אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, הטמפרטוטרות הבאות הן אחרי הפעלה ממצב של מנוחה מלאה. המחשב לא עבר OC, קירור סטוק, 2 מאווררים אחוריים של 80CM. http://img219.imageshack.us/i/unledmkb.jpg/ מה יכולות להיות הסיבות לכך? אציין שבמהלך משחקים זה לא יורד מ100.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להעלות את מהירות השעון של המעבד הנ"ל לסביבות ה 3.0GHZ איזה קירור מומלץ.התקציב הוא עד מינימלי,כלומר עד 130 שח עדיף כמה שיותר זול הלוח שלי הוא gigabyte 965p-ds3 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. יצאתי קצת מהלופ בשנה וחצי האחרונה ואני קורא במרץ על קרור שיתאים ל2600K בהמהרה לתדר של 4.6 עד 4.8 (אם יהיה מזל). אני לא מחפש להוציא יותר מידי כסף וחשבתי על תקציב של עד 250 ש"ח. קראתי פה בפורום ועוד ברחבי האינטרנט והגעתי למסקנה שהYASYA h יספק תמורה מאוד טובה ביחס למחיר, אך השאלה אם הוא יהיה מספק לתדרים שאני רוצה להגיע אליהם (שלא כ"כ בעייתיים עם הSB). אגב, השוואה מעולה בין הNINJA 3 והYASYA: http://www.silentpcreview.com/scythe-ninja3-yasya תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא האם זה מסוכן ? אני מניח שזה מעט גבוה מידי אבל האם זה מהווה סיכון למחשב או שאפשר לחיות עם זה בשקט ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם OC למעבד AMD 955 ל3.8,והמעלות במאמץ מלא עלו בצורה מוזרה בשבועיים האחרונים~,מ58 ל65 במאמץ מלא, יש איזה דרך לקרר את המעבד להוריד אותו למיתחת 60 מעלות שוב? אני עם קירור MUGEN II,מארז CM590 עם מאורר SLIPSTREAM 12MM 1600RPM.. מישהוא יכול לעזור לי בזה? המחשב כבן שנה~
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את המעבד הנל והטמפ הממוצעת שלו במנוחה נע בין 50-60 מעלות שזה הרבה אני חושב במאמץ הוא עובר את ה80 בכיף הקירור שלי הוא סטוק של אינטל ..... מארז מאוורר מאוד 3 מאווררים המארז של אנטק מה הבעיה יכולה להיות? משחה טרמית או הקירור עצמו תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. הנה עוד אחת מהשאלות המוזרות הללו.... למחשב שעתיד לעבוד באזור סגור למחצה, כאשר הטמרטורות לעתים מרקיעות שחקים לאזור ה 40 צלזיוס, האם יש צורך (להבדיל מכדאי) להתקין קירור aftermarket? המחשב המדובר עתיד לשבת לו במיאמי פלורידה, באזור הבריכה (תאמינו או לא) של בית מלון - ואמור להריץ יישומים כמו תוכנות DJ למיניהן (לא ממש מבין בזה אישית). דבר זה גורם לי גם לשאול גם - האם יש בכלל קירור שיכול להתגבר על ה ambient ו"לדחוף" את הטמפרטורה של המעבד אל מתחת לטמפרטורת הסביבה? או שאני "חי בסרט" כמו שאומרים?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מאורר נוסף על המוגן, קיבלתי איתו את המאורר המקורי של SCYTHE ואני רוצה לקנות מאורר נוסף של אותה חברה מאותו הדגם (slipstream) אבל יש סוגים שונים של מהירויות RPM, אני מניח שכמה שפחות RPM אז פחות רועש (אך מקרר פחות), השאלה שלי היא האם אני צריך לשמור על סנכרון בין המאוררים, כלומר האם שניהם צריכים לעבוד באותה מהירות ?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , כנראה שהקירור של הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו. המליצו לי על ACCELERATOR XTREME אבל הבנתי שהורידו אותו מהמדפים. יש קירור אחר יעיל שאתם מכירים לכרטיס מסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היום החלפתי משחה טרמית לחדשה של AC MX-2 ,לפני זה היה משהו לא מוכר ! אז הטמפ במקום לרדת עלו בממוצע ב 3 מעלות ,מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ברשותי מארז CoolerMaster Storm Sniper, אשר מגיע עם שני מאווררי LED כחולים 200 מ"מ (אחד מלפנים המכניס אויר ואחד מלמעלה המוציא אויר) ומאוורר 120 מ"מ מאחור המוציא אויר. אני מעוניין להוסיף מאוורר LED כחול 200 מ"מ נוסף בצידי המארז, הזהה לשניים האחרים. מחיפוש באינטרנט ראיתי שיש מאוורר כזה הנמכר לבד, אך די קשה להשיג אותו והוא לא במלאי בחנות של CoolerMaster. המקום היחיד הרלוונטי כנראה הוא זה: https://www.acsoutlet.com/R4-LUS-10AB-GP-Standard.asp. יש עוד מקומות בהם אני יכול להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני נתקל הרבה פעמים בזמן האחרון במושג "קירור" ורציתי לראות מה מצב המחשב שלי . זה המפרט שלי: וזה טמפרטורה לא במאמץ: וזה במאמץ אז מה זה בידיוק הAUX ולמה הוא בטמפרטורה כזאת? והאם לדעתכם אני צריך לקנות קירור חדש? (אני מחליף את המחשב בעוד כחצי שנה אבל כפיתרון זמני) תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי i7 920 2.67ghz ולאחרונה הוא התחיל לגמגם במיוחד במשחקים אשר דורשים מעבד חזק. הבנתי שעליי לעשות לו אובר קלוק אך לאור ניסיוני בעבר (שירפת כרטיס) אני באמת שלא מעוניין לעשות נזק נוסף. האם יש מקומות שאפשר לעשות בהם אוברקלוק? האם יש טכנאים שאפשר להזמין שעושים זאת? האם מישהו מהפורום רוצה להרוויח כמה גובות ? אשמח לשמוע הצעות.
-
- 46 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכם , הייתי מעוניין לדעת פחות או יותר איך עושים OC הנושא הזה מטריד אותי הרבה מאוד זמן , משום שיש לי יידע נרחב במחשבים אך בכל הנוגע ל-OC אין לי שמץ ... אני לא מעוניין שתכתבו פה איך מבצעים את זה , אבל האם ישנו איזה מדריך כלשהו ברשת שיכול להראות צעד צעד מה צריך לבצע כשאני עושה OC ? כי אם אני לא יעשה OC אז לפחות להרחיב את היידע שלי בנושא
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך powercolor radeon hd4770 אם התוכנה MSI Afterburner ועוד לפני שבכלל שיניתי משהו כשאני עושה בדיקת ארטיפקטים בATITOOL אני מקבל את התמונה הבאה: האם אלו ארטיפקטים? ומה זה אומר לגבי הכרטיס המסך שלי? ד"א הטמפ' במנוחה היא 53 מעלות במאמץ (atifact test) לאחר 10 דקות כי 66 מעלות,אבל הארטיפקטים מופיעים כבר על השניות הראשונות. דרייבר catalyst 11.3 Windows XP service pack 3
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד, אני מתלבט בין שתי מערכות קירור isgc 300 vs arctic cooling freezer 7 המחיר די דומה, פריזר טיפה יותר יקר, איזה מהם איכותי יותר, שקט יותר, מקרר טוב יותר, בקיצור על איזה אתם ממליצים ללכת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חג שמח, יש לי כרטיס מסך HD4870 של חברת GIGABYTE הכרטיס עצמו הוא דגם הרפרנס של ATI אתמול הוא לפתע התחיל להרעיש פירקתי את הקירור, ניקיתי אותו יסודי (לפסח ) וגם את המאורר (היה בוא מלא אבק) אבל משום מה הוא ממשיך להרעיש. מדובר על המאורר הזה http://kirma.co.il/IMG_0020.JPG יש אפשרות להחליף רק את המאורר ? אפילו מ eBay או שמומלץ להחליף את כל הקירור ? (מוכן להשקיע בסביבות ה 100 שקל) עריכה: זה הרעש, אבל הוא הרבה פחות רועש במציאות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? אם לא הבנתם תגידו לי אני אסביר שוב מחדש. אני כמעט בטוח שזה קשור גם לOC שעשיתי. ביצעתי את הOC בתוכנה MSI AFTERBURNING אם זה קשור.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני על סף רכישת מחשב (מזיגזג) עם intel i5-2400. לא יבוצע במחשב OC אבל אני מעוניין להחליף לקירור טוב יותר מהסטוק בגלל הפרש המחירים הנמוך יחסית ובשביל קירור שקט ואיכותי יותר. ראיתי בפורום מפרטים שממליצים הרבה על Coolermaster Hyper TX3. האם כדאי לקחת אותו או שיש קירור שעדיף בסביבת המחיר הזאת? (Mugen II, Freezer 13, ...) תודה מראש וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם המאוורר שבצד המארז אמור לתת אוויר לתוך מהארז או להוציא אוויר אל מחוץ למארז. מה יותר יעל ויעזור לקירור? תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי GT 240 GDDR5 עם מאורר ואין לי אפשרות להחליף לו את המהירות... ניסיתי גם בתוכנה של NVIDIA לOC וגם בMSI AFTERBURNING הזה וזה פשוט לא נותן לי. אולי כי הוא לא מחובר ללוח אם? מה עשוים מצב כזה? אה, ועל איזו תוכנה אתם ממליצים לעשות OC לכרטיסים של NVIDIA? אולי אני יכול להשתמש בmsi afterburning הזה אבל פשוט להשאיר את המאורר על auto? ובאיזו תוכנה אני בודק יציבות וכמה דקות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניין לדעת איזה קירור יותר טוב ויותר טוב Scythe Mugen II Rev.b or Scythe Yasya מעבד i7 2600
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
cm690 ii cm hyper 212 plus הטמפ" היא אחרי הפעלת 3DMARK 11 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להכין בלוק לקירור מים. חיפשתי קצת לגבי הנושא הזה בפורומים אבל לא הצלחתי למצוא מידות או משהו בסגנון. החומר שאני הולך להכין ממנו זה נחושת. מה המידות של הבלוק צריכות להיות? חשבתי לעשות 3 חורים מצד אחד לשני (בפאה של הרוחב) ו2 חורים בפאה של האורך. מה שיוצר לי מבוך של נוזל בתוך הבלוק. האם זה חכם? או שזה מועד להכשל? אם כן, מה הדרך היותר טובה לעשות את זה? אין לי דרך לקחת שתי חתיכות ולחצוב בהן תעלה מסועפת עם חור כניסה וחור יציאה בגלל שאין לי איך לסטט בנחושת. מחשבות? עצות? מישהו שכבר הכין בלוק לקירור מים... הנושא השני זה המשאבה. הסתכלתי על כל מני משאבות מים (בחיפוש 'משאבת מים' בגוגל) ומצאתי בעיקר משאבות לגינות, שזה 600 ליטר נוזל בשעה שזה פסיכי (לא?) משאבת אקווריום בסיסית ת…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס הזה(מופיע במפרט) מגיע ל70 מעלות במאמץ.אני מחפש גוף קירור אלטרנטיבי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-