עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by immortal,

אז ככה היום הכול עבד טוב ויפה, אפילו סידרתי את הסקריפטים והכול עבד מצויין! אבל הגיע הזמן להתקין את המסך על גוף המחשב. מאז שהתקנתי אותו הוא מראה רק תדבר הראשון שהוא אמור להראות וז כאילו נתקע! לא זז לא מחליף אותיות כלום!@!@! וגם השורה השנייה לא מראה כלום! התקנתי מחדש את כול התוכנות שלי ושם דבר לא עוזר! מה זה יכול להיות? ומה לעשות? נ.ב כשאני מדליק תמחשב אז השורה הראשונה עולה כמו שצריך. (יענו כולה בצבע שחור)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by oren99,

שיחקתי GRID איזה שעה פתאום היה טיק כזה והמחשב איתחל את עצמו. אני מניח שזה יכול להיות הכרטיס מסך או המעבד שהתחממו? מה אפשר לבדוק? באיזה טמפרטורות הכרטיס גורם לאיתחול ובאיזה המעבד? (מפרט מימין) הכרטיס על 612/918 המעבד על 2.5GHZ

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. טוב אז ככה היום קניתי במזל טוב זיכרון 512 400 של ADATA שני מאווררי TT SF וארקטיקסילבר 5 התקנתי את הכל (חוץ מהמשחה היא תחכה למחר כנראה כי פירוק המארז התיש אותי....) אני מדליק את המחשב ו... שואב אבק בהתגלמותו!!! רעש לא נורמלי!! אני לא יכול לסבול את זה הרבה וההורים שלי בכלל לא. עכשיו חשבתי לקנות פאן באס הכי פשוט שיש כדי להפחית את כמות הרעש בלילות אבל מצאתי במאווררים האלו את החיבור הבא: (או שהוא יופיע בסוף ההודעה) ניסתי לחבר אותו למאוורר לסובב אותו לפה לשם כלום המאוורר עדיין מרעיש כמו קודם.... איך אני יכול לגרום לחיבור הזה לעבוד???? ועוד שאלה איפה אני יכול למצוא פאן באס זול מאוד לא אכפת לי שיהיה מכוער רק זול ושיעשה את העבודה שלו??? עריכה::: האם אפשר למדוד טמפרטורה באמצעות החי…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  4. האם יש תכנה שכן מאפשרת?

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by Stranger,

עשיתי OC לכרטיס שלי כפי שציינתי MX 400 עם 32MB. לא משהו רציני בכלל כי הכרטיס לא איפשר, העלתי את הליבה מ175 ל-201 ואת הזיכרונות מ-183 ל-205. עכשיו כאן מגיעה הבעיה שהעלתי את הליבה יותר (210) ואת הזכרונות ל-215 הכרטיס התחיל לעשות מלא קישקושים על המסך והמחשב ניתקע... עכשיו אני יודע שזה מכיוון שההמהרה היא כנראה יותר מדי בשביל הכרטיס. בקיצור השאלה היא האם זהו קצה גבול היכולת של הכרטיס באוברקלוק או שפשוט הוא התחמם יותר מדי וצריך לשדרג את הקירור שלו??

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by Big_White,

יש ברשותי RADEON 9550 AGP של ג'יגה בייט האם ניתן לעשות לו אובר קלוק? :s05: אם כן בעזרת איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by hitman100,

אני מעוניין להביא קירור חדש וחזק מאוד לכרטיס מסך בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני..שמעתי על AC שהם טובים מאוד וראיתי גם כמה מאווררים לא רעים מבית ZALMAN...מה אתם אומרים מה כדאי לי להביא לכרטיס מסך..דרך אגב זה הדגם המלא של הכרטיס מסך ASUS GEFORCE 7900GS 256MB

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by אדם לוי,

אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by Ivgi,

יש לי לוח K8NF-9 וזיכרונות A-Data. אם אני אשים קירור לזכרונות האלה, זה יעזור לי באוברקלוקינג? איזה סוג קירור יוכל להתאים לי? מבחינת ההתאמה יש ממש בעיה כי שני הסטיקים שעובדים ב Dual יושבים ממש קרוב. תודה כמו כן עוד שאלה: אם אני קונה Arctic silencer 6 אז קירור לזיכרונות דוגמת COOLERMASTER Little Cooler יתאימו ל 6600GT?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. שלום הזמנתי http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=22&data=2&disc עם איזה משחה הוא מגיע?

• 9 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by qweewq11,

עד כמההצורך בו משמעותי בעבודה עם מעבד E5200 במידה ולא יתבצע OC? הציעו לי מפרט שאני דיי מסמפט וההפרש בינו לבין מפרט עם ה Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 הוא סביב ה300 ש"ח. המחשב הוא מחשב בסיסי למשחקים באיכות בינונית (לא ירוצו על "HIGH"). עד כמה יורגשו הבדלי הביצועים עם ובלי גוף הקירור?

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by drbrain,

שלום אני קונה מערכת חדשה עם 6600 קירור סטוק ללא OC מה אתם ממליצים להשתמש בקירור סטוק או משהוא יותר טוב האם הקירור הסטוק לא שווה בקיץ החם שלנו אגב כרטיס מסך של BFG OC2 - שוב אותה בעיה האם הקירור שבא איתו מספיק טוב?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  13. תודה למסייעים.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by lior669,

שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שמרכיביו העיקריים הם: לוח INTEL 945 GIGABAYT מעבד INTEL D 805 DUAL CPRE הבעיה היא שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת ולדעתי גם בלתי סבירה, הרעש יכול להתחיל דווקא שלא עובדים עליו, ובאופן מוזר הוא גם לא נפסק, כפי שאתם יודעים הנחשב נמצא בחדר בטמפ' ממוצעת של 30. תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. אני רוצה למקם מאוורר מול המעבד, יש לי מקדח כוס שמתאים למאוורר 80 MM, אבל אני רוצה למקם מאוורר 120MM מול המעבד, אבל הבעיה היא שאין לי דרמל אז אני אצטרך לעשות חורים קטנים ואז עליהם למקם את המאוורר. אז מה עדיף: מאוורר 80MM עם חור שמתאים לגודל שלו או מאוורר 120MM עם חורים קנים שאני אעשה אותם עם מקדח?

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by y0nig,

צריך עזרה מאנשים עם ניסיון- המפרט שלי הוא כזה- e6550 p35-ds3r corair 1x2gb 800mhz cl4 leadtek px8800 gts 320mb seagate baracuda sataII 320gb corsair 520hx קירור סטוק זאת אומרת- fsb 333 dram 400 באס 1333 מכפלה 7 לאיזה יעדים הייתם ממליצים לי להגיע? מה הכי מומלץ? יחס של 1:1 FSB:DRAM?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. שלום לכל חבריי הפורום יש לי מארז (לא מצאתי את השם,אבל אני מאמין שהתיאור יסביר) זה עם הידית הנפוץ. 1.מקום למאורר בכניסת המארז,מתחת לכוננים הקשיחים. 2. שני מקומות למאווררים מתחת לספק. 3.אחד למעלה איפה שהידית. איך להגיד אותם מה יכניס אוויר ומה יוציא? איזה מאוורים כדי לקנות? יש חברות מיוחדות מומלצות? כל מקום של 80 ממ מתאים ל120? תודה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by JSK,

שלום, אני מתכוון לרכוש את הכ. מסך Connect3D Radeon X1900XT 256Mb עוד פרטים פה: http://www.connect3d.com/products/pcie_x1900xt.htm. האם צריך לקנות לו קירור מיוחד חוץ מהקירור שבא איתו (המאוורר הסטנדרטי) כדי שהוא יהיה בטמפ' נורמלית ולא יתחמם יותר מדי?

19. Started by Black_Citadel,

אני שוקל לקנות אחד מהם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 או IGLOO 7200LIGHT מה עדיף מבחינת יחס איכות\רעש ? נ.ב: מה זה הTC הזה ? TEMPERATURE CONTROL ? עריכה: אמממ יש גם את זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNCTT2K8&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1697 הוא עולה לי רק 45 אם אני קונה אותו ביחד עם 3000+VENICE... תראו באתר של החברה - http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm 2300RPM פחות או יותר ורק 19 דציבל !!!!

20. Started by Shoko,

במחשב נייד של בן דוד שלי T30 המעבד P4 1.8 עם ליבת NORTHWOOD המעבד ב-83 מעלות במנוחה לפי אוורסט. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by Esparco,

יש אפשרות לשנות אותו ל5500 כי ראיתי שמישהו אמר את זה פה.. מישהו??? יודע??

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by Yogev20,

שלום חברים!!!!!! שאלה: בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 47 בEVEREST ובתוכנות נוספות הטמפרטורה במנוחה 57 יש הבדל ברור של 10 מעלות!!! מהי הטמפרטורה הנכונה ??

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by Bam65,

בשביל ש ה E4300 יגיע למהירות של E6600 יש צורך בלבצע OC ממש עצבני? אני שואל בגלל שההפרש מחירים ביניהם הוא פי 2 ואם בעזרת OC שלא יסכן משמעותית את הרכיבים במחשב, אני יכול להגיע לאותם מהירויות של ה E6600 אז באמת חבל להשקיע עוד כסף. המפרט ל-OC: ספק:Enermax Liberty - 400W מעבד:E4300 לוח אם: Gigabyte DS3 REV3.3 זכרונות:G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ כרגע לא חשבתי על להוסיף קירור נוסף למעבד, אבל אם זה יהיה קריטי ל-OC אני חושב שאני יזמין את ה-TUNIQ. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  24. TITAN TWC-A04 Water Cooler האם היא שווה משהו??? אני יכול להשיג אותה בסביבות 900-800 ש"ח!!! שווה??? תודה מראש http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Titan_TWC-A04

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by IG,

כשאני מעלה את הבאס של המעבד, אני בעצם עושה OC גם לזיכרון וגם לכרטיס המסך, או רק למהירות העברת המידע בין הזיכרון למעבד?

• 7 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.