עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by דניאל מלנקי,

איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  2. Started by nyquist,

מעבד PRESCOTT 3.2GHZ 478. החלפתי את קירור הSTOCK שנגמר במאוורר ‏Super Silent 4 Ultra TC של Arctic Cooling. יש למארז את השרוול שמכרו בזמנו עם הPRESCOTT בגלל שהוא התחמם. בגלל שהמאוורר החדש יותר גבוה מהקודם כשהמארז סגור השרוול לוחץ על המאוורר החדש. חשבתי לחתוך חלק מהשרוול- מה צריך להיות המרחק בין השרוול למאוורר כדי לקבל קירור אופטימלי? ישנו גם מאוורר של המארז ב90 מעלות למאוורר המעבד(צמוד לדופן האחורית)

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by dorman2,

ראיתי באתר של החברה את שיטת ההשמה והם ממליצים לשים במרכז הרכיב נקודה בגודל גרגיר אורז ואז להרכיב את מפזר החום אגב סיבוב קל ימינה ושמאלה על-מנת לפזר את המשחה. הם טוענים שאין צורך בכיסוי מלא של משטח פיזור החום של המעבד שכן הפיסה שאותה הוא מקרר היא בשטח קטן במרכז הרכיב. רא קישור: http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_singlecore_wcap.pdf לעומת זאת ראיתי במדריך באתר שיש לפזר את המשחה עם כרטיס פלסטי על כל שטח הרכיב וכן גם להוסיף משחה בצד של מפזר החום עצמו. מה ממליצים חכמי הפורום המנוסים?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. היי אני משתמש ב-ATI Tool לניטור טמפ' של הכרטיס מסך אבל נניח ויש ריסט באמצע משחק או משו (לא היו בעיות לאחרונה אבל סתם מחפש..תמיד טוב שיהיה) אז כל הנתונים מתאפסים.. בכל מקרה אז דיי ברור מה אני מחפש..אם אפשר תוכנה שתביא ותעשה לוג גם לטמפ' של המעבד וגם של הכרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

מה כל זה אומר?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by DarkSight,

שלום אז אני די חדש בכל הנושא הזה אז פשוט התחלתי לעלות מתח וFSB והגעתי כרגע ל1.425 ן235 FSB ובדקתי מעלות והמעבד על 44 מעלות במאמץ מלא בפריים וברגע שאני מנסה לעלות ל245 אני עובר בוט וברגע ממש לפני שעולה המסך הזה שמראה את הטעינה של ווינדוס אני פשוט מקבל מסך שחור כזה עם הרבה מריכות וכל מיני דברים היו כתובים שם :[ ונסיתי לשחק עם המתח ולעלות אותו ל 1.45, לא עזר עכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

טוב יום נחמד 1 demonshlomo בא אלי אם המחשב שלו. לא היה לנו מה לעשות אז החלטנו לשבור שיאים . אז שמנו מזגן והבנו את החדר ל19 מעלות והתחלנו בOC. אם הכרטיס מסך שלי הגענו ל4638 נקודות (3d mark 2k3) שזה 585\355 והמעבד ב3.3 אם תזמונים לזיכרון ב2.3.3.5 הדגם המדויק של הכרטיס הוא: radeon 9600XT 128MB זיכרונות של סמסונג בלי סינקים וקירור לליבה VGA silenser אם AS5

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by xcalibur,

יש ברשותי את הקייס הזה - THERMALTAKE ARMOUR MX+ http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorPlusMx/vh8000bws.asp לוח אם הזה - XFX 780I http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/7series/780.aspx השאלה שלי היא האם יש דרך איכשהו לשלוט על כל המאווררים ובייחוד על המאוורר צד 23CM? המחבר שמגיע הוא עם מתאם 4 פינים רגיל כמו החיבור חשמל בצורבים וכדומה. בלוח אם יש חוץ מחיבור מאוורר CPU ו-SYSTEM עוד 4 חיבורי מאווררי AUX. האם ישנו מתאם שיכול להתאים ביניהם? תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by big foot,

בירצוני לרכוש קירור למחשב יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 939 ואני חושב על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=3418 רציתי לשמוע תגובות על הקירור האים הוא טוב ושווה להשקיעה נ.ב כיום המחשב שלי מגיע ל39 מעלות בשעת מאמץ האים כדאי ביכלל ליקנות קירור חדש? תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by se7en,

בשעה טובה השלמתי את המוד שלי ורציתי לפנק אותו באיזה צג איכותי בחזית. על מה אתם ממליצים(לא חשוב המחיר) ושיהיה יפה.

11. Started by SpiritKnight,

SiSoftware Sandra Processor(s) Model : Intel® Celeron Co-Processor (FPU) : Not installed Speed : 501MHz Performance Rating : PR601 (estimated) Type : Standard Packaging : FC-PPGA Socket370 Rated Speed/FSB : 503MHz / 1x 67MHz Multiplier : 7.5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Mendocino) Celeron 300-533 2V Revision/Stepping : 6 / 5 (0) Stepping Mask : mB0 Microcode : MU066503 Caches Internal Data Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) Internal Code Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 On-board Cache : 128kB ECC synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 Cache Multiplier : 1/1x …

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by verynoti,

יש לי מערכת קירור מים מובנת שבאה עם המארז שלי (AROMOR LCS) הייתה לי בעיה אחרת במחשב אבל אחר כך גיליתי שחסר לי מים במיכל (הגיע לקו הנמוך LOW) מלאתי מים במיכל והדלקתי את המחשב (הוא בקושי זז לי פתאום) ואז גיליתי שהמשאבה פשוט לא עובדת 1. האם יש משהו שאני צריך לעשות או הייתי צריך לעשות? 2. האם יכול להיות שהיא פשוט מתה? 3. ובכלל האם יש אחריות על משאבות של מערכות קירור מים שבאות עם מארז? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:02:33 מישהו בבקשה PLSSSSSSSSSSSSSSפשוט אני אצל חבר ורואה אצלו מישהוווווו???????

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by A-L-o-n,

יש לי שאלה!!! hd4850 עם הקירור הרגיל שאיתו הוא בא הוא קירור טוב לסטוק? או שכדאי לקנות hd4830 והקירור שלו טוב לאוברקלוק ברמה של hd4850...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. כמו שיש לבחור בסרטון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by yz101,

מדובר במעבד E2160 בOC ל3GHZ. (המפרט הראשון במפרטים שלי). התרשמתי בעיקר מ2 גופי קירור: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO. 2. OCZ VANQUISHER. אולי יש אופציה עדיפה? השקט מאד חשוב פה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. הוצאתי מספק של פנטיום 1 (240 וואט) מאוורר 80 מ"מ של Panaflo (אם זה אומר לכם משהו). יש בו שני חוטים (כחול ואדום) שבסופם חיבור שני פיני (כמו של חיישן של SF2 כזה), ואחד החוטים של הספק הוא חוט שבאמצע שלו יש מולקס, ואחר כך עוד חוט ואחר כך עוד מולקס. עכשיו, SubX (הוא אחלה בן-אדם!) אמר לי לקחת את האדום לחבר לכתום (במקום הצהוב נכון?) ואת הכחול לשחור שליד הכתום. דבר ראשון האם זה נכון? דבר שני, רציתי לדעת אם אני יכול לחבר כמו שאמרתי להתחלה של החוט של המולקס כדי שיהיה לי שתי מולקסים (שיהיה לי כאילו דו-כיווני כמו שנותנים בחנות)? או אני חייב לקצץ מהמולקס את האמצע ולהשתמש בחוט שמהאמצע עד המולקס שבסוף ואז יהיה לי רק חיבור מולקס אחד.. אני מקווה שהבנתם מה שאני רוצה תודה.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  17. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע מה רמת המתח המקסימלית שניתן לעלות אליה ב-OC ? (כמובן תחת ההנחה ששומרים על טמ"פ בסביבות 55 מעלות עם קירור טוב)

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by gabbay,

מישהו שמע על הקירור הזה? לאיזה כרטיסים הוא מתאים? הוא שווה משהו? ??? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by GNU,

יש לי כרטיס מסך R9250 של powercolor. לכרטיס יש צלעות קירור ללא מאוורר. לי יש מאוורר 40mm שאני רוצה לשים על הצלעות. למאוורר יש חיבור של 2 פינים. אבל על הכרטיס אני לא רואה חיבור חשמל למאוורר. מישהו מכיר את הכרטיס ויכול להגיד לי אם יש או אין חיבור למאוורר? תודה.

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by bezadon,

אני שוקל לעשות אוברקלוק למעבד הקונרו e6300 שאני מתכוון לקנות ולהעלות את ביצועיו לאלו של אחיו הגדול ה e6400. כמו שהבנתי אם אני עושה אוברקלוק זה מסיר את האחריות על המעבד. השאלה היא - האם הם אומרים את זה בתקווה שלא נעשה את זה , או שיש להם את האמצעים לבדוק האם באמת בוצע אוברקלוק במעבד או לא. נ.ב - על הדרך אני שואל - מה אתם אומרים על הקירור המקורי של מעבדים אלו ? יש מה להחליף אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק קטן ולא רציני ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by taotao,

יש את התוכנה של אסוס AI BOOSTER שהיא תוכנה של האובר קלוק בלוחות שלהם עכשיו אצלי הFSB הוא על801.82 המכפלה היא 200.46*15 עכשיו שאני משנה את זה ל200*15 זה משתנה אבל אחרה כול כיבוי והדלקה של המחשב זה חוזר למצב שהיה מישהו יודע למה??? :s05:

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

האם לכרטיס המסך שלי עם קירור הסטוק שלו יש איזשהו פוטנציאל אוברקלוק שיתן לי תוספת ביצועים משמעותית? או שאפילו אין טעם להתעסק עם זה כל עוד אני לא מחליף קירור?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  23. ודרך אגב, האם ה MX-1 Thermal Compound נחשבת למשחה ממש טובה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by kaki356,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3422 (שימו לב יש תוספת מאוורר או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=879 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by navk2,

יש טעם לזה ? בתנאי שאני משאיר את הזיכרונות שלי על סטוק, זה ייתן משהו ? אל תסתכלו על המפרט שלי עכשיו, אני שואל לגבי המחשב החדש...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.