אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
- 

עוזרים יקרים שלום, אני מתכנן לתת לכרטיס שלי קצת בוסט של ביצועים אבל כשאני משתמש בתוכנה ATI-Tool כדי למצוא מקס' של הCore ושל הMemory המחשב נתקע ונכנס למשהו דומה למצב המתנה שרק ריסט מחזיר לווינדוס (אתחול מחדש של המערכת). תוכלו להמליץ לי על תוכנות אחרות ו\או טוויקים בדרייברים כלשהם כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי גם את הCatalyst 5.2 וגם את הדרייברים האחרונים של אומגה. אני כבר נואש.. וחוץ מזה, לא מצאתי איפה רואים את הבקר טמפ' של הכרטיס -ואמור להיות לו. תודה רבה לעוזרים, עמית - 

- 2 תגובות
- 467 צפיות

- 

- 

הבעיה היא עם OC אני מנסה לעשות OC עד 265 בFSB שזה 3.97GHZ במעבד שלי (P4 3.0GHZ) אז רציתי לעשות ל 4GHZ שזה 267 MHZ בFSB אבל כשאני נכנס לביוס ואני לוחץ + על הFSB כשהוא 265 MHZ הוא פשוט לא עולה (הFSB) הוא נשאר 265MHZ. מה לעשות?? - 

- 5 תגובות
- 812 צפיות

- 

- 

משום מה כשאני מנסה להעלות משו בכרטיס ולהריץ 3Dmark או את Grid (כי זה מה שיש לי מותקן) אפילו על העליה הכי קלה (20Mhz) אני מקבל ארטיפקטים. כשעשיתי את הauto-thingy של הCCC גם קיבלתי ארטיפקטים. כשניסיתי את Rivatuner, בנקודה מסויימת המחשב פשוט קרס. - 

- 13 תגובות
- 927 צפיות

- 

- 

יש לי ראדון 9700 פרו איך אני בודק את הטמפ של הכרטיס מסך שלי???? ומי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה הטמפ שיש לו בדרך כלל - 

- 8 תגובות
- 786 צפיות

- 

- 

חברה אתם יודעים איזה לוח(גרוע)יש לי אני רציתי לעשות קלוק אבל ברמה קול שהיא המחשב קורס חשבתי שזה בגלל הזכרונות כי אחד זה ddr 400 והשני זה ddr333 האם זאת הבעיה האם אני צריך לשנות את שניהם לddr333 - 

- 6 תגובות
- 540 צפיות

- 

- 

שלום(: יש לי את הכרטיס Sapphire X1800XT ורציתי לראות מה אפשר לסחוט ממנו, עכשיו כל פעם שאני עושה לו OverClock (לא משנה עם איזה תוכנה בנתיים ניסיתי עם RivaTurner ועם ATI Tool) ברגע שאני בודק בנגיד EVEREST את ההגדרות של ה OC רואים שזה מה שעשיתי והכל סבבה, אחרי שאני מריץ 3Dmark06 אני רואה שהתוצאה לא גבוהה ממה שהייתה לפני ה- "OC" ואז אני בודק את ההגדרות שוב ורואה שהכרטיס נמצא על ההגדרות הרגילות...:\ מישהו יודע למה זה קורה? או איך אפשר לשנות כך שאני אוכל לעשות OC:( - 

- 0 תגובות
- 508 צפיות

- 

- 

על איזה אתם ממליצים? אני רוצה לקנות מאוורים עם לדים בצבע כחול כדי שיצא אור כחול כזה מהמארז לפחות 4 מאווררים :] זה מתאים כמאוורר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15757 או שזה קשור למשהו אחר במחשב - 

- 1 תגובה
- 507 צפיות

- 

- 

אז ככה..היה לי עד עכשיו סתם איזה מעבד P2...ולא ידעתי מה לעשות איתו...היום בבוקר התקלקל לי המאורר של הכרטיס מסך.... אז אני...פירקתי את המאורר של הP2...ולקחתי צלעות קירור של איזה כרטיס מסך מעפן (SIS 315).... אצ הצלעות שמתי על הGPU במקום המעבד...ואת הקירור של הP2..(למי שלא יודע...הקירור הוא מלבני ארוך כזה...בצבע שחור...ובמרכז מאורר נראה לי של 40מילימטר)... ואללה זה חייה.... מתי שאני יביא את המצלמה שלי אני יביא תמונות... למישהו יש רעיון איך לתפוס אותו....אבל בלי גומיות..!!.. - 

- 0 תגובות
- 515 צפיות

- 

- 

מה קורה? =] עד עכשיו הייתי עם OC לכרטיס המסך בלבד (המפרט המלא - בצד), וה-OC עמד על: Core: 680 Shader: 1700 Memory: 925 כמובן יציב ללא בעיות התחממות (כ-40 במנוחה, בימים חמים 45-49. כ-50 במאמץ, בימים חמים עד כ-55). היום העלתי בהדרגה עד ל: C 720 S 1800 M 925 והכל היה יציב לגמרי בבדיקות. טמפרטורות בסדר גמור וללא נפילות FPS בכלל. יש לציין כי ה-OC, כמו הבדיקות, נעשו דרך ה-AFTERBURNER וה-KOMBUSTER של MSI. העלתי לא בהדרגה לזה: C 750 S 1875 M 930 והכל היה יציב לגמרי - בבדיקות. כשהפעלתי את NFS:MW, משחק משנת 2005 שאינו כבד בכלל, ישר התחילו בעיות. לא במסכי הבחירה אלא בעולם המשחק עצמו. לא ארטיפקטים, אבל כן תקיעות ופריזים חוזרים ונשנים. להוריד את ה-OC למה שהיה באמצע פתר את הבעיה. עכשיו… - 

- 6 תגובות
- 909 צפיות

- 

- 

המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים? - 

- 3 תגובות
- 441 צפיות

- 

- 

אני רוצה להתקין כבר את הקריור החדש אבל קודם אני צריך לדעת כמה דברים... כדי לנקות האם מספיק להשתמש באלכוהול 70%? ועל מה לשים את זה? (צמר גפן, מנקי אוזניים) כדי לשים פשוט לשים בפינה ולמרוח? עם מה? או שמספיק לשים באמצע ולתת לזה להימרח כשזה נמעך מהגוף קירור? אם זה משנה אז המשחה התרמית זה המשחה הפשוטה שהאה עם VF-900CU של זלמן... תודה רבה לעוזרים! - 

- 7 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4949&CatCode=554 והדגם שחופפ לו עם לדים צבעוניים תודה - 

- 12 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי מעבד Athlon XP2500 ואת ההיטסינק הנ"ל. אני כבר מלא זמן רוצה להסיר אותו לצורכי ניקוי , אך ללא הצלחה. לא מצאתי שום הוראות לכך (רק הוראות התקנה שלא עזרו לי. איך אני עושה את זה ? אני תוקע מברג ולוחץ על הזיזי מתכת וההיטיסנק עצמו זז אבל אני לא מצליח לחלץ אותו מהסינק של המעבד... תודה. - 

- 1 תגובה
- 424 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני כרגע בתהליך של בניית מחשב חדש. המטרה שלי לבנות מחשב חזק אך לא מטורף, למשחקים בעיקר. כמובן שאני רוצה לבצע המהרה לכל החלקים, אך שוב לא ברמה מטורפת, ואני חייב לציין שזו פעם ראשונה שלי ב"oc". יש לי כמה התלבטויות ואשמח לשמוע את דעותיכם המנומקות. כבר החלטתי שהמעבד -0 - יהיה intel e8400 stepping e0 אך אני פתוח להצעות. כרטיס מסך - יש לי gainward 8800gt. ספק- יש לי corsair 450v - אני יודע שהוא קצת חלש לשדרוגים עתידיים אך כרגע נראה לי שהוא מספיק טוב - תקנו אותי אם אני טועה. אני מאד רוצה גם שהמחשב יהיה שקט. מארז - אני מתלבט בין antec 900 ל antec p182. לוח אם - פה ההתלבטות הגדולה - ממה שקראתי כל סוף השבוע באינטרנט - ההתלבטות היא בין EP45-UD3P gigabyte ל asus P5Q-E .… - 

- 5 תגובות
- 593 צפיות

- 

- 

קיבלתי את הפנל הנל ורציתי לדעת עם אפשר לחבר אותו לSPARK 7 החדש שלי האם הוא לא ישרף ? חוץ מזה מה הוא ההספק שבו הוא יכול לעמוד או אילו מאווררים אפשר לחבר עליו - SF2 יעבוד לדוגמה או 120MM של ENERMAX יעבוד או לא. - 

- 3 תגובות
- 511 צפיות

- 

- 

אהלן חברים, אני זקוק בדחיפות להמלצה על מאוורר 12V. למען האמת, ממש לא משנה לי אם הוא מרעיש או לא. הוא צריך להיות בגודל של עד 120. המאוורר צריך להיות חזק בעוצמת הרוח שהוא מייצר. אשמח למשהו גם זול. המאוורר לא משמש לקירור מארז או מחשב כלשהו אלא לשימוש חיצוני אחר. כמו כן, עדיפות למאוורר כזה שקל להשיג, כמעט בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה. ברשותי מאוורר 120 של gigabyte דגם DF1202512RFLN- המאוורר חלש מאוד לטעמי. אשמח לעזרה חברים, מדובר בפרוייקט בנייה שאני עורך לצורך ניסוי מדעי באוניברסיטה. תודה מראש! - 

- 3 תגובות
- 801 צפיות

- 

- 

בדקתי את הקיט של הקירור מיים מחות למארז הכל עבד יפה למשך שעתיים אחרי זה הרכבתי את הבלוק ללוח ונתתי לזה לרוץ בלי לחבר את הלוח ואחרי חצי שעה התחילה נזילה הבלוק שייך לקיט של גיגהבייט גלקסי יש לו שני צינורות פרספקס שיוצאים ממנו ובאחד מהם היה סדק שיצא ממנו מים לקח לי זמן למצוא כי זה נזילה ממש קטנה אז הפתרון היחיד שחשבתי עליו חוץ מלזרוק את הבלוק הוא לאטום את זה עם דבק חם וזה מה שעשיתי השאלה אם מישו פה עשה את זה כבר והאם זה מחזיק נכון לעכשיו עובד השאלה כמה זמן אני צריך לבדוק אותו על יבש מה שנקרא לפני שאני מרכיב על הלוח? - 

- 4 תגובות
- 561 צפיות

- 

- 

היי אני אלון ואני חדש פה בפורום קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו הבעיה היא שלמרות מה שאני וחבר שלי YOT שגם הוא בפורום הזה עשינו טמפ' המעבד שלי לא רוצה לרדת מחמישים יש לי אטלון XP 2400 ללא אובר קלוק שמתי נוזל תרמי אחר מכסף במקום מה שהם נתנו לי על המעבד יש לי וולקאנו 6 CU האם תוכלו לעזור לי? עוד משהו מאיפה אפשר להוריד 3DMARK? - 

- 17 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי את ה HSF הנ"ל הוא אינו מותקן על המעבד - וזאת שאלתי בעצם: 1. ראיתי את הוראות ההתקנה ואת הוידאו ב 3DGAMEMAN - אבל נראה לי שאני אשבור את התושבת כי המחזיקים קשחים מאוד. 2. בתקווה שאצליח לשים אותו אך אני אוריד אותו האיזו דרך כי זה מחזיק חזק מאוד. למי שיש בבקשה שיגיד לי איך תודה רבה לכל העונים מראש - 

- 8 תגובות
- 672 צפיות

- 

- 

איזה מהמאווררים הבאים יותר טוב, הכל 80mm, הכל מאווררים למארז: Vantec thermaflow case fan Vantec Stealth Fan Thermaltake 80mm SMART CASE FAN II מבחינת RPM, רעש, שליטה - 

- 6 תגובות
- 710 צפיות

- 

- 

אני קונה חיישן טמפ' אבל איה שמים את החיישן עצמו? הכוונה היא למעבד ויש לי גוף קירור ביג טייפון של טרמלטייק - 

- 8 תגובות
- 632 צפיות

- 

- 

אז ככה המחשב שלי קורס והבנתי שזה לא הVCORE כי עשיתי 4 קפיצות ועדין... עדין לא העלתי ללוח אם בכלל וגם לא לFSB. אז ככה מעבד Q6600 כרגע על 3.4GHZ לוח אם GA-EP45-UD3LR ספק CORSAIR VX550W עכשיו אני לא מוצא מה מפה הגשר הצפוני ללוח אם ומה הFSB כי זה לוח חדש יחסית וישן היו שמות אחרים ומוכרים. אז הנה תמונה תגידו לי מה צריך לעלות כדי שלא יקרוס המחשב. http://up203.siz.co.il/up2/kyoym2adz2zd.jpg - 

- 15 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

שלום יש לי RADEON 9500PRO ושמתי את החיישן של ה HARDCANO בדיוק מהצד השני של הליבה איפה שאין גוף קירור והטמפרטורה מגיעה ל 55 עם הקירור המקורי שלו וכשאני משחק במשחקים הטמפרטורה עולה ל 60 (ללא OC או העלאת מתח). המפרט שלי: מעבד P4 2.4 לוח אם של (GIGABYTE (GA -8SG800 עם צ'פסט SIS 648 רציתי לדעת האם הטמפרטורה פה נורמלית לכרטיס מסך ומדוע? מה אפשר לעשות? תודה. - 

- 3 תגובות
- 503 צפיות

- 

- 

אני צריך גוף קירור למעבד פרסקוט 478 בשווי 50 שקל פלוס מינוס , מצאתי 2 : 1 - http://global.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4205 זה עולה 55 COOLERMASTER 2 - http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=139 לא תומך פרסקוט רק 70W - פרסקוט עד 84W - זה עולה 67 ש"ח AC יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו ? פשוט הגוף קירור של אינטל רועש והצלעות ממש רותחות המעבד על 50 מעלות אבל אני אקנה חדש בכל מקרה , צריך חנות במרכז הארץ תודה - 

- 9 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

http://www.ebay.com/itm/Xigmatek-Tituli-D1612-Air-Cooling-System-/360451387181?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item53ec93af2d - 

- 6 תגובות
- 927 צפיות

-