עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pc student,

חברה אתם יודעים איזה לוח(גרוע)יש לי אני רציתי לעשות קלוק אבל ברמה קול שהיא המחשב קורס חשבתי שזה בגלל הזכרונות כי אחד זה ddr 400 והשני זה ddr333 האם זאת הבעיה האם אני צריך לשנות את שניהם לddr333

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by haviv822,

אהלן חברה, בשעה טובה הגיע לידיי האקסלרו הפסיבי ;D חשבתי לשתף אתכם במעט תמונות אחרי ההרכבה, על הכרטיס - X800GTO2 בנתיים, אני יכול להגיע לכם שהטמפ' (במנוחה בלבד) גבוהות ב 4-5 מעלות מקרור הסטוק, בימים הקרובים אני יקבמן עליו איזה מאוורר ונראה כמה הרצים אני יוכל עוד להעלות כדי לעקוף אולי את מהירויות הליבה והזכרונות של X850XTPE.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by alienchickenpie,

ניסיתי לשייף את המארז של מחשב ההתעללות שלי- שייפתי אותו עד שהוא נהיה חלק ואז צבעתי אותו עם שיכבה דקה של ספרי ישן ודפוק שמצאתי בבית (לא הספיק כדי לכסות צד אחד של המארז). אחרי שהצבע מתייבש שמתי לב שרואים את השריטות על הצבע. אם אני אצבע את המארז עם צבע מיוחד לרכב, בכמה שכבות, זה יסתיר את השריטות? יש שיטה לשייף בלי שריטות?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by keytech,

היי חברה אני די חדש בכל הנוגע ל OC וקרור מערכות , יש לי AMD 1700XP ואחרי שראיתי את כל ההצלחות שיש לאנשים בשידרוג המהירות אני רוצה לנסות גם כן להתעסק עם המעבד שלי. אז דבר ראשון זה כמובן קרור המעבד ובנוגע לזה יש לי שאלה מאוד בסיסית. האם אין חשש לצבירת לחות על גבי ה HS והמעבד אם משתמשים בקרור מאסיבי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. שלום אני מתכנן להזמין מ TMS מחשב ולעשות לו OC המעבד הוא E6750 אני רוצה לעשות OC מ 2.6 ל2.8 GHz מספיק ודי לדעתי, ולשאלתי האם כדי לקנות OEM עם קירור חיצוני או שזה בסדר לקנות רק את הBOX [קירור במעבד] ונגיד, להוסיף קירור בעתיד ? ויש לי עוד שאלה קטנה המחשב הוא למטרת גיימינג ורציתי לדעת אם אני חייב ספק כוח ? תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by afik78,

אנשים עם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... טוב אז ככה עברתי על המדריכים באתר ולא כזה הסתדרתי ....או שלא עשיתי נכון או שפשוט אני לא מבין בזה כל כך... המפרט שלי זה: e6750 לוח אם ga-p43-es3g ספק 450 כלשהו... מאיפה אני אמור להתחיל כדאי למצב שהמעבד שלי יהיה במהירות של 3.0 או 3.2?... כי הוא בטמפרטורות נורא נמוכות בין25ל 30 כרגע הוא עובד בתדר של 2.6 שזה די חלש... תודה לעוזרים....=]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by CrashZone,

כן כן סוף כל סוף קניתי כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפה 2 הקלוקר הקטן שלי. קיבלתי בשעה טובה היום את הכרטיס, של לידטק בAGP. כרטיס יפהפה! פתחתי צינורות ועשיתי OC נכון לעכשיו ל 475/740 ! והזכרון פשוט מסרב להגיד שהוא רוצה להפסיק! הליבה עושה לי קצת בעיות אבל אני חושב שזה קשור לספק שלי...אני אסדר כמה דברים ואמשיך. התוצאות הם ב03: 5874 וב05: 2364 קירור סטוק ללא העלאת מתח. זה עוד יעלה! לשם השוואה ה6600GT עושה 7500-8000 ב03 וב05 3000-3200. צפו לביקורות + מדריך בטיפ בשבועות הקרובים. כמו כן צפו לביקורת שלי שתעלה בימים הקרובים לטיפ.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by rivking,

יש לי Sapphire X1950 Pro 512MB והקלוקים שלו כרגע 621/796 (כאשר הסטור הוא 580/690) עשיתי את זה דרך הקטליסט הרצתי OC אוטומטי והגעתי לקלוקים אלו עכשיו בריבה טונר שאני נגיד נותן מספר לקלוק ולוחץ apply זה חוזר לקלוק הרגיל נגיד אם אני למשל העלתי 5-8 הוא יחזור אני צריך לעלות 15+ גדי שהוא יממש את הקלוק וכמובן שככה לא עושים OC ושאני משתמש ב-ati tool אני מעלה לקלוק הוא המסך נכבה וצריך לעשות ריסטרט אני לא מבין מה הולך זאת בעיה חומרתית? או שמה הכרטיס באמת חרא ל-OC...? עוד משהו! שאני יוצא לדסקטופ ואני נגיד נכנס או ל-atitool או ל-rivatuner או ל-Ati tray tool זה רושם לי שהקלוק הוא 580/796 ולא 621/796 יכול להיות שהקלוק מתממש רק ב3D ולא ב-2D כי שאני נכנס לקטאליסט אני רואה 621/796... ??? …

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by Discreet,

הציפ' ב50 מעלות זנ מוזר לי מאד.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  10. נתקלתי לפני מספר ימים בבעיה מוזרה. עשיתי למעבד שלי אוברקלוק, דרך הביוס כמובן, ל- 3GHz כשקניתי אותו ומאז המעבד על אותו אוברקלוק ללא שינויים לאחרונה כשאני מאתחל את המחשב אני רואה באתחול של הביוס שהמעבד ללא OC , ככה זה נראה : (2.40GHz(267x9 בדקתי את ההגדרות של ה-OC בביוס ולהפתעתי גיליתי שההגדרות נשארו כמו שהן , 333X9 . ביצעתי איפוס לביוס אך ללא הועיל, יש עדיין בעיה שה-OC לא מבוצע בפועל , בדקתי גם באמצעות CPU-Z וגם הוא מראה שאין OC. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by faceman_007,

יש לי מעבד Intel Pentium 4 וליבת Prescott המעבד עובד בסטוק על 2.8GHZ ואני עכשיו בOC 3.2GHZ ואני יעשה בדיקות עוד מאט. יש לי לוח אם Asus P4S800D : -איפה אם בכלל אני יכול להוריד מכפלה? -עד איזה מעלות אני יכול להגיע עם המעבד הזה בלי לסכן אותו יותר מדי? *יש לי קירור סטוק..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. קוראים לזה קירור גז נכון, אם לא אז אני מקווה שהבנתם למה אני מתכון, אז כמו הת'רד הקודם רציתי לדעת איך פועל קירור גז, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by ofer_fas,

שלום, הסתכלתי עכשיו מה הטמפ' של הכ.מסך שלי וגיליתי שהיא.. 70 מעלות!! הקירור שבה עם זה בכל מקרה מעצבן אותי והוא מרעיש בטרוף! יש לי R9800XT club 3d... עבדו אלי.. לא התכוונתי לקנות של החברה הזאת.... הוא היה אמור להיות בתכנון של ATI אבל.. הכרטיס פועל ככה ללא OC.. חשבתי להחליף אותו בקירור פסיבי שקט (סוף סוף..) התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  14. תראו אני קונה חלקים חדשים (לוח מעבד זיכרונות) ויש לי את הקירור שיש לי עכשיו שצויין בכותרת עכשיו השאלה אם הוא יתאים לAM2 ויספיק לAMD 5200 כי כרגע ה3000+ שלי עומד על 34-36 במנוחה.

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by hck,

יש לי בעיה כשאני מפעיל את ה-PCMARK04, קופצת לי ההודעה: כמובן שעידכנתי את הווינדוס (XP) עים כל העידכונים האחרונים. התוכנה נפתחת לאחר מכן, וכשאני מריץ בנצ'מרק - ולא חשוב איזה, בסיום הבדיקה אני לא מקבל תוצאה ממספרית אלא את הדבר הבא: מישהו יודע מה הבעיה? .

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by qpalzm,

אני זקוק למאוורר 80 מ"מ למארז. אין צורך בבקר שליטה אבל הדגש הוא על עוצמה ושקט. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. זקוק לעזרה דיי דחופה , ב-ZAP הלכתי ממש לאיבוד כיוון שיש אין-סוף מאווררי 120 למארזים, יש לי מארז CM CENTURION 532 ואני צריך המלצה בבקשה למאוור (מוציא) איכותי ושקט בעל ביצועים גבוהים ,( יופי ממש לא חשוב גם לא תאורה ) תודה מראש למתייחסים

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by dor17,

ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 אבל הנה הקץ' המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT אז ככה לATI יש איזה תוכנה שעושה אוברקלוקניג לכרטיס מסך לבד...אני מרגיש שיפור קל והטמפרטורה עומדת על 55-65 בממוצע? זה בסדר? יש לABIT את ה uGuru שלה מה אני עושה שם בדיוק? בקיצור מה נראה לכם כדי לי לעשות?! אגב לגבי קירור... יש לי 2 מאוררים 120 אחד מקדימה אחד מאחורה ועל המעבד יש סתם מאורר לא משו רציני... קניתי עכשיו את הFOX 3 שיושב שם בפלופי ושואב אוויר ואני יתקין עוד מאורר 80 בעתיד הקרוב.... אגב הuGuru מראה טמפרטורות של CPU 42 Sy…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by BENNY66,

אני צריך עזרה יש לי מאוורר למעבד פרידג רוק אני צריך מאוורר יותר רציני למעבד המעבד 2.4 800 FSB ויש לי גם 5 מאוררים של THERMALTAKE SMART FAN 2 במארז סליחה שאני משגע אתכם

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  20. אפשר\יש דרך לעשות OC רק למעבד בלי לגעת בזיכרונות?

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  21. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

זלמן 7000ALCU על מקסימום או TR SLK947U עם מאורר 32CFM (כידוע הדגם הספציפי של טרמלרייט מציג ביצועים טובים עם מאוררים חזקים ולא עם מאוררים ממוצעים.)

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  22. היי. אז תראו, נמאס לי שהמחשב באופן קבוע אצלי על 55-60 מעלות במצב המתנה אם אני משחק, הוא מגיע ל75 מעלות. אם אני סורק עם אנטי וירוס או משהו הוא מגיע ל70..או 65. זה די מרגיז כי אני יכול להפעיל את כל התוכנות האלה ביחד והמחשב יזוז טוב...אבל מבאס שהוא מתחמם. אז מה שעשיתי עכשיו זה פתחתי ת'מחשב, ניקיתי מאווררים והכל, ולקחתי מאוורר ביתי קטן. השארתי את המחשב צד אחד פתוח, לידו שמתי את המאוורר הביתי הקטן..והופ..אני סורק כרגע עם האנטי וירוס וכותב לכם פה את ההודעה וע"פ AsusProbe המעבד שלי 50 מעלות. משהו לא יאומן ולא היה לי ככה אף פעם. אם המחשב סתם במצב המתנה הוא 48. אני מתכוון להיות עם זה כמה ימים (חוץ מהלילה..בלילה זה 55 מעלות אצלי..אז לא נורא) ואקנה בקרוב את אחד המאווררים ש…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by DOR_2911,

איך אני משנה את ה MHZ של המעבד בלי לשנות באותה מידה את הMHZ של הזיכרונות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by nir.zamir,

היי, אני מתעניין במפרט כמו: http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ (המפרט השני עם OC?) סליחה על הבורות, אבל איך עושים OC? זה משהו שמוכר המחשב צריך לעשות או הגדרות בביוס? האם OC זה דבר שאפשר לעשות בבטחה גם במחשב של מישהו שלא מבין יותר מדי בחומרה? תודה! ניר

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  25. המחשב שלי הגיע היום מTMS ואיתו הOC מ 2GHZ ל 2.8GHZ.. בדקתי עם אוורסט ואח"כ עם TAT, והטמפ' של הליבות אפילו לא מתקרבת ל40 מעלות.. 34-37 בליבה 0 ו32-34 בליבה 1 (זה לא במאמץ, סתם גלישה באינטרנט וכמה תוכנות ברקע..) זה הגיוני<? או שאולי יש איזה בעיה בסנסורים? אם זו באמת הטמפ', אולי אפשר להוריד קצת את המהירות של המאוורר?=פחות רעש.. איך עושים זאת? ~תודה רבה מראש~ עריכה: גרמתי לשניהם לעבוד ב100% עם TAT, קפצו מיד ל68-73.. זה כבר יותר מפחיד.. אבל מה צריך בשביל לגרום למעבד באמת לעבוד ב100%?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.