עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nehmia,

או קי באתי לחבר שלי עשינו לו אובד קלוק לכ מסך והעלנו את התוצרה שלו בaqua mark3 מ 6711 ל8003 העלנו את הכור מ 250 ל288 והזכרונות מ280 ל 425 מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by IGk,

אני צריך המלצה לקרור למעבד שקט וטוב פנטיום 4 3 ג'גה פרסקוט סוקט 478 בלי אוברקלוק וגם לא מתוכנן לו לוח אם הוא P4P800E DLUX 150-100 ש"ח תודה לעונים...

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by iakovl,

זה מתחיל לשגע אותי חבר שלי ביקש למצוא לו קירור זול שיתאים לNocona אני לא כל כך מוצא עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by mostwanted,

אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלי נמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIO ואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  5. שלום חבר'ה, חשבתי לעשות קצת OC למכונה הקטנה שלי, נכנסתי לביוס אבל האופצייה שם להעלות את הFBS חסומה, ז"א מופיעה אבל אין לי גישה אלייה, יש דרך לפתוח את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/intel_core_i7_overclocking_on_thermaltake_xpressar_rcs100/1 http://www.xpressar.com/ מתי יצא הקירור ומחירו למשהו יש מידע

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by davis5,

קניתי לוח msi neo2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2X256 pc 3200 של ceon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by lamborghini,

קניתי לא מזמן וניסיתי לחבר ללוח אם שלי (3 פינים) אבל לא עבד .. לא הגיב לא זז לא הראה כלום המחשב .. - asus p4p800.. אז חיברתי לספק דרך 4 פינים .. - חיבור של ההארד דיסק וזה עובד יפה אבל מה אני לא יכול לדעת כמה סיבובים הוא עושה... וגם יש בעייה בשליטה בו .. אומרים בקופסה שיש לו שלושה מצבים ואני אל ידוע על איזה מצב אני כל פעם .. וגם המגעים של המפסק מהירויות לא טובים כל כך כאילו אני רק נוגע בהם חזק זה משנה מהירות .. לא משנה לאן אני מסובב. .. בבקשה תעזרו לי .. . תודה.

9. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=272&pnum=0

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. קיבלתי את המסך הבא: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409211441075417&id=200409211516226638&user=or_carmi ביינתים הורדתי את האוק עד שאני אבין מה בדיוק הבעיה מה שעשיתי היה להעלות את הFSB ל220 ולהגדיר את הזכרונות על 450MHZ יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by squeal,

אוקי אז ככה, ברשותי המעבד Intel Pentium 4 , 3.0GHz Presscot 1Mb cache S-775. כמו שידוע לכם כמובן, מעבדי הפרסקוט נוהגים להתחמם עד מאוד. אז המצב מעלות שלי במחשב הוא כזה: מנוחה - 48-55 מאמץ - 63-70 , ולפעמים יותר .. עכשיו חשבתי בשביל לפתור את הבעיית חימום, לקנות איזה גוף קירור, כי בהרבה מקומות שמעתי שהמאווררים של אינטל לא עושים את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר. אז אני מתלבט איזה קירור לקנות. חשבתי בהתחלה ללכת על ה BT, אבל ראיתי גם המלצות על הנינג'ה. עכשיו מה שאני מפחד, שאם אני יקנה איזה קירור גדול כמו הנינג'ה זה אם הוא יכנס למארז שלי. המארז שלי הוא sunbeam transformer. אז אני צריך את עזרתכם, מה יותר עדיף BT נינג'ה כל גוף קירור אחר למעבד [עד 300 שקל] תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by Pollik,

שלום. אני די חדש פה וניסיתי להבין כבר איזה יומיים איך עושים אוברקלוק ואני פשוט לא יודע... בדקתי בכל מיני אתרים ואני פשוט מפחד להתעסק עם כל הדברים האלה... יש לי Q9300 ואני רוצה לעשות לא אוברקלוק להכי גבוה שאפשר בלי שיגיע לטמפרטורות משוגעות... אני אודה אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות אוברקלוק בצורה בטוחה בלי שייהרס לי המחשב... אודה לכם גם אם אתם יכולים להביא לי מדריכים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by erezbuyom,

אני רוצה להחליף את הלדים שבאו המארז שלי שהם אדום וירוק ללדים כחולים ורציתי לדעת אם אני יחליף זה לא יפגע בלוח מבינת צריכת החשמל ורציתי לדעת עם צריכת החשמל של הלדים הכחולים היא אותו צריכת חשמל כמו כל לד רגיל? אודה לתשובה!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by dabaz,

שמעתי שבלוחות של ABIT הטמפ' גבוהה יותר ממה שהחישן מראה. (או נמוכה יותר? שכחתי, לא משנה...) אם אתם יודעים באיזה לוחות של איזה חברות מצב כזה יכול לקרות, תכתבו בבקשה. פשוט בזמן האחרון החישן שלי משתגע לפעמים...

15. מאוורר לקירור מעבד Z600 http://www.hardware.info/productdb/bGZkbZiXmJHKZMg/viewproduct/Scythe_Slip_Stream_120mm_1900rpm/ החברה בצעה בדקה למאוורר הנ"ל והתברר שהנתונים בבדיקה נמוכים ממה שהחברה מדווחת שימו לב מנימום 40.5 cfm ומקסימום 89.5 cfm החברה הצהירה על 110 רעש גם שונה וגבוהה מהנתונים של היצרן למה ? מה זה מנימום ומקסימום ? הרי המאוורר מחובר לחשמל ועובד מקסימום לא ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך Gigabyte geforce 7800gt ומעבד: INTEL P-D 930 3.0GHZ אני מעוניין לעשות אוברקלוק. על אילו אמצאי קירור אתם ממליצים לי מKSP.CO.IL והאם אני בכלל יכול לעשות אוברקלוק וכו' (שימו לב לפי המפרט הנ"ל בצד ימין) בבקשה לעזור!!! אני צריך את זה מהר בתודה יאן

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  17. מעוניין לקבל עזרה באייסי לגבי אובקלוקינג למעבד וברטיס מסך Processor : Intel Pentium E2180 @ 2000 MHz למעלה זה המעבד שלי ^^^ Video Card : NVIDIA GeForce 7300 LE למעלה סה הכרטיס מסך שלי^^^ המדריך שפרסמתם בנעוץ לא הבנתי אותו אז אשמח לקבל הדרכה מפורטת לגבי הכרטיס מסך ןהמעבד המדוייקים שלי הלוח אם שלי: Mainboard : Asus P5GC-MX (בנוסף מי שיכול להציע לי שדרוג עד 200ש"ח .... אני רוצה לקנות מעבד משומש האם זה כדאי?)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. איך זה הולך? אם המחשב כבוי כל הלילה אז החומר התרמי מתייבש לא? ( בין ה BT למעבד )

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. הייייי שלום לכולם תראו עשיתי OC והטמפרטורה שלי היא 58-60 Temperatures: Motherboard 58 °C (136 °F) CPU 41 °C (106 °F) SAMSUNG SP0822N 33 °C (91 °F) המחשב שלי הוא 2.4 גיגה הרץ והגעתי בנתיים ל 2.6 גיגה הרץ והטמפרטורה טובה??? יש לי מעבד של אינטל של נורט וורד זה השם שלו Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic MS9107C / Kobian KOB P4X266 NFSX/P4X266 WFSX/P4X266a NDSUX/P4X333 NDSX האם זה טוב?????? אה ותגידו כייצד אני מעלה גם תזיכרון ???????? לא מצאתי את זה בביוס או שבמעבד כמו שלי אני לא יכול לעלות תזיכרון זהו זה השאלה שלי תודה לעוזריםםםם.......

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. יש לי 2.4B עשיתי לו OC לבאס של 167, כדי שהזכרונות ינוצלו עד הסוף, והיחס בין המעבד יהיה 1:1. לזכרון לא עשיתי שום OC, יותר נכון OC של מגה הרץ 1, לבאס של 167 במקום 166.5, 334 במקום 333. אחרי שהOC עבר בהצלחה עם טמפ' טובות מאוד בקירור סטוק, הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שהתזמוני הזכרון עלו ל2.5-4-4-8, כאשר במצב סטוק הם 2.5-3-3-7. בתחילה חשבתי שזה בגלל המגה הרץ אחד שהוספתי,החזרתי ל166 באס כלומר DDR332 (בדואל 664), אבל עדיין זה נתן 2.5-4-4-8. יש הגיון לשינוי הזה בתזמונים? כי אני יכול בביוס לשנות את התזמונים של הזכרון ידנית. האם זה מסוכן? תודה רבה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by motogt,

אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by igor7,

אני צריך קירור למעבד שלי פנטיום 4 3 גיגה עד 300 שח בערך אבל מהשהוא מקרר ממש טוב תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by hagay21,

כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי 055-544-565 חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ולהקים רשת …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by JezpeRR,

מצאתי אצלי בבית משאבה שהיא פילטר לאקווריום. קודם כל אני יבהיר קראתי תמדריך באתר רק ששם נכתב שצריך משאבה של 2000 ליטר לשעה ולי יש אחת שהיא 1100 האם זה אפשרי בכל זאת להשתמש בה? אם כן מה אני צריך לשנות במה שנכתב במדריך... תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום רכשתי מאורר 92 ממ בשביל שלים על המארז בצד, יש לי עוד שני 120 ממ המאורר הוא של VANTEC ויש לו מד טמפ', עכשיו אין לי בעיה לחבר אותו לספק כוח, אך יש לו עוד חוט שאני מעריך כמובן שהוא של השליטה והמד טמפ' אשר בטח אמור להתחבר ללוח אם, הבעיה היא שכבר מחוברים ללוח אם שני המאוררים השניים מה לעשות? האם הוא יכול לפעול במוד אוטו' גם בלי שאני מחבר אותו ללוח אם? או שיש איזה שיטה או משהו? דרך אגב יש לי לוח אם של EPOX 8KDA3+ תודה

• 6 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים