עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tom123,

האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=799&catcode=271 יספיק למפרט הבא P4 2.4 לוח אם חה חה... הארד דיסק אחד 5 מאווררי לדים CD וצורב

2. Started by darklight,

בביוס יש פרמטר שנקרא auto voltege שעושה אופטימיזה של המתח למעבד במידה ונעשה אוברקלוק. אם אני מבטל את זה יש אזהרה שקופצת בתפריט "שאין אופטימיזה של המתח למעבד". אז הפעלתי את זה, האם זה נחוץ וכדאי להפעיל את האופציה הזו או פשוט להעדיף הגדרה ידנית של המתח למעבד? המעבד הוא Q6600 G0 והלוח אם הוא P35-DS3L תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by sandra,

אני צריך גוף קירור למעבד AMD ATHLON 64 אם אפשר תוסיפו קישור או תמונה איך שבא לכם.

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  4. יש לי כרטיס X1950PRO של גיגה בייט מגיע עם קירור של זלמן. שום תוכנה אינו מזהה את טמפ הכרטיס עוד מישהו נתקל בתופעה זו? יש סיכוי שאין חיישן? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by AndreY`,

אוקי אז במדריך כתוב רק לעלות את השעון כל פעם ב-5 אז הOC הזה טוב? או שלא הייתי אמור לעלות משו? תודה מראש. 50 מעלות במנוחה עכשיו.. [ככה גם היה לפי הOC]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. שלום, המאוורר שעל המעבד, אמור לדחוף אליו אוויר או להוציא ממנו? תודה על העזרה, אורן

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by Stranger,

עשיתי OC לכרטיס שלי כפי שציינתי MX 400 עם 32MB. לא משהו רציני בכלל כי הכרטיס לא איפשר, העלתי את הליבה מ175 ל-201 ואת הזיכרונות מ-183 ל-205. עכשיו כאן מגיעה הבעיה שהעלתי את הליבה יותר (210) ואת הזכרונות ל-215 הכרטיס התחיל לעשות מלא קישקושים על המסך והמחשב ניתקע... עכשיו אני יודע שזה מכיוון שההמהרה היא כנראה יותר מדי בשביל הכרטיס. בקיצור השאלה היא האם זהו קצה גבול היכולת של הכרטיס באוברקלוק או שפשוט הוא התחמם יותר מדי וצריך לשדרג את הקירור שלו??

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  8. מה אתם אומרים יש לי 40 של ווסטרן 7200 8 קאש יש טעם לקרר אותו ..הוא מתחמם בצורה מפחידה אבל לפי מה שידוע לי לא יתן בביצועי הארדיסק קירור כלשהו.. מה אתם אומרים להשים פשוט מאוורר 120 מילימטר למסילה במולקס של ה5 וולט וזהו...? ? :

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

אוקי אומנם אין לי צורך בזה במיוחד מבחינת טמפ' למרות שאני רואה עליה לאחרונה מכל דבר קטן המחשב מגיע ל45 טמפ' אבל זה עדיין לא מצדיק קניה של קירור למעבד.. אבל הסיבה האמיתית היא הרעש, רעש מטריף חודר לתוך ראשי ואני מוצא את עצמי בולע כדורים נגד כאבי ראש כמו מסטיקי אבטיח.. =\ אוקי אז ככה.. 1. התקציב הוא 150 ש"ח, אפשרות לחריגה קטנה. 2. צריך שיש לו לדים עלמנת לעצב את המארז. 3. שיהיה שקט הכי חשוב. 4. שיתן את התמורה של הכסף. =] תודה. ויש עדיפות גדולה למאוורר שבא עם משחת טרמית

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by udi,

יש לי כרטיס מסך GIGABITE RADOEN 9700 PRO 128 לפני כשבוע המאוור שעליו אפסיק לעבוד בעיה נוספת הוא נקנה בחול ובכך שאני לא יכול להחזיר אותו לחנות ולקבל חדש למרות שהוא מקורי השאלה שלי היא האם משהוא מכיר חנות אשר מוכרת מאוורים שתואמים לכרטיס { הרי יש לזה צורה מיוחדת} חברים המליצו לי 2 דברים אחד: לנסות ולהחליף את כל גוף הקירור בגוף אחר שתיים : לשלוח לחברת " ATI " אימייל ולספר להם על הבעיה והם ישלוח לי אחד חדש או יפנו אותי לגורם מורשה בארץ הבעיה זה לוקח הרבה מאוד זמן האם למשהוא יש המלצה אחרת או דרך אחרת לתקן או להחליף את הכרטיס תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by saaar3,

יש לי בעיה שבזמן הרצת משחק (כל משחק-חדש יחסית) על הגדרות גבוהות לאחר כמה דקות המסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר,אך עדיין יש צליל והמחשב כביכול דולק. (בכמה דקות משחק הזה המשחק פועל חלק לגמרי!!) כבר אמרו לעדכן דריברים לכרטיס שלי (ATI X1950 PRO 512MB) וכך עשיתי אך עדיין זה קורה. ומה שמצחיק הוא שגם כאני עושה אוברקלוק אוטומטי דרך הדריבר של הכרטיס, באמצע האוברקלוק הוא מתחמם (בערך 88 מעלות) ואז קורה אותו דבר כמו שקורה עם המשחקים, המסך כבה אך המחשב עדיין דולק. אני ממש לא מבין איפה הבעיה?! (המסך שלי 22 אינ'ץ של LG)

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. הבנתי שאם אני מוריד אותה אז הלכה האחריות.. אבל אם אני לא מוריד זה פוגע בביצועים של הפיזור חום. מה לעשות ??? ועוד שאלה.. יש לי קירור סטוק של אינטל ל 775 פנטיום D 920 עכשיו על איזה מהירות המאוור אמור להסתובב?? הוא כל הזמן עבד לי בערך על 2400 פלוס מינוס עכשיו הוא עובד על 2986 סיבובים לדקה מה הטווח שלו??

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by TheGame,

שלום לכם : אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור למחשב ... שתהיה טובה ותקרר טוב עכשיו המערכת קירור צריכה להתאים לחלקים של המחשב ? או שמערכת קירור אפשר לחבר לכל מחשב ולא משנה החלקים והיא תתאים ? עפ"י מה בוחרים מערכת קירור ? התקציב הוא 150 ש"ח ... אפשרות לחריגה קלה תודה !

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by tront,

יש לי לוח אם ga-k8nf-9 מעבד אטלון 64 3000+ סוקט 939 כרגע הוא עובד במהירות FSB 200*9 אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למהירות הכי גבוהה שאפשר איזה קירור אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by RonTwins,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנת אוברקלוק מובנת ונוחה,חוץ מהClocken. למה לא בביוס? כי אני לא רוצה בביוס מסיבות פרטיות.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by amirx19,

מה הFSB שאפשר להגיע אליו ללא העלאת מתחים?הצלחתי להגיע ל413 מעבר לזה המחשב לא נדלק.ספק של אנרמקס 420W.הלוח מעודכן לביוס שתומך 1333.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by go_go,

לכל מי שמתעניין בנושא קרור גז, מצ"ב ביקורת על מערכת prometia mach 2 gt http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1793

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by dddddd,

אז ככה רציתי לדעת העם המארז שלי טוב מבחינת אוורור וכל אלה ‏HEC Compucase CI-6A21 ובנוסף רציתי 2 מאווררים הכי חזקים שיש אבל שגם יהיו שקטים עדיך 120MM תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by SuperStyle,

VMODE הדבר היחדי שאני יודע עליו זה שזה מעלה מתחים למטרת OC טובה יותר. אבל איך עושים את זה?צריך להתעסק אם הכרטיס או משהוא? או שעושים את זה אם תוכנה? ולא פשוט יותר לעדכון ביוס ?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  20. אם קרטיס המסך ישרף מאוברקלוק ועדיין הוא באחריות ואני הולך לחברה כדי להבדיל אותו האם הם יכולים לדעת שהוא נשרף מאוברקלוק ???

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by ras81,

יש לי מעבד AMD 64 3000 ולוח אם + EPOX 8KDA האם המעבד חם מידי, יש להדגיש כי אני לא הפעלתי משהו מיוחד רק גלישה באינטרנט . (הטמפ' נעה בין 44-48 מעלות) 8/12/2004 12:01:08 AM - System FAN:1506, CPU FAN:3068, Power FAN:2766, System Temp:30, CPU Temp:48, VCORE:1552, VAGP:1504, Chipset(V):1616, +5V:5049, VDIMM:2720, BATT:3120, 5VSB:5076, 1092261668

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Mr.positive,

טוב אז שלום אני רוצה לדעת איזה קירור כדי לי לקנות זה מפרט שלי :מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк עכשיו אני לי יודע מה לקנות קירור מים או רגיל מבקש עזרה והמלצה אם זה מים אז התקציב עד 1400 שקל ואם זה רגיל אז רק למעבד בשביל אוברקלוקינג בתקציב של עד 500 שקל תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by shibby15,

מדובר בגרסת האקטרים ם זכרונות 1 NS ממה שאני יודע. המהירויות מהמפעל הן 590/900, ויותר מ20 MHZ אני לא יכול לתת כי מתחילים ארטיפקטים... הטמ"פ הן משהו באיזור ה 45-50 מנוחה ו 65-75 עומס הכל לפי ATI TOOL יש עצות או הצעות?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by aracer,

בעיקרון השאלות זה לידע ובנתיים לא כדי לעשות.. מה הגבול בOC זה רק לפי החום? מה המעבד הטוב ביותר לOC? ובדרך כלל בכמה אנשים מעלים את המהירות?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by eran256,

תקציב עד 150 רצוי פחות ac freezer 7 pro יחזיק יציב?? תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים