אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להוסיף שני מאווריר 80 מ"מ למארז שלי , המיקום של המאוורים לא אידיאלי אבל זה שתי המקומות היחידים שאני יכול להוסיף אותם במארז . קבלו תמונה -> לי ניראה שזה יכול לפחות לקרר לי את המעבד והצ'יפסט בכמה מעלות כדי שלא יהרסו לי כל כך מהר . מה אתם חושבים ?
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
(למפרט הראשון שבצד- e6300 ללא OC ולא מתוכנן) כרגע ARCTIC ALPINE קרור לא מספק בהחלט, 55 במנוחה, 60-65 במאמץ , בהחלט לא סביר מותקן היטב כולל משחה MX-2 פשוט קרור לא מספיק טוב. מבקש המלצה לקרור איכותי שכולל משחה , בתקווה שיצניח לאזור ה40-45 מעלות שמתי עין על הBLUE/RUBY ORB שגם נראים טוב, מה אתם אומרים? -שכחתי לציין, הכי חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר! תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם ^,^ קיבלתי מחשב חדש Q9300 ASUS STRIKER II NSE 4GB DDR3 MUSHKIN 1600MHZ (אני יודע שהלוח תומך MAX 1333 ו1600 רק בOC אבל הם היו זולים יותר ועם CL נמוך יותר מאחרים עם 1333MHZ אז...) 2X 9800GTX + המעבד והצ'יפסט מקוררים במים המעבד ב46 מעלות ב IDEL (נמדד בREALTEMP) לא קצת גבוהה יחסית לקירור מים? בקיצור אני רוצה לדעת לכמה בערך לשנות את הVOLTAGE ,FSB יש גם CPU PTT VOLTAGE או משהוא כזה כשנכנסתי לביוס, בכללי אני יודע לעשות OC אבל נבהלתי מכל הCPU PPT VOLTAGE והדברים שאני לא מכיר תודה רבה מראש. נ.ב. הכרטיסי מסך מחממים את המארז כמו תנור 63 בIDEL אני יודע שזה נורמלי לכרטיסי מסך אבל היה לי אפילו CRASH באמצע 3DMARK06 ובאמצע UT3 כשהמאווריר היו בMAX והמזגן עבד (אני לא צוחק 0.0) …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ברצוני לעקוב אחרי חום החלקים של המחשב ואחרי ביצועיהם אבל לא על ידי שלוש תוכנות. האם ישנה תוכנה אחת שיכולה לעזור לי ולתת לי תמונה מדויקת ???? :
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי נתב eci 312+ שמחובר לסוויצ' ואליו מחוברים שתי מחשבים. דבר ראשון, מה עוזר לי Multicast? להעפעיל את זה או לא? דבר שני, אני רוצה לבטל את הפיירוול של הנתב ולשים בכל מחשב פיירוול רגיל, אבל אפשר שמבטלים את הפיירוול זה מבטל גם את ה-NAT אז אם אני יבטל את זה שתי המחשבים עדיין יוכלו להכנס לאינטרנט? או שחייב את הNAT? אם כן יש איזה דרך לבטל רק את הפיירוול? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שאני עם מזגן בחדר זה 45 מעלות הCPU (מזגן מיני מרכזי זה לא כזה קר בחדר) ויש לי 991RPM לפי everst במאוורר של המעבד. זה אומר שהמאוורר לא טוב וצריך להחליף? צירפתי את המפרט והמעלות לפי everest צולם ביום חם בלי מזגן :-| [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו ניסה לעשות וולט מוד כזה ללוח ? P5WD2E- PREMIUM?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך עושה יותר מדי רעש לטעמי והייתי רוצה לקנות קירור שקט יותר אשמח לקבל הצעות לקירור שקטות עד 200 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W עכשיו רציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול להוסיף בלי שיהיו לי בעיות מתח אחרי OC יש לי HD אחד ו CDRW אחד מחוברים היו לי 4 מאווררים ואחרי OC ל 1900 מ 1700 הוא היה יציב אבל לפעמים נופל או שלא עובד אחרי ריסט מבעיות שנראה לי נבעו בגלל ספק חלש
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte GA-K8NXP-SLI כלומר חריץ 939 הוספתי לFSB עוד 40 עכשיו במקום 2000 MHZ יש לי 2400 האם אני יכל להוסיף עוד במאמץ המעבד מגיע ל 52 53 מעלות מה אומרים זה אפשרי
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה SysTool ממאגר ההורדות שכאן על מנת לבצע אוברקלוק למחשב שלי דרך התוכנה (דרך הביוס אני לא ממש אוהב ומידיף לא להיתעסק) בקיצר-בלשונית של CPU OC אני צריך להגדיר את זה "clock generator"....מה זה ואיך אני יודע מה יש לי כדי לדעת מה לבחור מהרשימה שיש שם.... ועוד שאלה..איך אתם מציעים להתחיל? נגיד כול פעם להעלות 100 מגה הרץ ולבדוק יציבות?.... המפרט שלי מופי בצד אבל אני יירשום את בנתונים של המעבד...: פנטיום 4 ליבת פרסקוט 3.0GHZ סוקט 478......מה ההמלצות שלכם? ואם יש לכם טיפים אז בכיף נ.ב. גם רשום FSB LIMIT אם אני רוצה להגיד....כדאי? ואם כן על כמה להגדיר את זה.....כרגע הFSB שלי רץ על 200 מגה הרץ
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אודה לרעיונות כיצד למקמו טוב ללא תזוזות באמצע הסוניק ?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם יש תכנה שכן מאפשרת?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום חברה. יש לי מעבד סלרון 3.06 . . . אני רוצה לבצע OC , ורציתי לדעת: 1) האם זה אפשרי למעבד סלרון? 2) חייב לעשות את זה בביוס או יש וכנה? 3) ניסיתי לעשות OC בעזרת תוכנה שהגיע לי אם המחשב ונאלצתי להחליף את כל הויינדוס בעקבות זה... קראית את המדריכים, אבל הביוס שלי או ישן או לא יודע מה כי אין שם את האפרויות שצריך לעשות... בבקשה תעזור לי אם זה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. יש לי הזדמנות לקנות את הקירור המפלצתי הזה במחיר ממש זול, אני יודע שהמארז שלי הוא יותר שייך למגזר המארזי מיקרו ATX מאשר לMIDI. אבל כשפותחים אותו יש הרבה מקום בפנים, הכוונה העומק של הלוח אם עד לדלת המארז. עכשיו אני לא יודע בדיוק מה המידות של הקירור הזה. אז אני רוצה לבדוק אם מישהו התנסה בקירור הזה במארז כמו שלי. במידה וההתקנה אפשרית, יש לי עוד שתי שאלות, האם אין סכנה בחיבור של קירור כזה כבד למעבד בתושבת AM2, באמצעות 2 קליפסות מסכנות? אשכרה טרמלטק חשבו שזה קירור סטוק או משהו בסיגנון. והאם החיסרון בתעלת אוויר תפגע משמועתית בביצועי הקירור (תחנוק את זרימת האוויר או משהו בסיגנון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום,יש לי את המעבד 2.4 NORTHWOOD של אינטל,רציתי קצת לעשות OC שלא יגביל את הכרטיס מסך שלי עכשיו לפי מה שהבנתי בעבר ששאלתי עם הלוחות של אינטל הם חסמו את אפשרות האוברקלוק,אבל איזה אחד אמר לי שהצליח גם עם לוח של אינטל לעשות OC באיזה 200MHZ-300MHZ עם תוכנה אני לא זוכר פשוט מה היא אם מישהו יוכל להדריך אותי קצת באוברקלוק ועם איזה תוכנה צריך בדיוק להשתמש אני אשמח,הטמפרטורות שלי במנוחה עומדות על 39-41 במאמץ המעבד מגיע למשהו בסיבות ה48-50 , תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רק שתבינו - אני מדבר על המדבקה של הציור.... זאת שיש עליה גם את הסמל של החברה המייצרת... קניתי שני 4850 של SAPPHIRE והמדבקות לא ממש ממוקמות טוב וגם העובדה שאלו מדבקות מעצבנת אותי.... בקיצור... אני חושב שאני אוהב יותר את המראה המקורי של ATI וגם הציור לא יהיה מדבקה. וכאן באה השאלה: האם הסרת המדבקה תביא לביטול האחריות? ד"א הנה שאר הרכיבים שצריכים להגיע אלי עוד איזה שבועיים: Q6600 P45-T2RS PLUS חיה של לוח... הגיע ל-690FSB..... CM 690 OCZ Reaper 4GB 1066 OCZ VENDETTA 2 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 2000RPM PCP&C 610W אל תדאגו.... אני עוד יעדכן ברגע שהכל יגיע....
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
משהו מוכן להסביר לי איך הוא עובד? איך מים שעוברים בצינור בתוך מחשב מקרררים את החלקים? שניה הקרור מים מקרר את כל החלקים או רק את המעבד?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
על איזה מספר (K/M) בדר"כ מגדירים כדי לבדוק יציבות מעבד ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להוסיף פאנל שליטה על המאוררים ,הצורך הוא בעיקר לשקט (מתי שלא ב OC לתצוגה של טמפ' וכ'). יש לי 3 מאוררי SCYTHE 120MM, 2 בחזית ועוד אחד מאחורה . עוד שני 92 מ"מ של AC מאחורי הHDD ואחד בגג המארז. יתר המפרט בפרופיל שלי . חשבתי על : Scythe Kama Meter 5.25" Fan Controller אודה להמלצה והסבר לעניין הקירור למעבד- האם זה שולט גם עליו? מה בדבר יתר חמשת המאוררים האם יש אפשרות לשלוט גם עליהם (בזוגות)? לגבי צג הטמפ-האם זה מציג טמפרטורה רק של המעבד הוא גם של הצ'יפסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם שינוי הFSB ברגע שאני משנה את הFSB למעל מ202 (אני יכול לשנות רק מ200+) אז הWINDOWS לא עולה, ואם אני משנה את הFSB דרך המחשב (עם תוכנה של MSI) אז הוא קורס לי אחרי כמה דקות (לא משנה איזה FSB אני כותב לו לשנות, ושוב רק מעל 202 FSB) א. איך ניתן לסדר זאת? ב.אני די חדש באוברקלוקינג אז תשדדלו לעשות הסבר פשוט? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
והאם אפשר להעלות לכרטיס מסך וולטג' בלי vmod?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-