אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קודם רציתי להודות לכל האנשים שעזרו לי לבחור מחשב מוקדם יותר שנית השאלה דיי ברורה האם הקירור מים עושה עבודה טוהב יותר מהקירור הרגיל ? זה שהוא שקט יותר לא ממש מעניין אני לא גר בארץ ( כרגע בהונגריה ) אז כמות החום שיש פה היא לא כזאת מטורפת כמו בארץ . מה היתרון שייתן לי קירור מים ? אני לא מעוניין סתם להשוויץ "שיוו תראה יש לי מים במחשב אני יכול ממש לבנות שם אקווריום " אלה יותר לכיוון של יעילות/תועלת תודה רבה למגיבים מראש ! המחשב שנבחר בסופו של דבר הוא הפנטיום E630
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוק, ואני מחפש תוכנות לשנות את השעונים של המעבד. בבאיוס שלי אין שום דרך לשנות אותם (לפחות לא שמצאתי) ואני חושב שזה משום שיש לי לוח אם ישן (intel D850GB) יש לי penium 4 1.5ghz 256samsung RDRAM gforce 4 ti 4200 (לא שזה משנה......) למרות שאין לי שום מאווררים במארז ( דבר שגיליתי רק היום חחחחחחח !!!) המעבד נמצא ב41 מעלות בערך, וזה נראה לי דיי בסדר.... אני לא רוצה לעשות אוברקלוק רציני רק איזה 100mhz עד 200mhz..... עוד דבר שאני צריך עזרה בו... זה מה אני משנה בשעונים ? שמעתי שאי אפשר לשנות את המכפלה, שאצלי היא 15... אז מה אני אמור לשנות? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
או קי .... אז אני מנסה להעלות את המהירות של המעבד אפילו ממש קצת ולהוריד קצת את הזכרונות וגם לכוד זה לא עבד...שיניתי הפעלתי את המחשב והוא התחיל לצפצף....מה לעשות.מפרט: p 4 nortwood mpga 478 asus p4sgx-mx 512 mbytes ddr-sdram
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי. 4870 ואין לי שמץ של מושג מאיפה מתחילים פה... נניח וקניתי לו קירור. מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 עם מכפלה שעולה עד 12.5. מה הכי כדאי לעשות מבחינת אוברקלוק ? (עם מכפלה 12.5 הגעתי לתדר 185 בלי להרים מתח לציפסט ולמעבד).
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני קניית מחשב חדש וחשבתי לקנות קירור של ACTIVECOOL. קראתי עליו ביקורות טובות וגם הרעיון עצמו יפה. אלא שבחיפוש מעמיק ברשת לא יכולתי כמעט למצוא חנות שמשווקת את המוצר הזה, לא בארץ ולא בחו"ל (מצאתי רק את זיגזג שמחזיקים דגם ישן). גם כשכבר מצאתי חומר עליו, תמיד דובר על כך שהוא מתאים לסוקטים ישנים ולא, למשל, לסוקט 775 או 939. אז האם מישהו יודע מה קורה עם החברה הזאת ? האם היא עוד פעילה או שזה מוצר "מת" ? אם כן, אז האם הם מייצרים קירור למעבדים העדכניים יותר ? איפה ניתן להשיג את המוצר הזה בדגמים החדשים שלו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מבחינת רעש וביצועים? (שדרוג זה עסק יקר מדי, תנו לי לחזור לימי הP2 כשהכל היה פשוט :)
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
תגידו, איך הדבר הזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=zm-80dhp הוא טוב? כמובן בשביל OC. עוד שאלה עליו, האם אני יכול לשים אותו וזה לא יפגע לי באחריות? נראה שזה מתלבש בצורה ניתנת להסרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך 7800 GTX כמו שצריך עם מערכת קירור ZALAMN FS V7 מאוורר
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מעבד E8200 קראתי את הסטיקי על קריאות הטמפ', ורציתי לשאול: האם התוכנות REALTEMP וEVEREST מחשבות את הטמפ' לפי ה-PROCHOT# או לפי הTJMAX? ה-REALTEMP נותנת לי טמפ נמוכה בכ-10 מעלות מEVEREST.(אברסט מראה בערך 52). מי מהתוכנות מדויקת יותר? תודה אורי
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
30 ש"ח או של חברה ידועה שעולה 100 ש"ח יש לי במארז 2 מאווררים פשוטים באם אחליף אותם האם הטמפרטורה תרד? בכמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שיחקתי GRID איזה שעה פתאום היה טיק כזה והמחשב איתחל את עצמו. אני מניח שזה יכול להיות הכרטיס מסך או המעבד שהתחממו? מה אפשר לבדוק? באיזה טמפרטורות הכרטיס גורם לאיתחול ובאיזה המעבד? (מפרט מימין) הכרטיס על 612/918 המעבד על 2.5GHZ
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.6C@3.2 במכפלה 250 ויחס הזכרונות הוא 5:4 והם עובדים רגיל . הזכרונות הם של ELEXIR (ג'נרי נראה לי ) עכשיו המחשב יציב אבל אני מעוניין להמהיר את הזכרונות כי הם יכולים עוד אבל לא הרבה . השאלה היא איך אני עושה את זה, זה אפשרי בלי לשנות את המכפלה? ושאלה 2 . אני עומד להזמין דרך חבר את הזכרונות האלו מNEWEGG האם זה משתלם או שיש דברים אחרים בסביבות המחיר הזה . לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
Holy J - זה מיועד בשבילך ספצפית ולכל המעונין. מה יקרה אם תנסה לקרר GPU עם פלטייר 170W 20A על 5 VOLT. (החישובים אמורים להיות נכונים במידה והפלטייר הוא של 12 VOLT במידה ו VMAX=24VOLT אז הדיון לא נכון! - ראה דיון בסופו) ע"מ לחשב את יכולת הקירור של הפלטייר ב 5 VOLT יש להשתמש בנוסחה הבאה: Q=2*Qmax*I%-Qmax*(I%)^2 כלומר אם נכניס את הנתונים נקבל משהו בסביבות 110 W יכולת קירור של הפלטייר. די והותר לכרטיס מסך. צריכת החשמל של הפלטייר על קו ה - 5 VOLT תהיה: 5*12\5*20 = IV = כ 42 WATT (עוד 42 WATT לצריכה - יש לבדוק אם הספק יוכל לעמוד בכך). במידה ו VMAX=24 אז יכולת הקירור ב 5 VOLT תהיה 63 WATT וצריכת החשמל תהיה 20 WATT - כאשר תריץ אותו על קו ה - 5 VOLT. במידה ו VMAX=24 אז יכולת הקירור …
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אלו הנתונים שמודפסים על גבי המעבד: 6400 SL9S9 MALAY 2.13GHZ/2M/1066/06 L630A378
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו איזה קומבינה על הBFG 8800GT OC2 שלי עד שאני יקנה קירור שבוע הבא למה הוא מתחמם לי ברמות בין לאומיות וזה שיפר בהרבה מה אתם אומרים?? http://i33.tinypic.com/14doq68.jpg
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, המאוורר שעל המעבד, אמור לדחוף אליו אוויר או להוציא ממנו? תודה על העזרה, אורן
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הציפסט שלי מתחמם נורא ומגיע ל1:1 עם המעבד שזה אומר 48-46 מעלות יש לי עוד זמן עד הקירור מיים ואני בכל מקרה מקמבן עכשיו קירור משודרג למעבד ולכרטיס מסך (לא מוציא שקל!!!) אז רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כשקונים חלקים בחו"ל (כמו רדיאטור ו WATERBLOCK) אז בדרך כלל קוטר המתאמים שלהם הוא סטנדרטי: 1/2 אינטש או 3/8 אינטש. את הצנרת אני רוצה לקנות פה בארץ בחנות דגים. האם הצינורות שנמכרים בחנויות דגים מתאימים לאחד מהגדלים האלו ? אני מניח שלחצי אינטש זה לא יתאים כי זה קוטר גדול אבל מה עם ה 3/8 ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש גליתי פה פורום מדהים מעוניין לרכוש מחשב חדש אבל עדיין לא גיבשתי דיעה יש לי שאלה שאני מתבייש לשאול מה זה OC? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-