יציב Prime95 ו S&M כמובן הכל ב 1T, יחס 1:1 הרכיבים: המעבד הוא AMD Sempron 2800+ S-754 64Bit דגם SDA2800AIO3BX סטפינג LBBWE 0534GPEW על מתח סטוק מקורר ע"י BigTyphoon (טמפ' 35 מעלות ב S&M) הלוח הוא של חברת EPoX דגם EP-8NPAJ צ'יפסט nF4 4x, עד 3.2V לזכרונות צ'יפסט על מתח סטוק הזכרון הוא סטיק בודד של Mushkin Black Line 512MB 550MHz חדש, הגיע השבוע ממושקין העולמית הצ'יפים הם כמובן New TCCD עובד על מתח 2.9V ולסיום פר…

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by vic1234,

יש לי פרסקוט 3GHZ במנוחה הטמפ' על 45 למשל עכשיו ששום דבר לא פועל ובמעמץ עם התוכנה S&M הכי הרבה שהגיעה זה היה 65 מתכנן OC תקציב 200-300 כמה שפחות יותר טוב אה שכחתי להזכיר שניקיתי אבק לא החלפתי משחה אבל לא משנה אני רוצה קירור יותר טוב בשביל OC

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by iib,

לפי הבנתי מקצת כריאה בכמה פורמים בחו"ל AMD החליטו לעשות מן חריצים בין השערים ובכן... דרך העיפרון והעט עיפרון לא פועלות מן הסתם כי אי אפשר להגיע לעומק התעלה. עד עכשיו לא נראה לי שמישהו הצליח במיוחד בלפצח את המעבד הזה מה שבטוח זה ידרוש יותר מעט עיפרון וחוד 0.5... אה... האתלון XP הוא אובר קלוקר די טוב אפשר לקחת Xp 1800+ ולעשות לו אובר קלוקינג עד ל 1.8 גיגה (270 מגה הרץ יותר) וזאת בלי לשחרר את הנעילה של המכפל רק עם שינוי ה FSB ל 256 (זה רץ יציב) הבעיה היחידה - התחממות של משהו כמה מעולות 6-10 לא זוכר את המספרים המדויקים... צריך להזריק לליבה 2 ואלט ויותר כדי לעשות את זה! מזל ש AMD יחליפו בסוף הרבע הראשון של שנה הבאה את תהליך היצור ל 0.13 אחרת לא נראה לי שהם יגיעו הרבה יותר …

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by _BooM_,

מעבד די ישן - Intel 2.4. כרטיס מסך - R9600. מחפש קירור שקט, חשוב מאוד שיהיה שקט. תקציב? מחיר הגיוני ולא יקר (אין הגבלה מיוחדת).

• 10 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by composite,

אני מחפש גוף קירור חדש ל- 6800GT AGP שברשותי (הקירור סטוק רועש כמו מסור, וגם לא מקרר מי יודע מה). לאחר קצת חיפושים, מצאתי את ה- VF900-CU שנראה טוב, ומדורג גבוה ב- SPCR. חשוב לי שיהיה קריר ושקט, ויותר מזה אפילו - שיהיה קל להרכבה, לא גדול מדי ולא מסורבל. חשוב שיתאים בקלות ל- 6800GT AGP, שיושב על ה- MSI K8N Neo2 Platinum, בתוך המארז הזה: אז רציתי לדעת אם הוא בשבילי, או לחשוב על משהו אחר (ואם זה כך - אז אשמח להמלצות). תודה

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אני בקשה צריך קירור למעבד הבא: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Name : P4P (Prescott) Pentium 4E 90nm 2.8-3.8GHz 1.25-1.40V Socket/Slot PGA 478 תודה! אני אישית חשבתי על http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0092silent775/cl-p0092silent775.htm אבל לא יודע אם הוא מתאים!

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by shmulikg,

מה הכוונה שכשאומרים בדביק של טמפ' ממומלצות ש P4 NORTHWOOD לא צריך לעבור את 45 במאמץ עכשיו השאלה שלי היא כמה אחוזים של מאמץ כי כשאני מריץ 2 PRIME 95 הוא על מעלות-50 ( שימוש100%)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. זה טוב? צריך משהו אחר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.