אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד e6400 והלוח אם הוא Asus P5B-V התוצאה הסופית היא שאני מעוניין להגיע 3 גיגה הרץ כרגע הוא על מהירות סטוק של 2.13 עם קירור סטוק מה עלי לעשות בהגדרות בביוס? יש לי 4 גיגה ראם של 667
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשפר את הביצועים של הכרטיס מסך שלי nvidia g-f 7300 le pci-e שאר המפרט הוא: pd-c 940 3.40 ghz 1024 ddr2 asus p5ld2 se 450w עכשיו שאלה זה בכלל אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי gigabye gf 6600gt עשיתי לו OC והגעתי בליבה מ500 עד 561 ובזכרון מ 1000 ל1117 ואם אני מעלה עוד קצת כבר יש ארטאפקטים... במצב כזה בשביל להעלות עוד אני צריך לעלות במתח... איך אני מעלה מתח בלי לגעת פיזית בכרטיס? לא מצאתי בbios. דרך אגב יש עליו קירור דיי טוב vga silencer 6 ככה שאני לא ממש דואג מטמפ' תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתייצב על יותר מ3.00GHZ עכשיו אני מנסה להעלות ל350FSB במכפלה 9 ואפילו במתח של 1.475V זה לא יציב אולי שמישהו ירים את הכפפה וייתן איזה טיפ
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי משהו אחד שם עם טמפ 81 אני לא יודע מה זה.. יכול להיות שזה הספק????
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.zerotherm.net/eng/common/zerotherm.asp יש לה קירורים מעניינים מאוד מתכנונים ממש ממש מיוחדים למשל ה VGA COOLER GX810 והCPU COOLER BTF90 http://www.zerotherm.net/eng/product/GX810.asp האם ניתן להשגים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם (: הזמנתי מ goldtop מאוררים 80 מ"מ של וונטק ( 2 מאוררים ) היום בבוקר התקשרו אלי ואמרו לי שאין להם במלאי אותם ושאני אבחר משהו אחר. היחס של העלות וביצועים היו טובים לדעתי, אני מחפש משהו בסגנון שלא יעלה על 50 ש"ח למאורר. צריך שיהיה שקט! וגם דחיפת אויר טובה באזור של 25CMF. http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=208 יש המצלצות? נ.ב את אלה הזמנתי ולא היה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14458&catid=208 יש את אלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14560&catid=1130 הם מצויינים אבל יקרים מדיי....
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה, לאור הבקשות לתוצאות ב3DMARK03 הנה הפרטים. המחשב שלי הוא בן 4 שנים וזה המפרט: Intel Pentum 2.6GHz Hyper Threading 800MHz 256X4 (1GB) DDR Doul 400MHz MSI Neo-2 865PI 800MHz Nvidia GeForce FX5700VE 256MB + DVI + DVDIN Sound Blaster Audigi 7.1 Generi 350W רץ על: Microsoft Windows XP Home Edition SP2 קירורים: קירור סטוק למעבד, קירור סטוק לכ' מסך + מאורר 80מ"מ 3000RPM מולו. חסר לי מאוררים להכניס ולהוציא אוויר, ככל הנראה יהיו פה מחר בעזרת ה'. עשיתי ללא אובר קלוק לכלום בדיקה ב3DMARK03 והנה התוצאות: 2044 - ללא אובר קלוק. עשיתי אובר קלוק רק לכ' מסך בתדרים הבאים: זיכרון: 200MHz @ 234MHz ליבה: 225MHz @ 403MHz התוצאה עם אוברקלוק לכרטיס מסך בלבד ב 3DMARK03: …
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שמעתי שבלוחות של ABIT הטמפ' גבוהה יותר ממה שהחישן מראה. (או נמוכה יותר? שכחתי, לא משנה...) אם אתם יודעים באיזה לוחות של איזה חברות מצב כזה יכול לקרות, תכתבו בבקשה. פשוט בזמן האחרון החישן שלי משתגע לפעמים...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
בזמן שניקיתי את המארז מבפנים, פגעתי באחת מצלעות הקירור וזה מה שקרה: מהי חומרת הנזק?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס 9800 פרו של SHAPPIRE והתחלתי לעשות לו אוברקלוק.. לזיכרון בנתיים עומד על 720 מגה הרץ ואין בעיות אבל הליבה עומדת רק על 390 שאני נתקל בנקודות לבנות! ראיתי אנשים שמגיעים עם הליבה ל 444 אז איך כבר אני רואה נקודות ב 390 מגה הרץ ליבה האם יש מצב שהליבה שלי דפוקה? ולהחליף כרטיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800 סוקט PGA על לוח ASUS -CUV4X עם 786 MB זיכרון . יש מאוורר על המעבד, שתיים במארז(חוץ מהכרטיס מסך והספק כוח) ושאני בודק את הטמפרטורה במצב מנוחה(לא בוינדוס)ב -BIOS אז המעבד עובד במנוחה על 41~45 צלציוס. והלוח אם קר לדעתי 27~30 מעלות במנוחה. ובדקתי שהמאוורר שעל המעבד תקין ולא עושה רעשים. אז האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית? ואם לא אז תגידו לי בבקשה על כמה מעלות מעבד כזה צריך להיות במצב מנוחה. תודה לעוזרים. אלדד
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב אינטל ,מעבד dual d 930'3000 nhz טמפ' 65-85 בין המעבדים הראשונים של ליבה כפולה לוח אם qd 965 של אינטל טמפ' 65-75 ich-81 mch -63-65 cpu coolung fan --1766 prosesor fan 1031-1018 הטמפ' ללא מאמץ( רק באתר שלכם כרגע,) יש 3 מאוורים,1 בחזית 2,מאחור האם זה תקין? מה נראה לא תקין המעבד ואו הלוח ואו שניהם? תודה נ.ב. כאשר החום עולה אני חש את זה בבעית גלישה איטית ביותר
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זלמן 7000ALCU על מקסימום או TR SLK947U עם מאורר 32CFM (כידוע הדגם הספציפי של טרמלרייט מציג ביצועים טובים עם מאוררים חזקים ולא עם מאוררים ממוצעים.)
-
E6300 GA 945P-S3 2 ג'יגה 667. יש איזה מדריך שיעזור לעשות OC עם הלוח אם הזה? הדוגמה שיש באתר היא של AMD, ואני מפחד לטעות ב OC הראשון שלי. תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה R9800P של ספיר וניסיתי לעשות לו קצת אוברקלוק.. המקסימום שהצלחתי להגיע היה 390 ל core ו 350 לזיכרון... (במקור זה 378/338) אני יודע שמאוד הגיוני שזה בגלל שאין לי קירור טוב (זה הקירור סטוק) אז אני מתכנן לקנות VGA Silencer.... אבל בכל זאת , קראתי על הרבה אנשים שהגיעו ל מהירויות הרבה יותר גבוהות עם קירור סטוק.... נראה לי שזה רק בגלל הקירור ...כי הכרטיס ממש רותח כשנוגעים בו.. (אהה וגם בדקתי אם יש מספיק דבק טרמי מתחת לליבה ואכן היה מספיק..) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי פחות או יותר כמה עולים ספקים נורמליים, והתקציב שלי עומד על איזור ה-400 שקל. גם 500 זה סביר, אם זה משהו אקסטרא מיוחד. המפרט שלי - אתם יודעים איך להגיע אליו, וקחו בחשבון ששני היצורים הבאים הולכים גם לעלות על המחשב בשלב כלשהו: http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=10 http://www.ynondigital.co.il/product.php?id=19 למעשה זה כרטיס אחד ועוד כרטיס הרחבה שלו (עוד סוגים של I/O). מעבר לזה יש בקייס שני מאווררי 120 מ"מ ועוד אחד 92 מ"מ, פשוטים. אם למישהו יש ספק באשר לספק הנוכחי - מצורפת תמונה. (שימו לב לכרטיס המסך: קירור פאסיבי. מאוד. ראיתי גופות יותר אקטיביות.) (כל המלצה לגבי קירור טוב שניתן להוסיף למארז, בעיקר כדי לקרר את כרטיס המסך, תתקבל בברכה) [attachment del…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי 055-544-565 חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ולהקים רשת …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הרכבתי את המערכת החדשה שלי: GIGABYTE 945P-S3 6300 מעבד leadtek 7600gt גירסה רגילה 2*512 זיכרון סמסונג 533 3320 נקודות 06 3dmark הכל ב default בלי לשנות כלום. תוצאה טובה? מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב, אז הסיפור שלי חוזר אחורה בזמן לפני כ 3 שבועות שקיבלתי את המאוורר ה"נחשק" בתקווה להוריד כמה מעלות טובות מהמעבד PALOMINO 2000 הרותח שלי (56 מעלות ב IDLE), כל כך הרבה כוח הופעל והלחץ שהוא יוצר כה אדיר שלמעבד נשברה הליבה, והלוח פשוט התחיל לקצר, לאחר קניה של מעבד חדש כי האחריות לא חלה על מעבדים שבורים!!!! גיליתי כי ה GIGABYTE 7VAX שלי לא תקין גם, ולאחר שיחה עם החברה קיבלתי EPOX 8K9A, האם הוא שווה כמו ה GIGABYTE הישן שלי?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אך אני יכול לדעת איזה תושבת יש לוח אם שלי הלוח אם הוא P5GD1-VM???
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי ATI TRAY TOOLS, אפשר לנסות לפתוח איתו צינורות? איך אני יכול לבדוק אם הצינורות נפתחו בהצלחה? ואם לא, האם יהיה לי פשוט לחזור למצב הקודם או שאני פשוט "יתקע" ? מה התדרי שעון של ה GTO ומה של כרטיסים כבדים יותר (לדוגמא ה X800XL XT X850 וכו... שאני אדע כאילו לאן אני מגיע כל פעם עם האוברקלוק). מה התוצאה הסבירה (ב 3dmark 05) ל GTO, ומה לאותם כרטיסים (שעליהם אתם נותנים את המידע לגבי מהירויות השעון). רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש הצעות ? איך זה ? האם הוא ייכנס למארז : HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black http://tms.co.il/product/3010
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברים אני נמצא אצל חברים שלי יש לו GEFORCE 6200 והכרטיס שלו לוהט.. יש לו קירור על המעבד + קירור למארז אני מתלבט אם לקנות לו קירור למעבד או עוד קירור למארז.. מה יעשה את העבודה בצורה הכי טובה שיש ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי תוכנה שנימצאת בתקליטור של לוח האם זיגבייט , שבא אפשר לעשות אובר קלוקינג למעבד דרך תוכנת הפעלה XP , לא דרך הביוס . הצלחתי לקבל 2100 GHZ במעבד (AMD3800) עוד 10% , הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי 8230 נקודות במקום 7632 במהירות סטוק. אבל שהעלתי ל2150 כל המערכת קרסה , האם זה אובר קלוקינג תקין דרך הXP? רוני
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-