אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי הוא 3.0 GHZ סוקט 478 עם 768 DDR ...הטמפרטורות שלו בזמן מנוחה הן: (מועתק מאוורסט) Motherboard 32 °C (90 °F) CPU 41 °C (106 °F) WDC WD800EB-00DJF0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 2557 RPM הטמפרטורות ניראות לי סבבה לאללה וכול זה רק באמצעות קירור אוויר רגיל וגוף הקירור של המעבד כמובן.. האם כדאי להחליף גוף קירור למעבד למשהו יותר טוב (הוא עם הקירור הרגיל שלו)?? האם כדאי לקנות קירור לזיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כרטיס שעבר אוברקלוק בעבר והאוברקלוק הוחזר בחזרה לתדרים הרגילים והכרטיס תקין ועובד האם יש דרך שהחברה שקניתי את הכרטיס [חברה בארץ] תדע לפי בדיקות מעבדה עם עשיתי עליו אוברקלוק? הכוונה: האם אוברקלוק משאיר סימנים אחריו שיכולים לגלות שנעשה בכרטיס אוברקלוק?
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
צילצלתי לפנדה בשביל לשאול מה יש להם להציע לי בקשר לקירור כרטיס מסך דיברתי אם איזה אחד בשם מיכאל הוא אמר לי שהדגם VGA Silencer Ver 3 הוא טוב אבל יחסית ישן ויש מתקדמים ממנו. הוא הציע לי לקחת את הZalman Vga Cooler VF700-Cu אמר לי שהוא טוב יותר וממש שקט ברמות אמר שגם לפי מבדקים הוא יותר טוב ב 12 מעלות מהסליינסר מה אתם אומרים? :s05: לינק לזלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 לינק לסליינסר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754 ישראל
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הזכרון שלי עכשיו הוא על 2.5-3-3-8 ג'נרי... אם סתם לדוגמא אני ישים אותו על 2-2-2-5 ובאיזה אורך פלא זה אפילו יעבוד יכול להגרם איזשהו נזק לזכרון כמו שיכול לקרות בהעלאת מתח לזכרון או שזה ממש לא מסוכן ומקסימום המחשב לא יעלה ואז עושים איפוס ביוס?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
30 ש"ח או של חברה ידועה שעולה 100 ש"ח יש לי במארז 2 מאווררים פשוטים באם אחליף אותם האם הטמפרטורה תרד? בכמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני עושה OC לרדאון הזה, עכשיו השאלה היא בכמה מעלות בערך אני צריך להפסיק את האוברקלוק... כלומר, איך אני יודע מה הגבול ? ???
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום קניתי במזל טוב זיכרון 512 400 של ADATA שני מאווררי TT SF וארקטיקסילבר 5 התקנתי את הכל (חוץ מהמשחה היא תחכה למחר כנראה כי פירוק המארז התיש אותי....) אני מדליק את המחשב ו... שואב אבק בהתגלמותו!!! רעש לא נורמלי!! אני לא יכול לסבול את זה הרבה וההורים שלי בכלל לא. עכשיו חשבתי לקנות פאן באס הכי פשוט שיש כדי להפחית את כמות הרעש בלילות אבל מצאתי במאווררים האלו את החיבור הבא: (או שהוא יופיע בסוף ההודעה) ניסתי לחבר אותו למאוורר לסובב אותו לפה לשם כלום המאוורר עדיין מרעיש כמו קודם.... איך אני יכול לגרום לחיבור הזה לעבוד???? ועוד שאלה איפה אני יכול למצוא פאן באס זול מאוד לא אכפת לי שיהיה מכוער רק זול ושיעשה את העבודה שלו??? עריכה::: האם אפשר למדוד טמפרטורה באמצעות החי…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש גליתי פה פורום מדהים מעוניין לרכוש מחשב חדש אבל עדיין לא גיבשתי דיעה יש לי שאלה שאני מתבייש לשאול מה זה OC? תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חבר'ה, קניתי בעצתכם את הזלמן 120 מ"מ - לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח אם INTEL AVALON אבל מה, לא נראה לי שיש מספיק מקום במארז - הספק קרוב מדי, ולמען האמת גם כרטיס המסך ONBOARD שעל לוח האם נראה מפריע (הגוף קירור הפסיבי שלו) למרות שכתוב שהלוח מתאים... הקיצר, אני בבעיה. ובינתיים, חם, המעבד עובד לי ב-67 מעלות בערך, במארז בערך 47 מעלות. מה אני עושה? יש לכם המלצות למשהו יותר קטן שיתאים ל-775 שלי? המארז שלי הוא MIDI סטנדרטי, הלוח אם כמו שאמרתי - INTEL AVALON. תודה! שמוליק.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על משחה תרמית הכי טובה שיש היום בשוק דוד שלי אמר לי איזה משו X-2 אבל אני מעדיף את האמלצות שלכם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מעוניין לדעת אם יכול להיות שדווקא כמות המתח שאני נותן ללוח או כל דבר אחר שהוא לא המעבד או הזכרון לא מספיקה וזה מה שמגביל אותי.. אם כן, למה עוד צריך וכדאי להעלות מתח ומהם הגבולות הבטוחים? תודה לעוזריםם
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום עשיתי חיפוש וראיתי דיון על הגוף הזה לפני שנתיים.וכתבו עליו שהוא עולה 60 שקל.. איפה אני אשמח לדעת.מצאתי את הגוף הזה ב 132 שקל בגיבור מחשבים ולפי השמועות בפורום לא ממש כדאי לקנות שם. אז מישהו יכול ליעץ לי איפה אפשר למצוא את הגוף הנ"ל במחיר נורמלי בחנות נורמלית? המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף פאנל שליטה על המאוררים ,הצורך הוא בעיקר לשקט (מתי שלא ב OC לתצוגה של טמפ' וכ'). יש לי 3 מאוררי SCYTHE 120MM, 2 בחזית ועוד אחד מאחורה . עוד שני 92 מ"מ של AC מאחורי הHDD ואחד בגג המארז. יתר המפרט בפרופיל שלי . חשבתי על : Scythe Kama Meter 5.25" Fan Controller אודה להמלצה והסבר לעניין הקירור למעבד- האם זה שולט גם עליו? מה בדבר יתר חמשת המאוררים האם יש אפשרות לשלוט גם עליהם (בזוגות)? לגבי צג הטמפ-האם זה מציג טמפרטורה רק של המעבד הוא גם של הצ'יפסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה: מכפלה לא יציבה (בלי שום OC) החומרה: לוח אם אינטל DG965WH מעבד קונרו c2d e6400 בבדיקה גיליתי ב cpu-z שהמכפלה יורדת מ-8 ל-6 (יורד ל-1598.4 במקום 2131.1) - ומתנדנדת בין שתי המכפלות עברתי על ההגדרות בביוס (ניסיתי לבטל את EIST - ללא הצלחה) החלפתי לא מזמן למאוורר CPU של זלמן והמחשב בסביבות 50 מעלות יש רעיונות??? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים , רציתי סתם לנסות ולראות לאן יגיע המעבד: Intel Pentium 4 2.0Ghz אז הלכתי ל- Bois ,והעלתי את הבאס מ- 100 ל-120 (ז"א שהתדר עלה מ- 2000 ל- 2400) סבבה , בדקתי עם Super PI וזה הראה שזה יציב. אבל כשנכנסתי למשחק: Counter Strike Source , פתאום צצה בעיה. המשחק נתקע (ממש נתקע והסאונד גם כן) והמשחק יוצא , או שלעיתים אני מקבל Error שאני לא זוכר (משהו עם Buffer / Overflow) בקיצור , המשחק כל הזמן נתקע , הורדתי את המכפלה בחזרה ל- 100 (ז"א שזה חזר ל- 2000) ועדיין הבעיה נמשכת... אתם חושבים שזה קשור ? משהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לתקן ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. הנה המארז שאני אקנה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9775 זאת הגירסא המוגדלת שלו, יהיה יותר אוויר וזה לדעתי טוב יותר. החלטתי על המשחה הטרמית הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460 מאוורר נוסף של 120 מ"מ למארז החדש שיהיה מלפנים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 תבדקו לי רק בבקשה אם המאוורר שאני קונה, ה - 120 מ"מ הוא אכן טוב ואם כאילו הוא מתאים למארז. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 יש עליו קירור אקטיבי יש לי 270 בליבה 400 בזיכרון עכשיו ככה אני מעלה בליבה עד 320 וזה מעלה לי רק על 303 אי אפשר יותר מזה ניסתי מיליון פעם יש דרך להשים יותר מ303 בליבה?? דרך אגב אני עם התוכנה ?RivaTuner !!
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני קונה מערכת חדשה עם 6600 קירור סטוק ללא OC מה אתם ממליצים להשתמש בקירור סטוק או משהוא יותר טוב האם הקירור הסטוק לא שווה בקיץ החם שלנו אגב כרטיס מסך של BFG OC2 - שוב אותה בעיה האם הקירור שבא איתו מספיק טוב?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
יש לי את המחשב הבא: amd Athlon 64 bit 3000+ k8n neo 4 nFroce MSI 1024 mb ceon קירור מעבד סטוק redeon x600 xt 256 mb pci-express western digital 160 g 8x עכשיו אני רוצה לשפר אותו לעשות אותו מפלצת משהוא מכובד כמובן עם אוברקלוק מה אתם הייתם עושים לו? עומדים לרשותכם גם 500 ש"ח לקניית מוצרים ומה שזקוק לו... תודה מראששש
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך 8600GT 2 מאווררים כבר החלפתי לו במשך שנה + עכשו אני רוצה איזה קירור שיתאים לכרטיס מסך ושלא יהיה סוג ב' יש לי תקציב של כ 50-200 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הקירור יחד עם המחשב החדש שאני מתכוון לקנות. השאלה היא האם מומלץ לקנות גם משחה טרמית טובה, או שהקירור מגיע עם משחה טרמית ברמה גבוהה?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בשביל לקרר כרטיס מסך ? הכרטיס הוא Radeon9700P, ליתר דיוק האם זה אפשרי והאם זה יביא לתוצאות טובות יותר מהיטסינקים רגילים לכרטיסי מסך? הרעיון הוא קירור טוב יותר שיאפשר אוברקלוק גבוה יותר
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת : הכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות ונכבה גם המעבד שלי (P4 3.2) מתחמם לטמפרטורות של עד 90 מעלות בערך לעומת הלוח אם ששומר על טמפרטורה סבירה. במארז יש לי את המאורר סטוק של המעבד (שלפי מה שהבנתי הוא ממש גרוע) , 2 מאוררי סטוק של הכרטיס מסך (ASUS 9800XT) כשאחד מהם בקושי עובד כבר , 2 מאוררים מוציאי אוויר ואחד מכניס שאין לו ממש מאיפה להכניס. זקוק לעצות , מה כדאי לקנות כדי לשפר את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד כי המחשב כבר לא מסוגל להפעיל משחקים ואם כן ל 5 דקות עם קרטועים לא מהעולם הזה אשמח לעזרה , עידן
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-