עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Fox-Net,

איזה כלים אני צריך ואיך כלים אין לי בעיה להשיג אבל איך אני עושה את זה ומאיפה אני יכול להביא את הגומי והפלסטיק של החלון

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. האם זה קשור לקירור? יש לי GTO2 ואני רוצה לסחוט ממנו עוד קצת.. כשאני שובר את מחסום ה 550/590 מופיעים ארטיפקטים ב ATI TOOL... האם צריך להיזהר או שזה לא נורא? האם גוף קירור אחר יעזור כאן? תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  3. למחשב מאד ישן אני צריך להחליף את המאוורר הקידמי (שמכניס אויר) והאחורי (שמוציא אויר). המאווררים הנוכחים הם של 80 מ"מ. איזה מאווררים מומלצים שיהיו שקטים? כיוון שמחשב ישן (כ 8 שנים) האם אני צריך לוודא התאמה כלשהי עם מאווררים שמיוצאים היום או ששום דבר לא השתנה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by eegg,

רציתי לדעת אם זה טוב להשתמש בתוכנה הזאת לoc כי זה מאוד פשוט אבל אני לא יודע אם זה טוב ניסיתי כבר בהעלת המעבד מ3000 ל3500 וזה עבד רציתי לדעת אם כדאי להעלות את הוולט של המעבד?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. יש לי 120מ"מ של ארקטיק קולינג מחובר ב3 פינים ישירות ללוח אם, ניסיתי לפעול לפי המדריך עם הspeedfan ולא הלך לי :'(....האם יש אפשרות להגביר את הRPM בצורה אחרת? ???תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by Shoko,

במחשב נייד של בן דוד שלי T30 המעבד P4 1.8 עם ליבת NORTHWOOD המעבד ב-83 מעלות במנוחה לפי אוורסט. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  7. שלום לכולם. החלפתי היום למעבד 2200+ עם 0.13 מיקרון (במקום ה2000+ עם 0.18 מיקרון שהיה לי) . אוקיי אז החלפתי כי חשבתי שהמעבד דפוק כי הוא הגיע לי למעלות ממש גבוהות (ויש לי volcano 12 חדש). עכשיו חיברתי את המעבד שוב (ה2200+) הדלקתי את המחשב ואני רואה שהוא עומד על 51 מעלות במנוחה כשהוולקנו על מקסימום. עכשיו רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה???? כי זה מאוד מעצבן אותי! אם צריך עוד פרטים כלשהם אז תגידו אני מייד אביא ובבקשה תענו מהר כי זה מאוד חשוב ודחוף לי!! להתראות ותודה לכל העוזרים. ד"א האייסיקיו שלי הוא 232401378 (יותר קל לדבר שם). ביי.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  8. יש חיה כזאת? הרעש של הTRANSFORMER עולה על העצבים לפעמים ואני מעוניין להשאיר מאווררים עם לדים כי זה חלק מהקטע במארז תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  9. שתי שאלות ADATA DDR400 512MB כמה אתם חושבים שאפשר? כרגע הם על 3-4-4-8 ולא ממש מצאתי בביוס גם איפה משנים את זה רק מצאתי את המתח שלהם מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  10. טוב אז כמו שהבנתם זה מה שיש לי,מה לעשות זה מה יש. עכשיו עשיתי טיפה OC לכרטיס עם ריוה טיונר הגעתי ל: memory- 279.0 core clock- 249.8 עכשיו...רציתי לדעת האם יש אפשרול להגיע יותר כי לא ניסיתי יותר מזה. עד כמה בערך זה כבר נחשב טוב ועדיין לא מסוכן. האם זה מסכן את הכרטיס ומוריד מה"חיים" שלו. מה התוצאות שלכם לאותו כרטיס למי שעשה. האם יש דרך לבדוק אם הכרטיס עדיין פסדר כל זמן. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by rivking,

יש לי Sapphire X1950 Pro 512MB והקלוקים שלו כרגע 621/796 (כאשר הסטור הוא 580/690) עשיתי את זה דרך הקטליסט הרצתי OC אוטומטי והגעתי לקלוקים אלו עכשיו בריבה טונר שאני נגיד נותן מספר לקלוק ולוחץ apply זה חוזר לקלוק הרגיל נגיד אם אני למשל העלתי 5-8 הוא יחזור אני צריך לעלות 15+ גדי שהוא יממש את הקלוק וכמובן שככה לא עושים OC ושאני משתמש ב-ati tool אני מעלה לקלוק הוא המסך נכבה וצריך לעשות ריסטרט אני לא מבין מה הולך זאת בעיה חומרתית? או שמה הכרטיס באמת חרא ל-OC...? עוד משהו! שאני יוצא לדסקטופ ואני נגיד נכנס או ל-atitool או ל-rivatuner או ל-Ati tray tool זה רושם לי שהקלוק הוא 580/796 ולא 621/796 יכול להיות שהקלוק מתממש רק ב3D ולא ב-2D כי שאני נכנס לקטאליסט אני רואה 621/796... ??? …

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. Started by CraXeD,

קניתי מארז חדש וקירור חדש ביקורות או עצות NZXT Tempest Thermaltek Bigwater 745i Corsair 550VX SLI PSU Asus P-5K3 SLI MOBO Intel e8400 @ 4Ghz 2x Nvidia 9600 GT 2x1GB DDR3 OCZ GOLD 500GB Seagate 32MB Cache 160 Maxtor 16 MB Cache WD 80GB 16MB Cache תמונה :

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  13. מה כדאי לעשות כדי להעלות ב-10-20 אחוז את הביצועים לוח אם מאפשר זאת פ-4 3 ג'יגה לוח ג'יגהבייט המאפשר oc[br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 20:24:56 רציתי לציין עוד שהמדריכים מפורטים אך לי כמתחיל קצת קשה צריך קצת יותר ניסיון

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by סאונד בראש,

היי שאלתי היא איך אני מתחיל את הOC הראשון שלי משתמש בתוכנה OCCT לבדיקת יציבות יש קירור מים במחשב

15. Started by e-d-a,

השאלה כבר שם התכוונתי לשים סינק של p3 אבל זה מצריך חיתוך וכו... אז מה יותר עדיף מבחינת ביצועים? (אני מתכוון לעשות אוברקלוק)

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by hck,

יש לי בעיה כשאני מפעיל את ה-PCMARK04, קופצת לי ההודעה: כמובן שעידכנתי את הווינדוס (XP) עים כל העידכונים האחרונים. התוכנה נפתחת לאחר מכן, וכשאני מריץ בנצ'מרק - ולא חשוב איזה, בסיום הבדיקה אני לא מקבל תוצאה ממספרית אלא את הדבר הבא: מישהו יודע מה הבעיה? .

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by Swimmer,

אני מתכנן קירור מים מ-DD, כאשר כל החלקים ישבו בתוך מארז מפרספקס, עריכה: תכננתי את השילוב של כל החלקים ביחד(תיכנון מדויק כשיהיו לי מידות של החלקים) אם ויהיה צורך להוסיף מאוורר בגג, נוסיף, הרעיון הוא שהאוויר שמגיע לרדיאטורים הוא כמה שיותר קרוב לטמפ' של החדר ולא מתחמם ע"י חלק כלשהו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by omrij,

שלום לכולם אחרי ש"נפלתי" עם שני מעבדי a64 עם בקר זיכרון לא משהו (בלשון המעטה) אני עובר לסוקט 939 ואני מתלבט בין 3000 שבוע 47 או 3200 שבוע 45 ההתלבטות היא לא בגלל הפרשי המחיר אלא בגלל האפשרות לאוברקלוקינג אני ראיתי את הביקורת ב ANANDTECH על מעבדי 90 ננומטר ש3000 ו3500 הגיעו בדיוק לאותה תוצאה באוברקלוק אבל גם ראיתי אנשים שנפלו כמוני עם בקר זיכרון שלא נותן להגיע לבאסים גבוהים. מישהו יודע אולי מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT רק בלי הדריבר של OMEGA שממש דריבר לא נוח ומשנה לי כל פעם הגדרות. תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. Started by ORrrr,

לפני כמה שבועות קניתי aeroflow חדש למחשב והרכבתי אותו.. לפני שהרכבתי אותו זכרתי שתמיד הטמרטורה הייתה מוגזמת 90-100 מעלות למעבד וזה לוח של ג'יגה בייט אז זה בטח החיישן שזייף פעם שמעתי שאם מזיזים את החיישן מתחת למעבד קצת אחורה אז זה מסתדר השאלה היא האם יכול להיות שהזזתי אותו יותר מידי אחורה? אני יודע שזה נוגע במעבד והטמפרטורה שלי עכשיו במנוחה היא 47 מעלות יש אפשרות שזה מראה טמפרטורה נמוכה מידי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by Haker,

תציעו לי מאוררים לסלרון 1.7 שיקררו טוב ושלא יהיו יקרים ושיהיו טובים לאוברקלוק אם אני אחליף מאורר אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר חזק מאשר אם מאורר שמגיע אם המעבד?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by nehmia,

האם היצינג באמת עוזר באופן משמעותי? ואיך הוא עובד?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. יש לי מעבד E8400, שנמצא כרגע על 4.05GHZ. כדי להגיע לבאס הדרוש (450) נאלצתי להעלות את המתח על הצ'יפסט מ1.5V ל1.6V. התוכנה היחידה שאני מכיר שבודקת את הטמפרטורה על לוח האם היא SPEEDFAN. לפי התוכנה, טמפרטורת הלוח עומדת בד"כ על 40 ומשהו, טמפרטורה סבירה בהחלט. לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (בעניין אחר), והפעלתי אותו כאשר דלת המארז בחוץ. בדקתי עם היד את ההיטסינק של הלוח - והוא היה חם הרבה יותר מ"40 ומשהו". אמנם SPEEDFAN מסרבת לעבוד אצלי כרגע, ולא יצא לי לבדוק מה הקריאה שלה כאשר הדלת פתוחה. בכל זאת, בדלת יש לי מאוורר חזק שנמצא בערך מול הצ'יפסט, אז העדרו כנראה לא השפיע לטובה, ובכל זאת, הבדל של בערך 20 מעלות בין הטמפרטורה המדווחת לזו שהיד שלי מרגישה נראית לי כמו הרבה יותר מדי. האם…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by THE-MASTER,

הנה המפרט של המחשב שלי ורציתי לדעת אם החלקים שלו הם בעלי פוטנציאל גבוה לOC וכמו כן תגידו לי לאיזה רמות אפשר להגיע איתו.. Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory …

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. מדובר בכרטיס Dleadtek Winfast px8800 GTS 320 bit עד היום לא היו לי תקלות מיוחדות עם הכרטיס עד שהתקנתי את המחשק Crysis יש לי מעבד שנחשב טוב עד טוב מאד... Intel core 2 cpu 6700 2.66gz אני שומר על תקינות מערכת ההפעלה (XP) במקרה הזה בידי הכלים הטובים ביותר וגם אומר שאני מריץ משחקים כמו Call of duty 4 או asian dynesites ללא שום בעייה על הפרטים הגרפיים הגבוהים ביותר אך ללא anti-aliansing, והם זזים אחלה... עכשיו השאלה שלי היא כזו הוספתי וונטת קירור חזקה מאד (בערך בגודל הוונטה של המעבד), וקיבעתי אותה כמה סנטימטרים מעל למעלי כרטיס המסך, ובנוסף לכך הוספתי מאוור ביתי מצד המחשב כך שיקרר גם את כרטיס המסך ובכלל את כל אזור פנים המארז (לוח אם, מעבד וכו'), יש לומר שהוא עושה עבודה טובה. מ…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.