אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
זו שאלה בשביל קרוב משפחה שלי =P אמממ... הוא שואל ככה: אם ה: Thermaltake BigWater SE - 12cm Liquid או Thermaltake BigWater 12cm Liquid יקררו את המעבד שלו יותר טוב מקירור סטוק של amd 64bit 3000+ venice ... פשוט המעבד שלו על 45 בלי OC בIDLE ובלי OC על פול לואוד - 57 והוא רוצה קירור מים כי... הוא רוצה קירור מים אז אל תנסו להציע לו קירורי אוויר תודה, אור והבן דוד שלו =O
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי leadtek 880 gts 640mb שעשיתי לו overclocking קטן דרך rivatuner מה שהעלה לו את הטמפ במאמץ ל78-80 מעלות. ניסיתי להגביר את המהירות של המאורר דרך rivetuner אבל לא נראה או נשמע (הכרטיס נורא שקט) כאילו יש שנוי. 1. האם טמפ של 80 מעלות היא סבירה במצב כזה (580\850)? 2. האם יש עוד דרך לשנות את המהירות של המאוררים? תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
טוב חבר'ה בשבוע הבא אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות OC למעבד להגיע איתו ל4.0GHZ ואני לא יודע אם הקירור הלוח אם והזכרונות יתאימו לעבודה הזאת בעיקרון אני רוצה שאני יוכל להיות רגוע מבחינת הקירור שאני לא יצטרך להיות עם יד על הלב שיקרה משהו לרכיבים . אני רוצה שיהיה OC מאוד יציב . תנו חוות דעת על הלוח אם על הזכרונות והקירור מעבד גם יותר מאוחר אני גם אעשה OC לכרטיס מסך . זה המפרט שלי בעיקרון מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Asus P5Q SE2 ¤609 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31205 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התקנתי את הקירור NINJA PLUS על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+] עם AS5, בשביל שאני יעשה OC. יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9, וזכרונות לא ידועים... [768 MB]. בקיצר הצלחתי להעלות בFSB עד 230, ומעלה זה שאני בודק זה מראה שגיאה בSUPER PI ובS&M זה גם מראה שגיאה. עכשיו אני חדש באוברקלוקינג ורציתי שתלמדו אותי איך לעשות אותו ביסדויות, אם לעשות בביוס או בEASYTUNE 5 וכו'. ד"א אני חושב שהזכרונות מגבילים אותי, ואני לא יודע איך להמהיר או מה שצריך לעשות בשביל לאפשר OC כראוי. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס... קיצר אני אשמח נורא אם תוכלו ללמד אותי ביסודיות איך לעשות OC למעבד כי עם הNINJA הוא לא עובד את ה35 במאמץ... תודה רבה לעוזרים... הנה הפירוט של הזכרונות של…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? הרעש של הTRANSFORMER עולה על העצבים לפעמים ואני מעוניין להשאיר מאווררים עם לדים כי זה חלק מהקטע במארז תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים בסיסיים לאוברקלוקינג. המדריכים שיצא לי לקרוא עד עכשיו הסבירו לי איך לעלות את הבאס, לעלות את המכפלה וכו' .רק הבעיה שהם לא הסבירו מזה בכלל מכפלה או באס או כל שאר המושגים האלה. אני מחפש המלצות למדריכים שמסבירים הכל מההתחלה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שמישהו בבקשה יעזור לי, מרחתי את כל ה NMII שלי כבר ואני רק מבזבז אותה הקליפסים שלו גרועים ולא נתפסים, יש למישהו איזה מדריך או טיפ?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לו כזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1297 ומעבד ק7400 וקירור OCZ VENDETA 2 אני יוכל להגיע ל 4 ?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ברשותי מעבד סלרון 400 (כן כן יש אנשים כאלה), הוא פועל על באס של 66 העלתי את הבאס ל 75MHZ והכל פועל בסדר גמור! ניסיתי להעלות את הבאס ל 83MHZ אך המחשב לא עלה, שום דבר לא עלה, פשוט לא מגיב! החזרתי את הבאס ל 75MHZ והכל פעל כרגיל! למה המחשב לא עולה שאני מעלה את הבאס ל83MHZ ? הלוח תומך עד 133MHZ וגם הזיכרונות
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אם כן תנו קצת פרטים ועל איזה עיקרון זה עובד..
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המערכת בימין שלכם האם זה טוב גם שהכרטיס מסך מגיע ל 70 במאמץ? האם זה נורמלי? האם המכפלהה היא 6 כמו בתמונה של הCPUZ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלחתי מייל לTR ואמרו לי שצריך לצאת תוך שבוע שבועיים, אבל אני משער שזה אקטואלי יותר לגבי אירופה, אפשר לקבל מזה מושג מתי בערך זה יגיע אלינו?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי היטסטיק חדש. עשיתי OC של כ 10%. (לפני זה לא בדקתי את חום הלוח.) יש לי Asus P4P800D ושמתי לב שהמעבד הוא 35-36 מעלות אבל הלוח הוא 46-48 מעלות. האם יש קשר בין ה OC לבין חום ה MB שלי? באיזו צורה זולה (זולה מאוד) אני יכול לקרר את הלוח?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עשיתי OC לQUAD שלי עכשיו במצב רגיל שכמה תוכנות עובדות הוא על 57 מעלות נכון לעכשיו במאמץ אני מניח 65 בדקתי בCPU Z בCore Voltage:1.3XX וזה משתנה כל פעם אין קפיצות משמעותיות בין 1.2 ל1.3 רציתי לדעת אם הטמפ' גבוהות מידי? ולהפסיק ת'OC לאלתר?או להשאיר? חשוב לציין שלא התעסקתי במתחים ולא בכלום..פשוט העלתי ת'FSB הזה נדמה לי ל333MHZ עשיתי משו לא נכון פה?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוקינג למחשב שלי ורציתי לשאול מספר דברים בתור התחלה ואני מאמין שאני יעזר בכם גם בהמשך.. בנתיים דברים שאני לא מוצא תשובות להם ממש... ככה לגבי מהירות באס (FSB) אם הזיכרון שלי הוא מסוג DDR2 ומהירות שלו היא 800MHZ אז מהירות הבאס היא למעשה 400MHZ?? ואם הלוח שלי תומך בזיכרונות של עד 800MHZ אני יוכל לעשות אוברקלוק ל1066 זה יעבוד? ואני מאמין שיעלו לי עוד שאלות אחר כך.. תודה בנתיים...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, המאוורר הזה מאוד מאודדד מרעיש ואני לא יודע איך אני יכול להאט אותו שלא רעיש ככה. יש בכלל דרך? ואם כן, אז מהי? תודה רבה לכולם וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בוקר טוב, ??? כיצד ניתן להוריד את הטמפ' ב- 10-20 מעלות ברכיב P4 3.2G סוקט 478 MB של Asus ? האם יש פיתרון איכותי אך לא מורכב ? כגון: מקום נוסף על שולחן העבודה ? נאמר שההשקעה עד 500 ש"ח בברכה עדי דורון
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה כדאי לעשות כדי להעלות ב-10-20 אחוז את הביצועים לוח אם מאפשר זאת פ-4 3 ג'יגה לוח ג'יגהבייט המאפשר oc[br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 20:24:56 רציתי לציין עוד שהמדריכים מפורטים אך לי כמתחיל קצת קשה צריך קצת יותר ניסיון
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד 3200+ סוקט 939. ישנו מדריך המסביר איך לעשות זאת? מהו שיפור הטמפרטורה המושג בממוצע? והאם כדאי להסיר כלל את מכסה המעבד?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני פתחתי ת'רד לפני כחודש בקשר לעזרה בקניית אביזרי קירור למחשב כדי לבצע אוברקלוק אבל נשארו לי מספר שאלות שלא שוות להקפיץ בשבילן את הת'רד: 1. האם הספק כוח שלי של 300W יספיק לאוברקלוק? 2.האם צריך לזיכרון של הכרטיס מסך קירור? (לפי מה שהבנתי לא צריך לזכרון RAM קירור האם זה נכון?) 3.האם הקירור שבחרתי לכרטיס מסך שווה את המחיר (הגבוה) או שה ATi Silencer של Arctic Cooling יספיק? הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור + אמצעי הקירור למקרה שיקפצו לכם עצות\השערות: מעבד: P4 2.53 Ghz,533 mhz. לוח אם: ASUS P4P800 Deluxe. זכרון: 2X256MB DDR 333 Mhz by Micron. כרטיס מסך:Sapphire Radeon 9500Pro. ספק כוח: 300W. ורכיבי הקירור שאני מתכוון לקנות: קירור לכרטיס מסך: Thermalta…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7VT600 מישהו יודע איפה ניתן למצוא את הPLL שלו? ועוד שאלה האם ניתן להריץ עליו OC סביר? המעבד הוא AMD Athlon 2500+ Barton ו512MB זכרון DDR אה והקירור הוא TT-volcano 11+
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לא קירור מים רק קירור אוויר ושיהיה מתאים ללוח של אביט ai7
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לאפולו מאוור..אני רוצה שהוא יהיה חזק מאוד ושקט( אני לא רוצה שהשקט יבוא על החוזק) ואם אני מוביף מאוורר ככה שיוצא לי 3 מאווררים איזה מארז יהיה יותר טוב LEXA VS HUSH VS APOLLO?_מבחינת קרירות..
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי! יש לי מארז studio עם ספק מתוצרת החברה "Best Power" ספק של 400W מישהו מכיר את הספקים האלו ואם הם מתאימים לOC? ויש לזה קשר למתח שמקבל המעבד? כי אצלי המעבד בסטוק במתח 1.4V
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-