אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי במאמץ כלומר אני צריך לבד לגרום לו להיות במאמץ או שיש תוכנה שתעשה זאת תודה. ועוד דבר.. אתם חושבים שכדאי להמהיר מחשב שמגיע מקסימום ל 47 מעלות או שיש לדאוג קום לקירור.. מחשב פנטיום 4. 1300 mhz 3 v מהירות fsb איטית למדי: 99mhz תודה..ניר.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
אני חושב שסיימתי עם הOC למעבד (2500@3200), עכשיו תור הג'יפורס 4 TI...(קירור רגיל) הורדתי RIVA TUNER, עכשיו מה הדרך הנכונה לעשות OC?, להעלות לאט לאט את מהירות הזיכרונות ולהפעיל בנצ'מרקים עד שרואים שהכרטיס לא עומד בזה (כל הנקודות והקווים) ואז להוריד קצת ולעצור, ואח"כ לעשות אותו דבר לליבה? או שהעלת מהירות הליבה והזיכרונות צריכה להתבצע בו זמנית?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
לאחרונה, המחשב מאוד מתחמם (המתכת של המארז לוהטת) והמאווררים עושים הרבה רעש. התופעה קורת רק אצלי בבית, ולא בחנות המחשבים. כנראה, בגלל שאין לי מזגן. יש לי פנטיום 4 פרסקוט במהירות 2.8 גיגההרץ. הטמפרטורות: CPU: באזור ה-50 מעלות MB: מתחיל מאזור ה-35 מעלות ומטפס עד ל-41 מעלות האם הטמפרטורות האלו נורמאליות? מה כדי לקנות כדי לקרר קצת את המחשב ולקבל קצת שקט בחדר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה, והוא מגיעה ל55 מעלות אפילו בלי שאני יישחק? רק שתדעו מה הרמת רעש שלו זה 40 דציבל (כנראה שזה בגלל שזה מאוורר של אינטל)....... למישהו יש פיתרון איך לפתור את זה? אני לא רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד וכבר ניסיתי לשמן אותו!!!!!!ואני משתגע מהרעש!!!!זה כמו שתעביר מסור חשמלי מול האוזן!!!!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי כבר בעבר שמתי פה כמה שאלות בקשר לשינוי תזמונים אך ללא תוצאות כיוון שלא מצאתי את האפשרות הזאת בביוס. היום אחרי הרבה חיפושים מצאתי את צירוף ההקשות הנשחק שפתח בפני את האופציות הללו. קיצר כמו שראיתם בטופיק איזה זכרונות יש לי. אני יודע שהורדת תזמונים מאיצה את הזכרונות....וזהו. עכשיו עד איזו נקודה אני יכול להמשיך ואיך אני ידע שמשהו לא בסדר. כרגע אני רץ ב 2.5-3-3-6 כש במקור זה היה 2.5-4-4-8. החלטתי לא לקפוץ עמוק מדי לפני שאני יתייץ איתעם בפורום
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הם נראים שהם שוקלים לפחות קילו, עם הזמן הם לא יכולים לעקם את הלוח ע"י המשקל שלהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למעבד p 2.4 וזיכרונות kingston 512 ddr 400 mhz , corsair xms 512 ddr 333 mhz cl 2 , מה המתח המקסימלי המהווה קו אדום שאותו אסור לעבור, ואיך בודקים על כמה " cl " הזיכרון באמת עובד.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חבריה,יש לי כרטיס 9600 ATI-Redeon ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק,הבנתי שהתכונה הפשוטה ביותר היא ATI TOOL. אז ככה אין לי לי אותה והקישור באתר אינו פועל,אין לי מושג איך מישתמשים בא.. מי שיוכל להסביר לי צעד אחרי צעד בהמרה יעזור לי מאוד..! תודה,מור
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! (צריך לקנות גם איוורור 120mm יכול להיות.. לא בטוח.. בנפרד) האם צריך לקנות לו איוורור 120mm בנפרד או לא? תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי וויסטה,רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות או שצריך עוד מאוורר,כרגע יש רק מאוורר 120mm אחד לכל המארז..
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הספק שלי עושה ממש מעט רוח, לא מרגישים אותה יותר מ 5 ס"מ ממנו. יש דרך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אוקע, אז קיבלתי תמחשב החדש, ואיתו לוח NEO4 פלאטיניום של MSI, עם מתח מקסימלי לזיכרונות של 2.85, עכשיו אל תתחילו לשאול למה לקחתי מתח כזה עם הזללנים האלה (ספיד פרימיום 3500). אני לא הולך לעשות אוברקלוק לתדר ואני רוצה להבהיר זאת כרגע. אני לא חושב ש 2.85 ממש יגרום להם לפלוט הרבה חום, אבל בכל זאת, אם כן, הם על סלוטים 1+2, כלומר הגולדן אורב מעיף עליהם קצת אוויר (לעזאזל הוא גדול, וחוסם את סלוט 1 מגישה ;D) (כן, אמרתי גולדן אורב ולא ביגטייפון!) הם כרגע על מתח 2.8 (+0.2 מהסטוק) ויש אפשרות להוסיף 0.05, הם כרגע על 2.5-3-3-8 1T לאפס תביוס זה לא בעיה בלוח הזה, יש BIG RED BUTTON ליד השבב ביוס שמאפס ת CMOS עכשיו, לכמה לשאוף איתם ומה להדק? (עם A64 TWEAKER, אלא אם כן אתם ממליצים בחום מהביוס…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תגידו זוכרים היה מזמן תחרות שאירגנה חברה לקירור מעבדים מי יעשה אוברקלוק הכי גבוהה אם הקירור שלה אז רציתי לדעת אם למישהו יש קישור לתוצאות מי ניצח כל מידע על זה?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי חברה יש לי את הלוח הנ"ל הנה הקישור: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A7N8X-VM&langs=01 עכשיו מה המוזר שלא משנה מה הטמפרטורה הכי נמוכה שאיי פעם המעבד היה עליה זה 45 מעלות עכשיו יש זלמן ויש איוורור רצחני עידכני ביוס לגרסה הכי עדכנית ועדיין כאלו מעלות?? ברטון 2500 מישהוא יודע למה? עכשיו בלי כל קשר הלוח ממש מצויין יש לו כרטיס מסך גי 4 440 עם 128 מגה היציאת טלויזה און בורד ויש גם קומפ וגם אס וידאו אם לא ציינתי הלוח יש בו גם כרטיס קול של ריל טק 650 ויציאות דיגיטליות שיכולות גם לשמש כאופטיות (יש שם הכנה של 5 וולט מסונן) אבל מה שמטריד אותי זה המעלות בלי קשר עם הכטיס מסך און בורד הצלחתי לעשות אובר קלוק של 18 מגה הרץ מה שהיוו את ההבדל בין אנ רייל בפול רזולוציה עם הכי א…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
קניתי בחורף מחשב p4 3ghz 1M 478 עם לוח של אסוס p4p800se וטמפ' העבודה של המעבד במנוחה היתה בערך 42 ובמאמץ 52 מעלות עכשיו כשהתחילו הימים החמים הטמפ' של המעבד במנוחה כ 48 מעלות ובמאמץ 58 מעלות. אני יודע שהטמפ' גבוהה מאוד וטמפ' כזאת משפיעה על ביצועי המעבד אבל השאלה שלי היא עד איזה טמפ' הוא יכול לעבוד מבלי שיגרם למעבד נזק? האיוורור שלי הוא מאוורר על המעבד ואחד מוציא אוויר מאחורה ואחד בספק כח ואני מתכוון להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר מקדימה ואם זה לא יעזור אני ישים משחה טרמית (אני לא בדיוק יודע איך לעשות את זה ואשמח אם תתנו לי קישור למדריך או תסבירו לי בקצרה)
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
עד 300 שקל לקבלת תוצאות מירביות המארז מאורר טוב - טוב מאוד רעש קצת מפריע
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המאורר של Vantec, הקטן הזה, לכרטיס שלי. הוא עלה לי 70 ש"ח. מה אתם אומרים יספיק לי לכרטיס עם האוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1) איזה פונקציות כדי לבטל בBIOS בכדי לבצע אוברקלוק טוב ? 2) תדרים של מה בדרך כלל מעלים חוץ מ CORE , וגם אותם מעלים כל פעם ב5MHZ? 3) איפה אפשר להעלות מכפלה? , לא ראיתי את זה [FSB] , או שאולי יש לזה שם אחר? 4) איפה אפשר להעלות מתח? ואם מעלים מתח אז באיזה קפיצות , ואיזה מתח מסכן את הלוח \ אסור לעבור ... 5) איך עושים אוברקלוק לזיכרונות ? לא מצאתי ... , ואיך מעלים זיכרונות ? גם ב5MHZ כל פעם ? BIOS של AMERICAN MEGATRENDS P3.10 תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איזה כלים אני צריך ואיך כלים אין לי בעיה להשיג אבל איך אני עושה את זה ומאיפה אני יכול להביא את הגומי והפלסטיק של החלון
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המעבד e2180. הקירור שיש לי כבר הוא BT. האם אני מקבל משחה טרמית עם המעבד? איך אני עושה אוברקלוק למעבד כמו שצריך? עם BT לאן המעבד יכול להגיע? (הלוח- P35 DS3L וזכרונות corsair 2X1024 CL800) אם איזה תוכנות אני בודק נקודות למחשב ( כל מה שמפרסמים פה וכו'). תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1.הזכרון שלי בחתימה, ובסטוק הוא מגיע בתיזמונים של 3-3-3-8 במהירות 400 מה"ץ. אם אני מוריד ל 2.5-3-3-7 באותה המהירות זה ישפר משהוא? ואם כן מה? והאם זה מזיק לזכרון? תודה. עריכה: שכחתי לשאול מה עדיף שהזכון יעבוד בתדר של 400 מה"ץ ויהיה יחס של 5:6 או שיעבוד על 333 מה"ץ ביחס של 1:1.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחה טרמית למעבד היות וההטמפ' שלו גבוהה מדיי ואני ולאחר בדיקות שונות אני מקווה שזה יועיל. יש משחה מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מארז 6A19 של COMPUCASE ובתוכו BIG TYPHOON על המעבד. לפני כמה זמן המאורר האחורי במארז שבק חיים אז העברתי את הזלמן F3 (רועש...!) לצד האחורי. אני צריך לקנות מאורר 12 ס"מ כדי לשים בחזרה מקדימה.. מה מומלץ מחנויות בירושלים? (IVORY\KSP\BUG\OFFICE DEPOT|חנות אחרת שאני לא מכיר) בKSP יש מגוון לא רע. אפשר לראות את כולם במחירון חלקים תחת "מאוררים וגופי קירור" (בעמ' הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems) תודה! ועוד שאלה קטנה. במארז 6A19 יש חור בצורת עיגול מעל המעבד (כנראה כדי להוציא ממנו צינור החוצה) ועוד מין חור אוורור קצת יותר למטה. החור אוורור הוא בערך 11.5X8.5 ס"מ. האם לדעתכם אפשר\כדאי להצמיד לו איכשהו מאורר שיוציא אוויר מהמארז? משהו כמו מא…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-