אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי כבר בעבר שמתי פה כמה שאלות בקשר לשינוי תזמונים אך ללא תוצאות כיוון שלא מצאתי את האפשרות הזאת בביוס. היום אחרי הרבה חיפושים מצאתי את צירוף ההקשות הנשחק שפתח בפני את האופציות הללו. קיצר כמו שראיתם בטופיק איזה זכרונות יש לי. אני יודע שהורדת תזמונים מאיצה את הזכרונות....וזהו. עכשיו עד איזו נקודה אני יכול להמשיך ואיך אני ידע שמשהו לא בסדר. כרגע אני רץ ב 2.5-3-3-6 כש במקור זה היה 2.5-4-4-8. החלטתי לא לקפוץ עמוק מדי לפני שאני יתייץ איתעם בפורום
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
I probobly will buy the Prolimatech Megahalems CPU cooler in a couple of days and want to attach to it 2 Scythe S-Flex'es in a push-pull configeration, But don't know which S-Flex'es to choose.. The 1200RPM's or 1600RPM's? I am going to overclock my Q6600 to 3.6GHz and I need alot of cooling.. Will I feel a diffrence between the 1200RPM and the 1600RPM? If so can you assume if the diffrence is going to be minor or major? If it's going to be a 1-2 degrees diffrence between them then I'll go for the 1200RPM, since it's much more quieter but if it's going to be a 4+ degrees diffrence then I'll go for the 1600RPM's.. Can you assume? Thanks.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הוא על 56 מעלות כרגע, ממש חם עכשיו וכנראה שכך זה יהיה כל הקיץ. אני חושב שאני בבעיה. בחורף הוא לא עבר את ה50 במאמץ עד כמה הוא יכול לסבול? מה הטמפ' ה"אדומה" שלו?
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני מעונין להזמין את הקירור של AC FREZER 7 אבל יש לי שאלה יש לי מארז של SP עם מאוורר בצד המארז האם מישהו יודע האם זה יפריע לי להרכיב את ה AC??? בתודה אמיר אם זה עוזר זה המארז שלי http://www.comdor.co.il/products/31936
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
OK שלום לכולם .אני קונה מחשב חדש, המפרט שלי הוא כזה : לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM מעבד : ATHLON 64 SOCKET 939 3200+ זיכרון : GIGA 400MHZ [KINGSTON] כ.מסךMSI ATI RX850XT TD256E PCX הארד דיסק : WD 160GB SATA DVD צורב - מארז THERMALTAKE S VIKING 9K+מסך AOC19" א. אני צריך מאוורר שקט למעבד וספק שיחזיק טוב את הכרטיס מסך ושיהיה שקט אני לא רוצה לשלם עליהם ביחד יותר מ-600 שח (שוב חשוב שיהיו שקטים) ב.איך ההארד דיסק מבחינת רעש , הוא שקט? ג.האם הייתם ממליצים על איזשהם שינויים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
טוב, אז זה מה שאני מתכוון לקנות, ואני רוצה לדעת עד כמה אפשר יהיה להגיע עם זה... ועוד דבר, עם אני שם על הלוח הזה מעבד שפועל ב FSB 100 אז גם הלוח יעבוד ב 100 , ואז אני אוכל לעלות את ה FSB, ולהמהיר את המעבד, נכון?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר שהעובי שלו לא יעלה על 25 מלימטר ושיהיה מאוורר 80
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
VMODE הדבר היחדי שאני יודע עליו זה שזה מעלה מתחים למטרת OC טובה יותר. אבל איך עושים את זה?צריך להתעסק אם הכרטיס או משהוא? או שעושים את זה אם תוכנה? ולא פשוט יותר לעדכון ביוס ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה יותר טוב ל Oc ddr2 ? ddr3 ? אני חייב לדעת מה יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקע, אז קיבלתי תמחשב החדש, ואיתו לוח NEO4 פלאטיניום של MSI, עם מתח מקסימלי לזיכרונות של 2.85, עכשיו אל תתחילו לשאול למה לקחתי מתח כזה עם הזללנים האלה (ספיד פרימיום 3500). אני לא הולך לעשות אוברקלוק לתדר ואני רוצה להבהיר זאת כרגע. אני לא חושב ש 2.85 ממש יגרום להם לפלוט הרבה חום, אבל בכל זאת, אם כן, הם על סלוטים 1+2, כלומר הגולדן אורב מעיף עליהם קצת אוויר (לעזאזל הוא גדול, וחוסם את סלוט 1 מגישה ;D) (כן, אמרתי גולדן אורב ולא ביגטייפון!) הם כרגע על מתח 2.8 (+0.2 מהסטוק) ויש אפשרות להוסיף 0.05, הם כרגע על 2.5-3-3-8 1T לאפס תביוס זה לא בעיה בלוח הזה, יש BIG RED BUTTON ליד השבב ביוס שמאפס ת CMOS עכשיו, לכמה לשאוף איתם ומה להדק? (עם A64 TWEAKER, אלא אם כן אתם ממליצים בחום מהביוס…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן יחסית למעבד. כביכול אני מבצע אותי ע"י העלאת ה FSB בbios... נכון? המפרט שלי הוא: Asus p4p800s se Intel p4 2.8 presscot 800fsb 512Mb ddr 400mhz Radeon 9500pro (OC- 275|344,275|317) good 1 ah???? W.D 40GB אין לי קירור משמעותי לכן, ארצה לעשון אוברקלוק קטן. עד כמה מעלות המעבד יכול להיות כשהוא לא במאמץ?.. אל תשכחו שזה פרסקוט.... תודה לכל המגיבים, דן עריכה: אני אשמח גם להצעות לגבי קירור טוב למעבד, אך לא יקר יותר מדי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי חברה יש לי את הלוח הנ"ל הנה הקישור: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A7N8X-VM&langs=01 עכשיו מה המוזר שלא משנה מה הטמפרטורה הכי נמוכה שאיי פעם המעבד היה עליה זה 45 מעלות עכשיו יש זלמן ויש איוורור רצחני עידכני ביוס לגרסה הכי עדכנית ועדיין כאלו מעלות?? ברטון 2500 מישהוא יודע למה? עכשיו בלי כל קשר הלוח ממש מצויין יש לו כרטיס מסך גי 4 440 עם 128 מגה היציאת טלויזה און בורד ויש גם קומפ וגם אס וידאו אם לא ציינתי הלוח יש בו גם כרטיס קול של ריל טק 650 ויציאות דיגיטליות שיכולות גם לשמש כאופטיות (יש שם הכנה של 5 וולט מסונן) אבל מה שמטריד אותי זה המעלות בלי קשר עם הכטיס מסך און בורד הצלחתי לעשות אובר קלוק של 18 מגה הרץ מה שהיוו את ההבדל בין אנ רייל בפול רזולוציה עם הכי א…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לעשות OC למעבד. אז אני פשוט מעלה את ה FSB ואז זה מעלה גם את המהירות של המעבד, נכון ? ולעשות את זה בקפיצות של 5 mhz כל פעם ? וגם שמעתי משהו על לנעול AGP ו- PCI. מה זה ואיך עושים את זה ? [הטמפ' בסדר: 30 למעבד ו 29 לוח]
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בחצי שנה הקרובה... ואני לא כלכך מבין למה אני צריך לעשות אוברקלוק נגיד לCPU או לכ מסך? מה זה יעשה? איך עושים OC? אני עושה OC? או שאני קונה משהו שהוא כבר OC? ??? אוברקלוק זה רק מקרר את הGPU/CPU? ??? שאלה - כמה עולה מארז שמגיע עם מערכת קירור מוכנה? אפשר לקבל הצעות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1) איזה פונקציות כדי לבטל בBIOS בכדי לבצע אוברקלוק טוב ? 2) תדרים של מה בדרך כלל מעלים חוץ מ CORE , וגם אותם מעלים כל פעם ב5MHZ? 3) איפה אפשר להעלות מכפלה? , לא ראיתי את זה [FSB] , או שאולי יש לזה שם אחר? 4) איפה אפשר להעלות מתח? ואם מעלים מתח אז באיזה קפיצות , ואיזה מתח מסכן את הלוח \ אסור לעבור ... 5) איך עושים אוברקלוק לזיכרונות ? לא מצאתי ... , ואיך מעלים זיכרונות ? גם ב5MHZ כל פעם ? BIOS של AMERICAN MEGATRENDS P3.10 תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר כבל כזה של רמקול רגיל כזה... ולחיבור של לד זתומרת אל הנגד... וכבל לגראונד....(השחור במולקס) זתומרת פשוט להאריך... ולחבר את הלד בקצה הכבל של הרמקול.... זתומרת ממש פשוט פשוט הארכתי... להאריך את החיבור עם כבל של רמקול... אפשרי..? אם לא אז עם מה כולם מאריכים לפי מה שנאי רואה... כמו לפד של העכבר וזה...?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר לדים ליציאה המקבילית, ולשלוט על פעולתם בעזרת תוכנה. איך אני עושה את זה ?!?!? אשמח לקבל קישורים ישירים כמה שיותר להורדת התוכנות, תודה רבה מרשא ! , אבנר.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אחד מהם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 או IGLOO 7200LIGHT מה עדיף מבחינת יחס איכות\רעש ? נ.ב: מה זה הTC הזה ? TEMPERATURE CONTROL ? עריכה: אמממ יש גם את זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNCTT2K8&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1697 הוא עולה לי רק 45 אם אני קונה אותו ביחד עם 3000+VENICE... תראו באתר של החברה - http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm 2300RPM פחות או יותר ורק 19 דציבל !!!!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי חברה אני די חדש בכל הנוגע ל OC וקרור מערכות , יש לי AMD 1700XP ואחרי שראיתי את כל ההצלחות שיש לאנשים בשידרוג המהירות אני רוצה לנסות גם כן להתעסק עם המעבד שלי. אז דבר ראשון זה כמובן קרור המעבד ובנוגע לזה יש לי שאלה מאוד בסיסית. האם אין חשש לצבירת לחות על גבי ה HS והמעבד אם משתמשים בקרור מאסיבי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אנשים עם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... טוב אז ככה עברתי על המדריכים באתר ולא כזה הסתדרתי ....או שלא עשיתי נכון או שפשוט אני לא מבין בזה כל כך... המפרט שלי זה: e6750 לוח אם ga-p43-es3g ספק 450 כלשהו... מאיפה אני אמור להתחיל כדאי למצב שהמעבד שלי יהיה במהירות של 3.0 או 3.2?... כי הוא בטמפרטורות נורא נמוכות בין25ל 30 כרגע הוא עובד בתדר של 2.6 שזה די חלש... תודה לעוזרים....=]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן, זוכרים ששאלתי לפני כמה ימים על אוברקלוקינג לכרטיס מסך גיפורס 2? אז בהתאם להמלצתכם, רציתי לקנות בהתחלה מאוורר שיתאים לגיפורס שלי (אמרתם מאוורר של מחשב ישן 486 יספיק), מצאתי את המאוורר הקטן והפלסטיק הפשוט הזה בחנות ועמדתי לקנות אותו עד שהמוכר בא והציע לי משהו יותר טוב, מאוורר מיוחד לכרטיסי מסך, אני מצרף לכם תמונה דומה מאוד של מה שקניתי. לציין שהמאוורר מגיע עם משהו שנראה כמו גוף קירור מובנה (בצבע כתום) והחיבור לכרטיס נעשה באמצעות מדבקה (מדביקים את המאוורר למעבד של הכרטיס עם מדבקה דו כיוונית). השאלה שלי היא: האם להסיר את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי (שאגב נראה לי שהוא מחובר עם מדבקה) ולשים את המאוורר או שאני אעשה כהמלצת המוכר ואשים את המאוורר מעל גוף קירור…
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי היטסטיק חדש. עשיתי OC של כ 10%. (לפני זה לא בדקתי את חום הלוח.) יש לי Asus P4P800D ושמתי לב שהמעבד הוא 35-36 מעלות אבל הלוח הוא 46-48 מעלות. האם יש קשר בין ה OC לבין חום ה MB שלי? באיזו צורה זולה (זולה מאוד) אני יכול לקרר את הלוח?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי את הכרטיס כבר כחודש על OC מ 475/680 ל 550/800 והיום, כשרציתי להחזיר את הכרטיס לסטוק . הופתעתי לראות שהוא חוזר להגדרות של 523/715 אין לי מושג מאיפה הוא הביא בכלל את המספרים האלה . ניסיתי לעשות ריסטרט עם בחירה של "ללא הגברת יתר של המהירות" ועדיין הוא חוזר לאותן הגדרות.. חשבתי אולי משהו נדפק לי בדרייברים אז עשיתי הסרה והתקנה שוב - אותו דבר, הדרייברים בוחרים בהגדרות של 523/715 כברירת מחדל. גם POWERSTRIP מודיעה לי שעליי לאפס את הגדרות הכרטיס לפני שאני ממשיך - אבל שוב, אני לא יכול כי זה תקוע על ההגדרות הנ"ל.. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-