עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ynets14,

פרטי המערכת שלי i5 4670 +ac rev 2 freezer pro h87 gigabyte hd3 kingston 8gb/1300 mhz ddr3 hyperx gtx760 gigabyte sea sonic 500W windows 7 64bit הגדרתי את הביוס לפי המדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/Haswell_Overclocking_Part_1 להגדרות האלו נקבע תדר מעבד של 4.2Ghz עם מתח ליבה של 1.25v נקבע שכל הליבות יחלקו את אותה המכפלה נקבע תדר קאש של 3.9Ghz עם מתח של 1.15v נקבע ערך LLC לגבוה ביותר או האחד לפני הגבוה ביותר נבטל מנגנוני חסכון בחשמל נשאיר את תדר הזיכרון על ערך JEDEC ללא פרופיל XMp וכשאני מריץ את OCCT,cpu z אני מגלה שזה עדיין 3.40GHz ובמאמץ זה עולה ל3.60GHz מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. אני לא מבין תדבר הזה מה לעזאזל יוצר ההמהרה הזאת?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  3. איך אני גורם להם להישאר על ה-ram בלי שום דבק,האם המשחה הטרמית עצמה תחזיק אותם???כי ממש חסר לי תקציב לדבק הזה וגם שמעתי שהאחריות מבוטלת עם הם רואים ששמת סינק על הזכרון...? אז יש איזושהי דרך אחרת?כמו שאמרתי סתם לשים משחה טרמית ואולי בגלל המשקל של הסינקים זה יחזיק אותם

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  4. Started by redti,

אהלן יש לי מעבד פנטיום 4 533 FSB והמאורר שלו עושה איזה 1200-1300 סיבובים לדקה כל משחק שאני משחק הוא עולה ל60 מעלות ואני חושב שזה ממש פוגע בביצועים.. אני רוצה שתיתנו לי בבקשה קישור למאורר באתר הזה : www.ksp.co.il שישאיר לי את המעבד גם במאמץ על מקסימום 32-33 מעלות בטווח מחירים של 80-150

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by motorishta,

ערב טוב. ברצוני לדעת מה הטמפרטורה הנורמאלית לכרטיס מסך הנ"ל כאשר מדובר במאמץ ובמנוחה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. היי לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתכנן לבנות מארז פירמידלי,שבתוכו יהיה גם קירור מים וגם קירור אוויר. במידה ואני ממקם מאוורר 120 מ"מ בכל אחת מהצלעות של הפירמידה (למטה,באזור שבו אני מתכנן את ההארד-דיסקים),שמכניסים אוויר קר פנימה,ומאוורר 120 מ"מ של הרדיאטור של קירור המים,שיישב למעלה ויינוק אוויר חם החוצה - האם סירקולציית האוויר במארז תהיה טובה? לגבי לוח אם וכרטיס מסך - הם יישבו בתחתית שעליה תולבש הפירמידה,ויקוררו ע"י קירור מים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  7. בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  8. Started by idofr,

היייייייייי אנשים הרבה זמן לא דיברנו טוב שמעו יש לי P3 SLOT1 (אני חושב שזה SLOT1 זה האלה שהם כרטיס) בקיצור זה אחד מהאלה עם הקירור בגודל בית עליהם (כאילו הקירור ממש על כול המעבד ובמיקרה הטוב אפשר לראות איזה מ"מ מהלוח של המעבד) אז בקיצור יש איזה דרך לפתוח לו את הנעילה בלי להתחיל להתעסק עם להוריד את הגוף קירור שלו ודבקים וכול הזבל הזה?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by kipi25,

אהלן, לחבר שלי יש מעבד D920 + קירור סטוק, ללא O.C. האם זה הגיוני שהמעבד לאחר כמה רגעים מגיע לטמפ' של 50 מעלות, במנוחה וללא שום מאמץ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by Polonian,

לוח האם שלי נעול ולכן לא ניתן לשנות דרך הביוס את המחלקים והמתחים לרכיבים השונים במחשב. אשמח אם מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמסוגלת לבצע את הפעולות האלה תודה לעוזרים וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  11. שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה

12. Started by danielzy,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני רואה בהמון ביקורות שהם משתמשים בתוכנה של אינטל או MSI ל OC ולאו דווקא כמו ימים עברו דרך הביוס... יש עדיפות כלשהי לאחת השיטות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אודה לרעיונות כיצד למקמו טוב ללא תזוזות באמצע הסוניק ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by maxi,

האם 28 מעלות ללוח אם זה טוב? הלוח הוא A7V266 E של ASUS ?? ???

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by hag911,

למישהו יש אולי את הלוח הזה ? ההגדרות של הביוס קשים להבנה בגלל שיש המון המון הגדרות שונות ואולי מישהו יוכל להסביר לי תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. לפי מה שאני יודע לכל P4, לפחות לחדשים יש היטסינק מאלומיניום, האם להסירו בזמן מרחית משחה טרמית ? האם יש בזה סיכון ? עוד שאלה קטנה, האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית של ZALMAN שמגיעה עם ה CNPS7000 CU או לקנות AS3 ? תודה רבה. נ.ב כרגיל הסניליות שלי יוצאת מכל החורים, לא שאלתי את מה שרציתי ככה... האם למרוח על הסינק או על הליבה? האם להסיר לגמריי את הסינק לאחר המריחה על הליבה (במקרה ש...)? או האם למרוח על הליבה ולהחזיר את הסינק ? או אולי בכלל למרוח על שניהם ? אני מבולבל לגמריי, ד"א, כן, קראתי את המדריך אבל הוא לא עונה לי על השאלות האלה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by Maxx,

יש לי V6 CU והוא מאוד רועש. ניסיתי להקטין לו את המתח אבל לא ממש עוזר. אני רוצה להחליף את המאוור לשקט יותר (היט סינק נראה לי שאני משאיר) מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by avishalev2,

שלום אני הגברתי את מהירות המאוררים שלי ל-15 מתוך 16 מבחינה של מהירות וביצועים המאווררים שלי הם 80 על 80 מפלסטיק לא מטיטניום של לא יודע איזו חברה( חוץ מהמאוורר של המעבד שהוא כן מטיטניום) והשאלה לא מתייחסת למאוורר שעל המעבד

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by AcidBurns,

יש מצב לקבל מדריך שיסביר מה זה אובר קלוקינג ועל מערכות קירור ועד כמה ההתקנה שלהם מסובכת ועל הסוגים שלהם ומה ההבדלים והכל..משו מסודר ויפה כזה..? תודה מראש AcidBurns

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by lompy,

אני יודע שכשמעלים FSB אז אוטומטית מהירות הזיכרונות עולים גם ולכן יש להישתמש במחלקים האם קימיים לוחות שעושים את זה אוטומטית כלומר משאירים את מיהירות הזכרונות כמו שהיא למרות שמעלים FSB? הסיבה שאני שואל היא שראיתי ב-KSP את ABIT AB9 הוא יחסית זול ללוחות שיש היום והוא מאפשר OC מצד שני חפרתי את ה-manual ואין שם כלום על על מחלקים או תיזמונים,פשוט כלום זה נראה לכם הגיוני?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by Wormy,

איזה קירור עדיף למעבד i5 760? בעיקרון חשבתי על 4 פתרונות אפשריים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=103 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1195 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=247 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1378 או שאולי יש אפשרות אחרת בטווח מחירים זהה?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  22. גם במנוחה וגם בעומס

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by IME3,

אין לי בעיה לעשות אוברקלוק וכבר הגעתי לפתרונות מוצלחים בדרך בכלל אני אשתמש ב X.M.P וככה הזכרונות 1600 עובדים ומנוצלים כמו שצריך וה מעבד קופץ ל 2800 אבל אני גם אוהב לשים בביוס את הכל על AUTO ואז בוינדוס התוכנה של אסוס אפשר להשתמש בה והיא יודעת לעשות אוברקלוק דינמי ולהשתמש רק במכפלה של 12 עם מהירות בסביבות 1500 מגה הרץ ושפותחים איזה משחק זה לבד קופץ למכפלה 21 עם מהירות סביבות 2800 אבל מה גם אחרי הקפיצה ל 2800 הזכרונות נשארים לעמוד על 520 בזמן שהם צריכים לשבת על 800 יש איזה אופציה שהיא עדיין אשתמש במצב אוטומטי של אסוס אבל שהזכרונות ישבו כל הזמן על 800 במקום ה 500 הזה ? אפשר לראות בתמונות שגם בזמן מכפלה של 12 וגם של 21 הזכרונות נשארים ב 520 אם היה עומד על 800 היה אידיאל…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by noambaum,

לינק למוצר: http://www.thermaltake.com/product/chassis/misc/icage/a2309.htm עולה בארץ 93 ש"ח. אני מתעניין לגביו,אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אני אשמח להכיר :-)

• 2 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.