עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מעוניין להוסיף פאנל שליטה על המאוררים ,הצורך הוא בעיקר לשקט (מתי שלא ב OC לתצוגה של טמפ' וכ'). יש לי 3 מאוררי SCYTHE 120MM, 2 בחזית ועוד אחד מאחורה . עוד שני 92 מ"מ של AC מאחורי הHDD ואחד בגג המארז. יתר המפרט בפרופיל שלי . חשבתי על : Scythe Kama Meter 5.25" Fan Controller אודה להמלצה והסבר לעניין הקירור למעבד- האם זה שולט גם עליו? מה בדבר יתר חמשת המאוררים האם יש אפשרות לשלוט גם עליהם (בזוגות)? לגבי צג הטמפ-האם זה מציג טמפרטורה רק של המעבד הוא גם של הצ'יפסט? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. יש לי לוח אם intel eatonville d915gev pci-e

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס מסך 9800PRO 256bit 128mb של CONNECT3D בדקתי ואפשר לקנות לו שני SILENCER Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Arctic-Cooling ATI Silencer 1 מה עדיף ??? (שניהם מתאימים ?) ואולי בכלל מומלץ משהו אחר

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by drbrain,

שלום אני קונה מערכת חדשה עם 6600 קירור סטוק ללא OC מה אתם ממליצים להשתמש בקירור סטוק או משהוא יותר טוב האם הקירור הסטוק לא שווה בקיץ החם שלנו אגב כרטיס מסך של BFG OC2 - שוב אותה בעיה האם הקירור שבא איתו מספיק טוב?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by davidbr,

אני בקרוב רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי שיכניס אוויר. יש לי אחד למעלה מאחורה במארז שמוציא אוויר. אין לי מקום במארז לעוד אחד חוץ מזה שאני אוסיף עכשיו ככה שאני רוצה שהוא יעשה את העבודה. מדובר במארז mini tower. הטמפ' לא יותר מידי גבוהה. איזה מאוורר כדי לי לקנות?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  6. וזה dfi lanparty ultra-d אמ אני לא טועה. עד 350 ככה.. אוויר.. לoc בשילוב עם g.skill 4400 ועוד שאלה: אני רוצה לקנות מארז וספק עד 800 שקל בערך,חשוב שהמארז יקרר והספק יספיק לoc .. תודה לכם !

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by AloN(-)KiLLeR,

נשרף לי מאוורר עליון עם LED שקבילתי עם המארז Transformer/ אחרי המלצת lemonhead קניתי את המאווורר בגרסא שרק מוציאה אוויר Acrtic Cooling 8mm AF08-360089 1500RPM המאורר שהיה קודם שנשרף, התחבר בכבל לחיבור של 4 פינים, מהחיבור הזה יצא חיבור נוסף ל4 פינים והחיבור הזה התחבר ללוח אם. חיברתי את המאוורר החדש לחריץ על הלוח אם שנקרא Fan 2 בחיבור ישיר שבא עם המאוורר של 3 פינים. (קודם לכן ניתקתי את הכבל של המאוורר ביג טייפון שהיה מחובר אליו ואין לי שמץ של מושג למה- חיברתי אותו לחיבור של CPU FAN). האם חיברתי נכון? אין צורך להגדיר משהו בביוס? פתחתי את המחשב, ומהאוורר החדש מסתובב נורא לאט, אמנם אין רעש אבל הוא כמעט ולא מוציא אוויר. קנייתי מאוורר נוסף 120MM של Arctic cooler שגם מוציא וגם מכ…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

עד כמה המאורר שקט? האם לא ניתן לשמוע אותו במארז סגור ? , או שהוא נשמע אבל חלש (אם לא מתמקדים לא שמים לב) ? , שומעים אותו בבירור אבל ניתן להתעלם ? , או שהוא קצת מציק ? תודה.

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  9. אהלן חברה יש לי מחשב דיי חדש אני חושב שהוא אצלי משהו כמו ארבעה חודשים. עכשיו המאוור שלו התחיל לעשות רעש נורא חזק כמו איזה טרקטור עכשיו הייתי בחנות והוא ניקה לי את המחשב ואמר עם הבעיה תחזור תבוא יום ראשון נחליף לך.. אז המחשב לא הפסיק לעשות רעש אז אני צריך המלצה למאוור טוב שלא ירעיש לי ושלא ייהרס אחרי כמה חודשים... הנה המפרט שלי: מעבד אינטל 6300 זיכרון 512X2 667MHZ של חברת סאון או משהו כזה כ. מסך GeForce 7600 GT 256 MB לוח אם MSI 965 והספק כח אין לי מושג איזה חברה אבל זה גאנר כי זה שמכר לי אותו אמר זה ספק טוב ובינתיים הוא לא עושה בעיות אני לא יודע מה החברה אבל זה 400W אז איזה מאורר הכי מתאים למפרט כזה? (המחיר לא משנה אבל שלא יהיה הכי יקר שיש) ועוד בעיה שהמחשב עושה שאין לי…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. בוקר טוב!! קניתי כרטיס חדש ויש לי שתי שאלות 1-מה הטמפ במנוחה ובמאמץ המומלצות של הכרטיס? 2-ראיתי בדרייבר שהמאוורר של הכרטיס על 38 אחוז תגידו,זה אמור להיות ככה?,זה לא איטי מידי? תודה ויום טוב! ליאור

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריטים הבאים שאני רוצה להתמקד בהם אלו ספק הכח והמאוור של המארז (8 מ"מ): מחפש את עזרתכם: 1. החלפת ספק הכח בספק שקט. מהי המלצתכם? 2. מאוורר 80 מ"מ שקט. יעצו לי בפורום אחר לגבי ספק SEASONIC SII 430W. האם גם אתם בעד? תודה.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  12. שלום לכל חבריי הפורום יש לי מארז (לא מצאתי את השם,אבל אני מאמין שהתיאור יסביר) זה עם הידית הנפוץ. 1.מקום למאורר בכניסת המארז,מתחת לכוננים הקשיחים. 2. שני מקומות למאווררים מתחת לספק. 3.אחד למעלה איפה שהידית. איך להגיד אותם מה יכניס אוויר ומה יוציא? איזה מאוורים כדי לקנות? יש חברות מיוחדות מומלצות? כל מקום של 80 ממ מתאים ל120? תודה.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  13. היי לכולם קניתי היום מחשב מ KSP וצצו לי כמה שאלות ששחכתי לשאול 1) האם יש כרטיס רשת מובנה 2)האם יש כרטיס קול מובנה 3)האם אפשר לעשות אוברקלוק לרכיבים במחשב? ואם כן לאילו רכיבים ולאיזה רמה אני יכול להגיע בכל רכיב שאפשר לעשות לו אוברקלוק זהו המפרט: (אשמח לשמוע תגובות לגביו) מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1 740 740 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 1 565 565 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Elixir 2 280 560 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ Radeon X1600 Pro 256MB, DVI, PCI-E 1 690 690 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 410…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. המעבד הוא - E8400 עם קירור סטוק במארז יש 3 מאוררים: קידמי,אחורי ובדלת המארז חופפ למאוור של המעבד. יש הצעות לשיפור?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. Started by predator_008,

יש לי ביוס CMOS זיכרונות DDR400 512*2 תיזונים 2.5-3-3-6-1T אני לא יודע כמה המחלק לא יודע איך בודקים מי שיודע איך לעזור לי???? אני רוצה לשנות את המחלקים שלהם כדי להגיע קצת יותר עם המעבד אם צריך משהו נוסף אני יוסיף תודה מראש. predator_008

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by Yogev20,

שלום חברים!!!!!! שאלה: בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 47 בEVEREST ובתוכנות נוספות הטמפרטורה במנוחה 57 יש הבדל ברור של 10 מעלות!!! מהי הטמפרטורה הנכונה ??

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  17. יש חיה כזאת? הרעש של הTRANSFORMER עולה על העצבים לפעמים ואני מעוניין להשאיר מאווררים עם לדים כי זה חלק מהקטע במארז תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by seladlev,

שלום חברים אני חדש מאוד מאוד בעסק האוברקלוק רציתי לדעת אם אפשרי (ואם כן אז איך) אני ממהיר את המחשב הבא: amd am2 6000+ motherboard MSI K9N NEO V3 FULL ATX קירור : spire

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. טוב אז כמו שהבנתם זה מה שיש לי,מה לעשות זה מה יש. עכשיו עשיתי טיפה OC לכרטיס עם ריוה טיונר הגעתי ל: memory- 279.0 core clock- 249.8 עכשיו...רציתי לדעת האם יש אפשרול להגיע יותר כי לא ניסיתי יותר מזה. עד כמה בערך זה כבר נחשב טוב ועדיין לא מסוכן. האם זה מסכן את הכרטיס ומוריד מה"חיים" שלו. מה התוצאות שלכם לאותו כרטיס למי שעשה. האם יש דרך לבדוק אם הכרטיס עדיין פסדר כל זמן. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. תסתכלו בתמונה המצורפת, מה לדעתכם אני צריך לעלות וכמה? אני לא מבין כ"כ באוברקלוק לכרטיסי מסך, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by Genom_g,

סוף סוף אחרי שקניתי את הקירור של הזלמן עשיתי OC וקיבלתי ב- 3DMARK 05 6250 נקודות שזה המון והייתי מאוד שמח לראות שזה שיפר את הניקוד באיזה 1200 נקודות שיפור אדיר רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה והאם כדי לי להמשיך את ה OC דרך אגב אני יכול יותר ממה שעשיתי

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by mostwanted,

אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלי נמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIO ואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by CraXeD,

קניתי מארז חדש וקירור חדש ביקורות או עצות NZXT Tempest Thermaltek Bigwater 745i Corsair 550VX SLI PSU Asus P-5K3 SLI MOBO Intel e8400 @ 4Ghz 2x Nvidia 9600 GT 2x1GB DDR3 OCZ GOLD 500GB Seagate 32MB Cache 160 Maxtor 16 MB Cache WD 80GB 16MB Cache תמונה :

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

אני עם GB ולא מצליח לעבור את ה-OC.הוא נותן לי הודעה של משהו על דרייברים.ב-RIVA אני מרגיש שאפשר יותר וראיתי שיש בביוס עוד אפשרויות לעשות OC לכרטיס.יש העלאת מתח לחריץ ה-PCX,יש אפשרות להעלות את התדר,ואפשרות לבוסטר(או משהו דומה). השאלה היא האם ב-RIVA אני ב-TOP?אי אפשר להעלות בדרך נוספת עוד?(אני לא רוצה לעשות MOD). ןהאם יש נניח אפשרות להוריד מהליבה ולהעלות בזיכרונות או הפוך?מה עדיף/כדאי?. תודה.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  25. הזמנתי היום מחשב, עם Thermalright XP-120 ו-DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard מספר שאלות: 1. האם צריך להוסיף מאוורר לקירור הזה(לא הבנתי עם מה הוא מגיע, מה יש באריזה?) 2. האם הקירור הזה נכנס חלק בלוח האם ללא גזילת סלוטים למינהם(אני מדבר על הגודל, לא על השליטה על המהירות) 3. האם יש דרך, שהמחשב עצמו ישלוט על המהירות של המאוורר בהתאם לחום הנפלט או לפי שעות?(בוקר-ערב -> מקסימום, ערב-בוקר -> מינימום - לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.